Objectinformatie. Solwerderstraat en 49 te Appingedam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Objectinformatie. Solwerderstraat en 49 te Appingedam"

Transcriptie

1 Objectinformatie

2 Inhoudsopgave 1. Considerans 2. Informatie 3. Ligging 4. Kadastrale informatie 5. Overige informatie 6. Plattegronden 7. Impressie 8. Contactgegevens

3 Considerans In 2001 heeft Stichting Novo van de Roomsch-Katholieke Parochie van de Heilige Nicolaas gekocht het complex, bestaande uit een kerk en een pastorie aan de Solwerderstraat nummers 45 en 47 met erf en grond te Appingedam, kadastraal bekend gemeente Appingedam, sectie D nummer 2881, volgens de kadastrale registers groot negen are en zesentachtig centiare. In 2003 heeft Stichting Novo van Het Roomsch Katholiek Bisdom Groningen gekocht het voormalig zusterhuis aan de Solwerderstraat nummer 49 met erf en ondergrond te Appingedam, kadastraal bekend gemeente Appingedam, sectie D nummer 2533, volgens de kadastrale registers groot vier are en eenenzestig centiare. Stichting Novo heeft de objecten aangekocht om te gaan gebruiken als centrum voor dagbesteding, kantine, bakkerij, ontmoetingsruimte en beperkt horecagebruik. Ten behoeve daarvan zijn de objecten in de jaren na aankoop grondig verbouwd en gemoderniseerd. Hierbij is onder andere een lift geplaatst en is er een verdieping in de kerk geplaatst. Deze verbouwing is met de grootste zorg met behoud van de architectuur van de kerk uitgevoerd. Zo is er langs de randen van de verdiepingsvloer glas gebruikt, om toch de grootte en hoogte van de kerk te accentueren. De voormalige pastorie betreft aan de voorzijde een zeer oud pand, waarbij tijdens de verbouwing de originele gebinten weer zichtbaar zijn gemaakt. Hetzelfde geldt voor de muur aan de oostelijke kant van het pand, welke tot een van de oudste stenen muren van Appingedam behoort. Het voormalige zusterhuis is ook meegenomen in de verbouwing en is bij Novo in gebruik als dagbestedingsruimte en kantoorruimte. Gedurende ruim 10 jaar hebben cliënten van Novo hun dagbesteding gehad in de kerk, pastorie en het zusterhuis. Novo heeft wegens veranderende wet- en regelgeving besloten om niet langer eigenaar te willen blijven van beide objecten. In dat kader heeft Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars de opdracht gekregen van Stichting Novo voor de dienstverlening bij de verkoop van de objecten aan de Solwerderstraat en Solwerderstraat 49. De beide objecten worden vrij van huur en gebruik te koop aangeboden, de vraagprijs daarvoor is ,- kosten koper. Daarnaast kan er ook apart op de Solwerderstraat worden geboden, waarbij de vraagprijs ,- kosten koper bedraagt en apart op de Solwerderstraat 49, waarbij de vraagprijs ,- kosten koper bedraagt.

4 Considerans Naast het gunningscriterium van de hoogte van de koopsom is voor Novo nog het volgende van belang: De Solwerderstraat 49 wordt niet verkocht wanneer er een koper is voor de Solwerderstraat die horeca dagbestedingsplekken biedt. In dat geval wordt het voormalige zusterhuis aangehouden door Novo voor overige dagbestedingsactiviteiten en het onderbrengen van kantoren; De koper van de Solwerderstraat gaat een horecaonderneming runnen, welke: een participatieplek biedt aan meewerkers met een verstandelijke beperking; het aantal meemerkers varieert van minimaal 10 tot maximaal 20; werkzaamheden voort brengt die voldoende ritme, herhaling en regelmaat in zich hebben zodat deze zijn uit te voeren door de meewerkers; de werkzaamheden voldoende leermomenten en contacten met werknemers en klanten oplevert; een professionele werk- en leerplek welke recht doet en rekening houdt met de mogelijkheden en interesses van de deelnemers; koper gaat hiervoor een langdurige samenwerking aan met Novo voor de duur van minimaal 5 jaar; de meewerkers worden begeleid door personeel in dienst van Novo.

5 Informatie In het historische stadshart van Appingedam, aan de Solwerderstraat wordt het Sint Nicolaas kerkje, de pastorie en het voormalige zusterhuis te koop aangeboden. Het kerkje en de pastorie, integraal met elkaar verbonden, en het voormalig zusterhuis zijn gelegen op een ruim perceel met aan de voor- en achterzijde buitenruimte. Object Solwerderstraat en 49 te (9901 BB) Appingedam Soort Kerk, pastorie en zusterhuis Bouwjaar 1900 (kerk en pastorie) en 1954 (zusterhuis) Locatie De objecten zijn gelegen in het centrum van het stadje Appingedam te midden van veelal oude en eventueel monumentale objecten. Appingedam is gelegen in Noordoost Groningen en telt in 2016 ongeveer inwoners. Samen met het naastgelegen Delfzijl, vervult Appingedam een centrumfunctie in de regio. Het stadje is vooral bekend vanwege het historische centrum met onder andere de zogenoemde hangende keukens. Bereikbaarheid Het object is per auto, openbaar vervoer en langzaam vervoer (fiets en lopen) goed te bereiken. Diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen. Appingedam is goed bereikbaar via de N360 (westen) en N33 (zuiden) en beschikt tevens over een treinstation op de route Groningen-Delfzijl. De stad Groningen is te bereiken binnen circa 30 autominuten en Delfzijl binnen 10 autominuten. Parkeergelegenheid Er kan beperkt geparkeerd worden in de Solwerderstraat en omliggende straten. In de achtergelegen straat kan tegen betaling worden geparkeerd op het parkeerterrein Gedempte Kattendiep. Op dit terrein zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor de huidige gebruikers van de objecten.

6 Informatie Bestemming Het object valt in het bestemmingsplan Stad Appingedam. De bestemming van nr is Maatschappelijk -1 met de functieaanduiding Horeca van categorie 1. De bestemming van nr. 49 is Gemengd -2. De voor Maatschappelijk -1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: -Educatieve en informatieve voorzieningen; -Levensbeschouwelijke voorzieningen; -Medische en sociaal-medische voorzieningen; -Zorg- en welzijnsvoorzieningen; -Kinderopvang; -Horecabedrijven van categorie 1, ter plaatse van de aanduiding horeca van categorie 1 ; -Het wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een beroeps- of bedrijfsactiviteit aan huis, ter plaatse van de aanduiding wonen. De voor Horeca voor categorie 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: -Horecabedrijven, categorie 1; -Het wonen, ter plaatse van de aanduiding wonen. Definitie Horeca voor categorie 1: een complementair horecabedrijf dat is gericht op het hoofdzakelijk overdag bereiden en verstrekken van (niet of licht alcoholhoudende) dranken en eenvoudige etenswaren aan bezoekers van andere functies, met name functies als centrumvoorzieningen en dagrecreatie, zoals een automatiek, broodjeszaak, cafetaria, croissanterie, koffiebar, lunchroom, ijssalon, petit-restaurant, snackbar, snack-kiosk, tearoom, traiteur, en/of een naar aard en invloed op de omgeving daarmee gelijk te stellen horecabedrijf. De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: -Ambachtelijke bedrijvigheid; -Detailhandel, ter plaatse van de aanduiding detailhandel ; -Dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen; -Horecabedrijven van categorie 1; -Maatschappelijke voorzieningen; -Het wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een beroeps- of bedrijfsactiviteit aan huis.

7 Informatie Oppervlakte Het totale bruto vloeroppervlak bedraagt circa m² en is als volgt verdeeld over de drie objecten; Solwerderstraat 45 en 47: Kerk Pastoriegebouw Kelder: circa 16 m² Kelder: circa 39 m² Begane grond: circa 213 m² Begane grond: circa 150 m² Eerste verdieping: circa 71 m² Eerste verdieping: circa 133 m² Solwerderstraat 49: Zusterhuis Kelder: circa 78 m² Begane grond: circa 223 m² Eerste verdieping: circa 166 m² Opleveringsstaat De objecten worden in de huidige staat, geheel ontruimd en vrij van huur en gebruik, opgeleverd. Aanvaarding In nader overleg Vraagprijs ,- k.k. Onderdeel van de verkoopprocedure is dat verkoper verkoopt onder het voorbehoud van goedkeuring van haar Raad van Toezicht en van het College Sanering Zorginstellingen. Ten behoeve van de aanvraag voor goedkeuring dient er een door koper ondertekende koopovereenkomst aangeleverd te worden alsmede een Verklaring Omtrent Gedrag van koper.

8 Ligging

9 Kadastrale informatie I. Het complex, bestaande uit een kerk en een pastorie aan de Solwerderstraat nummers 45 en 47 met erf en grond II. Het voormalig zusterhuis aan de Solwerderstraat nummer 49 met erf en grond Solwerderstraat en 49 te (9901 BB) Appingedam, kadastraal bekend: I. Kadastrale gemeente Appingedam Sectie D Nummer 2881 Groot 9 are en 86 centiare II. Kadastrale gemeente Appingedam Sectie D Nummer 2533 Groot 4 are en 61 centiare

10 Overige informatie Voorwaarden Kosten koper: De kosten, rechten en overdrachtsbelasting die uit de overeenkomst en de eigendomsoverdracht voortvloeien zijn voor rekening van koper. Notaris: Ter keuze kopende partij. Waarborgsom/bankgarantie: Indien de eigendomsoverdracht meer dan twee weken na het definitief worden van de overeenkomst plaats vindt, verlangt verkoper van koper een bij de notaris te deponeren bankgarantie of waarborgsom van 10 % van de koopsom. Deze bankgarantie of waarborgsom dient binnen twee weken na definitief worden van de overeenkomst gedeponeerd te zijn. Ouderdomsclausule: Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe objecten. In afwijking artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

11 Overige informatie Opleveringsniveau: In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat de partijen overeengekomen dat de feitelijke levering (aflevering) van het verkochte aan koper zal geschieden op de datum van ondertekening van de akte van levering in de (feitelijke en juridische) staat waarin het verkochte zich thans bevindt, zijnde de zogenaamde as-is staat. In verband met het hiervoor bepaalde: Staat verkoper er niet voor in dat het verkochte de feitelijke eigenschappen bezit die nodig zijn voor het door koper voorgenomen gebruik van het verkochte; Staat verkoper er evenmin voor in dat het door koper voorgenomen gebruik van het verkochte is toegestaan op grond van de huidige publiekrechterlijke of privaatrechterlijke wet- en regelgeving; Komt, indien en voor zover voor het door koper voorgenomen gebruik van het verkochte vergunning(en) nodig is/zijn, het al dan niet verkrijgen van die vergunning(en) geheel voor risico van koper; Zal koper het verkochte op de datum van ondertekening van de akte van levering aanvaarden in genoemde as-is staat met alle eventuele kenbare en niet-kenbare gebreken, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen de eventuele aanwezigheid van verontreinigingen in bodem en/of grondwater, asbest en of asbesthoudende materialen, alsmede overige aanwezige of ontbrekende eigenschappen. Koper kan ter zake van de bovenstaande eerste twee subleden, de bedoelde staat van het verkochte geen vorderingen doen gelden jegens verkoper en koper doet ter zake hiervan afstand van een beroep jegens verkoper op eventuele aanspraken voortvloeiend uit onder meer artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken van derden jegens verkoper als (voormalig) eigenaar van het verkochte welke na de afleveringsdatum voor het eerst geldend worden gemaakt. Eventuele feitelijke en/of juridische gebreken en/of belemmeringen en/of de afwezigheid van eigenschappen ter zake het verkochte die geheel of gedeeltelijk in de weg staan aan het door koper voorgenomen gebruik van het verkochte of dit op enigerlei wijze geheel of gedeeltelijk beperken komen geheel voor rekening en risico van koper.

12 Overige informatie Milieu: Bodemgesteldheid: het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of het grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voorzetting van het huidige gebruik belemmerd of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen. Verkoper heeft geen opdracht verstrekt voor een (verkennend) bodemonderzoek. Asbest: Het is verkoper niet bekend of er ten tijde van de bouw c.q. renovatie van het object asbestcement-houdende materialen zijn verwerkt. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. Ondergrondse tanks: voor zover aan verkoper is bekend is/zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig. Identiteit partijen: Koper en verkoper stemmen ermee in, dat indien één van partijen daarom verzoekt, de wederpartij zich jegens de ander zal identificeren door het tonen van een geldig legitimatiebewijs. Beschermd stadsgezicht: Het object is gelegen in een beschermd Stadsgezicht of Dorpsgezicht ex art. 35 Monumentenwet. Rijksmonument: Solwerderstraat 47, het Sint Nicolaas kerkje betreft een rijksmonument met monumentnummer 9232, ingeschreven in het register op , kadaster deel/nr: 1947/94.

13 Overige informatie Kettingbedingen Solwerderstraat Het gedeelte van de kerk ter plaatse van de ronde absis dient te allen tijde als stiltecentrum casu quo als meditatie- en gebedsruimte te kunnen worden gebruikt; koorzang, exposities, concerten, kamermuziek enzovoort, die een bijdrage leveren aan verinnerlijking, spiritualiteit en genoemde doelen zijn daarbij toegestaan. 2. Het aanwezige Sint-Nicolaas beeld en de glas in lood ramen van de kerk dienen onveranderd intact te blijven. Bij eventuele schade hieraan dient voorzover dat mogelijk is het één en ander in de oorspronkelijke staat te worden hersteld. 3. In het verkochte mag nimmer een koffieshop, een winkel in sexartikelen, een sexclub, een nachtclub casu quo bordeel, een pornoshop of videotheek, alles in de meest ruime zin van het woord, worden gevestigd en/of worden uitgeoefend. Kettingbedingen Solwerderstraat 49 In het verkochte mag nimmer een koffieshop, een winkel in sexartikelen, een sexclub, een nachtclub casu quo bordeel, een pornoshop of videotheek, alles in de meest ruime zin van het woord, worden gevestigd en/of uitgeoefend. Erfdienstbaarheid Solwerderstraat en 49 Ten behoeve en ten laste van het bij deze verkochte (thans het kadastrale perceel genummerd 2533) en het aan de verkoopster verblijvende gedeelte van gemeld kadastrale perceel nummer 2515 (thans het kadastrale perceel genummerd 2881) wordt bij deze over en weder gevestigd de erfdienstbaarheid van weg over een strook grond, gelegen tussen de bij deze akte verkochte behuizing en de ten westen daarvan gelegen behuizing en het verlengde van die strook grond in noordelijke richting en over dezelfde breedte.

14 Plattegronden Solwerderstraat te Appingedam

15 Plattegronden Solwerderstraat 49 te Appingedam

16 Impressie kerk

17 Impressie pastorie

18 Impressie zusterhuis

19 Impressie

20 Contactgegevens Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars Ubbo Emmiussingel 37 Postbus BH Groningen Jan Willem Kooistra jwk@kooistrafeenstra.nl Informatie die bij concrete interesse en op aanvraag kan worden verstrekt: - Kadastrale informatie - Eigendomsbewijs - Bestemmingsplan - Plattegronden - Gemeentelijke milieu-informatie - Exploitatielasten - Aardbevingsonderzoeken/rapportage Disclaimer Deze informatie is vertrouwelijk en wordt te goeder trouw aan u beschikbaar gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met zorg samengesteld. Opdrachtgever en/of adviseurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de (on)juistheid van deze gegevens. Deze informatie mag niet als grondslag voor een overeenkomst worden beschouwd. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor de verkoop procedure ter zake dit gebouw naar eigen goeddunken, zonder kennisgeving, te veranderen. Opdrachtgever behoudt het recht voor te allen tijde met één of meer gegadigden te onderhandelen en/of zonder opgaaf van reden zich terug te trekken, welke niet zal leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars handelt exclusief als adviseur van haar opdrachtgever.

Objectinformatie. Narvikweg 9 te Groningen

Objectinformatie. Narvikweg 9 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Op bedrijventerrein Euvelgunne gelegen vrijstaand bedrijfspand

Nadere informatie

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Op het goed bereikbare bedrijventerrein Eemspoort wordt het

Nadere informatie

Objectinformatie. Vechtstraat 62 te Groningen

Objectinformatie. Vechtstraat 62 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden de kantoor- c.q. praktijkruimte aan

Nadere informatie

Objectinformatie. Produktieweg 2 te Hoogezand

Objectinformatie. Produktieweg 2 te Hoogezand Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegronden 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Gelegen aan de doorgaande weg van het bedrijventerrein

Nadere informatie

Objectinformatie. Beckerweg te Groningen

Objectinformatie. Beckerweg te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden een complex bestaande uit diverse

Nadere informatie

Objectinformatie. Dorpsweg 67A te Onnen

Objectinformatie. Dorpsweg 67A te Onnen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden het voormalige recreatiepark

Nadere informatie

Objectinformatie. Traan 6 te Leek

Objectinformatie. Traan 6 te Leek Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Gasloos en energiezuinig kantoor! Te koop wordt

Nadere informatie

Objectinformatie. Osloweg 136 te Groningen

Objectinformatie. Osloweg 136 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden het vrijstaande bedrijfsgebouw

Nadere informatie

Objectinformatie. J.C. van Markenstraat 34 te Assen

Objectinformatie. J.C. van Markenstraat 34 te Assen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop en te huur wordt aangeboden het vrijstaande

Nadere informatie

Objectinformatie. Peizerweg 97 te Groningen

Objectinformatie. Peizerweg 97 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Situatietekening 7. plattegrondtekening 8. Contactgegevens Informatie Gelegen op het

Nadere informatie

Objectinformatie. Verlengde Hereweg 198 te Groningen

Objectinformatie. Verlengde Hereweg 198 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden het vrijstaande kantoorgebouw

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Schout de Boerstraat 6 te Ten Boer

Beleggingspropositie. Schout de Boerstraat 6 te Ten Boer Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Huurdersinformatie 3. Ligging 4. Kadastrale informatie 5. Overige informatie 6. Plattegrond 7. Foto s 8. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden

Nadere informatie

Objectinformatie. Industrieweg te Tynaarlo

Objectinformatie. Industrieweg te Tynaarlo Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Op bedrijventerrein Vriezerbrug gelegen vrijstaand

Nadere informatie

Objectinformatie. De Trefkoel te Groningen

Objectinformatie. De Trefkoel te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Plattegronden 5. Impressie 6. Contactgegevens Informatie In het nieuwbouwcomplex De Trefkoel, fase II, wordt commerciële

Nadere informatie

Objectinformatie. De Trefkoel te Groningen

Objectinformatie. De Trefkoel te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Plattegronden 5. Impressie 6. Contactgegevens Informatie In het nieuwbouwcomplex De Trefkoel, fase II, wordt commerciële

Nadere informatie

Objectinformatie. Industrieweg 43 te Bedum

Objectinformatie. Industrieweg 43 te Bedum Objectinformatie Informatie Op bedrijventerrein Boterdiep in Bedum wordt dit bedrijfsobject met royaal buitenterrein te koop aangeboden. Deze combinatie van bedrijfs- en kantoorruimte is circa 800 m² groot

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Stettinweg 11 / Koldingweg 3 te Groningen

Beleggingspropositie. Stettinweg 11 / Koldingweg 3 te Groningen Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden het beleggingsobject

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Jacob van Ruysdaelstraat 18 te Groningen

Beleggingspropositie. Jacob van Ruysdaelstraat 18 te Groningen Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Supermarkt te koop op de begane grond van

Nadere informatie

Objectinformatie. Stavangerweg te Groningen

Objectinformatie. Stavangerweg te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegronden 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Op het bedrijventerrein Eemspoort, aan de

Nadere informatie

Objectinformatie. Leningradweg 14 te Groningen

Objectinformatie. Leningradweg 14 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Te koop wordt aangeboden het vrijstaande bedrijfsgebouw

Nadere informatie

Objectinformatie. Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

Objectinformatie. Nieuwe Ebbingestraat in Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Foto s 3. Kadastrale informatie 4. Splitsingstekening 5. Plattegrond 6. Goadplan 7. Situering 8. Contactgegevens en disclaimer Informatie Object Nieuwe Ebbingestraat

Nadere informatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 1.665 m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Veldoven 13 te Arnhem. Algemeen: Representatieve showroom met bedrijfsruimte aan de Veldoven te

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Bosweg 7 in Leek

Beleggingspropositie. Bosweg 7 in Leek Beleggingspropositie Beleggingspropositie Object Bosweg 7 te (9351 AA) Leek Soort Beleggingsobject bestaande uit een winkelpand (geheel verhuurd). Locatie Leek is een gemeente met circa 19.650 inwoners.

Nadere informatie

Objectinformatie. Stettinweg 9 te Groningen

Objectinformatie. Stettinweg 9 te Groningen Objectinformatie Informatie Op bedrijventerrein Driebond en op korte afstand van het centrum van Groningen gelegen bedrijfsobject met royaal buitenterrein. Te koop wordt aangeboden deze combinatie van

Nadere informatie

Objectinformatie. Gotenburgweg 34 te Groningen

Objectinformatie. Gotenburgweg 34 te Groningen Objectinformatie Informatie Werken in een representatieve kantoor- en bedrijfsruimte, op een uitstekende locatie aan de is vanaf heden mogelijk. De combinatie kantoor- en bedrijfsruimte van circa 1.455

Nadere informatie

Objectinformatie. Hooghoudtstraat ong. te Groningen

Objectinformatie. Hooghoudtstraat ong. te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Impressies 6. Contactgegevens Informatie Voor de verkoop wordt aangeboden een ontwikkellocatie

Nadere informatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie VRIJBLIJVENDE KOOPAANBIEDING ==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == mogelijk geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie Het Boschplein 1 te Winschoten

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Een ruime bungalow op een perceel van maar liefst 950 m², met veel mogelijkheden!

Nadere informatie

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k.

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k. Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom 250.000,- k.k. Omschrijving Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Uniek project In de dorpskern van Oostwold fraai gelegen perceel grond t.b.v. de bouw van 2 tot maximaal

Nadere informatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie

==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie VRIJBLIJVENDE KOOPAANBIEDING ==Karakteristieke (rijks)monumentale (kantoor)villa De Harmonie == zeer geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte / woonzorgcombinatie Het Boschplein 1 te Winschoten Voor

Nadere informatie

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k.

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k. Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Riante bouwkavel Uniek aan rand van bestaande woonwijk de Linde in Tolbert gelegen ruime bouwkavel van ca.

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Objectinformatie. Zuiderpark 22 te Groningen

Objectinformatie. Zuiderpark 22 te Groningen Objectinformatie Informatie Gelegen in de villawijk Zuiderpark, ten zuiden van de stad Groningen komt per mei 2017 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft de helft van het pand, circa 272 m² kantoorruimte

Nadere informatie

Objectinformatie. Hereplein 1 te Groningen

Objectinformatie. Hereplein 1 te Groningen Objectinformatie Informatie Op de hoek van het Hereplein en de Herestraat, tegenover het huidige Groninger Forum en slechts 100 meter van het wandelgebied, wordt een statig kantoorgebouw te huur aangeboden.

Nadere informatie

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Omschrijving P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Ideaal voor starters of voor de verhuur! Leuke benedenwoning in een rustige straat

Nadere informatie

Beleggingspropositie Groningen. Belegging Kantoor Eemsgolaan 9

Beleggingspropositie Groningen. Belegging Kantoor Eemsgolaan 9 Beleggingspropositie Groningen Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Huurgegevens 3. Plattegronden 4. Foto s 5. Ligging 6. Kadastrale informatie 7. Contactgegevens en disclaimer In opdracht van: Informatie Groningen

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Neutronstraat 8 te Groningen

Beleggingspropositie. Neutronstraat 8 te Groningen Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond 6. Foto s 7. Contactgegevens Informatie Beleggingsobject in verhuurde staat gelegen

Nadere informatie

Objectinformatie. Kapteynlaan 7 te Leek

Objectinformatie. Kapteynlaan 7 te Leek Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Vrijstaand bedrijfspand op top locatie te huur. Het object

Nadere informatie

Objectinformatie. Gelkingestraat 14 in Groningen

Objectinformatie. Gelkingestraat 14 in Groningen Objectinformatie Informatie Object Gelkingestraat 14 (9711 NC) te Groningen Soort horeca-/winkel-/ kantoor-/ praktijkruimte Locatie gelegen in hartje centrum van de stad Groningen. Het object ligt in het

Nadere informatie

J o r d a an 38 te Laren

J o r d a an 38 te Laren Jordaan 38 te Laren Aan charmante laan, op loopafstand van het Centrum van Laren, alsmede in directe omgeving van natuurgebieden, sportvelden, zwembad, (lagere)scholen en uitvalswegen, ligt deze prachtige

Nadere informatie

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs 155.000,00 kosten koper Omschrijving Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Het genoemde bedrag van 155.000,- k.k. is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs 149.000,00 kosten koper Omschrijving E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Deze leuke jaren '30 benedenwoning is zeer geschikt

Nadere informatie

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum Informatie Memorandum Nieuwe Aamsestraat 32 Elst Adres: Nieuwe Aamsestraat 32 te Elst. Algemeen: Beleggingsobject bestaande uit kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten,

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP. Perceelgrond inclusief opstallen. Object: Strijkviertel 74 te De Meern

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP. Perceelgrond inclusief opstallen. Object: Strijkviertel 74 te De Meern Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP Perceelgrond inclusief opstallen Strijkviertel 74 te De Meern Object: Strijkviertel 74 te De Meern Pagina 1 van 9 030 233 11 16 ADRES Strijkviertel 74, 3554 NJ te

Nadere informatie

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Een voormalig schoolgebouw met buitenterrein met een totaal vloeroppervlakte van ca. 932 m², gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Baarnsche dijk 6B 8/9 Baarn

Baarnsche dijk 6B 8/9 Baarn Baarnsche dijk 6B 8/9 Baarn Oppervlakte 156 m² 260.000,- (excl. BTW) k.k. Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Kadastrale gegevens Parkeerfaciliteiten Vraagprijs Bedrijfsruimte

Nadere informatie

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte Nedereindseweg 149 te Nieuwegein 1 Plaats Nieuwegein. Adres Nedereindseweg 149. Omschrijving Ligging c.q. Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een woonhuis

Nadere informatie

Objectinformatie. Hazenleger 7 in Hoogezand

Objectinformatie. Hazenleger 7 in Hoogezand Objectinformatie Informatie Object Hazenleger 7 (9603 TJ) te Hoogezand Soort periferie en grootschalige detailhandel Locatie het terrein van het Winkelpark Hoogezand is goed bereikbaar en ligt aan een

Nadere informatie

Installatieweg 5 Huizen

Installatieweg 5 Huizen Oppervlakte 119 m² 255.000,- kosten koper Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Vraagprijs bedrijfsruimte bedrijventerrein 119 m² 255.000,- k.k. 2 Beschrijving object Te koop aangeboden

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 2.200.000,- K.K.

VRAAGPRIJS 2.200.000,- K.K. Brusselsestraat 84-84A MAASTRICHT TE KOOP Karakteristiek beleggingsobject in deels verhuurde staat, bestaande uit ca. 2.900 m² BVO en 24 parkeerplaatsen op eigen terrein. Diverse mogelijkheden tot herontwikkeling

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Leeuwenburg 20, 22, 22A en 24 in Sneek

Beleggingspropositie. Leeuwenburg 20, 22, 22A en 24 in Sneek Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Huurdersinformatie 3. Kadastrale informatie 4. Situering 5. Plattegronden 6. Doorsnede 7. Foto s 8. Contactgegevens en disclaimer Object Leeuwenburg

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Montageweg 22 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Montageweg 22. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier bedrijfsruimte met

Nadere informatie

Objectinformatie. Van Swietenlaan 7 te Groningen

Objectinformatie. Van Swietenlaan 7 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Plattegrond bestaand 6. Foto s 7. Impressie architect 8. Plan plattegrond na verbouw 9. Contactgegevens

Nadere informatie

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Plaats Veenendaal. Adres Standaardruiter 29 en 31. Omschrijving Het betreft hier twee vrijstaande zelfstandige bedrijfsgebouwen,

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21 Op de grens van en Bloemendaal ligt deze vrijstaande woning met naast gelegen garage en diverse verwaarloosde opstallen. Het geheel bestaat uit 5 kadastrale percelen met een

Nadere informatie

Baarnsche dijk 6 A8 Baarn

Baarnsche dijk 6 A8 Baarn Oppervlakte 132 m² 225.000,- (excl. BTW) kosten koper Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte parkeerfaciliteiten Vraagprijs bedrijfsruimte bedrijventerrein 132 m² niet overdekt

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE COLLIERS INTERNATIONAL, ROTTERDAM OCCUPIER SERVICES

PROJECTINFORMATIE COLLIERS INTERNATIONAL, ROTTERDAM OCCUPIER SERVICES CELSIUSSTRAAT 23 HEERHUGOWAARD COLLIERS INTERNATIONAL, ROTTERDAM OCCUPIER SERVICES TE KOOP Kantoor-/Bedrijfsgebouw Totaal circa 1.050 m2 Gelegen in Heerhugowaard Zandhorst Aanvaarding in overleg vrij van

Nadere informatie

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m.

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. Omschrijving de Dam 21 A, 9351 AL Leek Te huur Leek, de Dam 21A In het centrum van Leek, op loopafstand van landgoed Nienoord, op hoeklocatie door ligging

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Pikeursbaan 9 te Deventer TE KOOP/TE HUUR Pikeursbaan 9 te Deventer Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs 297.500,00 kosten koper Omschrijving Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen RUIME VRIJSTAANDE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN! Leuk vrijstaand woonhuis, gelegen

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE HAVENSTRAAT 19-21 / VOORSTRAAT 6 3024 SG/RS ROTTERDAM

VERKOOPINFORMATIE HAVENSTRAAT 19-21 / VOORSTRAAT 6 3024 SG/RS ROTTERDAM VERKOOPINFORMATIE HAVENSTRAAT 19-21 / VOORSTRAAT 6 3024 SG/RS ROTTERDAM T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen Het betreft op de monumentenlijst geplaatste panden met erf,

Nadere informatie

Objectinformatie. Westerkade 15-1 en 16-1 te Groningen

Objectinformatie. Westerkade 15-1 en 16-1 te Groningen Objectinformatie Informatie In het populaire Westerhaven Shopping Centre gebied wordt kantoorruimte te huur aangeboden. Het betreft circa 470 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De kantoorruimte

Nadere informatie

Objectinformatie. Wasaweg 30 te Groningen

Objectinformatie. Wasaweg 30 te Groningen Objectinformatie Informatie Op het goed bereikbare bedrijventerrein Eemspoort wordt te huur aangeboden circa 138 m² kantoor-/showroomruimte op de begane grond van het Business Centre Kieler Bocht/Wasaweg

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit De Liesbosch 12M te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres De Liesbosch 12M. Omschrijving Zeer representatieve bedrijfsunit bestaande uit kantoorruimte gelegen op de 1 e verdiepeing en

Nadere informatie

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut)

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Te koop winkelruimte Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Plaats Vianen. Adres Lombardstraat 4. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Oppervlakte Zelfstandige winkelruimte gelegen in een zijstraat van de

Nadere informatie

Objectinformatie. Gorecht Oost 230 te Hoogezand

Objectinformatie. Gorecht Oost 230 te Hoogezand Objectinformatie Object Gorecht Oost 230 te (9603 AC) Hoogezand Soort winkelruimte Informatie Locatie de ligging van deze winkelruimte is uitstekend en is gelegen op een absolute A1 locatie midden in het

Nadere informatie

INNSBRUCKWEG 12 TE ROTTERDAM

INNSBRUCKWEG 12 TE ROTTERDAM INNSBRUCKWEG 12 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Een zeer representatieve bedrijfshal met loading docks en 8,5 meter vrije hoogte. Het object bestaat uit kantoorruimte in

Nadere informatie

Moesstraat 120, 9741 AD Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Moesstraat 120, 9741 AD Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Moesstraat 120, 9741 AD Groningen Vraagprijs 132.500,00 kosten koper Omschrijving Moesstraat 120, 9741 AD Groningen 4 KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE 3E WOONLAAG WOONOPPERVLAKTE VAN 70M² 3 SLAAPKAMERS

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Nieuwe Ebbingestraat 92 in Groningen

Beleggingspropositie. Nieuwe Ebbingestraat 92 in Groningen Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Huurdersinformatie 3. Informatie 4. Foto s 5. Kadastrale informatie 6. Plattegrond 7. Voorgevel en doorsnede 8. Goadplan 9. Situering 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten Te Koop Bedrijfsunit Vleugelboot 78 te Houten 1 Plaats Houten. Adres Vleugelboot 78. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit, welke bedrijfsunit

Nadere informatie

TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE HOOFDSTRAAT 14-16, KERKRADE. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE HOOFDSTRAAT 14-16, KERKRADE. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP KERKRADE KANTOORRUIMTE AAN DE Dit karakteristieke voormalige postkantoor/bestellersruimte van TNT heeft een oppervlakte van circa 846 m² V.V.O. en is gelegen in het centrum van Kerkrade. Het pand

Nadere informatie

Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex. Noordweg 12 te Zeist

Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex. Noordweg 12 te Zeist Te Koop Multifunctioneel Scholencomplex Noordweg 12 te Zeist Plaats Zeist. Adres Noordweg 12. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zelfstandig gebouwencomplex

Nadere informatie

Objectinformatie. Osloweg 135 te Groningen

Objectinformatie. Osloweg 135 te Groningen Objectinformatie Informatie Op goede zichtlocatie aan de ringweg is per direct multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimte beschikbaar. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Driebond en is goed

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Oremusplein Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Oremusplein Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP Oremusplein 84-89 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Oremusplein 84-89 te Arnhem. Algemeen: Bedrijfsruimte gelegen in de wijk t Cranevelt, achter ziekenhuis

Nadere informatie

Objectinformatie. Koldingweg 27 te Groningen

Objectinformatie. Koldingweg 27 te Groningen Objectinformatie Informatie Te huur wegens nieuwbouw van de Nefkens garage, wordt aangeboden het linker gedeelte van de showroom met werkplaats, magazijn- en kantoorruimte gelegen aan de Koldingweg 27.

Nadere informatie

Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs ,- k.k.

Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs ,- k.k. Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs 390.000,- k.k. Omschrijving Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Bijzonder fraai gelegen woonboerderij Eenvoudige jaren '40 woonboerderij gelegen op een

Nadere informatie

Objectinformatie. Hoofdvaartsweg 97 Assen

Objectinformatie. Hoofdvaartsweg 97 Assen Objectinformatie Hoofdvaartsweg 97 Assen KOOISTRA FEENSTRA BEDRIJFSMAKELAARS OBJECTINFORMATIE Object : Hoofdvaartsweg 97 te (9405 AC) Assen Soort : kantoorgebouw met bedrijfsruimte Locatie : Het gebouw

Nadere informatie

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein Te Koop Markante watervilla Sallandhaven 6 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Sallandhaven 6. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zeer representatieve en mooie

Nadere informatie

Zinkwerf 21-23 te Den Haag

Zinkwerf 21-23 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Zinkwerf 21-23 te Den Haag Te koop bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 840 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te koop Zinkwerf 21-23 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Objectinformatie. Griendtsveenweg 27ab te Hoogeveen

Objectinformatie. Griendtsveenweg 27ab te Hoogeveen Objectinformatie Informatie Op zeer goed bereikbare zichtlocatie, in het gebouw gelegen aan de wordt kantoorruimte aangeboden. Voor de verhuur is de eerste verdieping in units vanaf 23 m² (inclusief evenredig

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem

Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem Vraagprijs: 1.100.000,- kosten koper Omschrijving Jansstraat 48-50, 2011 RZ Haarlem De voormalige kantoorlocatie van de gemeente Haarlem, gelegen in de binnenstad aan

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM RIJNKADE TE ARNHEM

INFORMATIE MEMORANDUM RIJNKADE TE ARNHEM INFORMATIE MEMORANDUM RIJNKADE 74-79 TE ARNHEM TE KOOP Adres: Rijnkade 74 t/m 79 te Arnhem Algemeen: Investeringscomplex bestaande uit vier zelfstandige bovenwoningen en circa 400 m ² commerciële ruimte

Nadere informatie

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LINDENLAAN 8 De Lindenlaan is een heerlijk rustig laantje direct om de hoek van de winkelstraat van. Hier is een keur van leuke speciaalzaken, supermarkten en prima restaurants en lunchrooms.

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD MIDDENDUINERWEG 26. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

SANTPOORT-NOORD MIDDENDUINERWEG 26. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel SANTPOORT-NOORD MIDDENDUINERWEG 26 Karakteristieke HALFVRIJSTAANDE VILLA gebouwd in de dertiger jaren met de daarbij behorende oude details. De woning ligt op een mooie kavel van ruim 400 m2. De achtertuin

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen 660000 Aanbiedende partij: Connect Real Estate Email: info@connect-realestate.nl Telefoon: 030-265 09 09 Website: www.connect-realestate.nl Omschrijving

Nadere informatie

Melkweg 76 te Laren. De indeling is als volgt:

Melkweg 76 te Laren. De indeling is als volgt: Melkweg 76 te Laren Melkweg 76 te Laren Aan de rand van de dorpskern van Laren, maar toch op zeer korte afstand van het gezellige winkel hart, de Brink en de Sint Jans Basiliek, maar ook nabij natuurgebieden,

Nadere informatie

Objectinformatie. Rouaanstraat 18 te Groningen

Objectinformatie. Rouaanstraat 18 te Groningen Objectinformatie Informatie Op bedrijventerrein Winschoterdiep gelegen bedrijfsobject bestaande uit bedrijfsruimte met entresol en kantoorruimte aan de voorzijde en achtergelegen verhard buitenterrein.

Nadere informatie

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong.

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong. TE KOOP TE KOOP Weerestraat Rotterdam Weerestraat ong. Rotterdam 110.000,-- KK ca. 1.185 m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond Introductie Afgesloten en verhard buitenterrein geschikt voor

Nadere informatie

Circa 55 m² winkel-/commerciële ruimte TE KOOP ,- k.k.

Circa 55 m² winkel-/commerciële ruimte TE KOOP ,- k.k. Dorpsstraat 15 3981 EA Bunnik Centrum Bunnik Representatief Bergruimte Circa 55 m² winkel-/commerciële ruimte TE KOOP 125.000,- k.k. Kenmerken Omgevingsfactoren Bunnik is gelegen in de provincie Utrecht

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE. Kantoorruimte. Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen

PROJECTINFORMATIE. Kantoorruimte. Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen PROJECTINFORMATIE Kantoorruimte Ir. D.S. Tuijnmanweg 6 te Vianen Project: D.1554 Pagina 1 van 8 Adres Ir. D.S. Tuijnmanweg 6, 4131 PN Vianen. Totaal 1.627 m² verhuurbare vloeroppervlakte (conform NEN2580)

Nadere informatie

Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs ,- k.k.

Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs ,- k.k. Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs 198.000,- k.k. Bruining en De Reus Makelaars Oldenoert 130, 9351 KS Leek Ruim woonhuis op uitzonderlijk riante hoekkavel Helft van dubbel woonhuis 4 slaapkamers 509

Nadere informatie

HEEMSTEDE TROELSTRALAAN 56. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE TROELSTRALAAN 56. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE TROELSTRALAAN 56 Vraagprijs: 312.500,-- k.k. Aan rustige, brede laan gelegen tussenwoning met voor- en achtertuin, stenen schuur en achterom. De woning is relatief breed waardoor de kamers een

Nadere informatie

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2 DE WESTEREEN, BUTERWEI 2 VRAAGPRIJS: 79.000,00 K.K. Vrijstaande woning met achterstallig onderhoud gelegen op 633 m2 eigen grond. De woning is gelegen tegenover het treinstation. De woning is in een zeer

Nadere informatie

Objectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsunits Eemspoort Groningen

Objectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsunits Eemspoort Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Plattegrond 4. Impressie 5. Contactgegevens Informatie In het 4 de kwartaal van 2018 wordt gestart met de bouw van 13 bedrijfsunits in de 1 ste

Nadere informatie

Objectinformatie. Stavangerweg 21-9 te Groningen

Objectinformatie. Stavangerweg 21-9 te Groningen Objectinformatie Informatie Op het goed bereikbare bedrijventerrein Eemspoort wordt te huur aangeboden circa 80 m² kantoorruimte op de verdieping van het bedrijfsgebouw aan de Stavangerweg 21-9. De kantoorruimte

Nadere informatie