Elke dag het zonnige leven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Elke dag het zonnige leven"

Transcriptie

1 s-gravenzande Elke dag het zonnige leven Zomer en winter, lente en herfst: in Mipatio geniet u elke dag opnieuw van mediterrane sferen. In de overdekte binnentuin kunt u het hele jaar door eindeloos ontspannen te midden van groen, zonlicht en aangename temperaturen. Genieten op één van de mooiste plekjes in het Westland beleef onze virtuele tour Vorstelijk wonen. Compleet en comfortabel.

2 2 Mipatio Het verhaal van Mipatio 3 In vijftien minuten fietsen we naar het strand. Een ideale woonomgeving, dat geeft het woongenot nog iets extra s. de koning te rijk op een prachtplek Uniek wonen aan een binnentuin Zodra u thuiskomt, begint het relaxte leven in Mipatio. Dit luxe wooncomplex tussen s-gravenzande en Naaldwijk komt te liggen op een prachtige locatie omzoomd door de wilgen van de oude tuinderslanen. Mipatio telt 42 comfortabele koopappartementen met in het midden de patio; een overdekte, geklimatiseerde binnentuin. Dé plek voor een ochtendkrantje met croissantje. Of om s avonds te loungen met vrienden en familie. Wandelen, varen, fietsen, recreëren Mipatio komt te liggen op een groenrijke en waterrijke plek in het nieuwe woongebied Waelplas. Pal aan de overkant komt een parkachtige boszone waar het heerlijk wandelen is. Ook recreatiegebied de Plas van alle Winden ligt vlakbij. En in tien autominuten zit u al aan de kust.

3 4 Mipatio Het tuinontwerp 5 Elke dag het zonnige leven Ontdek de oase van groen Een goed boek lezen Wandelen Heerlijke en gezellige avonden Wel de lusten, maar geen lasten Ontmoeten Een goed gesprek Warm en sfeervol Aangename temperaturen Ontspannen Geen regen of sneeuw de kassenstreek zo toepasselijk in binnentuin overdekte Wonen met een overdekte binnentuin om in te relaxen. Zeg maar een soort high end kas waarin je het hele jaar door geniet van een heerlijk klimaat. Zo toepasselijk in het typische kassengebied van het Westland. Het geheim ligt in het midden Mipatio staat voor comfortabel wonen met een vleugje Zuid-Europa. Het gebouw telt 42 luxe koopappartementen van 100 tot 120 m 2. Het geheim van Mipatio bevindt buiten en toch Binnen Ontspannen op uw binnen- én buitenbalkon Wonen in Mipatio betekent genieten van het goede leven. Zo hebben alle appartementen een binnenbalkon en een buitenbalkon. Heel bijzonder is dat de binnenbalkons uitsteken boven de binnentuin. Zo kunt u heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht op de binnentuin. Het binnenbalkon meet 3,60 x 3,10 m; een riant oppervlak, vergelijkbaar met een slaapkamer. zich in het midden. De naam zegt het al: hier ligt de patio, een unieke, circa m 2 grote binnentuin. Om u een indruk te geven: deze majestueuze ruimte meet zo n 35 bij 55 meter. In deze met glas overdekte groene oase is het elke dag aangenaam warm en droog. Ook in de winter. Want op koudere dagen wordt de binnentuin verwarmd. En op warme zomerdagen gaan de luchtramen in het dak open en biedt het geventileerde luchtklimaat juist verkoeling.

4 6 Mipatio Uitzonderlijk compleet 7 Wellness binnen handbereik Wilt u ontspannen in de traditionele sauna? Of kiest u liever voor het Turks stoombad, de zonnebank of de infraroodcabine? De wellness van Mipatio heeft het allemaal. U kunt er terecht tijdens de vastgestelde openingstijden. En voor extra privacy kunt u de wellness ook privé reserveren. Grand café, fitness, wellness en meer Mipatio staat voor totaal wooncomfort onder één en hetzelfde dak. U vindt er bijvoorbeeld een eigen grand café. En voor de dagelijkse workout is er een fitnesszaal. s Avonds ontspannen na een drukke dag? In de eigen wellness studio van Mipatio kunt u ongestoord relaxen. En heeft u logees? Voor vrienden of familie op bezoek zijn er luxe hotelsuites. Ik kan relaxen in de sauna, sporten, eten in het grand café en zelfs familie laten logeren in de hotelsuites zoveel faciliteiten, bijzonder compleet Bewegen zoals u dat wilt Wilt u de dag energiek starten met uw individuele workout? Of sport u liever onder professionele begeleiding van een personal coach of fysiotherapeut? In de goed geoutilleerde fitness van Mipatio is verantwoord bewegen voor iedereen weggelegd. U kunt er terecht tijdens de vastgestelde openingstijden. Grand café Een heerlijke plek om te ontmoeten. Om s ochtends te genieten van een cappuccino aan de bar. En om s avonds sfeervol te dineren met vrienden. En wat te denken van uw verjaardagspartij, familiefeest of ander feestelijk samenzijn? In het grand café van Mipatio kan alles maar moet niets. Hotelsuites Wordt het bezoek van familie of vrienden een latertje? Of willen de kinderen of kleinkinderen een dag langer blijven? Geen probleem! Speciaal voor de bewoners van Mipatio zijn er twee luxueuze hotelsuites.

5 8 Mipatio Woonklaar ingericht 9 Een greep uit de voorzieningen: Compleet ingerichte keuken, naar eigen keuze t.w.v ,- Luxe sanitair en tegelwerk Energiezuinige +++ wasmachine Warmtepompwasdroger Glasvezelbehang, geschilderd in uw kleur Laminaatvloer, kunststofvloer of vloerbedekking naar eigen keuze Zonnepanelen voor het opwekken van circa kwh Luxe intercomsysteem Woonklaar en luxueus De appartementen in Mipatio zijn zeer compleet ingericht met alle luxe en voorzieningen die u zich wensen kunt. Waaronder hoogwaardige keukenapparatuur, een wasdroger en een wasmachine. Bovendien worden de apparte- menten woonklaar opgeleverd. Ofwel: compleet geschilderd, betegeld en voorzien van vloerbedekking of laminaat naar keuze. Dat is pas zorgeloos verhuizen. alles erop en eraan, pure woonkwaliteit Woonklaar naar mijn eigen smaak Vloer Keuken Tegelwerk Zonne panelen Wooncomfort in de breedste zin Mipatio staat voor vorstelijk wonen in alle opzichten. Volstrekt uniek is de overdekte, geklimatiseerde tuin. Maar denkt u bijvoorbeeld ook aan praktische zaken zoals een privéparkeerplaats en op de eigen verdieping een fietsenberging. Bijzonder comfortabel zijn tevens de lage vastrechtkosten. Want Mipatio is energieneutraal gebouwd zónder gasvoorzieningen. Zelfs uw verhuizing maken we zo comfortabel mogelijk. Zo bieden we u een timmerman voor het uitvoeren van klusjes. En ook het verhuizen zelf organiseren wij graag voor u. Luxe sanitair Wasmachine Droger Privé parkeerplek Glasvezelbehang Externe berging

6 10 Mipatio De appartementen 11 Leefruimte als uitgangs- Ons buitenbalkon biedt echt iets extra s. Zo ruim! Een heerlijke plek voor etentjes met vrienden. punt Balkon van 12m 2! Balkon van 12m 2! Wonen als een vorst in Frankrijk. Dat is de gedachte achter Mipatio. Het ontwerp en de indeling van de appartementen zijn hiervan een doorvertaling. Het uitgangspunt is een zo royaal mogelijke leefruimte in elk vertrek. Hierbij is bewust afgezien van een derde slaapkamer om ruimte te creëren voor een riante woonkamer met keuken en twee ruime slaapkamers. Voor incidentele extra slaapruimte voorziet Mipatio in twee luxueuze hotelsuites. Een sfeervolle uitwijkmogelijkheid met alle privacy voor uw logees. Appartement A = 100 m 2 Appartement B = 120 m 2 Individuele woonwensen zijn natuurlijk mogelijk! Maak uw indelingswensen kenbaar Voor zowel type A als B zijn meerdere indelingsvarianten ontwikkeld. Heeft u specifieke wensen? Legt u ze vooral voor aan de interieurarchitecten van Mipatio. Wij adviseren u graag over uw persoonlijke maatwerkappartement.

7 12 Mipatio Heerlijke omgeving 13 Op de fiets naar het strand en dan een terrasje pakken. Klinkt als vakantie maar hier kan t elke dag. Fietsen, flaneren, het Westland Het Westland biedt rust, natuur en gezelligheid Mipatio komt te liggen in het nieuwe groen- en waterrijke woongebied Waelplas. Een ideaal gelegen plek net tussen s-gravenzande en Naaldwijk. Hier in het Westland is het fantastisch fietsen, varen en wandelen. Al direct om de hoek van Mipatio begint het buitenleven. Trek eropuit en geniet van de mooie doorkijkjes in het gebied. Of pak de fiets naar de rustieke Westlandse kust. Het gezellige centrum van Naaldwijk ligt op maar vijf minuten fietsen. Dus ook qua horeca, shoppen en bijvoorbeeld theaterbezoek woont u hier perfect. Naaldwijk Groen, ontspanning en recreatie: alles in uw directe woonomgeving Even het hoofd leegmaken na een drukke dag. De benen in beweging op de bospaden aan de overkant. Relaxen en tot rust komen kan op heel veel manieren rond Mipatio. Vlakbij ligt de Plas van alle Winden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Even verderop wordt het ecologische recreatiegebied Poelzone aangelegd. Een heerlijk groen gebied om te bewegen, ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De directe omgeving van Mipatio biedt al het mooie van het Westland. is genieten Plas Van Alle Winden locatie Mipatio Strand O N Z s-gravenzande W Rijnvaartweg

8 14 Mipatio Energieneutraal 15 Waar kun je nu binnen zijn en je toch buiten voelen? Daarom is het hier zo ideaal Een veilig idee Vorstelijk wonen in Mipatio betekent ook veilig wonen. Het gebouw wordt voorzien van slimme domotica voor allerlei functies. Bijvoorbeeld een elektronisch sleutelsysteem en een intercom met beeldtelefoon. Parkeren en berging Parkeerruimte is in Mipatio nooit een probleem. Want elk appartement heeft een privéparkeerplaats. Even met de luxe lift en u bent in uw appartement. Ook heel handig: elk appartement heeft een berging op de eigen verdieping. Mipatio noordgevel Het hoofd- gebouw met alle voorzieningen Woonkwaliteit is voor mij ook aandacht voor het milieu. oog voor duurzaamheid Energieneutraal wonen Mipatio koppelt luxe en comfort aan verantwoord omgaan met energie. Alle appartementen zijn energieneutraal gebouwd. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen en de appartementen hebben een energiezuinige technische installatie. Zo houdt u het hele jaar door zeer lage energielasten.

9 Het ultieme gevoel van vrijheid Ontwikkelaar Henk Planting over het Mipatio-gevoel Meer dan de helft van de vijftigplussers in Nederland kan geen passende woning vinden. Dat is merkwaardig. Helemaal als je weet dat ons land de komende jaren blijft vergrijzen. Die gedachte was voor mij de inspiratie om een innovatief woonconcept te ontwikkelen. Een concept gericht op maximale levenskwaliteit en het ultieme gevoel van vrijheid. Het Mipatio-gevoel staat voor wonen in een exclusieve omgeving, voorzien van alle gemakken. Buitengewoon wonen dus; zowel letterlijk als figuurlijk. Want het middelpunt van Mipatio is een eigen overdekte, verwarmde mediterrane binnentuin van bijna m 2. Een plek waar je het gehele jaar door los van onze seizoenen kunt verblijven. Waar je de kleinkinderen kunt ontvangen, maar ook in de avonduren kunt genieten, een gesprek kunt voeren en mensen kunt ontmoeten. Niet voor niets heet dit woonconcept Mipatio. Ofwel: mijn binnentuin. Een vorstelijke kijk op wonen in het Westland. Meer weten over wonen in Mipatio? Voor een afspraak en meer kunt u bellen met beleef onze virtuele tour Bezoek Een bericht kunt u sturen naar info@mipatio.nl Postbus CD Leeuwarden T Kijk alvast rond in onze appartementen en in de tuin van Mipatio! Maak een afspraak en beleef onze virtuele tour. Disclaimer De in deze krant getoonde impressies tonen de sfeer waarin Mipatio wordt gerealiseerd. Wijzigingen in tekeningen en maatvoeringen voorbehouden. Aan onvolkomenheden of drukfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Vormgeving: Visser & de Graef communicatie. Deze krant is gedrukt op milieuvriendelijk gerecycled papier Verkoop:

Digitale brochure Mipatio Leeuwarden

Digitale brochure Mipatio Leeuwarden Digitale brochure Mipatio Leeuwarden Het ultieme gevoel van vrijheid en duurzaam wonen Ontwikkelaar Henk planting over het Mipatio-gevoel Meer dan de helft van de vijftigplussers in Nederland kan geen

Nadere informatie

Digitale brochure Mipatio Leeuwarden

Digitale brochure Mipatio Leeuwarden Digitale brochure Mipatio Leeuwarden Het ultieme gevoel van vrijheid en duurzaam wonen Ontwikkelaar Henk Planting over het Mipatio-gevoel Meer dan de helft van de vijftigplussers in Nederland kan geen

Nadere informatie

Elke dag het zonnige leven

Elke dag het zonnige leven Elke dag het zonnge leven Zomer en wnter, lente en herfst: n Mpato genet u elke dag opneuw van medterrane sferen. In de overdekte bnnentun kunt u het hele jaar door endeloos ontspannen te mdden van groen,

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Inleiding. Omgeving en project. Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van

Inleiding. Omgeving en project. Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van 8 patiowoningen Baakwoning Inleiding Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van s-gravenzande, bouwt Lithos bouw & ontwikkeling een aantal zeer bijzondere,

Nadere informatie

PARK AAN UW VOETEN 13 ruime appartementen aan het Woolderpark in Hengelo

PARK AAN UW VOETEN 13 ruime appartementen aan het Woolderpark in Hengelo PRESALE Interesse? Reserveer dan nu alvast uw appartement! In Woolderpark komen slechts 13 appartementen. We streven ernaar begin 2017 te starten met de bouw, zodat u mogelijk in de zomer 2017 al van uw

Nadere informatie

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUSTIGE LIGGING RUIME KAVEL EIGEN GROND Ruime recreatiebungalow op eigen grond in het rustige Hulshorst. De woning is gebouwd in 2007 en ligt

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement Beneden-Leeuwen een dijk van een dorp! Beneden-Leeuwen is één van de 8 kerkdorpen die samen de Gelderse gemeente West Maas en Waal vormen.

Nadere informatie

Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad!

Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad! Dorpse sferen en een oase van rust in de grote stad! Realengracht 112 in Amsterdam-Centrum Realengracht 112 Casco+-appartement, knusse sfeer, een historische locatie, een oase van rust in de binnenstad!

Nadere informatie

Croonpassage 25 Boxtel Appartement

Croonpassage 25 Boxtel Appartement Croonpassage 25 Boxtel Appartement Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse sfeer. Het winkelaanbod is goed

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof 1. Omgeving Schoorl wordt het gehele jaar door bezocht door toeristen uit zowel binnen als buitenland. Net als Bergen en Egmond, behoort Schoorl tot de gemeente Bergen. In Schoorl vind je alles wat je

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Kop van West. 21 Luxe appartementen. Ready to live Volledig luxe afgewerkt. inclusief keuken en luxe lift. alleen je meubels nog verhuizen.

Kop van West. 21 Luxe appartementen. Ready to live Volledig luxe afgewerkt. inclusief keuken en luxe lift. alleen je meubels nog verhuizen. 21 Luxe appartementen Kop van West je eerste huis, op steenworp afstand van hartje Purmerend Ready to live Volledig luxe afgewerkt. inclusief keuken en luxe lift. alleen je meubels nog verhuizen. 21 Luxe

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Prins Willem-Alexanderweg BT Den Haag. Bovenwoning 110m². Vraagprijs p.m. ex.

Prins Willem-Alexanderweg BT Den Haag. Bovenwoning 110m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Prins Willem-Alexanderweg 183 2595BT Den Haag Bovenwoning 110m² Vraagprijs 2.250 p.m. ex. Vraagprijs 2.250 p.m. ex. Inrichting Gemeubileerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort appartement

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren FORUM E blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de drie primaire kleuren 1 EEN PLEK WAAR WONEN, WERKEN, WINKELEN, HORECA EN GEZONDHEIDSZORG SAMENKOMEN. CENTRAAL IN DE REESHOF, NABIJ NS-STATION

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT RT IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT W Z N O 4045 mm 1660 mm 1500 mm 3475 mm 3700 mm APPARTEMENT TYPE C BOUWNUMMER: 14 Riant appartement voorzien van

Nadere informatie

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen Comfortabel en zelfstandig wonen Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik Comfortappartementen in de Vondelflat in Groningen Comfortappartementen, voor nu en later Een Comfortappartement

Nadere informatie

11 Laanwoningen woneninhofkwartier.nl

11 Laanwoningen woneninhofkwartier.nl 11 Laanwoningen 11 Laanwoningen Aan de Zuiderval komen 11 ruime 3-laagse eengezinswoningen met een grote tuin op het oosten. De architectuur van deze woningen heeft een stedelijk karakter en sluit aan

Nadere informatie

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O ` 1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT...

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats in overdekte garage. Gelijkvloers wonen. Vrij uitzicht over De Where.

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats in overdekte garage. Gelijkvloers wonen. Vrij uitzicht over De Where. Huizen van Hoekstra & van Eck De Oeverlanden 298, 1441 RE Purmerend Gelijkvloers wonen Tweetal terassen Vrij uitzicht over De Where Eigen parkeerplaats in overdekte garage Riant 3 kamer appartement H12

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsstraat 33H MAARHEEZE

TE KOOP. Stationsstraat 33H MAARHEEZE TE KOOP Stationsstraat 33H MAARHEEZE Luxe penthouse in centrum Uniek dakterras van 220 m² Twee parkeerplaatsen in parkeerkelder Woonoppervlakte: 158 m² Inhoud: 542 m³ Bieden vanaf: 575.000,- k.k. Tip van

Nadere informatie

exclusieve APPARTEMENTEN HET CARRÉ

exclusieve APPARTEMENTEN HET CARRÉ 10 exclusieve AARTEMENTEN HET CARRÉ Alléén als t beste goed genoeg is. WONEN IN EEN LUXE AARTEMENT MIDDEN IN HET DYNAMISCHE HART VAN O ENKA NAIJ VOORZIENINGEN De voetstappen vanuit het verleden - 2 - -

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 45 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN

PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN PRACHTIG EN LUXE 4 KAMER APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN LEIDSCHENVEEN. SIMON CARMIGGELTHOF 83 TE LEIDSCHENVEEN CENTRAAL WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK DIT SCHITTERENDE 4-KAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje 1 3 Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg Het Friese Haagje In het mooie hart van Heerenveen vlakbij het centrum ligt de Burgemeester Falkenaweg. Deze brede laan met een rijke historie wordt omgeven

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 49 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Claerbeek 51 TE KOOP. Lelystad. "zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping!"

Claerbeek 51 TE KOOP. Lelystad. zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping! TE KOOP Claerbeek 51 Lelystad "zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping!" Over Claerbeek 51 Welkom in het fijnste appartement van het complex. Heerlijk zitten

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Variaties op één thema: genieten!

Variaties op één thema: genieten! Variaties op één thema: genieten! Zorgeloos genieten van ruimte en comfort. Dat is waar alle toekomstige bewoners van de GiessenPoort op mogen rekenen. In totaal 41 appartementen, onderverdeeld in 13 types,

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Brochure. Wagenaarstraat 54 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Wagenaarstraat 54 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Wagenaarstraat 54 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de

Nadere informatie

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS 2 Welkom bij Nest NEST TIVOLIVREDENBURG DE BIJENKORF MEDIA MARKT Creative Valley Nest is jouw home away from home, middenin het bruisende stadshart en aan

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water 0316-52 89 65 Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water makelaar bellen! of 0316-54 18 47 Promenadeplan Ik wil elke dag genieten van dit prachtige uitzicht 0316-52 89 65 Comfortabel wonen aan

Nadere informatie

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: ROOSENDAAL, ROOSENDAAL 439.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 80150001435 Aantal kamers: 4 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 3 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 140 Aantal Toiletten: 1

Nadere informatie

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S GEEN VERHUUR- VERPLICHTING Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave HET SPROKKELVELD 4 SPROKKELVELDVILLA S 6 2-6-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA - 8-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel.

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel. 15 appartementen in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT Leven in het hart van Bladel. MIDDEN IN BLADEL Midden in de bruisende kern Bladel wordt Het Parlement ontwikkeld. Aan de Rotonde

Nadere informatie

Groot-Ammers Bernhardstraat 153

Groot-Ammers Bernhardstraat 153 Groot-Ammers Bernhardstraat 153 Ruim 4-kamerPENTHOUSE met bijbehorende parkeerplaats Binnentuin Woonkamer Parkeergarage Groot-Ammers Bernhardstraat 153 Vraagprijs e 340.000,-- v.o.n. Geheel nieuw 4-kamerPENTHOUSE

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

DORPS WONEN IN DE STAD

DORPS WONEN IN DE STAD DORPS WONEN IN DE STAD Nieuwbouwwijk Couwenhoek wordt een fijne plek om te wonen. Het heeft straks alles: een grote diversiteit aan woningen in een wijk die speels, groen en ruim van opzet is en alle gemakken

Nadere informatie

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173

Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Sliedrecht Prof. Kamerlingh Onneslaan 173 Splinternieuw 4-kamerPENTHOUSE met prachtig uitzicht Woonkamer Keuken Terras met uitzicht Sliedrecht Prof. Kam. Onneslaan 173 Vraagprijs e 348.000,-- k.k. Op een

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

GRONINGEN Helperpark

GRONINGEN Helperpark GRONINGEN Helperpark 270-14 Huurprijs: 2.386 per maand Omschrijving GRONINGEN - Helperpark 270-14 Samen gezond oud worden. Het kán! Hier kunnen wij altijd bij elkaar blijven wonen wat er ook gebeurt Wonen

Nadere informatie

KENNEMEROORD 23 HEEMSTEDE 1.395.000 k.k. www.kennemeroord23.nl Kennemeroord 23, Heemstede WONEN IN STIJL OP HEEMSTEEDS LANDGOED ROYAAL APPARTEMENT MET VEEL LUXE, COMFORT EN PRIVACY Kennemeroord ligt in

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 6 twee-onder-één-kapwoningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst 51 nieuwe appartementen aan het Raadhuisplein in Drachten Zelfstandig wonen in hartje Drachten. De beste zorg, op maat en altijd dichtbij Nauwe samenwerking

Nadere informatie

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25 Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: 979.000 k.k. Victoriedijk 25 Omschrijving EEN KLASSE APART VOOR DE PAARDENLIEFHEBBER (MET STALLEN)!! MAAR OOK VOOR DEGENEN DIE HEERLIJK VRIJ VRIJSTAAND WILLEN

Nadere informatie

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k.

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k. Rozenburg 13, DOORN Vraagprijs 339.000 k.k. Rozenburg 13 DOORN Midden in het centrum van Doorn biedt dit prachtige appartement u volop privacy. De architectonische diversiteit zorgt voor een hele

Nadere informatie

Zes moderne appartementen

Zes moderne appartementen Zes moderne appartementen in het mooie Deventer Deventer is een van de oudste steden in Neder- Ook tevreden in Deventer wonen? Waar u in elk geval over beschikt: Beleef Deventer! land. Bezienswaardig,

Nadere informatie

TE KOOP. Houthaven 1 3351 NC Papendrecht. Koopsom: 250.000,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Houthaven 1 3351 NC Papendrecht. Koopsom: 250.000,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Informatie - Soort pand : Appartement - Benedenwoning - Bouwjaar : 2006 Perceel oppervlakte : m² Woonoppervlakte : 100 m² Inhoud : 260 m³ Woonkamer oppervlakte : 42 m² Aantal kamers : 3 Aantal slaapkamers

Nadere informatie

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek De Akkers Hilvarenbeek Gemeente Hilvarenbeek Het komt niet zo vaak voor dat in Hilvarenbeek betaalbare nieuwe woningen worden gerealiseerd. In de kleinschalige nieuwe wijk Gelderakkers komt De Akkers:

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen Jacquard Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal Luxe twee- en driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Veenendaal Eén van de groenste en aantrekkelijkste plaatsen van ons land is Veenendaal. Het veelzijdige

Nadere informatie

21 APPARTEMENTEN & 4 PENTHOUSES

21 APPARTEMENTEN & 4 PENTHOUSES 21 APPARTEMENTEN & 4 PENTHOUSES 1 Bekijk álle opties met de 3D module op onze website! Luxe wonen in WATER WEIJDE Heerlijk vrij en rustig wonen, in een luxe appartement met een opvallende architectuur,

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

vlis 8 riante patio woningen

vlis 8 riante patio woningen DE o k vlis 8 riante patio woningen Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie