PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit"

Transcriptie

1 PROGRAMMA April 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor April is mogelijk vanaf 27 Maart 2017 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur April 2017 Zaterdag 1 april Brocante en Antiek markt in Heusden Heusden-vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt, met zijn pittoreske middeleeuwse steegje en pleintjes. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting. Met zeker 50 kraampjes creëren we een divers aanbod van; curiosa, vintage, antiek, mooie brocante en hippe/stijlvolle woonaccessoires van hoogstaande kwaliteit. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een paardenkoets naar de markt gereden kosten zijn inbegrepen. 16:00 uur Kosten 15,00 (inclusief vervoer met paardenkoets) Zondag 2 april Janneke Brinkman in Slot Zeist Janneke Brinkman in Slot Zeist + rondrit omgeving. De expositie 25 jaar Passie voor Bloemen staat in het teken van Janneke Brinkmans 25-jarig jubileum als botanisch tekenaar. In Slot Zeist zal daarom een overzicht getoond worden van de mooiste werken die Janneke de afgelopen 25 jaar geschilderd heeft. Van 09:30 uur 16:00 uur Kosten 21,50 (inclusief entree Slot Zeist en rondleiding) Maandag 3 april Tijd voor MAX Een gezellig uitje: een televisie uitzending bijwonen van het programma Tijd voor Max. De live uitzending tussen 17:35 en 18:25 uur is vanuit de studio op het mediapark in Hilversum. Om 16:30 uur worden we verwacht in de studio waar een kopje koffie of thee klaarstaat, wel dient u zelf een broodje mee te nemen. Van 13:00 uur 20:00 uur Kosten 15,00 (neem zelf iets mee om te eten) Dinsdag 4 april Bezoek Rijksmuseum Amsterdam Ooit oog in oog gestaan met de Nachtwacht? Het imposante werk van 4,37 bij 3,63 meter kan je niet ontgaan als je een bezoekje brengt aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals 17:00 uur Kosten 42,00 (inclusief entree met museumjaarkaart entree gratis)

3 Woensdag 5 april Donderdag 6 april Vrijdag 7 april Zaterdag 8 april Zondag 9 april Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Warm Hart van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:00 uur 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumptie) Bezoek eiland Tien Gemeten Ontdek het kleinste bewoonde eiland van Nederland. Vol natuur, weidsheid, rust en wildernis. Beleef de weemoed in de Oude Polder, begroet onverstoorbare grazers op de slikken in het Haringvliet. Ervaar het unieke Tiengemeten. Hier staat de tijd even stil. Bezoek zowel het landbouwmuseum als het museum van Rien Poortvliet. Er is gelegenheid voor pannenkoeken eten bij Helene. 17:00 uur Kosten 23,50 Rondrit de Utrechtse Heuvelrug (inclusief overvaart met pont, bezoek Rien Poorvliet museum en landbouwmuseum, exclusief lunch) De Utrechtse Heuvelrug en het stuwwallenlandschap van het Gooi zijn ontstaan in de voorlaatste ijstijd (Saale-ijstijd). Dat het landijs ook op de heuvelrug heeft gelegen blijkt uit de grote zwerfstenen die er gevonden zijn (bijvoorbeeld de Amersfoortse kei) en uit de afgevlakte toppen. Op en rondom de heuvelrug ontstond in de 19e eeuw de Stichtse Lustwarande, met fraaie buitenplaatsen als Slot Zeist, Huis Doorn en Kasteel Beverweerd. Voorheen boerendorpen, als Zeist, Doorn, Baarn en Soest, namen door de bevolkingsgroei sterk toe en veranderden van karakter. Kosten 17,50 (exclusief consumpties) Keukenhof Lisse (gaat door bij een volle bus) Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet is het Van Gogh-jaar in Keukenhof. Kosten 37,50 (incl. entree, lunch, excl. verdere consumptie) Albasserwaard route We starten de route in Meerdijk, vervolgens langs het stedelijk museum in Vianen. Vanuit Vianen komen we bij Smederij Nieuwpoort. Verder gaan we langs de Lek naar Groot Ammers-Streefkerk langs kaasboerderij Meerkerk naar Kinderdijk waar we molens gaan bezichtigen. Van 12:00 uur Kosten 12,50 (inclusief consumptie)

4 Maandag 10 april U eigen verrassingstocht De chauffeur haalt alle medereizigers op in de wijk. Om uur drinken we koffie in het Warm Hart met iets lekkers. U stelt samen met de medereizigers en chauffeur en begeleider uw eigen uitje samen, binnen een straal van ongeveer 50 kilometer. Wie durft? Van 09:30 uur Kosten 12,50 (inclusief 2 kopjes koffie en gebak) Dinsdag 11 april Woensdag 12 april Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Toon Kortoomspark in Deurne Bezoek museum met leuk verhaal over de schrijver Toon Kortooms, bezoek theetuin en wandeling naar de fundamenten van de oude Deurnese Turfstrooiselfabriek. Beleving blotevoetenpad. Koffie of thee met huisgemaakte koekschalen en een turfdruppelke met slagroom. Het park biedt vele mogelijkheden voor een dagje uit. Van 11:30 uur 18:00 uur Kosten 30,00 (inclusief Gouden Turven arrangement) Neem zelf een lunchpakketje mee Lezing / kunstbeschouwing Theo Forrer Passion2gether Bij deze lezing krijgt u uitleg over de kruiswegschilderijen die gebruikt worden in de uitvoeringen van het passieverhaal op Goede Vrijdag en Paaszaterdag. Het zijn hele bijzondere schilderijen die vroeger in de H. Hartkerk hebben gehangen en sinds de sloop van deze kerk niet meer te zien waren. De schilder Theo Forrer heeft ze gemaakt vanuit zijn oorlogsherinneringen. De verschrikkingen die hij gezien en beleefd heeft liggen ten grondslag aan deze beeldende vertaling van menselijk lijden. Een uitleg die u niet mag missen als u de schilderijen echt wilt begrijpen en de Passion beleven. Van 18:30 uur 21:30 uur Kosten 10,00 Modehuis Van Tilburg Nistelrode (inclusief entree en 1 consumptie) mindervalidetoilet aanwezig Van Tilburg staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan zeshonderd toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen. Moe van het shoppen? Zin in wat lekkers? Ga lekker zitten in onze lunchroom en geniet helemaal gratis van een lekkere kop versgemalen koffie of thee. Kun je daarna weer opgeladen verder, of voldaan naar huis... 16:30 uur Kosten 12,50 (exclusief consumptie) De Breienrij Lijkt een excursie door De Breierij onder het genot van een kopje koffie en een stuk gebak u een leuk idee? De Breierij in Beneden-Leeuwen is een familiebedrijf waar het ambacht breien nog steeds met trots en passie wordt bedreven. De Breierij produceert voor merken, designers en bedrijven en stelt daarnaast haar bedrijf open voor groepsbezoeken en fabrieksverkoop. Zoals bij veel familiebedrijven heerst er een uiterst vriendelijke sfeer! Van 09:30 uur 16:00 uur Kosten 27,00 (inclusief entree en excursie, exclusief lunch)

5 Zaterdag 15 April Zondag 16 april Uitvoering Passion2gether Dit is een indrukwekkende uitvoering rondom de kruiswegschilderijen van de voormalige H. Hartkerk. Hierbij wordt het passieverhaal verteld en verbeeld door zang, dans en drama. Het koor de Kerkzwervers zingt passende liederen, het Cloveniers Gilde zorgt met zijn trommels en vertoon voor de juiste sfeer en de moderne dansgroep In10ce verbeeldt het gevoel bij de schilderijen en liederen. Cecile Creusen zal als klassiek zangeres een stuk laten horen uit de Mattheus Passion. De verteller is Claude Covemaeker. Samen zorgen zij ervoor dat u de kruisweg in een moderne vorm kunt beleven. Een indrukwekkend verhaal wat prachtig en sfeervol is uitgelicht. Dit alles gaat gebeuren in de voormalige Praxishal, omdat dit past bij de bijzondere schilderijen van Theo Forrer die deze schilderijen gemaakt heeft vanuit zijn traumatische oorlogsverleden. Een gedeelte van de uitvoering wordt gelopen (kleine stukjes) en een gedeelte wordt gezeten, zodat dit niet te vermoeiend is. Mensen die minder mobiel zijn zullen begeleid worden en de hele uitvoering gaat niet langer duren dan ongeveer 60 minuten. Passion2gether vertelt een verhaal over menselijk leed, naastenliefde, opoffering, onrecht, hoop, geloof en liefde. Een verhaal van alle tijden. Van 15:00 uur 18:30 uur Kosten 10,00 1e Paasdag Vrolijk Pasen (inclusief entree en 1 consumptie, mindervalide toilet aanwezig) Maandag 17 april Dinsdag 18 april Expositie kruiswegschilderijen Passion2gether Na de uitvoering van de kruisweg zullen de passieschilderijen van Theo Forrer tentoongesteld worden gedurende het Paasweekend De schilderijen die na de sloop van de H. Hartkerk in Etten-Leur al 6 jaar in opslag zijn, kunnen eindelijk weer gezien worden. Zondag 16 april is om 12 uur de officiële opening van deze expositie door wethouder van Cultuur Jan van Hal. Ook zal er werk te zien zijn van leerlingen van de KSE, die zich door deze bijzondere schilderijen hebben laten inspireren. Van 13:00 uur 15:30 uur Kosten 3,00 (entree is gratis) mindervalidetoilet aanwezig Rondvaart in de havens van Antwerpen Om een haven te verkennen, biedt een boot natuurlijk het beste perspectief: u kunt zien hoe de haven gegroeid is. Aanvankelijk lagen de kades in de stad en met elke uitbreiding schoof de haven verder op naar het noorden. We vertrekken in de oude stadshaven aan het Kattendijkdok - niet bepaald klein - maar een huidig containerschip kan er onmogelijk in. Dat wordt snel duidelijk als we enkele van die zeereuzen ontmoeten: de grootste zijn 400 meter lang, dat zijn 100 auto's achter elkaar! Tijdens de rondvaart wordt u door middel van audio-visuele begeleiding geïnformeerd over de werking van de fascinerende haven van Antwerpen. Van 11:00 uur 17:00 uur Kosten 27,50 (inclusief rondvaart)

6 Woensdag 19 april Zeehondensafari vanuit Zierikzee We vertrekken vanuit Zierikzee, en varen via het havenkanaal naar een van de diepste punten van het nationaal park de Oosterschelde, het is hier ongeveer 50 meter diep In 95% zien we de zeehonden. Van 10:30 uur 15:30 uur Kosten 27,50 (inclusief zeehondensafari - exclusief consumpties) Donderdag 20 april Vrijdag 21 april Zaterdag 22 april Lunchen bij Huize Rustoord in Esbeek Aan de rand van landgoed Utrecht, midden tussen de bossen, ligt huize Rustoord. De naam doet bijna denken aan een bejaardenhuis maar niets is minder waar. Huize Rustoord is een hotel-restaurant en herbergt een kunstgalerie met zeer bijzondere kunst uit het rijke leven van vroeger. Tezamen met een indrukwekkende tuin is deze locatie niet voor niets een geliefde trouwlocatie. Als eerste beginnen we aan een lunch. Deze bestaat uit een heerlijke dagverse soep en een pasteitje. Daarna krijgt u een rondleiding door het imposante gebouw en de kunstgalerij. De kunstgalerij is beneden en voor iedereen toegankelijk, kamers op de 1e verdieping die ook mogen worden bekeken zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk. Als het weer het toelaat mag u daarna nog even genieten van de prachtige tuin met zijn mooie vijver waar meestal zwanen in vertoeven. We organiseren dit samen met de Opstapbus van Tilburg en ABC bus. Van 11:00 uur Kosten 15,50 (exclusief lunch, inclusief rondleiding) Paleis Soestdijk + Rondvaart met Lunch over de Vecht (gaat alleen door bij een volle bus) Een bezoek aan Paleis Soestdijk is en blijft bijzonder. Tijdens uw bezoek leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Dit maakt het tot een kwetsbaar onderdeel van ons cultureel erfgoed. Op vaste tijden vinden er tevens een rondleidingen plaats, u gaat dan onder leiding van een ervaren gids door het paleis. Daarna vertrekken we richting Maarssen waar we om uur op de boot stappen en onder het genot van een lunch varen we over de vecht. Van 08:00 uur 17:30 uur Kosten 45,00 (inclusief entree paleis, boottocht met lunch en rondleiding) Winkelen in Rotterdam de Markthal en s middags Spido rondvaart in de havens van Rotterdam De markthal in Rotterdam is een woon-winkelgebouw met inpandige markthal. s Middags een rondvaart van 75 minuten met de Spidoboot in de havens. Kosten 30,00 (inclusief Spido boottocht excl. consumptie)

7 Zondag 23 april Maandag 24 april Pannenkoeken eten bij Het Smokkelaartje in Strijbeek Het Smokkelaartje ligt in het midden van een prachtig natuurgebied met vennen, heide en bos. Een uitgelezen locatie voor wandelaars, fietsers, ruiters en andere recreanten om wat te drinken en/of te eten in een schitterend gerenoveerde boerderij uit Gaat u mee gezellig een pannenkoek eten en genieten van de mooie omgeving? Van 10:30 14:30 Kosten 5,50 (exclusief pannenkoeken) Winkelcentrum Etten-Leur/boodschappen We brengen vanochtend een bezoek aan het winkelcentrum waar u vrijblijvend kunt rondkijken. Tevens kunt u aan het eind van de ochtend nog boodschappen doen bij Albert Heijn. Er is gelegenheid om samen koffie te drinken. Van 13:00 uur 16:00 uur Kosten 3,00 (exclusief consumpties) Dinsdag 25 april Restaurant De Tijd in Rijsbergen Bij restaurant de Tijd in Rijsbergen gaan we genieten van een drie-gangen seniorenmenu. Het betreft een verse maaltijd bestaande uit soep, aardappel, groente,vlees/vis en een dessert. Uiteraard afgestemd op de ouderen, kleinere porties, matig met zout en overmatige kruiden. Van 11:30 uur 15:00 uur Kosten 17,00 (inclusief driegangen diner, exclusief consumptie) Woensdag 26 april Dagje Leerdam met bezoek aan de Glasblazerij en boottocht over de Linge We rijden naar Leerdam waar we op de boot gaan voor een 2 uur durende boottocht over de Linge. Aan boord genieten we van een lunch. Daarna brengt u een bezoek aan de Glasblazerij waar u kunt genieten van de mooiste en grootste collectie Nederlands glas van 1850 tot heden. U krijgt een demonstratie en rondleiding. Daarna is er gelegenheid voor een stadswandeling met kaart. Kosten 47,50 (inclusief 2 uur varen met aan boord lunch, bezoek en demonstratie glasblazerij en stadswandeling) Donderdag 27 april Koningsdag Op locatie van Avoord zowel in Het Anbarg als in Kloostergaard gaan we genieten van een Koninklijk boerenbrood buffet. Van 16:00 uur 19:30 uur Kosten 3,00 (exclusief buffet)

8 Vrijdag 28 april Vrijdagavond 28 april Zaterdag 29 april Keukenhof Lisse (gaat door bij een volle bus) Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet is het Van Gogh-jaar in Keukenhof. Kosten 37,50 (incl. entree, lunch, excl. verdere consumptie) Eetpunt locatie Het Anbarg Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Het Anbarg. U hoeft niet in Het Anbarg te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumpties) JACHTLUIPAARD IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN BEVALLEN VAN VIJFLING Jachtluipaard in Safaripark Beekse Bergen bevallen van vijfling! De jachtluipaardjes hebben voor het eerst hun ruime buitenverblijf langs de wandelsafari ontdekt! Nadat de eerste durfal meteen met moeder Kate mee naar buiten rende, durfden de andere welpjes na een tijdje ook voorzichtig op ontdekkingstocht te gaan. "De welpjes groeien als kool, het gaat hartstikke goed met ze. Nu ze voor het eerst het buitengebied konden gaan ontdekken zie je meteen grote onderlinge karakterverschillen tussen de welpjes. De durfal van de groep rende echt meteen met moeder Kate mee naar buiten, de rest volgde pas nadat Kate heel erg haar best deed om ze naar buiten te krijgen door ze te roepen. Super dat ze uiteindelijk allemaal buiten op ontdekkingstocht zijn gegaan!" vertelt verzorgster Milou Meijer. Kosten 32,50 (inclusief entree exclusief consumpties) Zondag 30 april Apelheul in Apeldoorn De Rotterdamse fotograaf Wim Mager kocht in de jaren zestig twee dwergaapjes in de dierenwinkel. Dat kon toen nog gewoon. Maar wat als een hobby begon, liep al snel uit de hand. Het paartje kreeg jongen. Wim besloot zijn baan op te geven en ontwikkelde het apen-heul idee. Het principe was simpel: mensen beleven meer plezier aan dieren als de dieren het naar hun zin hebben en lekker hun gang kunnen gaan. Dus geen apen in kooien en geen tralies, maar grote, groene en natuurlijke buitenverblijven in een bosrijke omgeving. Van 08:30 uur 18:00 uur Kosten 45,00 (inclusief entree)

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor April is mogelijk vanaf 22 maart 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016

PROGRAMMA Mei 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 26 april2016 PROGRAMMA Mei 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor mei is mogelijk vanaf 26 april2016 per telefoon: 076 532 50 42 op van 09:00 tot of per mail: plusbus@avoord.nl We zien

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor maart is mogelijk vanaf 20 Februari 2017 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur Vanaf 24 februari

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Oktober 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor oktober is mogelijk vanaf 28 september 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Februari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor februari is mogelijk vanaf 16 Januari 2017 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf 22 februari 2018 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA November Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA November Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA November 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor november is mogelijk vanaf 24 oktober 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Programma 14 september - 31 oktober 2015 WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Hoewel het nog zomer op de kalender is, komt de herfst ook dichterbij.

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!!

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!! Programma februari en maart 2015 De vrijwilligers die werken voor de BoodschappenPlusBus bieden alle 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld de komende twee maanden weer een nieuw programma aan voor

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Programma 17 maart - 30 april 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het voorjaar komt er aan! Bolletjes steken hun kopjes al boven de grond uit.

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem & Zandvoort +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

PROGRAMMA Mei Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Mei Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Mei 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor is mogelijk vanaf 24 april 2017 per telefoon: 076 513 5042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Programma maart 2017

Programma maart 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma maart 2017 Opgeven vanaf dinsdag 21 en woensdag 22 februari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten van een lunch

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING ART2GETHER 2017

JAARVERSLAG STICHTING ART2GETHER 2017 JAARVERSLAG STICHTING ART2GETHER 2017 Dit jaar vindt de uitvoering van het grote culturele project Passion2gether plaats. Het is een samengaan van kunst en cultuur rondom de kruiswegschilderijen van Theo

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor maart en april is mogelijk vanaf 01 Maart 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail:

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Programma April 2017

Programma April 2017 , BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma April 2017 Opgeven vanaf dinsdag 28 en woensdag 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf donderdag 19 juli 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

- Koninklijke Kastelen Route -

- Koninklijke Kastelen Route - - Koninklijke Kastelen Route - Duur van de rit 1,5 uur (zonder stoppen) Aantal kilometers 67 Kilometer Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben bij ons een oldtimer

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA APRIL Aprilletje zoet geeft ook nog weleens een witte hoed

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA APRIL Aprilletje zoet geeft ook nog weleens een witte hoed SAMEN-UITBUS PROGRAMMA APRIL 2018 Aprilletje zoet geeft ook nog weleens een witte hoed Wij wensen iedereen hele gezellige Paasdagen en hopen dat het zonnetje zich nog even laat zien! Een tocht door de

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum

MEDIAPARK HILVERSUM. Informatie Mediapark Hilversum MEDIAPARK HILVERSUM Het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 800.000 uur aan

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur.

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur. BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Mei 2017 Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

De BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus Pagina 1 Pagina 2 De BoodschappenPlusBus Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte heeft aan gezelschap of een dagje er tussenuit wilt, de winkels te ver of de boodschappen te zwaar zijn, u in

Nadere informatie

Pop-up Design fietsroute

Pop-up Design fietsroute Pop-up Design fietsroute Maak al fietsend kennis met Brabants Design van nu. Fiets naar plekken waar het bruist van creativiteit. Stap af, neem de tijd en laat je inspireren. Iedere zaterdag en zondag

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 april 2015 Programma 1 mei - 12 juni 2015 De BoodschappenPlusBus; gezellig samen er op uit! WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Heeft u ook zo n zin om naar

Nadere informatie