Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2017:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2017:"

Transcriptie

1 -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief april 2017: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Digitale verbindingskabels Luisterervaringen Furutech FS-α36 speakerkabel Luisterervaringen TaGa Platinum-18 speakerkabel Custom made hoofdtelefoon interlinks Peacock Audio primeur: Furutech NanoFlux-NCF Gabriel Tech Chip GDW90 Occasions en demo s Digitale verbindingskabels: Met de opkomst van de Netwerk Assigned Storage apparatuur (NAS) en het streamen van muziekbestanden in hoge resolutie, neemt ook de vraag naar hoogwaardige digitale verbindingskabels flink toe. In het afgelopen jaar hebben Brian von Bork en Josh Meredith van Cardas onderzoek gedaan naar streaming en server-based systemen en de conclusie getrokken dat de bekabeling in veel gevallen de zwakste kabel in de keten is. Bij de nieuwe digitale media wordt overal veel aandacht aan besteed, voeding, upsampling etc. maar bijbehorende bekabeling in het digitale domein blijft een ondergeschoven kindje, want het is toch digitaal en je transporteer alleen maar nullen en enen, en als een nul geen een wordt of andersom verandert er toch niets aan het signaal? zijn, vooral op de diverse audio fora op internet veel geslaakte kreten. Tja, was het maar zo simpel, dan maakte digitale verbindingskabels inderdaad geen verschil. Maar wie de moeite neemt om ook bij digitale verbindingskabels een verder te kijken door bijvoorbeeld eens een dergelijke kabels eens te beluisteren als demo, dan wordt al snel duidelijk dat er een kabels die ontworpen zijn om de signaal transport verliezen te minimaliseren, de geluidskwaliteit aanzienlijk kunnen verbeteren. Dat geldt voor coaxiale kabel, USB en HDMI kabels maar zeker ook voor LAN kabels.

2 De Peacock Audio netwerkkabel springt daarop in en geeft hogere snelheden, verhoogde bandbreedte en minimale ruis en zijn ook nog eens redelijk betaalbaar. De LAN kabels uit de Peacock Audio lijn van audio verantwoorde LAN kabels zijn geheel naar wens op maat te bestellen. De daarvoor gebruikte LAN kabel is van het type CAT 7A en heeft de volgende specificaties: Ontwerp/uitvoering geleiders: 99.99% puur, zuurstofloos koper Geometrie: onderling afgeschermde ader paren Specificatie: 8x24 AWG massieve geleiders Buitenmantel: 'thermoplastic rubber', TPR. Buitendiameter: 8 mm Elk van de vier ader paren is met folie omwikkeld en het geheel is dubbel afgeschermd: voorzien van een gevlochten afscherming en voorzien van een extra afschermfolie onder de buitenmantel. Afmontage met de High-End Telegärtner RJ45 connectoren of als instapper de mooist verkrijgbare afgeschermde CAT6 RJ45 connector. Als extra optie op de High-End uitvoering is een koolstof gevulde afschermingskous tegen meerprijs leverbaar, deze zorgt voor nog een verdere onderdrukking van elektromagnetische straling die negatief inwerkt op de kabel. Door een speciale adapter voor de Cable Cooker kunnen nu ook netwerkkabels al grotendeels ingespeeld geleverd worden. Prijsindicatie 0,75 meter Peacock Audio netwerkkabel afgemonteerd met de High-End Telegärtner connectoren kost 110,= meerprijs per 10cm: 4,= De High-End uitvoering met koolstofgevulde afschermingskous en Furutech NanoLiquid behandelde interne contacten kost 140,= Peacock Audio levert al jaren een breed scala aan digitale verbindingskabels voor alle denkbare digitale verbindingen, zoals: - USB kabels in A-B en A-mini B configuraties - Netwerkkabels met RJ-45 connectoren - HMDI kabels (ook voor I2S verbindingen) - Fire Wire verbindingskabels - Custom made coaxiale interlinks in RCA, XLR en BNC afmontage Als instapmodel USB kabel is er de Furutech ADL Formula-2, een gunstig geprijsde USB kabel met volwaardige audiofiele kwaliteiten. Vanaf: 52,50

3 Van Furutech zijn er de GT-2 en de GT-2 Pro die nog weer een stap verder gaat qua verfijning in de weergave. Furutech GT-2 vanaf: 99,75 Demo beschikbaar! Furutech GT-2 Pro vanaf: 161,50 Demo beschikbaar! HDMI kabels van Furutech en de goedkopere uitvoeringen van Furutech ADL. Prijzen vanaf: 85,50 ADL en 173,50 Furutech Demo s beschikbaar!

4 Met de mooiste HDMI kabel uit de reeds van het Australische merk Kordz, de LUX kabel met massieve geleiders uit OFC (Oxygen Free Copper), veredeld met 12% zilver. Kordz is een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt maar de sensatie op het gebied van de HDMI kabels. Deze modaal geprijsde kabels kunnen zich meten met de allerbeste HDMI kabels verkrijgbaar. Een absolute prijs-kwaliteit sensatie. Kordz prijzen vanaf: 48,= Kordz LUX vanaf: 219,= Demo beschikbaar! Minder toepassingen zijn er voor de Fire Wire verbindingskabels, Maar Peacock Audio heeft ze in de vertrouwde Furutech kwaliteit. Prijzen vanaf: 125,= Demo beschikbaar! Van de Furutech zijn er drie coax kabels voor digitale toepassingen: De FC-11, mono kristallijn koper, de µ- X-Ag van verzilverd koper en mijn persoonlijke favoriet de puur zilveren FX-Alpha-Ag. Fraai muzikaal open en transparant, de typische zilver scherpte is volledig afwezig bij deze puur zilveren digitale interlink. Van deze kabels zijn alle denkbare connector varianten te maken voor elke toepassing Furutech FC-11 prijzen vanaf: 45,= FX-Alpha-Ag vanaf: 55,= High-End piëzo carbon connector uitvoering van de puur zilveren FX-Alpha-Ag kabel vanaf: 155,= Diverse demo s beschikbaar!

5 Optische Toslink kabels worden door audiofielen relatief weinig toegepast, mede omdat er bijna geen hoogwaardige kabels voor te krijgen zijn. Furutech ADL maakt een optische kabel met serieuze audiofiele kwaliteiten, opgebouwd met het hoogwaardige optisch POF materiaal, afgemonteerd met 24k. vergulde Toslink pluggen met verchroomd koperen behuizingen, 120cm lange uitvoering. ADL OPT-TT: Beluisterd: De nieuwe Furutech FS-α36 speakerkabel Introducties van nieuwe kabel types in het Furutech leverprogramma zijn normaal gesproken vrij zeldzame gebeurtenissen. Maar het hele Furutech portfolio wordt sinds afgelopen jaar aangevuld met nieuwe kabel types die soms ook hun illustere voorgangers hebben vervangen. Zo hadden we vorig jaar de introductie van de nieuwe reeks powercords. Door gebruikmaking van nieuwe materiaal technologie presteerde deze nieuwe kabel reeks om een beduidend hoger niveau als hun voorgangers en de FP Alpha-3 en FP-3TS20 zijn toen ook uit uitgefaseerd. Maar nu zijn de interlink en speakerkabel reeksen aan de beurt voor uitbreiding: qua interlinks is er nu de nieuwe Furutech FA-αS22 en het speakerkabel assortiment is recentelijk aangevuld met de FS-α36. De nieuwe Furutech speakerkabel. De centrale isolerende kern, gevuld met dempende carbondeeltjes, is hier goed zichtbaar. Deze laatste speakerkabel is in deze Nieuwsbrief aan de beurt om en goed aan de tand gevoeld te worden. De FS-α36 is qua prijs gepositioneerd in de bovenste regionen van het speakerkabel portfolio, net onder de Alpha-S25 kabel.

6 De Furutech speakerkabel reeks: 2x 3,3mm2 mono-crystallijn PC-OCC koper met een verfijnde vlechttechniek waarbij 6 strengen om een isolerende centrale kern gevlochten zijn. FS-Alpha: 132,50 per meter Zelfde geleider materiaal als de FS Alpha maar met een eenvoudigere interne opbouw en een 2,5mm 2 koperdoorsnede. Alpha S-25: 127,50 per meter NIEUW Zelfde geleider materiaal als de FS Alpha maar opgebouwd uit twee verschillende diameters: 20 zeer dunne en 8 dikkere koperdraden die onderling gevlochten zijn om een centrale isolerende kern die die gevuld is met dempende carbondeeltjes, een nieuwe technologie die in meerdere nieuwe kabeltypes wordt gebruikt. FS-α36: 110,= per meter Solid core 1,8 mm2 μ-ofc koperen geleiders FS-15S: 58,= per meter Zelfde geleider materiaal als de Alpha S-25 maar met een kleinere ader doorsnede en een eenvoudigere ader opbouw. Alpha S-14: 40,25 per meter Onder de Alpha S-14 zijn er nog enkele budget modellen luidsprekerkabel waarvan ik de FS- 502 de beste vind qua prijs-kwaliteit verhouding.

7 De FS-Alpha, samen met de runner-up de Alpha S-25 zijn al jaren de absolute toppers uit het Furutech speakerkabel reeks, maar recente ervaringen met de nieuwe powercords leerden me dat de nieuw geïntroduceerde kabels met de nieuwe Furutech technologie veel beter presteren als de (duurdere) voorgangers. Ik ben absoluut benieuwd hoe deze FS- α36 zich zal gaan verhouden tot de gevestigde orde. Als eerste vergelijk de Furutech Alpha S-25 beluisterd, deze klink mooi afgewerkt, beduidend mooier als z n kleine broer de Alpha S-15. In de beluisterde afmontage met vergulde connectoren wellicht net wat te tam (Rhodium afmontage zou de Alpha S-25 niet misstaan), maar een fraai muzikaal klankkarakter, typisch Furutech. Toen de nieuwe Furutech speakerkabel de FS-α36 ingezet als vergelijking. Tja ondanks de lagere prijsstelling: (Alpha S-25: 127,50 en FS-α36 : 110,= per meter) is de FS-α36 toch de kabel met op alle fronten een betere prestatie: opener, breder qua afbeelding en met beduidend meer verfijning als de Alpha S-25. Toen de Furutech topmodel speakerkabel van stal gehaald: De basweergave van de FS Alpha loopt nog verder door als die van de FS-α36 (gevoelsmatig een half octaaf erbij) en is ook nog strakker. Het Furutech topmodel de FS Alpha klinkt gedetailleerder en directer maar wat minder breed qua afbeelding als de FS-α36. Zowel de FS Alpha als de FS-α36 zijn beluisterd in een gemixte afmontage van goud en rhodium connectoren van een bij het niveau van deze kabels passende kwaliteit: FT-111 en FT-112 connectoren. Furutech FT-212R Furutech FT-211G De FS Alpha is frisser, directer en gedetailleerder dan de FS-α36 die weer wat warmer, breder en rustiger is qua klankbeeld. Al met al blijft de FS Alpha nar mijn mening de mooiste kabel uit het Furutech speakerkabel protfolio maar de verschillen met de FS-α36 zijn relatief klein. De FS-α36 is een prachtige aanwinst zeker omdat deze qua prestaties de meerdere is van de Alpha S-25 kabel tegen een lagere prijsstelling en de FS-α36 legt het beduidend duurdere topmodel de FS Alpha het vuur wel nader aan de schenen.

8 Beluisterd de TaGa Harmony - Platinum 18 speakerkabel: Een primeur voor de Nederlandse markt TaGa Harmony speakerkabel. TaGa Harmony is een Poolse fabrikant van audio apparatuur, speakers maar ook bekabeling. Via CineMike Benelux heb ik kennis kunnen maken met de TaGa Platinum-18 speakerkabel. De Platinum-18 luidspreker kabel is ontworpen om gebruikt te worden in de betere Hi-Fi / surround systemen. Onmiskenbaar hebben ze bij TaGa bij het ontwerpen van hun Platinum-18 speakerkabel met een schuin oog gekeken naar de Kimber 8TC speakerkabel, een icoon in de mid-price speakerkabels. Met zijn gevlochten opbouw lijkt de Platinum 18 heel sterk op de Kimber 8TC. De eerste indruk is dat de Platinum 18 wat flexibeler is, maar tevens ook wat dikker dan de Kimber 8TC. Kimber 8TC TaGa Platinum-18 In een luistervergelijk heb ik de TaGa Platinum-18 vergeleken met de Furutech FS-502 kabel die qua prijsklasse vergelijkbaar is met de TaGa Platinum ( 20,= per meter) en het instapmodel Pink Faun speakerkabel dia daar qua prijs weer een stap boven zit ( 39,= per meter). De beluisterde TaGa speakerkabel was afgemonteerd met Furutech Rhodium spades en vergulde banantekers, een combinatie van Rhodium en goud om een gemiddeld klankkarakter te krijgen zonder een overdreven invloed door een volledig goud of Rhodium connector afmontage. Bij het luistervergelijk was al meteen duidelijk dat de TaGa Platinum-18 het op alle fronten won van zowel de Furutech FS-502 als de Pink Faun speakerkabel, deze waren al na twee maten muziek geluisterd te hebben kansloos verklaard. De TaGa Platinum-18 is ook vergeleken met de Furutech S-25 een bekende Furutech speakerkabel met een adviesprijs zo n 125,= per meter (onafgemonteerd), deze waren meer aan elkaar gewaagd als de kabels uit dezelfde prijsklasse als de TaGa. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de TaGa speakerkabel en wel om het volgende: De Furutech Alpha-S25 zal mogelijk minder luistermoeheid geven bij een langere luistersessie door het wat gemoedelijkere klankkarakter, maar de TaGa plaatst mooier in de ruimte en heeft een beduidend bredere afbeelding. De laagweergave van de TaGa is weliswaar niet zo mooi vol en rond als dat van de Furutech Alpha-S25, maar de laagweergave van de TaGa Platinum-18 gaat dieper en is ook strakker. Ook gaat de TaGa verder qua detaillering en deze is hierdoor ook expressiever en geeft meer informatie zonder onaangename scherpte.

9 Dus toen dus maar wat grootser uitgepakt en de TaGa in een luistervergelijk langs de nieuwe Furutech FS-α36 gezet. Dat was toch net een brug te ver voor de TaGa kabel. De TaGa zette wel bijna een net zo mooi laag neer, het ging wat dieper, maar niet zo mooi doortekend als de FS-α36. De TaGa zet een geluidsbeeld neer met wat rafelige randjes in het mid en hoog in vergelijking met de Furutech FS-α36 die alles toch wel heel fraai afwerkt. Met de TaGa Platinum-18 kreeg ik een mooiere plaatsing en detaillering (weinig blijft verborgen) als met bijvoorbeeld de duurdere Furutech FS-α36, maar in het middengebied is de Furutech FSα36 ( 110,= per meter) duidelijk muzikaler qua nuancering. In het hoog zet de TaGa Platinum 18 wel een mooi ruimtelijk beeld neer van het podium, maar de plaatsing van stemmen en instrumenten was met de FS-α36 absoluut beter te pin-pointen: meteen duidelijk, zelfs aanwijsbaar welke muzikant waar stond op het podium, de TaGa kon dat niet zo overtuigend. Plastisch uitgedrukt: Met de TaGa hoorde ik iedere muzikant, maar er was niet helemaal duidelijk wie naast wie stond en voor of achter op het podium speelde. Maar om het vergelijk weer even in perspectief te zetten: de Furutech FS-α36 speakerkabel set afgemonteerd met mooi bijpassende Furutech connectoren, kost net boven de 1000,=. De TaGa set (met iets eenvoudigere Furutech connectoren) kost minder dan de helft namelijk 470,= Toen ook nog het topmodel van Furutech de FS Alpha aangesloten in de set (ook met een gemixte goud/rhodium connector afmontage) en jawel, HET KLOPT! De ruimte, de rust, alle klanken netjes zonder rafelig randje en met de transparantie van de TaGa Platinum-18 maar dan fraaier en vloeiender. Alleen het diepste laag van de Furutech FS Alpha is niet zo diep en strak als dat van de TaGa kabel, maar verder gaat de Furutech FS Alpha op alle andere aspecten er duidelijk overheen. FS Alpha met Furutech FT-211 / FT-212 connectoren Maar in en vergelijkbare afmontage is er toch een prijsverschil van bijna 800,= tussen de FS Alpha en de TaGa Platinum-18, wat maar weer eens de enorm sterke prijs-kwaliteit verhouding van de TaGa Platinum-18 bevestigd. De Platinum-18 is niet de kabel voor iemand die de ultieme verfijning en een verregaand muzikaal raffinement zoekt in een speakerkabel, maar het is wel zo dat een kabel die de Platinum-18 op dit gebied echt verslaat wel minimaal het 3-voudige moet kosten. Maar voor iedereen die bedragen van boven de 1.000,= voor een 2x3 meter speakerkabel toch wat te gortig vindt, maar wel 80% van dit kwaliteitsniveau zoekt is de TaGa platinum-18 een schot in de roos! Dus een meer dan terechte conclusie is dat de TaGa Platinum-18 een echte prijskraker is. Wellicht een gejat ontwerp of zal ik het er maar op houden dat ze bij TaGa goed naar Kimber gekeken hebben bij het ontwerpen van hun Platinium-18 kabel. Maar mijn conclusie blijft overeind: Ik ken geen speakerkabel met een zo n goede prijs-kwaliteit verhouding!

10 De specificaties van de TaGa Platinum 18 zijn als volgt: - 2x 8 geleiders 18 AWG - Braided multi-stranded, ultra-high purity 99,99% OFC koper - HDPE-ultra low loss, low capacitance high-density polyethyleen isolatie materiaal De TaGa materiaalkeuze is wat minder geavanceerd als bij de Kimber 8TC: Polyethyleen ommanteling ipv. Teflon zoals bij Kimber en de vari-strand geleiders van Kimber zijn bij Tago geleiders van gelijke diameter. Uit een klanten luistervergelijk kwam van de Platinum 18 met de Kimber 8TC kwam naar voren dat de Platinum-18 een iets strakkere laagweergave maar vooral frisser (minder warm) klinkt als de Kimber 8TC. Prijsvergelijk: Kimber 8TC: 99,95 per meter TaGa Platinum 18: 20,= per meter Stereo set TaGa Platinum 18 speakerkabels: 2x2 meter afgemonteerd met vergulde spades en/of banaanstekker naar wens: 130,= Meerprijs per extra stereo meter: 40,= Met deze prijzen is het een wel heel betaalbare speakerkabel met een prestatieniveau dat het prijsniveau ver ontstijgt. Een aanrader voor wie een goede speakerkabel zoekt tegen een budget prijs. De TaGa Harmony Platinum-18 kabel dwingt me schoon schip te maken in de voorraad demo speakerkabels in de prijsklasse tot 500,= want deze TaGa kabel is duidelijk een serieuze concurrent voor de instap- en middenmoot kabels van Chord, Pink Faun, Nordost en zelfs Furutech want de TaGa Patinum-18 is voor mij absoluut de nieuwe standaard in deze prijsklasse! De onderlinge verhoudingen tussen deze speakerkabels gevisualiseerd: Furutech Alpha S-25 TaGa Platinum-18 Furutech FS-α36 Furutech FS-Alpha

11 Custom made hoofdtelefoon interlinks: Naast het afspelen van digitale audiobestanden is het luisteren naar hoofdtelefoons de laatste jaren ook weer sterk toegenomen. De verkoop van hoogwaardige hoofdtelefoons en hoofdtelefoon versterkers zitten qua verkoop in de lift. Wat dit mooie geheel weer op een hoger plan brengt maar wat dan vaak weer niet te koop is, is een upgrade voor de standaard meegeleverde hoofdtelefoonkabel. Peacock Audio heeft de kennis en de hoogwaardige materialen voor custom made hoofdtelefoon kabels, uiteraard in elke gewenste lengte en configuratie. Met gebruikmaking van mooie Furutech connectoren of (als het is minder mag/moet), hoogwaardig Neutrik aansluitmateriaal. Voorbeeld van een mooie hoofdtelefoon interlink met Furutech Rhodium Sennheiser connectoren en een Furutech piëzo carbon jackplug. Het is vaak triest om te zien met welk een belabberde kwaliteit kabeltjes de duurdere hoofdtelefoons standaard mee uitgerust worden. Het wordt pas echt een probleem als je op zoek gaat naar een kwalitatief hoogwaardig verlengsnoer voor de standaard kabel want die zijn er vrijwel niet! Daarom is het dan ook altijd raadzaam om de standaard kabel dan meteen te upgraden naar een betere kwaliteit kabel en bijpassende hoogwaardige connectoren in de benodigde lengte. Zo n upgrade wordt door klanten unaniem als een verademing ervaren. Neem daarom vrijblijvend contact op met Peacock Audio om te vernemen welke custom made oplossingen er zijn in uw geval. Voor wie niet zijn hele hoofdtelefoonkabel wil upgraden maar wel de zwakste schakel (dat prullerige verloopstekkertje) zijn er nu hoogwaardige Furutech Rhodium verloopstekkers in piëzo carbon afwerking. 3,5mm 6,3mm 6,3mm 3,5mm Peacock Audio Introductie aanbieding: 39,= per stuk

12 Peacock Audio primeur: De afgelopen Nieuwsbrieven is er flink opruiming gehouden in de voorraad Topklasse powercords: diverse modellen Furutech en Fusion Audio kabels hebben een nieuw thuis gevonden in de audio sets van verschillende audio liefhebbers, deze powercords hebben plaats gemaakt voor ander moois. Furutech NanoFlux-NCF Peacock Audio heeft namelijk als eerste Furutech dealer in de Benelux enkele demo s van het nieuwste topmodel powercord de Furutech NanoFlux NCF als demo al volledig ingespeeld beschikbaar. Tot voorkort was het topmodel de NanoFlux, maar met de succesvolle introductie van de NCF connectoren kan het natuurlijk niet uit blijven dat het mooiste Furutech powercord ook uitgevoerd zou gaan worden met deze connectoren. Maar de ontwerpers van Furutech hebben zich beperkt tot het simpelweg vervangen van de connectoren maar ook de kabel heeft een interne facelift ondergaan: Nano Zilver-Goud OCC geleiders, het mooiste geleider materiaal alleen toegepast in de NanoFlux powercords. Als unicum heeft deze kabel ook neo damper : Furutech nieuwste vinding, volgens de specificaties, een zeer effectief vibratie dempend materiaal dat in de kabel verwerkt zit, alleen voorbehouden aan de nieuwe NanoFlux-NCF kabel. Zoals op de foto ook te zien is heeft deze NCF uitvoering ook een dempingsring gevuld met het EMI (Electro Magnetische Interferentie) absorberend materiaal GC-303, een soort schuimstof dat in een ring op de betere Furutech powercords (op alle modellen vanaf de Reference III) verwerkt zit. Maar op dit NanoFlux-NCF powercord zit natuurlijk dit GC-303 materiaal in een ring die voorzien is van hetzelfde NCF materiaal als de beide netstekkers. De Furutech adviesprijs van de NanoFlux-NCF bedraagt (schrik niet): 5.135,= maar dan koop je ook een Referentie powercord van absolute wereldklasse. Ik hoor u denken: Brengt dit nu navenant meerwaarde in een audioset.? Ik heb er momenteel twee aangesloten zitten als aansluitkabels voor de beide verdeeldozen: een verdeeldoos voor de digitale en een verdeeldoos voor de analoge apparatuur.

13 De aansluitkabel van de verdeeldoos is in elke set absoluut de meest kritische plek van alle netkabels. Alle apparatuur aangesloten op de verdeeldoos wordt dan door deze powercord upgrade op een beduidend hoger niveau neergezet. De NanoFlux-NCF powercords geven een rust, lucht, ruimte en muzikaliteit.ronduit ON-GE-KEND! Ik weet niet waar anders in de set ik hetzelfde bedrag zou moeten investeren om de bereikte verbetering ook maar te benaderen. Niet een powercord voor de modale audioset, maar het zijn powercords die zelfs de betere High-End sets op een compleet hoger niveau zullen neerzetten. Voor wie het allemaal wel eens wil horen: maak een afspraak om ze eens te komen beluisteren in de Peacock Audio luisterruimte in vergelijk met uw beste powercords en bij serieuze interesse zijn natuurlijk ook als demo beschikbaar om zo een onuitwisbare muzikale indruk achter te laten met uw eigen High-End set! Introductie aanbieding: tijdelijk (*) 20% korting op deze Furutech NanoFlux-NCF kabel: 4.100,= (*) Deze aanbieding is geldig tot 1 juni 2017 Peacock Audio maandaanbieding: 20% korting op de Furutech NCF FI-50R-NCF connectoren en op alle powercords custom made powercords welke met deze connectoren zijn afgemonteerd. Furutech heeft een uitzonderlijke reputatie op het gebied van stekkermateriaal. Hun patenten zijn eindeloos en eerlijk is eerlijk het blaast iedere concurrentie volledig weg zowel in klank als in bouw en constructie kwaliteit. Een meerlaagse niet-magnetische roestvrijstalen en zilver gecoate koolstofvezel behuizing bezit een speciaal dempend en isolerend acetaal co-polymeer. Deze materialen zijn gekozen na uitgebreid luisteren testwerk met ontwikkelaars en audiofielen. Deze connectoren worden ook gebruikt op de hierboven getoonde NanoFlux-NCF Referentie powercord. Het Nano Crystal² Formula NCF bestaat uit een speciaal kristallijn materialen met twee actieve eigenschappen. Ten eerste genereert het negatieve ionen die statische lading elimineert en ten tweede zet het warmte om naar diep-infrarood. Furutech combineert dit opmerkelijk kristallijn materiaal met microscopisch kleine keramiek deeltjes en koolstofpoeder voor de aanvullende "Piezo Effect" dempings eigenschappen. De resulterende Nano Crystal² Formula is het ultieme elektrische- en mechanische dempingsmateriaal alleen te vinden in Furutech producten! Materiaal specificaties: geleiders van Alpha zuiver koper, rhodium gecoat nylon/glasvezel behuizing, kristallijn piëzo keramiek koolstof, niet-magnetisch roestvrij staal en zilver gecoat koolstofvezel. Afmetingen: compatibel met kabels van 6 tot 20mm. De Furutech FI-E50R NCF netstekker en de FI-50R NCF IEC connector kosten in de aanbiedingsperiode (*) geen 365,= maar: 295,= per stuk, setprijs: 580,= Deze connectoren laten monteren op een eigen powercord kan natuurlijk ook, dit is in de aanbiedingsperiode zelfs GRATIS! (*) Deze aanbieding is geldig tot 1 juni 2017

14 Audiogroep aanleg: Dat de stroomvoorziening vanuit de meterkast het fundament is van elke serieuze audioset heb ik heel vaak betoogd in de diverse Nieuwsbrieven en steeds weer verbaas ik nog altijd audioliefhebbers die na het aanleggen van een audiogroep (een aparte stroomvoorziening vanuit de meterkast puur en alleen voor de audioset) een compleet nieuwe audiobeleving ervaren! Fouten die in het allereerste begin gemaakt worden (de stroomvoorziening) zijn alleen maar te compenseren door andere kabels, die nog grotere klankafwijkingen moeten bewerkstelligen, om deze fouten te compenseren. Jammer want dat is een compleet foute aanpak! Ik zeg altijd voordat klanten die willen investeren in mooie audio bekabeling dat eerst maar eens het fundament gelegd moet worden: een goede audio stroomvoorziening is de basis van het begin! Pas als dat in orde is gaan investeringen in nieuwe speakerkabels, interlinks en powercords pas echt lonen, de onderlinge verschillen van dergelijke kabels worden onder een vergrootglas gelegd als de basis (de stroomvoorziening) op orde is. Natuurlijk kan ik goede adviezen geven voor audiogroep aanleg op basis van ieders persoonlijke wensen, omstandigheden en rekening houdend met het beschikbare budget, maar tot nu toe was het niet mogelijk om de verschillen tussen de diverse opties te beluisteren. Een audiogroep is niet eenvoudig weg uit te lenen om thuis als demo eens uit te proberen. Daarom biedt Peacock Audio een nieuwe service uniek in de audiobranche: het beluisteren van vele verschillende opties qua audiogroep bekabeling en materialen middels een onderling vergelijk. Zo kunt u op afspraak bij Peacock Audio in de luisterruimte de verschillen beluisteren tussen: - Belden bekabeling: 8,50 per meter - Pink Faun bekabeling: 47,50 per meter - Furutech FP-314Ag bekabeling: 39,= per meter - Furutech FP-S022N bekabeling: 59,= per meter - Furutech FP-TCS21 bekabeling: per meter - Furutech FP-S032N bekabeling: 102,= per meter - Furutech FP-TCS31 bekabeling: 142,50 per meter En natuurlijk is alles te vergelijken met een huis-tuin en keuken stopcontact en dito bekabeling, dit om een goede indruk te krijgen in welke orde grootte deze verschillen zich bewegen om zo een indruk te krijgen wat zou passen in uw situatie. Natuurlijk is ook het verschil te beluisteren tussen een stopcontact model Praxis en een mooie Furutech wandcontactdoos, het prijsverschil is zo n 60,= maar het maakt een (muzikale) wereld van verschil! Zo is het vaak. en dan klinkt het al (tegen beter weten in) best aardig Maar zo hoort het. en dan klinkt het ineens heel anders.

15 Ook is elk kabeltype te beluisteren met audiozekeringen van 6 verschillende merken. Ook deze zekering verschillen zijn aanzienlijk en met de juiste zekering keuze is het de stroomvoorziening nog in belangrijke mate naar eigen smaak af te stemmen. Kortom een zee aan uitprobeer mogelijkheden, om zo op deze manier een goede weloverwogen keuze te maken voor een audiogroep waarbij alle elementen vrijblijvend met elkaar te vergelijken zijn. De Peacock Audio prijzen van alle audiogroep materialen zijn zeer concurrerend, de adviezen zijn gratis en bij elke audiogroep aanschaf worden de geheime tips meegegeven waarmee u of de installateur bij aanleg rekening mee moet houden om een zo optimaal en muzikaal mogelijk eindresultaat te behalen. Heeft u interesse om geadviseerd te worden in audiogroep aanleg en/of om de diverse mogelijkheden eens aan een vergelijkend luisteronderzoek te onderwerpen, bel dan gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek en bijbehorende luister- en vergelijksessie. Gabriel Tech Chip GDW90 Van Gabriel Tech zijn in de afgelopen tijd al diverse Tuning Chips besproken, verreweg het meest populair zijn de GDL-90 en GDH-55 voor stroomvoorziening toepassingen: meterkast, zekeringhouder en stekkerblok zijn de plaatsen waar deze toegepast dienen te worden. Maar en zijn nog diverse andere Chips in het leverprogramma van Creaktiv Systems, veelal voor diverse toepassingen in huis tegen electrosmog voor mensen die gevoelig zijn voor de effecten van electrosmog en daar negatieve gezondheidseffecten van oplopen. Ik ga hier niet de positieve uitwerking bespreken van dergelijke Chips op waterbedden, babyfoons en auto accu s, daarvoor verwijs ik graag naar de firma Kemp Elektroniks die wel in dergelijke Chip toepassingen kunnen adviseren. Wat wel interessant is voor (indirecte) audio toepassing is de Gabriel- Tech Chip voor (water)leidingen GDW90. Plak de GDW90 Chip op aan/afvoerleiding(en) van de centrale (vloer)verwarming in de luisterruimte en u zult versteld staan van de effecten Mijn eigen ervaring met deze Chip waren als volgt: Meteen na plaatsing was er geen verschil waarneembaar maar na enkele uren werd duidelijk dat er verandering opgetreden was: Het leek alsof er een achtergrondruis verdwenen was, de kleine details in zachte passages in muziek waren ineens veel beter hoorbaar zaken die anders in elkaar overliepen werden nu schoon en verfijnd weergegeven, de ruimtelijkheid nam ook toe wat zich uitte in een breder geluidsbeeld. Natuurlijk na twee dagen de Chip weer verwijderd en na enkele uren aan een luistersessie begonnen en de klankmatige winstpunten waren er simpelweg niet meer, frappant dat dit kan met een Chip op de leidingen van de vloerverwarming Voor wie twijfels heeft over de werking, vraag gewoon een demo aan en ervaar zelf wat de werking van deze Chip(s) is uw situatie. Gabriel-Tech Chip voor (vloer)verwarmingssystemen type GDW90: adviesprijs 90,= p/stuk. Peacock Audio maand aanbieding: GDW90 Chip 85,= Set van twee stuks (in- en uitgaande leiding) voor 160,= Aanbieding geldig tot 1 juni 2017

16 Een recensie van een klant van de GDW90 Chip: Hallo Antoine, Even een terugkoppeling over de Gabriel Tech chips GDW-90. Heb er één geplaatst op de uitgaande verwarmingsbuis vanuit de ketel naar de radiators en de andere op de huis inkomende waterleiding. Na paar uur goed hoorbaar: alles krijgt duidelijker plaatsing / betere stagering waarin instrumenten en stemmen meer energie en klankkleur hebben. Geheel wordt ook weer veel aangenamer naar te luisteren. Liefst zou ik nu ook een GDW-90 op de ingaande/teruggaande verwarmingsbuis naar de ketel plakken Vriendelijke groet, A.S. uit Arnhem

17 Peacock Audio demo s en occasions: Alles is nagekeken en is 100% in orde bevonden. Op proef beluisteren is mogelijk: 14 dagen niet goed geld terug garantie!! Alle kabels en apparatuur zijn zonder uitzondering in perfecte staat, deze uitverkoop prijzen zijn exclusief verzendkosten. Rood = Nieuw in de lijst Powercords: Beschrijving: Prijs: Occasion van de maand: Chord Referentie powercord: Sarum Super Aray power lead Het Referentie powercord van Chord, deze kabel heeft vele lovende recensies gekregen, match perfect met o.a. Linn apparatuur en brengt deze en alle andere apparatuur naar een ongekend prestatie niveau. Het klankkarakter zou ik willen omschrijven als: snel, precies, ruimtelijk en verregaand verfijnd. Deze kabel is origineel door Chord geconfectioneerd, een 2 meter lange uitvoering in perfecte staat (2,5 jaar oud). Nieuwprijs: 3.030,= Mag weg voor 1.550,=

18 IeGo L70530 Mk2 powercord (demo): Fraai powercord van IeGo, cryogeen behandelde kabel uiteraard afgemonteerd met IeGo (99.95% puur Furukawa koper) connectoren. De kabel is opgebouwd uit verzilverd Furukawa koper in een complexe geometrie. Een prachtige muzikale combinatie, 1,5 meter lange uitvoering, demo model in perfecte staat. 120,= Kemp Hi powercord 3 (occasion): Het instap model powercord van Kemp in de laatste uitvoering (type 3). 1,5 meter lange uitvoering in perfecte staat. Al 10 jaar de bestseller uit het Kemp programma, zonder meer een prima kabel voor elke serieuze Hi-Fi instapper. Deze kabel is in absolute nieuwstaat. Nieuwprijs: 150,= 75,= Furutech FP-3TS762 powercords (occasion): Furutech Powercord ideaal voor digitale apparatuur maar match ook met zware versterkers (3x 5,3mm 2 koper doorsnede). 1.8 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met Hi-Fi Tuning Gold II netstekker en IeGo power IEC connector. 2 stuks beschikbaar. Nieuwprijs: 242,= 125,= Furutech FP-3TS20 powercord (demo): Furutech FP-3TS20 powercord ideaal voor alle digitale toepassingen. Het Furutech FP-3TS20 zorgt voor een brede soundstage met een mooie afbeelding. Dit is een powercord met een muzikaal en ietwat warm klankkarakter. 2,15 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met Furutech FI-11G connectoren. Nieuwprijs: 325,= 215,= Furutech FP-3TS20 powercord (demo): Idem als hierboven maar door de afmontage met Rhodium connectoren klinkt dit powercord strakker en wat frisser. 1.1 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met Furutech FI-11R en FI-15R connectoren. Nieuwprijs: 250,= 175,=

19 Furutech FP-3TS20 powercord (occasion): Idem als hierboven maar met de mooiere Furutech rhodium connectoren: FI-35R en FI-25R. 1 mtr. lange uitvoering. Nieuwprijs: 295,= 195,= Furutech FP-3TS20 powercord (demo): 2,1 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met IeGo koper connectoren. Nieuwprijs: 275,= 190,= Furutech FP-3TS20 powercord (demo): Idem als hierboven maar in een 1,5 mtr. lange uitvoering. Nieuwprijs: 225,= 155,= Furutech Alpha-3 powercord (demo): Het Furutech Alpha-3 powercord is uit uitstek geschikt als powercords voor (voor/eind versterkers en als aansluitpowercord voor verdeeldozen. 1.2 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met Hi-Fi Tuning Gold II netstekker en IeGo IEC connector. Nieuwprijs: 250,= 175,= Furutech Alpha-3 powercord (demo): 1.25 mtr. lange uitvoering afgemonteerd met Furutech FI-11G connectoren. Nieuwprijs: 315,= 220,= Furutech Alpha-3 powercord (demo): Idem als hierboven maar in een 1,5 mtr. lange uitvoering. Nieuwprijs: 350,= 230,= Furutech Alpha-3 powercord (demo): Idem als hierboven maar in een 1,8 mtr. lange uitvoering. Nieuwprijs: 390,= 275,=

20 Furutech Alpha-3 powercord (demo): Fantastisch powercord, door de afmontage met de topline Furutech FP-E38R en FI-28R Rhodium connectoren presteert dit powercord op en erg hoog niveau, 2,5 mrt. lange uitvoering. Nieuwprijs: 620,= 425,= Furutech FI-50R connectoren (occasion): Vrijgekomen door het upgraden van powercords naar de nieuwe FI-50R-NCF connectoren: diverse sets (ook los te koop): Furutech FI-E50R en FI-50R piëzo carbon netstekkers en IEC connectoren. Tot voor kort de mooiste power connectoren op de markt verkrijgbaar, in volledige nieuwstaat! In originele verpakking. Nieuwprijs: 295,= per stuk 200,= per stuk 390,= per set Pink Faun Power Powercord (occasion): Afgemonteerd met Furutech FI-11G connectoren, 1 meter lange uitvoering. Nieuwprijs: 185,= 90,= Belden powercord (nieuw): 1 mtr. Belden powercord afgemonteerd met rubberen netstekker en IeGo koper IEC connector Nieuwprijs: 55,= 40,= Belden powercord (demo): Belden powercord 1,9 meter afgemonteerd met Hi- Fi Tuning GII Messing netstekker en vergulde SharkWire IEC connector. Deze kabel is volledig nieuw, alleen de gebruikte SharkWire IEC connector is een gebruikte uitvoering (vandaar als demo geclassificeerd) Nieuwprijs: 75,= 45,= Furutech Alpha-3 powercord (20A uitvoering) nieuw: 1,8 meter lange uitvoering afgemonteerd met Furutech FI-E35G en vergulde 20A IEC connector. Nieuwprijs 315,= 220,=

21 Interlinks: Beschrijving: Prijs: John van Gent Magic-Link Reference Plus XLR Afgemonteerd met fraaie Furutech Rhodium pluggen (FP-60xR) 1,5mtr. wordt geleverd in de originele verpakking en echtheidscertificaat. Deze kabel is in absolute nieuwstaat. 600,= Nieuwprijs: 1.118,= Furutech FA-220 XLR interlink (demo): Mooie Furutech XLR interlink afgemonteerd met Furutech FP-70xG XLR connectoren. 1,2 meter lange uitvoering Nieuwprijs: 240,= 180,= NBS Dragonfly XLR interlink De alom geroemde NBS Dragonfly interlink de betaalbare NBS kabel met een klankkarakter dat overeenkomt met de dure NBS interlinks: zeer muzikaal met een grootse en diepgaande laagweergave. 1 meter lange uitvoering door Peacock Audio geupgrade met Furutech XLR connectoren. 100,= Sonic Link Black Rhodium interlink (occasion): Het topmodel van Sonic Link fraaie RCA interlink laat zeer veel horen en is erg muzikaal. Bijzondere interlink met palladium geleiders. Sonic Link is van naam veranderd en heet nu Black Rhodium (vernoemd naar de vermaarde topmodellen reeks van Sonic Link). Nieuwprijs: 1.350,= 395,= Furutech SA-22 interlink (nieuw): Furutech s instap model µ-ofc koper interlink kabel afgemonteerd met vergulde Hi-Fi Tuning RCA connectoren meter lange uitvoering Nieuwprijs: 95,= 70,=

22 Interlinks digitaal: Beschrijving: Prijs: Goldmund Lineal Digital Cable (occasion): Exclusieve Top kabel van het Zwitserse merk Goldmund, een van de mooiste digitale interlinks op de markt. Snel gedetailleerd met een enorm ruimtelijke en schone weergave met behoud van voldoende laagfundament. Wordt zelden tweedehands aangeboden. Deze kabel 1 meter lange uitvoering is in absolute nieuwstaat. Nieuwprijs = 400,= Furutech FC-11 digitale interlink (demo model): Fraaie digitale interlink uit mono-crystallijn OCC koper afgemonteerd met vergulde Furutech RCA connectoren, 1 meter lange uitvoering. Mooie upgrade tov. elke standaard meegeleverde digitale interlink Nieuwprijs 78.= 55,= Live Cable Premium USB kabel (occasion): Een echte High-End USB kabel 3,0 mtr. nog volledig in nieuwstaat. Voor wie niet gelooft dat USB kabels het verschil kunnen maken. Deze USB kabel zal iedereen meteen van het tegendeel overtuigen!! Wordt geleverd met originele verpakking en certificaat. Nieuwprijs 290.= 200,= Furutech ADL HDMI kabel (demo): 2,5 meter lange uitvoering van de Furutech ADL HDMI kabel. Ex-demo model in nieuwstaat! Nieuwprijs 155.= 115,=

23 Speakerkabels: Beschrijving: Prijs: Furutech Alpha S-25 speakerkabel (demo): 2x 1,9 mtr. afgemonteerd met vergulde Furutech connectoren: FP-202G banaanstekkers en FP-201G spades. Nieuwprijs: 655,= 460,= Chord Odyssey 4 bi wire speakerkabel (occ.): 2x 2,3 mtr. afgemonteerd met vergulde spades en banaanstekkers (evt. nog naar wens te wijzigen, ook naar single wire). Speakerkabel met een forse ader doorsnede: 4x 3,3mm2 verzilverd OFC koperen geleiders en Teflon isolatie. Nieuwprijs: 349,= 165,= Tweaks: Beschrijving: Prijs: Siemens zekeringhouder (occasion): De welbekende Siemens zekeringhouder met Ferraz Silverfuse 16A of 20A naar keuze. Ingeruild op een upgrade naar de Siemens X-treme zekeringhouder. Nieuwprijs: 100,= 75,= IonizAIR Acoustic Sound Conditioner (occasion): Standaard versie met interne WA Quantum Chip upgrades. Zorgt voor geïoniseerde lucht in de luisterruimte en daarmee een stap dichter bij een live ervaring, verbluffend effect. Wie twijfelt aan de werking kan deze op proef uitproberen. 70,= fo.q G-51 ontkoppel voeten (nieuw): De G-51 is een onderzetter te gebruiken voor luidsprekers, versterkers, CD- spelers en onder verschillende Audio & Video apparatuur. Het sterk dempend effect, absorbeert effectief ongewenste trillingen van de apparatuur. Afmetingen: 50mm x 1mm dik; set van 4 stuks Maximale belasting 10 kg per item. Adviesprijs: 40,= 33,=

24 Harmonix TU-505 MKII Tuning feet (occasion): Set van 4 stuks in nieuwstaat, in originele verpakking (houten kist) Nieuwprijs 820.= 400,= Acoustic Revive RGC-24 ground conditioner (demo): Verbeterde aarding van alle apparatuur door het afvoeren van elektromagnetische straling van trafo s. In nieuwstaat met originele verpakking. Nieuwprijs 720,= 465,= Verdeeldozen: Beschrijving: Prijs: Kemp Elektroniks PowerStrip Plus (4-voudig): De mooiste uitvoering van de bekendste Kemp verdeeldoos, met vergulde in- en uitgangen, compleet ster bekabeld met ingebouwde SNS Plug (parallel filter zonder dynamiek impact) en een QA Plug voor een natuurlijkere klankbeleving. In nieuwstaat wordt geleverd met de originele verpakking. Nieuwprijs 550,= 330,= Rittal verdeeldoos met Furutech aansluitkabel (occasion): De bekende Rittal 7-voudige verdeeldoos afgemonteerd met 5,5 meter Furutech FP-314Ag kabel en Furutech FI-E11Cu netstekker. Mooie occasion, nog in complete nieuwstaat, een combinatie met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding (natuurlijk is op aanvraag de kabel lengte naar wens in te korten). Nieuwprijs 405,= 250,= Furutech FT-SWS-R piëzo ceramic rhodium wandcontactdoos: Een showmodel, het voormalige Furutech topmodel, nu te koop omdat deze vervangen wordt door de nieuwe NCF uitvoering. Nog ongebruikt maar zonder de originele verpakking. Nieuwprijs 152,50 130,=

25 Furutech FT-SDS-R Rhodium inbouw contactdoos: Nu te koop omdat deze vervangen gaan worden door de nieuwe NCF uitvoering. Nog ongebruikt (3 stuks beschikbaar). Nieuwprijs 72,= p/stuk 59,= Apparatuur: Beschrijving: Prijs: PS Audio P5 (nieuw): Een PS Audio P5 netfilter Dit apparaat is volledig nieuw (nog amper ingespeeld), wordt geleverd in originele verpakking met alle toebehoren en volledige garantie. PS Audio adviesprijs: 4.995,= Nu voor: 3.995,=

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2018

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2018 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2018 Nieuwe website Peacock Audio + prijsvraag Furutech Primeur: DSS-4.1 Speakerkabel Eindejaarsaanbiedingen Pink Faun PC-5 en PC-6 powercords

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2017:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2017: -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juli 2017: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Luisterervaringen FA-α 22 interlink Furutech CF-080 Supressor Ring Uitlopende Furutech producten

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december Peacock Audio bedankt alle klanten voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december Peacock Audio bedankt alle klanten voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2017 Peacock Audio bedankt alle klanten voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Peacock

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2017:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2017: -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief september 2017: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Peacock Audio Primeur: Furutech DPS-4 Limited Edition Powercord Win entreekaarten voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2016:

Nieuwsbrief augustus 2016: -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief augustus 2016: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Furutech s nieuwe NCF technologie Klanten ervaringen Furutech TCS powercords Win vrijkaarten

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juni 2018

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juni 2018 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juni 2018 In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Furutech kabeltypes: Peacock s favorieten Getest: Furutech Demag α Maandaanbieding: 10% korting

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2018

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2018 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juli 2018 X-Fi Premium Audio Show 2018 Furutech NanoFlux NCF: the Sky is the Limit! Nieuw: Keces audio voedingen Zekeringen als effectieve tuning methode

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2016:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2016: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2016: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Furutech Nieuws Nieuw: Ferraz-Plus zekeringhouder Voor onder de kerstboom Klant aan woord:

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2018

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2018 Powercord upgrade Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief oktober 2018 Peacock Audio CAT 7A LAN kabel Furutech NanoFlux NCF: the Sky is the Limit! Pink Faun PC-6 Klanten feedback diverse tweaks

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2019

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2019 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juli 2019 Furutech primeurs High End München Test verslag: Kemp Elektroniks PowerStrip Plus Peacock Audio verdeeldoos Overzicht leverbare zekeringen

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief maart 2013:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief maart 2013: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief maart 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: NoNo Cables: Aurum II interlink review NoNo Cables Group Buy actie Maand aanbieding: 10% korting

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief februari 2013: Peacock Audio: Custom made audio bekabeling: het complete overzicht

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief februari 2013: Peacock Audio: Custom made audio bekabeling: het complete overzicht Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief februari 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Peacock Audio: Custom made audio bekabeling: het complete overzicht Klanten recensie WA Quantum

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2013:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2013: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief september 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Testverslag: CT-1 interlink van High Fidelity Cables Nieuw in het Peacock Audio leverprogramma

Nadere informatie

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief november 2015: Peacock Audio Furutech primeur!!

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief november 2015: Peacock Audio Furutech primeur!! --- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief november 2015: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Peacock Audio Furutech primeur Furutech powercord Doe-Het-Zelf afmontage Mains Noise

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief Juli 2013:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief Juli 2013: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief Juli 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Prijsverlagingen Furutech en ADL Nieuw in het Peacock Audio leverprogramma Nieuwe Peacock Audio

Nadere informatie

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief mei 2015:

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief mei 2015: --- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief mei 2015: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Kemp Powerbar versus Rittal verdeeldoos Pink Faun Rhodium zekeringen Koolstof gevulde afschermingskous

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2016: Netfilter vergelijktest: Kemp Elektroniks, Furutech en PS Audio:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2016: Netfilter vergelijktest: Kemp Elektroniks, Furutech en PS Audio: -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief oktober 2016: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Vergelijkende luistertest netfilters Peacock Audio demo ruimte Meterkast modificaties Vergelijkende

Nadere informatie

Peacock Audio. Nieuwsbrief april High-End audio bekabeling. In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Peacock Audio. Nieuwsbrief april High-End audio bekabeling. In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief april 2018 In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Nieuw: Furutech etp609e NCF verdeeldoos Nieuw: Synergistic Research Blue Fuses Approach-2 interlink:

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief september 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief september 2012: De Peacock Audio nieuwsbrief wordt op regelmatige basis verstuurd en brengt U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2014:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2014: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2014: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Furutech Powercord primeur exclusief te koop bij Peacock Audio Eindejaars uitverkoop!! Te

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2019

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2019 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief april 2019 Getest: Hi-Fi-Tuning Supreme³ Fuse meterkast zekering Luister verslag Furutech DSS4.1 speakerkabel Einde van een tijdperk De slimme elektriciteitsmeter,

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief maart 2014:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief maart 2014: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief maart 2014: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Nieuwe Peacock Audio demo kabels Live Cable stunt aanbieding: Tijdelijk 25% korting op alle

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2013:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief oktober 2013: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief oktober 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Nieuw leverbaar: Kemp Elektroniks Powerbar Nieuw leverbaar: Haakse IEC connector van topkwaliteit

Nadere informatie

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2013:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2013: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2013: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Goud, Rhodium, Zilver of Koper, de eeuwige discussie Nieuwe Peacock Audio demo kabels Wordt

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief november 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief november 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief november 2012: De Peacock Audio nieuwsbrief wordt op regelmatige basis verstuurd en brengt U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden

Nadere informatie

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + PRE D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief februari 2019

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief februari 2019 Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief februari 2019 Peacock Audio uitslag website prijsvraag Furutech Primeur: DSS-4.1 speakerkabel Nog een Primeur: Approach-3 interlinks En nog een Primeur:

Nadere informatie

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS Prijslijst September 2015 VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2014:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2014: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juli 2014: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Nieuw: Furutech GT-2 Pro USB kabel Hernieuwde kennismaking: Entreq Vibb Eaters Luisterverslag:

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief mei 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief mei 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief mei 2012: De Peacock Audio nieuwsbrief wordt op regelmatige basis verstuurd en brengt U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over

Nadere informatie

ATLAS PRIJSLIJST. September 2018

ATLAS PRIJSLIJST. September 2018 ATLAS PRIJSLIJST September 2018 Index RCA- interconnects 3 XLR- interconnects 5 Luidsprekerkabels Full Range 6 Luidsprekerkabels Bi- Wire 8 Jumpers 9 S/PDIF RCA- interconnects 10 S/PDIF BNC- interconnects

Nadere informatie

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief augustus 2015:

--- Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief augustus 2015: --- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief augustus 2015: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Kemp Elektroniks Power Bar Hoogwaardige Furutech hoofdtelefoon connectoren Luistertest

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2014:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2014: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief april 2014: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: De prijsvraag uitslag Speakerkabel special Test verslag: Live Cable Orbit Nieuw leverbaar IeGo

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief december 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief december 2012: Peacock Audio bedankt al haar klanten en relaties voor het gestelde vertouwen en wenst iedereen prettige Kerstdagen en de beste wensen

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2016:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief april 2016: -- Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief april 2016: In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Contact reiningers Terugblik: de Highlights van 2015 Nieuw in het leverprogramma van Peacock

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juli 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juli 2012: De Peacock Audio nieuwsbrief wordt op regelmatige basis verstuurd en brengt U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden

Nadere informatie

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juni 2012:

Peacock Audio. High-End audio bekabeling. Nieuwsbrief juni 2012: Peacock Audio High-End audio bekabeling Nieuwsbrief juni 2012: De Peacock Audio nieuwsbrief wordt op regelmatige basis verstuurd en brengt U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden

Nadere informatie

HMS Audio Grade Outlets SSD (G) & DSD (G)

HMS Audio Grade Outlets SSD (G) & DSD (G) HMS Audio Grade Outlets SSD (G) & DSD (G) Bij uitstek geschikt voor onze POWER CABLE 5 MK IV Een speciaal stopcontact, gemaakt door het Duitse merk HMS met elders allang niet meer verkrijgbare contact-

Nadere informatie

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic Fabrieksbezoek Raidho Scansonic 17 november 2015 Jaap Veenstra Denen maken al jaren prachtige hifi. Sterker nog: het is een echt hifi en high-end audio land. Ga maar na: Dynaudio, Scan Speak, Jamo, DALI,

Nadere informatie

Nassac Satori bouwpakket beschikbaar!

Nassac Satori bouwpakket beschikbaar! Nieuwsbrief Speakerkits juni 2016 Nassac Satori bouwpakket beschikbaar! Geachte relatie, Zoals in de nieuwsbrief van mei al aangekondigd is de Nassac-Satori als bouwpakket vanaf juni beschikbaar. Het compleet

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

Review John van Gent Magic Link Reference Plus interlinks

Review John van Gent Magic Link Reference Plus interlinks Page 1 of 5 Review John van Gent Magic Link Reference Plus interlinks Categorie: Accessoires Gepubliceerd op 25 december 2011 Geschreven door Paul Geerlings Inleiding Een tijdje geleden was ik op zoek

Nadere informatie

POWER STRIP. De Audio Grade verdeeldoos voor uw gehele audio/ video installatie

POWER STRIP. De Audio Grade verdeeldoos voor uw gehele audio/ video installatie POWER STRIP De Audio Grade verdeeldoos voor uw gehele audio/ video installatie De POWER STRIP is met slechts één doel ontwikkeld. De best mogelijke verdeeldoos voor uw audio/video installatie! Al onze

Nadere informatie

Prijs Indigo e 10.150,00

Prijs Indigo e 10.150,00 Indigo achterzijde Chord ipod Indigo Digitale DAC en PreAmp Series De laatste digitale aanwinst van Chord is de Indigo. Als natuurlijk vervolg op de Red en Blu series (de kleur indigo heeft de hoogste

Nadere informatie

HDMI Over Cat5/Cat6 extender met Power Over Cable - 50 m

HDMI Over Cat5/Cat6 extender met Power Over Cable - 50 m HDMI Over Cat5/Cat6 extender met Power Over Cable - 50 m Product ID: ST121SHD50 Met de ST121SHD50 HDMI over Cat5e/Cat6 video-extenderset kunt u HDMI-video en -audio verlengen tot 50 m via dubbele Cat5e-kabels

Nadere informatie

NOS Mini DAC "Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per

NOS Mini DAC Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per NOS Mini DAC "Octave MKII " Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 16-03-2013 Introductie De NOS Mini DAC "Octave MKII"is een digitaal naar analoog omzetter zonder enige opsmuk. Zo wordt geen processing toegepast

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS V-Series V-CAN Hoofdtelefoonversterker V-CAN Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN van Musical Fidelity is de eerste telg van zeven uit de familie van de V-Series.

Nadere informatie

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler MAX DELISSEN DragonFly Black & Red De AudioQuest DragonFly Black en Red, die begin 2016

Nadere informatie

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro.

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Nieuwsbrief III Speakerkits november 2015 Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Geachte relatie, In het afgelopen jaar hebben wij voor de gevorderde luidsprekerbouwers een nieuwe luidspreker de

Nadere informatie

Reseller prijslijst Audio & Video at Home - Benelux

Reseller prijslijst Audio & Video at Home - Benelux pagina 1 van 5 BEDIENEN - van AV apparaten uit het zicht 08175 IR Control 11 XTRA - inbouw, 2 kastdelen + 2 app, tot 300m, IR Blaster, PRO 10 149,95 08143 IRC3060P - extra IR ontvanger (inbouw) voor IR

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Geacht AOBlid, Hierbij vinden jullie de AOB nieuwsbrief van oktober 2010. In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen: Verslag demo Audiobility op woensdag 25 augustus

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin Merlin multi-format geïntegreerde versterker met luidsprekers Om aan te tonen dat de betere audio niet alleen is weggelegd voor alleenstaanden

Nadere informatie

MasterONE & Coax Serie

MasterONE & Coax Serie MasterONE & Coax Serie MasterONE H 122 cm, W 28 cm, D 55 cm 60 kg - 3-weg systeem dipool vloerstaande speakers - Gevoeligheid: 92 db/w/m - Frequentie bereik: 18 Hz - 50 khz - 2 x 22 cm MOM bass - 1 x C1

Nadere informatie

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS PIEGA PREMIUM 501 LUIDSPREKER Marnix Bosman SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS Zeg: Piega, dan zeg ik: Bandtweeter. Het Zwitserse Piega is één van de weinige merken dat dit type tweeter in alle modellen

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

In- en uitgangen. De test set-up

In- en uitgangen. De test set-up Er zijn van die apparaten die je gewoon een keer gehoord moet hebben. Denk aan een Spectral-set. Of een set Wilson Audio luidsprekers. Of wat te denken van de legendarische Nautilus van Bowers & Wilkins?

Nadere informatie

Mini-Nassac special. Nieuwsbrief Speakerkits juli 2016

Mini-Nassac special. Nieuwsbrief Speakerkits juli 2016 Nieuwsbrief Speakerkits juli 2016 Mini-Nassac special Geachte relatie, Deze nieuwsbrief staat zoals hierboven aangekondigd in het teken van de mininassac. In de afgelopen weken zijn 6 sets door klanten

Nadere informatie

Nieuw Product Aankondiging: CAT600 DCP, FMJ en CAT700 kabels op rol, connectoren, en afgemonteerde RJ/E Ethernet kabels

Nieuw Product Aankondiging: CAT600 DCP, FMJ en CAT700 kabels op rol, connectoren, en afgemonteerde RJ/E Ethernet kabels Ethernet, en de Local Area Network (LAN) systemen dat het ondersteunt, is het koperen leidingstelsel van het digitale tijdperk. Ethernet biedt, ook zonder actieve versterker of repeater, bit-perfecte overdracht

Nadere informatie

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000 Afwerking Standard Black Nexus Series Deze lijn van luidsprekerstands vormt het instapmodel van Atacama. Ondanks de vriendelijke prijsstelling bieden deze stands uitzonderlijke kwaliteit. De gehele stand

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

PRIJSLIJST Museum Acrylaat direct druk - standaard maten. Museum Acrylaat direct druk - MAATWERK. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

PRIJSLIJST Museum Acrylaat direct druk - standaard maten. Museum Acrylaat direct druk - MAATWERK. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. PRIJSLIJST 2018 Museum Acrylaat direct druk - standaard maten Prijzen zijn inclusief 21% BTW 20x30 34,95 30x45 54,95 40x50 79,95 40x60 79,95 50x70 84,95 60x80 129,95 70x100 139,95 80x120 239,95 50x50 79,95

Nadere informatie

Klinkt Beter opendeur weekend 16 & 17 november 2013 Thursday, 24 October :29 - Last Updated Wednesday, 22 October :10

Klinkt Beter opendeur weekend 16 & 17 november 2013 Thursday, 24 October :29 - Last Updated Wednesday, 22 October :10 Op 16 en 17 november houdt Klinkt Beter een opendeurweekend rond het nieuw merk 432. Tijdens het weekend wordt het eerste toestel uit de nieuwe collectie geïntroduceerd, de 432 evo muziekserver. De show

Nadere informatie

SLIMME MULTIMEDIA OPLOSSINGEN VOOR THUIS

SLIMME MULTIMEDIA OPLOSSINGEN VOOR THUIS SLIMME MULTIMEDIA OPLOSSINGEN VOOR THUIS SLIMME MULTIMEDIA OPLOSSINGEN VOOR THUIS SAMEN BOUWEN AAN EEN EFFICIËNTE INSTALLATIE Voor de aankoop van een televisie, pc, laptop of een geluidsinstallatie komt

Nadere informatie

1/18 VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 FEBRUARI 2010. Artikel Omschrijving Uitvoering Verpakk. Kwaliteit Verkoop nummer eenheid incl. btw per mtr/ stuk / set

1/18 VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 FEBRUARI 2010. Artikel Omschrijving Uitvoering Verpakk. Kwaliteit Verkoop nummer eenheid incl. btw per mtr/ stuk / set CATALOGUS PAGINA 19 7313400 XXL Black Connect HDMI HDMI I 1.3c kabel; 0,75m zwart 1 x 0,75m ***** 89,95 7313401 XXL Black Connect HDMI HDMI I 1.3c kabel; 1,20m zwart 1 x 1,20m ***** 124,95 7313402

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf.

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Nieuwsbrief Speakerkits december 2015 Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Geachte relatie, In de afgelopen maand zijn 2 Allegro luidsprekers door klanten van Speakerkits in productie genomen.

Nadere informatie

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl -

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl - losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 13 mensen, muziek en film Special Het verhaal van een luidspreker voor en door HOBO hifi HOBO hifi Special Edition Elac FS-187 De HiFidelity

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

EMC problematiek in industrieel Ethernet. Rinus Broekmans

EMC problematiek in industrieel Ethernet. Rinus Broekmans EMC problematiek in industrieel Ethernet Rinus Broekmans Agenda Basisprincipes EMC EMC zonering EMC ontwerp EMC installatie EMC kabels EMC = Elektro Magnetische Compatibiliteit Het vermogen van elektrische

Nadere informatie

KáCsa gekonfectioneerde kabels Februari 2011

KáCsa gekonfectioneerde kabels Februari 2011 KáCsa gekonfectioneerde kabels Februari 2011 Pagina 2-3 Pagina 3 : Pagina 4 : Pagina 4 : Pagina 5 : Pagina 5 : Pagina 5 : Pagina 6 : Pagina 6 : Pagina 7 : Pagina 7 : Stereo Audio / Interconnect Kabel Digital-

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

Kabels, accu's en meer... / Accessoires

Kabels, accu's en meer... / Accessoires , accu's en meer... / Accessoires Accu's UL 2.4 12 Accu 12V/2.4Ah geschikt JA 82k, JA 63K, en JA 101 centrales van Jablotron Onderhoudsvrije oplaadbare lood calcium accu 12V 2.4Ah 0,91kg 175 33 60mm Accu's

Nadere informatie

Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K

Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K Product ID: ST121HDBTD Deze compacte zender maakt gebruik van HDBaseT technologie om uw HDMI -signaal tot 70 m uit te breiden via één

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Test SIGN AUDIO Technology kabels

Test SIGN AUDIO Technology kabels Test SIGN AUDIO Technology kabels Je hebt kabels en je hebt KABELS! Van een gewoon lampensnoertje dat je in elke grote megastore kunt krijgen tot aan exoten, die je meer vindt bij de specialistische audiozaak.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

Met behulp van Apple Pro Speakers met een klasse-d versterker

Met behulp van Apple Pro Speakers met een klasse-d versterker Met behulp van Apple Pro Speakers met een klasse-d versterker Deze gids toont u hoe u de Apple Pro Speakers herleven - maar zonder een Griffin ifire of iets dergelijks. U krijgt een standaard audio-versterker

Nadere informatie

Hoogwaardige accessoires

Hoogwaardige accessoires Hoogwaardige accessoires FURUTECH tested Furutech Co. Ltd, dat zijn hoofdkantoor in het Japanse Tokyo heeft, is een fabrikant die al jarenlang wereldwijd gewaardeerd wordt door audiofi elen en muziekliefhebbers

Nadere informatie

BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers

BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers MAX DELISSEN BlackNoise Energy Distributors Hifi werkt op stroom, zoals altijd binnen de hifi is er

Nadere informatie

HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210

HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 Product ID: ST121HDBTU Deze HDMI-extenderset maakt gebruik van HDBaseT 2.0 technologie, waardoor u 4K HDMI video en vier USB

Nadere informatie

PETERs KEUKENWERELD. Woonkeuken. Moderne keukens Landelijke keukens Houten keukens

PETERs KEUKENWERELD. Woonkeuken. Moderne keukens Landelijke keukens Houten keukens PETERs KEUKENWERELD Afmetingen eiland: ca. 244 x 94 cm, Kastenwand: ca. 185 cm, front: Wit hoogglans, werkblad: Composiet Apparatuur Bosch, Incl. kokend waterkraan Franke 9.770 excl. Montage en transport

Nadere informatie

Voordat ik verder op de grotere en vooral krachtigere P40 in wil gaan, is het denk ik zinnig om nogmaals wat meer

Voordat ik verder op de grotere en vooral krachtigere P40 in wil gaan, is het denk ik zinnig om nogmaals wat meer Over de P16 was ik toen dermate enthousiast dat ik het keurig vervaardigde kastje met zijn stemmig oplichtende glazen piramide, zelfs de nominatie accessoire van het jaar (2014) heb gegeven! Toch bleek

Nadere informatie

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien T 6 Hybrid De T 6 Hybrid is een stereo speaker met een zeer krachtige en nauwkeurige basweergave zonder extra stand-alone subwoofer. Extreem veel power, intelligent

Nadere informatie

Final F-Serie In-Ear Hoofdtelefoons Finale met drie winnaars...

Final F-Serie In-Ear Hoofdtelefoons Finale met drie winnaars... EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Final F-Serie In-Ear Hoofdtelefoons Finale met drie winnaars... MAX DELISSEN Final F-Serie In-Ears Final heeft het er maar druk mee. De Japanse fabrikant van hoofdtelefoons

Nadere informatie

MAA 406 Stereo eindversterker

MAA 406 Stereo eindversterker MAA 406 Stereo eindversterker Gebruiksaanwijzing voor de Nederlandse uitgave: Servi-Q B.V. Hoevelaken www.servi-q.nl Voor elke, zelfs gedeeltelijke reproductie is de schriftelijke toestemming van de auteur

Nadere informatie

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO www.orange-audio.com Onze inbouw luidsprekers Opvallend onopvallend Wanneer u fantastisch geluid wilt horen maar niet persé luidsprekers hoeft te

Nadere informatie

Wat is HDBaseT? Breid meer uit met HDBaseT. HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210. StarTech ID: ST121HDBTU

Wat is HDBaseT? Breid meer uit met HDBaseT. HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210. StarTech ID: ST121HDBTU HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 StarTech ID: ST121HDBTU Deze HDMI-extenderset maakt gebruik van HDBaseT 2.0 technologie, waardoor u 4K HDMI video en vier USB

Nadere informatie

IsoLink netkabels. Netfilters beeldverbetering PRIJSLIJST BENELUX MEI Prijzen IsoLink De standaardlengte van Isol-8 netkabels bedraagt 150cm

IsoLink netkabels. Netfilters beeldverbetering PRIJSLIJST BENELUX MEI Prijzen IsoLink De standaardlengte van Isol-8 netkabels bedraagt 150cm IsoLink Wave IsoLink Ultra IsoLink netkabels Op basis van hoogwaardige materialen zijn 2 netkabels samengesteld. De IsoLink Wave voor gebruik in combinatie met Powerline en Minisub netfilters en de IsoLink

Nadere informatie

Publieke prijslijst Audio & Video at Home - Benelux

Publieke prijslijst Audio & Video at Home - Benelux pagina 1 van 5 BEDIENEN - van AV apparaten uit het zicht 08175 IR Control 11 XTRA - inbouw, 2 kastdelen + 2 app, tot 300m, IR Blaster, PRO 10 149,95 08143 IRC3060P - extra IR ontvanger (inbouw) voor IR

Nadere informatie

Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek. altijd weer verrassend

Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek. altijd weer verrassend Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek altijd weer verrassend Ook dit keer. Henk Niemeijer weet steeds weer een aantal speelklare topsets te hebben staan. In de loop der jaren hebben we al veel high end

Nadere informatie

G55 Multichannel Eindversterker 3.995,00 5x 100Watt continu vermogen aan 8 Ohm, gebrugd 2x 500Watt aan 8 Ohm

G55 Multichannel Eindversterker 3.995,00 5x 100Watt continu vermogen aan 8 Ohm, gebrugd 2x 500Watt aan 8 Ohm 1/5 Componenten Audio Core 200 Stereo DSP Loudspeaker Controller 1.295,00 Audio Inputs: 2x S/PDIF coaxial digital, 2x 3.5mm analogue/digital optical, 1x Mini-DIN for i80, 2x analogue stereo RCA type, 1x

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product.

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. GEBRUIKSAANWIJZING Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. Lees deze handleiding goed door. Er staan tips in die u helpen de weergavekwaliteit van uw geluidssysteem te optimaliseren. Als

Nadere informatie

Update van onze klanten:

Update van onze klanten: Nieuwsbrief Speakerkits mei 2016 De Nassac Satori Geachte relatie, In de afgelopen maanden heeft het idee om een nieuwe luidspreker te ontwerpen gestalte gekregen in de Nassac Satori. Inmiddels hebben

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie