VERTREK MET DE BLAUWE VOGEL NAAR GAMBIA ONTDEK DE PAREL VAN WEST-AFRIKA TIJDENS DEZE PRACHTIGE REIS!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERTREK MET DE BLAUWE VOGEL NAAR GAMBIA ONTDEK DE PAREL VAN WEST-AFRIKA TIJDENS DEZE PRACHTIGE REIS!"

Transcriptie

1 VERTREK MET DE BLAUWE VOGEL NAAR GAMBIA ONTDEK DE PAREL VAN WEST-AFRIKA TIJDENS DEZE PRACHTIGE REIS! Vertrek met De Blauwe Vogel op een zalige reis naar het West-Afrikaanse Gambia, de ultieme zonbestemming voor uw volgende vakantie. U zult ongetwijfeld uw hart verliezen aan dit zonovergoten land met haar vele bezienswaardigheden en charmante bevolking. Ruil de Belgische kou dus in voor de exotische temperaturen van Gambia. U vertrekt met de winterjas aan en komt enkele uurtjes later aan in een tropisch paradijs waar de gemiddelde temperatuur altijd rond de 30 C ligt. Buiten de temperaturen zijn er echter nog andere redenen om uw vakantie in Gambia door te brengen : de prachtige goudkleurige zandstranden, de vriendelijke bevolking, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, de gevarieerde kwalitateitsaccommodaties en restaurants en natuurlijk de vele excursiemogelijkheden. De Blauwe Vogel heeft voor u een fantastisch programma uitgewerkt met een ontdekking van de belangrijkste hoogtepunten van het West-Afrikaanse land, in combinatie met de nodige vrije tijd aan het strand op basis van All Inclusive. Op de volgende pagina s leest u alles over deze boeiende bestemming, alsook het volledige programma. De Blauwe Vogel nodigt u uit op verkenning van Gambia, dé parel van West-Afrika.

2 Dag 1 : Brussel Zaventem / Amsterdam / Banjul / Brufut Onthaal op de luchthaven van Zaventem door uw De Blauwe Vogel reisbegeleider, één van onze Gambia specialisten met jarenlange ervaring. Hij/zij begeleidt deze reis van Brussel tot Brussel en staat u bij met zijn/haar deskundig advies. Vanuit Zaventem vertrekken we per luxebus richting de luchthaven van Amsterdam Schiphol. Daar checken we in aan boord van onze ArkeFly vlucht. Als De Blauwe Vogel klant krijgt u hier een upgrade naar een stoel in Comfort Class met extra veel beenruimte. Vanuit Amsterdam vliegen we richting de internationale luchthaven van Banjul, Gambia. Banjul is de hoofdstad van Gambia. Met haar +/ inwoners is het één van de kleinste hoofdsteden van gans Afrika. Het ligt in het westen van Gambia, vlakbij de Atlantische Oceaan. We komen rond de klok van 14u aan in het zonovergoten Gambia. Daar worden we al meteen hartelijk ontvangen door het lokale De Blauwe Vogel team. Zij verzorgen ook onze rechtstreekse transfer naar het kwalitatieve 5-sterren Sheraton Hotel. Dit vakantiehotel is één van de beste hotels van Gambia, met een schitterende architectuur en prachtige uitzichten. Blaas uit aan het uitgestrekte zandstrand of laat u verwennen in het spacentrum van dit uitzonderlijke resort. Het hotel is gelegen in Brufut, op amper een 20-tal minuten van de internationale luchthaven. Het is omgeven door een mooie tuin met tropische Baobab- en palmbomen. Door de prachtige locatie op een kleine heuvel geniet u vanuit bijna het ganse hotelcomplex van indrukwekkende, panoramische uitzichten op de oceaan. Het levendige stadje Kololi ligt op zo n 8 kilometer van het hotel en vanuit het hotel is er een taxiservice naar Kololi. In dit hotel verblijven we op basis van All Inclusive, met inbegrip van alle maaltijden (onbijt lunch avondmaal) in buffetvorm, ijsjes, thee en koffie van 15u-17u, burgers tussen 16u-18u, non-alcoholische dranken en alcoholische (lokale) dranken tussen 9u en 23u, alsook een aantal sporten. U logeert in één van de luxueuze, vrij moderne, kamers voorzien van airco, zeezicht, balkon of terras, badkamer, televisie, telefoon, kluis en Afrikaans meubilair. Uiterst aangenaam verblijven in deze mooie kamers.

3 Overnachting in het Sheraton Gambia Resort & Spa op basis van All Inclusive Dag 2 : Brufut Vandaag krijgt u vandaag de ganse dag tijd om heerlijk uit te blazen. Ga lekker zonnekloppen op het prachtige strand, flaneer in de mooie tuinen of neem een frisse duik in het grote zwembad met bijhorende poolbar. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum, boetiekje en een businesscentrum. Er zijn gratis ligstoelen en badhanddoeken beschikbaar. Sheraton is ook bekend omwille van het spacentrum met een goeie keuze aan behandelingen. Wij raden vooral de massage aan in één van de openluchtcabana s. Let wel : de spabehandelingen zijn facultatief en betalend. Indien u dit wenst kunt u vandaag ook al een uitstap maken. Het De Blauwe Vogel team stelt u een aantal mogelijke excursies voor, die u optioneel kunt bij reserveren. Alles kan, niets moet. Natuurlijk zijn ook vandaag de maaltijden en dranken allemaal inbegrepen in uw aantrekkelijke De Blauwe Vogel prijs. Genieten met volle teugen dus! Overnachting in het Sheraton Gambia Resort & Spa op basis van All Inclusive. Dag 3 : Brufut / Makasutu / Kanilai Na een uitgebreid ontbijt in het hotel worden we opgehaald door onze De Blauwe Vogel gids en vertrekken we vanuit ons hotel omstreeks 08h30. We rijden eerst naar het cultureel woud van Makasutu. Het is een palmboomwoud, wat zich bevindt op de oevers van een prachtige kronkelende zijrivier van de befaamde Gambia Rivier. Het wordt omringd door verschillende ecosystemen zoals een ondoordringbaar woud, een savanne en verschillende mangrovegebieden. Deze streek is de natuurlijke habitat voor verschillende vogelsoorten, apen, varanen, dwergherten en ganzen. Met de nodige portie geluk kunt u zelfs enkele kolonies bavianen spotten. U maakt hier ook een leuke kanotocht en een begeleide natuurwandeling. Verder krijgt u ook de kans om de traditionele bevolking aan het werk te zien tijdens hun dagelijkse bezigheden zoals palmwijntappers, lokale vissers en vrouwen die oesters verzamelen aan de mangroves.

4 Er is een lunch voorzien na de wandeling en de kanotocht onder een typische baobab boom. Tijdens de lunch wordt traditionele muziek gespeeld en geniet u van een Afrikaans dansoptreden. Tijdens deze authentieke Afrikaanse ervaring komt u in contact met het echte Gambia! Vanuit Makasutu rijden we verder naar Sindola Safari Lodge, gelegen in Kanilai, het geboortedorp van de president van Gambia. De lodge is gelegen in een prachtige omgeving met veel sportfaciliteiten. Het is een ideale uitvalsbasis voor de observatie van vogels en andere diersoorten. In de lodge vindt u een 40-tal charmante bungalows met strooien daken. Alle bungalows zijn voorzien van een terras, ventilator, bed met muggennet, telefoon, badkamer met douche en een toilet. Diner en overnachting in de Sindola Safari Lodge. Dag 4 : Kanilai / Tendaba / Kanilai Na het ontbijt vertrekken we al vroeg in de ochtend naar Tendaba Camp, wat zich aan de rivierzijde van het Kiang West Nationaal Park bevindt. De Tendaba regio is gekenmerkt door zijn ruime getijde rivierbedding, savanne moerasland en mangroves. U vertrekt hier op een boottocht van zo n één tot twee uur. Terwijl u vaart door de mangroves, kunt u veel vogels spotten in de hoge mangrovebomen. De professionele gids vertelt u meer over de verschillende soorten. Na deze boottocht, geniet u van een lekkere lunch in het kamp. Na het middagmaal heeft u een beetje tijd om te genieten van de prachtige omgeving en om wat uit te rusten. Tijdens de rit terug maken we nog een tussenstop in een lokaal dorpje. Hier leert u de lokale bevolking en hun manier van leven van dichtbij kennen, ver weg van de massa. Diner en overnachting in het Sindola Safari Lodge. De lodge beschikt ook over een openluchtzwembad met ligstoelen en parasols, dus indien de tijd het toelaat kunt u hier nog een frisse duik nemen. Dag 5 : Kanilai / Brikama / Sanyang / Brufut We worden na het ontbijt naar de lokale markt van Brikama gebracht. Hier kunt u de verkopers waarnemen die druk in de weer zijn om hun producten aan de man te brengen.

5 Vervolgens is er een stop aan de ambachtelijke markt, wat de beste markt van het land is voor hand en vakwerk. Alhoewel minder bekend bij het grote publiek is Brikama toch de derde grootste stad van Gambia. Na de bezoeken aan de markten rijden we verder zuidwaarts, onderweg nemen we de lunch aan Paradise Beach in Sanyang. Als de tijd het toelaat, brengen we nog een snel bezoek aan de levendige Tanje vismarkt voor we terug naar het Sheraton Gambia Resort worden teruggebracht. Heerlijk diner en overnachting in het Sheraton Resort. Dag 6 : Brufut Vandaag kunt u een ganse dag genieten in het Sheraton Hotel. Eet een hapje, sip van een verfrissende cocktail of doe gewoon helemaal niets. Zalig verpozen! Het is natuurlijk ook mogelijk om een optionele excursie te reserveren bij uw De Blauwe Vogel begeleider. Een trucksafari? Een Lazy day boottocht? Een bezoek aan de krokodillenboerderij? Of een kookworkshop? Mogelijkheden te over! Overnachting in het Sheraton Resort op basis van All Inclusive. Dag 7 : Brufut U zet uw strandvakantie ook op Dag 7 verder met de nodige portie zon, zee, strand, lekker eten en drinken. Opnieuw heeft u de mogelijkheid om één van de optionele excursies mee te maken. Aangezien dit de voorlaatste dag is wenst u misschien ook te shoppen naar wat souvenirs. Dit kan u in één van de vele lokale winkeltjes, maar vooral ook op de gezellige markten in o.m. Serrekunda. U vindt er tal van artisanale topproducten naar ieders smaak en budget. Overnachting in het Sheraton Resort op basis van All Inclusive. Dag 8 : Brufut / Banjul / Amsterdam / Brussel Zaventem Aan alle mooie liedjes komt, jammer genoeg, een einde. Vandaag keert u terug huiswaarts, maar niet na nog een laatste lekker ontbijt te verorberen.

6 Rond 11u30 checken we uit en worden we per transfer naar de luchthaven van Banjul gebracht. Hier nemen we afscheid van het lokale De Blauwe Vogel team en nemen we de ArkeFly vlucht huiswaarts. Vanzelfsprekend wordt u als De Blauwe Vogel klant weer meteen omgeboekt naar een stoel in het superieure Comfort gedeelte. We landen s avonds in Amsterdam en worden van daaruit per luxebus naar de luchthaven van Zaventem gebracht. Hier eindigt uw West-Afrikaanse avontuur! NUTTIGE INFORMATIE VOOR UW REIS Vluchten De Blauwe Vogel werkt exclusief samen met de bekende luchtvaartmaatschappij ArkeFly, die ons comfortabel naar de Gambiaanse hoofdstad Banjul brengt. Informatieve vluchtgegevens : AMS/BJL OR455 07H00 12H10 BJL/AMS OR455 14H40 22H35 Als De Blauwe Vogel klant vliegt u bovendien in Comfort klasse. Hierdoor geniet u van 84cm beenruimte (i.p.v. 76cm) en 25kg bagage (i.p.v. 20kg) Taal De officiële taal in Gambia is Engels. Het wordt gesproken in het parlement, bij de rechtspraak en bij alle officiële gebeurtenissen. De taal wordt op school onderwezen en het gebeurt maar zelden dat er niemand in de buurt is die de taal enigszins beheerst. In Gambia leeft een vijftiental verschillende volkeren die tezamen ongeveer dertig verschillende talen spreken. Behalve de taal van het volk en Engels, spreken ook velen de taal van de Wolof. Dit vindt zijn oorsprong in het feit dat de Wolof een belangrijk stempel gedrukt hebben op de handelsbetrekkingen tussen West-Afrikaanse landen onderling en de rest van de wereld. De vestigingsplaatsen zijn bij benadering aangegeven. Met name de Jola leiden een zwervend bestaan en komen in vrijwel geheel Senegambia voor, soms in uiterst kleine nederzettingen die vaak tijdelijk zijn. De volkeren leven tegenwoordig gebroederlijk naast elkaar. Dat is weleens anders geweest. Oorlogen tussen de verschillende volkeren behoren tot het verleden. Een enkele keer wil het nog wel eens tot kleine schermutselingen komen, meestal als gevolg van onenigheid over bouwgrond of weidegebied. In de toeristengebieden komen hoofdzakelijk Wolof en Mandinka voor. Andere volkeren aan de kust spreken tenminste een van die talen. De belangrijkste ervan zijn Fula en Jola. Bevolking Gambia telt zo n 1,8 miljoen inwoners. De bevolkingsdichtheid is ongeveer 150 inwoners per km² en Gambia staat daarmee op de vierde plaats van

7 dichtstbevolkte landen van Afrika. De meeste Gambianen wonen in de kuststreek, waar ook de grote steden liggen. De meeste inwoners heeft het stadje Serekunda, ongeveer Geografie Gambia grenst aan Senegal en de Atlantische Oceaan. Het land bestaat uit een smalle strook langs de Gambia-rivier: het is zo'n 250 kilometer lang en slechts enige tientallen kilometers breed. Gambia ligt op de uiterste westpunt van Afrika en is met een oppervlakte van km² het kleinste land op het Afrikaanse vasteland. Het landschap is licht glooiend met wat heuveltjes; het hoogste punt bedraagt ongeveer 40 meter. Het is dus een enorm vlak land. Dwars door het land loopt de goed bevaarbare Gambia-rivier. Langs de kust liggen vele zandstranden. De delta van de Gambia-rivier is vrij moerassig met een mangrovebegroeiing. Het noorden van Gambia heeft een savannelandschap met lange grassen, grote struiken en wat bomen. Ten zuiden van de Gambia-rivier begint de bossavanne, grasland met groepen bomen. Klimaat Gambia heeft een subtropisch klimaat met een droog en een nat seizoen. Het droge seizoen duurt van ongeveer half oktober tot ongeveer half juni. Het komt vaak voor dat er dan in deze periode geen druppel regen valt. Maart tot en met mei zijn de zonnigste maanden, met gemiddeld 10 uur zon per dag. Juli, augustus en september zijn de natste maanden in Gambia. De helft van alle regen valt in augustus. De regen valt meestal in buien, s nachts en s morgens. Het regent echter in de natte periode lang niet altijd, gemiddeld op zo n twaalf dagen per maand. In de hoofdstad Banjul, gelegen aan de kust, valt jaarlijks ongeveer 1400 mm regen. In Georgetown, gelegen in het binnenland, valt ongeveer 1050 mm regen per jaar. De hoogste luchtvochtigheid, tot wel 95%, wordt in augustus gemeten. De watertemperatuur van de Atlantische Oceaan varieert van 20 tot 27 C. Visum en andere formaliteiten Voor Gambia is geen visum nodig en heeft u zelfs geen paspoort nodig. Een geldige identiteitskaart is voldoende. Supermakkelijk dus! Geld en Valuta De munteenheid in Gambia is de Dalasi. 1 Dalasi is 100 Butut. Je hebt munten van 1, 5, 10, 25, 50 Butut en biljetten van 5, 10, 25, 50 Dalasi. In de praktijk zul je in Gambia nauwelijks te maken hebben met muntgeld. Je kunt bij banken en bij de meeste hotels geld wisselen. Een beetje rondvragen naar de huidige wisselkoers kan geen kwaad, aangezien er grote verschillen tussen de diverse wisselkantoren kunnen zijn. De banken zijn in Gambia door de regel geopend van maandag t/m

8 donderdag van uur en op vrijdag van 8.00 t/m uur. Creditcards worden bij de betere hotels en restaurants geaccepteerd (m.u.v. Diners Club en American Express) soms met gebruik van een pincode. Als je een VISA-kaart tot je beschiking hebt, kun je ook bij de Standard Charter Bank met je pincode contant geld opnemen. LET OP: met een gewone bankkaart en/of andere creditcards kun je geen contant geld bij een bank opnemen in Gambia. Als je dus niet in het bezit bent van een VISA-kaart is het verstandig om voldoende contant geld mee te nemen vanuit Vlaanderen. Hieronder volgen enkele prijsvoorbeelden om een idee te geven hoe het prijsniveau in het toeristische gedeelte van Gambia ligt. De prijzen in het binnenland liggen nog lager : Flesje water 0,40-0,50 Flesje Cola/Fanta 0,60-1,00 Flesje bier 0,90-1,25 Chicken Yassa (Gambiaans gerecht) 4,50-7,00 Pizza Margarita 5,00-6,50 Tijdsverschil In Gambia is het 1 uur vroeger dan in Vlaanderen. In onze zomertijd, tussen de laatste zondag in maart en de laatste zondag in oktober, is het 2 uur vroeger. U heeft dus geen last van die vervelende jetlag. Gezondheid Er zijn op dit moment geen verplichte inentingen. Er wordt wel aangeraden om zich te laten vaccineren tegen DTP en hepatitis A. Het nemen van antimalariatabletten is ook aangeraden. Raadpleeg voor verdere informatie. DE BLAUWE VOGEL WENST U EEN FANTASTISCHE REIS TOE!

PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013

PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013 PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013 GAMBIA 2013 Hallo dames, Ik heb geprobeerd een reisprogramma samen te stellen. We gaan een groot gedeelte van Gambia bekijken. Leuke dingen zoals de markten en het strand.

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Ligging Senegal ligt in West Afrika, aan de Atlantische Oceaan, omringd door Mauritanië in het Noorden, Mali in het Oosten en Guinea en Guinea-Bissau in het zuiden.

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL ****

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** MET EEN TRIPADVISOR TEVREDENHEIDSSCORE VAN 91% IS DIT PRACHTIGE 4-STERREN HOTEL UW PERFECTE KEUZE VOOR EEN ZALIGE ZONVAKANTIE IN DUBAI. HET HOTEL IS BOVENDIEN

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista kos o No Stress Laat je verbazen door de lange witte zandstranden en de wondermooie azuurblauwe zee. Direct na aankomst ervaar je al de relaxte eilandsfeer

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Single & alleenstaanden reis naar Senegal 13 dagen: 19 november t/m 2 dec 2016

Single & alleenstaanden reis naar Senegal 13 dagen: 19 november t/m 2 dec 2016 Single & alleenstaanden reis naar Senegal 13 dagen: 19 november t/m 2 dec 2016 Dag 1: Amsterdam Gambia (Banjul) Senegal (Abene) Aankomst op het vliegveld van Banjul (Gambia) van waar we doorreizen naar

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort hotel ligt aan de Acisu rivier en is via een brug met het strand verbonden. Het

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON *****

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** Welkom in The Ritz-Carlton Aruba, het nieuwste en meest exclusieve 5-sterren resort op Aruba. Vlak op het paradijselijke Palm Beach zandstrand is dit een oase

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Stelt voor : najaar 2019 GOLFSTAGE : TURKIJE - BELEK o.l.v. Golfpro Ter Hille : Graham Pearce Zondag 20 oktober tot zondag 27 oktober 2019 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Wildparken en exotische Bounty stranden

Wildparken en exotische Bounty stranden Zuid-Afrika & Mozambique Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Wildparken en exotische Bounty stranden Johannesburg Kosi Bay Swaziland Maputo Inhambane Bilene Kruger National Park Johannesburg

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA 13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA Surf naar www.deblauwevogel.be voor prijzen en vertrekdata Dag 1: Brussel - San Jose Afspraak op de internationale luchthaven van Zaventem, waar u uw Vlaamse reisbegeleidster

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie