Welkom en mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom en mededelingen"

Transcriptie

1 Welkom in de Arke

2 Welkom en mededelingen

3 Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

4 Votum en Groet (Sela) Groet Genade en vrede van God, de Vader; door Jezus, zijn Zoon, Immanuël. Hij woont met zijn Geest in ons.

5 Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

6 Votum en Groet (Sela) Groet Genade en vrede van God, de Vader; door Jezus, zijn Zoon, Immanuël. Hij woont met zijn Geest in ons.

7 Votum en Groet (Sela) Hallelujah, hallelujah, amen! Hallelujah, hallelujah, amen! (2x) Amen

8 Gebed

9 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

10 Breng ons Samen (Sela) U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig en dankbaar. Jezus is Gastheer en nodigt ons uit: waar Jezus woont voelt de liefde zich thuis!

11 Breng ons Samen (Sela) Jaag naar de liefde, de vrucht van de Geest die alles gelooft en verdraagt. Streef naar de gaven die God aan ons geeft: veelkleurig, verschillend en dienstbaar. Eenheid en waarheid ontmoeten elkaar: liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt.

12 Breng ons Samen (Sela) Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

13 Breng ons Samen (Sela) U roept ons samen voor Woord en gebed, als deel van uw kerk wereldwijd. Wij bidden om vrede, verzoening en recht; gebruiken met vreugde de maaltijd. Wij breken het brood en verstaan het geheim, om samen uw kerk en van Christus te zijn.

14 Breng ons Samen (Sela) Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

15 Breng ons Samen (Sela) Wij belijden één geloof en één Heer; zijn geroepen tot één hoop, tot uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! (2x)

16 Breng ons Samen (Sela) Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. (2x)

17 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

18 In de hemel is de Heer In de hemel is de Heer en Zijn glans is als kristal Hij is de Heilige van God en Hij heerst over het heelal

19 In de hemel is de Heer Er is macht in Zijn woord als de wateren bruist Zijn stem als de zon op de zee zo blauw zo is de rijkdom van Zijn trouw

20 In de hemel is de Heer En aan U alle macht alle heerlijkheid en kracht en aan U is de eer en de lof want U regeert! (2x)

21 In de hemel is de Heer Miljoenen in gereedheid staan de engelen om Zijn troon verbijsterend Zijn sieraad en de schoonheid van Zijn kroon.

22 In de hemel is de Heer Er is macht in Zijn woord als de wateren bruist Zijn stem als de zon op de zee zo blauw zo is de rijkdom van Zijn trouw

23 In de hemel is de Heer En aan U alle macht alle heerlijkheid en kracht en aan U is de eer en de lof want U regeert! (2x)

24 In de hemel is de Heer U regeert in onze harten U regeert over t heelal U regeert in onze levens U regeert! Overal!

25 In de hemel is de Heer En aan U alle macht alle heerlijkheid en kracht en aan U is de eer en de lof want U regeert! (3x)

26 In de hemel is de Heer U regeert!

27 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

28 Opwekking 501 Vader mijn God ik aanbid U! Heel mijn hart is op U gericht neem mijn leven in Uw hand hoed mijn ziel en mijn verstand en laat Uw vrede heersen in mijn hart!

29 Opwekking 501 Heilige Geest U mijn Trooster maak mij sterk hef mijn hoofd omhoog! Heer Uw waarheid maakt mij vrij en Uw leven groeit in mij oh,laat Uw vrede heersen in mijn hart!

30 Opwekking 501 Heer ik verlang zo naar meer van U! vul mijn gedachten tot eer van U! Jezus mijn Redder reinigt U mijn ziel en stort nieuw leven uit

31 Opwekking 501 door Uw geest leg Uw kracht op mij Uw liefde die geneest en laat Uw vrede heersen in mijn hart!

32 Opwekking 501 Heilige Geest U mijn Trooster maak mij sterk hef mijn hoofd omhoog! Heer Uw waarheid maakt mij vrij en Uw leven groeit in mij oh,laat Uw vrede heersen in mijn hart!

33 Opwekking 501 Heer ik verlang zo naar meer van U! vul mijn gedachten tot eer van U! Jezus mijn Redder reinigt U mijn ziel en stort nieuw leven uit

34 Opwekking 501 door Uw geest leg Uw kracht op mij Uw liefde die geneest en laat Uw vrede heersen in mijn hart!

35 Opwekking 501 Heer ik verlang zo naar meer van U! vul mijn gedachten tot eer van U! Jezus mijn redder reinigt U mijn ziel en stort nieuw leven uit!

36 Opwekking 501 Door Uw Geest leg uw kracht op mij. Uw liefde die geneest en laat Uw vrede heersen in mijn hart!

37 Opwekking 501 en stort nieuw leven uit door Uw Geest leg uw kracht op mij. Uw liefde die geneest en laat Uw vrede heersen in mijn hart! en laat Uw vrede heersen in mijn hart!

38 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

39 Opwekking 569 Over al wat leeft, bent U de hoogste Heer, als de zon opkomt elke morgen weer. Daarom vraag ik U,Heer van zee en land: neem ook mijn leven in uw hand.

40 Opwekking 569 Regeer in mij met al uw kracht in mijn mooiste droom, in mijn zwartste nacht. er is een ding dat ik U vraag: o Heer, regeer in mij vandaag.

41 Opwekking 569 Laat alles wat ik zeg en alles wat ik denk als een spiegel zijn van wie U in mij bent. U bent zoveel meer dan ik verlangen kan: Heer, neem mijn leven in uw hand.

42 Opwekking 569 Regeer in mij met al uw kracht in mijn mooiste droom, in mijn zwartste nacht. er is een ding dat ik U vraag: o Heer, regeer in mij vandaag. (3x)

43 Opwekking 569 o Heer, regeer in mij vandaag. o Heer, regeer in mij vandaag.

44 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

45 Opwekking 194 U maakt ons één. U bracht ons tesamen, Wij eren en aanbidden U. U maakt ons één. U bracht ons tesamen, Wij eren en aanbidden U.

46 Opwekking 194 Wordt uw wil gedaan, Dan bindt het ons saam, Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt uw wil gedaan, Dan bindt het ons saam, Iedereen zal deel zijn van uw gezin.

47 Opwekking 194 U maakt ons één. U bracht ons tesamen, Wij eren en aanbidden U. U maakt ons één. U bracht ons tesamen, Wij eren en aanbidden U.

48 Opwekking 194 Wordt uw wil gedaan, Dan bindt het ons saam, Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt uw wil gedaan, Dan bindt het ons saam, Iedereen zal deel zijn van uw gezin.

49 Opwekking 194 U maakt ons één. U bracht ons tesamen, Wij eren en aanbidden U.

50 Sela Breng ons samen In de hemel is de Heer Opwekking 501 Laat uw vrede heersen Opwekking 569 Regeer in mij Opwekking 194 U maakt ons één Opwekking 689 Spreek o Heer

51 Opwekking 689 Spreek, o Heer, door uw heilig woord, dat ons hart U hoort en verzadigd wordt. Zaai uw woord, plant het diep in ons, en verander ons naar uw evenbeeld, -

52 Opwekking 689 zodat Christus licht in ons zichtbaar is, onze daden maakt tot getuigenis. Spreek, o Heer, en voltooi in ons, wat uw hand begon tot uw heerlijkheid.

53 Opwekking 689 Leer ons Heer, uw volmaakte weg, echte need'righeid en gehoorzaamheid. Toets ons hart en ons denken nu, in het heilig vuur van uw zuiverheid. -

54 Opwekking 689 In geloof zien wij dan uw majesteit, en uw liefde leidt ons tot heerlijkheid. Woord van hoop, dat ons leven deed, overwinning geeft over ongeloof.

55 Opwekking 689 Spreek, o Heer, maak ons denken nieuw, laat de diepten zien van uw plan met ons. Woord dat klonk voor de tijd begon, onze vaste grond tot in eeuwigheid. -

56 Opwekking 689 Uw genade geeft ons de zekerheid: al wat U belooft, wordt eens werk'lijkheid. Spreek,o Heer, en voltooi uw kerk, en uw scheppingswerk tot uw heerlijkheid. (2x)

57 Opwekking 689 Spreek,o Heer, en voltooi uw kerk, en uw scheppingswerk tot uw heerlijkheid.

58 Meditatie door ds. Sieds de Jong

59 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

60 Opwekking 758 Met heel mijn ziel, met alles wat ik in mij heb, prijs ik de Heer om alles wat Hij geeft. En steeds opnieuw, bedenk ik wat Hij heeft gedaan; hoe Hij geneest, genadevol vergeeft. Hemel en aarde, verhogen samen God Die ons niet naar onze zonden straft.

61 Opwekking 758 U spant Uw hoge hemel boven ons; Uw trouw is eindeloos. Uw trouw is eindeloos. Zo ver als oost van west verwijderd is, deed U de zonden weg; U nam ze van ons weg. Zo wijd, zo hoog; Uw trouw is eindeloos!

62 Opwekking 758 De Heer geniet, als Hij Zijn liefde tonen kan en Hij bevrijdt de zwakke uit zijn nood. En wereldwijd betoont Hij Zijn gerechtigheid; Hij schiet te hulp wie roept en op Hem hoopt. Wij weten zeker: nu en voor eeuwig, met elke stap wordt onze jeugd vernieuwd

63 Opwekking 758 U spant Uw hoge hemel boven ons; Uw trouw is eindeloos. Uw trouw is eindeloos. Zo ver als oost van west verwijderd is, deed U de zonden weg; U nam ze van ons weg. Zo wijd, zo hoog; Uw trouw is eindeloos!

64 Opwekking 758 Al zijn wij stof, een zucht in de oneindigheid, een bloem die bloeit en morgen weer vergaat; toch kroont Hij ons met liefde, eer en heerlijkheid. Hij lacht ons toe als wij Zijn wegen gaan. Van generatie tot generatie zullen wij spreken van Zijn grote trouw.

65 Opwekking 758 U spant Uw hoge hemel boven ons; Uw trouw is eindeloos. Uw trouw is eindeloos. Zo ver als oost van west verwijderd is, deed U de zonden weg; U nam ze van ons weg. (2x)

66 Opwekking 758 Zo wijd, zo hoog; Uw trouw is eindeloos!

67 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

68 Opwekking 159 Here der heren, Koning der koningen, U wil ik eren, U wil ik lofzingen, Rots aller eeuwen, U bent mijn Vesting, mijn Vaste Burcht, bij wie ik schuil. Halleluja... (4x)

69 Opwekking 159 Eer aan de Vader, die alle dingen schiep. Eer aan de Zoon, die mij tot leven riep. Eer aan de Geest, U maakt ons samen een, U alleen, U heb ik lief.

70 Opwekking 159 Here der heren, Koning der koningen, U wil ik eren, U wil ik lofzingen, Rots aller eeuwen, U bent mijn Vesting, mijn Vaste Burcht, bij wie ik schuil. Halleluja... (4x)

71 Opwekking 159 Eer aan de Vader, die alle dingen schiep. Eer aan de Zoon, die mij tot leven riep. Eer aan de Geest, U maakt ons samen een, U alleen, U heb ik lief.

72 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

73 Opwekking 768 U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap; Heer, U draagt de zegekroon,

74 Opwekking 768 U, mijn helper en beschermer, U, mijn redder en mijn vriend. Uw genade is mijn adem en mijn lied.

75 Opwekking 768 Waar uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon.

76 Opwekking 768 Vul dit huis nu met uw glorie, vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied.

77 Opwekking 768 Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, die de wereld overwon.

78 Opwekking 768 U zult altijd voor ons pleiten; U zocht door tot U ons vond. En geen macht kan U bestrijden, want U draagt de zegekroon.

79 Opwekking 768 U bent Jezus, de Messias, die de wereld redding biedt. Uw genade is mijn adem en mijn lied.

80 Opwekking 768 Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, die de wereld overwon.

81 Opwekking 768 Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! (4x)

82 Opwekking 768 Aan het kruis leek U verslagen, maar U hebt de dood onttroond; zelfs het graf kon U niet houden, want U draagt de zegekroon.

83 Opwekking 768 Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, die de wereld overwon.

84 Opwekking 768 Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! (2x)

85 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

86 Psalmen voor Nu 133 Zo mooi, als mensen die familie zijn de vrede onderling kunnen bewaren. Zoals de olie uit Aärons baard die in zijn kleren druipt, en heerlijk ruikt, zoals de dauw die op de berg ligt bij Jeruzalem:

87 Psalmen voor Nu 133 van boven naar beneden, zo geeft de HEER zijn zegen: hier gaat het leven nooit voorbij.

88 Psalmen voor Nu 133 Zo mooi, als mensen die familie zijn de vrede onderling kunnen bewaren. Zoals de olie uit Aärons baard die in zijn kleren druipt, en heerlijk ruikt, zoals de dauw die op de berg ligt bij Jeruzalem:

89 Psalmen voor Nu 133 van boven naar beneden, zo geeft de HEER zijn zegen: hier gaat het leven nooit voorbij.

90 Gezang 171 : 1, 2 en 3 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag, en kniel nu voor Hem neer, -

91 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

92 Opwekking 464 die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer.

93 Opwekking 464 Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wij staan nu op heilige grond, waar Hij verschijnt met vuur. -

94 Opwekking 464 Een eeuwigdurend licht straalt van zijn aangezicht. Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur.

95 Opwekking 464 Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment. De kracht van de God die vergeeft en ons genezing brengt. -

96 Opwekking 464 Niets is onmogelijk voor wie gelooft in Hem. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment.

97 Collecte voor Sprekende Harten

98 Opwekking 758 Met heel mijn ziel Opwekking 159 Here der Heren Opwekking 768 Zing een nieuw lied PvN 133 Zo mooi Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Opwekking 436 Onze Vader

99 Opwekking 436 Onze Vader in de hemel, heilig is uw naam. Laat uw koninkrijk spoedig komen. Laat uw wil worden gedaan. In de hemel, zo ook hier op aard'. (2x)

100 Opwekking 436 Want van U is het koninkrijk, de kracht en de heerlijkheid, tot in eeuwigheid. (2x)

101 Opwekking 436 Onze Vader in de hemel, geef ons daaglijks brood. En vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij dat doen. Hen vergeven die ons iets schuldig zijn.

102 Opwekking 436 Want van U is het koninkrijk, de kracht en de heerlijkheid, tot in eeuwigheid. (2x)

103 Opwekking 436 En leidt ons niet in verzoeking, maar verlos ons van het kwaad.

104 Opwekking 436 Want van U is het koninkrijk, de kracht en de heerlijkheid, tot in eeuwigheid. (2x) Amen, Amen

105 Eet Smakelijk en wel thuis!

106

107 Bid met Mij (Sela) Bid met mij in deze lange nacht. Richt je hart op God, wees waakzaam, bid en wacht. Wees dan stil als je geen toekomst ziet en vertrouw op God, want Hij vergeet ons niet.

108 Bid met Mij (Sela) Bid met mij, nu heel de wereld lijdt. Zoek de wil van God, bid om een nieuwe tijd. Wees dan stil als je geen toekomst ziet en vertrouw op God want hij vergeet ons niet.

109 Bid met Mij (Sela) Zoon van God, wij bidden U, U die zelf onze weg volbracht: houd ons vast en leid ons nu op de weg, die wij gaan door de lange nacht.

110 Bid met Mij (Sela) Bid met mij in deze lange nacht. Richt je hart op God, wees waakzaam, bid en wacht. Wees dan stil als je geen toekomst ziet en vertrouw op God, want Hij vergeet ons niet.

111 Bid met Mij (Sela) Zoon van God, wij bidden U, U die zelf onze weg volbracht: houd ons vast en leid ons nu op de weg, die wij gaan door de lange nacht. (2x)

112 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Heer, uw licht en uw liefde schijnen waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons. Levend Woord, ja uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij.

113 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

114 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Heer, 'k wil komen in uw nabijheid. Uit de schaduwen in uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toets mij, uw stem wil ik horen. Schijn in mij, schijn door mij.

115 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

116 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Staan wij oog in oog met U Heer. Daalt uw stralende licht op ons neer. Zichtbaar, tastbaar wordt U in ons leven. U volmaakt wie volkomen zich geven. Schijn in mij, schijn door mij.

117 Opwekking 334: 1, 2 en 3 Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één!

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! Pinksterfeest Zondag 4 juni 2017 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer. Laat ook van die milde regen, dropp len vallen

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Welkom bij Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Breng ons samen Sela U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal Liturgie zondag 10-09-2017 09.30 uur ds J.J. Meijder viering Heilig Avondmaal Thema: gehecht aan de Heer Votum zingen: Gezang 168 (1 x allen, 2 x in 2 groepen) Vredegroet van God Zingen: Opwekking 797

Nadere informatie

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30 Liturgie zondag 01-01-2017 11.00 uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken

Nadere informatie

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Psalm 149: 1 en 2 NB 1.Halleluja! laat opgetogen een nieuw gezang den Heer verhogen. laat allen die Gods naam belijden zich eensgezind verblijden.

Nadere informatie

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Zingen Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon,

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum.

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum. Mededelingen Zingen: Gezang 21: 1 en 4 Votum Groet Zingen: Opwekking 672 Micha-zondag Thema: De knop om. Heerser over alle dingen God van de oneindigheid van Uw liefde wil ik zingen buigen voor Uw majesteit

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Onderwerp: Een andere

Onderwerp: Een andere Onderwerp: Een andere Lezen : Johannes 14 : 15-26 Timotheüs 3 : 1-7 Opwekking 708 Psalm 98 : 1 en 2 Opwekking 689 Gezang 102b : 2 en 4 Lied 675 : 1 en 2 In deze dienst is er: Ichtûs Kidzz Voor wie? Voor

Nadere informatie

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen Grootletterliturgie morgendienst 28-05-2017 Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Kees Baanstra Lezen : Lezen Johannes 15: 1-17 Gezang 167 : 1, 2 en 3 Breng ons samen (Sela) Gezang 179a Gezang 119 : 3 en 5 Gezang 132 : 2, 4 en 6 Lied 456 : 2 Welkom

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst Lied 01 Titel: Ik zal er zijn Eerste componist: Kinga Ban (Nederlandse) : Hans Maat Copyrights: 2013 Stichting Sela Music Uitvoerende: Kinga Ban Uitvoering: Solo, Koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Johannes 21: 15-25 Votum & Groet Sela Opwekking 803 Jezus is de goede herder Zingend Gezegend 72 Opwekking 689 Opwekking 159 Aansluitend aan de

Nadere informatie

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij?

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij? Liturgie Biddag woensdag 13-03-2019 19.30 uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope Thema: wat vraag jij? Zingen: Breng ons samen Sela Zingen: In U weet ik wie ik ben -

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: gezang 101 : 1, 2, 3, 4 en 5 1. De dag van onze Vorst brak aan. Zie, Gods gezalfde Koning gaat tot zijn hemelwoning. Hoe zal Hij in zijn schoonheid staan,

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

HEMELHOOG 667 / ELB 241

HEMELHOOG 667 / ELB 241 HEMELHOOG 667 / ELB 4 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil

Nadere informatie

Hij leeft en wij met Hem!

Hij leeft en wij met Hem! Hij leeft en wij met Hem! Liturgie Eerste Paasdag Zondag 16 april 2017 Hervormde Gemeente Geldermalsen Voorgangers: ds. G.J. Krol en ds. C.M. Blokland - den Hertog Organist: M. Mugge M.m.w.: L. van der

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship Liturgie zondag 25-06-2017 09.30 uur br A. de Rover Thema: de koninklijke weg Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Psalm 113 : 1, 2, 3 (Nieuwe Psalmberijming) Gebed Lezen: Johannes

Nadere informatie

Onze kerk organiseert deze ZAMSAMavond samen met andere kerken uit de classis Drachten.

Onze kerk organiseert deze ZAMSAMavond samen met andere kerken uit de classis Drachten. Een inspirerend avondje uit met een Zuid-Afrikaans tintje; iets voor jou? Tijdens de ZAMSAM-tour nemen we je mee op reis: samen oplopen, samen praten, samen bidden en samen eten. Heb jij verlangen om Jezus

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Psalm 92 : 1 en 2 (NB) 1.Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den Here prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied

Nadere informatie

Liturgie 28 april 2019

Liturgie 28 april 2019 Liturgie 28 april 2019 Votum en groet Zingen Opwekking 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, De Mensenzoon, de Zoon van God zal Koning zijn. Jezus. Hij offerde zichzelf;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.A. van der Graaf (Heerde) Schriftlezing: Markus 10 vers 46 t/m 52 Psalm 92 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming) Psalm 134 vers 3 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin.

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. ORDE van DIENST voor zondag 17 september 2017 Samen het Woord bewaren 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorgangers: ds. G.J.Krol en ds. C.M. Blokland organist: dhr. Jos Rodermans muziekgroep

Nadere informatie

Liturgie van de avonddienst. Praisedienst In de Petruskerk op. Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang.

Liturgie van de avonddienst. Praisedienst In de Petruskerk op. Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. MEDEDELINGEN: Het echtpaar Boersma is met vakantie van 8 juli - 4 augustus. Tijdens deze periode kunt u, i ndien nodig, contact opnemen met uw wijkouderling/pastoraal medewerker of scriba. - - - Protestantse

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt)

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt) Jeugddienst Relaties buiten de kerk (zondag 18 december 2016 aanvang 14.15 voorganger ds: Bondt) Opwekking 462 Aan uw voeten, Heer Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Welkom. bij de belijdenisdienst! 22 mei Aangeraakt door Jezus Christus. detail uit de Schepping van Michelangelo

Welkom. bij de belijdenisdienst! 22 mei Aangeraakt door Jezus Christus. detail uit de Schepping van Michelangelo Welkom bij de belijdenisdienst! 22 mei 2016 detail uit de Schepping van Michelangelo Aangeraakt door Jezus Christus Zingen: Breng ons samen (van: Sela) U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden

Nadere informatie

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Eredienst 2 April 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Liturgie Intocht: Opwekking 464 Votum / zegengroet Psalm 43 : 1, 3, 4 Zingen: Wet in kindertaal Gebed Doven van kaars Hebreeën 9 : 1-14 Laat

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12-

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Voorganger: ds W.G. Teeuwissen Samen in de naam van Jezus 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Openbaring 21 : 1-22 : 5 Tekst : Openbaring 21 : 2-3 Gezang 171 Psalm 105 : 20 en 21 Lied 28 : 1, 2 en 4 Opwekking 520 Lied 288 : 1, 5 en 7 Voorjaarsconcert

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 7 : 8-15, 44-60 Tekst : Handelingen 7 : 55-56 Psalm 73 : 10 Lied 44 : 1, 2 en 3 Opwekking 672 Opwekking 569 Lied 473 : 1, 2, 3,

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Liturgie. zondag 5 februari :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 5 februari :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins Liturgie zondag 5 februari 2017 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 5-feb Ds H D Bondt LB 328 : Opw 758 : Gez 23 : 1 Kor 12 : 20-26 1 Thes 5 : 1-14 Heb 10 : 19-25 Opw 767 : Ps 134 : LLPs

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen 10.00 uur Liturgie Votum / zegengroet Sela Opwekking 574 Groot is Hij Gezang 171: 1, 3 Gebed Wet Gezang 158 Schriftlezing Johannes 2: 1 11 Romeinen

Nadere informatie

Liturgie Welkom

Liturgie Welkom Liturgie 28-05-2017 Welkom Zingen: Ps. 108:1 en 2 Mijn hart is, Heer, in U gerust 1. Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet

Nadere informatie

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 Lezen : 1 Koningen 12 : 25-32 Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 JAC DRACHTEN (12-16 JAAR) ORGANISEERT EEN.. 7 MAART 20:00-22:00 GRATIS HAPJES,

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 17 januari 2016 Gebedsdienst voor de eenheid Dienst voorbereid door de Raad van Kerken Lemele - Lemelerveld Thema: Ga terug naar Start Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar 28 april 2019 17.00 uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar Welkom Votum en groet GK ps97:1, 3, 5 Gebed Schriftlezing: Johannes 1:1-18 GK 196 (Jezus zegt: blijf niet alleen)

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : 1 Timoteüs 3 : 14-4 : 5 Tekst : 1 Timoteüs 3 : 16 Gezang 70 Gezang 68 Gezang 100 : 2, 3 en 4 Lied 317 Lied 235 In de hemel is de Heer Welkom en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Votum en Groet Zingen Hemelhoog 667 Wees stil voor het aangezicht van God Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. aanbid Hem met eerbied en

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

KERST NIEUWE KERK HEENWEG. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht.

KERST NIEUWE KERK HEENWEG. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht. KERST Hij werd geboren in de nacht die al het licht heeft voortgebracht, aan

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Appèldienst 24 maart 2019 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding en Appèlwoord : ds. J.F. Schuitemaker Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om uur in de Dorpskerk. Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF <3.

Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om uur in de Dorpskerk. Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF <3. Liturgie voor de Appèldienst op zondag 14 maart 2010, om 18.30 uur in de Dorpskerk Voorganger: Ds B.J. vd Kamp BFF

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Psalm 130 Lied 325 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 122 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 3 (Weerklank) Psalm 130 vers 1 en 2 Lied

Nadere informatie

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Mededelingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 433 Stil, mijn ziel wees stil Stil, mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds;

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur EvL357 Vreugde, vreugde louter vreugde 1. Vreugde, vreugde, louter vreugde is bij U van eeuwigheid, Schepper, die t heelal verheugde, bron van eeuwige vreugde

Nadere informatie

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A.

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. vd Bor Welkom door de ouderling van dienst stil gebed Lied aan het begin

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Psalm 67 Lied 276 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 9 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers Liturgie 23 juni 2019 bevestiging ambtsdragers Votum en groet Zingen Hemelhoog 475 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Opwekking 763 Ik heb U nodig

Opwekking 763 Ik heb U nodig Inhoud Opwekking 763 Ik heb U nodig... 2 Filippenzen 4 : 1a... 2 Opwekking 767 Familie... 3 Opwekking 654 De vreugde van U is mijn kracht... 3 Gebed... 4 Opwekking 436 Onze Vader... 4 Schriftlezing Filippenzen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. P. Groen

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. P. Groen Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Ds. P. Groen Lezen : Daniël 3: 1-30 Gezang 171 : 1, 2 en 3 Opwekking 520 Psalm 34 : 3 en 7 Gezang 161 : 1, 3 en 4 Psalm 91 : 1 en 6 Gezang 143 : 1 en 2 DATUM KAMP: 22-24

Nadere informatie

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Muzikale begeleiding: The True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Opwekking 194 U maakt ons

Nadere informatie

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Psalm 146 : 1 en 4 Psalm 51 : 1 Psalm 25 : 7 Psalm 68 : 8 Lied 465 : 1, 4 en 5 Gezang 141 : 3 (GK 35) Opwekking 672 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen)

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Kom allemaal samen. Zing het uit van vreugde. Kom nu, ja, kom nu, naar Bethlehem. Hier is de Koning van ons hart geboren. Kom, laten wij

Nadere informatie

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn Eredienst 24 juni 16.30 uur Voorganger: ds. Peter Colijn Votum en zegengroet Gezang 171:1, 2, 3 Gebed 1 Tessalonicenzen 5: 14-28 Psalm 27: 3, 5 >> Regenboog 5/6 Preek Psalm 63:1, 2, 3

Nadere informatie

Liturgie 5 februari 2017

Liturgie 5 februari 2017 Liturgie 5 februari 2017 Votum en Groet Gez. 463: 1, 4, 5 1. O Heer die onze Vader zijt, vergeef ons onze schuld. Wijs ons de weg der zaligheid en laat ons hart, door U geleid, met liefde zijn vervuld.

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie