Figlo Academy. Haal het optimale uit uw Figlo implementatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Figlo Academy. Haal het optimale uit uw Figlo implementatie"

Transcriptie

1 Figlo Academy Haal het optimale uit uw Figlo implementatie

2 TEVREDEN KLANTEN, BLIJE ADVISEURS, LAGERE KOSTEN EN COMPLIANT ADVIES Yellowtail is de primaire Figlo implementatiepartner en beschikt over veel relevante kennis van het Figlo platform. Om het optimale uit uw Figlo implementatie te halen heeft Yellowtail Figlo Academy opgericht. Yellowtail ziet in de praktijk dat training /opleiding vaak onderbelicht blijft en de sluitpost is van het implementatietraject, met alle gevolgen vandien. Zo kan onvoldoende kennis van de nieuwe werkwijze en het Figlo platform leiden tot verkeerde adviezen aan klanten met het risico op voor hen nadelige financiële consequenties. Bovendien zorgt het voor veel frustratie en onnodig tijdverlies bij de adviseurs, veel nazorg vragen en support bij functioneel beheer en het gevaar dat u niet compliant bent aan regelgeving. De trainingen en opleidingen die vanuit de Figlo Academy worden verzorgd, worden door dezelfde mensen ontwikkeld als de mensen die het Figlo platform bij uw organisatie implementeren. Daardoor hebben zij een een goed beeld van de problemen waar eindgebruikers bij het gebruik van het Figlo Platform tegenaan lopen. ONZE VISIE: BLENDED LEARNING Traditionele trainingmethodes steunen op de trainer en wat hij overbrengt aan de adviseur. Tegelijkertijd worden mensen continu blootgesteld aan informatie, zodat de kans dat mensen hun aandacht meteen bij de les hebben en daadwerkelijk betrokken zijn erg laag is. Wellicht nog belangrijker is dat de mate waarin de adviseur bij traditionele methoden de stof begrepen heeft moeilijk te meten is. Yellowtail heeft daarom een aanpak ontwikkeld waarbij gebruikers een beperkte klassikale training krijgen, gericht op het nieuwe adviesconcept, de algehele klantbenadering en Figlo in vogelvlucht. Daarnaast zetten we elearning en etoetsing in. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verhalen en geanimeerde karakters, om de student optimaal te betrekken bij het onderwerp. De verhalen geven context, scenario s en achtergrond over het betreffende onderwerp. We geloven erin dat door het gebruik van professioneel ontwikkelde beelden, karakters en verhalen de voorspelbaarheid substantieel toeneemt. We noemen deze aanpak enttrainment.

3 PROFESSIONALE ANIMATIE Onze aanpak maakt gebruik van professionele beelden, voice over, scripts, meerdere talen, geluidseffecten, muziek en animatie. TRAININGSAANPAK Om vertrouwd te raken met het Figlo Platform (Advisor) bieden wij een voor klanten op maat gemaakte Figlo elearning omgeving. Deze elearning omgeving biedt een standaardtraining in de belangrijkste concepten van het Figlo platform en wordt uitgebreid met klantspecifieke scenario s. Gebruikers werken vanuit een leeromgeving. Deze omgeving geeft de opbouw van de modules in een oogopslag weer. Vanuit hier zijn de volgende bouwblokken van de elearning oproepbaar: Storytelling en characterplay. Screencams: een visualisatie van hetgeen de gebruiker invoert, opgenomen met een screencam en voorzien van gesproken commentaar waarin uitgelegd wordt wat er gebeurt en waar de gebruiker op moet letten. Reference manual: uitgebreide uitgeschreven handleidingen die te raadplegen zijn en als PDF uitgedraaid kunnen worden. Quick acces cards: korte infographics voor veelgebruikte functies. Drills: Waarmee getoetst wordt of de gebruiker de stof goed begrijpt.

4 REFERENCE BASED APPROACH Omdat het onmogelijk is te verwachten dat alle adviseurs vanaf het begin weten hoe ze het Figlo platform zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken, is er een naslagwerk beschikbaar voor alle elearning lessen. Eveneens zijn er Quick Access Cards (QACS) beschikbaar. Beide kunnen de studenten gebruiken wanneer ze zelf, op hun eigen werkplek, met het Figlo Platform aan de slag gaan. ZIEN DOEN UITVOEREN De elearning oplossing is gebouwd op het ZIEN DOEN UITVOEREN principe. De training start met de introductie van de karakters en het verschaffen van context aan de adviseur. De adviseur volgt de verhaallijn, waarin hij telkens meer informatie krijgt over de personen die hij moet verwerken in het Figlo Platform. Hier komt dan ook DOEN om de hoek kijken. Met zogenaamde Screencams krijgt de adviseur te zien hoe hij bepaalde posten moet opvoeren in het Figlo Platform. Daarbij krijgt hij niet alleen uitleg over hoe hij het moet invoeren, maar ook inzicht in het waarom. Hoe rekent Figlo platform bepaalde zaken door of hoe komt dit automatisch terug in het adviesrapport. ZIEN DOEN UITVOEREN De cursus is opgedeeld in lessen waarbij de student aan het begin van iedere les start met het bekijken van een uitleg (bijvoorbeeld van HAVEWANTDO). Vervolgens zien zij een screencam van de systeemtransactie die aan bod komt tijdens die les. Bijvoorbeeld hoe een product aan te maken in de productkaart in Figlo. Adviseurs voeren vervolgens die systeemtransactie uit (het aanmaken van de kaart). Hierbij maken zij gebruik van de handleiding, het geluidsfragment of bekijken nogmaals de screencam. Bij terugkomst op kantoor is de student in staat de transactie te verrichten met behulp van de handleiding of the QAC.

5 TOETSING Yellowtail biedt de mogelijkheid om toetsing toe te voegen aan de elearning modules met behulp van Drillster. Hierbij krijgen studenten oefeningen die hen verplichten een Figlo advies te voltooien op basis van specifieke klantscenario s en zo een vooraf gedefinieerd 'antwoord' of doel te bereiken. Over Drillster: 1. Drillster is een adaptief online leer en toetsplatform gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (Leitner systeem); 2. Drillster onthoudt per medewerker: Goede en foute antwoorden; Bekende en onbekende elementen; Wanneer bepaalde stof voor het laatst geoefend is.en verwerkt dit in een uniek adaptief algoritme 3. Het algoritme bepaalt op individueel niveau de volgorde en de frequentie van het leren en oefenen; 4. Het algoritme berekent de positie op de leercurve voor de specifieke lesstof. NB: de toetsing moet door de organisatie zelf uitgevoerd worden. TECHNOLOGIE Wij gebruiken Udemy als het elearning delivery platform. Het is ook mogelijk om de elearning via uw eigen distributiekanaal te ontsluiten. We gebruiken Drillster als standaard toetsingsplatform. COMBINATIE VAN GENERIEKE EN OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN Met onze aanpak willen wij een combinatie van generieke en op maat gemaakte trainingen ontwikkelen: een generieke training voor de Figlo Advisor modules en op maat gemaakte training voor specifieke scenario s en Figlo Studio projecten.

6 GENERIEK De generieke Figlo training bevat onderwerpen als: Het hoe en waarom van Figlo begrijpen 1 Advies op basis van resterend budget 2 Planning gebaseerd op scenario s 3 Eerst de klant en dan het product 4 Provisievrij advies Algemene platform instructies zoals: HaWaNeDo Traybar Het dashboard en andere weergaves De survey/vragenlijsten HAVE Complete inventarisatie van de gezinssituatie en de huidige financiële situatie. Persoonlijk risicoprofiel GRAFIEKEN EN BUDGETOVERZICHT SCENARIO'S WANT LEVENSLIJN in Uitleggen hoe Figlo de situatie over een bepaalde periode grafisch weergeeft en gedetailleerd per jaar op basis van het resterende budget, belasting, kosten voor huisvesting etc. Uitleg en training over het creëren van een advies op basis van risico s als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Visualisatie van het Langleven scenario en de functie van de levenslijn Figlo. WANT Inzicht en duidelijkheid in de wensen van de klant in ieder scenario, bijvoorbeeld het kopen van een jacht over vijf jaar of het zorgen voor je gezin in het geval van overlijden. Hoe werkt het resterend budget? NEED Per relevant scenario Het definiëren van een generieke productoplossing voor een gedefinieerde WANT. Hoe gaat dat in zijn werk, waar moet een adviseur rekening mee houden en hoe wordt dit doorgerekend? Het selecteren van een specifiek product en zijn kenmerken. DO Het genereren en opzetten van een gedegen adviesrapport met behulp van Figlo Studio door een adviseur. Het afronden van het advies. Aanvraagformulieren voor producten

7 OP MAAT GEMAAKT De op maat gemaakte training bieden wij aan via de speciaal voor u gecreëerde omgeving en is volledig gebaseerd op scenario s uit uw dagelijkse praktijk. Het omvat onderwerpen als: 1. Het opzetten van advies voor een klant die een huis wil kopen: Het kopen van een bestaand huis; Het kopen van een nieuwbouw huis; Herfinanciering; 2. Het creëren van een advies voor een klant die een gewenst budget wil bereiken bij pensionering; 3. Het opzetten van een advies voor een Directeur Groot Aandeelhouder of een Zelfstanding Ondernemer; 4. Het gebruik van de Rapportage functionaliteit van Figlo Studio; 5. Hoe maak je gebruik van HDN en Flex? 6. Het trainen van de Functioneel beheerder in het onderhouden van de Figlo Manager and Figlo Studio; 7. Hoe moet een Functioneel Beheerder een nieuwe vragenlijst inrichten met de SurveyManager? 8. Het trainen van adviseurs in het adviseren op basis van het risicoprofiel van de klant. OVER YELLOWTAIL Yellowtail Consulting ondersteunt financiële dienstverleners al meer dan 10 jaar met het bedenken, ontwikkelen en implementeren van innovatieve concepten. 'Giving people control of their future', dat is onze missie. Met onze oplossingen streven wij er dagelijks naar daaraan een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld met de implementatie van het Figlo platform. Wij zorgen voor een gestructureerde en gestroomlijnde implementatie van het Figlo platform bij de grotere financiële dienstverleners. Steeds vaker wordt het Figlo platform gebruikt om de cross channel strategie van financiële dienstverleners in de praktijk vorm te geven en te implementeren. Daarbij is het goed opleiden van adviseurs die met het Figlo patform werken natuurlijk essentieel. Om dit te realiseren beoordelen wij de Standaard Figlo elearning en zullen we deze eventueel aanscherpen door het Figlo implementatietraject. Het Yellowtail projectteam begeleidt de ontwikkeling van de maatwerk elearning modules. Uw specialisten ondersteunen met het aanleveren van inhoudelijke expertise en content. Het Yellowtail elearning team in ZuidAfrika ontwikkelt de maatwerk modules. MEER WETEN? Wilt u meer weten over Figlo elearning? Neemt u dan contact op met Robin Bouman, tel of rbouman@yellowtail.nl of Florine Reinders, tel of freinders@yellowtail.nl.

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform 3.1. Subject: Figlo Platform 3.1

Release notes. Figlo Platform 3.1. Subject: Figlo Platform 3.1 Release notes Figlo Platform 3.1 Titel: Release notes Subject: Figlo Platform 3.1 Author(s): Paul Janssen Version: 13-09-2012 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Hypotheekadvies... 3 3 Nieuwe wetgeving

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo Advisor 3.3 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo Advisor 3.3 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 20-11-2012 Inhoudsopgave 1 Maximale hypotheekberekening...

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo PFM 3.4 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo PFM 3.4 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 14-01-2013 Inhoudsopgave 1 Figlo PFM... 3 1.1 Nieuwe GUI... 3

Nadere informatie

Hulp on the moment of need

Hulp on the moment of need E-Learning productie tt performance suite Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Patch notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Titel: Patch notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Versie: 1 12-3-2015 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Figlo Platform 3.1 Titel: Gebruikershandleiding Onderwerp: Figlo Platform Auteur(s): Martin Ouwehand Versie: 1 Inhoudsopgave 1 Bruto oplossing Need... 3 2 Maatschappijen en producten

Nadere informatie

Releasenote 2.8. Figlo Platform. Titel: Releasenote 2.8. Onderwerp: Figlo Platform. Nathan Brouwer / Paul Janssen

Releasenote 2.8. Figlo Platform. Titel: Releasenote 2.8. Onderwerp: Figlo Platform. Nathan Brouwer / Paul Janssen Releasenote 2.8 Figlo Platform Titel: Releasenote 2.8 Onderwerp: Figlo Platform Auteur(s): Nathan Brouwer / Paul Janssen Versie: 1.0 17-01-2012 Inhoudsopgave 1 Nieuwe velden voor inkomenswensen in scenario

Nadere informatie

Drillster B.V. Middenburcht 136 3452 MT VLEUTEN The Netherlands 1

Drillster B.V. Middenburcht 136 3452 MT VLEUTEN The Netherlands 1 Drillster algemeen Drillster is een innovatief e learning programma waarmee studenten op efficiënte manier kennis kunnen opdoen, vasthouden en testen. Met Drillster leer je sneller en onthoud je langer.

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

Verbeter de kennis van uw medewerkers over veilige en effectieve communicatie

Verbeter de kennis van uw medewerkers over veilige en effectieve communicatie Verbeter de kennis van uw medewerkers over veilige en effectieve communicatie volum e spre ekkn op knop nood Zo komt alles over wat je zegt Alle medewerkers, 1 training, 24/7 beschikbaar. Veilig werken

Nadere informatie

Turn Knowledge into Workplace Performance

Turn Knowledge into Workplace Performance Turn Knowledge into Workplace Performance Agenda Agenda 1. Introductie 2. Business issues bij software implementaties of upgrades 3. tts oplossing Veranderingen Problemen vanuit bedrijfsperspectief Veranderingsprocessen

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

The Courseware Company BV Postbus 394 3500 AJ UTRECHT Tel: 030 2399 090 Fax: 030 2399 091 www.courseware.nl BTW: 80.63.88.407.B.

The Courseware Company BV Postbus 394 3500 AJ UTRECHT Tel: 030 2399 090 Fax: 030 2399 091 www.courseware.nl BTW: 80.63.88.407.B. Articulate Studio 13 PRO Algemeen Maak snel e-learningmodules, quizzen en andere interactieve content met een auteurstool waarmee je meteen aan de slag kunt! Onderdelen Studio PRO Articulate Studio PRO

Nadere informatie

1. Introductie...3 2. Verleden...4 2.1 De ENIAC... 4 2.2 ARPANET... 6

1. Introductie...3 2. Verleden...4 2.1 De ENIAC... 4 2.2 ARPANET... 6 DEEL 1 E-LEARNING IN DE TIJD 1. Introductie...3 2. Verleden...4 2.1 De ENIAC... 4 2.2 ARPANET... 6 3. Heden... 10 3.1 Voor- en nadelen van e-learning...10 3.1.1 Voordelen van e-learning...10 3.1.2 Nadelen

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Opstellen financieel overzicht na echtscheiding

Opstellen financieel overzicht na echtscheiding Instructie Opstellen financieel overzicht na echtscheiding Inleiding Met behulp van kopiëren en wisselen cliënt en partner en Figlo Pagina s kunt u een eenvoudig financieel overzicht van de situatie ná

Nadere informatie

Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services

Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services COOKIE COMPLIANT Managed Services Mirabeau helpt u de cookiewetgeving op de juiste manier te implementeren. Zo geven we uw online omgeving een betrouwbare uitstraling

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Vyond. Handleiding.

Vyond. Handleiding. Vyond Handleiding educate-itbalie@uu.nl Inhoud Waarom Vyond? 3 Quickguide 4 Het programma Vyond 5 FAQ s 6 Contactmogelijkheden 7 Bijlage: Leeg script 8 2 07-09-2018 Waarom Vyond? Animaties in het onderwijs

Nadere informatie

Ontwikkelvoorstel stappenplan

Ontwikkelvoorstel stappenplan Ontwikkelvoorstel stappenplan Over DTT DTT opereert op het snijvlak van creativiteit en techniek, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur. Als

Nadere informatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xcellent in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xpertise Xpert Xact Xcellent + Xpertise Een geslaagd opleidingstraject begint met kennis. Onze kennis, maar ook die van u. P3transfer heeft

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo Advisor 3.2 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo Advisor 3.2 Author(s): Paul Janssen / Jan van Lierop Version: 2.0 09-10-2012 Inhoudsopgave 1 Introductie...

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform June2013 release. Onderwerp: Figlo Platform June2013 release

Release notes. Figlo Platform June2013 release. Onderwerp: Figlo Platform June2013 release Release notes Figlo Platform June2013 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform June2013 release Versie: 1.0 04-06-2013 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 2 Verbeteringen... 5 3 Figlo

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Het Nieuwe Leren in IT projecten

Het Nieuwe Leren in IT projecten Het Nieuwe Leren in IT projecten Verandermanagement Projectmanagement Het Nieuwe Leren Training Strategie Documentatie & elearning In context, op de werkplek De uitdaging Organisaties worden uitgedaagd

Nadere informatie

Digitaal Samenwerken. Bij de gemeente Den Haag. Software Systemen Organisaties User Adoption

Digitaal Samenwerken. Bij de gemeente Den Haag. Software Systemen Organisaties User Adoption Digitaal Samenwerken Bij de gemeente Den Haag Software Systemen Organisaties User Adoption www.useradoption.nl 2017 Janneke Kromkamp janneke@useradoption.nl www.useradoption.nl 2018 Wat was onze uitdaging

Nadere informatie

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg Inhoudsopgave 1 Zorg plannen vanuit de indicatie... 3 2 Private zorg... 8 3 Zorg toewijzen aan medewerkers... 9 1. Zorg toewijzen op cliënt

Nadere informatie

CEL. Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving

CEL. Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving CEL Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving FACTSHEET CEL VERSIE 1.0 DECEMBER 2001 CEL - Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving Inhoudsopgave Wat is CEL? 1 Uitgangspunten 1 De eindgebruiker

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo Advisor 3.4.1 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo Advisor 3.4.1 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 19-02-2013 Inhoudsopgave 1 Figlo Advisor... 3 1.1

Nadere informatie

Opleiden in het digitale tijdperk Mary Dankbaar

Opleiden in het digitale tijdperk Mary Dankbaar Opleiden in het digitale tijdperk Mary Dankbaar Online learning is the single biggest change in education since the printing press John Chubb and Terry Moe Inhoud Online leren Voordelen en aandachtspunten

Nadere informatie

Kleine veranderingen Grote resultaten

Kleine veranderingen Grote resultaten FileMaker Developer Conference 2017 Presenter Series Kleine veranderingen Grote resultaten Een stappenplan om de perfecte gebruikersinterface te maken Martha Zink, Soliant Consulting, Inc. FileMaker Developer

Nadere informatie

Samen financieel vooruitkijken

Samen financieel vooruitkijken Wat is Mifino? Mifino zorgt voor de digitalisering van je bestaande financiële situatie. Alle informatie die laat zien wat je altijd al wilde weten. Denk hierbij aan inkomens informatie op latere leeftijd;

Nadere informatie

PAT Learning Solutions

PAT Learning Solutions PAT Learning Solutions Een toonaangevend advies- en implementatiebureau in de e-learning branche. PAT adviseert, ontwikkelt en implementeert. PAT is ISO-9001-gecertificeerd, erkend door CEDEO en lid van

Nadere informatie

Aan de slag met IVZO.net

Aan de slag met IVZO.net Aan de slag met IVZO.net Inhoud Wat is IVZO.net?...1 Account aanmaken... 1 Stap 1: voor de eerste keer aanmelden... 1 Stap 2: profiel invullen... 3 Mijn dashboard... 3 Taakondersteuning voor uw thema...

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

Patch Notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4

Patch Notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Patch Notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Titel: Patch Notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Versie: 1 30-4-2015

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Thier Software Development Onze werkwijze

Thier Software Development Onze werkwijze Thier Software Development TSD is sinds 1995 actief op de markt voor software ontwikkeling. Wij hebben de juiste combinatie van ervaren mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend en jonge,

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans)

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) Public SAP LEARNING HUB VOOR EUR 800,- p.p. 1 Helpt bij SAP opleidings,- en studie uitdagingen Waarom

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Figlo Platform release notes

Figlo Platform release notes Figlo Platform release notes Release notes 2.7 Title: Figlo Platform release notes Subject: Release notes 2.7 Version: 1 25-Oct-11 Inhoudsopgave Introductie... 3 Sparen/ontsparen... 4 Koppeling Moneyview

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor

Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor Titel: Handleiding Proces Hersteladvies Beleggingsverzekering Onderwerp: Uitgebreide

Nadere informatie

Quick Start Manual. De snelste route naar de top met FMP360 online!

Quick Start Manual. De snelste route naar de top met FMP360 online! Quick Start Manual De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met FMP360 online Gefeliciteerd! U heeft gekozen om aan de slag te gaan met FMP360 Online, het innovatieve platform voor de

Nadere informatie

Uitgebreide implementatieondersteuning

Uitgebreide implementatieondersteuning Uitgebreide implementatieondersteuning Overstappen op een nieuw leermiddel of een digitaal concept brengt altijd enige onzekerheid met zich mee. Om deze onzekerheid te minimaliseren begeleidt ThiemeMeulenhoff

Nadere informatie

takenplaatje.nl Gebruik van kostenplaatsen in Takenplaatje

takenplaatje.nl Gebruik van kostenplaatsen in Takenplaatje Gebruik van kostenplaatsen in Takenplaatje In deze handleiding zal worden uitgelegd hoe kostenplaatsen toegevoegd kunnen worden aan budgetten. Kostenplaatsen zorgen ervoor dat budgetten op een slimme manier

Nadere informatie

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Exam Scheduler Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Optimaliseer de examenervaring van uw studenten met de software Exam Scheduler van Scientia. Examenplanning in het hoger en voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Veilig leren werken met medische hulpmiddelen

Veilig leren werken met medische hulpmiddelen Uw medewerkers aantoonbaar bekwaam: Veilig leren werken met medische hulpmiddelen Hazelwood Sanatorium, Louisville (USA), rond 1930. Voor het leveren van veilige zorg is kennis van de juiste toepassing

Nadere informatie

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten bridging it & users Consultancy Software Training & onderzoek Consultancy CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen

Nadere informatie

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Inleiding Het Radboudumc is een vooruitstrevend en innovatief universitair

Nadere informatie

ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS

ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS 1 Agenda Korte introductie ARCADIS Document management als pijler van programma Digitaal samenwerken Doelstellingen (opleiding, support,

Nadere informatie

Communiceren op basis van Management Drives De wereld van de kleuren onthuld

Communiceren op basis van Management Drives De wereld van de kleuren onthuld Haalt het beste uit uw mensen! Communiceren op basis van Management Drives De wereld van de kleuren onthuld Haalt het beste uit uw mensen! Management Drives? Management Drives is het bedieningspaneel en

Nadere informatie

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding.

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding. HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3 Inhoudsopgave Woord vooraf Ter voorbereiding Account activeren Aan de slag! Digibord - Klassikaal oefenen Resultaten monitoren Extra instellingen p 1 p 2 p 2 p 5 p 8 p

Nadere informatie

HOE WERKT HET? Inoefenen van de woordenschat! Soorten oefeningen / Praatplaten Kies juiste afbeelding:

HOE WERKT HET? Inoefenen van de woordenschat! Soorten oefeningen / Praatplaten Kies juiste afbeelding: HOE WERKT HET? Het platform logo-digitaal.nl bevat voor de gebruikers van LOGO Groep 3 software om: De woordwebben en praatplaten te kunnen laten zien en te gebruiken op het digitale schoolbord. De leerkracht

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 E-learningplatform...

Nadere informatie

Concept. Google Sites Handleiding

Concept. Google Sites Handleiding Google Sites Handleiding Inhoud Inleiding... 1 Handleiding... 2 Aanmaken Google Site... 2 Aanpassen uiterlijk Google Site... 3 Configureren Google Site... 3 Uitnodigen mede eigenaren, bijdragers en kijkers...

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform 3.4.4. Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4

Release notes. Figlo Platform 3.4.4. Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4 Release notes Figlo Platform 3.4.4 Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4 Versie: 3.0 17-04-2013 Inhoudsopgave 1 Fiscale Borging... 3 2 Nieuwe functionaliteit... 3 3 Verbeteringen... 5 4

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform October2013 release. Onderwerp: Figlo Platform October2013 release

Release notes. Figlo Platform October2013 release. Onderwerp: Figlo Platform October2013 release Release notes Figlo Platform October2013 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform October2013 release Versie: 4 15-10-2013 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 1.1 Nieuwe klanten login...

Nadere informatie

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1 Mei 15 Handleiding - Publisher Tool 1 Inhoudsopgave 1. Welkom... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Dashboard... 4 2. Boeken... 5 2.1 Boeken aanmaken... 5 2.2 Het bewerken van boekinformatie.... 7 3. Verrijkingen...

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Whitepaper. Inzetten op integrale veiligheid

Whitepaper. Inzetten op integrale veiligheid Whitepaper Inzetten op integrale veiligheid Inzetten op integrale veiligheid Verliezen lijden? Door fraude, diefstal of schade? Of letsel? Daar zit u niet op te wachten. Sterker nog, u heeft zich ertegen

Nadere informatie

U begint bij de membersite

U begint bij de membersite U begint bij de membersite Surf naar de ITA member site (zie de voor u relevante handleiding ac@veren ITA membership op itacademy.technologie- onderwijs.nl/handleidingen.aspx) Als u al eerder ingelogd

Nadere informatie

Concluderend is deze module gericht op trainers/coaches die in reguliere groepen werken met enkele sporters met een autistisch spectrum stoornis.

Concluderend is deze module gericht op trainers/coaches die in reguliere groepen werken met enkele sporters met een autistisch spectrum stoornis. Pilot Generiek leertraject Autisme in de Sport In opdracht van NOC*NSF en het Nationaal Kenniscentrum Gehandicaptensport (NKG) heeft de Academie voor Sportkader (ASK) in samenwerking met: de Nederlandse

Nadere informatie

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Patch notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Titel: Patch notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Versie: 3 2-4-2015

Nadere informatie

Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!"

Training & Support: Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training! COMPUTER-COLLEGE.NL Telefoon 0182 633 123 Internet www.computer-college.nl Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!" Een nieuwe aanpak voor

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 Cbt leeromgeving... 8

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 14001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 14001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Aan de slag met de EFFECTENMONITOR. Startbijeenkomst, 19 maart 2019 Amersfoort

Aan de slag met de EFFECTENMONITOR. Startbijeenkomst, 19 maart 2019 Amersfoort Aan de slag met de EFFECTENMONITOR Startbijeenkomst, 19 maart 2019 Amersfoort AGENDA 1. Achtergrond: Waarom een Effectenmonitor? 2. Ontwikkeling: Hoe is deze tot stand gekomen? 3. Workflow: Welke fasen

Nadere informatie

AVG Routeplanner voor woningcorporaties

AVG Routeplanner voor woningcorporaties AVG Routeplanner voor woningcorporaties 24 oktober 2017 Versie 1.0 24 oktober 2017 0 Inleiding Aedes wil haar leden ondersteunen bij de implementatie van de privacywetgeving. Daarvoor biedt zij onder andere

Nadere informatie

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoud Inleiding... 2 1. Onderwerpen Google Analytics training... 2 2. Doelen... 2 3. Het instellen van filters... 3 4. Uitleg site statistieken... 4 5. Rapportage mogelijkheden

Nadere informatie

Leergang Opleidingsmanagement

Leergang Opleidingsmanagement Leergang Opleidingsmanagement Voor Trainingscoördinatoren Opleidingsmanagers Leidinggevenden met opleidingstaken Hoe kan ik gezond verstand plannen onderbouwen met bewezen modellen en inzichten? Hoe overtuig

Nadere informatie

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018 5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018 Inleiding De L&D professionals in Nederlandse Ziekenhuizen worden in hun dagelijkse praktijk steeds

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

SANDER VAN DE RIJT ONDERZOEK PROTOTYPE

SANDER VAN DE RIJT ONDERZOEK PROTOTYPE SANDER VAN DE RIJT ONDERZOEK PROTOTYPE INTRODUCTIE Ons project Wij zijn een door zes studenten opgerichte start-up die naar aanleiding van een individueel onderzoek een gezamenlijke interesse hebben. De

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy HACKING OWASP TOP 10 Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS)

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Kaya Sagrado 24 Willemstad, Curaçao Willemstad, maart 2013 Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Er zijn vele Learning Management Systems en er komen steeds nieuwe bij. Geen overwogen keuze kan

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint. Copyright Open Docs bv

Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint. Copyright Open Docs bv Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint Copyright Open Docs bv Agenda Introductie FrieslandCampina Toelichting FrieslandCampina Intranet Migratie Open Docs 2 Klantcase Migratie Livelink bij

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

Cursus aanbod Invacare Academy

Cursus aanbod Invacare Academy Cursus aanbod Invacare Academy Dealer adviseurs & monteurs CARE PRODUCTEN 1 Dealer adviseurs & monteurs - CARE PRODUCTEN Welkom bij de Invacare Academy 3 I Training: Aquatec Ocean sanitaire producten 4

Nadere informatie

nieuw huis nieuwe hypotheek

nieuw huis nieuwe hypotheek nieuw huis nieuwe hypotheek hypotheekadvies financiële planning geld lenen verzekeringen pensioenadvies finance maatwerk is mensenwerk BMP finance Middenbaan 35 2991 CS Barendrecht 0180-745 460 www.bmp-finance.nl

Nadere informatie

VERGOUWEN OVERDUIN. VERDER in trainen, coachen en adviseren. VERDER in resultaat.

VERGOUWEN OVERDUIN. VERDER in trainen, coachen en adviseren. VERDER in resultaat. VERGOUWEN OVERDUIN VERDER in trainen, coachen en adviseren. VERDER in resultaat. ONZE VISIE TALENTGERICHT LEREN TALENTSCAN+ HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT We verbinden leren aan resultaat: wat levert het geleerde

Nadere informatie

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals. Januari 2019

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals. Januari 2019 5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals Januari 2019 Inleiding L&D-professionals worden in hun dagelijkse praktijk steeds vaker geconfronteerd met de noodzaak om het leren te innoveren

Nadere informatie

Hoe creëert u vooruitgang?

Hoe creëert u vooruitgang? Hoe creëert u vooruitgang? advies & interim training & coaching opleiding & loopbaan assessments Erkende kwaliteit Advance Groep maakt zich sinds haar oprichting sterk voor de kwaliteit van haar consultants,

Nadere informatie

SMART requirements schrijven

SMART requirements schrijven SMART requirements schrijven Reverse Engineering als aanpak voor leren Requirements Kenniscentrum 27 maart 2012, 18:50 19:30 uur Hossein Chamani, docent en trainer bij Hogeschool Rotterdam 1 Introductie

Nadere informatie

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomensadvies WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met mijn (gezins)inkomen als ik met pensioen ga, arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Procademy & De Kindertelefoon

Procademy & De Kindertelefoon procademy Foto: De Kindertelefoon / Lionne Hietberg Zonder procademy was het ons niet gelukt om ons nieuwe ICT systeem zo soepel te installeren. Merel Luichies Beleidsmedewerker Kwaliteit bij Stichting

Nadere informatie

Voorblad Inhoudsopgave Inhoud

Voorblad Inhoudsopgave Inhoud Voorblad Inhoudsopgave Inhoud (INHOUD) Achtergronden We moeten een website voor een jonge catering en een party service bedrijf bouwen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verzorging van borrelhapjes en

Nadere informatie