Handleiding Elnagh Baron 26 G.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Elnagh Baron 26 G."

Transcriptie

1 Beste Huurder, Handleiding Elnagh Baron 26 G. Elke camper heeft zijn eigen specificatie ook deze camper. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met de instrumenten in deze camper.. Hoe rijd u met een motorhome? De meeste motorhomes hebben een maximaal toegelaten massa van minder dan 3,5 ton. In dat geval volstaat een rijbewijs B, anders is er een van categorie C nodig. Met een motorhome rijden, vraagt wel een aantal specifieke aandachtspunten. Het zijn vooral de afmetingen waar je rekening mee moet houden. Met een breedte van zo'n 2,35m en een lengte van 6 tot 7,5m is een motorhome veel groter dan een auto. Wees dus voorzichtig!!! Parkeren is ook niet zo evident. Je doet er goed aan voor je definitief vertrekt toertjes te maken en manoeuvres uit te voeren op een groot parkeerterrein. Wees op uw hoede als u een tankstation binnenrijdt. Met een hoogte van ongeveer 3,3 meter (type Alkoof) kan u met een motorhome onder zowat elke viaduct rijden die hoger is dan 3,4 meter. Kleine plaatselijke tankstations kunnen een probleem zijn door te lage daken. Daardoor worden elk jaar een aantal bestuurders door verrast. De schade is dan meestal ook Dramatisch te noemen. Ter herinnering: op de dag van het binnenleveren van de motorhome voor uur Index : 1. Openmaken van de inkomdeur 2. Openmaken van een kastje 3. Openmaken van een kastje met drukknop 4. Koolstof monoxide alarm en brandblusapparaat 5. Uitleg instrumenten paneel boven inkom deur. 6. Uitleg thermostaat verwarming en boiler. 7. Uitleg Koelkast V omvormer 9. TV en DVD 10. Toiletcassette verversen. 11. Zekeringen camper ruimte 12. Bandenspanning van de camper 13. Opmaken van het 3e bed ( eettafel ) 14. Afsluiten cabine met doek 15. Afsluiten cabine met veiligheidsslot. 16. Afsluiten woongedeelte en garage met veiligheidsslot. 17. Aflaten van de vuilwatertank.

2 18. Vullen van de lpg flessen die dienen voor de Verwarming, kookvuur en warm water. 19. Binnen verlichting ( SPOTJES ) 20. Openen en sluiten van de luifel. 21. Vullen van het vers water. 22. Verplaatsen wastafel 23. Bedlinnen 24. Verlaten van de camper 25. Algemeen. 1.Openmaken van de inkomdeur. Als u binnen bent en deur wenst te vergrendelen dan de middelste beweegbare knop naar beneden duwen om weer te openen volledig naar boven duwen en valt automatisch weer naar de middelste stand. 2. Openmaken van een kastje. Duw op de drukknop die vooraan op het handvat zit en hou deze ingedrukt, trek aan het handvat en de kast is open 3. Openmaken van een kastje met drukknop. Duw het knopje in en dan zal het vanzelf eruit springen en dan kan u de deur openmaken.

3 4. Koolstof monoxide / Gas /verdovingsgasalarm en brandblusapparaat Het koolstof monoxide alarm bevindt zich rechts onder als u de camper binnenstapt. Om te activeren op het volledige toestel duwen tot u een signaal hoort en er een rood licht gaat branden, uitzetten terug op de volledige knop drukken. Het brandblusapparaat bevindt zich in het onderste kast gedeelte tussen de bijrijderszetel en de inkom van de camper. 5. Uitleg instrumenten paneel boven inkom deur. Waterpomp in en uit schakelen Temperatuurmeter binnen Buiten verlichting in en uit schakelen Opmeten stroom van auto en mobilhome Binnen verlichting in en uit schakelen Opmeten water en vuilwatertank Schakelbord aan en uit schakelen

4 6. Uitleg van de boiler en verwarming. Boiler en verwarming De boiler en verwarming kan ingesteld worden op 40 en 60 met de draaischakelaar Naar boven draaien keuze tussen 40 en 60 warm water Naar beneden draaien keuzen tussen 40 en 60 warm water en verwarming. Binnenste draaigedeelte is de thermostaat. Als je het warm water en of warm water en verwarming in schakelt hoor je een lichte klik, na ca. 10 minuten voel je warm water en evt. lucht uit de voorziene ventilatiegaten. 7. Uitleg koelkast. Onderstaand de betekenis van de icoontjes op het keuzepaneel waarop de koelkast zal werken. Met pijltjes keuze make tussen 220 v/ 12v / Gas werking Na bevestiging met de middelste knop, keuze maken van gewenste vermogen Aan en uit drukknop induwen tot op het scherm groen licht weergeeft na het maken van de keuze bevestigen met deze knop na het maken van de keuze van vermogen bevestigen met deze knop Bij zeer warme temperaturen kan u de koelkast beter op 3 streepjes zetten dan op 5. Deze zal dan beter koelen wegens de warmte van de koelkast zelf.

5 V omvormer In deze camper niet van toepassing. 9. TV en DVD TV aanschakelen doormiddel van stroomkabel ( model sigarenaansteker) welke kan ingeplugd worden onder de kast naast de tv. ( kabel ligt in opberg vak onder Radio/GPS) DVD spelen => TV opzetten met afstandsbediening. ( afstandsbediening ligt in opbergvak onder Radio/GPS) Op de toets AV / TV drukken tot DVD op het scherm verschijnt Dan DVD insteken Uithalen DVD: druk op EXIT 10. Toilet cassette verversen.

6 1. open deurtje waar toiletcassette achter zit. 2. duw het klepje naar boven onder het handvat. 3. trek cassette voorzichtig uit de camper. 4. draai de buis op draai dop van de buis 6. laat cassette leeg lopen op de daarvoor voorziene plaats door het om te kantelen en op de drukknop te drukken zodat er lucht in kan. 7. schuif dan het dekseltje naar voor en draai aan de draaiknop 8. hierdoor wordt ingang van de cassette geopend 9. neem een waterslang en spoel de cassette zodat er NIETS meer achter blijft 10. vullen met een ½ liter water 11. een half dopje chemisch toilet vloeistof bijvullen 12. sluit alles terug af en droog de cassette droog met een doekje 13. zorg dat de pijltjes van het dekseltje en cassette recht tegen over elkaar staan 14. plaats de cassette terug in de camper 11.Zekeringen en gasaansluitingen camper ruimte. De gaskranen bevinden zich in de eerste kast van de keukenblok aan de inkom van de camper De hoofdschakelaar bevindt zich eveneens in de eerste kast van de keukenblok aan de inkom van de camper Hier bevinden zich de zekeringen die betrekking hebben tot het camper gedeelte. Deze hebben NIETS te maken met de motor en/of auto gedeelte ENKEL CAMPER.

7 12. Bandenspanning van de camper. Banden druk voorzijde 5 Bar banden druk achterzijde 5,5 Bar 13. Opmaken van het 3e bed ( eettafel ). U buigt de tafelpoot naar binnen en tilt u de tafel 30 op zodat deze van de wand loskomt. U Legt de tafel op de voorziene plaats tussen de zetels. Wanneer de tafel stabiel gemonteerd is kan u de uitschuifbare stukken naar buiten trekken. Daarna plaats u het kussen op de uitschuifbare metalen stukken. Je legt het lange kussen tussen de zitbank en de wand. U draait de kussens om en legt ze op de zoals hieronder afgebeeld.

8 14. Afsluiten cabine met doek. U maakt de klittenband rond verduisteringsgordijnen los en trek deze naar het midden toe. Doe dit aan beide zijde en verbind in de midden de beide verduisteringen met elkaar met de voorziene sluiting. 15. Afsluiten cabine met veiligheidsslot. Je duwt op de knop, draait hem naar rechts en laat hem los,slot is vast, om los te maken gewoon terug op de knop duwen en naar links draaien. 16. Afsluiten woongedeelte met veiligheidsslot. Je steekt de kleine ronde sleutel in het slot en draait deze. Je merkt dat de cilinder nu uit het slot komt. Je kan nu de grote pad draaien in wijzerszintot voor de deur. Je duwt de cilinder terug in het slot en draait opnieuw aan de sleutel. Het slot is nu afgegrendeld. Sluit de cilinder sloten af met plastic dopje. 17. Aflaten van de watertank. U trekt de beugel ( zijkant van de camper onder de plaats voor het laden van de watertank.) naar u toe. Vergeet beugel niet terug te sluiten. Lozen op niet toegelaten plaatsen kan leiden tot boete s

9 18. Vullen van de LPG flessen. Je trekt het zwarte deksel uit de vul naast de ingang van de camper. Je sluit de vulslang aan op 1 van de 3 door ons meegeleverde Koppelstukken. BIJ TWIJFEL VRAAG STEEDS HULP AAN DE POMPBEDIENDE. Je vult de fles en je kan er weer een hele tijd mee verder. Vulkoppeling voor België, Duitsland, Groot-Brittanië, Luxemburg, Noord-Ierland, Rep. Ierland, Schotland en bij een aantal tankstations in Zwiterland en Polen. Vulkoppeling voor Nederland.Voor Spanje heeft u een gelijkaardige nippel nodig maar met een extra lengte van 60 cm. Vulkoppeling voor Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Bosnië-H., Kroatië, Montenegro, Servië, Slovenië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Zweden, Tjechië, en voor een aantal tankstations in Spanje Moest om een of andere reden het pompstation toch een andere vulkoppeling hebben Kan u deze altijd in het pompstation lenen. Je kijkt nog even na dat je zeker tijdens het rijden de flessen hebt dicht gedraaid.

10 19. Binnen verlichting ( SPOTJES ) Men mag in GEEN geval te bruusk de verlichting aansteken of doven. De schakelaars breken dan af met de nodige kosten van dien. 20. Openen en sluiten van de luifel. U neemt de verleng stok om de luifel mee op te draaien en steekt hem in de daarvoor voorziene opening( OPGELET : NIET MET DE STOK TEGEN DE CARROSSERIE STOTEN. Dit maakt blutsen en deze zullen aangerekend worden.) Nadien draait u de luifel 1.5 meter uit de behuizing en dan stopt u. De 2 pootjes uit de luifel nemen en draaien en ze verticaal naar de grond plaatsen. U schroeft de 2 draaiknoppen los en laat de pootjes tot op de grond zakken.nu kan men de luifel verder uitdraaien tot 2.5 meter. U verplaatst de pootjes een beetje naar voren zodat ze weer verticaal komen. Daarna draait u de luifel helemaal uit en zet de pootjes voor de laatste keer verticaal. U verankert de pootjes vast in de grond met een stalen pin en de luifel staat nu klaar voor gebruik. Als u de luifel niet op deze manier monteert zullen de armen van de luifel gewoon breken met alle kosten van dien. Luifel niet onnodig uit laten staan, hou er rekening mee dat het s nachts wel eens kan regen en waaien en/ of bij verlaten van de camper.

11 21. Vullen van het vers water. U draait de waterstop van zijn slot en duwt en draait tegelijk de draaistop naar links en neem hem uit de opening. U vult de tank tot deze vol is daarna de stop terug in de opening monteren en draai hem terug naar rechts en vergrendel het slot. 22. wastafel verplaatsen t.b.h van gebruik toilet

12 Wastafel is verplaatsbaar door middel van deze rechts - links te schuiven en omgekeerd. door de vergrendelingsknop uittrekken 23. Bedlinnen Zelf te voorzien: Kussens, slopen, dekens, donsdekens, hoeslakens, dekbedovertrek etc Matrasbeschermers worden standaard op elke motorhome voorzien. Deze worden na elke verhuurperiode gewassen door vof Navigator. 24. Verlaten van de Camper Vergewis u voor dat u de camper verlaat dat alle ramen ( ook dakramen) en deuren afgesloten zijn. Maak gebruik van de veiligheidsloten om uw en onze bezittingen te beschermen, ook al bent u maar voor even weg. Maak gebruik van bewaakte camperplaatsen/campings. 25. Algemeen Informeer u uitgebreid met betrekking tot de landen die u wenst te bezoeken, zodanig dat u over alle vereiste documenten en benodigdheden beschikt zodanig dat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan gedurende uw reis. Bij vragen en twijfel niet om ons te contacteren maar kijk eerst je lijst na. Nooit iets doorduwen of hard aan wringen maar eerst rustig bekijken waar de fout kan zitten. Gino Debruyne

Handleiding Flash 25.

Handleiding Flash 25. Handleiding Flash 25. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Granduca GT.

Handleiding Granduca GT. Handleiding Granduca GT. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome?

Nadere informatie

Handleiding Flash 26.

Handleiding Flash 26. Handleiding Flash 26. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Flash S1.

Handleiding Flash S1. Handleiding Flash S1. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Rimor Katamarano 50

Handleiding Rimor Katamarano 50 Handleiding Rimor Katamarano 50 Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties en vandaar deze handleiding. Hoe rijdt u met de camper? Deze motorhome heeft een maximaal toegelaten massa tot

Nadere informatie

knie-aansluiting. 27 liter H.56,0 x Ø 30 cm 36 liter H.70,2 x Ø 30 cm

knie-aansluiting. 27 liter H.56,0 x Ø 30 cm 36 liter H.70,2 x Ø 30 cm STALEN LPG FLES MET KNIE Staande LPG fles gemaakt van staal. Standaard voorzien van tank inhoudsmeter, 80% vulklep, veerveiligheid in de kraan en tankafname kraan met 1/2 links buitendraad aansluiting.

Nadere informatie

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL Laden Je dient de eriba zodanig te laden dat de dissel ca. 50kg naar beneden gedrukt wordt. (gebruik ter controle de kogeldrukmeter). Nooit staartlastig beladen De zwaarste stukken in de buurt van de as

Nadere informatie

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1.

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1. Paragraaf 1.1 Openen 1.2 Starten 1.3 Uitschakelen 1.4 Afsluiten 2.1 Tanken 3.1 Openen kap 3.2 Sluiten kap 1.3 Zijruiten verwijderen en plaatsen 1.3 Uitschakelen 5.1 Motorkap openenn 6.1 Kachel bedienenn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Algemene werking Het badgesysteem werkt als een gewone sleutel met dien verstande dat er dient gebadged te worden in plaats van de sleutel in het slot te

Nadere informatie

Kindvriendelijk vakantieappartement te Bredene versie 7, maart 2015. Van...16.00 h tot...12.00 h.

Kindvriendelijk vakantieappartement te Bredene versie 7, maart 2015. Van...16.00 h tot...12.00 h. Appartement Brusselstraat 16, 2 de verdieping, 8450 Bredene Van...16.00 h tot...12.00 h. WELKOM!!! Garage Gebruik van de garage van het appartement is inbegrepen in de huurprijs. De deur naar de garage

Nadere informatie

Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort

Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort Filip & Mireille Delannoy GSM Mireille: 0476 26 86 78 GSM Filip: 0477 74 38 88 Verlichting Er zijn enkele verborgen lichtschakelaars in de keuken... Verlichting Ook in de zitplaats

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Handleiding Morgan Plus 8

Handleiding Morgan Plus 8 Klassiekershuren.nl Huur een klassieke auto voor bruiloft, gala of dagje uit! http://www.klassiekershuren.nl Handleiding Morgan Plus 8 Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt genieten van de Morgan,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding GE-2007.04 karaoke set Lees voor het opzetten en gebruiken van de karaoke set deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de karaoke set. Handel

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT Handleiding FLAIR De cijfers in deze handleiding verwijzen naar afbeeldingen van de diverse bedieningspanelen. Deze afbeeldingen zijn bij de handleiding in de camper aanwezig CONTROLE VOOR WEGRIJDEN Alle

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

Pierre d Orgeval. Vakantiewoning in Marizy (Bourgondië - Saône-et-Loire)

Pierre d Orgeval. Vakantiewoning in Marizy (Bourgondië - Saône-et-Loire) Pierre d Orgeval Vakantiewoning in Marizy (Bourgondië - Saône-et-Loire) Hoe kan je het Pierre d Orgeval in Marizy best bereiken? Marizy Departement Saône-et-Loire Charolles 71220 Marizy 453 inwoners, 3075

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN INHOUDSOPGAVE 1. ONDERWEG 240 VOLT / BEDIENPANEEL 2. GASTOESTELLEN 3. STROOM AANSLUITING 4. LUIFEL & SCHUIFDEUR 5. LUIFEL STORMBAND 6. WIELKEGGEN / BLOKKEN 7. HADEX ONTSMETTEN

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het vasteschijfstation 7440930005 7440930005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het dvd-station 7440910005 7440910005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies Lees

Nadere informatie

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 *

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Verwijder het afdekdopje achter het portierhendel door er een kleine schroevendraaier achter te zettten en het dopje omhoog te wippen. Datum:

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de wireless LAN kaart 7429160005 7429160005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding Mol d Art b.v.b.a. A2 Industriepark 16 B-3290 Diest-Webbekom België Tel.: ++32 (0) 13 33 41 77 Fax.: ++32 (0) 13 33 47 04 e-mail: website: info@moldart.be www.moldart.be 15kg mouleer- en tempereermachine

Nadere informatie

Handleiding apparatuur podiumzaal

Handleiding apparatuur podiumzaal DIENST STUDENTENACTIVITEITEN Handleiding apparatuur podiumzaal In de trechterzaal is de volgende apparatuur aanwezig: Projector Geluidsinstallatie (versterker + mengpaneel) DVD-speler Video-speler Loopmicro

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de harde schijf 7429170005 7429170005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

Handleiding Chalet MenF Winterberg

Handleiding Chalet MenF Winterberg Handleiding Chalet MenF Winterberg Handleiding Chalet MenF Winterberg Adres: Campingpark Hochsauerland Remmesweise 10 D 59955 Winterberg Camingplaats B82 Wat je zelf mee moet nemen van thuis: - Beddengoed

Nadere informatie

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1)

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1) Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE) Algemeen - Inhoud - 50 XGA Pioneer plasma monitor PDP-50MXE+ video card, in flight - VDE stroomkabel - afstandsbediening - zilveren grondsokkel voor plasma monitor

Nadere informatie

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband Opstarten ( CRAMBO 500 direct) Pagina Afkoppelen machine.. Activeer de parkeerrem => uittrekken rode knop => zwarte knop D indrukken. Laat de trailer met de rode hendel zakken door deze naar links te 3.

Nadere informatie

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 NEDERLANDS NL 1 ALGEMEEN Dit symbool geeft een WAARSCHU- WING

Nadere informatie

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7

Handige tips. Handige tips voor bewoners, maart 2012 Pagina 1 van 7 Handige tips Na de werkzaamheden aan uw woning is de werking van een aantal systemen veranderd. Zoals de verwarming, de ventilatie en de deuropener. In dit overzicht vindt u een aantal gebruikstips en

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van geheugenmodules 7429180005 7429180005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Maak deze plug los van de schakelaar ( op foto is aanpassing al gemaakt!)

Maak deze plug los van de schakelaar ( op foto is aanpassing al gemaakt!) Inbouw Comfortknipper in een MG (T)F Koppel voor de veiligheid de massa kabel van de accu los Demonteer het onderste paneel onder de stuurkolom (3 boutjes), waarvan één achter het klepje zit. Verwijder

Nadere informatie

M1 Montage Handleiding

M1 Montage Handleiding INTRODUCTION De WaterRower is gedeeltelijk gemonteerd verpakt voor een betere bescherming en een kostenbesparing tijdens transport. Het monteren van de WaterRower neemt ongeveer een half uur in beslag,

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Art.-Nr.: Montage handleiding GfS Push Bar Alarm Inhoud Algemene omschrijving...p. 2 Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3 Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Functies GfS Push Bar Alarm...p. 5 Art.-Nr.:

Nadere informatie

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage Montagehandleiding Elektrische aandrijving Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage www.derooijgaragedeuren.nl Technische specificaties: Vermogen 220V AC +/- 10% 50 ~60 Hz Radio frequentie 433,92MHz

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2006.01 POPCORNMACHINE Lees voor het opzetten en gebruiken van het toestel de gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het toestel. Handel altijd

Nadere informatie

Proeven geluid. Wat is geluid? Doel: Met dit proefje ervaar je wat geluid is. Materiaal: -Ballon -Eigen stem

Proeven geluid. Wat is geluid? Doel: Met dit proefje ervaar je wat geluid is. Materiaal: -Ballon -Eigen stem Proeven geluid Wat is geluid? Doel: Met dit proefje ervaar je wat geluid is. -Ballon -Eigen stem Blaas de ballon op en knoop hem dicht. Houd de ballon nu tussen je handen en praat tegen de ballon. Wat

Nadere informatie

Winteronderhoud motor. Handige tips om je motor in top conditie te houden

Winteronderhoud motor. Handige tips om je motor in top conditie te houden Winteronderhoud motor Handige tips om je motor in top conditie te houden Rik Houdijk Motor types en brandstof Winter klaar maken beurtje geven Type motoren We kennen in de scheepvaart twee type motoren

Nadere informatie

BIOLET. Installatiehandleiding. Model 10 20-45 en 60. Composttoilet.be. Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet

BIOLET. Installatiehandleiding. Model 10 20-45 en 60. Composttoilet.be. Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet BIOLET Installatiehandleiding Model 10 20-45 en 60 Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet Composttoilet.be HANDLEIDING BIOLET Inhoudstafel Installatie... 2 Installatie van het

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair CD / DVD Speler Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie Handleiding Zitzi Flipper Pro NL1101-1 Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch Inhoudsopgave Zitzi Flipper Pro Editie nr. 1 13-02-2009 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:2 Samenvatting

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System Gebruikershandleiding 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN INHOUD HOOFDSTUK: 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN HOOFDSTUK: 2 BASIS ONDERDELEN HOOFDSTUK: 3 VULLEN PRODUCTEN HOOFDSTUK:

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTROMOBIEL Projectgroep 8 Hogeschool Gent elektromechanica Valentin Vaerewyckweg 1 9000 Gent Eerste uitgave (16/05/2016) WOORD VOORAF De elektromobiel is ontworpen door studenten

Nadere informatie

CAMZWEXT3N CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER

CAMZWEXT3N CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER CCTV BEVEILIGINGSSYSTEEM : ACTIVERING VIA AUDIO & BEWEGING - VIDEOSTARTER 1. Inleiding De is een gebruikersvriendelijk en makkelijk te installeren camerasysteem met volgende kenmerken : een ingebouwde

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg Beste student, Gefeliciteerd met je appartement in PAX. In je appartement vind je voorzieningen die je misschien nog niet kent of waarvan je niet weet hoe ze werken. Dat leggen we graag aan je uit. Lees

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de CD/DVD speler 7429150005 7429150005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

13-1 13-2. Opdracht. Aansluiten closetpot en reservoir

13-1 13-2. Opdracht. Aansluiten closetpot en reservoir Opdracht Aansluiten closetpot en reservoir In deze opdracht ga je een hangende closetpot met inbouwreservoir aansluiten op de waterleiding en de afvoer. Je hebt daarvoor een gemonteerde closetpot en inbouwreservoir

Nadere informatie

Bekijk en bestudeer grondig de onderstaand downloadbare plannen: Het kan je leven redden!!

Bekijk en bestudeer grondig de onderstaand downloadbare plannen: Het kan je leven redden!! Raadgevingen en opmerkingen Bekijk en bestudeer grondig de onderstaand downloadbare plannen: Het kan je leven redden!! Brandweernummer = 100 centrale = tevens gratis nummer op je telefoon. Doe vooral zelf

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding PARKSTAD ENTERTAINMENT gebruikershandleiding Karaoke sets type 1 & type 2 Inhoud 1. Installatie 2. Opstarten en bediening 3. MP3 speler (BPM Studio) 4. Overige programma s 5. Overige configuraties 6. Storing

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

STIGA ST

STIGA ST STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 NEDERLANDS NL VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN Op de machine staan de volgende symbolen om u eraan te

Nadere informatie

Raamgeleiders vervangen

Raamgeleiders vervangen Raamgeleiders vervangen Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Sledgehammer op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Doe-het-zelf > Raamgeleiders vervangen.

Nadere informatie

Etiketteerapparaat Selenia

Etiketteerapparaat Selenia Etiketteerapparaat Selenia Laden met etiketten (zie ook tekening III): - Verwijder de etikettenplaat (17) van de machine. - Neem een pakje etiketten en klem deze tussen de 2 met rubber beklede zijsteunen

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 4 : Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER Oke, we gaan de remschijven voor vervangen van een 145 boxer met een MASSIEVE SCHIJF. Van standaard schijfjes naar Brakemax schijven + blokken.

Nadere informatie

Driestar Educatief Gouda

Driestar Educatief Gouda Wegwijs ruimten/lokalen Versie 3.0 Datum: 26 augustus 2013 Wegwijs ruimten/lokalen Driestar Educatief Gouda Informatienummers BHV 0182-540 300 Receptie 0182-540 333 Automatisering 0182-540 320 Catering

Nadere informatie

Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De Basis unit. Schema type 1

Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De Basis unit. Schema type 1 Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De set bestaat uit: 2x Handzender (AB) Kabelboom Basis unit Aansluitmateriaal De Basis unit. Plaats deze in de auto onder het dashboard of in het midden

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING voor DIGITALE TELEVISIE via satelliet Negeer andere handleidingen in dit pakket. Deze handleiding is getest en goed bevonden met alle onderdelen. Handleiding geschikt voor: Complete

Nadere informatie

Medicijnen en vakantie. Jaap Dik apotheker

Medicijnen en vakantie. Jaap Dik apotheker Medicijnen en vakantie Jaap Dik apotheker Voorbereiding Controleer of u ruim voldoende heeft voor de reisperiode en de week erna. Ga zo nodig op tijd naar uw huisarts voor een recept. Niet met de caravan

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Schakel de cv-pomp uit. Trek de stekker uit de wandcontactdoos.

Schakel de cv-pomp uit. Trek de stekker uit de wandcontactdoos. Als je een nieuwe radiator of een ander onderdeel op de cv-installatie wilt vervangen, moet je altijd eerst het water uit de cv-installatie laten lopen. Dit heet aftappen. Als je het nieuwe onderdeel hebt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320

Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320 Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320 Gebruik voor de Vapalux druklamp alleen extra gezuiverde petroleum van de klasse A III met een vlampunt van hoger dan 60 C. Zie ook de bijgevoegde data sheet

Nadere informatie

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek De Haagse Fotokarton snijden met de Speed Mat Door Johan van den Broek Foto karton snijden met de Speed Mat Voordat je gaat beginnen zijn de volgende dingen noodzakelijk om te weten. 1 de maat van je passe

Nadere informatie

WWW.UITGEVERIJELMAR.NL ELMAR

WWW.UITGEVERIJELMAR.NL ELMAR Camper reisdagboek Inhoudsopgave Persoonlijke gegevens 7 Reisgenoten 8 Checklist 10 Camper en veiligheid 12 Omrekenen 13 Het gebruik van een camperplaats 14 Het gebruik van een sanistation 16 Uitgaven

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 De DIGIPASS 870 HOUDER wordt geleverd met de volgende onderdelen: 1 Houder voor de DIGIPASS 870 2 meter micro-usb-naar-usb-kabel 1

Nadere informatie

E-COMMON. Handleiding bij kleine sensorproblemen. Aanwezigheidssensor: tape bovenaan plakken aan de achterkant.

E-COMMON. Handleiding bij kleine sensorproblemen. Aanwezigheidssensor: tape bovenaan plakken aan de achterkant. Handleiding bij kleine sensorproblemen In deze handleiding vindt u informatie over wat u zelf kunt doen als er kleine problemen zich voordoen met de sensoren. Lees eerst deze handleiding. Beantwoord die

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding...1. Benodigde gereedschappen Mechanische onderdelen Plastic onderdelen... 3

Inhoud. Inleiding...1. Benodigde gereedschappen Mechanische onderdelen Plastic onderdelen... 3 Montagehandleiding Inhoud Inleiding...1 Benodigde gereedschappen... 1 Mechanische onderdelen... 2 Plastic onderdelen... 3 Montage Montage grijper... 6 Montage voet & besturingseenheid... 7 Montage hoofdeenheid...

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Offsetdrukken 3 Printmaster. Papier in-, door- en uitvoer DR-05-03-01

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Offsetdrukken 3 Printmaster. Papier in-, door- en uitvoer DR-05-03-01 OPDRACHTKAART DR-05-03-01 Papier in-, door- en uitvoer De Printmaster moet eerst op het papier worden afgesteld. Pas dan kun je gaan drukken. Om de vellen papier goed in te kunnen voeren moet je de inleg

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

DISEqC motor instaleren. Woordje vooraf

DISEqC motor instaleren. Woordje vooraf Woordje vooraf Alle satellieten hangen om een baan rond de Aarde. Ze hangen zodanig rond de aarde dat men van een riem kan spreken. Het Engelse woord voor riem is belt. De naam van al die satellieten samen

Nadere informatie

Decolt Grand. Gebruikershandleiding

Decolt Grand. Gebruikershandleiding NL Decolt Grand Gebruikershandleiding 2 DECOLT GRAND Inspired by logic POSITIES VAN DE GOLFATTRIBUTEN 1 2 3 8 9 10 11 4 5 1 Clip voor golf club 5 stuks 6 12 2 Paraplu houder 3 4 Golfbalhouders Blokkering

Nadere informatie

Systeem & Ondersteuning. Vervangen van de Refill Setjes - Bijvullen van de InnoSealer

Systeem & Ondersteuning. Vervangen van de Refill Setjes - Bijvullen van de InnoSealer Systeem & Ondersteuning Vervangen van de Refill Setjes - Bijvullen van de InnoSealer Om het papieren rolletje en het plakband rolletje te vervangen moet de InnoSealer open gemaakt worden. Om dit te doen,

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

Module 1: boekenhoek. Module 2: rood Module 3: groen Module 4: blauw. ALGEMENE INFO: Koters&Co bestaat uit 4 modules: INHOUD MODULE: OPSTELLING

Module 1: boekenhoek. Module 2: rood Module 3: groen Module 4: blauw. ALGEMENE INFO: Koters&Co bestaat uit 4 modules: INHOUD MODULE: OPSTELLING HANDLEIDING ALGEMENE INFO: Koters&Co bestaat uit 4 modules: Module 1: boekenhoek Module 2: rood Module 3: groen Module 4: blauw INHOUD MODULE: 1 blauwe box met 12 boeken 1 groen tapijtje 6 paarse tapijtjes

Nadere informatie

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN S2 (Alarmuren) S1 (spraakknop + snooze functie en verlichting) S4 (alarm -volume en alarmuit functie) S3(Alarm minuten) S5

Nadere informatie

Afstellen raam t.o.v. de carrosserie.

Afstellen raam t.o.v. de carrosserie. Afstellen raam t.o.v. de carrosserie. Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Martinvh op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Doe het zelf > Suizende /

Nadere informatie

Handleiding voor het vervangen van de kachelradiateur Volkswagen Golf II zonder airco

Handleiding voor het vervangen van de kachelradiateur Volkswagen Golf II zonder airco Handleiding voor het vervangen van de kachelradiateur Volkswagen Golf II zonder airco Een kachelradiateur gaat gemiddeld zo'n 15 tot 20 jaar mee. Daarna is het vaak over. De frisse lucht ruikt schimmelachtig,

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding voor het aansluiten van een SMG stuur met flippers in een BMW E46 met een steptronic automaat. Benodigdheden: -SMG stuur -SMG sleepring

Nadere informatie