Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen"

Transcriptie

1 CM Serie

2

3 Fraai geluid Met de nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins krijgt het woord fraai een volledig nieuwe invulling. Ontdaan van alle overbodige details behoren ze met hun strakke lijnen en hoogwaardige afwerking ongetwijfeld tot de meest elegante luidsprekers die wij ooit hebben gebouwd. Maar wie verder kijkt dan de buitenkant, ontdekt technologieën die de norm voor geluidsweergave verleggen en die muziekdetails en nuances laten horen die ongekend zijn voor luidsprekers uit deze klasse. U zult niet geloven hoe fraai uw muziek kan klinken. Waar de professionals voor kiezen In toonaangevende opnamestudio s wordt de muziek die binnenkort overal te horen is, eerst via luidsprekers van Bowers & Wilkins beluisterd. Onze 800 Serie wordt gebruikt door wereldberoemde opnamestudio s als Abbey Road in Londen en Skywalker Sound in de Amerikaanse staat Californië.

4 Eenvoud in zijn puurste vorm Less is more. Dat is altijd al onze benadering geweest bij het ontwerpen van luidsprekers. Met de CM Serie tillen we dat naar een hoger niveau. Elke luidspreker wordt vervaardigd met enkel hoogkwalitatieve componenten, die allemaal van de allerhoogste kwaliteit zijn en na zeer uitgebreide luistertesten zorgvuldig zijn geselecteerd. Door alles wat overbodig is weg te laten, zorgen we dat er niets is dat het geluid, zoals de artiest wilde dat u het zou horen, in de weg staat. Hoogwaardige crossover Voor de hoogwaardige crossovers in de CM Serie hebben we over het hele bereik hoogwaardige condensatoren van Mundorf toegepast. Met componenten van deze kwaliteit wordt de muziek weergegeven zoals de artiest het bedoelt.

5

6

7 Ontwerp en vakmanschap Zoals ook voor muziekinstrumenten geldt, hangt het geluid van een luidspreker deels af van de kwaliteit van de materialen die worden toegepast en van de zorg waarmee hij is ontworpen en gebouwd. De kasten in de CM Serie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fineer van echt hout, terwijl niet zichtbare schroefbevestigingen ervoor zorgen dat de buitenkant strak en modern oogt. Deze ontwerpelementen zijn niet alleen voor het visuele aspect toegepast: een massieve kastconstructie en oppervlakken uit één stuk dragen bij aan een geluid dat vrij is van resonanties en weerkaatsingen. Tweeterbescherming De ontkoppelde dubbele dometweeters van de nieuwe CM Serie zijn het absoluut waard om goed beschermd te worden en daarom hebben wij ervoor gekozen om elk model uit deze lijn van een akoestische grill te voorzien. Dit zorgt niet alleen voor de allerbeste geluidsprestaties, maar het beschermt de tweeter tegen beschadigingen of krassen.

8 De CM Serie

9 Van hifi-stereo tot home theatre en van de grootste woonkamers tot de kleinste ruimtes thuis: de CM Serie biedt altijd de passende luidsprekers. Met drie modellen voor montage op een standaard, drie vloerstaande modellen, twee middenluidsprekers en een subwoofer is dit onze meest uitgebreide luidspreker range tot nu toe.

10

11 CM10 S2 Deze vloerstaande luidspreker is het paradepaardje van de CM Serie. Hij weet zelfs het allergrootste vertrek nog met verbluffend gedetailleerd, realistisch geluid te vullen. Dat is te danken aan een driverunitconfiguratie met drie lagetonendrivers van 165 mm, een ontkoppelde FST-driver voor het middengebied en geluidstechnologie van studiokwaliteit door het ontwerp met het tweeter-on-top design. Tweeter-on-top design De tweeter van de CM10 bevindt zich bovenop de luidsprekerkast en is gescheiden van de hoofdconstructie van de kast. Dit is ook toegepast in onze 800 Series Diamond luidsprekers.

12 CM9 S2 De CM9 S2 staat voor een fenomenale geluidsweergave en vult de grootste woonkamers met een vol, rijk en natuurlijk geluid. Dankzij zijn twee grote woofers, zijn FST-driver voor het middengebied en de ontkoppelde dubbele dometweeter is dit een luidspreker die zich onderscheidt door zijn vermogen, gedetailleerde en natuurlijke geluid. En hij is ook prima geschikt als frontluidspreker in een adembenemend in een thuisbioscoop opstelling.

13

14

15 CM8 S2 De CM8 S2 is een slanke vloerstaand model in deze serie: dankzij zijn afgeslankte profiel past deze luidspreker comfortabel in de meeste woonkamers. Ondanks zijn slankere afmetingen levert de CM8 S2 een bijzonder helder, gedetailleerd en realistisch geluid. Dit is te danken aan technologieën die hij gemeen heeft met zijn grotere broers, zoals een FST-driver voor het middengebied en een ontkoppelde dubbele dometweeter.

16 CM6 S2 Deze op een standaard gemonteerde luidspreker heeft een onderscheidend element voor een hoogwaardige geluidsweergave met de CM10 S2 gemeen: een ontwerp met de tweeter bovenop. De combinatie met een midden-/lagetonendriver van 165 mm levert verbluffend levensechte imaging en ruimtelijkheid op voor een luidspreker in deze klasse.

17

18

19 CM5 S2 De CM5 S2, een luidspreker voor plaatsing op een standaard, combineert een traditioneel formaat met een geluidsweergave die allesbehalve conventioneel is. Zijn grote midden-/lagetonendriver wordt kundig ondersteund door een ontkoppelde dubbele dometweeter die een bijzondere gelaagdheid aan haarscherpe muziekdetails laat horen.

20 CM1 S2 De originele CM luidspreker is terug en hij is nu beter dan ooit. De klassieke CM1 S2 is nu voorzien van nieuwe geluidstechnologieën die de lat voor geluidsweergave hoger leggen. Bovendien is hij leverbaar met dezelfde hoogwaardige afwerkingsvarianten en materialen als de andere luidsprekers van deze serie. En daarbij is hij zo compact is dat hij bijna overal past.

21

22 CM Serie technologie

23 Met de nieuwe CM Serie kunt u op een geheel andere manier van muziek genieten dan met gewone luidsprekers. U hoeft nu namelijk niets meer te missen aan diepte en details. Dit is te danken aan de combinatie van specifieke ontwerpinnovaties, die oorspronkelijk zijn bedacht voor onze 800 Series Diamond referentieluidsprekers, en nieuwe technologieën die speciaal voor de CM Serie zijn ontwikkeld.

24 Hoge tonen Muziek draait om de nuance. Een drummer die zacht met een brush over een bekken beweegt, het schrapen van een plectrum over de snaren van een gitaar en zelfs de sfeer van de ruimte waar de muziek gespeeld werd: het zijn deze details die de muziek authentiek maken en tot leven brengen. Om deze subtiele nuances ook te kunnen laten horen, hebben we het ontwerp van de tweeters in de hele CM Serie verbeterd. Elke luidspreker in deze serie is voorzien van een ontkoppelde dubbele dometweeter, terwijl we voor de topmodellen iets van onze referentieluidsprekers hebben geleend: het tweeter-on-top design.

25 De tweeter bovenop Bij de CM10 S2 en de CM6 S2 is de tweeter bovenop de luidspreker gemonteerd. Dit is iets wat zij gemeen hebben met onze meest geavanceerde referentieluidsprekers, de 800 Series Diamond. De tweeter zo van de behuizing scheiden zorgt voor een natuurlijker en ruimtelijker geluid door betere imaging en spreiding. Ontkoppelde dubbele dometweeter Omdat het stijf en licht is, is aluminium een ideaal materiaal voor tweeter-domes. Maar het ontkoppelde dubbele dome-ontwerp van de tweeters in de CM Serie stuwt de prestaties van aluminium naar nieuwe hoogte. De tweeter drijft in een ring van gel die hem van de hoofdconstructie scheidt en tegen trillingen beschermt. Tegelijkertijd versterkt een extra aluminium ring de achterkant van het hoofdmembraan van de tweeter voor betere stijfheid. Dit verhoogt de break-up-drempel van aluminium van 30 naar 38 khz en levert verbluffende helderheid en zuivere tonen op.

26 Middentonen Om de emoties in een stem goed te kunnen overbrengen, moet de conus voor de middentonen van het juiste materiaal worden vervaardigd, dat de ideale balans van stijfheid en flexibiliteit biedt. En dat is waar Kevlar zijn intrede doet. Het is kogelbestendig, maar het is even goed in staat vervormende resonanties in de kiem te smoren. In combinatie met high-end technologische verfijningen als ontkoppelde driverunits en FST levert dit een fenomenaal middengebied op.

27 Kevlar Al sinds 1974 is het gebruik van Kevlar een handelsmerk van Bowers & Wilkins en dat is niet zonder reden. Door Kevlar te impregneren met een zeer sterke hars en vervolgens te coaten met een polymeer dat de vezels afsluit en demping toevoegt, zorgt Kevlar voor een constanter verspreidingspatroon op alle frequenties dan andere conusmaterialen. Het resultaat? Veel minder vertraagde en vervormende geluiden en een uitzonderlijk schoon en precies middentonenbereik. Antiresonantiepluggen De lage-/middentonendrivers in de luidsprekers van de nieuwe CM Serie zijn nu ook uitgerust met de antiresonantiepluggen die voor het eerst gepresenteerd werden in de PM1. Deze paddenstoelvormige stofkappen verminderen break-up op hogere frequenties door de zuigerbeweging in de spreekspoel te verbeteren en resonanties in de spreekspoel te dempen. FST FST (of om preciezer te zijn fixed suspension transducer ) verhoogt de eigenschappen van Kevlar door buiggolven te absorberen die zich naar de rand van de conus verplaatsen, waardoor de responstijden en de integriteit van de geluidstransmissie nog beter worden. Dit is een zeer verfijnd technologisch hoogstandje dat wij voorbehouden aan onze meest geavanceerde hifi-luidsprekers, waaronder onze vloerstaande CM Serie-modellen. Ontkoppelde driverunits Een tweeter bovenop is niet het enige wat de CM10 S2 gemeen heeft met de 800 Series Diamond. Evenals de luidsprekers uit deze toplijn is de CM10 S2 voorzien van een driverunit voor de middentonen, die ontkoppeld is van de luidsprekerkast. Mede door de driverunit op deze manier te ontkoppelen, kan hij worden geïsoleerd van resonanties in de kast. Dit betekent dat de middentonen niet gekleurd worden en het geluid nog zuiverder is.

28 Lage tonen Krachtige bassen produceren is één, maar daarbij de precisie en details behouden die essentieel zijn voor een natuurlijke geluidsweergave, is iets heel anders. Bij de CM-serie dragen langere spreekspoelen en grotere magneten bij aan de enorme basimpact van de luidspreker, met maximale controle en minimale vervorming. Samen met een solide constructie zorgt dit voor de lagetonen weergave die nodig is voor prachtige diepte en muzikaliteit.

29 Vermogen en controle Dankzij de drie machtige lagetonendrivers levert de top-of-the-range CM10 S2-luidspreker krachtige basprestaties. Maar vermogen is slechts een klein gedeelte van het totaalplaatje. De extra driver vult niet alleen het vertrek met krachtige lage tonen: hij vermindert ook eventuele vervorming en verruimt de basrespons. Dit betekent uitstekende timing en controle, ongeacht hoe hard het geluid staat. Flowport Een lagetonenweergave van de allerhoogste kwaliteit is alleen mogelijk met een soepele luchtstroomregeling. Het Flowport systeem minimaliseert luchtwervelingen op dezelfde manier als een golfbal. De dimples in het oppervlak wekken minieme wervelstromen op waar de lucht soepel en stil overheen kan stromen. Zelfs als het volume op zijn hardst staat, klinken de lage tonen soepel en strak. Subwoofers Echt goed thuisbioscoopgeluid is alleen maar mogelijk met een echt goede subwoofer. De ASW10CM S2 is voorzien van een solide lagetonendriver die gemaakt is van een zorgvuldig afgestemde mix van Kevlar-vezels en hars, en die de balans tussen vermogen en precisie biedt die vereist is om de geluidseffecten van een film goed te kunnen overbrengen.

30 Thuisbioscoopopties Als u uw home-entertainmentervaring wilt verbeteren met hoogwaardige luidsprekers die prima binnen een thuisbioscoop-opstelling passen, is de CM Serie u graag van dienst. Wij bieden twee luidsprekerconfiguraties aan voor ruimtes van verschillende groottes: de CM9 S2 Theatre en de CM8 S2 Theatre.

31 CM9 S2 Theatre Grote ruimtes vragen om een grote AV-installatie die recht doet aan de ruimte. De CM9 Theatreopstelling vult zelfs de grootste woonruimte met vol en gedetailleerd filmgeluid. Frontluidsprekers: CM9 S2 Centerluidspreker: CM Centre 2 S2 Surround: CM5 S2 Subwoofer: ASW10CM S2 CM8 S2 Theatre Hoewel deze opstelling met zijn slimline-opzet voor kleinere ruimtes is ontworpen, zorgt de ASW10CM S2-subwoofer voor stevige lage tonen. Frontluidsprekers: CM8 S2 Centerluidspreker: CM Centre S2 Surround: CM1 S2 Subwoofer: ASW10CM S2

32 Afwerkingsvarianten Hoewel de geluidsweergave bij ons altijd de hoogste prioriteit heeft, beseffen we dat het design ook erg belangrijk is. Wij hebben daarom niet alleen veel aandacht besteed aan wat zich afspeelt binnenin een luidspreker uit de CM Serie, maar we zijn ook de buitenkant niet vergeten. Dankzij hoogwaardige afwerkingsmogelijkheden en minutieuze aandacht voor ontwerpdetails past de CM Serie harmonieus en elegant in elke woonomgeving.

33 Satin White Gloss Black Rosenut Grills De grills van de CM Serie worden magnetisch bevestigd, zodat de belijning aan de voorkant van de luidspreker strak en modern blijft. Dit eenvoudige accent levert een enorm esthetisch verschil op. Afwerkingsvarianten De CM Serie is leverbaar met drie verschillende afwerkingsvarianten: Satin White, Gloss Black of Rosenut.

34

35 Society of Sound Goede luidsprekers aanschaffen is een goed begin, maar voor wie net zo geobsedeerd is door goed geluid als wij, stopt het daar niet. Je wilt over geluid blijven leren, ernaar blijven luisteren, het blijven verkennen en er met anderen over blijven praten. Daarom heeft Bowers & Wilkins de Society of Sound in het leven geroepen. Breng een bezoek aan de Society of Sound om: Meer informatie te krijgen over Bowers & Wilkins, onze producten en onze technologieën Ongecomprimeerde muziek te downloaden, waaronder albums van een superhoge 24-bits kwaliteit Nieuwe muziek te verkennen die wordt beheerd door Peter Gabriel, de Real World Studios en het London Symphony Orchestra Te leren van geluidspioniers: de Fellows van de Society of Sound In onze blogs deel te nemen aan levendige discussies over geluidsonderwerpen met andere geluidsliefhebbers Het creatieve potentieel van geluid te ontdekken bowers-wilkins.nl/sos

36 Specificaties Hoofd CM10 S2 CM9 S2 Technische kenmerken Vrij gemonteerde ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels met FST voor middentonen Ontkoppelde middentonen- en tweeterunits Flowport De tweeter bovenop Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels met FST voor middentonen Flowport Beschrijving 3-weg boxsysteem met ventilatie 3-weg boxsysteem met ventilatie Driverunits 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø150 mm conus van woven Kevlar met FST voor middentonen 3x ø165 mm conus van papier/kevlar voor lage tonen 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø150 mm conus van woven Kevlar met FST voor middentonen 2x ø165 mm conus van papier/kevlar voor lage tonen Frequentiebereik -6 db bij 28 Hz en 50 khz -6 db bij 30 Hz en 50 khz Frequentierespons 45 Hz 28 khz ±3 db 46 Hz 28 khz ±3 db Verspreiding Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 10 Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 10 Gevoeligheid 90 db spl (2,83 V, 1 m) 89 db spl (2,83 V, 1m) Harmonische vervorming Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 86 Hz 28 khz <0,5% bij 110 Hz 20 khz Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 90 Hz 22 khz <0,5% bij 120 Hz 20 khz Nominale impedantie 8 Ω (min. 3,1 Ω) 8 Ω (min. 3 Ω) Crossover-frequentie 350 Hz, 4 khz 350 Hz, 4 khz Aanbevolen versterkervermogen 30 W 300 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 30 W 200 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma Max. aanbevolen kabelimpedantie 0,1 Ω 0,1 Ω Afmetingen Hoogte: Breedte: Diepte: 990 mm alleen de kast 1087 mm incl. tweeter en voetstuk, maar excl. pootjes 200 mm alleen de kast 366 mm incl. voetstuk 337 mm alleen de kast 364 mm incl. grills en aansluitklemmen, maar excl. voetstuk 414 mm (inclusief voetstuk) Hoogte: Breedte: Diepte: 990 mm alleen de kast 1025 mm inclusief voetstuk maar exclusief pootjes 200 mm alleen de kast 320 mm incl. voetstuk 300 mm alleen de kast 321 mm incl. grill en aansluitklemmen, maar excl. voetstuk 370 mm incl. voetstuk Nettogewicht 33,5 kg 26,6 kg Afwerkingsvarianten Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs

37 CM8 S2 CM6 S2 CM5 S2 CM1 S2 Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels met FST voor middentonen Vrij gemonteerde ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels voor lage/ middentonen Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels voor lage/ middentonen Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels voor lage/ middentonen Flowport Flowport De tweeter bovenop Flowport Flowport 3-weg boxsysteem met ventilatie 2-weg boxsysteem met ventilatie 2-weg boxsysteem met ventilatie 2-weg boxsysteem met ventilatie 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø130 mm conus van woven Kevlar met FST voor middentonen 2x ø130 mm conus van papier/kevlar voor lage tonen 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø165 mm conus van woven Kevlar voor lage/ middentonen 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø165 mm conus van woven Kevlar voor lage/ middentonen 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø130 mm conus van woven Kevlar voor lage/ middentonen -6 db bij 43 Hz en 50 khz -6 db bij 45 Hz en 50 khz -6 db bij 45Hz en 50 khz -6 db bij 45 Hz en 50 khz 48 Hz 28 khz ±3 db 50 Hz 28 khz ±3 db 50 Hz 28 khz ±3 db 50 Hz 28 khz ±3 db Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 10 Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 10 Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 10 Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan db spl (2,83 V, 1 m) 88 db spl (2,83 V, 1 m) 88 db spl (2,83 V, 1 m) 84 db spl (2,83 V, 1 m) Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 100 Hz 22 khz <0,5% bij 300 Hz 20 khz Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 100 Hz 22 khz <0,5% bij 150 Hz 20 khz Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 100 Hz 22 khz <0,5% bij 150 Hz 20 khz Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 110 Hz 22 khz 8 Ω (min. 3,0 Ω) 8 Ω (min. 3,7 Ω) 8 Ω (min. 3,7 Ω) 8 Ω (min. 4,0 Ω) 350 Hz, 4 khz 4kHz 4kHz 4kHz 30 W 150 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 30 W 120 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 30 W 120 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 30 W 100 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 0,1 Ω 0,1 Ω 0,1 Ω 0,1 Ω Hoogte: Breedte: Diepte: 960 mm excl. pootjes 165 mm alleen de kast 252 mm incl. voetstuk 277 mm alleen kast, grill en aansluitklemmen 298 mm incl. voetstuk Hoogte: Breedte: Diepte: 340 mm alleen de kast 403 mm incl. voetstuk 200 mm 285 mm alleen de kast 301 mm inclusief grill en aansluitklemmen Hoogte: Breedte: Diepte: 340 mm 200 mm 285 mm alleen de kast 301 mm inclusief grill en aansluitklemmen Hoogte: Breedte: Diepte: 280 mm 165 mm 260 mm alleen de kast 276 mm inclusief grill en aansluitklemmen 19,5 kg 8,9 kg 8,9 kg 6,7 kg Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs

38 Middenluidspreker CM Centre 2 S2 CM Centre S2 Technische kenmerken Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Kevlar vezels met FST voor middentonen Flowport Nautilus-buisbelaste ontkoppelde dubbele dome tweeter van aluminium Conus van Kevlar vezels voor lage/ middentonen Flowport Magnetische afscherming Beschrijving 3-weg boxsysteem met ventilatie 2-weg boxsysteem met ventilatie Driverunits 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 1x ø100 mm conus van Kevlar met FST voor het midden 2x ø165 mm conus van papier/kevlar voor lage tonen 1x ø25 mm ontkoppelde dubbele dometweeter van aluminium voor hoge tonen 2x ø130 mm conus van woven Kevlar voor lage/ middentonen Frequentiebereik -6 db bij 40 Hz en 50 khz -6 db bij 48 Hz en 50 khz Frequentierespons 56 Hz 28 khz ±3 db 70 Hz 28 khz ±3 db Verspreiding Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 Verticaal: boog van meer dan 20 Binnen 2 db van de referentierespons Horizontaal: boog van meer dan 60 º Verticaal: boog van meer dan 20 Gevoeligheid 89 db spl (2,83 V, 1m) 87 db spl (2,83 V, 1 m) Harmonische vervorming Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 90 Hz 22 khz <0,5% bij 120 Hz 20 khz Tweede en derde harmonische (90 db, 1 m) <1% bij 100 Hz 22 khz <0,5% bij 200 Hz 22 khz Nominale impedantie 8 Ω (min. 3 Ω) 8 Ω (min. 4,3 Ω) Crossover-frequentie 350 Hz, 4 khz 4 khz Aanbevolen versterkervermogen 30 W 200 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma 30 W 120 W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma Max. aanbevolen kabelimpedantie 0,1 Ω 0,1 Ω Afmetingen Hoogte: Breedte: Diepte: 225mm 590 mm 285 mm alleen de kast 301 mm inclusief grill en aansluitklemmen Hoogte: Breedte: Diepte: 166,5 mm 480 mm 260 mm alleen de kast 275 mm inclusief grill en aansluitklemmen Nettogewicht 18,7 kg 11,5 kg Afwerkingsvarianten Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs Kast: Rosenut Gloss Black Satin White Grill: Zwart Zwart Grijs

39 Subwoofer Standaard ASW10CM S2 FS-CM S2 Technische kenmerken Langeslagdriver met een conus van papier/kevlar 500 W klasse D-versterker Afmetingen Hoogte: Breedte: Diepte: 560 mm (exclusief spikes) 252 mm 298 mm Beschrijving Actief subwoofersysteem met dichte behuizing Nettogewicht 5,5 kg Driverunits Langeslagdriver met een conus van ø250 mm van papier/kevlar ø76 mm spraakspoel gegoten chassis met dubbele ophanging Afwerkingsvarianten Zilver Zwart Frequentiebereik -6 db bij 18 Hz en 25/140 Hz instelbaar (EQ op A) Frequentierespons ±3 db bij 25 Hz 40/140 Hz instelbaar (EQ op A) Basuitbreiding -6 db bij 18 Hz (stand A) -6 db bij 23 Hz (stand B) -6 db bij 28 Hz (stand C) Versterker Uitgangsvermogen: Nominaal opgenomen vermogen: Stand-by opgenomen vermogen: Ingangsimpedantie: Signaal / ruis: Functies: Ingangen: 500 W 94 W 0,8 W 33 k Ω >80 db Ingangsniveau (lijningang) Ingangsniveau (luidsprekeringang) Low-pass filterfrequentie Low-pass filterby-pass Basuitbreiding Bass roll-off-afstemming Auto Sense aan/stand-by Fase-omschakeling Line In (RCA Phono) Luidsprekeringang (aansluitklem) 12V trigger (3,5 mm jack) Low-pass filter Actieve 4e orde, variabele afsnijfrequentie Afmetingen Hoogte: 325 mm (zonder pootjes) Breedte: 325 mm Diepte: 362 mm (inclusief grill en bedieningselementen) Nettogewicht 15,5 kg Afwerkingsvarianten Kast: Gloss Black Satin White Grill: Zwart Grijs

40 08/14 PU Nautilus, Flowport en FST zijn handelsmerken van B&W Group Ltd. Kevlar is een gedeponeerd handelsmerk van DuPont. ICEpower is een gedeponeerd handelsmerk van B&O ICEpower A/S. Copyright B&W Group Ltd. De in deze brochure getoonde standaarden worden niet meegeleverd. Fouten en omissies voorbehouden. Design door Thomas Manss & Company. Gedrukt door mibrand.com B&W Group Ltd behoudt zich het recht voor om de specificaties zonder nadere aankondiging te wijzigen als de technische ontwikkelingen daar aanleiding toe geven.

Prestaties, vermogen, prijs Technische kenmerken Nautilus buisbelaste aluminium dometweeter Conus van Kevlar vezels voor lage/middentonen

Prestaties, vermogen, prijs Technische kenmerken Nautilus buisbelaste aluminium dometweeter Conus van Kevlar vezels voor lage/middentonen 600-serie Prestaties, vermogen, prijs Ook de 600-serie komt de bekroonde belofte van zijn voorgangers na: de geluidsprestaties die u verlangt van Bowers & Wilkins met een vermogen dat elk vertrek moeiteloos

Nadere informatie

Eenvoud in zijn puurste vorm

Eenvoud in zijn puurste vorm CM-serie Eenvoud in zijn puurste vorm Niks kunstmatigs toevoegen. Dat is altijd al onze benadering van geluidskwaliteit geweest. En met de CM-serie tillen we dat naar een hoger niveau. Door alleen de meest

Nadere informatie

De nieuwe 700 Series Studiogeluid in huis Haal de adembenemende helderheid en definitie van studiogeluid in huis met de nieuwe 700 Series. Deze lijn vervangt de CM Series en combineert 800 Series Diamond-technologieën

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Sommige mensen willen gewoon wat muziek luisteren Wij willen meer. Wij willen de muziek in zijn meest zuivere vorm ervaren. Van elke nuance en elk detail genieten. Ons zo dicht bij de muziek voelen alsof

Nadere informatie

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien T 6 Hybrid De T 6 Hybrid is een stereo speaker met een zeer krachtige en nauwkeurige basweergave zonder extra stand-alone subwoofer. Extreem veel power, intelligent

Nadere informatie

Genius. Omdat het oog ook wat wil.

Genius. Omdat het oog ook wat wil. Genius Omdat het oog ook wat wil. Gooi de letters van genius door elkaar, vervang de u door een d en je krijgt design. Zo dicht liggen klank en vormgeving hier bij elkaar. De Genius-reeks is eigentijds

Nadere informatie

Mini Theatre M-1 PV1D

Mini Theatre M-1 PV1D Mini Theatre M-1 PV1D Tweevoudige keuze Er zijn twee verschillende systemen Mini Theatre beschikbaar: de basisuitvoering MT-50 en het vlaggenschip MT-60D (tegenover elkaar afgebeeld), met de krachtige

Nadere informatie

Een klasse hoger. Een ongeëvenaarde stamboom

Een klasse hoger. Een ongeëvenaarde stamboom Q -SERIE De meerdere malen bekroonde Q-serie is gebaseerd op KEF s kenmerkende technologie, de Uni-Q driver array. Na vijfentwintig jaar continue verfijning, zijn de luistervoordelen van deze unieke configuratie

Nadere informatie

Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Ook nieuw: de MB-10 Subwoofer

Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Ook nieuw: de MB-10 Subwoofer Scansonic brengt gloednieuwe M-serie op de markt Deze nieuwe modellen, de M10 standmount, de M20. M40 vloerstaanders en de M -10B subwoofer werden tijdens de München High End al met veel succes gedemonstreerd.

Nadere informatie

SPECIFICATIES. SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer

SPECIFICATIES.  SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer SPECIFICATIES SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 50 Hz - 150 Hz SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 40 Hz - 150 Hz Aanbevolen versterking

Nadere informatie

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO www.orange-audio.com Onze inbouw luidsprekers Opvallend onopvallend Wanneer u fantastisch geluid wilt horen maar niet persé luidsprekers hoeft te

Nadere informatie

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS PIEGA PREMIUM 501 LUIDSPREKER Marnix Bosman SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS Zeg: Piega, dan zeg ik: Bandtweeter. Het Zwitserse Piega is één van de weinige merken dat dit type tweeter in alle modellen

Nadere informatie

Personal Audio Producten

Personal Audio Producten Personal Audio Producten Nautilus de luidspreker die een revolutie ontketende in de audio industrie en die de basis vormt voor de baanbrekende technologieën en vormconcepten die ook worden toegepast in

Nadere informatie

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI Happi Waterafstotend én minimalistisch Happi is Fins voor open, zuurstof. De Happi luidsprekers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze designreeks heeft een uiterst dun chassis. Dankzij de ingebouwde

Nadere informatie

Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al

Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière bij

Nadere informatie

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Ervaar geluid dat speciaal voor u is ontworpen Onze passie voor muziek komt tot leven in een perfect afgestelde audio-ervaring. Wanneer wij een nieuwe Volvo ontwerpen,

Nadere informatie

Volwaardige 5.1-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek!

Volwaardige 5.1-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek! Mini arthouse bios Consono 25 Mk3 Volwaardige 5.-set voor ongekend mooie surround sound en perfecte weergave van muziek! 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights: 5/5 bij

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin Merlin multi-format geïntegreerde versterker met luidsprekers Om aan te tonen dat de betere audio niet alleen is weggelegd voor alleenstaanden

Nadere informatie

De boekenplank speaker surround set

De boekenplank speaker surround set Date: 2.08.206 De boekenplank speaker surround set Ultima 20 Surround "5.-Set" Onze fans vroegen er om - nu is het een feit: de Ultima 20 Surround. Compacte 5. set met de beste prijskwaliteitverhouding.

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie What Hi-Fi? Sound and Vision beveelt aan Volgens het toonaangevende tijdschrift What Hi-Fi? Sound and Vision zijn de Cambridge Audio Azur 340A SE geïntegreerde versterker en 340C

Nadere informatie

Prijslijst PolkAudio

Prijslijst PolkAudio Prijslijst PolkAudio Geldig vanaf 1 Oktober 2010. DB1001 Dynamic Balance 1 tweeter Verkoopprijs excl. inbouw 99,00 25mm vloeistofgekoelde tweeter, 60w RMS, 180w MAX. met zijden/polymeer diafragma en neodymium

Nadere informatie

860w 1060w 1062w 1260w 1262w

860w 1060w 1062w 1260w 1262w DEUTSCH ENGLISH R E F E R E N C E 860w 1060w 1062w 1260w 1262w PORTUGUÊS DANSK SVENSK ITALIANO NEDERLANDS ESPAÑOL FRANÇAIS SUOMI Русский POLSKI R E F E R E N C E Dank u voor de aanschaf van een Infinity

Nadere informatie

MasterONE & Coax Serie

MasterONE & Coax Serie MasterONE & Coax Serie MasterONE H 122 cm, W 28 cm, D 55 cm 60 kg - 3-weg systeem dipool vloerstaande speakers - Gevoeligheid: 92 db/w/m - Frequentie bereik: 18 Hz - 50 khz - 2 x 22 cm MOM bass - 1 x C1

Nadere informatie

Special. Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1. mensen, muziek en film

Special. Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1. mensen, muziek en film losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 7 mensen, muziek en film Special Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1 Interesse in uw eigen editie? Klik dan hier een uitgave

Nadere informatie

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf.

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Nieuwsbrief Speakerkits december 2015 Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Geachte relatie, In de afgelopen maand zijn 2 Allegro luidsprekers door klanten van Speakerkits in productie genomen.

Nadere informatie

Twenty. Twenty. 26 De 3-weg luidspreker van de Twenty range. Vermogensbereik w, Drivers 27mm SONOLEX HF, PMC 50mm

Twenty. Twenty. 26 De 3-weg luidspreker van de Twenty range. Vermogensbereik w, Drivers 27mm SONOLEX HF, PMC 50mm Twenty PMC Twenty series Twenty 21 Twenty 22 Twenty 23 Twenty 24 Twenty 26 Twenty C Sub Twenty.21 Ontworpen voor meubel of voor stand plaatsing. De twenty.21 projecteren een vol geluid, vaak verbluffend

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS V-Series V-CAN Hoofdtelefoonversterker V-CAN Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN van Musical Fidelity is de eerste telg van zeven uit de familie van de V-Series.

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

NEDERLANDS HOME THEATER IN-WAND SERIE. HTI6, HTI8, HTI55 en HTI6C HANDLEIDING

NEDERLANDS HOME THEATER IN-WAND SERIE. HTI6, HTI8, HTI55 en HTI6C HANDLEIDING HOME THEATER IN- SERIE HTI6, HTI8, HTI55 en HANDLEIDING DANK U VOOR DE AANSCHAF VAN JBL Al meer dan 50 jaar is JBL betrokken bij elke vorm van muziek en film opname en reproductie, van live opnamen tot

Nadere informatie

De taal van onze dromen

De taal van onze dromen Panorama 2 De taal van onze dromen Film is van alle tijden en van alle leeftijden. Ze neemt je mee naar andere dimensies of een exotische bestemming. Film spreekt de taal van emoties en dromen. In de

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

Persoonlijke audioproducten

Persoonlijke audioproducten Persoonlijke audioproducten Muziek is overal Dankzij apparaten als de iphone, ipad en tal van geweldige Apps is muziek altijd en overal bereikbaar. Het enige waar het nog aan ontbrak, was hoogwaardige

Nadere informatie

Outsiders. Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound

Outsiders. Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound Outsiders Wie buiten spelen zegt, zegt ArtSound Life is too short not to lighten up your ears. Neem je favoriete muziek mee naar buiten. Weer of geen weer. We hebben vijf modellen in ons assortiment, elk

Nadere informatie

LS50. 50e verjaardagsmodel

LS50. 50e verjaardagsmodel LS50 50e verjaardagsmodel Foto genomen in de Metropolis Studios, Londen ULTIEME STUDIO-ERVARING Geniet precies van uw muziek zoals deze oorspronkelijk werd opgenomen. GEÏNSPIREERD Hoe kunnen we 50 jaar

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

All is Fyne... kijk voor meer informatie op

All is Fyne... kijk voor meer informatie op F702 Dit moet toch allemaal beter kunnen! moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product.

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. GEBRUIKSAANWIJZING Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. Lees deze handleiding goed door. Er staan tips in die u helpen de weergavekwaliteit van uw geluidssysteem te optimaliseren. Als

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers

11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers 11 Elektrodynamische weergevers voor hybride systemen en subwoofers In dit hoofdstuk worden vier dynamische weergevers besproken, die in combinatie met een ESL worden gebruikt. Voor deze luidsprekers is

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Systeemplanning NED-1

Systeemplanning NED-1 Systeemplanning Juiste systeemplanning is de beste manier om de prestaties van uw versterker te maximaliseren. Door zorgvuldig uw installatie te plannen kunt u situaties voorkomen waarin de betrouwbaarheidsprestaties

Nadere informatie

PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS

PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS PRIMUS SPEAKER SYSTEMS HANDLEIDING Primus 140 Primus 150 Primus 160 NEDERLANDS INFINITY PRIMUS SERIE De Primus Serie luidsprekers is een voortzetting van de langdurige betrokkenheid van Infinity bij hoogwaardige

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

Besparen in stijl 16352/93/16

Besparen in stijl 16352/93/16 PHILIPS EcoMoodsGeweldig Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor van Philips. Het prachtige warmwitte

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

Cinema 300. Home Theater Luidsprekersysteem. Beknopte handleiding

Cinema 300. Home Theater Luidsprekersysteem. Beknopte handleiding Cinema 300 Home Theater systeem Beknopte handleiding DANK U VOOR DE AANSCHAF VAN DIT JBL PRODUCT De Cinema 300 is een compleet zesdelig home theater luidsprekersysteem met vier identieke tweeweg magnetisch

Nadere informatie

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat [ Auteur: Andy ] [ Editie: Nr.311 - November 2014 ] DJ MIXERS (Het artikel kan u vinden in Meet Music Magazine editie 311, dat u gratis kan verkrijgen op meer dan 650

Nadere informatie

Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker.

Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker. Unchained Omniton 202 Wireless Multi-inzetbare en waterdichte speakers voor binnen èn buiten met draadloze verbinding na de versterker. 511,96 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

Natural Sound from Mother Nature. Hout: het ideale materiaal voor luidspreker conussen

Natural Sound from Mother Nature. Hout: het ideale materiaal voor luidspreker conussen Natural Sound from Mother Nature Hout: het ideale materiaal voor luidspreker conussen The Sound of Mother Nature Hout: het ideale materiaal voor muziekinstrumenten Hout is een essentieel onderdeel van

Nadere informatie

STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING

STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING STUDIO L SERIES L810, L820, L830, L880, L890, LC1, LC2 HANDLEIDING LUIDSPREKEROPSTELLING Optimale opstelling van de luisprekers is een belangrijke factor in het krijgen van het juiste resultaat. Onderstaande

Nadere informatie

Tuinhuizen. Beter buiten huizen

Tuinhuizen. Beter buiten huizen Tuinhuizen Beter buiten huizen TuinVisie huisjes zijn voorzien van mooie details, zoals het hardhouten fundament, de ventilatierooster en de geïntegreerde dakgoot constructie. Er zijn diverse soorten,

Nadere informatie

Intiimi 9 INBOUW INTIIMI

Intiimi 9 INBOUW INTIIMI Intiimi 9 INBOUW INTIIMI Intiimi Betekent: puurheid, pure intimiteit Oorsprong van het oord: Fins Puurheid: dat is at ArtSound met deze gloednieue high-end luidsprekerreeks il omhelzen. De line-up van

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX WANDVENTILATOREN Eenvoudige en doelmatige ventilatie van vochtige ruimten vertrekken zoals keukens, badkamers, toiletten, wasruimten en rechtstreekse luchtafvoer naar de buitenzijde van het gebouw over

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Flagstone zwart Led Mooi licht voor buiten Minimalistisch ontwerp met een solide functie. Deze zwarte Philips wandlamp straalt een krachtig, warmwit LED-licht uit. Geef uw muur

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

Volop genieten van uw tuin

Volop genieten van uw tuin PHILIPS mygarden Wandlamp Parasola antraciet Volop genieten van uw tuin Deze elegante antracietkleurige Philips mygarden wandlamp heeft strakke lijnen en sterke accenten. De lamp is gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie Minx stelt zich ten doel de relatie tussen klankrijkdom, luxueuze HiFi en bescheiden vormgeving te herstellen. Tot nu toe bleef de keus beperkt tot weliswaar goed klinkende maar

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

het beste van home theatre

het beste van home theatre T Series Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro.

Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Nieuwsbrief III Speakerkits november 2015 Nieuwe luidspreker van Speakerkits De Allegro. Geachte relatie, In het afgelopen jaar hebben wij voor de gevorderde luidsprekerbouwers een nieuwe luidspreker de

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Geacht AOBlid, Hierbij vinden jullie de AOB nieuwsbrief van oktober 2010. In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen: Verslag demo Audiobility op woensdag 25 augustus

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Prijslijst 1 januari, 2015

Prijslijst 1 januari, 2015 Prijslijst 1 januari, 2015 Samenvatting Master Line Source MasterONE & Coax Serie Premium Serie Classic Serie TMicro Serie AP Serie Center Serie Subwoofers Accessoires Master Line Source (MLS) Pag 4 MasterONE

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000 Afwerking Standard Black Nexus Series Deze lijn van luidsprekerstands vormt het instapmodel van Atacama. Ondanks de vriendelijke prijsstelling bieden deze stands uitzonderlijke kwaliteit. De gehele stand

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

Personal Audio Products

Personal Audio Products Personal Audio Products Nautilus de luidspreker die een revolutie teweeg bracht in de audio industrie en vormt ook de basis van de baanbrekende technologieën en concepten die u terugvindt in de Zeppelin

Nadere informatie

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES GEWELDIG GELUID Het geweldige geluid van Vea is te danken aan geavanceerde audiologische functies. Het feedback managementsysteem gaat fluiten tegen, zelfs in lastige luistersituaties. En dat zonder in

Nadere informatie

Fono DJ-tafel. Let s turn up the beat! www.grijsen.nl

Fono DJ-tafel. Let s turn up the beat! www.grijsen.nl Fono DJ-tafel Let s turn up the beat! www.grijsen.nl Fono DJ-tafel Let s turn up the beat! Muzikale invulling voor de buitenruimte! Sociale interactie tussen jongeren is belangrijk. Om dit te stimuleren

Nadere informatie