Inhoud. 9 Doe-pakket. 3 Inschrijving. 4 Ontbijt. 10 Dans & liedje. 6 Koningsmatch. 11 Kalender. 12 Op de hoogte. 7 Feestpakket

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. 9 Doe-pakket. 3 Inschrijving. 4 Ontbijt. 10 Dans & liedje. 6 Koningsmatch. 11 Kalender. 12 Op de hoogte. 7 Feestpakket"

Transcriptie

1 - Toolkit

2 Inhoud Volg de Koningsspelen nu op Facebook, Instagram & Twitter! 3 Inschrijving 4 Ontbijt 6 Koningsmatch 7 Feestpakket 9 Doe-pakket 10 Dans & liedje 11 Kalender 12 Op de hoogte

3 Inschrijving Tot wanneer kan ik de school inschrijven voor de Koningsspelen 2017? U kunt uw school tot en met 3 februari 2017 inschrijven. Via de website kunt u zich inschrijven met uw BRIN-nummer/SchoolID. U hoeft alleen de eerste 2 cijfers en eerste 2 letters van het BRIN-nummer in te voeren. Als u zich later inschrijft dan 3 februari kunnen wij het ontbijtpakket en het Sport- & Feestpakket niet garanderen. Tot wanneer kan ik het aantal leerlingen wijzigen? Na inschrijving kunt u de aantallen nog wijzigen tot en met 7 maart Bij elke wijziging gemaakt na deze datum kunnen wij niet garanderen dat deze wordt doorgevoerd. Ik heb een nieuwe school/vestiging, hoe schrijf ik deze in? Wilt u zich inschrijven met een nieuwe school/vestiging maar herkent de website uw brin-nummer/ Schoolid nog niet? Stuur dan een naar info@koningsspelen.nl. Vermeld hierbij uw brinnummer, naam van de school/vestiging en het adres (straatnaam, nummer, postcode). Ik heb geen bevestigingsmail/herinneringsmail ontvangen, wat nu? De bevestigingsmail zit wellicht in uw spam-box. Kunt u het ook daar niet vinden, dan kunt u contact opnemen met info@koningsspelen.nl.

4 Ontbijt Wanneer is de bekendmaking van het ontbijt? Het ontbijt wordt in maart 2017 bekend gemaakt. Tot wanneer kan ik de school inschrijven voor het ontbijt? U kunt zich tot en met 3 februari 2017 inschrijven voor de Koningsspelen en het Koningsontbijt. Het aantal leerlingen en ontbijten kunt u wijzigen tot en met 7 maart. Als u zich na 3 februari inschrijft, kunnen wij het Koningsontbijt helaas niet garanderen. Tot wanneer kan ik het ontbijt annuleren? Als u het ontbijt wilt annuleren, dient u dat voor 10 april 2017 te doen. Bij annulering na 10 april krijgt u van ons een waarschuwing. Mocht een late annulering de volgende Koningsspelen weer voorkomen, dan bent u het jaar erna uitgesloten van deelname aan het ontbijt. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Kan ik het ontbijt eerder ophalen? Nee, dit is om logistieke redenen niet mogelijk. Scholen kunnen het ontbijt ophalen bij de aan uw school gekoppelde Jumbo tussen op donderdag 20 april tussen 15:00-19:00 uur. Voor hoeveel personen is het ontbijtpakket? De inhoud van één ontbijtdoos is bedoeld voor 25 kinderen. U krijgt altijd voor al uw leerlingen voldoende ontbijt. Het aantal dozen per school is namelijk gebaseerd op het totale aantal leerlingen en leerkrachten gedeeld door 25 (dus 211 leerlingen en leerkrachten geeft recht op 9 ontbijtdozen voor 225 leerlingen en leerkrachten). Bij meer dan 25 leerlingen in een klas wordt u verzocht onderling met andere klassen de inhoud te verdelen.

5 Ingrediënten- en allergenenlijst Op de website is na bekendmaking van de inhoud van het ontbijt een ingrediënten- en allergenenlijst te vinden. Deze vindt u ook op uw persoonlijke pagina. U kunt bij uw inschrijving al wel aangeven of u glutenvrije broden wilt bestellen. Voor glutenvrije broden is er een maximum per school: kijk hiervoor op Hoe lang duurt het ontbijt? Scholen mogen zelf bepalen hoe laat het ontbijt begint en hoe lang het duurt. Om 9:30 uur vindt wel de officiële landelijke aftrap van de Koningsspelen plaats. Hoe kunnen scholen de ontbijtpakketten ophalen? Deelnemende scholen halen de ontbijtdozen zelf in de winkel op. Op donderdag 13 april ontvangen alle scholen via hun persoonlijke pagina een x-aantal vouchers. Het aantal vouchers is gebaseerd op het door de school opgegeven aantal leerlingen en leerkrachten. Elk voucher geeft recht op één ontbijtdoos voor 25 personen en twee broden. Per school heeft elk voucher een nummer, bijvoorbeeld 1/20 (=voucher 1 van in totaal 20 vouchers) of 2/20 etc.

6 Koningsmatch Wat is de Koningsmatch? Een sportvereniging biedt clinics aan voor de basisschool speciaal voor de Koningsspelen. Zo kunnen zij basisscholen ondersteunen bij de organisatie van de Koningsspelen. De Koningsmatch is een match tussen een basisschool en de sportvereniging. Hoe kan ik mij opgeven voor de Koningsmatch? Basisscholen geven bij inschrijving via de website aan een clinic van de vereniging te wensen. De sportverenigingen in de omgeving van de school worden getoond op de persoonlijke pagina van de school. Met één klik kan uw school de match maken tussen de sportvereniging en de school. Uw school en de vereniging kunnen vervolgens zelf contact met elkaar opnemen om het verder te regelen. Wat is het voordeel voor de school? De school krijgt ondersteuning bij het organiseren van de Koningsspelen. Het is ook een mooie gelegenheid om leerlingen kennis te laten maken met de sporten en sportverenigingen in hun buurt. En de mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met sport in de buurt van de school. Is de Koningsmatch verplicht? De Koningsmatch is niet verplicht. Het kan u helpen bij het organiseren van de Koningsspelen. Het is vooral een manier om er samen met sportverenigingen en sportaanbieders een geweldige, sportieve dag van te maken.

7 Sport- & Feestpakket Wat is het feestpakket? Het Sport- & Feestpakket is een pakket per klas met feestelijke sportieve materialen om te gebruiken voor de Koningsspelen. Moet ik me inschrijven? Nee, dat hoeft niet. Alle deelnemende basisscholen krijgen automatisch het Sport- & Feestpakket. Kan ik het pakket annuleren? Ja, dat kan. Als u het Sport- & Feestpakket niet op school wilt ontvangen, kunt u het tot 7 maart 2017 annuleren. Dit doet u door een te sturen naar info@koningsspelen.nl. Wat zit er in het pakket? Het Sport- & Feestpakket bestaat uit een leuk spel met vragen en opdrachten dat kinderen samen kunnen spelen. Op feest vindt u de digitale versie van het spel om samen in de klas op het schoolbord te spelen. In het pakket zitten ook 5 footbags. In het Koningsspelen Journaal ziet u wat u er allemaal mee kunt doen. En op feest staat een leuk filmpje hoe kinderen zelf extra footbags kunnen maken. Een pot schmink om 21 april extra feestelijk te maken, mag natuurlijk niet ontbreken. En tenslotte: per school een feest-vlag van de Koningsspelen! Koningsspelen 5 jaar De Koningsspelen bestaan dit jaar vijf jaar. Vandaar het centrale thema feest! in Het Feestpakket en het Doe-pakket helpen u in de voorbereiding of op de dag van de Koningsspelen en maken het tot een extra groot feest!.

8 Wanneer is de levering van het Sport- & Feestpakket? De levering van uw pakket vindt uiterlijk in de week voor de Koningsspelen plaats. U ontvangt op uw persoonlijke pagina een Track&Trace-code, zodat u precies kunt zien op welk moment het pakket wordt bezorgd.

9 Doe-pakket Wat is het doe-pakket? Het Koningsspelen Doe-pakket bestaat uit leuke knutsels die u kunt downloaden via De Koningsspelen bestaan dit jaar vijf jaar. In het Doe-pakket vindt u knutsels die u met uw leerlingen kunt maken ter voorbereiding op 21 april. Ze zijn allemaal op deze feestelijke dag te gebruiken. Hoe gaat dit knutselen in zijn werk? De knutsels kunt u op de genoemde website downloaden voor elke leerling en op een door u gewenst moment samen maken. Elke knutsel hoort bij een onderwerp van de Koningsspelen: (verjaardags)feest, gezonde voeding, sporten, muziek & dans en samen plezier maken. Wanneer kan ik beginnen met knutselen? Vanaf 7 maart staan op alle items van het Doe-pakket. Zo heeft u genoeg tijd om ermee aan de slag te gaan voor 21 april.

10 Dans & liedje Wanneer is de bekendmaking van de titel van het Koningsspelen-lied? De titel van het Koningsspelen-lied van Kinderen voor Kinderen is Okido. Wanneer is de release van het lied en de dans? Op 17 maart 2017 wordt het lied en de dans met een instructie bekend gemaakt. U kunt het vanaf die datum vinden op Via een ing zullen wij alle deelnemende scholen in de week van 20 maart ook een link naar het lied, de tekst en de dansinstructie toesturen. Moet ik met mijn school meedoen met dit lied en de dans? Nee, dit hoeft niet. De openingsdans op het lied van Kinderen voor Kinderen biedt u een leuke warming-up voor de Koningssportdag. U doet hiermee mee aan de landelijke opening van de Koningsspelen om 9.30 uur. Hoe krijg ik de dans met mijn klas het makkelijkst ingestudeerd? Kinderen voor Kinderen zorgt voor een duidelijke instructie met een filmpje en met een downloadable word-document. Het leukst is dat u in ieder geval met uw leerlingen het refrein instudeert zoals door Kinderen voor Kinderen aangegeven. U bent vrij in het volgen van de instructie of het bedenken van eigen bewegingen.

11 21 Kalender NU Inschrijven scholen, gemeenten en sportvereningen 3 FEBRUARI Sluiting inschrijving scholen voor Koningsspelen MAART Laatste mogelijkheid tot wijzigen inschrijving UITERLIJK 14 MAART Bekendmaking samenstelling Koningsontbijt MAART Bekendmaking lied en dans van Kinderen voor Kinderen 28 MAART Bekendmaking Sport- en Feestpakket & Doe-pakket VOOR 10 APRIL Laatste mogelijkheid tot annuleren Koningsontbijt APRIL Ontvangst vouchers Koningsontbijt 20 APRIL Ophalen Koningsontbijt bij een JUMBO supermarkt 21 APRIL Koningsspelen 2017

12 Op de hoogte Op vindt u alle informatie en het actuele nieuws over de Koningsspelen. Schrijf u ook in voor onze social media: Alle deelnemende scholen op hebben een eigen persoonlijke pagina. Regelmatig ontvangen de scholen een e-nieuwsbrief met actuele informatie. Na de Voorjaarsvakantie wordt gestart met de Koningsspelen Journaals: het zijn er zes en elke week komt er een nieuwe aflevering online op de website te staan. Leuk om samen met uw klas te bekijken op het digitale schoolbord ter voorbereiding van het feest op 21 april!

Toolkit Koningsspelen 2017

Toolkit Koningsspelen 2017 Toolkit 2. Inhoud INSCHRIJVING ONTBIJT KONINGSMATCH FEESTPAKKET DOEPAKKET DANS & LIEDJE KALENDER OP DE HOOGTE 3. Inschrijving 1. TOT WANNEER KAN IK DE SCHOOL INSCHRIJVEN VOOR DE KONINGSSPELEN 2017? U kunt

Nadere informatie

Inhoud. 8 Doe-pakket. 3 Inschrijving. 4 Ontbijt. 9 Dans & liedje. 6 Koningsmatch. 10 Kalender. 11 Op de hoogte. 7 Sport- en Feestpakket

Inhoud. 8 Doe-pakket. 3 Inschrijving. 4 Ontbijt. 9 Dans & liedje. 6 Koningsmatch. 10 Kalender. 11 Op de hoogte. 7 Sport- en Feestpakket - Toolkit 2018-1 Inhoud Volg de Koningsspelen nu op Facebook, Instagram & Twitter! 3 Inschrijving 4 Ontbijt 6 Koningsmatch 7 Sport- en Feestpakket 8 Doe-pakket 9 Dans & liedje 10 Kalender 11 Op de hoogte

Nadere informatie

- Toolkit versie: 9 december

- Toolkit versie: 9 december 2019 - Toolkit 2019 - versie: 9 december 2018 1 Inhoud Volg de Koningsspelen nu op Facebook, Instagram & Twitter! 3 Inschrijving 8 Doe-pakket 4 Ontbijt 9 Dans & lied 6 Koningsmatch 7 Sport- en Feestpakket

Nadere informatie

- Toolkit versie: 15 maart

- Toolkit versie: 15 maart - Toolkit 2018 - versie: 15 maart 1 Inhoud Volg de Koningsspelen nu op Facebook, Instagram & Twitter! 3 Inschrijving 5 Ontbijt 7 Koningsmatch 8 Sport- en Feestpakket 9 Doe-pakket 10 Dans & liedje 11 Kalender

Nadere informatie

- Toolkit versie: 15 maart 2019

- Toolkit versie: 15 maart 2019 - Toolkit 2019 - versie: 15 maart 2019 1 Inhoud 3 Inschrijving 5 7 Volg de Koningsspelen nu op Facebook, Instagram & Twitter! 9 Doe-pakket Ontbijt 10 Dans & lied Koningsmatch 11 Kalender 12 Op de hoogte

Nadere informatie

voor de Koningssportdag van de voor basisscholen Koningsspelen

voor de Koningssportdag van de voor basisscholen Koningsspelen 6 tips voor de Koningssportdag van de voor basisscholen Koningsspelen De meeste scholen hebben veel ervaring met het organiseren van sportdagen. Echter de Koningssportdag van de Koningsspelen is een bijzonder

Nadere informatie

Thema: Koningsdag Handleiding en opgaven niveau AA. Opgave 1: Samen

Thema: Koningsdag Handleiding en opgaven niveau AA. Opgave 1: Samen Handleiding en opgaven niveau AA Thema: Koningsdag 2014 Een uitgebreide uitgeschreven aanpak vindt u in de Instapmodules: www.nieuwsbegrip.nl Download & prints Instapmodules Nieuwsrekenen. Benodigd materiaal

Nadere informatie

Draaiboek Koningsspelen Gelderland

Draaiboek Koningsspelen Gelderland Draaiboek Koningsspelen Gelderland Vrijdag 22 april 2016 1 Inleiding Na het succes van voorgaande jaren worden ook dit jaar de Koningsspelen gehouden en wel op vrijdag 22 april. De Gelderse Sport Federatie

Nadere informatie

Toolkit Koningsmatch 2019

Toolkit Koningsmatch 2019 Toolkit Koningsmatch 2019 versie: 15 februari 2019 Tips & tricks Koningsmatch Vrijdag 12 april Wat leuk dat jij met jouw sportvereniging een Koningsmatch hebt gemaakt of wilt maken met een basisschool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas

Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas 1 Inleiding Ook dit jaar heeft kinderen voor kinderen in samenwerking met de Koningspelen een nieuwe titel song genaamd: OKIDO In dit

Nadere informatie

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met de combinatiefunctionaris in uw wijk of via 038 423 66 86.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met de combinatiefunctionaris in uw wijk of via 038 423 66 86. 1 Inleiding De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied. In 2013 zijn de eerste Koningsspelen georganiseerd in het kader

Nadere informatie

PROGRAMMAGIDS. Koningsspelen 2015. Marslanden VRIJDAG 24 APRIL, 08.45 15.00 UUR. met Zwolse sportverenigingen

PROGRAMMAGIDS. Koningsspelen 2015. Marslanden VRIJDAG 24 APRIL, 08.45 15.00 UUR. met Zwolse sportverenigingen PROGRAMMAGIDS Koningsspelen 05 Marslanden VRIJDAG 4 APRIL, 08.45 5.00 UUR met Zwolse sportverenigingen VOORWOORD ALGEMEEN MANAGER SPORTSERVICE Beste bezoeker van de Koningsspelen, Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Woensdag 22 april 2015

Woensdag 22 april 2015 Woensdag 22 april 2015 speelgoeddag kleuters. De speelgoed dag is voor een keer verplaatst naar donderdagmiddag! Op donderdagmiddag 30 april mogen de kinderen iets van speelgoed mee naar school nemen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Programmaboekje Groep 7

Programmaboekje Groep 7 Programmaboekje Groep 7 Gemeente Putten 20 april 2018 Voorwoord Op vrijdag 20 april 2018 vieren we voor de zesde keer de KoningsSpelen met als thema BinnensteBuiten. De Koningsspelen dagen iedereen dit

Nadere informatie

Koningsspelen. Werkboek

Koningsspelen. Werkboek 4 Koningsspelen Werkboek 1. Inleiding Waarom dit werkboekje? TIPS EN IDEEËN Met dit boekje willen we scholen tips en ideeën geven voor het organiseren van de Koningsspelen op 25 april 2014. Deze dag is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Verwarring vrije dagen Er bestaat enige verwarring of de kinderen vrij zijn op Koningsdag en Goede Vrijdag. Voor alle duidelijkheid, op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Koningsspelen

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Buut. De Buut in een nieuwe outfit na 25 jaar! Inhoud week 42. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57

Nieuwsbrief De Buut. De Buut in een nieuwe outfit na 25 jaar! Inhoud week 42. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Nieuwsbrief De Buut Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 42 19-10-2012 Nr. 10 De Buut in een nieuwe outfit na 25 jaar! Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 mei 2018

Nieuwsbrief 07 t/m 11 mei 2018 Nieuwsbrief 07 t/m 11 mei 2018 21-04 Communie Lambertuskerk 22-04 Communie Lambertuskerk W17/18 Meivakantie 27-04 Koningsdag Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. W19 Hoofdluiscontrole Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 16 februari 2015 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Opgroeigids Schoolvoetbaltoernooi Grote DLS Talentenshow Groep 5 St Kinderopvang DLS

Nadere informatie

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft Beste ouder, Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft van waaraan gewerkt wordt in de klas. De Duif gebruikt Social Schools om

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018 Beste ouders, Vandaag ontvangt u de Boegspriet op donderdag. Dit omdat het morgen Koningsdag is en direct ook

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Google naar Instructieposter, kies daar goede voorbeelden uit (korte en krachtige teksten, afbeeldingen) die u in bij opdracht 2 kunt gebruiken 1.

Google naar Instructieposter, kies daar goede voorbeelden uit (korte en krachtige teksten, afbeeldingen) die u in bij opdracht 2 kunt gebruiken 1. Handleiding Les 1 Deze schrijfles is de derde waarin leerlingen oefenen in het genre instrueren. Het is een oefenles: leerlingen passen de schrijfstrategie KLUNS toe, die trouwens in deze les verkleind

Nadere informatie

N U M M E R 2 8. Afstand 1 kilometer. Starten om 10:00 vanaf Prismare. Schrijf je nu in via deze link:

N U M M E R 2 8. Afstand 1 kilometer. Starten om 10:00 vanaf Prismare. Schrijf je nu in via deze link: Nieuwsbrief N U M M E R 2 8 1 2 A P R I L 2 0 1 8 Culturage in groep 6B Op woensdagmorgen is groep 6B naar het museum Twentse Welle geweest. Hier zijn wij meer te weten gekomen over jagers en de eerste

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

Lesbrief met dansinstructie Zie voor lied, songtekst en instructiefilm: www.kinderenvoorkinderen.nl

Lesbrief met dansinstructie Zie voor lied, songtekst en instructiefilm: www.kinderenvoorkinderen.nl Bewegen is gezond! Lesbrief met dansinstructie Zie voor lied, songtekst en instructiefilm: www.kinderenvoorkinderen.nl 1 Dansinstructie Bewegen is Gezond Inleiding Koningsspelen en Bewegen is gezond Op

Nadere informatie

LESBRIEF. Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: BNNVARA. Koningsspelenlied 2019: Pasapas

LESBRIEF. Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: BNNVARA. Koningsspelenlied 2019: Pasapas LESBRIEF Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: BNNVARA Koningsspelenlied 2019: Pasapas Tekst: Lucia Marthas Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis INLEIDING Koningsspelen 2019 Opnieuw slaan BNNVARA

Nadere informatie

Sport op Basisscholen in uw gemeente? Waarom? Omdat kinderen de toekomst zijn

Sport op Basisscholen in uw gemeente? Waarom? Omdat kinderen de toekomst zijn Sport op Basisscholen in uw gemeente? Waarom? Omdat kinderen de toekomst zijn Sport op Basisscholen is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar en Sport Fryslân. Samen met de Friese gemeenten, onderwijs

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Datum: Juni 2015 versie: 2 INSTRUCTIE BARTS WINKEL PROMOTIE

Datum: Juni 2015 versie: 2 INSTRUCTIE BARTS WINKEL PROMOTIE Datum: Juni 2015 versie: 2 INSTRUCTIE BARTS WINKEL PROMOTIE WAT IS BARTS WINKELPROMOTIE? Barts Winkelpromotie is een online platform, dat jou helpt bij het ontplooien van marketingactiviteiten. Je kunt

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

LESBRIEF. Tekst: Lucia Marthas, Tjeerd P. Oosterhuis Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: Desirée Derrez

LESBRIEF. Tekst: Lucia Marthas, Tjeerd P. Oosterhuis Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: Desirée Derrez LESBRIEF Tekst: Lucia Marthas, Tjeerd P. Oosterhuis Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas Eindredactie: Desirée Derrez INLEIDING KONINGSSPELEN 2018 Dit jaar slaan BNNVARA

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl NIEUWSBRIEF Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april Het is bijna zover, de Koningsspelen staan voor de deur! Donderdag 23 april zullen de kinderen het spectaculaire avontuur gaan beleven bij Avonturenpark

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Afsluiting markt Goede Doelen, van 14.00-15.

Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Afsluiting markt Goede Doelen, van 14.00-15. Agenda: Woensdag 4 maart Ouder café Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week Woensdag 11 maart alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Woensdag 18 maart Open dag van 9-12 en van 14-17uur Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018 AGENDA 26 januari 17.00 20.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.00 12.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.30-12.30 uur Open dag De Zwaaikom Oosterhout 29 januari Centrale Inschrijf dag

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Voor je ligt de nieuwsbrief van Gemiva-SVG Groep voor cliënten en/of cliëntvertegenwoordigers. 4 tot 6 keer per jaar verschijnt deze brief. We beginnen met een leuk cliëntenverhaal:

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 mrt 2019 t/m 29 mrt 2019

Nieuwsbrief 22 mrt 2019 t/m 29 mrt 2019 Nieuwsbrief 22 mrt 2019 t/m 29 mrt 2019 25 maart Schoolfotograaf 29 maart Groep 2 vrij 3 april Cultuurtje groepen 6 Pieter, Noa, Farah en Fleur 4 april Theoretisch verkeersexamen Maandag a.s. komt de schoolfotograaf

Nadere informatie

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslag. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslag. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK Wil je je online inschrijven voor de activiteiten van de bibliotheek? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling,

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Kom deze zomer Klooien met kinderboeken in de bieb! Eindelijk, zomervakantie! Is het een regenachtige dag? Kom dan klooien met kinderboeken in de bieb! Speciaal voor jou

Nadere informatie

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN)

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Programma DINSDAG 16 september 2014 11.00-12.00 uur OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Work Out onder leiding van Olga Commandeur voor basisscholieren, senioren en overige belangstellenden.

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer maart 2017

Jaargang 3: nummer maart 2017 Jaargang 3: nummer 12 12 maart 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Een aantal leerlingen van de Hummelingschool maakt gebruik van de BSO op de KinderCampus, vandaar dat ik af en toe

Nadere informatie

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad)

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 13 21 maart 2019 Social Schools naar 3.0 gemigreerd (herhalend bericht) Vorige week maandag heeft de migratie naar Social Schools 3.0 plaatsgevonden. Bij deze het

Nadere informatie

Informatieboekje. Informatieboekje Seizoen Jeugdclubs Gereformeerde Kerk Rijnsburg

Informatieboekje. Informatieboekje Seizoen Jeugdclubs Gereformeerde Kerk Rijnsburg Informatieboekje Seizoen 2011-2012 Jeugdclubs Gereformeerde Kerk Rijnsburg 1 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 3 CONTACT... 4 3.1 ALGEMEEN... 4 3.2 LEDEN OUDERBESTUUR... 4 3.3 DE MENTOREN...

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8 Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 1. Shake Song overzicht Alle kinderen hebben een zelfgemaakte shaker. Die is in het begin nog niet nodig want we leren eerst het liedje en daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Leerstof uploaden (Trajectbegeleider en schoolbeheerder)

Leerstof uploaden (Trajectbegeleider en schoolbeheerder) Leerstof uploaden (Trajectbegeleider en schoolbeheerder) Lees dit eerst!...2 Inleiding...2 Uploaden in twee stappen... 2 Leerstof-item zoeken...3 Uploaden stap 1: uploaden in de database...4 Document uploaden...

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. VAN DE DIRECTIE/TEAMLEIDERS

Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. VAN DE DIRECTIE/TEAMLEIDERS NIEUWSBRIEF VSO 3 Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: j.wijngaarden@mytylschoolutrecht.nl Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. Passend

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

Tekst Muziek: Choreografie en lesopzet: Eindredactie:

Tekst Muziek: Choreografie en lesopzet: Eindredactie: LESBRIEF Tekst: Lucia Marthas, Tjeerd P. Oosterhuis Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis Choreografie en lesopzet: Lucia Marthas, Melaisa Illis Eindredactie: Desirée Derrez INLEIDING KONINGSSPELEN 2018 Voor de

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders,

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 1 N O V E M B E R 2 0 1 7 Directeur: Ineke van der Werf directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Werkstuk. En natuurlijk ook spreekbeurt. Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd

Werkstuk. En natuurlijk ook spreekbeurt. Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd Werkstuk En natuurlijk ook spreekbeurt Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd (Op het voorblad komt de titel van je werkstuk, een foto of een plaatje van je onderwerp, je naam en je klas.) Inhoudsopgave

Nadere informatie

Aanbod Middelburg in Beweging. schooljaar

Aanbod Middelburg in Beweging. schooljaar Aanbod Middelburg in Beweging schooljaar 2016-2017 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Uitgangspunten gemeente Middelburg pag. 3 1.1 doelstellingen Middelburg in Beweging 1.2 doelgroepen Hoofdstuk 2 Sportactiviteiten

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE TRAININGSPLANNER VOOR TRAINERS LOOPBAANADVIES FNV

HANDLEIDING ONLINE TRAININGSPLANNER VOOR TRAINERS LOOPBAANADVIES FNV HANDLEIDING ONLINE TRAININGSPLANNER VOOR TRAINERS LOOPBAANADVIES FNV INSTRUCTIE TRAINERS TRAININGSPLANNER In dit document staat stap voor stap beschreven hoe je je samen met een trainingspartner op kunt

Nadere informatie

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte.

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte. maart 2013, Nieuwsbrief 1 In deze nieuwsbrief: Training 'Sterren in de klas' gelanceerd Gastlessen drukte KleinKracht nu ook op Facebook en Twitter Boek in de maak Lestip: Paasles over de maan En verder

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28

Het Jozef Journaal  datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 april 2017 Nr 28 Jaargang 28 Van de directie Op weg naar Pasen Palmpasen Zondag a.s. is het Palmzondag waar tijdens de viering in de kerk de

Nadere informatie

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op "Voltooien" klikt.

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op Voltooien klikt. Veelgestelde vragen Bestellen Op welke manieren kan ik bestellen bij HandyHeater.be? Hier op www.handyheater.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Plaats eenvoudig

Nadere informatie

Stap 1: Ga naar en druk rechts bovenin op "Kies je Winkel" Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick

Stap 1: Ga naar   en druk rechts bovenin op Kies je Winkel Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick Stap 1: Ga naar www.plus.nl en druk rechts bovenin op "Kies je Winkel" Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick Stap 3: Kies inloggen rechtsboven in het scherm Stap 4: Maak

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

DOCENTEN REGISTRATIE FORMULIER

DOCENTEN REGISTRATIE FORMULIER DOCENTEN REGISTRATIE FORMULIER SAXOFOONSCHOOL.NL Dit formulier bestaat uit 3 delen: 1. Persoonlijke Informatie, 2. Profiel Informatie (free & plus), 3. Plus: Aanvullende Profiel Informatie Plus Profiel.

Nadere informatie

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 2 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a.

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 2 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a. Oudernieuwsbrief 2 december 2016 Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m 8)

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 22 december 2017 Beste ouders, Gisteren hebben de kinderen van De Kraal overdag voor elkaar

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie