O.A. IN DIT NUMMER: Kappersactie.nl... nieuwe klanten via Twitter! p. 5. Jouw eigen website... snel en gemakkelijk p. 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "O.A. IN DIT NUMMER: Kappersactie.nl... nieuwe klanten via Twitter! p. 5. Jouw eigen website... snel en gemakkelijk p. 8"

Transcriptie

1 AFSPRAKEN WASSEN KNIPPEN FÖHNEN AFREKENEN JUNI 2011 No.2 jaargang 2 M A G A Z I N E.nl Wij houden echt van onze klanten, kijk maar in het hart van dit magazine! ze klanten, kij Marktleider in salonautomatisering met meer dan salons! ij i k maar in het hart van dit magazine! O.A. IN DIT NUMMER: Kappersactie.nl... nieuwe klanten via Twitter! p. 5 Jouw eigen website... snel en gemakkelijk p. 8 Live inzicht van jouw filialen p. 9

2 2 Da Vinci MAGAZINE.nl VOORWOORD We zaten zo te denken wat superjammer dat we dit kappersmagazine niet met méér kappers delen! Dit is namelijk hét Da Vinci Magazine, een magazine met veel tips & trucs. Het is gratis voor al onze Da Vinci klanten, zij krijgen t een paar keer per jaar. We proberen onze Da Vinci-kappers altijd zo veel mogelijk te helpen met de vele kapperskennistips & -trucs die wij kennen. Zo hebben we wel eens taart gekregen van een kapper, omdat we haar zo n goede tip over de prijslijst hadden gegeven. Voor deze kapper hadden we 3.000,- in het jaar verdiend. De taart was dan ook héééérlijk! En die Kapperskennis? Die komt bij ónze ex-kappers vandaan. Bij Da Vinci werken twintig Davincianen, waarvan er acht ex-kappers zijn! Deze ex-kappers helpen jou met al je vragen en weten ook precies waar jij als kapper in de salon tegenaan loopt. P.S. Scan de QR-code met je mobieltje en lees meteen onze leuke kapperstips op lidwienheersink.blogspot.com. Twitter, Twatter, App, Tablet, Smartphones? Al die nieuwe dingen tegenwoordig, wat moet je hier allemaal mee... Ook daar helpen we onze kappers mee! Zo zijn we bezig met het bouwen van een KappersApp. En helpen we onze kappers met social media door middel van Kappersactie.nl. Kijk snel op pagina 5 voor meer informatie. Natuurlijk hebben we ook al weer nieuwe ideeën op de plank staan! Het mooie is dat al onze klanten elke maand kunnen stoppen met hun abonnement. Maar dat gebeurt gelukkig niet, want wij zorgen dat al onze producten zó fijn zijn dat je er graag mee wilt blijven werken. Wij willen geen wurgcontracten of wat dan ook, wij zorgen er gewoon voor dat het vooral erg leuk is om bij óns klant te zijn. Ennuh, werk je nog niet met Da Vinci? Kijk dan even snel op pagina 10. vader dochter

3 Marktleider in salonautomatisering met salons als klant! 3 RECEPTEN VOOR MEER OMZET de kapperskok Ingrediënten - Da Vinci Salon - Producten - Vleugje glimlach mmmmeer producten verkopen? Een makkie! Bereidingswijze Jouw klant koopt regelmatig een shampoo of conditioner bij je. De vraag Hoe lang doet zij gemiddeld met een artikel? is een belangrijk onderdeel van Da Vinci Salon. Artikelmarketing noemen we dat. Het zorgt ervoor dat je weet wanneer het flesje shampoo bij de klant in de badkamer ongeveer leeg is. Hoe werkt dit? Zodra de klant in de salon komt, zie je in Da Vinci Salon het bericht verschijnen dat het eerder gekochte artikel waarschijnlijk op is. Door deze melding wordt de kapster hier op gewezen en kan ze de klant vragen of hij/zij inderdaad nog een nieuwe shampoo of gel nodig heeft. Hieronder zie je een voorbeeld van zo een melding in Da Vinci Salon: En hoe smaakt het? Naar meer natuurlijk! Namelijk meer productverkoop & meer geld in het laatje.

4 4 Da Vinci MAGAZINE.nl SALONS AAN HET WOORD klanten vertellen......aljan TALENS De kapsalon van Aljan Talens uit Warnsveld bestaat al sinds Een gewone, dorpssalon met een gezellige sfeer, zo beschrijft hij zijn salon. Dat Aljan zelf zeker geen doorsnee kapper is, wordt tijdens dit interview heel snel duidelijk. Veilingen op twitter Begin 2011 bereikte Aljan de lokale media met het idee om de onbezette momenten te veilen: de knipplekveiling. Via twitter kondigt hij aan dat op een bepaalde dag en tijd nog ruimte is voor een afspraak. Klanten die de salon op twitter volgen, bieden op een behandeling en worden tegen een heel voordelig tarief geknipt. Aljan: Steeds meer van mijn klanten zitten op twitter. Sommigen maken zelfs speciaal een account aan om mij te kunnen volgen! Eén grote kappersfamilie Twitter heeft volgens Aljan nog een ander voordeel: Het geeft een gevoel van verbondenheid. Ik volg Da Vinci op twitter, zij volgen mij. Je ziet waar ze mee bezig zijn en je bent meer bij elkaar betrokken. Da Vinci is een leuk bedrijf, ze zorgen echt dat je je thuis voelt in de grote kappersfamilie. Ze denken altijd nèt even anders dan anderen, waardoor ze anderen een slag voor zijn. En ik kan erover meepraten, want ik heb een paar andere softwareleveranciers gehad! Huh? Boekhouden? Lovend is Aljan vooral over de combinatie van PC Coiffure met de ANKO Ondernemersdisk. Ik zou absoluut niet meer zonder kunnen. Met één druk op de knop draai ik elke maand het kasboek uit. Een fluitje van een cent. PC Coiffure ís mijn kasboek! Ook bespaar ik mezelf veel rekenwerk. Denk aan lastige berekeningen, zoals het aantal verzuimdagen bij parttimers. Of de urenregistratie. Dat zit allemaal in het systeem, overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Leuke tip van Aljan Aljan denkt zelf dat veel kappers de brief aan verloren klanten niet gebruiken, dit is een standaard onderdeel van Da Vinci pakket. Dit vindt hij een gemiste kans. Kappers zijn denk ik bang om te horen waarom ze klanten verliezen, terwijl dat juist zo belangrijk is om te weten. In PC Coiffure selecteerde hij klanten die in 2010 niet meer in zijn salon kwamen. Deze selectie heeft hij goed gecontroleerd, om te voorkomen dat hij klanten zou benaderen die zijn verhuisd of overleden. Daarna benaderde hij iedereen per brief of per . Maar liefst de helft van alle verloren klanten reageerde! Aljan: En 30% keerde terug in de salon, aangemoedigd door een korting met gratis shampoo. Da s een heel mooi resultaat!

5 Marktleider in salonautomatisering met salons als klant! 5 KAPPERSACTIE.NL nieuwe klanten in de salon! Da Vinci doet dit voor jou als Da Vinci kapper! Kappersactie.nl... hoe werkt het voor jou als kapper? Jij bepaalt natuurlijk zelf hoeveel gratis knipbehandelingen/kleurbehandelingen je weggeeft. Da Vinci geeft via de social media van Kappersactie.nl deze behandelingen weg aan haar volgers, dit zijn consumenten over heel Nederland. Een mogelijke nieuwe klant uit de omgeving van jouw salon, wint een gratis behandeling en komt bij jou in de salon. De gratis behandeling bevalt zó goed bij jou, dat deze mogelijke nieuwe klant een vaste klant wordt! SOCIAL WATTUH? Ik weet het, social media, daar moet ik wat mee. Hoor er veel over, maar hoe werkt het allemaal? En waar moet ik mee beginnen? En wat blijkt; Da Vinci regelt zelfs dat voor me met Kappersactie.nl... wat hééérlijk! Ik hoef helemaal niets meer aan marketing te doen, dat regelen jullie voor mij? Dan geef ik twintig knipbehandelingen per filiaal weg! IK WIL OOK MEEDOEN! Ik ga daarom naar de website en kijk onder het tabblad kappers, dáár meld ik mezelf aan. Of ik scan de QR-code met mijn mobieltje en kom dan ook meteen op de juiste aanmeldplek uit.

6 Vijf adviseurs en ex-kappers staan bij Da Vinci klaar om jouw vragen te beantwoorden. Stuk voor stuk hebben ze op de werkvloer gestaan en weten waar jij als kapper mee te maken hebt. Werken zonder computer? Dat kan toch niet! Gegevens van de klant snel bij de hand & alle energie aan mijn klant besteden! Oeps, naam van klant vergeten! Haarpuntenpas? Ja! Deze inscannen en in Da Vinci Salon zag ik wat de naam van de klant was.

7 Toen ik nog knipte, bedacht ik me zo dat ik eigenlijk best weinig zou weten van mijn klanten zonder computer. Alles staat erin! Wat heerlijk dat ik niet meer door mijn kapsters (ik had een eigen zaak) werd lastiggevallen voor ieder klein vraagje. Rozen en een zoen voor alle kappers!

8 8 Da Vinci MAGAZINE.nl DE KAPPERSWEBSITEPAGINA kapperswebsite.nl EEN WEBSITE MAKEN...?! Oefff, hoe gaat dat werken? Moet ik een website hosten en wat betekent dat eigenlijk? Hoe maak ik zelf een website? Gelukkig, Da Vinci heeft het voor mij geregeld! In een paar stappen kan ik supermakkie een eigen website maken, onderhouden en wijzigen wanneer ik maar wil. Ik kan er leuke plaatjes bij zetten, sjablonen en kleuren wijzigen en mijn klanten weten me ook nog veel beter te vinden. Echt geweldig! WAT KRIJG JE VOOR HET ABONNEMENT VAN DE UITGEBREIDE KAPPERSWEBSITE? (Da Vinci klanten: 23,50 per maand, niet-da Vinci klanten: 29,75 per maand) Je kunt alles gebruiken! Ook kun je pagina s uitzetten die je (tijdelijk) niet op je website wilt laten zien. Hiernaast zie je de vele, mogelijke onderdelen van jouw website: A d r e s g e g e v e n s A f s p r a k e n k n o p B e z o e k e r s t e l l e r C o n t a c t F o t o a l b u m Google Maps-kaartje H a a r l i j n p a g i n a Haarpuntenpaspagina I n f o r m a t i e p a g i n a Koppeling met Twitter Keuze uit een vijftigtal sjablonen Openingstijden Pagina met links Prijslijst P r o d u c t e n Te a m V a c a t u r e p a g i n a... en nog veel meer! Psssttt, wist je dat elke Da Vinci klant een gratis Basis Kapperswebsite t.w.v. 6,25 krijgt? Maak je hier nog geen gebruik van? Kijk dan snel op ANTWOORDKAART... Ja, ik begin nu met de Uitgebreide Kapperswebsite en krijg de eerste drie maanden gratis! (ter waarde van 3 x 23,50 = 70,50) Postzegel niet nodig Ja, ik ga beginnen met de Uitgebreide Kapperswebsite. Ik vul mijn gegevens in en stuur deze kaart gratis op! Naam: Naam salon: Telefoon: Antwoordnummer 2021 Da Vinci Salonautomatisering 7250 ZX VORDEN

9 Marktleider in salonautomatisering met salons als klant! 9 FINANCIEEL INZICHT VAN JOUW SALONS VIA INTERNET makkie voor filialen SNEL EN GEMAKKELIJK OVER- EN INZICHT! Ik heb vier salons, sta zelf nog een paar dagen te knippen en moet daarnaast alles regelen voor de vier salons. Gelukkig helpt Da Vinci mij hierbij :-) Ze hebben supermakkelijke overzichten op het internet, waardoor ik precies weet hoe het er in elk filiaal aan toe gaat. Vanaf mijn kantoor kan ik elke dag alle gegevens van alle salons inzien. Dat betekent dat ik niet elke dag alle salons af hoef te gaan om te zien of alles wel goed is gegaan! WELKE VOORDELEN BIEDT DA VINCI MIJ ALS FILIAALBEDRIJF? Ik krijg een kortingsstaffel op de abonnementsprijs van 62,50 per maand. Elke maand ontvang ik de gratis Da Vinci Tipmail. Ik krijg extra begeleiding bij nieuwe updates en hulp op afstand via internet. Ik ga voor meer informatie naar: WAT HEEFT DA VINCI VOOR MIJ ALS FILIAALKAPPER SUPERGOED GEREGELD? In één overzicht alle omzetgegevens bij elkaar. Ik kan de omzet van mijn filialen op verschillende niveaus vergelijken: totaal, behandelingen, artikelen en meer. Ik kan zien hoeveel er per filiaal aan service is weggegeven. Ik kan in een filialenoverzicht zien hoeveel korting er is weggegeven. Makkelijk inzien van openstaande rekeningen. Ik kan in één overzicht alle openstaande rekeningen zien van alle filialen of per filiaal. Vergelijken van het aantal gewerkte en gesnipperde uren per filiaal. Ik kan eenvoudig de verschillen zien tussen het totaal aantal gewerkte uren volgens planning, het aantal uren ziekteverzuim, snipperen en bijzonder verlof. Zo kan ik in één oogopslag zien hoe de verdeling binnen mijn filialen is. Veel ziekteverzuim in een filiaal? Dan weet ik dat ik daar actie op kan ondernemen! Medewerkers in verschillende filialen. Ik kan zien hoeveel mijn medewerkster heeft omgezet, ook als ze in verschillende filialen werkt. Ik kan zien hoe effectief mijn medewerkster is, ook als ze in verschillende filialen werkt.

10 10 Da Vinci MAGAZINE.nl SPECIAAL VOOR JOU... een blije knippende kapper Een blije knippende & ontzorgde kapper! Dat is wat we willen bereiken met het Da Vinci totaalpakket. Afrekenen, management, marketing en veel meer. Kijk ook op de achterkant van dit magazine wat er allemaal in het Da Vinci pakket zit. Wat heerlijk! Eerder werd ik zó vaak weggehaald bij klanten. Bijvoorbeeld als een kapster wilde weten welke prijs zij moest afrekenen. Nu gebeurt dat niet meer. Da Vinci Salon zorgt ervoor dat het juiste bedrag wordt afgerekend. Ik heb zo alle aandacht voor mijn klant en het levert nog geld op ook! Geen verwarrende telefoontjes meer als een klant belt. Vroeger belde een klant wel eens en kon hij niet op de naam komen van de kapster door wie hij geknipt wilde worden. Dat leverde soms vervelende situaties in de salon op. Nu kijk ik even in de computer en klaar! Blije klanten, blije kapsters. Woeps! Die andere klant had een zoon die net geslaagd was. Ik was vergeten er naar te vragen. Oei, vervelend! Tja, dat gebeurde me wel eens. Er komen veel klanten voorbij en ik ben ook maar een mens, dus ik kan niet alles onthouden. Hoe het nu is? Heerlijk! Ik kijk s ochtends, voordat de klant in de salon komt, even in Da Vinci Salon. En ik kan bij de notities dus meteen zien of het wel de zoon was van deze klant, die geslaagd was. ANTWOORDKAART... Ja, ik wil meer weten over het totaalpakket van Da Vinci Salonautomatisering voor 62,50 per maand. Postzegel niet nodig Naam: Ja, ik wil gratis meer info per post ontvangen ( Ja, ik wil een gratis online demo ( Naam salon: Telefoon: Antwoordnummer 2021 Da Vinci Salonautomatisering 7250 ZX VORDEN

11 Marktleider in salonautomatisering met salons als klant! 11 ONTWIKKELINGEN waar zijn we mee bezig? Bij Da Vinci zijn continu acht programmeurs aan het werk om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren. Waar zijn zij mee bezig? Dat lees je hier! DE KAPPERSAPP Status: Een APP voor de iphone waar alle Da Vinci kappers in komen te staan. Zo heb je er als Da Vinci kapper nóg meer voordeel van dat je klant bent van Da Vinci en zo vindt jouw (nieuwe) klant je nog sneller. HAIRPLANNER.NL > NIEUWE VERSIE!!! Status: Een nieuwe versie van de Hairplanner.nl (Online Afsprakenboek). Binnenkort kun je de Hairplanner.nl compleet online gebruiken. Dus je hoeft in Da Vinci Salon geen werkrooster meer in te vullen. Iedere kapper in Nederland kan zo meteen gratis met de Hairplanner van Da Vinci aan het werk. KAPPERSBOEKHOUDING Status: Makkelijk, kapperaal je boekhouding regelen! Hier hoef je geen boekhoudkunde voor te hebben gestudeerd! Houd in de gaten voor de allernieuwste ontwikkelingen. Bereik je klanten nu ook op Hyves, Facebook en Twitter: ga naar illustratie: Nozzman 2011

12 AFSPRAKEN WASSEN KNIPPEN FÖHNEN AFREKENEN PRODUCTEN Da Vinci... Weet hoe het er in een salon aan toe gaat: familiebedrijf met 65 jaar ervaring in eigen salon. Heeft meer dan salons als klant en is daarmee marktleider in de kappersbranche! (waarvan 441 kappersfiliaalbedrijven als klant) Biedt 47 kappersscholen gratis het Da Vinci programma aan. Is strategisch softwarepartner van de ANKO. Deze producten allemaal voor slechts 62,50... je zult ze maar niet hebben! Da Vinci Salon Basis Kapperswebsite Pinkoppeling Reserve Kopie Op Internet MijnDaVinci.nl Omzetmonitor HairPlanner.nl Maandelijkse tipmail Onbeperkt gebruik van Helpdesk 24-uursservice Da Vinci Magazine Kappersactie Optioneel bij het abonnement op Da Vinci Salon Da Vinci Kantoor Da Vinci Filiaal Haarpuntenpassen Hardware Losse Da Vinci producten Kapperswebsite Gratis HairPlanner.nl Kappersreclame ANKO Ondernemersdisk Gratis Kappersbarometer.nl COLOFON: Dit magazine is een uitgave van Da Vinci Salonautomatisering.nl Postbus AA Vorden Telefoon Fax Website: Twitter: twitter.com/davincikappers Hyves: davincivorden.hyves.nl Blog Lidwien: lidwienheersink.blogspot.com Da Vinci Magazine.nl verschijnt in een oplage van exemplaren Vormgeving & redactie: Een bijdrage of opmerking insturen? Mail het naar:

M A G A Z I N E.nl. DECEMBER 2010 No.1 jaargang 1 O.A. IN DIT NUMMER: Salons aan het woord p. 3. De kapperskok... recepten voor meer omzet! p.

M A G A Z I N E.nl. DECEMBER 2010 No.1 jaargang 1 O.A. IN DIT NUMMER: Salons aan het woord p. 3. De kapperskok... recepten voor meer omzet! p. AFSPRAKEN WASSEN KNIPPEN FÖHNEN AFREKENEN DECEMBER 2010 No.1 jaargang 1 M A G A Z I N E.nl Marktleider in salonautomatisering met meer dan 1.535 salons! O.A. IN DIT NUMMER: Salons aan het woord p. 3 De

Nadere informatie

M A G A Z I N E.nl O.A. IN DIT NUMMER: De kapperskok... recepten voor nog meer omzet! p. 3. Salons aan het woord p. 4

M A G A Z I N E.nl O.A. IN DIT NUMMER: De kapperskok... recepten voor nog meer omzet! p. 3. Salons aan het woord p. 4 AFSPRAKEN WASSEN KNIPPEN FÖHNEN AFREKENEN FEBRUARI 2011 No.1 jaargang 2 M A G A Z I N E.nl O.A. IN DIT NUMMER: De kapperskok... recepten voor nog meer omzet! p. 3 Salons aan het woord p. 4 Voor boven je

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Media wijsheid. Wifigeneratie. Privacy. Onderwerpen. Games. Cyberpesten

Media wijsheid. Wifigeneratie. Privacy. Onderwerpen. Games. Cyberpesten Mark van den Bosch? Media wijsheid Privacy Wifigeneratie Onderwerpen Games Cyberpesten Mediawijsheid Waarom mediawijsheid? Welke media gebruikt u? E-mail Website(s) Mobiele telefoon(s) Vaste pc ipad Laptop

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Operator Handleiding DateLive.nl

Operator Handleiding DateLive.nl Operator Handleiding DateLive.nl Op DateLive.nl zal je erotische berichten beantwoorden op een bericht- per- bericht basis. Je krijgt een nieuw bericht van een klant te zien met de bijbehorende profiel

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson

Meld. seksueel misbruik. aan de commissie-samson Meld seksueel misbruik aan de commissie-samson Help ons Mijn naam is Rieke Samson en ik wil je vragen om ons te helpen bij het onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen en jongeren. Zelf ben ik voorzitter

Nadere informatie

WERKBLADEN Seksuele intimidatie

WERKBLADEN Seksuele intimidatie WERKBLADEN Seksuele intimidatie 1 Waarom dit boekje? 1.1 Zet een rondje om het goede antwoord. Seksuele intimidatie komt vaak voor. Ja Nee Seksuele intimidatie komt weinig voor. Ja Nee Mannen worden vaker

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 29 ouders)!

ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 29 ouders)! 18 responses View all Publish analytics 18 responses ipad enquête - ouders - 18 reacties (van 9 ouders) Summary View all responses Publish analytics In welke mate ziet u uw zoon of dochter de ipad thuis

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal?

Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal? Welkom bij Joyn DayCare. Je kunt gaan beginnen! Hoe werkt de ouder app en het ouderportaal? Welkom Gefeliciteerd! Wat leuk dat je als ouder(s) gebruikt kunt maken van Joyn DayCare. Wist je dat je op twee

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Krabbie Krab wordt Kapper

Krabbie Krab wordt Kapper E-boek Geschreven en Vormgeving Esther van Duin Copyright Esthers Atelier www.esthersatelier.nl email info@esthersatelier.nl Krabbie Krab wordt Kapper Krabbie krab was een kunstenaar. Hij maakte beelden

Nadere informatie

TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN

TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN Het is een feest om een echt kunstwerk in huis te hebben! Toch denken veel mensen dat ze zich dat niet kunnen veroorloven. Of dat het ingewikkeld is

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Netwerken vanuit je hart

Netwerken vanuit je hart LinkedIn Tips: Zorg voor een optimaal goed professioneel uitziend profiel Kies voor een duidelijke professionele foto Ben je op zoek naar werk? Laat dat duidelijk zien in je profiel door woorden te gebruiken

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Pen en papier? Van alles en nog wat Dit klinkt wat oneerbiedig maar zo bedoel ik het niet Waar ik het

Nadere informatie

WAAROM DIT BOEKJE? VERBODEN

WAAROM DIT BOEKJE? VERBODEN WAAROM DIT BOEKJE? Dit boekje gaat over seksuele intimidatie op het werk. Je hebt te maken met seksuele intimidatie als een collega je steeds aanraakt. Of steeds grapjes maakt over seks. Terwijl je dat

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

BOEKHOUDING, KERNGETALLEN EN WAT KAN IK HIERMEE?

BOEKHOUDING, KERNGETALLEN EN WAT KAN IK HIERMEE? BOEKHOUDING, KERNGETALLEN EN WAT KAN IK HIERMEE? Kappersadministratie.nl Ronald Geerlings Waar gaan we het over hebben? De Da Vinci Norm Kerngetallen Resultaatoverzichten Boekhouding Tips om kosten te

Nadere informatie

Handleiding beheertool mini-website

Handleiding beheertool mini-website Handleiding beheertool mini-website 2013 Salon Solution is onderdeel van Wiewathaar.nl Inleiding Klanten van Wiewathaar.nl kunnen hun mini-website bijhouden met de online beheertool. In deze handleiding

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Maak van je kind een maker!

Maak van je kind een maker! Maak van je kind een maker! En word er zelf ook één. Zes regels waarmee dat waarschijnlijk best wel lukt. 1 Welkom In dit boekje vertellen we over maken. Het is speciaal gemaakt voor ouders die samen met

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels gemaakt door Eva Prince 10/10/15 voorwoord Ik doe mijn werkstuk over Kinderpostzegels. Want ik vind dat kinderpostzegels verkopen leuk is. Ik vind dat Stichting Kinderpostzegels

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Moeder worden, moeder zijn

Moeder worden, moeder zijn Moeder worden, moeder zijn Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Postbus 10208 1001 EE Amsterdam Telefoon: (020) 520 60 70 Fax: (020) 520 60 61 E-mail: info@eenvoudigcommuniceren.nl Website: www.eenvoudigcommuniceren.nl

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

beste online marketing voor jouw kantoor.

beste online marketing voor jouw kantoor. Een review is de beste online marketing voor jouw kantoor. HOGERE OPBRENGSTEN LAGERE KOSTEN POSITIEVE EFFECTEN VOORWOORD INHOUD Je moet grondig je best doen om online goed gevonden te worden. Het internet

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, familie, vrienden, gezelligheid, sporten, creatief bezig zijn, oppassen, kinderen, technologie.

Kinderdagverblijf, familie, vrienden, gezelligheid, sporten, creatief bezig zijn, oppassen, kinderen, technologie. Onderzoek Interview 1 Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20 jaar Beroep: begeleider op kinderdagverblijf Smartphone: HTC XL Interview vragen algemeen Zo ja, van welk merk en wat voor abonnement heb je (zegt iets

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me De Zelf-liefde test bestaat uit een tiental vragen op een aantal belangrijke thema s in je leven: Zelfbeeld Relaties Werk Het leven Print de Zelf-liefde

Nadere informatie

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten.

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. 1 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN Geschreven door Janny Brusselers Hallo! Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn gratis nieuwsbrief! Als dank hiervoor, verklap ik dé 3 geheimen die jou

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij UES030_brochureA5_06.indd 1 27/10/15 17:41 UES030_brochureA5_06.indd 2 27/10/15 17:41 Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders,

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

Alle communicatiekosten overzichtelijk online. Dennis de Borst directeur Febo. Vast Mobiel VastMobiel

Alle communicatiekosten overzichtelijk online. Dennis de Borst directeur Febo. Vast Mobiel VastMobiel Alle communicatiekosten overzichtelijk online Dennis de Borst directeur Febo Intercity Zakelijk maakt telefoniekosten Febo inzichtelijk Efficiënter bestelproces dankzij mobiel netwerk Intercity Zakelijk

Nadere informatie

Cloud + online Afsprakenboek ACTIE

Cloud + online Afsprakenboek ACTIE Cloud + online Afsprakenboek ACTIE Wat heeft u hiervoor? De super gebruiksvriendelijke kassa software van Flexxis bestaat onder andere uit onderstaande componenten: Volledige kassafunctie Volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Koninklijke webcare. Door: Michael Elbers

Koninklijke webcare. Door: Michael Elbers Koninklijke webcare Door: Michael Elbers Op 28 januari 2013 om 14 uur werd ik gevraagd om een plan te schrijven voor de inzet van sociale media tijdens Koninginnedag. Toen ik na dat gesprek weer terug

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E.

Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Page of 6 Enquête basisonderwijs Deze vragenlijst bestaat uit vijf delen, A t/m E. Er zijn in totaal 9 vragen. A. Over jezelf Dit onderdeel bestaat uit zeven vragen. Hoe oud ben je? In welke klas zit je?

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

5 ONMISBARE TOOLS VOOR SALONEIGENAREN

5 ONMISBARE TOOLS VOOR SALONEIGENAREN 5 ONMISBARE TOOLS VOOR SALONEIGENAREN 1 Ik ben Heleen Lambers. Sparringpartner, haarstylist, salonadviseur Met ruim 25 jaar ervaring als haarstylist, waarvan ruim 11 jaar als saloneigenaar in het hoog

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Onderzoek Seksueel getint gedrag op internet

Onderzoek Seksueel getint gedrag op internet Onderzoek Seksueel getint gedrag op internet Publicatiedatum: maart 2013 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 5 tot 18 oktober 2012, deden 1714 jongeren mee. De uitslag is gecorrigeerd

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Voor uw salonautomatisering. Wat kan ik met een Haarpuntenpas?

Voor uw salonautomatisering. Wat kan ik met een Haarpuntenpas? Da Vinci Voor uw salonautomatisering Wat kan ik met een Haarpuntenpas? 2 Inhoud 1. Waarom een Haarpuntenpas 2. De Da Vinci Haarpuntenpas 3. Hoe simper werkt de Haarpuntenpas in de praktijk? 4. Welke Haarpuntenpassen

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT.

KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT. KLEINE STAPPEN, VEEL RESULTAAT. IT-specialisten, managers en consultants maken al jaren gebruik van de PDCA-cyclus methode (Plan-Do-Check-Act) om processen te optimaliseren. Zij zoeken dan steeds naar

Nadere informatie