Schoonmaakhandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoonmaakhandleiding"

Transcriptie

1 Schoonmaakhandleiding Lazio bonen Versie: Selecta B.V. Koeweistraat CD Waardenburg Tel: +31(418)

2 Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding voor de gebruiker geeft u zeer belangrijke informatie en aanwijzingen voor het gebruik en normale onderhoud van deze automaat. U wordt verzocht om deze handleiding aandachtig te lezen, pas dan kunt u in alle veiligheid de beste resultaten verkrijgen. Dit boekje moet zorgvuldig worden bewaard in de nabijheid van de automaat, zodat elke gebruiker de gebruiksaanwijzing kan lezen. De handleiding moet bij elke verandering van plaats of van eigenaar bij de automaat blijven. Veiligheidsvoorschriften De aansluiting op het elektriciteitsnet en alle niet in deze handleiding beschreven werkzaamheden van onderhoud of reparatie, moeten noodzakelijkerwijze worden toevertrouwd aan vakkundig en bevoegd personeel, bekend met de specifieke risico's verbonden aan het gebruik van elektrische apparaten en tevens geïnstrueerd betreffende inachtneming van de hygiënische voorschriften. Installatie en servicedienst De aansluiting op het elektriciteitsnet en de eventuele onderhoudswerkzaamheden moeten verricht worden door gespecialiseerd personeel, geschoold voor het gebruik van het apparaat en bekend met de specifieke risico's die het gebruik van elektrische apparaten meebrengt. Hygiëne. 1. Was de handen voordat u de automaat gaat vullen of reinigen. 2. Vul de gootsteen of een emmer met warm water. Voeg het schoonmaakmiddel pas als laatste toe om te veel schuim te voorkomen. 3. Gebruik de middelen die in de handleiding vermeldt staan. 4. Spuit nooit waterstralen in de richting van de automaat. 5. Spoel schoongemaakte onderdelen goed na met schoonwater. 6. Kijk ook naar de omgeving, wees er zeker van dat het werkblad schoon is.

3 Schoonmaak instructie Schoonmaak instructie voor de Lazio Bonen. Dit document is een korte beschrijving van de basis methode om bovengenoemde automaat een schoonmaak (hygiëne) beurt te geven. Kijk ook in het document Handleiding schoonmaak methode JD producten. Hygiëne Was je handen Vul de gootsteen of een emmer met warm water. Voeg het schoonmaakmiddel pas als laatste toe om te veel schuim te voorkomen. Spoel schoongemaakte onderdelen goed na met schoonwater. Wees er zeker van dat het werkblad schoon is. Denk eraan dat de sleutel van de automaat niet onbeheerd blijft zodat deze niet door iemand anders meegenomen kan worden. Voorbereiding 1. Open de deur, draai de pijpjes van de uitgiftetrechters horizontaal (zie fig. 4). Til de ingrediëntcontainers (zie fig. 1.) een beetje op en neem ze uit de automaat. Demonteer 2. Mengkommen a. Verwijder de complete mengkommen en de mixers met de O-ringen (zie fig. 6.) b. Haal de mengkommen uit elkaar. c. Haal de slangetjes uit de uitgiftekop (zie fig. 8.) d. Doe alle plastic onderdelen in het afwaswater. 3. Deur a. Verwijder de lekbak b. Haal het rooster eruit. c. Demonteer de bekerhouder Schoonmaken 4. Binnenkant automaat a. Met een brede of grote borstel i. Borstel de bovenkant van de ruimte waar de ingrediëntcontainers staan, de overige onderdelen van boven naar beneden schoon. ii. Gebruik de sprayflacon voor de binnenkant om de onderdelen, wanden, binnenkant van de deur en vloer schoon te maken. b. Droog de automaat met een schone papieren doek. Werk van boven naar beneden. Vergeet ook de binnenkant van de deur niet. 5. De buitenkant van de deur a. Gebruik de sprayflacon voor buitenkant van de deur, de zijkanten en de bovenkant. Droog de automaat met een schone papieren doek. Werk van boven naar beneden. b. Maak alle gedemonteerde onderdelen goed schoon met het voorgeschreven schoonmaakmiddel en spoel ze goed na met schoonwater. c. Droog alle onderdelen zorgvuldig. 6. Maak de diverse onderdelen van de automaat goed schoon. Gebruik eventueel een borstel en een pijpenrager 7. Maak de onderdelen van de deur schoon.

4 Binnenkant Automaat Fig.1. Fig.2. Fig.3. Fig.4. Fig.5. Fig.6. Fig.7. Fig.8. Fig.9. Fig.10. Fig.1. Ingrediëntcontainers. Fig.2. Koffiecontainer. Fig.3. Bedieningstoetsen, daarachter ruimte voor muntmechanisme. Fig.4. Uitgiftetrechters met dop voor afsluiten tijdens vullen. Fig.5. Afstelknop maling koffie. Fig.6. Mengkommen. Fig.7. Brewer. Fig.8. Uitgiftekop. Fig.9. Waterfilter. Fig.10. Lekbak. Het vullen of bijvullen van de warme drankenautomaat Lazio bonen. Was de handen en wees er zeker van dat het werkblad schoon is. Denk er aan dat de sleutel van de automaat niet onbeheerd blijft zodat deze niet door iemand anders meegenomen kan worden. Vullen 1. De ingrediëntcontainers kunnen in de automaat bijgevuld worden (zie fig.1.) De Ingrediëntcontainers kunnen ook aan de rand van de bekerruimte worden opgehangen. 2. De ingrediëntcontainer met de koffiebonen altijd in de automaat laten staan, dit voorkomt storingen. Kom niet aan de afstelknop voor de maling 3. Vul de ingrediënten bij. Schud de container zodat er geen klonten ontstaan in de container. Plaats de containers terug op hun plaats. 4. Zorg dat de uitgiftetrechters van de ingrediëntcontainers in de juiste posities zijn naar de mengkommen toe. Aanvullen bekers Let op:

5 5. Alvorens de bekers bijgevuld kunnen worden moet eerst de aandrukpanelen opzijgeschoven worden (zie fig.19.) 6. De hoogte van de bekers moet binnen het minimale en het maximale niveau blijven (zie sticker in de deur). 7. De kolom in het midden kan eventueel opengedraaid worden met de Toets PCC, zorg ervoor dat eerst de aandrukpanelen opzij zijn geduwd. Schoonmaken van de binnenkant 8. Neem de lekemmer uit (zie fig.10). 9. Plaats de lekemmer terug. 10. Hang vlotter erin terug met overloopslangen. 11. Maak alle oppervlaktes schoon. Schoonmaken van de Brewer 12. Demonteer de brewer door het slangetje van de watertoevoer los te draaien en de brewer uit te nemen. 13. Zorg dat de filters open staan.maak de brewer grondig schoon met de juiste schoonmaakmiddelen. (zie het document Handleiding schoonmaak methode JD producten. 14. Spoel goed na met schoonwater. 15. Monteer brewer terug. 16. Activeer het spoelprogramma en spoel brewer nogmaals. 17. Check of alles correct werkt Schoonmaken van de binnenkant van de deur. 18. Maak de binnenkant van de deur schoon Schoonmaken van de buitenkant 19. Neem bekerhouder (zie fig.9) aan de binnenkant eruit, maak hem schoon en plaats deze terug 20. Verwijder rooster (zie fig. 10 en 11) en maak deze schoon. 21. Maak de lekbak schoon. Spoelen van de automaat 22. Maak deurcontact en druk op toets PL. 23. Spoelen staat nu in de display, gebruik de keuzetoetsen van 1 t/m 6 voor het spoelen. Controle 24. Controleer na het spoelen of er geen lekkage is binnenin de automaat Schoonmaken van de buitenkant 25. Sluit de deur en maak de gehele buitenkant schoon. Administratie 26. Scan de gebruikte ingrediënten op de juiste manier. 27. Vul het HACCP boekje correct in. Check of de machine werkt 28. Test consumpties a) Selecteer een Wiener Melange, en controleer of er uit alle drie de mengkommen ingrediënten komen. b) Selecteer heet water c) Test een kop koffie op smaak, geur, sterkte en temperatuur d) Check of er geen lekkages zijn. Maak de ruimte waar gewerkt is schoon en laat geen rommel achter. Doe een stap naar achteren en zorg dat je trots op je automaat kunt zijn.

6 Bekeruitgifte demonteren en schoonmaken. Fig.11 Fig.12 Fig De zwarte eigenlijke bekeropvang met slangetje kan men demonteren door de twee schroefjes los te draaien(zie fig.9). Het rooster (zie fig.11).kan gedemonteerd worden door de vergrendeling (zie fig.10).los te maken en het schuifje open te schuiven zodat men het rooster eruit kan nemen. Bekers bijvullen. De kolom kan (als worden op knop PCC (zie Eerst de afdekklep openmaken. aandrukpanelen naar de buitenkant duwen. Hierna kan bijvullen. Let op van rij bekers! Zie bekerruimte. Kolom Fig.14. Testverkoop D.m.v. programma free (zie fig.16.) Fig.15. Fig.16. deze gesloten is) opengedraaid door fig.16) te drukken. naar voren toe Daarna de (zie fig. 14 en 15) van de deur men de bekers maximale hoogte sticker in de niet dicht draaien. Spoelen Deur openen en contactsleutel plaatsen, Druk aan de binnenkant van de deur op de toets PL (zie fig.17), in de display (zie fig. 16) verschijnt: Spoeling, sel (is mengkom) Resp. knop indrukken. 1, is de brewer, 2, 4, 5, 6 is voor de mengkommen van links naar rechts. Afhankelijk van de uitvoering zijn niet alle mengkom aanwezig. Het verdient aanbeveling om de koffiebrewer 3x te spoelen. Fig.17. Fig.18.

7 Uitlezen tellerstanden 1. Open deur 2. Maak contact 3. Druk op programma knop aan binnenkant deur. 4. Met onderste toets doorlopen tot totaal selecties 5x indrukken (verkoop info ). 5. Met toets 2 bevestigen. 6. Doorlopen van alle opties met toets 2 standen noteren, eventueel met toets 3 stapje terug. 7. Uit programma door toets 1 in te drukken en daarna programmaknop aan binnenkant deur nogmaals in te drukken HACCP-boekje Het boekje is opgeborgen achter de deur van de bekers. Met de hendel kan men de bekerdeur loskoppelen.

8 HACCP-sticker Algemene instructie QUICK & DEEP CLEANING Warme Drankenautomaten - Uitgevoerde werkzaamheden in het Witte HACCP-boekje aftekenen. - Voor aanvang werkzaamheden eerst handen en onderarmen wassen. - Verboden te roken. - Grondstoffen en producten gescheiden van schoonmaakmiddelen etc. vervoeren. - Geen ingrediënten, onderdelen of schoonmaakart. opslaan in de automaat. Werkzaamheden Quick Deep Visuele inspectie op schade, verlichting, ongedierte en lekkage Q 1 D 1 Deur openen Q 2 D 2 Sprayen in de mengkommen en verwijderen losse vervuiling Q 3 Alle onderdelen verwijderen D 3 Onderdelen inweken D 4 Bijvullen containers Q 4 D 5 Bijvullen bekers Q 5 D 6 Bekeruitgifte schoonmaken Q 6 Onderkant uitgiftekop schoonmaken Q 7 Bekermechanisme schoonmaken Q 8 D 7 Terugplaatsen van schone onderdelen D 8 Spoelen van de machine Q 9 D 9 Bodem schoonmaken Q 10 Binnenkant schoonmaken D 10 Legen en schoonmaken van de emmer of lekbak Q 11 D 11 Muntwisselaar controleren en schoonmaken Q 12 D 12 Controleren niveau munten Q 13 D 13 Buitenkant en omgeving automaat schoonmaken Q 14 D 14 Invullen HACCP-boekje Q 15 D 15 Testverkoop Q 16 D 16 Eventueel doorgeven van storingen Q 17 D 17

9 FAQ Vraag: Automaat doet niets Antwoord. Is de stekker er in de wandcontactdoos. Is de hoofdschakelaar aangezet (binnenkant automaat) Vraag: ik krijg alleen heetwater, wel koffie maar zonder melk. Antwoord. Ingrediëntcontainers bijvullen(indien leeg), Ingrediëntencontainers correct terugplaatsen. Schuif van uitgiftetrechter naar beneden schuiven Vraag: er komt niets uit de automaat. Antwoord. Staat de waterkraan open.

10 Foutmeldingen Foutmeldingen Lazio Display Omschrijving Oplossing OFF 1 OFF 2 OFF 3 OFF 4 Geen beker Storing muntsysteem Lekemmer vol Fout uitgiftarm beker in bekermech. plaatsen Type muntsysteem verkeerd gekozen Muntsysteem niet goed aangesloten Lekemmer legen Vlotter controleren Microschakelaar controleren Aandrijfmoeter / Breekpen contr. OFF 5 geheugen fout in Software opnieuw installeren EAROM Instelling in automaat contr. OFF 6 Geen water Contr. Waterkraan / water toevoer / inlaatventiel OFF 6B Lekkage in watertank Uitloopventielen ontkalken Contr. Op lekkage OFF 10 Programma verlies Programmeer automaat opnieuw OFF 14 Boiler vult teveel bij, Microschakelaar op vultank controleren. zonder een keuze OFF 15 Beker kolom kan niet Verwijder klem zittende beker contr. Microschakelaar draaien / geblokkeerd OFF 16A PROG knop klemt Knop controleren OFF 16B FREE knop klemt Knop controleren OFF 16C SPOEL knop klemt Knop controleren OFF 17 Keuzeknop 1 t/m 9 Knoppen controleren klemt OFF 18 Keuzeknop 10 t/m 18 Knoppen controleren klemt OFF 24A Spanning 24 volt te Voedingprint defect hoog OFF 24B Spanning 24 volt te Voedingprint defect OFF 25 OFF 26 Laag Fout opgetreden in motor van bekerring Fout opgetreden in motor Contr. Microschakelaar en aandrijfmoter van bekerring Contr, microschakelaar, of klemmende beker

11 OFF 31A OFF 31B OFF 31C van bekercarrousel Temperatuur in koffie boiler te hoog Temperatuur in koffie boiler te laag Temperatuur sensor in koffie boiler defect Controleer temp. Instellingen temp. Sensor defect wacht 10 minuten ( boiler koud ) vervang temperatuur sensor OFF 33A Temperatuur in Contr.temp. Instellingen instant boiler te hoog temp. Sensor defect OFF 33B OFF 33C OFF 50A PLEASE LOAD THE MASTER SOFTWARE Temperaruur in instant boiler te laag Temperatuur sensor in instant boiler defect Communicatie probleem tussen CPU en voeding Geen master software in automaat aanwezig wacht 15 minuten ( boiler koud ) vervang temperatuur sensor Contr. Bedrading op de printen. Plaats juiste master software in automaat

12 Bestellen Schoon maak middelen Quick Deep Toepas sing Suma D2.4 Suma D2.4 Onderdelen Reiniging in Emmer 4 liter water, maximaal15 min. Foto kwastje Ingrediënten Art.nr. Art.nr. Art.nr. Foto Selectadoekjes Art.nr. Art.nr. Art.nr.

13 Persoonlijke aantekeningen:

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Amalfi Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding voor de

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Business Line 200 Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Cremona Espresso Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemene informatie Belangrijk Inhoud van de handleiding

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Business Line 100 Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding. Cremona XL

Schoonmaakhandleiding. Cremona XL Schoonmaakhandleiding Cremona XL Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Inhoud van de handleiding Deze handleiding voor de gebruiker

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding. Cremona

Schoonmaakhandleiding. Cremona Schoonmaakhandleiding Cremona Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemene informatie Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Dakar Tokyo Versie: DD-MM-JJJJ Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Dakar / Tokyo Bij een bezoek aan deze automaat gaan we er

Nadere informatie

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System Gebruikershandleiding 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN INHOUD HOOFDSTUK: 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN HOOFDSTUK: 2 BASIS ONDERDELEN HOOFDSTUK: 3 VULLEN PRODUCTEN HOOFDSTUK:

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding. ST Tropez

Schoonmaakhandleiding. ST Tropez Schoonmaakhandleiding ST Tropez Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemeen Maak de automaat zowel van binnen- als van buitenkant

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100

Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100 Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100 04.02 1 75522500 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koffiecontainer Brewer Hoofdschakelaar Schraper Filterplaathouder

Nadere informatie

Beknopte handleiding 9200

Beknopte handleiding 9200 Beknopte handleiding 9200 1 U0562EN00 Regelmatige en grondige reinigingen Open de deur. Verwijder de onderste lekschaal en de bovenste plaat, reinig de onderdelen met een spray en een doekje.. Lekbak-teller

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 ES

Beknopte instructies Gallery 210 ES Beknopte instructies Gallery 210 ES 1 595258000 2011.10 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Koffiecontainer Instant-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding. Vancouver

Schoonmaakhandleiding. Vancouver Schoonmaakhandleiding Vancouver Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemene informatie Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze

Nadere informatie

Virtu 20 serie. Koffie automaat

Virtu 20 serie. Koffie automaat Virtu 20 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 20 Machine type: 9FND Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUFNK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong Duke Postbus

Nadere informatie

Virtu 60 en 80 serie. Koffie automaat

Virtu 60 en 80 serie. Koffie automaat Virtu 60 en 80 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 60 en 80 Machine type: 9CND Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUCNK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong

Nadere informatie

Virtu 10 en 38 serie. Koffie automaat

Virtu 10 en 38 serie. Koffie automaat Virtu 10 en 38 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 10 en 38 Machine type: 9INB Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUINK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Santa Fé Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 1041 81CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemeen Maak de automaat zowel van binnen- als van buitenkant

Nadere informatie

Fortune: 0800-2355633

Fortune: 0800-2355633 Instructieboekje Passio S : 0800-2355633 2 Inhoudsopgave bladzijde 1 Inleiding 6 2 Veiligheidsvoorschriften 7 3 De koffieautomaat gebruiksklaar maken / installatie 8 3.1 Plaatsing van de koffieautomaat

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING OMNIA GEBRUIKERS HANDLEIDING NESCAFÉ KOFFIE AUTOMAAT INHOUD pagina Veiligheidswaarschuwingen... 3 Vorst waarschuwing... 3 Heet water waarschuwing... 3 Doorspoelen van de automaat... 4 Reinigen van de mixersystemen...

Nadere informatie

INHOUD. 1. Waarschuwing 1. 2. Technische specificatie 2. 3. Benaming componenten 3. 4. Uitleg display-symbolen 4. 5. Gebruik per kopje of glas 5

INHOUD. 1. Waarschuwing 1. 2. Technische specificatie 2. 3. Benaming componenten 3. 4. Uitleg display-symbolen 4. 5. Gebruik per kopje of glas 5 INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 1 2. Technische specificatie 2 3. Benaming componenten 3 4. Uitleg display-symbolen 4 5. Gebruik per kopje of glas 5 6. Gebruik per kan 5 7. Bijzondere functies 6 - Volume

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Monte Carlo Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Monte Carlo Bij een bezoek aan de snoep automaat gaan we

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding San Remo Versie: DD-MM-JJJJ Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl San Remo Bij een bezoek aan de combi automaat gaan we er vanuit

Nadere informatie

NESCAFÉ Fusion. NESCAFÉ Fusion Compact. Dranksystemen. Handleiding. Versie:

NESCAFÉ Fusion. NESCAFÉ Fusion Compact. Dranksystemen. Handleiding. Versie: NESCAFÉ Fusion Versie: 02-2019 NESCAFÉ Fusion Compact Dranksystemen Handleiding INDEX WAARSCHUWINGEN SECTIE: 1 INDEX EN WAARSCHUWINGEN SECTIE: 2 BASISONDERDELEN VAN DE MACHINE SECTIE: 3 VULLEN MET PRODUCTEN,

Nadere informatie

Compact One. Gebruikershandleiding

Compact One. Gebruikershandleiding Compact One Gebruikershandleiding INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 2 2. Technische specificaties 3 3. Benaming componenten 4 4. Uitleg display-symbolen 5 5. Gebruik per kopje of glas 6 6. Gebruik per kan

Nadere informatie

INHOUD. 1. Waarschuwing Technische specificatie Benaming componenten Uitleg display-symbolen Gebruik per kopje of glas 5

INHOUD. 1. Waarschuwing Technische specificatie Benaming componenten Uitleg display-symbolen Gebruik per kopje of glas 5 INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 1 2. Technische specificatie 2 3. Benaming componenten 3 4. Uitleg display-symbolen 4 5. Gebruik per kopje of glas 5 6. Gebruik per kan 6 7. Bijzondere functies 8 - BIT versie

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 FB

Beknopte instructies Gallery 210 FB Beknopte instructies Gallery 210 FB 1 595258500 10.11 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Freshbrew-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

Beknopte instructies Cafitesse 110

Beknopte instructies Cafitesse 110 Beknopte instructies Cafitesse 110 35251300 01.2003 Beschrijving van de onderdelen van de Cafitesse Deksel van de koelruimte Plaat en reclamefoto Kaarthouder Aanduiding voor te lage temperatuur Keuzepaneel

Nadere informatie

Fortune: 0800-2355633

Fortune: 0800-2355633 Instructieboekje Passio M / XL : 0800-2355633 2 Inhoudsopgave bladzijde 1 Inleiding 6 2 Veiligheidsvoorschriften 7 3 De koffieautomaat gebruiksklaar maken / installatie 8 3.1 Plaatsing van de koffieautomaat

Nadere informatie

Beknopte instructies Espresso 310

Beknopte instructies Espresso 310 Beknopte instructies Espresso 310 1 U0472NL00 2014.02 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Koffiecontainer Instant-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2008.02 Limo-konijn Leeftijd: 2 tot 14 Transportmaat: 50-70-90 cm Gewicht: 16 kg. Vermogen: 250watt Spanning: 230 volt Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410. Instant

Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410. Instant Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410 Instant 1 75519200 0501 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Behuizing Bovenste reclamepaneel Bedieningsmodule Deurslot Bekerplateau Onderste reclamepaneel Uitgiftemondstuk

Nadere informatie

CoEx Koffie automaat

CoEx Koffie automaat CoEx Koffie automaat Gebruikershandleiding Zet systeem: CoEx brewer Besturingsysteem: MoVec 2000 Automaat type: 9CND Revisie G, Nederlands Referentie: 5DUCH10m Uw leverancier is: De fabrikant van deze

Nadere informatie

6/30 Beverage System. Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding

6/30 Beverage System. Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding 6/30 Beverage System Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN INHOUD HOODSTUK: 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN HOOFDSTUK: 2 BASISONDERDELEN HOOFDSTUK: 3 VULLEN PRODUCTEN HOOFDSTUK:

Nadere informatie

Handleiding Hogedrukpan Field Koch

Handleiding Hogedrukpan Field Koch Handleiding Hogedrukpan Field Koch 118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een warme oven Zet de pan voorzichtig

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport.

200 bar, 15 l/min., l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Handleiding mobiele hogedrukreiniger 200 bar, 15 l/min., 1.140 l, tandemasser met honda benzine motor (11,7 Hp 8.6 kw) Instructies voor gebruik, onderhoud en transport. Inhoud 1. Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Virtu 2 Freshbrew CoEx / B2C

Gebruikershandleiding Virtu 2 Freshbrew CoEx / B2C Gebruikershandleiding Virtu 2 Freshbrew CoEx / B2C Pelican Rouge Coffee Solution Calandstraat 41, 3316 EA Dordrecht Postbus 900, 3300 AX Dordrecht Telefoon 078 6544 544 www.pelicanrouge.nl Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 B2C

Beknopte instructies Gallery 210 B2C Beknopte instructies Gallery 210 B2C 595257800 09.11 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koffiecontainer Sluiter Brewer Koppenplateau Kannenplateau

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL 1 2 3 4 5 Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het heetwaterapparaat. 1.16 Inleiding Dit

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 310 IN

Beknopte instructies Gallery 310 IN Beknopte instructies Gallery 310 IN 06.2011 1 595226200 Onderdelen van de machine Behuizing Display Behuizing deur Deurslot Koppen station Bedienings module Koppen plateau Kannenplateau Uitgiftemondstukken

Nadere informatie

Handleiding frisdrankautomaat. Vendo 100/217/254

Handleiding frisdrankautomaat. Vendo 100/217/254 Handleiding frisdrankautomaat Vendo 100/217/254 1 Inhoudsopgave 2 Pagina Omschrijving 2 Inhoudsopgave 3 Gebruik van deze handleiding 4 De automaat 5 In bedrijf stellen 6 Vullen van wisselgeldbuizen 7 Leegmaken

Nadere informatie

Beknopte instructies Cafitesse 400

Beknopte instructies Cafitesse 400 Beknopte instructies Cafitesse 400 stop heißes wasser 35251600 01.2003 empty low temperatur empty heet water Beschrijving van de onderdelen van de dispenser Deksel van de koelruimte Servicepaneel Glasplaat

Nadere informatie

FilterFresh Koffie automaat

FilterFresh Koffie automaat FilterFresh Koffie automaat Gebruikershandleiding Zet systeem: UNI brewer Besturingsysteem: MoVec 2000 Automaat type: 9FND, 9FEC Revisie G, Nederlands Referentie: 5DUFH10m Uw leverancier is: De fabrikant

Nadere informatie

Coffee Machine Siro Touch 800 series

Coffee Machine Siro Touch 800 series Coffee Machine Dagelijkse en wekelijkse verse melk reinigingsinstructie Aanvullende gebruikershandleiding verse melk Machines Picture: Siro Touch 800 Filename: Disclaimer Fabrikant: Hoewel alle mogelijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA

GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA Inhoud GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA Apparaatbeschrijving: Pagina 1 Inschakelen: Pagina 2 stoompijp: Pagina 3 Programmering: Pagina 8 Frontdeur openen: Pagina 1 Productbereidingen: Pagina 2 Reinigen: Pagina

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 IN

Beknopte instructies Gallery 210 IN Beknopte instructies Gallery 210 IN 595258800 10.11 1 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Uitgiftemondstuk Mengtrechter Koppenplateau Kannenplateau

Nadere informatie

INHOUDS OPGAVE. GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) OPERATORHANDLEIDING

INHOUDS OPGAVE. GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) OPERATORHANDLEIDING QUICK START MANUAL INHOUDS OPGAVE GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) Machineonderdelen 4 Opstarten 4 Verpakking wisselen 5 Lekbak 5 Serving 6 Displayelementen 7 Uitschakelen 8 Dagelijkse eindreiniging

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Cafitesse 2000 75509000 02.2004

GEBRUIKSAANWIJZING. Cafitesse 2000 75509000 02.2004 GEBRUIKSAANWIJZING Cafitesse 2000 75509000 02.2004 Inhoud INHOUD Inleiding... 4 Veiligheidsvoorschriften... 5 Technische gegevens... 6 Onderdelen van de machine... 8 Voorzijde van de machine... 8 Bedieningspaneel...

Nadere informatie

Kortsluiting van de aanvoer- Defecte of niet (goed) aangesloten aanvoer- of retourtemperatuursensor. Geen doorstroming

Kortsluiting van de aanvoer- Defecte of niet (goed) aangesloten aanvoer- of retourtemperatuursensor. Geen doorstroming 4 STORINGEN 4.1 Algemeen De Remeha Avanta is uitgerust met een geavanceerde besturingsautomaat. Het hart van de besturing is een microprocessor, de Comfort Master, die de ketel zowel beveiligt als bestuurt.

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 310

Beknopte instructies Gallery 310 Beknopte instructies Gallery 310 08.2010 1 75535700 Onderdelen van de machine Behuizing Display Behuizing deur Deurslot Koppen station Bedienings module Koppen plateau Kannenplateau Freshbrewingrediëntcontainer

Nadere informatie

IMPRESSA F50 / F5 / F505 Beknopte gebruiksaanwijzing

IMPRESSA F50 / F5 / F505 Beknopte gebruiksaanwijzing IMPRESSA F50 / F5 / F505 Beknopte gebruiksaanwijzing Eerste inbedrijfstelling Netschakelaar (aan achterkant) aan (I) Koffiebonen bijvullen Schakelaar indrukken Displaytekst: SPRACHE DEUTSCH Rotary Switch

Nadere informatie

Algemene informatie. Tips: Voor uw veiligheid:

Algemene informatie. Tips: Voor uw veiligheid: Tips: - Gaat u de tuin ruim water geven, schuif de by-pass kraan dan dicht, vergeet niet om na het sproeien deze weer open te schuiven. - Twijfelt u of de ontharder het wel doet, kijk dan of er op uw thee

Nadere informatie

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin

Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin Koffiemachine Bravilor Bonomat Mondo Twin 1. Aan/uit schakelaar voor het apparaat (en onderste warmhoudplaatje) 2. Aan/uit schakelaar voor bovenste warmhoudplaatje 3. Warmhoudplaatje 4. Glazen kan, thermoskan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Maart 2010 Artikelnummer 19789

Gebruikershandleiding. Maart 2010 Artikelnummer 19789 Gebruikershandleiding Maart 2010 Artikelnummer 19789 Serienummer : Registratienummer : Telefoonnummer service : Leverancier : Inhoudsopgave Inleiding...4 Veiligheidsinstructies...5 Specificaties...7 Beschrijving

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

1 ste keer bardienst?

1 ste keer bardienst? 1 ste keer bardienst? Of weet u niet meer hoe het precies moet? Wilt u zich graag nuttig maken? Of heeft u misschien tips? Hier vindt u (bijna) alle bardienstinformatie Lees deze map in ieder geval goed

Nadere informatie

www.krups.com 06 02 18

www.krups.com 06 02 18 www.krups.com 1 2 MAXI MINI MAXI MINI 3 4 5 6 stop Deutsch 4 English 7 Français 9 Nederlands 11 Español 14 Português 16 Italiano 18 Dansk 20 Norsk 22 Svenska 24 Suomi 26 λληνικ 28 T Türkçe 31 Slovensko

Nadere informatie

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding Mol d Art b.v.b.a. A2 Industriepark 16 B-3290 Diest-Webbekom België Tel.: ++32 (0) 13 33 41 77 Fax.: ++32 (0) 13 33 47 04 e-mail: website: info@moldart.be www.moldart.be 15kg mouleer- en tempereermachine

Nadere informatie

Snelle handleiding ES FB 9100

Snelle handleiding ES FB 9100 Snelle handleiding ES FB 9100 1 U0502NL00 Regelmatige en uitvoerige reiniging Open de deur Verwijder de onderste lekbak en de bovenplaat; reinig de onderdelen met een vochtige doek. Verwijder de afvalemmer

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Beknopte instructies Cafitesse 4000

Beknopte instructies Cafitesse 4000 Beknopte instructies Cafitesse 4000 75406900 1 04.04 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Behuizing Bovenste reclamepaneel Bedieningsmodule Deurslot Bekerplateau Onderste reclamepaneel Koelkast Goot

Nadere informatie

*HEUXLNVDDQZLM]LQJ. :LQWHUKDOWHU*DVWURQRP*PE+ 3RVWIDFK '0HFNHQEHXUHQ 7HOHIRRQ 7HOHID[ www.winterhalter.de LQIR#ZLQWHUKDOWHUGH 89005832 09/99

*HEUXLNVDDQZLM]LQJ. :LQWHUKDOWHU*DVWURQRP*PE+ 3RVWIDFK '0HFNHQEHXUHQ 7HOHIRRQ 7HOHID[ www.winterhalter.de LQIR#ZLQWHUKDOWHUGH 89005832 09/99 ZLQ WHU K OWH U *6 *HEUXLNVDDQZLM]LQJ :LQWHUKDOWHU*DVWURQRP*PE+ 3RVWIDFK '0HFNHQEHXUHQ 7HOHIRRQ 7HOHID[ www.winterhalter.de LQIR#ZLQWHUKDOWHUGH 89005832 09/99 *HEUXLNVDDQZLM]LQJ YRRU:LQWHUKDOWHU*DVWURQRP9DDWZDVPDFKLQH*6,QKRXGVRSJDYH

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels

Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels RR Trading B.V. 1 of 11 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Benodigdheden... 3 2. Inleiding... 3 3. Het Onderhoud... 3 Panelen verwijderen... 4 Warmtewisselaar schoonmaken...

Nadere informatie

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada 1. Beschrijving van het apparaat 1. AAN / UIT-schakelaar 2. Controlelampje 3. Koffie/heetwater schakelaar 4. Temperatuur controlelampje 5. Stoomschakelaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING QUICKMILL 820

GEBRUIKSAANWIJZING QUICKMILL 820 GEBRUIKSAANWIJZING QUICKMILL 820 Allereerst wil ik u van harte feliciteren met de door u aangeschafte Quickmill espressomachine. Om het apparaat zonder zorgen en langdurig te laten functioneren is het

Nadere informatie

Aroma Perfection System. www.krups.com

Aroma Perfection System. www.krups.com Aroma System www.krups.com a d b Aroma System c d Aroma Control Timer e h j k m l f i System 1 2 3 Aroma System Aroma 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nederlands Beschrijving a b c d e f g h i Deksel Waterreservoir

Nadere informatie

F9 De belangrijkste zaken in het kort

F9 De belangrijkste zaken in het kort F9 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing F9. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

healthcare Gebruikershandleiding Medicatiebox CL

healthcare Gebruikershandleiding Medicatiebox CL healthcare Your best friend in Gebruikershandleiding Medicatiebox CL 1. Handleiding Voordat u begint met het gebruiken van de medicatiebox CL wordt aangeraden eerst de Quick Guide door te lezen van de

Nadere informatie

Handleiding. Gebruik. Laktec. Drinkautomaat

Handleiding. Gebruik. Laktec. Drinkautomaat Handleiding Gebruik Laktec Drinkautomaat Beljaars Schapenpraktijk Advies & Produkten Lac-Tek Specificaties De Lac-Tek automaat bestaat uit een poedervoorraad, een warm waterbereider met temperatuur regeling

Nadere informatie

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent Handleiding Hogedrukpan 118011/118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Lees voor gebruik de instructies Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een

Nadere informatie

Z6 De belangrijkste zaken in het kort

Z6 De belangrijkste zaken in het kort PROFESSIONAL AROMA GRINDER J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z6. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het

Nadere informatie

Instant Koffie automaat

Instant Koffie automaat Instant Koffie automaat Gebruikershandleiding Besturingsysteem: MoVec 2000 Automaat type: 9INA, 9IEA Revisie G, Nederlands Referentie: 5DUI010m Uw leverancier is: De fabrikant van deze machine is: De Jong

Nadere informatie

Onderhoud RR Trading CV Compact

Onderhoud RR Trading CV Compact Onderhoud RR Trading CV Compact RR Trading B.V. 1 of 18 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Benodigdheden... 3 2. Inleiding... 3 3. Het Onderhoud... 3 3.1 Panelen verwijderen... 4 3.2 Warmtewisselaar reinigen...

Nadere informatie

Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels

Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels Onderhoud RR Trading CV Pelletkachels RR Trading B.V. 1 of 16 Rev. 01 Inhoud opgave Inhoudsopgave 1. Benodigdheden... 3 2. Inleiding... 3 3. Het Onderhoud... 3 3.1 Panelen verwijderen... 4 3.2 Warmtewisselaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20 Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL HEETWATERAPPARAAT HWA 20 1 HWA 20 2 3 5 4 4 Fig. 1 GEBRUIKSAANWIJZING (NEDERLANDS) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS CALYPSO (PLUS)

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS CALYPSO (PLUS) GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS CALYPSO (PLUS) 2 DE MACHINE 1 2 3 4 11 10 9 5 6 7 8 1 Linkerpaneel 2 Achterpaneel 3 Verwarmingsplaat 4 Koffiebonenreservoir 5 Rechterpaneel 6 Bedieningspaneel 7 Uitloop warm

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Art. 65480 XF70 NL 12/2005. IMPRESSA XF70 Beknopte gebruiksaanwijzing

Art. 65480 XF70 NL 12/2005. IMPRESSA XF70 Beknopte gebruiksaanwijzing Art. 65480 XF70 NL 12/2005 IMPRESSA XF70 Beknopte gebruiksaanwijzing Bedieningselementen Bedieningselementen Rotary Switch 10 9 2 1 11 22 3 4 5 6 7 8 13 12 13 14 15/16 17 1. Rotary Switch 2. Lichtgevende

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

A 10 FORM NO B

A 10 FORM NO B A 10 FORM NO. 769-03656B 3 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 37 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nederlands Voor uw veiligheid Neem de veiligheids- en bedieningsvoorschriften

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen.

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen. Waterfontein Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A Waterfontein warm en koud water. Compressor met koeling. We danken u voor de aankoop van deze waterfontein. Gelieve deze handleiding goed te lezen.

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MX series Instructies voor het vervangen van de harde schijf www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u begint

Nadere informatie

Z8 De belangrijkste zaken in het kort

Z8 De belangrijkste zaken in het kort Z8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort 9 IMPRESSA A9 One Touch De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing J6/J600. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de harde schijf 7429170005 7429170005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

»IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft

»IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft IMPRESSA F8 De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA F8«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa F8 De belangrijkste zaken in het kort«heeft van de onafhankelijke Duitse

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini Salt

Gebruiksaanwijzing Mini Salt Gebruiksaanwijzing Mini Salt Informatie Elektrolyse apparaat Schrijf uw type van het elektrolyse apparaat in deze sheet Dit is belangrijk als u later vragen heeft over de werking van dit apparaat. Model

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

1. Schakelaar aan/uit, PID controler 11. Manometer

1. Schakelaar aan/uit, PID controler 11. Manometer Mod. 04005 Silvano Handleiding QM 4005 Graag bedanken wij u voor de aanschaf van ons product. Voor ingebruikname van de machine, raden we u aan deze handleiding aandachtig te lezen voor correct gebruik

Nadere informatie

Product toelichting voor het vervangen van het ventiel voor de HD7810 serie

Product toelichting voor het vervangen van het ventiel voor de HD7810 serie Product toelichting voor het vervangen van het ventiel voor de HD7810 serie Detail foto: Het is normaal dat een deel van het water terug loopt in de watertank. Zou dit niet gebeuren, dan kan de boiler

Nadere informatie

IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken in het kort Het»Gebruiksaanwijzing IMPRESSA Z9 One Touch TFT«inclusief deze beknopte gebruiksaanwijzing»impressa Z9 One Touch TFT De belangrijkste zaken

Nadere informatie

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie