EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN"

Transcriptie

1 CITROËN C4 AIRCROSS

2 EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN De Citroën C4 AIRCROSS verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit, wat u kunt zien aan de kleinste details. Gemarkeerd door de zowel overdag als `s nachts zichtbare verticaal geplaatste leds aan de voorzijde en de brede wielkasten, maakt de Citroën C4 AIRCROSS indruk door zijn harmonieuze en geraffineerde design. Dankzij de Créative Technologie van Citroën kunt u in een handomdraai overschakelen van tweewielaandrijving (2WD) naar vierwielaandrijving (4WD). Bovendien beschikt u voor de moeilijkste rijomstandigheden over de stand LOCK. Voor wie hoofdzakelijk in de stad en op de openbare weg rijdt, is er een 2WD-uitvoering (voorwielaandrijving) beschikbaar. De in deze brochure beschreven uitrusting omvat alle technologie die voor de Citroën C4 AIRCROSS beschikbaar is. De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma, verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens verkrijgbaar via uw dealer of op

3 2WD VOOR IN DE STAD 4WD OM DE STAD TE ONTVLUCHTEN

4 VERLEIDELIJK

5 FUN TO DRIVE

6 EXTREME SITUATIES DE BAAS

7 AANDRIJVING ON DEMAND 4WD De Citroën C4 AIRCROSS voelt zich zowel in de stad als op onverharde wegen thuis en past zich moeiteloos aan de rijstijl van de bestuurder en de rijomstandigheden aan. Met de keuzeschakelaar kan de bestuurder eenvoudig overschakelen van tweewielaandrijving (2WD) naar vierwielaandrijving (4WD). Bij droog weer kan de auto op de openbare weg uitstekend uit de voeten in de stand 2WD, waarbij alleen de voorwielen worden aangedreven en het brandstofverbruik het laagst is. 2WD De stand 4WD is de stand van de aandrijving die voor de meeste omstandigheden wordt aanbevolen. De Citroën C4 AIRCROSS beschikt over de nieuwste aandrijftechnologie, waarmee hij probleemloos permanent in de stand 4WD kan rijden: de verdeling van het vermogen over de voor- en achterwielen wordt afhankelijk van de grip op de weg automatisch geregeld. Dat resulteert in een maximale veiligheid, een optimale tractie en een voortreffelijke wegligging. En als de rijomstandigheden echt lastig worden, kunt u altijd nog de stand LOCK inschakelen voor extra grip. De elektrisch bekrachtigde stuurinrichting werkt onder alle omstandigheden uiterst nauwkeurig en moeiteloos.

8 STIJLVOL EN INNOVATIEF Wanneer u instapt in de Citroën C4 AIRCROSS, ervaart u direct zijn comfort. De uitrusting en de gebruikte materialen, zoals glad en geperforeerd leder en het zachte, prettig aanvoelende materiaal van het dashboard, dragen bij aan een stijlvolle en harmonieuze ambiance. Dankzij het Keyless Entry & Start-systeem gaat het ontgrendelen van de auto een stuk eenvoudiger. Het systeem detecteert de bestuurder zodra deze in de buurt van de auto komt. Door een simpele aanraking van de handgreep wordt het portier ontgrendeld en gaat de interieurverlichting branden. Nadat de bestuurder is ingestapt, kan hij de auto starten door simpelweg op de startknop te drukken terwijl hij de sleutel op zak houdt. De audio- en navigatiesystemen kunnen vanaf het stuurwiel worden bediend, net als de snelheidsregelaar en de Bluetooth -handsfreekit. Afhankelijk van de uitvoering kunt u met de automatische airconditioning met gescheiden regeling nauwkeurig de temperatuur, de intensiteit en de richting van de luchtstromen instellen.

9 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE VEILIGHEID Bij de Citroën C4 AIRCROSS staat veilig en ontspannen rijden voorop. Zo is de auto leverbaar met een navigatiesysteem met 7-inch touchscreen dat u eenvoudig met uw vingertoppen kunt bedienen. Dit systeem bevat bovendien een harde schijf van 30 GB, waarop naast de kaartgegevens voor de navigatie ook muziek kan worden opgeslagen (10 GB). De Citroën C4 AIRCROSS is bovendien uitgerust met het elektronische stabilisatiesysteem ESP en het Hill Start Assist-systeem, waarmee het wegrijden of achteruitrijden op een helling kinderspel wordt. En om het parkeren te vereenvoudigen kan de auto worden uitgerust met parkeersensoren vóór en achter en een achteruitrijcamera. Wanneer u de achteruitversnelling inschakelt, wordt automatisch het beeld van de in de sierlijst op de achterklep ingebouwde achteruitrijcamera weergegeven op het kleurenscherm van het navigatiesysteem. Zo kunt u veilig en gemakkelijk achteruitrijden. VERBONDEN MET DE BUITENWERELD Dankzij het optionele glazen panoramadak baadt het interieur in het licht, zowel voorin als achterin. `s Nachts zorgen de twee rijen zachtoranje leds (met regelbare lichtsterkte) aan weerszijden van het dak voor een aangename en uitnodigende sfeer. Daarnaast is de Citroën C4 AIRCROSS voor een optimaal comfort voorzien van de nieuwste technologieën. De audiosystemen met geïntegreerde mp3-decoder en vier of zes luidsprekers bieden een geluidskwaliteit van topklasse. Optioneel kan de auto worden voorzien van een Rockford Fosgate HiFi Surroundsysteem met een maximaal vermogen van 710 watt en negen luidsprekers, waaronder een subwoofer in de bagageruimte. Dankzij de verbluffende geluidsverdeling van dit systeem geniet u optimaal van uw favoriete muziek. De Bluetooth -handsfreekit werkt met spraakcommando s, zodat u kunt bellen zonder de toetsen van uw mobiele telefoon te bedienen. U kunt uw compatibele draagbare muziek-, dvd- of multimediaspeler aansluiten op de handig onder de middenarmsteun aangebrachte AUX- en USB-aansluitingen. De speler zal direct worden herkend. Met de als accessoire leverbare Wifi-module kunnen de passagiers met hun multimediaapparatuur gelijktijdig gebruikmaken van het internet. De Wifi-module wordt geleverd zonder abonnement en werkt met een speciale SIM 3G/3G+ internetkaart. U kunt zelf een provider uitkiezen.

10 RESPECT VOOR HET MILIEU HDi 115: 119 g/km CO 2 -uitstoot Een auto met respect voor het milieu. Met de HDi 115-motor in combinatie met het Stop & Start-systeem, dat de motor afzet zodra de auto tot stilstand komt, heeft de Citroën C4 AIRCROSS een CO 2 -uitstoot van slechts 119 g/km in de uitvoering met voorwielaandrijving en 129 g/km in de uitvoering met vierwielaandrijving. De CO 2 -uitstoot van de Citroën C4 AIRCROSS behoort tot de laagste in het segment. Daarnaast is hij voorzien van een roetfilter en een systeem dat bij het snelheid minderen energie terugwint, om zo de energie zo efficiënt mogelijk te benutten. De opschakelindicator helpt u het brandstofverbruik te verminderen door aan te geven wanneer en naar welke versnelling u het beste kunt opschakelen.

11 KRACHTIGE MAAR OOK SCHONE MOTOREN Als fabrikant die gerenommeerd is om zijn milieuvriendelijke technologieën heeft Citroën ervoor gekozen de Citroën C4 AIRCROSS te leveren met benzine- en dieselmotoren die niet alleen krachtig maar ook schoon zijn, met een voor dit segment uiterst geringe CO 2 - uitstoot. Voor wie de voorkeur geeft aan een benzinemotor is de Citroën C4 AIRCROSS leverbaar met een 1,6 liter benzinemotor. Deze motor heeft een vermogen van 115 pk en is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een Stop & Startsysteem. Deze uitvoering heeft alleen voorwielaandrijving en een CO 2 -uitstoot van 135 g/km. Daarnaast is de Citroën C4 AIRCROSS leverbaar met een dieselmotor. Deze HDi 115-motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en is zowel met twee- als met vierwielaandrijving leverbaar. Deze motor levert veel trekkracht bij lage toerentallen en past daarmee uitstekend bij het karakter van de auto. Deze uitvoering is voorzien van een roetfilter, een Stop & Start-systeem en een regeneratiesysteem voor elektrische energie. De CO 2 -uitstoot is dan ook uitzonderlijk laag: 119 g/km voor de uitvoering met tweewielaandrijving en 129 g/km voor de uitvoering met vierwielaandrijving.

12 UITRUSTINGSNIVEAUS C4 AIRCROSS ATTRACTION: ABS met EBD, BAS en ESP Hill Start Assist Frontairbags, zijairbags, hoofdairbags en knie-airbag bestuurder Automatisch inschakelen van de alarmknipperlichten bij sterk afremmen 2/3-1/3 deelbare achterbank Handbediende airconditioning Stoffen bekleding Quest Noir 16-inch stalen velgen met wieldop Kuban Bandenreparatieset Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Audiosysteem met cd-speler, mp3-afspeelmogelijkheid en 4 luidsprekers Extra getinte achterste zijruiten en achterruit Dagrijverlichting Stop & Start-systeem. C4 AIRCROSS EXCLUSIVE: UITRUSTING VAN DE C4 AIRCROSS TENDANCE + Keyless Entry & Start Parkeerhulp vóór en achter Glanzend zwarte sierdelen op de portierpanelen 18-inch lichtmetalen velgen Kariji Verchroomde treeplanken Xenonkoplampen met koplampsproeiers Zelfdimmende binnenspiegel Extra getinte achterportierruiten. Stof Quest Noir (1) Tri Matière Rift (Tep/Tissus) (1) C4 AIRCROSS TENDANCE: UITRUSTING VAN DE C4 AIRCROSS ATTRACTION + Automatisch inschakelen van het dimlicht Automatische airconditioning USB Box (AUX- en USB-aansluiting, Bluetooth -handsfreekit) Glanzend zwart dashboardpaneel Verchroomde sierlijst onderzijde achterklep Automatische ruitenwissers vóór Bekleding bestaande uit een combinatie van 3 stoffen Rift 16-inch lichtmetalen velgen Flinders Verchroomde sierlijsten onder portierruiten Mistlampen vóór Cruise control Elektrisch inklapbare buitenspiegels Verticaal geplaatste led-dagrijverlichting vóór Met leder bekleed stuurwiel en met leder beklede versnellingspookknop Middenarmsteun achter Reservewiel. Leer Gris Perforé/Leer Gris (1) Leer Noir Perforé/Leer Noir (1) ONGEKEND PRAKTISCH In de Citroën C4 AIRCROSS beschikt u over tal van opbergmogelijkheden. Zo vindt u voorin onder de middenarmsteun een opbergruimte met twee niveaus, waarin tevens de USB-, AUX- en 12Vaansluiting zijn ondergebracht. Het dashboardkastje is bijzonder ruim. Bij de uitvoeringen met automatische airconditioning kan dit kastje worden gekoeld. Aan de achterzijde van beide voorstoelleuningen bevindt zich een opbergnet en een opbergtas, waarin de achterpassagiers hun kleine spullen kwijt kunnen. De inhoud van de bagageruimte (442 liter als de auto is voorzien van een noodreparatieset voor banden) kan in een handomdraai worden vergroot door de achterbank gedeeltelijk of in zijn geheel neer te klappen. Als de rugleuning is neergeklapt, heeft u de beschikking over een vrijwel vlakke laadvloer en kunt u probleemloos grote en lange voorwerpen vervoeren. De achterbank is, afhankelijk van de uitvoering, voorzien van een skiluik, ideaal voor het vervoeren van lange voorwerpen. Als accessoire is een vloeistofdichte bagagebeschermbak voor de bagageruimte leverbaar, die is voorzien van een antisliplaag en speciaal ontworpen is voor het vervoeren van allerlei soorten voorwerpen zonder de originele bekleding van de bagageruimte te beschadigen. Deze bagagebeschermbak is vervaardigd van recyclebaar materiaal. Met de eveneens als accessoire leverbare fietsendrager kunt u gemakkelijk en veilig uw fietsen vervoeren. De fietsen kunnen eenvoudig op de fietsendrager worden gezet en worden bevestigd zonder het risico dat de carrosserie beschadigd raakt. Bovendien blijft de bagageruimte altijd toegankelijk. WIELEN, KLEUREN EN BEKLEDINGEN Wieldop Kuban 16 inch Lichtmetalen velg Flinders 16 inch Lichtmetalen velg Kariji 18 inch Blanc Nacré (P) Blanc Antarctique (V) Gris Papyrus (M) Gris Titanium (M) (1) In combinatie met andere materialen. (M) = metalliclak (P) = pareleffectlak (V) = vernislak De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie. Brun Mangaro (M) Noir Perle (P) Rouge Chili s (M) Gris Cool Silver (M) 25 NL

13 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID RESPECT VOOR HET MILIEU CITROËN, TOT UW DIENST! Om in alle veiligheid te kunnen reizen is de Citroën C4 AIRCROSS leverbaar met de modernste veiligheidsvoorzieningen: ABS: Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. Achteruitrijcamera: De aan het navigatiesysteem gekoppelde achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling, om parkeermanoeuvres te vereenvoudigen. Met twee groene lijnen wordt de ruimte die de auto op de weg inneemt weergegeven. De rode lijn geeft de minimale ruimte aan die nodig is om de achterklep te kunnen openen als de auto voor een muur wordt geparkeerd. Deze achteruitrijcamera is gekoppeld aan een parkeerhulp met geluidssignalen. Airbag: De airbag is een polyamide luchtzak die is opgevouwen in het stuur of het dashboard. Een vertragingssensor constateert dat er een aanrijding plaatsvindt en meet de vertraging die de auto ondergaat. Als de vertraging groot genoeg is, wordt de ontsteking geactiveerd en wordt er stikstof geproduceerd waarmee de airbag wordt gevuld. In een fractie van een seconde is de airbag volledig opgeblazen. ASR: De antislipregeling (ASR) is een elektronisch systeem waarmee de auto op een wegdek met weinig grip weg kan rijden. Het systeem grijpt in op de remmen van één of meer wielen als sensoren het doorslippen ervan signaleren. BAS: Het Brake Assist System (BAS) vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het profiel van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt of handmatig als de schakelaar wordt bediend. Elektronisch geregelde vierwielaandrijving: Dit systeem biedt de mogelijkheid een stand voor de aandrijving te selecteren, afhankelijk van de rijomstandigheden. De bestuurder beschikt over drie standen voor de aandrijving die hij handmatig kan selecteren. 2WD: De auto wordt alleen via de voorwielen aangedreven. Deze stand is geschikt voor het gebruik op asfaltwegen waarop de bestuurder inschat dat het risico van gripverlies klein is (droge weg). 4WD AUTO: De vierwielaandrijving is ingeschakeld. Deze stand wordt aanbevolen voor normaal gebruik. De verdeling van het koppel over de voor- en achterwielen wordt automatisch geregeld. Het meeste koppel gaat naar de voorwielen. Afhankelijk van de grip bepaalt een computer hoeveel aandrijfkracht er naar de achterwielen gaat, zodat de wegligging onder alle omstandigheden optimaal is. 4WD LOCK: De stand LOCK is speciaal bedoeld voor omstandigheden met zeer weinig grip (zand, modder, gladde hellingen, enz.). De computer komt in actie en stuurt 1,5 keer zoveel koppel naar de achterwielen als in de stand 4WD. De aandrijfkracht wordt daardoor gelijkmatiger over de voor- en achterwielen verdeeld, zodat de tractie van de Citroën C4 AIRCROSS maximaal is. Al deze informatie is aan verandering onderhevig. Voor de meest actuele informatie kijkt u op De bovenstaande verbruikscijfers zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enz. Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Tips voor groen rijden op AFMETINGEN FABRIEKSGARANTIE: 2 JAAR Hulpverlening, reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout, 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag. GARANTIE TEGEN DOORROESTEN VAN BINNENUIT 12 jaar op personenwagens. 5 jaar op bedrijfswagens. LAKGARANTIE 3 jaar op personenwagens. 2 jaar op bedrijfswagens. CITROËN SNELSERVICE U kunt hier zonder afspraak terecht met onverwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. Maar ook voor een snelle bandencontrole kunt u bij ons terecht. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech snel weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen: VERVANGEND VERVOER Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroën-werkplaats staan, dan hoeft u nooit zonder auto te zitten. Uw dealer kan u meer vertellen! DE SERVICECONTRACTEN VAN CITROËN Vraag uw dealer naar de voorwaarden van deze contracten. FREEDRIVE BASIS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PLUS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PRO 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud en eventuele reparaties. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract, net als de eventuele reparaties. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) is een systeem dat ervoor zorgt dat als de auto in een bocht dreigt uit te breken, één of meerdere remmen worden bediend om de auto weer in het juiste spoor te brengen. Hill Start Assist: Als de auto tot stilstand wordt gebracht op een helling, houdt dit systeem de rem enkele seconden vast, zodat de bestuurder rustig zijn rechtervoet van het rempedaal naar het gaspedaal kan verplaatsen om weg te rijden zonder dat de auto terugrolt. Dit systeem vergemakkelijkt het wegrijden op een helling. Het systeem werkt zowel bij vooruitrijden als bij achteruitrijden. Keyless Entry & Start-systeem: Dankzij dit systeem kan de auto worden ontgrendeld, vergrendeld en gestart terwijl de elektronische sleutel op zak blijft. De elektronische sleutel wordt gedetecteerd als deze zich binnen een gebied van 70 cm rondom de portiergrepen vóór en de achterklep bevindt. Stop & Start-systeem (met versterkte startmotor): Dit systeem zet enkele seconden nadat de auto tot stilstand is gekomen de motor tijdelijk af (bijvoorbeeld bij een verkeerslicht, in de file, enz.). Het controlelampje AS&G op het instrumentenpaneel of op het display van het instrumentenpaneel gaat branden zodra de auto tot stilstand is gekomen, het rempedaal is ingetrapt, de versnellingsbak in de neutraalstand staat en het koppelingspedaal volledig is losgelaten. De motor wordt weer gestart als het koppelingspedaal volledig wordt ingetrapt. Het Stop & Start-systeem zorgt voor een lager brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en een lager geluidsniveau. 26 NL De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroën-dealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking hebben op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, telefoonnummer , of ga naar Voor informatie over de pechservice van Citroën neemt u contact op met een van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. 27 NL

14 April 2012 Création et réalisation :

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES De CITROËN C3 Picasso is leverbaar in verschillende Two-Tone combinaties. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir Perla Nera worden

Nadere informatie

RIJPLEZIER DES & IGN

RIJPLEZIER DES & IGN CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de Citroën C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen accenten benadrukken

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN CITROËN JUMPY BESTELWAGEN DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] CITROËN C3 [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste grille geïntegreerde

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4

DE NIEUWE CITROËN C4 DE NIEUWE CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de nieuwe CITROËN C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1 14D3 CITROËN C3 14D4 VISIO- DRIVE [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT CITROËN C3 VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT Het slimme ontwerp van de CITROËN C3 kenmerkt zich onder andere door een uitzonderlijk groot glasoppervlak dat zorgt voor veel licht en een aangenaam ruimtelijk gevoel.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

kleuren: zwart of beige.

kleuren: zwart of beige. CITROËN C-CROSSER esthetisch EN ATLETISCH elegant en onderscheidend, krachtig en robuust. Al bij de eerste aanblik weet de c-crosser u te imponeren. Ontdek deze authentieke 4x4 van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

CITROËN C4 AIRCROSS PRIjSlIjST, uitrustingspecificaties & TeChNISChe gegevens Januari 2014

CITROËN C4 AIRCROSS PRIjSlIjST, uitrustingspecificaties & TeChNISChe gegevens Januari 2014 CITROËN C4 AIRCROSS Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens Januari 2014 Citroën C4 Aircross Uitrustingsniveaus CITROËN C4 AIRCROSS ATTRACTION 2 ISOFIX bevestigingspunten achter 7 Airbags

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT PRIJZEN EN SPECIFICATIES VO MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 41.950,00 44.500,00 SPECIFICATIES Zitcomfort Bestuurdersstoel handmatig

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER

BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER C1 BEKIJK DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER OPTIMISTISCH, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN INTELLIGENT De Citroën C1 is een optimistische oplossing voor het hedendaagse vervoer in de stad. Deze frisse, eigenwijze

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben.

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben. CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve CITROËN C5 PUUR DESIGN, PURE TECHNOLOGIE In lijn met de Citroën-traditie van technologische innovaties en design heeft de Citroën C5 een sterke persoonlijkheid en een moderne, buitengewoon fraaie vormgeving.

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG CITROËN C4 EEN KRACHTIG DESIGN NOG MEER KARAKTER DANKZIJ DE NIEUWE LICHTSIGNATUUR De Citroën C4 maakt met zijn krachtige design direct een robuuste en kwalitatief hoogwaardige indruk. De voorzijde is direct

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

CITROËN C4 AIRCROSS. Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen. 1 september 2016 MJ60

CITROËN C4 AIRCROSS. Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen. 1 september 2016 MJ60 CITROËN C4 AIRCROSS MJ60 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 september 2016 CITROËN C4 AIRCROSS MJ60 TECHNISCHE KENMERKEN 1.6 e-hdi Stop & Start 115 MAN6 BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS ATTRACTION

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN CITROËN NEMO EEn uitdagend DESIGN de Citroën nemo heeft een heel uitdagend design, maar toont tegelijkertijd ook zijn praktische en comfortabele karakter. dat begint al met de eigenwijze en robuuste grille.

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO De nieuwe C4 Picasso geeft comfort en ruimte een nieuwe dimensie. Het design breekt even eens met tradities, met een uitgesproken voorzijde en

Nadere informatie

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID CITROËN C-ZERO AIRDREAM De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie,

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

508 RXH. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2014

508 RXH. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2014 508 RXH Prijzen & Specificaties Per 01-03-2014 508 RXH consumentenadviesprijs diesel hybride incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 RXH HYbrid4 ETG6 HDi 2.0 200 150 A 104 49.590,-

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Honda CR-V ( )

Honda CR-V ( ) Honda CR-V (2012-2017) Het avontuur van Honda Autotest Vijftien jaar geleden begon het avontuur voor Honda. Klanten wilden iets nieuws. Ze vroegen om een terreinauto, maar kochten die niet om mee in het

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3

DE NIEUWE CITROËN C3 DE NIEUWE CITROËN C3 De nieuwe Citroën C3, EEN NIEUW DESIGN ontdek de nieuwe C3, een auto met een verrassend nieuw design. Dankzij mooie vormen en strakke lijnen heeft de auto een avantgardistische uitstraling.

Nadere informatie

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C)

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) COUPÉ EVO DASHBOARD Brandstofmeter met reserveaanduiding Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) Chroomlook ringen instrumentenpaneel ControlelampjesRichtingaanwijzer links en rechts, mistlampen

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 januari Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 Bpm/BtW 172 15.075,- 18.241,- 166 15.325,- 18.543,- 9473,- 28016,- 88 / 120 1440 173 16.275,- 19.693,- 10509,- 30202,- 136 16.275,-

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

een icoon VAN DEZE TIJD

een icoon VAN DEZE TIJD CITROËN DS3 een icoon VAN DEZE TIJD De citroën DS3 is de droom van elke designer. een auto die je niet koud laat, die onmiddellijk weet te verleiden. De elegante en subtiele lijnen zorgen voor een heel

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Volkswagen Golf 1.5 TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW 34.995 U BESPAART: 6.197 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Volkswagen Model: Golf Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie