Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa."

Transcriptie

1

2

3 Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon voert, bepaalt zij haar eigen regels. Het onmiskenbare Alfa Romeo ontwerp tekent dapper de contouren af van een nieuwe evolutie. Voor wie weloverwogen keuzes weet te maken maar niet wil afzien van puur genot en plezier, vooral achter het stuur.

4 De sportiviteit van Alfa Romeo wordt pure dynamiek die over de 5 deuren en langs de spierpartijen aan de zijkant loopt, waar de ontmoeting plaatsvindt met functionele stijldetails zoals de aerodynamische spoiler. Aan de voorkant een vastberaden en fraai front dat wordt omsloten door de innemende blik van de grote koplampen met led-dagrijverlichting. Ook aan de achterkant benadrukken de leds de blik van de lichtunits die zijn opgenomen in een context die comfort en intelligente ruimte doet vermoeden.

5 Eenvoudige ruimte. Plaatsnemen in een gastvrije leefruimte om de chaos en de massa het hoofd te bieden. Rationaliseren. Dat is wat de nieuwe Alfa Giulietta besloten heeft te doen. De chaos buitensluiten om onthaal te bieden in een stille en cocoon-achtige ambiance. Het lawaai van vele stemmen wissen om naar de stijl te luisteren. Bij alle uitrustingsniveaus overheersen de monochrome tinten, verrijkt met fraaie LICHTEFFECTEN. Vormen, stoffen en materialen die alle dezelfde aandacht voor kwaliteit uitstralen. Ronduit fascinerend zijn de details die teruggrijpen op het verleden: de horizontaal lopende lijnen van het dashboard, de vintage tuimelschakelaars die ongetwijfeld doen denken aan de 8C Competizione alsook het driespaaksstuur en de uitnodigende stoelen. Functionele RUIMTE: vijf werkelijk comfortabele zitplaatsen en een koffer van 350 liter.

6

7

8 compacte architectuur Stevigheid en dynamiek vertolken, om een nieuwe weg van zekerheden in te slaan. In een tijdperk dat ruimte voor vraagtekens laat, ziet Alfa Giulietta het licht om een nieuw referentiepunt te worden. Voor de Alfa Giulietta wordt een nieuwe ARCHITECTUUR geboetseerd, een project dat de vruchten plukt van de ontwerpervaring van Alfa Romeo en geavanceerde resultaten heeft geboekt. De meest innovatieve materialen zijn gebruikt, zoals aluminium, magnesium en staalsoorten met een hoge weerstand die stijfheid en resistentie met een gewichtsafname combineren. De nieuwe bodemplaat is een echt systeem dat op synergische wijze met elk afzonderlijk mechanisch en elektronisch onderdeel van de auto is verbonden om wendbaarheid, comfort en veiligheid te Carrosserie van nieuw ontwerp. garanderen. Rond dit model zijn vier technologische voorzieningen ontwikkeld die zorgen voor het unieke gedrag waarmee de Alfa Giulietta de weg trotseert. Dit zijn het actieve stuursysteem DUAL PINION, de geavanceerde MCPHERSON wielophanging achter, de MULTILINK wielophanging achter en ALFA ROMEO D.N.A. ACTIEF STUURSYSTEEM DUAL PINION. Dit is de nieuwe generatie van een stuursysteem dat speciaal ontwikkeld is om het vermaarde Alfa Romeo rijplezier te garanderen. De directe voordelen zijn: directe en gevoelige besturing in alle rijsituaties complete integratie met de dynamische regelsystemen van de auto en met Alfa Romeo D.N.A. optimaal rijcomfort dankzij de variabele stuurbekrachtiging goede wendbaarheid in de stad en tijdens parkeermanoeuvres dankzij een draaicirkel van maar 10,9 meter Actief stuursysteem Dual Pinion opmerkelijke afname van het verbruik van maximaal 3% ten opzichte van een traditioneel sy-steem. wielophanging. De voor de Alfa Giulietta ontworpen wielophanging wil niets liever dan op de proef gesteld worden. Vóór is een doorontwikkelde MCPHERSON wielophanging toegepast, gerealiseerd met lichte materialen zoals aluminium en uitgedacht om een nauwkeurige aansnijding van bochten en optimaal comfort te bieden. De achterwielophanging past een nieuw MULTILINK schema toe dat gereed is om een uitstekende wegligging samen met een superieur comfort te bieden. Dit wielophangingsschema is ontwikkeld om meer nuttig volume in de bagageruimte toete laten en deze weigt 10 kg minder dan een traditionele Multilink. Kortom, de wielophanging van de Alfa Giulietta benadrukt een dubbele natuur: sportief en vermakelijk, intoombaar en comfortabel. Nieuwe structuur van de wielophanging.

9 ALFA ROMEO D.N.A. Een systeem waarmee het karakter van de auto aan de behoeften van de bestuurder en de diverse wegcondities kan worden aangepast. Door de DNA-schakelaar in DYNAMIC-stand te zetten, verkrijgt men een gedrag overeenkomstig de sportieve natuur van elke Alfa Romeo: een prompte reactie van de motor, een royaal vermogen dankzij de overboost, terwijl het Electronic Q2 differentieel ervoor zorgt dat bochten in alle veiligheid genomen kunnen worden. In Dynamic debuteert de Alfa Giulietta met Pre-Fill, de nieuwe functie die de bestuurder snelle remreacties via het ESP-systeem biedt. Met de schakelaar op NORMAL wordt ook de besturing van alledag aangenaam en prettig en garandeert daarbij altijd comfort en rijsouplesse. Het verbruik wordt tot een minimum beperkt. In de modus ALL WEATHER, bereidt de Alfa Giulietta zich voor op de moeilijkste gripcondities door alle actieve veiligheidsvoorzieningen paraat te maken, waaronder ESP en Electronic Q2. De reactie van de motor zal rustiger en voorzichtiger worden. Alfa Romeo D.N.A. communiceert met Instant NAV. De geselecteerde rijwijze wordt op handige wijze op het pop-up display weergegeven. Instant NAV geeft de druk van de turbocompressor en het geleverde vermogen in % weer. Instant NAV toont ook de acceleratiewaarde (longitudinaal en lateraal) waaraan de auto is blootgesteld.

10 Veilige evolutie. Een nieuwe veiligheid in de evolutie ontdekken, om met vertrouwen vooruit te blikken. Alfa Romeo Giulietta is klaar om te beschermen. Met het nieuwe chassis bereidt hij zich voor om de maximum EuroNCAP rating te behalen. Dat bewijzen de meer dan uur van "virtual analysis", 100 schokproeven, en meer dan 100 tests op onderdelen en subsystemen. De onderste kreukelzone verhoogt het energieabsorptievermogen van de voorkant en vermindert zowel de inertiekrachten als de indringing in de inzittendenruimte. Verder zijn er standaard 6 airbags aan het complete gamma toegevoegd, plus driepuntsgordels met dubbele spanner en krachtbegrenzers, samendrukbare pedalen en stuurkolom, het anti-whiplashsysteem van de tweede generatie en Isofix bevestigingspunten.

11 Gezond geronk. Luisteren naar het geluid van duurzame kracht, om geen roet in het eten te laten gooien. Het geronk van de Alfa Romeo motoren spreekt klare taal met verantwoorde prestaties: steeds paraat voor performance, en altijd met oog voor het milieu. In het gamma zijn alleen Euro 5 benzine- en dieselmotoren opgenomen: drie moderne turbomotoren, de 1.4 met 115/120 pk en de revolutionaire MultiAir 1.4 met 163/170 pk; twee MultiJet diesels van de tweede generatie, de 1.6 JTDm-2 met 105 pk, 2.0 JTDm-2 136/140 pk en de 2.0 JTDm-2 met 163/170 pk. Tenslotte de briljante 1750 TBi met 235 pk in combinatie met het exclusieve uitrustingsniveau Quadrifoglio Verde, die de top van de Alfa Romeo sportiviteit vertegenwoordigt. MULTIAIR. Voor een auto die een nieuw tijdperk inluidt, benzinemotoren van een moderne generatie om revolutionaire resultaten op het gebied van prestaties, ecologie en veelzijdigheid te scoren. 10% tot 35% meer maximumvermogen met een nokkenprofiel dat voor hoge prestaties is ontwikkeld. Tot 15% meer koppel in het lage toerenbereik dankzij de rechtstreekse controle van de kleplichthoogte. Tot 12% meer tussenacceleratie dankzij de hoge druk van de luchtmassa. Tot 10% minder verbruik en emissies dankzij eliminatie van de pompverliezen. START & STOP. Deze voorziening is altijd actief, maar kan door de bestuurder uitgeschakeld worden. Deze regelt het afzetten en automatisch starten van de motor als gestopt wordt in het stadsverkeer. Dit zorgt voor een afname van het brandstofverbruik, de schadelijke uitlaatemissies en de akoestische vervuiling. Beschikbaar voor 1.4 TB 115/120 pk, 1.4 TB MultiAir 163/170 pk, 1.6 JTDm pk, 2.0 JTDm-2 136/140 pk en 2.0 JTDm-2 163/170 pk en op TCT versies: 1.4 Multi Air 163/170 pk & 2.0JTDm-2 163/170 pk. GSI. De Alfa Giulietta biedt nog een hulp om verbruik en emissies te drukken. Het gaat om de Gear Shift Indicator die met een lichtgevende aanwijzing op het instrumentenpaneel adviseert wanneer de meest geschikte versnelling ingeschakeld moet worden om de efficiëntie van de motor te optimaliseren en het verbruik te verminderen. Deze voorziening is altijd actief in de standen Normal en All weather van de Alfa Romeo D.N.A. schakelaar. Motoruitvoeringen 1.4 TB 105 pk 1.4 TB 115/120 pk 1.4 TB MultiAir 163/ 170 pk/tct 1750 TBi 235 pk 1.6 JTDm pk 2.0 JTDm-2 136/140 pk 2.0 JTDm-2 163/ 170 pk/tct Aantal cilinders, opstelling Cilinderinhoud cm Max. vermogen kw - /min 105/ (88)/ 115 (120) (125)/163 (170) / / (136)/103 (140) (125)/163 (170) 5500 Koppel Nm - /min Gewicht kg / / 1340 Topsnelheid km/h Acceleratie km (s) 10,6 9,4 7,8 / 7,7 6,8 11,3 9,0 8,0 / 7,9 Co 2 -emissie g/km / / 119 Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Start & Stop Standaard De série De série N.D. De série De série De série

12 TCT Transmissie: weergaloze techniek! De innovatieve Alfa TCT (voor Twin Clutch Technology) transmissie is een 6-trapsautomaat met een dubbele droge koppeling van de nieuwste generatie. Het principe berust op het combineren van twee versnellingsbakken, elk met een eigen koppeling, waardoor de volgende versnelling kan worden geselecteerd terwijl de vorige nog ingeschakeld is. De progressieve wisselwerking tussen de twee koppelingen voorkomt schokken en aanspreektijden, en staat dus borg voor ononderbroken doeltreffendheid zonder vermogensverlies. Dit resulteert in een sterk verbeterd rijcomfort ten opzichte van een klassieke automatische transmissie, terwijl ook de sportieve sensaties extra worden benadrukt. Voor een optimaal weggedrag rekening houdend met de omstandigheden en de rijstijl van de bestuurder werkt de transmissie samen met het remsysteem, het motormanagement, de Alfa DNA hendel, Start&Stop, de stuurinrichting en de stabiliteitsregeling van de auto. Dankzij de snelle verwerking van de parameters kan de transmissie de schakelsnelheid aanpassen en verhogingen van het koppel beheren, bijvoorbeeld op wegen met slechte grip. De bestuurder behoudt de keuze tussen verschillende modi: volledig automatisch, sequentieel of brandstofbesparend. De Alfa TCT transmissie wordt met een keuzehefboom bediend door middel van nauwkeurige bewegingen. Voor sportief en opwindend rijplezier kan deze hefboom worden gecombineerd met hendeltjes achter het stuurwiel.

13 Uitrustingsniveaus

14 Progression Beschikbaar op: 1.4 TB 105 pk TB 115/120 pk TB MultiAir 163/170 pk JTDm pk JTDm-2 136/140 pk JTDm-2 163/170 pk Alfa Romeo D.N.A. Autoradio RDS met CD/mp3 Elektrische ruitbediening vooraan Alfa Romeo D.N.A. ESP + DST + Electronic Q2 Start & Stop Actief stuursysteem Dual Pinion 16 metalen velgen Achterspoiler Elektrisch verwarmde buitenspiegels in carrosseriekleur gespoten Instrumentenpaneel met multifunctioneel display + Trip Computer Handmatig bediende klimaatregeling Radio CD mp3 Elektrische ruitbediening voor Interieur met Sprint bekleding Stof 298 Zwart (standaard) Leder 402 Gevlochten zwart (opt) Leder 495 Gevlochten leer (opt) Inlegstukken dashboard van grijze chrome shine lak (standaard) 28 29

15 Distinctive Beschikbaar op: 1.4 TB 115/120 pk TB MultiAir 163/170 pk JTDm pk JTDm-2 136/140 pk JTDm-2 163/170 pk TCT (Twin Clutch Technologie) automatische transmissie : 1.4 Multi Air 163/170 pk JTDm-2 163/170 pk 4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (opt) 68W Inlegstukken dashboard van Ghiaccio witte lak (opt) Als Progression, plus: 16 lichtmetalen velgen Chrome line (verchroomde ruitlijst) Mistlamp Lederen stuurwiel Bedieningsorganen op het stuurwiel Instrumentenpaneel met configureerbaar display + Trip Computer Automatische bi-zoneklimaatregeling Interieur met Competizione bekleding Armsteun vooraan Elektrisch bediende ruiten achteraan Stof 168 Zwart (standaard) 125 Grijs-Zwart (standaard alternatief) Leder 408 Gevlochten zwart (opt) 465 Gevlochten leer (opt) Leer met ribben 401 Rood met rode stiksels (opt) 423 Zwart met rode stiksels (opt) 5VF Inlegstukken dashboard van Magnesio grijze lak (standaard) 30 31

16 PACKs Bi-xenon koplampen met AFS-functie (optie) Parkeersensoren (optie) Sport Pack (Alleen beschikbaar voor Distinctive). Bevat: PACK SPORTIVA Inhoud identiek aan het Sport pack alsook: 17 /18 lichtmetalen velgen Sportieve wielophanging Zijschorten Satijn matte buitenspiegelkappen Sportieve pedalen in aluminium Stuurwiel in leder met rode stiksels Dashboardelementen in donkere gepolijst aluminium Koplampen met donkere omlijstingen Zwart intérieur 18" lichtmetalen velgen Rode remklauwen vooraan en achteraan + versterkt remsysteem vooraan (Brembo) Aluminium instaplijsten vooraan met Sportiva logo + Sportiva logo op flank Leder - Stof en microvezel 323 Zwart met rode stiksels (opt) Leer met ribben 901 Rood met rode stiksels (opt) Leer met ribben 923 Zwart met rode stiksels (opt) 4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (op Pack Sport) 32 33

17 Quadrifoglio Verde Beschikbaar voor: 1750 TBi 235 pk 4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (standaard) Het was 1923 toen het symbool van een groen klavertje voor het eerst zijn intrede deed op een Alfa Romeo. Het was het geluksklavertje dat de coureur Ugo Sivocci, die altijd op een tweede plaats eindigde, op z'n auto wilde laten schilderen voordat hij met de zeer belangrijke Targa Fiorio race begon. De amulet bleek in zijn missie te slagen: tijdens de laatste sprint van de race, werd het resultaat omgekeerd door voor de eerste keer Alfa Romeo en de coureur op de eerste plaats te laten finishen. Sindsdien streeft het groene klavertje voort naast Alfa Romeo, om de mythe en het karakter van de sportiefste auto's te vieren. Nu ook aan boord van de Giulietta voor een speciaal uitrustingsniveau. Als Distinctive, plus: Speciale 17 of 18 lichtmetalen velgen Sportieve wielophanging Zijschorter Grotere en rood gekleurde remklauwen Logo Quadrifoglio Verde Koplampen met donkere omlijstingen Geblindeerde ruiten Buitenspiegelkappen in satijneffect Black interiors Dashboardelementen in gepolijst aluminium Stoelen in leder en microfiber met rode stiksels Stuurwiel in leder met rode stiksels Sportieve pedalen in aluminium Leder - Stof en microvezel 323 Zwart met rode stiksels (standaard) Leer met ribben 901 Rood met rode stiksels (opt) Leer met ribben 923 Zwart met rode stiksels (opt) Aan boord de 1750 turbobenzinemotor met 235 pk. Directe inspuiting. Dubbele continue nokkenasversteller. Turbocompressor. Scavenging, het revolutionaire regelsysteem dat de turbolag elimineert. Op die wijze ontstaat een krachtbron met de prestaties van een 3-litermotor maar met het bescheiden verbruik van een compacte "4-cilinder". Het specifieke vermogen van 134 pk/liter en het specifieke koppel van 194 Nm/liter zijn de hoogste waarden ter wereld binnen de categorie. Ook het maximumkoppel van 340 Nm, dat reeds bij een toerental van wordt bereikt, vertegenwoordigt een absoluut toppunt

18 Technische gegevens 1.4 Turbo 105pk 1.4 TB 115/120 PK 1.4 MultiAir TCT 163/170 PK ALFA TCT transmissie 1750 TBi 235 pk 1.6 JTDm PK 2.0 JTDm PK 2.0 JTDm-2 163/170 PK ALFA TCT transmissie caractéristiques Aantal cilinders, opstelling Boring x slag (mm) 72x84 72x84 72x84 Cilinderinhoud (cm 3 ) Compressieverhouding 9,8:1 9,8:1 9,8:1 Max. vermogen kw (pk - EU) bij toeren/min (DYNAMIC) 77 (105) (88)/115 (120) bij 5000 toeren 120 (125)/163 (170) bij 5500 toeren Max. koppel Nm (Kgm - EU) bij toeren/min (DYNAMIC) 206 (21) (21,0) bij 1750 toeren 250 (25,4) bij 2500 toeren x80,5 79,5x80,5 83x90,4 83x90, ,2:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 173/235 bij 5500 toeren 77/105 bij 4000 toeren 120 (125)/163 (170) bij 4000 toeren 120 (125)/163 (170) bij 4000 toeren 340 (34,6) bij 1900 toeren 320 (32,5) bij 1750 toeren 350 (35,6) bij 1750 toeren 350 (35,6) bij 1750 toeren Distributie (bediening) Tandriem met hydraulische klepstoters met vaste timing Tandriem met hydraulische klepstoters en MultiAir systeem inlaatzijde Dubbele continue nokkenasversteller en tandriem met hydraulische klepstoters Tandriem met hydraulische klepstoters Tandriem met hydraulische klepstoters Tandriem met hydraulische klepstoters Brandstoftoevoer Multipoint fuel injection met turbocompressor en intercooler Multipoint fuel injection met turbocompressor en intercooler Multipoint fuel injection met multi-air kleppen module en intercooler Downsizing technologie met directe benzineinspuiting, turbocompressor en intercooler Multijet 2de generatie met diesel inspuitdruk van 1600bar, turbocompressor en intercooler Multijet 2de generatie met diesel inspuitdruk van 1600bar, turbocompressor en intercooler Multijet 2de generatie met diesel inspuitdruk van 1600bar, turbocompressor en intercooler Start & Stop voor automatisch afzetten/starten van de motor bij korte stops in het stadsverkeer, nuttig voor optimaliseren verbruik en CO2-emissies standaard Standaard Standaard Niet beschikbaar Standaard Standaard Standaard Elektrische installatie (12V) Accu: capaciteit (Ah)/Dynamo (A) 63 Ah/ Ah/ Ah/ Ah/ Ah/ Ah/ Ah/600 TRANSMISSION Aandrijving Voor Voor Voor Voor Voor Voor Avant Versnellingsbak 6 + achteruit (4,118) Handgeschakeld, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen 6-trapsautomaat Handgeschakeld, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen 6-trapsautomaat Banden Basisuitvoering 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Stuurinrichting Stuurhuis Dual Pinion Dual Pinion Dual Pinion Draaicirkel tussen stoepranden (m) 10,9 10,9 10,9 225/45 R17 91W 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Dual Pinion Dual Pinion Dual Pinion Dual Pinion 10,9 10,9 10,9 10,9 Wielophanging Voor Geëvolueerde aluminium McPherson ophanging, met holle stabilisatorstang gemonteerd op reactiestangen Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang McPherson évoluée avec montant en aluminium, barre stabilisatrice creuse, montée sur biellette Achter Onafhankelijke Multilink met subframe en aluminium draagarmen + stabilisatorstang Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang Multilink avec châssis auxiliaire et bras en aluminium et barre stabilisatrice Remmen D (schijf) Voor (mm) Achter (mm) INHOUDEN - GEWICHTEN Brandstoftank (liter) Rijklaar gewicht DIN (kg) Max. aanhangergewicht (kg) PRESTATIES Vitesse maximum (km/h) Accélération (1 personne + 30 kg) km/h (s) 10,6 9,4 7,7 7, ,8 11,3 9,0 8,0 7,9 VERBRUIK - EMISSIES Volgens richtlijn 1999/100/EG Verbruik (l/100 km) stadsverkeer 8,4 8,4 7,8 6,7 Buitenweg 5,3 5,3 4,6 4,3 Gecombineerd 6,4 6,4 5,8 5,2 CO 2 -emissie (g/km) Milieunorm EURO 5 Euro 5 Euro 5 10,8 5,5 5,6 5,8 5,3 5,8 3,7 3,9 4,1 4,0 7,6 4,4 4,5 4,7 4, Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro

19 Standaarduitrusting en opties Standaard Optie Niet beschikbaar Progression distinctive quadrifoglio verde Veiligheidsuitrustingen Alfa code rolling ESP met Hill Holder (ABS+ASR+BAS) "Full size" bestuurder- en passagiersairbags met gecontroleerde opening Windowbags Zijdelingse airbags vooraan Hendel desactivatie airbags aan passagierszijde Anti wiplash hoofdsteunen Isofix 3-punts Seat belt reminder (voor- en achteraan) LED verlichting achter- en vooraan Schuifdak met groot glasoppervlak Alarm Binnenuitrustingen Manuele monozone airconditioning Elektrisch bediende ruiten vooraan 60/40 neerklapbare achterbank Grijse "soft touch" gelakt centrale console Rokerskit Elektrisch bediende ruiten achteraan In de hoogte regelbare passagierszetel Alfa rood of Ghiaccio wit centrale console Donkere aluminium centrale Automatische dualzone airconditioning (ventilatie achteraan) Armsteun vooraan met opbergvak Leder/stof microfiber zetelbekleding met rode stiksels en gepersonaliseerd met Alfa-logo Lederen zetelbekleding gepersonaliseerd met Alfa-logo (gevlochten) Lederen zetelbekleding gepersonaliseerd met Alfa-logo (cannelloni) 16" wielsierdeksels 431 Lichtmetalen 16" Elegante velgen 432 Lichtmetalen 16" Sport velgen Verwarmde zetels vooraan In de hoogte regelbaar derde hoofdsteun achteraan Elektrische lendensteunregeling aan bestuurderzijde 420 Lichtmetalen 17" Sport velgen 421 Lichtmetalen 17" Super Sport velgen 433 Lichtmetalen 17" Elegante velgen Elektrische lendensteunregeling aan passagierzijde Elektrisch bediende zetels vooraan met geheugen aan bestuurderzijde Armsteun achteraan met opbergvak en ski luik Lederen stuur en versnellingspookknop (met donkere inserts) Lederen/microfibres stuur en versnellingspookknop met rode stiks (met donkere inserts) Aluminium deurdrempels Sportief gaspedaal in aluminium 435 Lichtmetalen 18" Elegante 439 Lichtmetalen 18" Sport velgen met gaten 55E lichtmetalen 18" Elegante met donkere afwerking 38 39

20 Standaarduitrusting en opties Standaard Optie Niet beschikbaar Progression distinctive quadrifoglio verde Buitenuitrustingen Spoiler achteraan Uitlaateindpijp met chrome Pastelkleur Extra-serie Pastelkleur (buitenspiegels in koetswerkkleur) Metaallak (buitenspiegels in koetswerkkleur) Mikakleur Extra-serie Metaallak (Rosso Competizione) Elektrisch bediend schuifdak Gepersonaliseerde remklauwen "Privacy" getinte ruiten (zijdelinkse ruiten achteraan + achterruit) Zijschorten Plaathouder vooraan Boordinstrument met Boordcomputer Plus Visibiliteitsuitrustingen Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, asferisch aan bestuurderzijde Mistlampen vooraan Verwarmbare ruitensproeiers Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Voorruit met donkere anti-verblindingsstrook Koplampsproeiers Bi-xenon koplampen met AFS (Automatic Frontlight System) Functionele uitrustingen Keuzehendel rijprogramma Dynamic (Alfa DNA) Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Boordcomputer Roetfilter op diesel motorisaties (DPF) Dynamische chassis (sportieve configuratie) Witte dashboard verlichting + boordcomputer PLUS Automatische aanschakeling van de koplampen Regensensor Cruise control Elektrisch inklapbare buitenspiegels Parkeerhulpsysteem achteraan Thermische verwarmer voor dieselmotoren Aluminium dorpellijst Cruise Control Voorste armsteun met opbergvak Elektrisch verwarm- en verstelbare voorstoelen met 3 geheugenstanden Geoutilleerde armsteun achter Automatische gescheiden dualzone airconditioning 40 41

21 Standaarduitrusting en opties Audio en telecommunicatie Progression distinctive Standaard Optie Niet beschikbaar quadrifoglio verde RDS autoradio CD, MP3 lezer, 6HP RDS autoradio CD, MP3 lezer, met dubbele antenne en 8HLS Blue&Me Vooruitrusting draagbaar navigatiesysteem Radionavigator met kleurencartografie (cartografie Europa op SD-kaart + 8HP) Koplampen met AFS-functie Aan de grotere lichtopbrengst van bi-xenon koplampen voegt de Alfa Giulietta de AFS-functie toe: Automatic Frontlight System. Een zeer geavanceerd systeem dat automatisch de lichtbundel van de koplampen regelt op basis van de bewegingen van de stuurinrichting. De lichtbundel kan proportioneel met de buigstraal tot maximaal 15 gedraaid worden, waardoor ook in bochten altijd optimaal zicht is gegarandeerd. Nog zo'n oplossing van de Alfa Giulietta om aan de bestuurder het beste comfort en meer veiligheid achter het stuur te bieden. Bose audio hi-fi systeem met digitale versterker Bedieningsknoppen radio aan het stuur Radio/telefoon bedieningsknoppen aan het stuur BANDEN Bandenherstellingskit 16" metalen velgen met 205/55 banden en sierwieldoppen Sportivo" 16" lichtmetalen velgen met 205/55 banden "Elegante" 16" lichtmetalen velgen met 205/55 banden "Elegante" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden ''Sportiva" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden ''Super Sportiva" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden "Sportiva" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden "Elegante" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden "Elegante" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden (gesatineerd) Voorlopig reservewiel (met 16'' velgen) Voorlopig reservewiel (met 17'' of 18'' velgen) Packs Pack Sprint Pack Visibility Pack Infotainment Pack Premium (Super) Pack Sport 1 (17'') Pack Sport 2 (18'') Aan boord van de Alfa Giulietta maximale bescherming met frontairbags, hoofdairbags, zijairbags voor en aan passagierszijde. Allemaal standaard. SBR (Seat Belt Reminder): display indicatie veiligheidsgordels 42 43

22 Radionavigatiesysteem met kaarten en pop-up display. Exclusief voor de Alfa Giulietta ontworpen: een geavanceerd multimedia-systeem dat perfect in de middenconsole is opgenomen. Met dit systeem kunnen alle technologische functies beheerd worden: afspelen van muziek, telefoongesprekken, navigatie en weergave van de parameters van Alfa Romeo D.N.A. Dit alles in alle veiligheid. De pop-up display staat namelijk een frontaal zicht toe, zonder de blik van de weg af te hoeven wenden. Autoradio RDS met CD/mp3 USB-poort Bose hifi-systeem Bediening radio en telefoon op stuurwiel Blue&Me - TomTom Live. Een draagbaar navigatiesysteem dat met de boordsystemen is geïntegreerd: wordt op een speciale houder aangebracht zonder dat kabels of tijdelijke oplossingen nodig zijn. Ook vanaf het stuurwiel te bedienen. Het gaat om een systeem van de nieuwste generatie: 4,3" display touchscreen, Europa kaarten met 45 landen, IQ route, points of interest, online updating van kaarten. Optimaliseert de Blue&Me technologie: voor het regelen van telefoon en rij-informatie, spraakbediening en bediening vanaf stuurwiel, Fuel Efficiency indicaties

23 Lineaccessori Raadpleeg de speciale catalogus om alle producten van Lineaccessori te leren kennen Voorste bumperspoiler en zijskirts Achterste bumperspoiler en zijskirts Kit carbon grillesierlijsten Carbon achterspoiler Carbon buitenspiegelkappen Kit groot uitgevoerd dubbel uitlaatsierstuk Aluminium benzinedop Buitenspiegelkappen van glanzend chroom Buitenspiegelkappen van gesatineerd chroom Buitenspiegelkappen van grijs titanium Kit lichtmetalen 18" velgen 8C ontwerp Kit lichtmetalen 18 velgen Kit ventieldoppen banden met logo 46 47

24 Lineaccessori Raadpleeg de speciale catalogus om alle producten van Lineaccessori te leren kennen Kit carbon sierlijsten voor dashboard Carbon versnellingspookknop Kit Blu Profondo sierlijsten voor dashboard Blu Profondo versnellingspookknop Kit donker aluminium sierlijsten voor dashboard Competizione Rood versnellingspookknop Kit sportpedalen plus voetensteun van aluminium, Kit verlichte dorpellijsten (alleen vóór) en Giulietta mattenset met rode stiksels Organizer bagageruimte met accessoires Kit Ghiaccio witte sierlijsten voor dashboard Ghiaccio witte versnellingspookknop Style, you and your Alfa. Behalve de wereld van de auto, een wereld van stijl om te beleven en te dragen. Bezoek, om de collectie Alfa Romeo accessoires en kleding te ontdekken, de website Kit Light aluminium sierlijsten voor dashboard Opaque Black versnellingspookknop Allesdragers 48 49

25 De Financiële Diensten voor Alfa Romeo U hebt voor Alfa Romeo gekozen. Alfa Romeo verbindt zich en biedt u bijstand, waarborgen en dienstverlening omdat u bij aankoop van een Alfa Romeo over veel meer beschikt dan een wagen alleen. Customer Care GRATIS Telefoon NR: Elke nieuwe wagen is gedekt door 24 maanden garantie op productie fouten, vastgesteld en erkend door het officiële dealernet van Alfa Romeo, zonder kilometerbeperking en met de mogelijk heid tot verlenging van deze garantie naar een 3de jaar tegen een bijzonder concurrerende prijs. Bovendien omvat het volledig waarborgplan 8 jaar garantie tegen corrosie en 3 jaar op de lak. Contract Top Program U kan eveneens voor een zeer voordelige prijs ons Top Program contract onderschrijven voor alle interventies die uw wagen nodig zou kunnen hebben (onderhoud, slijtage, mechanische problemen... met uitzondering van banden) en dit voor de duur of het kilometertotaal van uw keuze. Absolute gemoedsrust verzekerd. Vervangingsonderdelen De Alfa Romeo servicepunten gebruiken alleen originele onderdelen, om de oorspronkelijke prestaties en betrouwbaarheid van de wagen te behouden. Alle herstellingen genieten bovendien een garantie van 12 maanden. Toebehoren Elegant, betrouwbaar, functioneel. Maar vooral gerealiseerd op basis van de persoonlijke eigenschappen van de Alfa Romeo wagens, opdat elk detail de exclusieve elegantie van een unieke stijl uitstraalt. Van het stuurwiel tot de lichtmetalen velgen, van de autoradio tot de skidragers. Alfa Romeo stelt een breed gamma aan geselecteerde en ge garan deerde toe behoren ter beschikking, die aan alle eisen inzake comfort, stijl en sportiviteit voldoen. Alfa Romeo Financial Solutions Een volledig gamma aan financiële diensten (klassieke financiering - financieringen met flexibele restwaardes - financiële leasing - full leasing) aangepast aan uw behoeften. Zeer professionele, praktische en veilige oplossingen die U worden voorgesteld in samenwerking met Alpha Credit en Corporate MobilityLease. Voor bijkomende informatie, aarzel niet de verdeler uit uw regio te contacteren. FINANCIAL SOLUTIONS 50

PR PRIJSL IJSLIJST IJS JANUARI 2015

PR PRIJSL IJSLIJST IJS JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 GIULIETTA STIJL MOTORVERSIES Aerodynamisch design Krachtige lijnen Horizontaal uitgewerkt instrumentenpaneel Driespaaks sportstuur Comfortabele en omvattende zetels Italiaanse stijl

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive Alfa GT Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa GT modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl Kleurencombinaties Progression en Pack Sport 1* Distinctive en Pack Sport 1** Pack Sport 2 of 3 (uitsl. Distinctive) QUADRIFOGLIO VERDE (optie 212) (optie 212) - Stof (optie 212) (optie 212) - Stof (optie

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieu label CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl. BTW/ BPM in BPM in BTW 19% in Prijs incl.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Berlina. Benzine. Diesel. 140 CBB 3 1.750 TBi ECO Ti (147) 200 C 182 25% 23.990,- 8.402,- 4.558,- 36.950,-

Berlina. Benzine. Diesel. 140 CBB 3 1.750 TBi ECO Ti (147) 200 C 182 25% 23.990,- 8.402,- 4.558,- 36.950,- Prijslijst augustus 2011 Berlina Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieulabel CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl. BTW/ BPM in BPM in BTW 19% in Prijs incl. BTW/ BPM in Benzine 140

Nadere informatie

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Alfa Romeo presenteert: De nieuwe Alfa 159 Zijn roem is hem al vooruitgesneld: de nieuwe Alfa 159 is de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Een riante

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

55Y+709+4SH aansluiting (niet i.c.m. optie 4J3 of 4CU)

55Y+709+4SH aansluiting (niet i.c.m. optie 4J3 of 4CU) Max. vermogen Netto catalogusprijs BTW 19% Consumentenprijs ALFA MiTo in kw (pk) excl. BTW/BPM in BPM in in incl. BTW/BPM in Benzinemotoren 1.4 57 (78) 12.183 2.997 2.315 17.495 1.4 Progression 57 (78)

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

PRIJSLIJST Giulietta prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:17

PRIJSLIJST Giulietta prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:17 PRIJSLIJST 2017 38170 Giulietta prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:17 38170 Giulietta prijslijst 2017 NL.indd 2 16/12/16 10:17 LAAT U LEIDEN DOOR UW INSTINCT De nieuwe Giulietta. Kracht, energie en

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Alfa 147 modelprijzen

Alfa 147 modelprijzen Alfa 147 Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa 147 modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA Prijslijst per 1 februari 2014 Fiat STRADA 2 consumentenprijzen Strada Motortype Vermogen kw/pk Sincom code Uitvoering STRADA 278 135 3 Working 1.3 MJ Euro 5+ 70/95 138 1210 705 13.350,- 16.154,- 5.300,-

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat STRADA EURO-5 De Fiat Strada in het kort. consumentenprijzen Strada Sincom code Uitvoering Motor type Vermogen kw/pk CO 2 uitstoot Ledig gewicht* Laad vermogen* Netto

Nadere informatie

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl. Middenbaan. (optie 212) geribbeld. Leer. Donker geborsteld aluminium.

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl. Middenbaan. (optie 212) geribbeld. Leer. Donker geborsteld aluminium. Kleurencombinaties PROGRESSION EN PACK SPORT 1* DISTINCTIVE EN PACK SPORT 1** PACK SPORT 2 OF 3 (uitsl. DISTINCTIVE) QUADRIFOGLIO VERDE (optie 212) (optie 212) - Stof (optie 212) (optie 212) - Stof (optie

Nadere informatie

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( )

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( ) Bouwar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Brandstof Diesel Transmissie Handgeschakeld Kleur Blauw Prijs ( ) verkocht Oa. voorzien van: airbag, ABS, airco, alarm, boordcomputer, cruise control, climate control,

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD De afbeeldingen en beschrijvingen in deze brochure zijn geheel vrijblijvend. Lancia behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving wijzingen aan de modellen aan te brengen

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Window airbags 14"

Nadere informatie

PRIJSLIJST JANUARI 2015

PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST Code Motorisatie Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) ZBTW BTWi 21 % GOLD 402.116.1 1.2 Fire Evo II Benzine

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800 Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief BTW Versie Motor Transm. Emissie 3 Deuren 5 Deuren 1.25i - 60 PK - 44 kw 5v Euro 4 12 000 12 500 1.25i - 82 PK - 60 kw 5v Euro 4 12 800 13 300 1.4 TDCi - 68

Nadere informatie

Alfa Romeo Alfa Romeo

Alfa Romeo Alfa Romeo Alfa Romeo Alfa Romeo Alfa Romeo: een eeuw lang pure passie voor prestaties 100 jaar Alfa Romeo. Een bijzondere mijlpaal waar we graag bij stilstaan. Want al een eeuw lang zet ons merk de toon op het gebied

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2012 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2012 1 FIAT STRADA Prijslijst per 1 januari 2012 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Dieselmotor Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. BPM / BTW Bedragen in euro 278 135 3

Nadere informatie

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieu label CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl. BTW/ BPM in BPM in BTW 19% in Prijs incl.

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

A B A R T H 500 & GRANDE PUNTO

A B A R T H 500 & GRANDE PUNTO A B A R T H 500 & GRANDE PUNTO Prijslijst per 1 januari 2010 ABARTH 500 PRIJZEN Bedragen in euro Code Uitvoering Deuren Milieu - label CO 2 150.155.0 Abarth 500 1.4 turbo T-Jet 16v 135 3 E 155 21.990,-

Nadere informatie

Lancia Delta. Prijslijst 1 januari 2013. www.lancia.nl

Lancia Delta. Prijslijst 1 januari 2013. www.lancia.nl Lancia Delta Prijslijst 1 januari 2013 www.lancia.nl Delta CONSUMENTENPRIJZEN Sincomcode Model / Versie Milieu-label Klasse Bijtelling Consumentenprijs (incl. BPM/BTW) BPM BTW (21%) Netto prijs Benzinemotoren

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

PRIJSLIJST Alfa Mito New Prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:32

PRIJSLIJST Alfa Mito New Prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:32 PRIJSLIJST 2017 38047 Alfa Mito New Prijslijst 2017 NL.indd 1 16/12/16 10:32 PRIJS VERSIES Motorversie Brandstof Cilinderinhoud Fiscale pk Vermogen (pk/kw) Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) BTW incl.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

PRIJSLIJST OKTOBER 2013

PRIJSLIJST OKTOBER 2013 PRIJSLIJST OKTOBER 2013 www.alfaromeo.be Alle gegevens, beschrijvingen en afbeeldingen hebben enkel een indicatieve waarde. De producten kunnen, mede om constructieredenen, afwijkende eigenschappen vertonen.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

1 december Prijslijst

1 december Prijslijst 1 december 2015 Prijslijst De Hyundai H-1 GEEF UW PLANNEN ALLE RUIMTE Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP TPMS (Bandenspanning controlesysteem) (2) Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Gordijn-airbags

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line

Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line 02-XHZ-4 Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line Deze BMW 3-serie Touring komt uit 2012, werd geleverd van 01-03-2011 tot 31-12-2012 en kostte toen 37.657,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Prijslijst op 01/05/ belgië

Prijslijst op 01/05/ belgië Prijslijst op 01/05/2013 - belgië Prijslijst LANCIA delta s Code Motorisatie Brandstof Cylinderinhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) zbtw BTWi 21 % benzine 181.539.1

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 JANUARI 2014, MODELJAAR 2014 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN* PRIJS EXCL. BTW/BPM 21% BTW BPM CONSUMENTENPRIJS CO2 EMISSIE ENERGIELABEL LS 1.0 5.657,- 1.188,- 3.150,- 9.995,- 118 g/km C LS+ 1.0

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco.

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. 53-TGV-5 Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. Deze Seat Ibiza ST komt uit 2012, werd geleverd van 01-06-2010 tot 30-05-2012 en kostte toen 19.185,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com NIEUWE www.automobiles-chatenet.com Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Berlina. Beste lezer, U heeft een preview van deze prijslijst geopend. Onder deze preview kunt u uw adres invoeren en wij sturen

Berlina. Beste lezer, U heeft een preview van deze prijslijst geopend. Onder deze preview kunt u uw  adres invoeren en wij sturen Prijslijst augustus 2011 Berlina Beste lezer, Modelcode en uitvoering Benzine Vermogen CO 2 - Categorie Prijs excl. BTW/ in (kw) pk u per Milieulabel ommegaande uitstoot bijtelling de originele BPM in

Nadere informatie

The new L IMITED EDITIO N

The new L IMITED EDITIO N The new L IMITED EDITIO N Prijslijst per 1 juli 2017 Design Stap in en ontdek zijn revolutionaire stijl De stijl van de jaren 60 keert onder andere terug in de schitterende driekleurige lak van de nieuwe

Nadere informatie

F I AT S E D I C I Prijslijst per 1 juli 2011

F I AT S E D I C I Prijslijst per 1 juli 2011 FIAT SEDICI Prijslijst per 1 juli 2011 2 Onderscheidende kracht Het 4x4 uiterlijk met de stoere grille en imposante bumpers, maken van de Sedici een auto die opvalt. Onderscheidend, anders dan andere auto

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 8.99,00 1.911,00 7.08,00.8, C BiFuel 11.0,00 93,00 10.27,00 8.76,86

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Sport Sport SPOILER, VOOR** Ond.nr. 50903311 SET ZIJSKIRTS** Te completeren met bovenste skirt delen aan de onderzijde van de portieren (ond.nr. 50903505) Ond.nr. 50903309 ** Geleverd

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie