Waarom: 6 Tips voor een Goedkoop of Gratis dagje uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarom: 6 Tips voor een Goedkoop of Gratis dagje uit"

Transcriptie

1

2 Voorwoord Aan dit e-book wordt nog regelmatig gewerkt. Om de nieuwste versie met de laatste tips en recente kortingen te downloaden ga je naar: Disclaimer Dit artikel is geschreven door Wouter Trouwee in opdracht van FijnUit.nl. Bij het maken van dit artikel is de groots mogelijk zorg besteed aan juistheid van de hierin opgenomen informatie. Echter kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onjuistheid in de verstrekte informatie. Het is niet toegestaan de informatie in dit artikel te kopiëren en/of bewerken. Of de informatie uit dit artikel op andere wijze te gebruiken. Over FijnUit.nl Fijnuit.nl is een website waar je terecht kunt voor alle informatie over een gezellige dagje uit. Bij deze informatie kun je denken aan foto s, video s, korting, recensies, nieuws items, openingstijden, prijzen en meer. Tevens brengt onze website je op de leukste ideeën als je even niet goed weet wat je wilt doen. Type simpelweg je plaatsnaam in op de website en je krijgt een tal van leuke uitjes bij jou in de buurt! Dus geen inspiratie voor een leuk dagje uit? Kijk dan gauw op Waarom: 6 Tips voor een Goedkoop of Gratis dagje uit Uitjes zijn leuk maar een behoorlijke inbreuk op je portemonnee. Een bezoekje aan de Efteling kost bijvoorbeeld al 34,50 per persoon. Voor een gezin met twee kinderen is zo n dagje uit dus al 138,00. En daarbij zijn dan nog niet eens hapjes en drankjes, benzine en parkeergeld meegerekend. Kortom een dagje uit kan aardig oplopen. Maar kan dat dan niet goedkoper? Zeker! Er zijn veel leuke uitjes die je een dag plezier opleveren zonder dat je ruim 138,00 kwijt bent. Wij geven je 6 waardevolle tips voor een goedkoper of zelfs een gratis dagjes uit.

3 Tip 1: Kinderboerderijen en Speeltuinen Voor de hand liggend misschien maar door veel mensen toch vergeten zijn de Kinderboerderijen en Speeltuinen. Deze hebben niet of nauwelijks entree kosten en toch is het keer op keer genieten. Er zijn ook zeer uitgebreide boerderijen zoals bijvoorbeeld Boerderij het Geertje in Zoeterwoude. Hier kun je tegen een kleine vergoeding pasgeboren geitjes een flesje geven, een ritje maken op een pony of een stukje varen op de plassen. Boerderij het Geertje in Zoeterwoude Het Geertje is een veelzijdige biologische veehouderij in Zoeterwoude. De jonge geitjes kun je zelf voeren met kleine flesjes melk welke tegen een kleine vergoeding te verkrijgen zijn. Voor de oudere geiten zijn er ook handjes biks te koop. Als je geluk hebt kun je zelfs met eigen ogen zien hoe een lammetje ter wereld komt Tip 2: Koop je tickets online Sommige uitjes geven jou de mogelijkheid om je kaartjes online te kopen. Dit levert je gemiddeld ongeveer 1,00 korting op per kaartje. Daarbij hoef je dan ook niet meer bij de kassa in de rij te gaan staan om je tickets te kopen. Controleer ook altijd even onze website. Wij proberen alle kortingen voor jou te verzamelen.

4 Tip 3: Bezoek gratis uitjes Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan Schiphol Hier kun je echte grote vliegtuigen zien landen en opstijgen. Toegang is gratis dus hou je geld over om bij het aangelegen restaurant iets lekkers te halen. In dit restaurant zit tevens een speeltuintje voor de kleintjes onder ons. Op Schiphol zelf heb je ook nog de mogelijkheid om in de cockpit van een vliegtuig te kruipen of om op de banden van het vliegtuig te klimmen. Meer informatie: Of bezoek eens het Kabouterbos in Nunspeet Hier staat een kabouterhut waar je de geheime wereld van de boskabouters kunt ontdekken. Waarna je vervolgens door het bos de kabouterroute kunt bewandelen en onderweg allerlei kabouters tegen komt. Meer informatie:

5 Tip 4: Gebruik actie s en korting Veel uitjes houden zo nu en dan speciale acties. Zo heb ik onlangs 34 euro bespaart op 4 tickets voor Avifauna door gebruik te maken van een actie. Op onze website verzamelen wij alle kortingen en acties van uitjes. Dus houdt de korting pagina s op onze website goed in de gaten en bespaar veel geld! Tip 5: Bezoek een Museum Musea zijn lang niet zo stoffig en saai als dat je misschien denkt. Diverse musea zijn gewoon een genot om te bezoeken zowel voor ouders als voor de kinderen. Daarin tegen zijn de prijzen van musea stukken lager dan van de grote attractieparken en dierentuinen. Op onze website kun je zoeken op plaatsnaam, kies vervolgens de categorie Musea voor alle leuke musea bij jou in de buurt. Onderstaand heb ik een paar leuke musea voor jou op een rij gezet: Kinderboeken museum in Den Haag Het Kinderboekenmuseum is leuk voor iedereen. De tentoonstelling Kikker is speciaal voor de allerkleinsten en het spannende Papiria is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Maar ook voor volwassenen is het museum leuk: je ziet er bijvoorbeeld prachtige originele boekenillustraties.

6 Kasteel Muiderslot in Muiden Ga terug naar de middeleeuwen in Kasteel Muiderslot. Door de vele indrukwekkende ridder atributen en de mogelijkheid jezelf te verkleden als ridder voel je jezelf een echte ridder. Je kan zelfs een heus ridder steekspel spelen op een (zogenaamd) paard. Nederlands Bakkerij museum in Hattem In dit belevingsmuseum genieten jong en oud op originele manier van de geschiedenis van brood en banket. Zien, proeven, ruiken, doen en voelen staan centraal als u door de geschiedenis wandelt. En geniet na afloop van je eigen gebakken koek! Dick Bruna Huis Nijntje museum in Utrecht Wereldwijd is er 1 Utrechts kunstwerk beroemder dan de Rietveldstoel en dat is Dick Bruna's nijntje. Het werk van Dick Bruna is permanent te zien in het dick bruna huis Nijntje museum.

7 Tip 6: Grote parken voor kleine prijzen Niet alle attractieparken zijn duur. Er zijn diverse parken in Nederland welke dag vullend leuk zijn maar wel met een acceptabel tarief. Hieronder noem ik een paar van deze uitjes: Het land van Jan Klaassen in Braamt In de grote buitenspeeltuin kun je jouw plezier op in het doolhof, met lachspiegels, een ritje in de kabouter trein en op de piratenboot. Ook is er nog een leuke binnenspeeltuin met vele glijbanen, een klimwand, touwbrug, spookhuis en een treintje. Prijs: 10,50 p/p en ben je jarig is de toegang gratis. *HINT Profiteer nu via onze site van 20% korting. Meer informatie: Speelpark Oud Valkenveen in Naarden Het park heeft een grote speelweide met diverse leuke en spannende attracties, een theater en zelf een eigen strand aan het Gooimeer. Bij minder mooi weer kun je ook nog terecht in de binnenspeeltuin en de bioscoop. Prijs: 9,75 p/p Kom je na 16:00 uur betaal je slechts 5,00 per persoon.

8 Kinderspeelparadijs Malkenschoten in Apeldoorn Ga de uitdaging aan en beklim het grote klim en klauter parcours zowel boven land als boven het water. Verder kun je nog genieten van Glijbanen, de kabelbaan of bouw je eigen hut. Bijkomen doe je tussen de dieren welke je uiteraard ook mag aaien. Prijs: in de winter periode 3,50 van maart t/m oktober 6,50. Meer informatie: Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen In dit park is ook weer zat te doen, denk bijvoorbeeld aan duizelig worden in de draaimolen, nat worden van de fonteinen, of klimmen en klauteren in de speeltuin. Maar wat Drouwenerzand echt uniek maakt is de prijs. De entree is 13,00 p/p, maar voor dit geld mag je onbeperkt genieten van frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs! Het Linnaeushof in Bennebroek De grootste speeltuin van Europa zoals zei zelf zeggen. En daar kunnen ze best weleens gelijk in hebben! Met mooi weer ben je hier zeker een dag zoet! Helemaal als het zo mooi is dat je kunt genieten van het waterpretpark. In het Linnaeushof kun je o.a. genieten van glijbanen, trampolines, hobbelfietsen, klim attributen en nog veel meer. Prijs 11,00 p/p.

9 Attractiepark en dierentuin Plaswijckpark Plaswijckpark is geen attractiepark, geen (binnen)speeltuin, geen dierentuin, geen waterpretpark en geen wandelpark. Nee, het is het alle 5 voor de prijs van 1! Zowel met goed als met slecht weer kun je bij Plaswijckpark terecht voor een dagje fijn uit! Binnenpret + buitenpret + waterpret = Megapret Bij Megapret is in alle seizoenen van het jaar wat te beleven. Met goed weer kun je lekker buiten en zelfs met water spelen. En met slecht weer is er een leuke binnenspeeltuin. Entreeprijs kinderen 6,00. * HINT profiteer nu via onze website van 20% korting!

10 Veel plezier op al je leuke uitjes! Ik hoop dat je veel aan dit e-book hebt gehad en op veel leuke en vooral goedkope ideeën bent gebracht. Houdt onze website goed in de gaten voor de laatste uitjes tips, aantrekkelijke kortingen en andere spannende acties. Regelmatig geven wij ook leuke prijzen weg op onze Website, Twitter en Facebook. Veel leuke uitjes toegewenst, Wouter Trouwee. Website:

NIEUWE EDITIE MET LEUKE WEETJES OVER HAARLEM EN TIPS VAN GROTE MUGGEN. Mugjes.nl. Frederiek van Waes & Nicoline van Slingelandt-Asselbergs

NIEUWE EDITIE MET LEUKE WEETJES OVER HAARLEM EN TIPS VAN GROTE MUGGEN. Mugjes.nl. Frederiek van Waes & Nicoline van Slingelandt-Asselbergs gaan we nou? Meer dan 100 plekken om met je kind te ontdekken in en rond Haarlem NIEUWE EDITIE met veel nieuwe adresjes & tips en een plattegrond Dit boek is geschreven voor de ouders, opa s, oma s, oppassen,

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Indien uw kind geen plaatsing heeft op de dag van het arrangement en u wilt hem/haar wel graag aanmelden, dan is het mogelijk om uw plaatsing deze

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Onderzoek Tikata zomer 2018

Onderzoek Tikata zomer 2018 Onderzoek Tikata zomer 2018 Input voor het onderzoek De uitkomsten van het onderzoek zijn gebaseerd op twee bronnen: een enquête die we in mei/juni 2018 online hebben gehouden via SurveyMonkey en de ticketprijs-

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

1. Bent u komend seizoen abonnementhouder van pretpark De Julianatoren? Ja 373 (86.54 %) Nee 58 (13.46 %)

1. Bent u komend seizoen abonnementhouder van pretpark De Julianatoren? Ja 373 (86.54 %) Nee 58 (13.46 %) 1. Bent u komend seizoen abonnementhouder van pretpark De Julianatoren? Ja 373 (86.54 %) Nee 58 (13.46 %) Indien Nee: Door naar vraag 2 Indien Ja geantwoord: 1.1 Welk soort abonnement heeft u komend seizoen?

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Boefje. Locatie Visserspad

Zomervakantie BSO Boefje. Locatie Visserspad Zomervakantie 2014 BSO Boefje Locatie Visserspad 5 juli t/m 17 augustus 2014 Adres: Visserspad 1A 1561 PK Krommenie Telefoon nr. vaste telefoon: 075-6153678 Telefoon nr. mobiele telefoon: 0628837102 Maandag

Nadere informatie

Onderzoek Tikata zomer 2019

Onderzoek Tikata zomer 2019 Onderzoek Tikata zomer 209 Input voor het onderzoek De uitkomsten van het onderzoek zijn gebaseerd op twee bronnen: de prijsdata die Tikata sinds begin 207 verzamelt voor meer dan 50 uitjes in Nederland,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur 3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur Activiteiten en bereik 2011: Vrije bezoekers: 23.119 NME activiteiten: 1046 Avonturenclubs: 1474 Speciale doelgroepen 20 Openbare

Nadere informatie

ZORGELOOS OP UITJE, VOOR OUDERS EN BEGELEIDING VAN AUTISTISCHE KINDEREN

ZORGELOOS OP UITJE, VOOR OUDERS EN BEGELEIDING VAN AUTISTISCHE KINDEREN ZORGELOOS OP UITJE, VOOR OUDERS EN BEGELEIDING VAN AUTISTISCHE KINDEREN Inhoud: - Zorgeloos op uitje -Wat is autisme? - Wat houd een uitje precies in? - 15 TIPS om uw uitje tot een succes te maken Marinka

Nadere informatie

24 kinderboerderijen in Nederland Per provincie

24 kinderboerderijen in Nederland Per provincie 24 kinderboerderijen in Nederland Per provincie Leuke dingen doen met de kids betekent vaak dat er veel geld moet worden uitgegeven. Het is nou eenmaal geweldig om er vaak met de kinderen op uit te trekken

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli Week 1: Maandag 23 Een reis over de wereld Chassé 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een delfts blauwe tegeltje maken. Activiteit voor Chassé 2 Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

ZOMERPRET Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel Activiteit voor kinderen van groep Westerweel 1 en 2

ZOMERPRET Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel Activiteit voor kinderen van groep Westerweel 1 en 2 week 30 Week 1: 23 juli 27 juli: opvang op bso Joop Westerweel van groep Westerweel 1 en 2 van Westerweel 3 Maandag 23 juli Bij Natureluur kunnen we spelen in de natuur met takken en met water. Heerlijk

Nadere informatie

taalkaart 1 Ik ga op reis en Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een.

taalkaart 1 Ik ga op reis en Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een. Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een. Op verkenning tk taalkaart Ik ga op reis en Lees het verhaal van Aymen. 8 augustus 007 - In het vliegtuig Wat

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Deze vakantie zijn we bij BSO Podium en omdat we deze ruimte nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag rustig aan beginnen en de boel eens lekker verkennen. In de ochtend gaan we boodschappen doen, want

Nadere informatie

Het museum museum mu

Het museum museum mu Het museum museum inhoud. Het museum 3 2. Schilderijen 4 3. Schepen van vroeger 5 4. Natuur 6 5. Het kasteel 7 6. Treinen van vroeger 8 7. Water 9 8. Leven in vroeger tijd 0 9. Reis door je lichaam 0.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden we hulp van U als ouders

En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden we hulp van U als ouders Nieuwsbrief juni 2015. Voor U ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het schooljaar is bijna voorbij. Wat is het snel gegaan.. En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016 Gelderland levert je mooie streken Geldersestreken2016 Wat doen we? Het bezoek aan de Gelderse streken (Veluwe, Achterhoek, regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland) in zijn geheel bevorderen: meer toeristen

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017 Programma Kindervakantiewerk 2017 OPGEVEN: woensdag middag 5 juli tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein. Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Themabrief. Wij gaan op vakantie 11-05-2015-09-07-2015. PSZ Het Talent, De Wildestraat 38-40, Schiedam t: 06-42062584 e:pszhettalent@komkids.

Themabrief. Wij gaan op vakantie 11-05-2015-09-07-2015. PSZ Het Talent, De Wildestraat 38-40, Schiedam t: 06-42062584 e:pszhettalent@komkids. Themabrief Wij gaan op vakantie 11-05-2015-09-07-2015 PSZ Het Talent, De Wildestraat 38-40, Schiedam t: 06-42062584 e:pszhettalent@komkids.com Wat willen wij? Het laatste thema van dit schooljaar staat

Nadere informatie

Een reis over de wereld

Een reis over de wereld Een reis over de wereld Maandag 23 juli Chasse 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een Delfts blauw tegeltje maken. Activiteit voor Chasse 2 en Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Als gebruikelijk doen wij de herfstactiviteit samen met de Stadsboerderij De Woelige Stal. Sandra, de boerin, had al gezegd:

Nadere informatie

Uitmetkorting.nl. Internet korting ontrafeld

Uitmetkorting.nl. Internet korting ontrafeld Uitmetkorting.nl Internet korting ontrafeld Inhoud Internet korting ontrafeld 3 Kortingsbon 4 Kortingscode 5 Dag deal 7 Last minute 9 Vroegboekkorting 11 Uitverkoop en sale 13 Bijzondere Sale 14 Kortlopende

Nadere informatie

Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Je bent vast wel eens een dagje uit geweest. Met school of met je

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 LENTEACTIE Verzamel punten en maak uw keuze uit het ruime geschenkassortiment. Zo geniet u achteraf nog eens van uw voordelige aankoop! Spaaractie geldig

Nadere informatie

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Disclaimer Bij het samenstellen van het E-book voor manegeruiters niveau 1 is grote zorg besteed aan de juistheid van de informatie. Ik

Nadere informatie

Programma zomervakantie CoolKids 2016

Programma zomervakantie CoolKids 2016 Programma zomervakantie CoolKids 2016 Week 28 11 juli tot en met 15 juli Maandag 11 juli STRAND Om de vakantie rustig te beginnen gaan we vandaag naar het strand bij Surfside. Zoals iedere dag vragen wij

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen 22 juli-26 juli Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spring je rot! Op ons eigen springkussen!!! Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen Smullen

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

Arrangementen aanbod tweede kwartaal 2019 De Keet

Arrangementen aanbod tweede kwartaal 2019 De Keet Arrangementen aanbod tweede kwartaal 2019 De Keet Natuur Avontuurlijk (4-12 jaar) Bij De Helderse Vallei kun je dit voorjaar weer meer ontdekken over de natuur. Elke week zijn er leuke doe-activiteiten

Nadere informatie

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op!

Week 1. Wat gaan we doen? datum. Hoe? Bereikbaar op: Let op! Week 1 datum Maandag 23 juli Wat gaan we doen? Lekker nat en vies worden in het woeste westen Hoe? Bereikbaar op: Let op! Met de tram 06-57704513 Kleding aan die vies en nat magworden, evt. extra kleding

Nadere informatie

Betaalbaar bio in 6 stappen

Betaalbaar bio in 6 stappen Betaalbaar bio in 6 stappen Biologisch eten duur? Veel mensen denken dat biologisch eten niet in hun budget past. Ik heb dat ook heel lang gedacht. Tot ik ontdekte dat je door anders boodschappen te doen

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Activiteit: Zwemmen in zwembad De Grote Koppel Vandaag gaan we zwemmen in het recreatie bad van De Grote Koppel, er is een king-size

Nadere informatie

Zomervakantie!!!!!! ZOMERVAKANTIE

Zomervakantie!!!!!! ZOMERVAKANTIE Zomervakantie!!!!!! Week 1 23 juli gezellig op stap naar het Westerpark en genieten de kinderen heerlijk van een picknick. Na het smikkelen nog heerlijk spelen in de speeltuin Sam Sam 24 juli wij de natuur

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! 1 LAAT ZE LEKKER Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje uitrazen in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Kom deze zomer Klooien met kinderboeken in de bieb! Eindelijk, zomervakantie! Is het een regenachtige dag? Kom dan klooien met kinderboeken in de bieb! Speciaal voor jou

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE

MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE MIJN BEZOEK AAN DOMEIN DE PUTTEN IN KASTERLEE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar t Tofste Speelhuis en Clubhuis. Dit is een binnenspeeltuin in Domein De Putten in Kasterlee. Veel mensen vinden

Nadere informatie

www.degeboortevan.nl Samenvatting De geboortevan.nl is een website waar de zwangerschap en geboorte van verschillende boerderijdieren wordt gevolgd. De site is bedoeld voor mensen van alle leeftijden,

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Grammaticaoefeningen 4 Sociale contacten Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Oefening 1 Bespreek de vragen. 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 100 naar Signaalwoorden. Begrijp je al

Nadere informatie

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 Den-Helder - Julianadorp

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 Den-Helder - Julianadorp Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 Den-Helder - Julianadorp Indien uw kind geen plaatsing heeft op de dag van het arrangement en u wilt hem/haar wel graag aanmelden, dan is het mogelijk om uw plaatsing

Nadere informatie

KIDmail 25. www.kidpartners.nl. Januari 2013

KIDmail 25. www.kidpartners.nl. Januari 2013 www.kidpartners.nl KIDmail 25 Januari 2013 Allereerst willen wij jou een stralend 2013 wensen met de onderstaande doodle. Je kunt zelf invullen waar jouw ster het komend jaar gaat stralen. We hebben het

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern . Uitnodiging Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern Uitnodiging @PIT (voorlopige werktitel) Datum: 12 april 2013 ( http://www.appeltern.nl ) (zie routebeschrijving op hun site) Plaats: De Tuinen

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Leidsterpraat. Hiep, hiep, hoera, de jarige zijn:

Leidsterpraat. Hiep, hiep, hoera, de jarige zijn: Leidsterpraat Om te beginnen iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een fantastisch 2014 mag worden. Hopelijk heeft iedereen van de vakantie en feestdagen genoten. Misschien hebben

Nadere informatie

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor!

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren en beleving. Wij hebben gekozen voor een krant

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Augustus 2012

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Augustus 2012 Van de directie Vakantie BSO #Goed voor Putten Bij de opening van Nieuw Pepersgoed in mei jl. kondigde ik aan dat Kindcentrum Putten haar activiteiten gaat verbreden. Ik sprak over onze droom meerdere

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015 1

Zomerprogramma 2015 1 1 Inleiding Hierbij presenteren wij onze zomerprogramma 2015. Saamen1 heeft een zomerprogramma gemaakt voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar vanuit het speciaal (basis) onderwijs. Gedurende 6 weken

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS

AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS KANT & KLAAR MAATWERK MOGELIJK 21ST CENTURY SKILLS Kinderen die spelen, beleven en ontdekken in de natuur worden creatiever en gezonder. Liesbeth Bronkhorst, directeur

Nadere informatie

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend!

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend! subtropisch zwemparadijs Golfslagbad unieke zwembeleving Stuvesande 2-4532 MH Terneuzen T. 0115 615 500 www.aquadomescheldorado.nl Geniet van een GRATIS CAPPUCINO bij Blue Bay Food & Drinks tegen inlevering

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! S A L K E D E J G J I ZO KR! L I T S L WE Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 t/m 22 juli Oer-Hollandse weken

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 t/m 22 juli Oer-Hollandse weken Zomervakantie week 1: 18 t/m 22 juli Oer-Hollandse weken Maandag 18 juli: Broodjes van eigen deeg Weet jij wat er allemaal in een brood gaat? Na vandaag wel, want we gaan vandaag zelf broodjes bakken!

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO Zomervakantie 2017 Het is alweer bijna zover, de zomervakantie komt eraan. Op de volgende pagina s kunnen jullie de vakantieplanning vinden. We hopen samen met alle kinderen er een leuke vakantie van te

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VAN CREATIVITEIT NAAR GEEF JE CREATIEVE TEAMSPIRIT EEN boost! PRODUCTIVITEIT Wil jij je collega s ook eens op een leuke manier beter leren kennen? Dan wordt het tijd dat

Nadere informatie