wij zijn fields of joy!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "wij zijn fields of joy!"

Transcriptie

1 sponsor pakket

2 Slow down We zijn er maar druk mee. We vliegen van hot naar her om hier en daar te zijn. s Morgens staan we vroeg op en s avonds duiken we er laat weer in. De één is druk in de weer om de kinderen op tijd op school te krijgen, om zich daarna te haasten naar het werk. De ander vliegt van het werk naar huis om snel even wat te eten, omdat er nog gesport moet worden voordat we naar die verjaardag gaan. En het weekend om bij te komen is van zaterdagochtend tot zondagavond volgepland. Ja, we zijn er maar druk mee. Maar er moet toch één weekend in het jaar zijn waarin we dat allemaal even aan de kant kunnen schuiven? Eén weekend waarin we de tijd nemen om al onze zintuigen even optimaal te verwennen. Op een plek waar we met onze blote voeten in het zand, aan de rand van het water, kunnen luisteren naar de betere bands. En dansen, dansen op de beats van die toffe DJ. Waar we met onze beste vrienden kunnen genieten van een ijskoud biertje of een lekker wijntje. Waar we, onder toeziend oog van een tevreden stralende zon, hartelijk welkom worden geheten door heerlijke geuren van de lekkerste gerechten. Dat moet toch kunnen? Dat vinden wij ook. En daarom gaan we dat mogelijk maken.

3 wij zijn fields of joy! Fields of Joy Festival is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd aan het Hulsbeek in Oldenzaal. Op zaterdag 22 juli 2017 vindt onze derde editie plaats. Het festival biedt een overheerlijke totaalbeleving die gezichten laat glunderen waar voor iedereen iets te beleven valt: van muzikale fijnproever tot culinaire snoeper; van losgeslagen feestbeest tot relaxte vrije geest en van jonge bliksemstraal tot hardwerkende Jan Modaal. Tijdens Fields of Joy komen we samen om te genieten van de zomer en te ontsnappen aan de alledaagse sleur. Het is een dag waarop alle zintuigen op heerlijke wijze worden verwend! die met zijn vrienden de dag van zijn leven beleeft, de vrijwilliger die graag biertjes tapt, de ondernemer die ambachtelijke hamburgers bakt, de artiest die zijn jeugddroom in vervulling ziet gaan en de sponsor die dit allemaal mede mogelijk maakt. Samen creëren we deze positieve vibe, een vibe die mondhoeken omhoog laat krullen. Wij vormen de identiteit van Fields of Joy; wij zijn Fields of Joy. Het scheppen van een feestelijke zomerse ongedwongen festivalsfeer doen we niet alleen maar met zijn allen. Organisatie, bezoekers, vrijwilligers, ondernemers, artiesten én sponsoren dragen allemaal hun steentje bij om Fields of Joy te transformeren in een magische ervaring die de stoutste verwachtingen overtreft. Wij zijn daarom allemaal een beetje Fields of Joy: de organisatie die zaak coördineert, de bezoeker

4 missie Fields of Joy wil elk jaar een prachtig event neerzetten waar iedereen zich welkom voelt. Tijdens ons eendaagse openluchtfestival spelen verbazing, vermaak en verbroedering de hoofdrol. Onder de warme zomerzon biedt Fields of Joy positieve herinnering en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Het festival is een ontspannende ontsnapping aan het hectische leven van alledag maar voelt tegelijkertijd als thuiskomen. Wij zijn ambassadeur van het Twentse imago en maken het gevoel van noaberschap tastbaar. Na Fields of Joy willen onze blije bezoekers maar één ding: weten wanneer de volgende editie is. visie Wij gaan voor een spetterende totaalbeleving waarbij alle zintuigen op een positieve manier worden geprikkeld. Het programma, de aankleding, het terrein en de gastvrijheid zijn de bouwstenen die dit werkelijkheid maken. Een modern festival is meer dan alleen een line-up met een verzameling podia. Fields of Joy is ambitieus en wil elk jaar groeien. Onze doelstelling is dat we in 2020 zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler op de nationale festivalagenda met onze eigen unieke stempel. De eerste Fields of Joy in 2015 trok 5000 bezoekers, om in 2016 te groeien naar Tijdens de editie van 2017 willen we festivalgangers blij maken.

5 DOELGROEP Fields of Joy richt zich op bezoekers die tijdens het festival even nergens anders aan willen denken dan aan het maken van plezier. Onze gemiddelde bezoeker is/heeft de volgende kenmerken; Hoog opleidingsniveau Tussen de 25 en 45 jaar oud Midden tot hoog inkomen Woonachtig in een straal van 60 km rondom Oldenzaal Nederlands (80%) en Duits (20%) Muziekliefhebber Bourgondiër Cultureel geïnteresseerd

6 TWENTE Noord-Brabant heeft Paaspop, Zuid-Limburg heeft Pinkpop, de Achterhoek heeft de Zwarte Cross maar wat is eigenlijk het festivalvisitekaartje van de regio Twente? Die bestaat nu niet echt en dat is eigenlijk best gek. Fields of Joy is een Twents festival dat wordt georganiseerd door een team talentvolle Tukkers. Wij willen Twente op de kaart zetten en aan de wereld laten zien dat we hier absoluut van een feestje houden. Een groot festival geeft een flinke boost aan het regionale imago, biedt een geweldige kans voor ondernemers en is een imposante etalage van alle mooie dingen die we samen voor elkaar kunnen krijgen LOCATIE Het Hulsbeek in Oldenzaal, vormt het decor van het festival. Dit recreatiegebied is een zeer fijne omgeving met veel groen en verschillende zwemstandjes. Het voormalige landgoed is ruim opgezet waardoor Fields of Joy nooit te druk zal aanvoelen. Het Hulsbeek is een begrip in Twente en wordt ook voor allerlei andere evenementen gebruikt. Daarnaast is het gebied een geliefde locatie voor watersport, wandelingen, fietstochten en een plek om gewoon even lekker tot rust te komen in de Twentse natuur. Ook qua bereikbaarheid zit het wel snor vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de A1.

7 PROGRAMMERING Fields of Joy heeft verrassende agenda die alle zintuigen prikkelt en bestaat uit een gevarieerde lappendeken van muziek, kunst en food. De muzikale invulling is zeer divers en biedt zowel ruimte voor het opkomende talent als voor de internationaal bekende act. Fields of Joy biedt meer dan alleen muziek, onze prikkelende programmering is een lust voor alle zintuigen. Performance art, interactieve ervaringen, beeldende kunst, heerlijke gerechten en een speciaal kinderprogramma maken de totaalbeleving compleet. Het terrein is verdeeld in negen verschillende stages (of fields) met elk hun eigen karakter, aankleding en genre. De stages zijn onder te verdelen in drie categorieën: één main stage, twee A-Stages en vijf B-stages. Het negende stage: Ooghoek is een geval apart en manifesteert zich over het hele terrein. Het voornaamste verschil tussen de categorieën zitten hem in het formaat. Zo heeft de main stage een capaciteit van ongeveer 6000 en hebben de twee A-stages van rond de De B-stages voorzien enkele honderden tot 1000 bezoekers van vermaak. Wij duiden onze stages aan met de term field. Meer details over de specifieke fields en de concrete invulling hiervan komen later in deze gids aan bod. MUZIEK Fields of Joy gaat voor een brede programmering waar verschillende genres aan bod komen, verdeeld over negen fields. Wij maken alle muziekliefhebbers blij met heersende hits, opzwepende dance, pompende R&Bsongs, ruige rocknummers, nostalgische meezingers, mooie akoestische liedjes en alles wat daar tussenin zit. Kwaliteit is belangrijkste uitgangspunt van onze muziekprogrammering, wij schotelen onze bezoekers het neusje van de zalm voor. Dit geldt niet alleen voor de liveoptredens maar ook voor de DJ s. De verschillende fields hebben elk een eigen karakter, unieke aankleding en eigen muziekgenre. Het hoofdpodium genaamd Goudmijn is gevestigd op een open veld en biedt ruimte voor ongeveer 6000 muziekliefhebbers. Een aantal kleinere stages zijn intiemer van aard en liggen verscholen tussen de bomen of zijn per bootje te bereiken. Het contrast tussen de verschillende podia is erg groot, terwijl ze op een steenworp afstand van elkaar liggen.

8 FOOD De zintuigen smaak en geur nemen tijdens Fields of Joy een prominente plaats in. Bij ons geen slappe festivalfriet maar pure maaltijden die op een verfrissende wijze gepresenteerd worden. Een karavaan van food trucks trakteert de bezoeker op een overheerlijke menukaart met ambachtelijke gerechten. Wij houden van lekker eten, ja echt! Naast de food trucks is er tevens een picknickweide en een drijvend restaurant. Onze eethoek wordt op passende wijze aangekleed met toffe tafels en gekke stoelen. Een culinaire sensatie op een festival, dat is waar wij voor gaan! KUNST Wij werken samen met kunstenaars uit Twente en vlak over de Duitse grens om het terrein te voorzien van een eigenwijze stempel. Het Hulsbeek wordt versierd met gigantische sculpturen, interactieve constructies en moderne bouwwerken. De excentrieke meesterbreinen maken kunstwerken waar je echt even twee keer naar wil kijken. De kunst is overal om je heen; op het land maar ook in het water. Dit collectief van creativiteit geeft het terrein een gigantische impuls en zorgt voor een prachtig effect. Om de bosrijke omgeving te benadrukken wordt er veel met hout gewerkt.

9 de fields of joy De negen fields, die gezamenlijk Fields of Joy vormen, zijn bijzonder gevarieerd zodat er voor iedereen wel iets te beleven valt. Op de volgende pagina s stellen we onze fields voor met een beeldende sfeerimpressie en een beknopte beschrijving.

10 A-stage main stage goudmijn Hé, dat nummer ken ik!, zal de gedachte zijn bij veel mensen die rondlopen op het terrein en het blokkenschema niet uit hun hoofd hebben geleerd. Hier treden de grote namen op voor duizenden muziekliefhebbers die uit hun plaat gaan. Live muziek Pop/rock Publiekstrekkers Capaciteit: +/- 6000

11 a-stage hittegolf Deze hete stage brengt de tropen naar Twente en heeft alles in huis voor een zinderende zomerdag. Waag een dansje op je blote voeten in het gras, zing ongegeneerd mee met hits uit lang vervlogen tijden of geniet van een koud drankje onder de warme zon. 80 s/90 s Disco Zomers Capaciteit: +/- 2500

12 A-stage EETHOEK/ snoephoek Op het field Snoephoek/eethoek stilt de lekkerbek zijn stevige trek. Het menu bestaat uit een overheerlijke muzikale programmering en een culinair wagenpark met het de lekkerste versnaperingen die je ooit op een festival hebt gegeten. Om je vingers bij af te likken! Soul Funk Akoestisch Capaciteit: +/- 2500

13 B-stage boomhut Het vinden van Boomhut is even speuren. Maar verscholen tussen de bomen zijn wel degelijk de tonen van muziek te horen. Omgeven door het groen biedt dit intieme podium een verrassend contrast met de massale open velden even verderop. UK-garage House Classics Chicago Capaciteit: +/- 300

14 B-stage beestenboel Voor de diepere beatwerk, ruigere teksten en goeie moves hebben we Beestenboel. Liefhebbers van urban, nederrap en R&B kunnen hard aan de bak op dit epische field. Na een korte tocht over de brug, heb je in recordtijd een dik feest achter de rug. Urban Hiphop R&B Capaciteit: +/- 1000

15 B-stage paradijs Kom even helemaal tot rust in het Paradijs, een oase van vrede waar je liggend in het zand kan genieten de mooie liedjes en gevoelige woorden van jongens en meisjes uit de buurt. Wanneer je de ogen sluit, waan je jezelf even helemaal terug in the summer of 69. Singersongwriter Akoestisch Capaciteit: +/- 500

16 B-stage 4x4 Een tent gevuld met Twents talent uit het undergroundsegment. Eén ding is zeker, hier wordt kiezelhard geraved op de kneiterstrakke beats van de DJ s. Vier bij vier: een feest van klein formaat maar waar het dak er vanaf gaat! House Dance Techno Capaciteit: +/- 500

17 B-stage speelhoek Fields of Joy biedt vertier voor jong en oud. Speciaal voor de jonge festivalbezoeker zijn hier allerlei spannende interactieve avonturen te beleven. Tijdens een dag vol speels vermaak tovert De Speelhoek een prachtige glimlach op het gezicht van menig kleine kind. Kinderprogrammering Capaciteit: +/- 500

18 ooghoek Ooghoek is overal om ons heen en beweegt met de bezoeker mee. De creatieve randprogrammering daagt uit, schetst verbazing, maakt nieuwsgierig en wekt een lach. Het is de kers op de taart die onze roetsjbaan der beleving compleet maakt. Entertainment Theater Kunst

19 de organisatie De organisatie van Fields of Joy ligt in de handen van Stichting Good Heavens en bestaat uit een kernteam van zes personen; Manfred Geisink, Collin Vaneker, Inez Ermen, Michel Wiefferink, Mandy Rekers en Simone Horstman. Dit team heeft al tweemaal voor een geweldige editie van Fields of Joy gezorgd en heeft haar sporen ruimschoots verdiend met het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en festivals verspreid over het hele land. De organisatie beschikt over gedegen kennis van wat er precies in de hedendaagse muziekscene speelt en heeft een uitstekend netwerk met diverse boekingskantoren en poppodia in binnenen buitenland. Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat zij het organiseren van een festival gewoon heel erg leuk vinden. Door middel van een intensieve samenwerking tussen allerlei verschillende bedrijven en instellingen maken wij Fields of Joy mogelijk. Samen met onze ambitieuze partners groeien we tot grote hoogte en scheppen wij een elk jaar weer een memorabele ervaring. Iedereen draagt zijn steentje bij; van kiezel tot zwerfkei. Het resultaat is een typisch Twents festival dat wordt georganiseerd door een hecht team van bevlogen Tukkers. Wij dragen lokale waarden zoals noaberschap, broederschap, vakmanschap en nuchterheid een zeer warm hart toe. Op deze wijze vormen we een kleurrijke corporatie die uniek is in zijn soort en zich wil blijven ontwikkelen. Onze partnerschappen met bedrijven en instellingen bestaan in vele vormen en maten. Sommigen ondersteunen de organisatie met de zaken waar ze goed in zijn, anderen steunen ons met een financiële impuls en verbinden op deze manier hun naam met het Fields of Joy. Hoe groot de verschillen tussen onze vele partnerschappen ook zijn, we hebben allemaal hetzelfde doel: het realiseren van een roetsjbaan der beleving waarin we ons Twentse visitekaartje afgeven én het creëren van een glimlach op alle gezichten die Fields of Joy mogelijk maken. Wij zijn Fields of Joy!

20 duurzaamheid Wij zijn groot liefhebber van het mooie Twentse landschap en staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat wil zeggen dat we het Hulsbeek na het festival op exact dezelfde manier achterlaten als we het hebben aangetroffen: groen en schoon! Ook tussen het aantreffen en achterlaten van het gebied, gaan we op een respectvolle wijze om met het milieu. Afval wordt op een verantwoorde wijze verwerkt en afgevoerd. Bezoekers kunnen een eigen beker aanschaffen die na een wasbeurt opnieuw gebruikt kan worden, plastic wegwerpbekers komen er bij ons niet in. Met de Fields of Joy app zijn zaken als blokkenschema s en plattegronden op een smartphone bekijken, dit voorkomt een hele hoop papierverspilling. Het afdrukken van entreebewijzen is nergens meer voor nodig vanwege de nauwkeurige scanners bij de kaartcontrole. Een smartphone met een geldig ticket is het enige dat je nodig hebt om binnen te komen. We moedigen onze bezoekers aan om met de fiets of met het openbaar vervoer naar Fields of Joy te komen. De organisatie zorgt voor genoeg plek om fietsen te stallen en goede verlichting om deze in het donker weer terug te vinden. De speciale pendelbus brengt de bezoekers, van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht, van station Oldenzaal naar het terrein en weer terug. Het aanschaffen van een dure parkeerkaart is dus voor velen nergens voor nodig. Een keer geen BOB hoeven zijn, is ook wel eens fijn en nog goed voor het milieu ook. Win-win!

21 MEEDOEN? Wil jij ook Fields of Joy worden? Dat kan! Op de volgende pagina staat een overzicht met de mogelijkheden. We hebben verschillende sponsorpakketten voor uiteenlopende budgetten. Sponsoren worden met logo s, naamverbindingen en promotie op een spetterende wijze gepresenteerd aan onze duizenden bezoekers. Maar er is meer! Iedereen kan zien wie Fields of Joy 2017 heeft geholpen om ook dit jaar weer boven zichzelf uit te stijgen; op posters, op sociale media, op onze website, op televisie en in regionale dagbladen. Hiermee bereiken we ongeveer een half miljoen mensen! Wij zorgen goed voor onze partners. De mensen achter de sponsoren krijgen tijdens Fields of Joy een geweldige dag cadeau. Wij verzilveren een fijne samenwerking door middel van oa. VIP-kaarten, rondleidingen, meet & greets, exclusieve borrels en vrijkaarten voor het personeel. Het wordt geweldige ervaring waar het je aan niets zal ontbreken. Een sponsor van Fields of Joy krijgt een gigantische hoeveelheid publiciteit, levert een positieve bijdrage aan het Twentse imago én beleeft een onvergetelijke dag!

22 * Naam wordt genoemd bij aankondiging band. Logo wordt op podium weergegeven. ** Naam wordt in programma vermeld bij de betreffende stage en logo op podium. *** Op dit field wordt een bannertoren geplaatst met banner van sponsor. fields of joy festival sponsormogelijkheden Naam verbinding* Goudmijn MAIN STAGE Bandjes, Live muziek, Pop, Rock - ± 6000 pax. Naam verbinding** Hittegolf A stage 80 s -90 s Disco, Soul, Funk - ± 2500 pax. Naam verbinding** Eethoek A locatie exclusieve foodgedeelte met 20 trucks/stands - ± 2500 pax. Naam verbinding** Boomhut B stage UK-garage, House classics, Chicago - ± 300 pax. Naam verbinding**beestenboel B stage Urban Stage -± 1000 pax. Naam verbinding** Paradijs C stage Sing Songwriter - akoestich - ± 500 pax. Naam verbinding** 4x4 C stage disco en house - ± 500 pax. Naam verbinding** Speelhoek B stage Kids area - ± 500 pax. Naam verbinding*** Ooghoek Randprogramma Entertainment, Theater, Kunst Lidmaatschap Businessclub Sky is the Limit Advertentie in programmaboekje schatting pax. Logo in programmaboekje schatting pax. Rondleiding backstage tijdens festival. Een uniek kijkje in de keuken achter de schermen 6 pax. 5 pax. 4 pax. 2 pax. Social Media (Facebook en Twitter) eenmalige vermelding nieuwe sponsor Logo op homepage website banner met rollerende logo s Website vermelding op pagina met sponsors die Fields of Joy Festial mede mogelijk maken logo met link logo met link logo met link naam VIPdeck vermelding op presentatiescreens VIPdeck is exclusief voor sponsors en leden Sky is the Limit logo logo logo naam naam Bedankadvertentie in Dagblad Tubantia in de week na Fields of Joy Festival logo logo logo naam Uitnodiging netwerkorrel + BBQ met alle sponsors op festivalterrein vrimibo VIP kaarten exclusief voor sponsors en leden Sky is the Limit 10x 5x 4x 2x 2x Gratis parkeerkaarten 3x 2x 1x 1 x Reguliere entreekaarten 10x 8x 4x 2x entreekaarten tegen gereduceerd tarief van 25,- tot dag van tevoren max. 50 max. 25 max. 10 max. 6 max. 5 max. 5 PLATINUM max 1 gold max 2 silver max 3 bronze max 4 metal max , , , ,- 250,- sky is the limit 500,-

23 fields of joy festival itemsponsormogelijkheden Logo op betaalmiddel minimaal stuks ,- Logo bij de kassa s 1.500,- Logo op polsbandje voor 18 jaar en ouder 4.500,- Logo op polsbandje voor 17 jaar en jonger 2.500,- Registratie punt (ingang) 2.500,- Banner bij ingang 500,- Logo op entreetickets (digitaal) ca ,- Logo op kleding (op mouwstuk) bar personeel en vrijwilligers (300 personen) (max. 2 sponsors) 2.500,- Privé VIP Lounges (30 gasten exclusief ontvangen in aparte ruimte incl. drankje & hapje) 7.500,- Naamsvermelding in verschillende media van de Persgroep. Bereik mensen ,- Logo op inlogscherm WIFI (draadloos internet beschikbaar voor iedereen) 5.000,- Festival Community App met plattegrond, fields met artiesten, mogelijkheid schrijven recensie, foto s delen etc.* ,- Gimmick 1e 1000 bezoekers (zonnecrème, zonneklep, flesje water met logo**) 4.500,- ** aangeleverd door sponsor. Festival zorgt voor verspreiding.

24 contact Manfred Geisink Organisator Fields of Joy Festival - Tel

DOELGROEP levensgenieter hoogopgeleid tussen de 25 en 40 jaar goed inkomen woonachtig in een straal van 40 km rondom Oldenzaal

DOELGROEP levensgenieter hoogopgeleid tussen de 25 en 40 jaar goed inkomen woonachtig in een straal van 40 km rondom Oldenzaal sponsorpakket PLAN We zijn er maar druk mee. We vliegen van hot naar her om hier en daar te zijn. s Morgens staan we vroeg op en s avonds duiken we er laat weer in. De één is druk in de weer om de kinderen

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A m Project begeleiding Naam: IndieSter Slogan: Stralende avond Ticket: 22,50 p.p 1500 (plaatsen Paradiso) x 22,50 = 33.750 budget per avond Muziekstijl: Indie/ Indierock/ Indietronica/ alternatief Doelgroep:

Nadere informatie

Sponsorpropositie 2013

Sponsorpropositie 2013 30 aug. t/m 1 sept. 2013 Sponsorpropositie 2013 Voorwoord Geachte fijnproever Na twee succesvolle edities van Dordt op je bord in het park, worden ook dit jaar weer de tenten voor Dordt op je bord opgeslagen

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is een sterk groeiend festival dat zich richt op de liefhebbers van alternatieve rock

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Texas Buddy Guy Gary Moore John Mayall Walter Trout Bonnie Raitt Poppa Chubby TriggerFinger llse de Lange Crosby, Stills & Nash Anouk

Texas Buddy Guy Gary Moore John Mayall Walter Trout Bonnie Raitt Poppa Chubby TriggerFinger llse de Lange Crosby, Stills & Nash Anouk Stichting Bospop en MOJO Concerts presenteren 2014 sponsorbrochure Bospop weekend 2014 Het begon in 1981 aan de bar van het plaatselijke jongerencentrum in Weert. Een aantal enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN 1 4 & 1 5 S E P T E M B E R 2 0 1 3 INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN maart 2013 foto pagina 1: Magnus Gommers overige foto s: Edwin van de Rijke, Thadde van der Brugge van Mourik, Jaap van Kemenade

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

VERBIND UW MERK MET BEVRIJDINGSPOP SPONSORINFORMATIE BEVRIJDINGSPOP 2016

VERBIND UW MERK MET BEVRIJDINGSPOP SPONSORINFORMATIE BEVRIJDINGSPOP 2016 VERBIND UW MERK MET BEVRIJDINGSPOP SPONSORINFORMATIE BEVRIJDINGSPOP 2016 INFORMATIE & CONTACT relatie@bevrijdingspop.nl BEVRIJDINGS POPHAARLEM BEVRIJDINGSPOP POSTBUS 3324 2001 DH HAARLEM VERBIND UW MERK

Nadere informatie

juni 2017 grolsch drakenbootfestival sponsorfolder

juni 2017 grolsch drakenbootfestival sponsorfolder 23-24-25 juni 2017 grolsch drakenbootfestival sponsorfolder drakenland Het kinderdorp met theatervoorstellingen, magie, dansen, workshops, knutselen, springen, ontdekken, outdoor. mainstage Met een line-up

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 12 ZONDAG JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSORMOGELIJKHEDEN INLEIDING Werfpop is sinds 1982 het grootste maar vooral het leukste muziekfestival in de Leidse regio. Ooit ontstaan in het knusse Van der Werfpark,

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 Let s roll! Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie.

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie. 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave 2 Het festival 3 Hoofdsponsor pakket 4 Sponsor pakket 5 Partner pakket 6 Sfeerimpressie 7 Publiciteit 2. HET FESTIVAL Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

8 t/m 11 september 2016

8 t/m 11 september 2016 8 t/m 11 september 2016 Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Sponsorbrochure Proef Amstlvn Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Proef Amstlvn presenteert van 8 t/m 11 september 2016 een vernieuwd

Nadere informatie

Business Brochure TT Speed Week Assen

Business Brochure TT Speed Week Assen Business Brochure TT Speed Week Assen 21-27 JUNI 2014 TT SPEED WEEK ASSEN TT City Racing 22 juni 2014 MOTO CITY RACING 27 juni 2014 Plaats: Assen Datum: 22 + 27 juni 2014 Tijd: middag Parcours: Kop vd

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN Sponsordocument 2015-70 jaar vrijheid WWW Bevrijdingsevenement 2015 In 2015 vieren we een speciaal jubileum, 70 jaar vrijheid. De inzet voor die vrijheid willen we herdenken,

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Sponsorbrochure 2013 Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Beste ondernemer, Voor u ligt de sponsorbrochure van Het Lentefeest 2013. Het Lentefeest vindt in 2013 plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES De Tina-dag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Met al een aantal uitverkochte edities van het event, waarvan

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Culemborg Blues: Culemborg Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2016 vindt de 23 e editie van Culemborg Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten.

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten. Een juweeltje Aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden staat het kleinste Jugendstil-theater van Europa. In 1904 werd het geopend als verzekeringskantoor door de Utrecht verzekeringen. Sinds 1 september 2013

Nadere informatie

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! SPONSORING RUN FOR KIKA Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Incubate businessclub? 1. Opzet onderzoek 2. Resultaten interviews 3. Conclusies 4. Advies voor Incubate 5. Vragen?

Incubate businessclub? 1. Opzet onderzoek 2. Resultaten interviews 3. Conclusies 4. Advies voor Incubate 5. Vragen? Incubate businessclub? 1. Opzet onderzoek 2. Resultaten interviews 3. Conclusies 4. Advies voor Incubate 5. Vragen? 1. Opzet onderzoek Doelstelling: Inzicht verkrijgen in de marktechnische haalbaarheid

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken)

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken) Jaarkalender 2016 Jaar proposities Weersponsoring Waar praat bijna heel Nederland dagelijks over? Precies het weer. Op Sky Radio hoor je meerdere keren per dag het weerbericht van Weeronline.nl. Weersponsoring

Nadere informatie

Contactgegevens Rowan Schaaf

Contactgegevens Rowan Schaaf Het Congres Podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten: van directeur tot marketeer, van zakelijk leider tot horecamanager, maker

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

TRAX FESTIVAL Sponsordossier

TRAX FESTIVAL Sponsordossier TRAX FESTIVAL 2016 Sponsordossier Beste, Na vijf succesvolle edities, stellen Stad Roeselare en Cultuurcentrum De Spil u graag de zesde editie van het gratis stadsfestival TRAX voor. Afgelopen edities

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2017 Helpt u ons Winter Village Baarn mede mogelijk te maken? Van 14 januari tot en met 19 februari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen Prospectus OWL 2015 Beste Relatie In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van de nieuwe lichting internationale studenten die in augustus in Leiden beginnen.

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE 2017 Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE Betovering, kwaliteit en ontmoetingen BRENG UW MERK TOT

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht. Algemene Introductieweek Maastricht 17 21 augustus 2015

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht. Algemene Introductieweek Maastricht 17 21 augustus 2015 Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Algemene Introductieweek Maastricht 17 21 augustus 2015 1 Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw:

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Wanneer Waar Tijd Doel De Eusebiuskerk Kees Bakker (lid RvC Vitesse) Andrea de Boeij (bestuurslid OKA)

Wanneer Waar Tijd Doel De Eusebiuskerk Kees Bakker (lid RvC Vitesse) Andrea de Boeij (bestuurslid OKA) Wanneer : Dinsdag 21 maart 2017 Waar : De Eusebiuskerk Tijd : Inloop vanaf 18:00 uur; einde ca. 22:00 uur Doel : Sponsorwerving nieuwe luchtboogbeelden De Eusebiuskerk In de afgelopen maanden is er veel

Nadere informatie

Ga een competitief partnership aan!

Ga een competitief partnership aan! Ga een competitief partnership aan! Een partnership aangaan in autosport en met een ervaren team als DVB RACING is uniek in zijn soort. Het aanbod en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en de return

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure Editie 2013/2014 De winterhuiskamer van Dongen Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Afgelopen

Nadere informatie

DAC Gruijtplein/MFC Koningsveld 1 Terheijden. De Klankreiziger. http://www.klankreiziger.nl

DAC Gruijtplein/MFC Koningsveld 1 Terheijden. De Klankreiziger. http://www.klankreiziger.nl De Klankreiziger http://www.klankreiziger.nl Klankreiziger neemt je mee op avontuur in de muziekwereld. Muziek is gewoon het mooiste middel waar woorden vaak tekort schieten. Onder het motto: grappig,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Lights? Camera? Action! Maak je klaar voor een spetterende 4 de editie!

Lights? Camera? Action! Maak je klaar voor een spetterende 4 de editie! Lights? Camera? Action! Maak je klaar voor een spetterende 4 de editie! Het Limburgs Bedrijfsfilmfestival is donderdag 24 april 2014 al toe aan haar 4 e editie! Op deze avond zijn de bedrijfsfilms de sterren

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Sponsorpakketten. Naam Sponsor

Sponsorpakketten. Naam Sponsor Naam Sponsor - De naamskoppeling met PiratenEiland: merk/brand PiratenEiland 2010 - PiratenEiland look and feel wordt geïntegreerd in de huisstijl van merk/brand - Geintegreerd PiratenEiland logo met merk/brand

Nadere informatie

hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL

hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL LOKET.NL WARANDELOOP De Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg is een tweedaags internationaal

Nadere informatie

Visie IO Festival 2012/2013

Visie IO Festival 2012/2013 Visie IO Festival 2012/2013 Commissie 1. Voorzitter Matthijs van Leeuwen 2. Secretaris Renée Toussaint 3. Penningmeester Roeland Reitsema 4. Commissaris Bands & Acts Niels van Hasselt 5. Commissaris Bands

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie