(REGULIER) Burgemeester en wethouders besluiten de gevraagde vergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(REGULIER) Burgemeester en wethouders besluiten de gevraagde vergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen"

Transcriptie

1 Project: nr. W Olo nr: TIJDELIJKE OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 22 december 2016 van het St. Sebastiaan Gilde, Kromstraat JC Oss een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen zoals bedoeld in Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor bouwen van een tijdelijk clubgebouw. De aanvraag gaat over Huizenbeemdweg 11 in Oss, op het perceel met de gemeentelijke kadastrale aanduiding Oss, sectie K, nummer Burgemeester en wethouders besluiten de gevraagde vergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen Dit onder de bepaling dat de gewaarmerkte vergunningaanvraag en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Aan de vergunning verbinden wij de bijgevoegde voorschriften. Voor zover de aan de vergunning verbonden delen van de vergunningaanvraag niet in overeenstemming zijn met de gestelde voorschriften, zijn de voorschriften bepalend. PROCEDURE De voorbereiding van de beschikking op de aanvraag heeft plaatsgevonden overeenkomstig het bepaalde in 3.2 van de Wabo (de reguliere voorbereidingsprocedure).

2 2 PVTH/W De aanvraag is beoordeeld voor de omgevingsvergunning (regulier) aan de daarbij behorende artikelen van de Wabo. Tevens is de aanvraag getoetst aan het Besluit omgevingsrecht (Bor) en de Regeling omgevingsrecht. OVERWEGINGEN Gelet op artikel 2.1, 2.2 en 2.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de overwegingen in de bijlage "overwegingen en toetsingen" kan worden geconcludeerd dat de gevraagde vergunning onder voorschriften kan worden verleend. RECHTSMIDDELEN Bezwaarclausule De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Tegen de beschikking kan ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is verzonden, bezwaar worden aangetekend. Het bezwaarschrift dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oss, Postbus 5, 5340 BA Oss. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van de beschikking niet. Heeft u er belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed gelet op uw belangen dat vereist. Dit verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 2500 MA 's-hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Een voorlopige voorziening kan ook door derde belanghebbenden worden gevraagd. GELDIGHEID VAN DE VERGUNNING Overeenkomstig 5.4 van het Besluit omgevingsrecht geldt de verleende vergunning tot en met 1 februari Na het verstrijken van deze termijn is de vergunninghouder gehouden het bouwwerk terstond te zijner keuze hetzij slopen, hetzij in overeenkomstig te brengen met de van toepassing zijnde voorschriften.

3 3 PVTH/W ONDERTEKENING Oss, 1 februari 2017 Burgemeester en wethouders van Oss. Namens dezen, Coll: Ing. J.L.A.M. Jacobs. Teamleider van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. LEGES Grondslag Leges Bouwactiviteit , ,00 TOTAAL LEGES 2.150,00

4 4 PVTH/W INHOUDSOPGAVE BESLUIT...1 PROCEDURE...1 OVERWEGINGEN...2 RECHTSMIDDELEN...2 GELDIGHEID VAN DE VERGUNNING...2 ONDERTEKENING...3 LEGES...3 INHOUDSOPGAVE...4 BIJLAGE I PROCEDURELE ASPECTEN...5 Gegevens aanvrager en projectbeschrijving...5 Activiteiten aanvraag...5 Bevoegd gezag...5 Voorbereiding...5 BIJLAGE II VOORSCHRIFTEN...6 VOORSCHRIFTEN OVERIGE ACTIVITEITEN Bouwen Algemeen Hemelwater BIJLAGE III OVERWEGINGEN EN TOETSINGEN Bouwen Inleiding Toetsing Conclusie...7

5 5 PVTH/W BIJLAGE I PROCEDURELE ASPECTEN Gegevens aanvrager en projectbeschrijving Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 22 december 2016 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen zoals bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van het St. Sebastiaan Gilde, Kromstraat JC Oss voor bouwen van een tijdelijk clubgebouw. De aanvraag gaat over Huizenbeemdweg 11 in, op het perceel met de gemeentelijke kadastrale aanduiding Oss, sectie K, nummer Activiteiten aanvraag De aanvraag bestaat uit de volgende activiteit: Bouwen Bevoegd gezag Gelet op bovenstaande projectbeschrijving, alsmede op het bepaalde in hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) en de daarbij horende bijlage zijn wij het bevoegd gezag om de integrale omgevingsvergunning te verlenen of (gedeeltelijk) te weigeren. Daarbij zijn wij er procedureel en inhoudelijk voor verantwoordelijk dat in ons besluit alle aspecten aan de orde komen met betrekking tot de fysieke leefomgeving, zoals ruimte, milieu, natuur en aspecten met betrekking tot bouwen, monumenten en brandveiligheid. Verder dienen wij ervoor zorg te dragen dat de aan de omgevingsvergunning verbonden voorschriften op elkaar zijn afgestemd. Voorbereiding De voorbereiding van de beschikking op de aanvraag heeft plaatsgevonden overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag is beoordeeld voor bouwen aan artikel 2.1 lid 1a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Voorts is de aanvraag getoetst aan het Besluit omgevingsrecht en de Regeling omgevingsrecht.

6 6 PVTH/W BIJLAGE II VOORSCHRIFTEN VOORSCHRIFTEN OVERIGE ACTIVITEITEN 1. BOUWEN 1.1 Algemeen De verleende vergunning inclusief de tekeningen en andere bijlagen moeten altijd op de bouwlocatie aanwezig zijn. Indien een controlerend ambtenaar daar om vraagt, moeten deze gegevens ter inzage worden gegeven De uitvoering van het bouwplan moet geschieden overeenkomstig bijgaande situatietekening van de afdeling Informatieve Diensten BasisRegistratie en Belastingen van de dienst Gemeentebedrijven, nr. W Hemelwater De afvoer van hemelwater van gebouwen moet zodanig zijn dat er geen verontreiniging van water, bodem of lucht optreedt.

7 7 PVTH/W BIJLAGE III OVERWEGINGEN EN TOETSINGEN 1. Bouwen 1.1 Inleiding De omgevingsvergunning moet worden geweigerd indien de activiteit als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo niet voldoet aan de in artikel 2.10 Wabo gestelde toetsingsaspecten. Een toetsing aan deze aspecten heeft plaatsgevonden. 1.2 Toetsing De activiteit voldoet aan de voorschriften die zijn gesteld bij of krachtens het Bouwbesluit Gelet hierop kan de omgevingsvergunning op deze grond worden verleend. De activiteit voldoet aan de bouwverordening van de gemeente Oss. Gelet hierop kan de omgevingsvergunning op deze grond worden verleend. De activiteit vindt plaats in een gebied waarvoor het bestemmingsplan "Noord-West-Oss " is vastgesteld. De aangevraagde activiteit is hiermee niet in strijd. Gelet hierop kan de omgevingsvergunning op deze grond worden verleend. Het uiterlijk of de plaatsing van het bouwwerk, waarop de aanvraag betrekking heeft, is niet in strijd met redelijke eisen van welstand zoals neergelegd in de welstandnota van de gemeente Oss, gewijzigd vastgesteld op 25 juni Gelet hierop kan de omgevingsvergunning op deze grond worden verleend. 1.3 Conclusie Vanuit het toetsingskader dat betrekking heeft op het (ver)bouwen van een bouwwerk zijn er ten aanzien van deze activiteit geen redenen om de omgevingsvergunning te weigeren. In deze beschikking zijn voorschriften opgenomen.

8 8 PVTH/W 25130

9 Dossiernr.: W ADRESBESLUIT BESLUIT Burgemeester en wethouders besluiten met betrekking tot nummeraanduidingen het volgende. Aan het volgende verblijfsobject wordt de volgende nummeraanduiding (opnieuw) toegekend: Naam openbare ruimte Nummeraanduidinoppervlakte Woonplaats Gebruiks- Gebruiksdoel Huizenbeemdweg 11 Oss 114 m 2 Bijeenkomst Overeenkomstig de bij dit besluit behorende adrestekening en postcodetoekenning. OVERWEGINGEN Het besluit is genomen op basis van het gestelde in: artikel 108 van de Gemeentewet en artikel 3 lid 2 van de "Verordening naamgeving en nummering (adressen) Oss 2013" van de gemeente Oss; artikel 6 van de Wet basisregistraties adressen en gebouwen, die per 1 juli 2009 in werking is getreden, waarin gemeenten onder andere wordt opgedragen nummeraanduidingen toe te kennen aan de op het grondgebied van de gemeente gelegen verblijfsobjecten, standplaatsen en ligplaatsen.

10 2 PVTH/W RECHTSMIDDELEN Een belanghebbende, die het niet eens is met het genomen adresbesluit, heeft de mogelijkheid om een bezwaarschrift in te dienen. Ingevolge artikel 6:4 en 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan, binnen zes weken na dagtekening van dit adresbesluit, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college, postbus 5, 5340 BA te Oss. Een bezwaarschrift schorst overigens niet de werking van dit besluit. ONDERTEKENING Oss, 1 februari Burgemeester en wethouders van Oss. Namens dezen, Coll: Ing. J.L.A.M. Jacobs. Teamleider van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID)

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) Project: nr. W 10403 OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 3 november 2014 van A.A. de Groot, Batterijstraat 23A, 5396 NT te Lithoijen een aanvraag

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een gebouw brandveilig gebruiken van een gebouw Beschikking 275333 *17.057311* 17.057311 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 275333 Uitgebreide procedure Het College van

Nadere informatie

1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V.

1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V. Archiefexemplaar Provincie Zeeland 1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VOORBLAD Algemeen Aan: Dow Benelux B.V. Postbus 4 4530 AK Terneuzen Kenmerk: 12023173 Afdeling: Milieuhygiëne Datum: 28 september

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING nr

OMGEVINGSVERGUNNING nr omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.214629* 15.214629 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER)

OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) Project : nr. W 6427 OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) AANVRAAG Gegevens aanvrager en projectbeschrijving Op 23 april 2013 hebben wij een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Zeeland Refinery N.V. Luxemburgweg 1 4455 TM NIEUWDORP Kenmerk: Afdeling: W-AOV150361 Vergunningverlening Datum: 7 oktober 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf Beschikking 258437 *16.136896* 16.136896 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 258437 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 362335 Dossier: OV17111 Documentnummer: 362335BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 28 juni 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 362494 Dossier: OV17113 Documentnummer: 362494BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 2 juli 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen van

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2093023/3293348 Stahl Europe BV uitgevoerd aan de Sluisweg 10 te Waalwijk. s-hertogenbosch, 25 oktober 2012. Gedeputeerde

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV16027 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV16027 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 314205 Dossier: OV16027 Documentnummer: 314205BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 21 februari 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

VERZONDEN 21 DEC. 21)1?

VERZONDEN 21 DEC. 21)1? V GEMEENTE VA EKENS W AARD VERZONDEN 21 DEC. 21)1? BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2017.0293 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een zorgcentrum brandveiliggebruiken van een zorgcentrum Beschikking 246349 *16.019084* 16.019084 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 246349 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID)

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) Project: nr. W 32352 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) ONTWERPBESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 19 mei 2016 van Gemeente Oss, Postbus 5 5340 BA Oss een aanvraag voor

Nadere informatie

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD- BRABANT op de op 29 juli 2014 bij hen ingekomen aanvraag van Attero Zuid B.V. om een vergunning krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Yara Sluiskil B.V. Industrieweg 10 4541 HJ SLUISKIL Kenmerk: Afdeling: W-AOV160245 Vergunningverlening Datum: 4 juli 2016 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een schoolgebouw brandveiliggebruiken van een schoolgebouw Beschikking ZD19.003570 *19.462917* 19.462917 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 316580 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten) vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde

Nadere informatie

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN Onderwerp Wij hebben op 29 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van FrieslandCampina DMV B.V. Het betreft het aanpassen/vernieuwen dakpallet

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Yara Sluiskil B.V. Industrieweg 10 4541 HJ Sluiskil /00192363 Vergunningverlening Datum: 6 juni 2018 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

vinţįsdienst Midden- en West-Hrabint

vinţįsdienst Midden- en West-Hrabint vinţįsdienst Midden- en West-Hrabint Ons kenmerk C2129671/3486872 Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord Brabant op de op 12 september 2013 bij hen ingekomen aanvraag van SITA ReEnergy Roosendaal

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 339494 Dossier: OV16158 Documentnummer: 339494BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 november 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID)

OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) Project: nr. W 18232 Olo nr: 2179201 OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREID) BESLUIT Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss hebben op 5 februari 2016 van Brabant Wonen, Postbus 151, 5340 AD Oss een aanvraag

Nadere informatie

ÀrchiefexMhpteat ~T. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V.

ÀrchiefexMhpteat ~T. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V. ÀrchiefexMhpteat Provincie Zeeland 1 1 1 ~T BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) Algemeen Aan: Dow Benelux B.V. Postbus 48 4530 AA Terneuzen Kenmerk: 12076689 Afdeling: Milieuhygiëne Datum: 27 november

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug Beschikking ZD18.002800 *18.105330*

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Sinke Vastgoed B.V, Nishoek 38 A 4416 PE Kruiningen W-AOV160110/00126175 Vergunningverlening Datum: 21 april 2016 Onderwerp:

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17181 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17181 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 607805 Dossier: OV17181 Documentnummer: 607805BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 16 oktober 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING LET OP! Dit is nog geen omgevingsvergunning. Hiermee kunt u nog niet starten met de werkzaamheden.

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING LET OP! Dit is nog geen omgevingsvergunning. Hiermee kunt u nog niet starten met de werkzaamheden. VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 12 september een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een. De aanvraag gaat over nabij Van Heemstraweg 2 te Weurt

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Midden- eti West-lirabant H Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2121950/3464480 op de op 7 juni 2013 bij hen ingekomen aanvraag van Nyrstar Budel BV, om

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van een woongebouw verbouwen van een woongebouw Beschikking 276063 *17.179341* 17.179341 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 276063 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening verbouwen en splitsen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 310959 Dossier: OV16006 Documentnummer: 310959BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 18 januari 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een 2-onder-1-kap-woning bouwen van een 2-onder-1-kap-woning Beschikking 262791 *17.195803* 17.195803 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 262791 Uitgebreide procedure Het College van

Nadere informatie

Archiefexemplaar BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

Archiefexemplaar BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND ; : Archiefexemplaar Provincie Zeeland BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Rosier Nederland B.V. Westkade 8A 4551 BVSasvan Gent Kenmerk: 1201427 Afdeling: Datum: Milieuhygiene 7juni2012

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Handelsonderneming Gebroeders Rast V.O.F. Aangevraagde activiteiten : Het bouwen van een overkapping Locatie : Dikkersweg

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2106032/3400764 op de aanvraag om een omgevingsvergunning van Robesta Vastgoed B.V. uitgevoerd bij de inrichting Van

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 339696 Dossier: OV16160 Documentnummer: 339696BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitvoeren

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Yara Sluiskil B.V. Industrieweg 10 4541 HJ Sluiskil Kenmerk: Afdeling: /00127862 Vergunningverlening Datum: 26 april 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17205 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17205 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 398047 Dossier: OV17205 Documentnummer: 398047BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17148 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17148 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 367433 Dossier: OV17148 Documentnummer: 367433BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 26 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning wijzigen van de voorwaarden van omgevingsvergunning 218854 wijzigen van de voorwaarden van omgevingsvergunning 218854 Beschikking 283742 *17.130142* 17.130142 WIJZIGINGSVERGUNNING nr.

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 328749 Dossier: OV16100 Documentnummer: 328749BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 18 juli 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV17206 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV17206 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 698042 Dossier: OV17206 Documentnummer: 698042BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 15 november 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan voor het bouwen van 11 sociale huurwoningen afwijken van het bestemmingsplan voor het bouwen van 11 sociale huurwoningen Beschikking 280118 *17.179690*

Nadere informatie

ik\ ii H(0 lyr?oi' F/7/ iilllllllllllllllllllluj * 6 AUG. im #tf opm. verzending Verzending geschiedt door afdeling

ik\ ii H(0 lyr?oi' F/7/ iilllllllllllllllllllluj * 6 AUG. im #tf opm. verzending Verzending geschiedt door afdeling iilllllllllllllllllllluj 12019174 GEMANDATEERD BESLUIT zaaknummer Wa. 12.062 verwijsnummer.. lyr?oi' / mede Afdelingshoofd Fin. Toets datum }(./» datum ^fj Gemandateerde mevr. ing. I. Janse, H(0 Besluit

Nadere informatie

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN Onderwerp Wij hebben op 29 december 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Den Ouden Groenrecycling BV. Het betreft het bouwen van een nieuw entreegebouw.

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OMGEVINGSDIENST. Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 1 0 NOV 2014 FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK

Omgevingsvergunning OMGEVINGSDIENST. Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 1 0 NOV 2014 FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK 1 0 NOV 2014 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK Omgevingsvergunning Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 141106/MvSC/mlu-001 Kenmerk aanvraag: OLO 1496803, dd. 15 oktober

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Archiefexemplaar 1 I i Provincie Zeeland BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND VOORBLAD Algemeen Aan: Yara Sluiskil B.V Postbus 10 4540 AA Sluiskil Middelburg: 16 augustus 2012 Kenmerk brief:

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 258760

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2101802/3339570 op de op 23 november 2011 bij hen ingekomen aanvraag van Remat Chemie BV, om vergunning krachtens de

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a Wabo)

OMGEVINGSVERGUNNING. het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a Wabo) OMGEVINGSVERGUNNING voor: het bouwen van een loods activiteit: het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a Wabo) verleend aan: Bouwkundig Bureau Juk locatie: Oosterhorn 4 te Farmsum olo-nummer:

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

31 oktober 2011 OV Publiekszaken/ J. Keeris

31 oktober 2011 OV Publiekszaken/ J. Keeris Rooymans van Boxtel Bouwmanagement t.a.v. dhr. J.P. Rooymans Biesterweg 69 5615 AG Eindhoven Uw brief van Uw kenmerk Afdeling/Ambtenaar 31 oktober 2011 OV 2011.195 Publiekszaken/ J. Keeris Doorkiesnr.:

Nadere informatie

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT Keizer Karel V Singel 8 Postbus 803 601 AK Eindhoven I: www.odzob.nl Beschikking van Cedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 31 maart 2014 ingediende aanvraag van

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 323573 Dossier: OV16070 Documentnummer: 323573BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 27 mei 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen van

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2106939/3376738 H. Vrakking BV uitgevoerd aan de Zeedijk 47 te Etten-Leur. s-hertogenbosch, 3 april 2013. Gedeputeerde

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Bouw- en betonbedrijf Gebr. Löwik BV Aangevraagde activiteiten : Het herbouwen van een afgebrand pand Locatie : Buitenhavenweg

Nadere informatie

GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131

GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131 gemeente Hardinxveld-Giessendam GECORRIGEERD EXEMPLAAR OMGEVINGSVERGUNNING GemHG/UIT/48301 Zaaknummer: O 2017/131 Gezien het verzoek ingekomen op 5 september 2017 van de Stichting Buitenhof, p/a Van Asperenstraat

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2108953/336628 Martens prefab Beton BV aan de Industrieweg 41-42 te Waalwijk. s-hertogenbosch, 11 maart 2013. Gedeputeerde

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning gewijzigd brandveilig gebruiken van een gebouw gewijzigd brandveilig gebruiken van een gebouw Beschikking 289477 *17.193172* 17.193172 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 289477 Uitgebreide

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit Beschikking ZD18.004277

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND .»» I Archiefexemplaar Provincie Zeeland 1 I I I 1 1 1 ' ~T BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Rosier Nederland B.V. Postbus 70 4550 AB Sas van Gent Kenmerk: 12009287/WA. 12.022 Afdeling:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Onderdeel Bouwen. Van Peperzeel BV James Wattlaan 6 Lelystad

Omgevingsvergunning Onderdeel Bouwen. Van Peperzeel BV James Wattlaan 6 Lelystad Omgevingsvergunning Onderdeel Bouwen Van Peperzeel BV James Wattlaan 6 Lelystad Aanvraagnummer: OLO-2327103 Locatie: James Wattlaan 6 8218 MB Lelystad Onderwerp: Bouwen van een opslagruimte voor verpakkingsmateriaal

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 4 maart 2016 bij hen ingekomen aanvraag van de heer F.J.H. Swinkels te Heusden,

Nadere informatie

Archiefexemplaar. Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V.

Archiefexemplaar. Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V. Archiefexemplaar Provincie Zeeland VOORBLAD Algemeen Aan: Dow Benelux B.V Postbus 48 4530 AA Terneuzen Kenmerk: Afdeling: 11117316/WA.11.089 Milieuhygiene Datum 15 november 2011 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

* *

* * *15.077900* 15.077900 omgevingsvergunning bouwen van 9 woningen bouwen van 9 woningen Beschikking 229461 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 229461 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

*15.173770* 15.173770

*15.173770* 15.173770 omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.173770* 15.173770 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: DOW Benelux B.V. Herbert H. Dowweg 5 4542 NM HOEK Kenmerk: Afdeling: Vergunningverlening Datum: 17 maart 2016 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2092070/3297345 op een aanvraag voor een omgevingsverguning ex artikel 2.1, lid 1, onder a (bouw) en ex artikel 2.1,

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2084998/3298354 op een aanvraag voor een omgevingsverguning ex artikel 2.1, lid 1, onder a (bouw), ex artikel 2.1, lid

Nadere informatie

Archiefexemplaar. T i 1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN. Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen

Archiefexemplaar. T i 1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN. Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen Archiefexemplaar I Provincie Zeeland T i 1 1 r BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VOORBLAD Algemeen Aan: Yara Sluiskil B.V. Postbus 10 4540 AA Sluiskil Middelburg, 5 juni 2012 Kenmerk brief: Afdeling:

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Herculesweg 35 4338 PL MIDDELBURG Vergunningverlening Datum: 28 november 2017 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf Beschikking 276730 *17.054664* 17.054664 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 276730 Uitgebreide

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING voor: Plaatsen schutting activiteiten: bouwen van een bouwwerk gebruik in strijd met het bestemmingsplan verleend aan: De heer A.A. van der Griend locatie: Aurorastraat 6, 9635

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2107629/3370006 op de op 18 januari 2013 bij hen ingekomen aanvraag van MSD Oss BV, om een vergunning krachtens de Wet

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp)

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) verleend aan Rabobank Zuid en Oost Groningen voor het bouwen van een Rabobank geldkiosk aan de Hoofdweg 29 in Bellingwolde Veendam Nummer gemeente: 141114 Nummer Liza: 26644

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2049547/2848969 op de op 5 oktober 2011 bij hen ingekomen aanvraag van NV Organon, om vergunning krachtens de Wet algemene

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV

Omgevingsvergunning OV Omgevingsvergunning OV 20180094 Aanvraag Op 30 mei 2018 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van de heer C.W. Salimans voor het plaatsen van een erfafscheiding op het adres Rietdekker

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 366312 Dossier: OV17139 Documentnummer: 366312BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Archiefexamp»aar Provincie Zeeland BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Datum: Bijlagen: Onderwerp: Total Raffinaderij Nederland N.V. Luxemburgweg 1 4455 TM Nieuwdorp

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet

Omgevingsvergunning OV van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet Omgevingsvergunning OV 18069 Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant ^OMGEVINGSDIENST Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 31 mei 2012 bij hen ingekomen aanvraag Viemminx varkens, om vergunning krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Eastman Chemical Middelburg B.V. Herculesweg 35 4338 PL Middelburg Kenmerk: W-AOV170384 / 00172332 Afdeling: Vergunningverlening Datum: 18 september

Nadere informatie

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.

GEMEENTE VA EKEN SWAAR D BESLUIT. Omge ingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2. V VERZONDEN GEMEENTE VA EKEN SWAAR D 19 SEP, 2017 \ \ BESLUIT Omge ingsvergunning OV 2017.0242 \ \ Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 485964 1. Inleiding Op 28 mei 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op de woning op het perceel Sandtlaan 6

Nadere informatie

Archiefexemplaar Provincie Zeeland

Archiefexemplaar Provincie Zeeland Archiefexemplaar Provincie Zeeland VOORBLAD Algemeen Aan: Dow Benelux B.V. Postbus 48 4530 AA Terneuzen Kenmerk: 11117184/WA. 11.88 Afdeling: Milieuhygiene Datum: 17 november 2011 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2037810/2791301 op de op 24 juni 2011 bij hen ingekomen aanvraag van Brabant Alucast The Netherlands - site Oss, om

Nadere informatie

*15.183695* 15.183695

*15.183695* 15.183695 omgevingsvergunning veranderen (intern) van een zorgcentrum en het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum (intern) veranderen van een zorgcentrum en het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum Beschikking

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.:

OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.: gemeente Hardinxveld-Giessendam OMGEVINGSVERGUNNING GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.: 0523010000000798 Gezien het verzoek ingekomen en ontvankelijk verklaard op 17 november 2017 van Stichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 697624 1. Inleiding Op 13 mei 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het starten van een domino's pizza filiaal op basis van een afhaal- en

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND. Omgevingsvergunning ienen aan Arkema Vlissingen B.V.

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND. Omgevingsvergunning ienen aan Arkema Vlissingen B.V. Provincie Zeeland BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Datum: Bijlagen: Onderwerp: Arkema Vlissingen B.V. Postbus 70 4380 AB Vlissingen 11114231/Wa. 11.086 Mi lieu hygiene

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2050794/2853718 op de op 14 oktober 2011 bij hen ingekomen aanvraag van IFF Nederland BV, om vergunning krachtens de

Nadere informatie

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikel 2.10 \ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Algemene wet bestuursrecht en behoudens rechten van derden, aan R.J.M.

Nadere informatie

V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18,

V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD BESLUIT. Omgevingsvergunning OV Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18, V \ \ \ GEMEENTE VAL KEN SWAARD VERZONDEN 7 NOV 2016 BESLUIT Omgevingsvergunning OV 2016.0209 Burgemeester en wethouders besluiten, et inachtneming van artikel 2,18, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Herculesweg 35 4338 PL MIDDELBURG Vergunningverlening Datum: 16 januari 2018 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van

Nadere informatie