NIEUWSBRIEF 1 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 1 april 2015"

Transcriptie

1 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF 1 april 2015 Het is alweer april. In deze periode van het seizoen zijn er veel wedstrijden. Leuk en spannend. We hebben ze verderop in de nieuwsbrief maar even op een rijtje gezet. Als je zelf niet meedoet, kan je misschien wel komen kijken. De ALV is geweest. Daarin hebben we afscheid genomen van 3 bestuursleden. Dus ruimte voor een nieuw bestuurslid. Misschien wel u! Kijk verderop in de nieuwsbrief voor de taakomschrijving van secretaris. Marina van den Heuvel. (redactie nieuwsbrief en bestuurslid vrijwilligersbeleid) VAN DE VOORZITTER Voor u ligt alweer de 2 e nieuwsbrief van 2015 en het kan u haast niet ontgaan zijn maar de vereniging is weer volop in beweging. Kijk op de eerst volgende wedstrijd maar eens om u heen, ziet u de nieuwe banner van de Springbokken staan????? Ook op bestuurlijk vlak is de vereniging in beweging, zo hebben wij als bestuur, na 14 trouwe vrijwilligers dienstjaren, afscheid genomen van Peter Kuijpers. Peter heeft verschillende stadia van bestuurder doorlopen, van lid tot voorzitter, naar een dubbelrol van voorzitter/secretaris tot slechts secretaris. Dit alles uiteraard geheel in strijd met de statuten (maar ja, nood breekt wet). Ook Rob Elders (ledenadministratie) en Martine van Oostrum (2 e penningmeester) hebben te kennen gegeven het stokje te willen overdragen aan een nieuwe enthousiaste vrijwilliger en gelukkig heeft Mieke Russcher zich kandidaat gesteld als bestuurslid van het dagelijks bestuur, en uiteraard stemde iedereen tijdens de afgelopen ALV hiermee in. Ik wil Peter, Martine en Rob danken voor hun nimmer aflatende enthousiasme, de getoonde de inzet en betrokkenheid bij de vereniging en de steun in goede en mindere tijden. Ik weet zeker dat wij als vereniging altijd een beroep op hen kunnen doen als wij ergens advies of hulp bij nodig hebben. Uiteraard wens ik Mieke heel veel succes in haar nieuwe rol binnen de vereniging, maar vooral veel plezier. Marco Brehler (Voorzitter)

2 ALV 2015 In het eerdere stuk wees ik u op de ALV, welke inmiddels gehouden is. Maar voor die gene die hier niet bij aanwezig waren (opkomst was dramatisch laag) even een kleine samenvatting van deze avond. Een aantal zaken welke tijdens de ALV onder meer naar voren kwamen waren het afscheid van Peter, Martine en Rob. Het jubileum van Truus (25 jaar als vrijwilliger aan de bak bij de Springbokken). Truus was op vakantie dus een persoonlijke felicitatie volgt later. De gebeurtenissen van afgelopen seizoen, de activiteiten voor 2015/2016, uiteraard de financiële huishouding en de introductie van het nieuwe bestuurslid Mieke. Dit jaar hebben wij ook een zeer ingrijpende beslissing moeten nemen, maar daarover in een apart stuk meer. Voor diegene die dit allemaal gemist hebben de ALV voor 2016 staat gepland op 30 maart 2016 BELANGRIJKE BESLISSING TIJDENS ALV 2015 Zoals gezegd was de opkomst dit jaar zeer matig en dat juist in een tijd dat u als lid zo belangrijk bent in het verenigingsleven. Uw stem is namelijk doorslaggevend bij het nemen van belangrijke verenigings beslissingen. Dit jaar hebben wij een wel zeer ingrijpende beslissing moeten nemen, want zoals u weet treft de bezuinigingstaakstelling van ons, net als de andere sportverenigingen in Soest, hard. Zo hard zelfs dat de wij de zaalruimte aan de Smitsweg nauwelijks nog kunnen bekostigen. Vandaar dat wij als bestuur de beslissing hebben moeten nemen om m.i.v. het nieuwe seizoen als vereniging Soest te verlaten en ons onderkomen te zoeken in de Banninghal te Soesterberg. Omdat wij begrijpen dat dit voor u best lastig is, onderzoeken wij de mogelijkheid om een pendelbusje in te zetten, uiteraard kan dit alleen slagen met voldoende vrijwilligers die dit busje kunnen besturen. Het nieuwe lesrooster is vanaf 1 april te zien op onze website. Mocht u vragen hebben of zich als vrijwilliger willen aanmelden dan kunt u dit doen per mail (info@despringbokken.nl) of telefoon (donderdagavond 18:30 20:00). ONLINE NIEUWS Via vele wegen krijgen wij te horen dat onze website niet optimaal functioneert en zelf achterhaalde informatie toont. Dit klopt..daarom wij zijn op de achtergrond druk bezig met een geheel nieuwe website. Voor het maken en hosten van deze nieuwe site zijn wij nog opzoek naar mensen welke zich professioneel of hobby matig bezighouden met het bouwen en onderhouden van website s. Heb deze kennis en heb je tijd en zin om een paar uur in onze vereniging te steken. Meld je dan aan bij Frank Bielschowsky op webadmin@despringbokken.nl Op de website vindt u het lesrooster en kunt u uw kind afmelden voor de les. Kijk op Ook voor wedstrijduitslagen, agenda, foto s en ander nieuws moet u op de website zijn! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Ook nieuwsgierig naar leuke foto s, wedstrijden en andere activiteiten? Bezoek onze facebook pagina! Altijd actueel. En voor wie echt niets wil missen heeft De Springbokken ook een eigen Twitter Frank Bielschowsky (p.r. en communicatie)

3 KIJKLES In week 12 waren er weer kijklessen. Veel ouders hebben daar gebruik van gemaakt en hebben een uurtje meegekeken in de les. Dit was de laatste kijkles van dit seizoen. Op 28 juni word de ondelinge wedstrijd georganiseerd. Daaraan doen mee de recreatie jongensgym/meisjesgym en recreatie trampolinespringen. Ook de selecties turnen en trampolinespringen doen mee. Freerunnen en dans geven tussendoor demo s. Zo wordt het een dag voor de hele vereniging! We vinden het leuk als zoveel mogelijk mensen komen kijken! Dus zet de datum vast in je agenda. NIEUWE SECRETARIS Tijdens de Algemene Leden Vergadering zijn er 3 bestuursleden afgetreden en is er 1 algemeen lid toegetreden. Het bestuur bestaat nu uit 5 bestuursleden. We zijn op zoek naar een nieuwe secretaris. Wie durft de uitdaging aan? Taken secretaris: - Contacten KNGU en andere externen - Bijhouden en coordineren administratie - Voorbereiden vergaderingen in overleg met de voorzitter, verslaglegging en beantwoording ingekomen post - Opzetten en bijhouden van het archief - Maken jaarplan Als u interesse heeft kunt u een mail sturen naar: marcobrehler@despringbokken.nl. HALEN/BRENGEN SMITSWEG De zaal aan de Smitsweg ligt in een wijk waar wel eens wat gebeurt. Ook afgelopen periode zijn er weer een aantal incidenten geweest. Wat voor iedereen heel vervelend is, is dat de kinderen uit de buurt voortdurend proberen binnen te komen. Dat is niet de bedoeling. De trainers staan in de zaal en hebben geen overzicht over de deur en de kleedkamers. Daarom is er een bel en is de deur altijd dicht. Maar ook dat loopt niet altijd even soepel. Vandaar dat we de afspraken weer onder de aandacht willen brengen. Brengen/halen: De deur wordt 10 minuten voor de les tot 10 minuten na de les opengemaakt voor brengen/halen. Daarna wordt de deur voor NIEMAND meer opengemaakt. Dit om de rust binnen de lessen te bewaren. Bent u dus te laat, dan hebt u pech! Wij hopen dat u begrip heeft voor deze regel. Het moet ervoor zorgen dat de lessen zo rustig mogelijk verlopen en dat de tijd ook echt aan lesgeven besteed kan worden. Zijn er incidenten rond de zaal, wilt u deze dan melden aan de trainers!

4 TRAMPOLINESPRINGEN 28 maart was de laatste plaatsingswedstrijd voor de NK in Ahoy Rotterdam. Deze springers hebben zich geplaatst voor het NK: Individueel: Kiek Bielschowsky Emma Bakker Synchroon: Aimee Volmer/Elisa van Garderen Terra Brehler/Milou Dales Emma Bakker/Fleur Steman Jordi Kraaij/Jesper Jansen Kyra Nijssen/Yasmine de Graaf TURNEN DAMES Mooie resultaten en vooral een gezellige dag, zaterdag 28 maart, bij de Clubteam wedstrijden in Hooglanderveen. Team D, Ester, Pien, Mayra en Lynn, is 6e geworden. Team E, Sanne, Imme, Daphne en Babette, een 4e plaats. En team C, Franka, Annet, Lucy en Marije een 3e plaats Doorstroming halve finales en finales: NK 2 e divisie halve finale: Franka NK 3 e divisie halve finale: Jip, Pien, Marije, Lucy D1 regiofinale: Clare, Novt, Wies, Julia 4 e divisie regiofinale: Babette, Daphne, Imme, Annet, Ester 5e divisie regiofinale: Sanne 6e divisie regiofinale: Myrthe MINI ¾ KAMP Zaterdag 14 maart hebben veel meisjes en jongens teams meegedaan aan de mini ¾ kamp. 11 april is de finale en de volgende teams hebben zich geplaatst: Team 5: Lotte, Aimee, Iris, Johni, Hanne,. Team 7: Lara, Lara W., Isabel, Anne, Zoe, Sanne. Team 8: Chloe, Tata, Lieke, Ezri, Ciaara, Maud. Team 10: Lara, Veerle, Marjolein, Lina, Flo, Pam. Team 14: Laura, Iris, Sarah, Anne, Famke, Marit. Team 11: Daniel, Casper, Wouter, Mart Veel succes!

5 TURNEN HEREN Zaterdag 18 april is de finale heren turnen NTS laag. Hiervoor hebben zich geplaatst Viggo, Mad, Pat, Milan, Finn, Noah, Floris en Jort. Rick stond zaterdag 28 maart in de halve finale van het NK 3 e divisie. Hij is helaas niet door naar de finale. Hij is 18 e geworden en heeft op alle onderdelen zijn puntentotaal met 1 punt weten te overtreffen! WEDSTRIJD DATA 11 april finale mini ¾ kamp in Soest 18 april Eemland turntoernooi in Soest 18 april regiofinale 4 e en 5 e divisie turnen dames 18 april finale NTS laag turnen heren 25 april regiofinale D1 en D2 turnen dames 26 april ½ finale 3e divisie in Amsterdam 11, 18, 25 april PLW trampoline A/B 20/21 juni NK trampolinespringen in Ahoy Rotterdam 28 juni OLW de Springbokken 8 juli dansdemo in Optisport Soest VAKANTIES In de vorige nieuwsbrief zijn de verkeerde data vermeld voor de meivakantie. Hieronder de juiste data: Vakanties: Meivakantie: maandag 4 mei t/m vrijdag15 mei. Zomervakantie: maandag 13 juli t/m vrijdagvrijdag 21 augustus Vrije dagen: Vrijdag 3 april goede vrijdag Maandag 6 april 2 e paasdag Maandag 27 april koningsdag Maandag 25 mei 2 e pinksterdag

NIEUWSBRIEF juni 2013

NIEUWSBRIEF juni 2013 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF juni 2013 Het is bijna zomervakantie. Zaterdag 29 juni zijn de onderlinge wedstrijden geweest als afsluiter van het seizoen. Het was een sportieve, gezellige wedstrijd. Met

Nadere informatie

Rest mij nu niets anders dan jullie nogmaals een sportief, gezond en vooral leuk 2015 toe te wensen.

Rest mij nu niets anders dan jullie nogmaals een sportief, gezond en vooral leuk 2015 toe te wensen. VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF januari 2015 Allereerst wil ik u namens de Springbokken een gelukkig, gezond en sportief 2015 wensen! Het wordt, als het aan ons ligt in ieder geval, een sportief jaar. Er komen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2014

NIEUWSBRIEF januari 2014 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF januari 2014 Allereerst de allerbeste wensen voor 2014! Dat het maar weer een sportief jaar mag worden! We kunnen terugkijken op een sportief 2013. Ik hoop dat iedereen met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF zomer 2014

NIEUWSBRIEF zomer 2014 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF zomer 2014 Iedereen heeft, hoop ik, genoten van een welverdiende vakantie. Ook achter de schermen bij onze vereniging hebben we vakantie gehad. Het nieuwe seizoen staat voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2014

NIEUWSBRIEF maart 2014 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF maart 2014 Het is weer een volle nieuwsbrief geworden! Ik hou het dit keer dus maar kort. Veel leesplezier. Marina van den Heuvel. (redactie nieuwsbrief en bestuurslid vrijwilligersbeleid)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Nieuwsflits GYMNASTIEKVERENIGING

Nieuwsflits GYMNASTIEKVERENIGING Nieuwsflits GYMNASTIEKVERENIGING Jaar 1 nummer 4 Datum 1-6-2012 Vanuit het bestuur Het is zover, mijn beurt om mezelf aan u voor te stellen. Ik ben Marilyn Abrahams en ik zit, net als Jikke, sinds 2010

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Namens alle leiding en het bestuur van Impala wensen wij iedereen een gezond en sportief 2014. Wij zijn het jaar begonnen met het Grote Gymfeest. Net als vorig jaar was het weer

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers,

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers, Hoi Veppers, Het nieuwe seizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com. Namens alle

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen Nieuwsbrief Jaargang 7 nr.5 Juni 2013 www.molenwiekasten.nl Van de voorzitter Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. De zomervakantie staat immers al bijna voor de deur Er is met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland

Nieuwsbrief jan NIKA Hoogland In deze nieuwsbrief: Een terugblik. Voorzitter gezocht. Oproep namens de leiding. Gevonden, verloren en vergeten voorwerpen. Nieuws? Deel het met de PR Commissie. Schoonmaak. Tot slot. Reageren: secretariaat@nika

Nadere informatie

30 oktober nr. 21. Van het bestuur

30 oktober nr. 21. Van het bestuur 30 oktober nr. 21 De herfstvakantie is weer voorbij en we zijn klaar en uitgerust om de laatste periode van dit jaar in te gaan. Met deze Nieuwsbrief blikken we nog even terug op de start van dit gymseizoen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Tijden voor de recreatiegroepen vanaf 2 maart as.: Maandag recreatie tot 10 jaar 16.30 tot 17.30 uur recreatie vanaf 10 jaar 18.00 tot 19.00 uur Donderdag 18.00 tot 19.00 uur

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje voor het seizoen 2017-2018. In dit informatieboekje kunt u algemene informatie vinden over de vereniging, maar ook specifieke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen Mei 2018 Inhoud Voorwoord Wedstrijd opzet & districtindeling Overzicht wedstrijden Juryleden Vacatures LTC Vrijwilligers NK Contactinformatie Voorwoord De afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-2015. Algemene Leden Vergadering. Vakanties Impala: Activiteiten. Oproep, materialen gezocht. Grote Club Actie

Nieuwsbrief 1-2015. Algemene Leden Vergadering. Vakanties Impala: Activiteiten. Oproep, materialen gezocht. Grote Club Actie Nieuwsbrief 1-2015 De voorjaarsvakantie zit er al weer op, hopelijk is iedereen die met vakantie ging weer heelhuids thuisgekomen. Sinds januari zitten wij natuurlijk al weer lekker in het wedstrijdseizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen:

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: Beste zwemmers, ouders, vrijwilligers en supporters, Oktober 2014 Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: 1. Samenwerking WVZ met Together

Nadere informatie

NIKA Hoogland. nieuwsbrief januari 2017

NIKA Hoogland. nieuwsbrief januari 2017 In deze nieuwsbrief: Save the data: 22 januari Sponsordag! Belangrijk: doe mee aan de sponsoractie zoveel mogelijk handstanden in 1 minuut Zet jij je ook in voor de nieuwe huisvesting voor NIKA? Vacature

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief www.gymnia.nl Inhoud Vanuit de redactie en kalender 1 Vanuit het bestuur 2 Actueel 3 Fotopagina 6 Kletspraatjes 7 Lesrooster 8 Vanuit de redactie: Het jaar zit er al bijna weer

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2015-2016 Mededeling van het bestuur Een berichtje van het (nieuwe) bestuur. We willen toch graag beginnen met het feit dat we eigenlijk nog één persoon erbij zoeken

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen Februari 2019 Inhoud Voorwoord Oproep organiserende verenigingen Achterban overleg Dubbel mini trampoline 2e divisie Juryleden Herhaalde oproep ToF-chef noord Herhaalde oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Nieuwsbrief 3 november 2015 Voor u ligt nieuwsbrief nummer tweeëndertig van TurnCentrum Twente. Met de nieuwsbrief willen wij alle ruim 450 leden van de vereniging en hun ouders beter van informatie voorzien.

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

JAARPLANNING JAAR

JAARPLANNING JAAR JAARPLANNING JAAR 2018-2019 info@leleaart.nl Secretariaat: Mw. E. Hendriks de Bruijn Arendstraat 16 6601 AW Wijchen tel: 024-6416079 www.leleaart.nl AUGUSTUS 2018 Woensdag 01 Donderdag 02 Vrijdag 03 Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 79 jaargang 7 december 2011 Hallo allemaal, We kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond waar je in deze nieuwsbrief meer over kunt lezen! Verder staan er diverse vacatures open binnen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief Augustus 2016 Nieuwsbrief Augustus 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl.

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl. Welkom bij svdio Leuk dat je lid bent van svdio! Door middel van deze folder willen wij je graag op de hoogte brengen van een aantal praktische zaken. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het sportieve

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk.

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. 1 Contents Openstaande vacatures binnen MHC Uitgeest We hebben een gezonde, groeiende vereniging. Met het groter worden van de vereniging, hebben we

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL O P E N B A R E B A S I S S C H O O L M E T M O N T E S S O R I A F D E L I N G Dr. H. Colijnstraat 2 1067 CG Amsterdam tel: 020 6135296 fax: 020 6137119 info@troelstraschool.nl

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of JAARVERSLAG 2016 1 Jaarverslag 2016 Bestuur en Leiding Het verenigingsjaar 2016 was voor ODI een redelijk rustig jaar in de aanloop naar het jubileumjaar 2017. Qua samenstelling van het bestuur en de leiding

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Prinses Margriet beweegt!!

Gymnastiekvereniging Prinses Margriet beweegt!! DE TURNSLOF jaargang 2 volgnr. 22 oktober 2014 De digitale nieuwsbrief Hermien Jansen: marikjansen@ kpnplanet.nl, Aafke Walvoort: aafke_walvoort@hotmail.com, Hans Winkelhorst:h.c.winkelhorst@planet.nl,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 April 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris: Nely Huisken

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

MTV Nieuwsbrief. Van het bestuur. MTV Middelburg. In dit Nummer. Van het bestuur. Van het bestuur

MTV Nieuwsbrief. Van het bestuur. MTV Middelburg. In dit Nummer. Van het bestuur. Van het bestuur MTV Middelburg MTV Nieuwsbrief Van het bestuur Van het bestuur Iedereen werd onlangs geïnformeerd over de oriënterende gesprekken met Astrow over eventuele samenwerking. De gesprekken verlopen uiterst

Nadere informatie