Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat Asse

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat Asse"

Transcriptie

1 Waar kinderen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen Dé vrije lagere school in Asse-centrum Nieuwstraat Asse

2 Het overgrote deel van onze leerlingen gaat graag tot zeer graag naar school. Dat is zeer positief aangezien dit onze eerste bekommernis is.

3 Als team, als school vinden we het zeer belangrijk om onze leerlingen aan te moedigen en te ondersteunen in het ontwikkelen van hun talenten. Hierop moeten we blijven inzetten!

4 De meningen over deze uitspraak zijn veel meer verdeeld. Dit heeft natuurlijk ook te maken met niveau- en tempoverschillen tussen leerlingen. In DKW opteren wij voor huistaken en deze huistaken zijn een inoefening van wat leerlingen in de klas leerden.

5 De meerderheid van onze kinderen kan de huistaken alleen oplossen. Uiteraard speelt de taal hierbij een grote rol. Voor DKW is het belangrijk dat ouders s avonds even nagaan of de huistaak gemaakt is en of dit lukte. Ouders hoeven de huistaak niet te verbeteren of zelf te maken. Wanneer een huistaak niet lukt, laat het zeker weten via de schoolagenda.

6 Het overgrote deel van onze ouders ondervindt dat hun kind geholpen wordt wanneer er moeilijkheden zijn en daar zijn we toch wel fier over. Hierdoor zullen kinderen ook graag naar school komen. Daarom is het belangrijk dat ouders en school blijven communiceren, ook al gaat het een stuk moeilijker op school. Alleen dan kan uw kind geholpen worden.

7 De afspraken die op school gemaakt worden met de leerlingen en de ouders zijn duidelijk opgesteld. Dit is een gevolg van een zo duidelijk mogelijke communicatie tussen school en ouders. We blijven op zoek gaan naar zaken die dit nog kunnen verbeteren.

8 In DKW wordt op een moderne manier les gegeven. De Okanklas, de kangoeroeklas, het co-teachen, de Kwartiermakers, differentiatie binnen de eigen klas zorgen er mee voor dat we leren voor onze leerlingen uitdagend maken. Ook hier blijven we verder op zoek gaan om ook in de toekomst dat tikkeltje meer aan te bieden.

9 Via onze uitgebreide rapportering zijn een bron van informatie over de evolutie van de leerlingen op verschillende gebieden. Er wordt niet gewacht op het volgende oudercontact om problemen aan te kaarten. Toch zijn er hier en daar nog ouders die vinden dat dit beter kan. Wanneer u zelf moeilijkheden ondervindt, geef zeker een seintje want we willen steeds zo kort mogelijk op de bal spelen.

10 Door kort op de bal te spelen willen we u, ouder, zo vlug mogelijk betrekken bij de verdere begeleiding van uw kind. Sommige ouders geven het tegendeel aan. Ons gedigitaliseerd zorgsysteem toont echter aan dat we met oudergesprekken heel vlug en vroeg van start gaan.

11 Vrijwel iedereen voelt zich welkom in DKW. Zoals eerder al gemeld is dit voor ons een basisprincipe.

12 Het is uiteraard belangrijk om bereikbaar te zijn als directeur. Maar een drukke agenda zorgt er soms voor dat ik er niet ben. Iedere (groot)ouder kan echter mijn gsmnummer en adres op de website vinden. Lukt het niet op de dag zelf, dan kan er steeds een afspraak gemaakt worden.

13 Idem voor onze zorgcoördinator. Ook haar gegevens zijn te vinden in ons schoolreglement op onze website. Het is onmogelijk om constant op school aanwezig te zijn maar een telefonische afspraak of eentje via mail is gauw vastgelegd.

14 Hetzelfde geldt voor onze leerkrachten. Alle leerkrachten, die geen thuisrij begeleiden, blijven tot 15u15 op de speelplaats en kunnen voor en na gecontacteerd worden. Op andere momenten kan u steeds in contactkomen met de leerkrachten via de zorgcoördinator of via de directeur. Sommige leerkrachten, geven hun privé-mailadres, anderen niet. Boven alles verkiezen we echter allemaal een persoonlijk contact met de ouders.

15 Een uitspraak waar we heel veel aandacht aan schenken, en wij niet alleen. Uit de antwoorden blijkt dat u, ouder, dit ook belangrijk vindt. Hier moet dan ook elke dag werk van gemaakt worden.

16 Communicatie staat hoog in ons vaandel en sinds we met Gimme aan de slag gingen, is dit alleen nog maar verbeterd. We streven ernaar dat alle ouders info verkrijgen via dit communicatieplatform. Wie ons op deze manier volgt, krijgt een goed zicht op onze activiteiten en waar DKW voor staat.

17 Ook hieruit blijkt dat ons kort op de bal spelen echt wel geapprecieerd wordt. Meld ons steeds wanneer u iets onregelmatigs merkt. Wanneer een probleem(pje) tijdig aangepakt wordt, kan het niet escaleren. Ook hier is de wissel- en samenwerking tussen school en ouders van groot belang.

18 DKW is terecht fier dat ouders zo een positieve mening hebben over deze uitspraak. Dit is voor ons een hart onder de riem om op deze manier verder te doen.

19 Hier zijn de meningen veel meer verdeeld en dat is begrijpelijk. Door de verbouwingswerken is het zeer moeilijk om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. De firma s die hier aan de slag gaan, doen dit op een zo veilig mogelijke manier. Deze uitspraak moeten we eigenlijk in november2017 opnieuw voorleggen. Tegen dan zijn alle verbouwingswerken in onze school voltooid en kunnen we het onderwerp veiligheid herbekijken. Tot dan vraag ik begrip voor de situatie en een inspanning van iedereen.

20 De meeste ouders vinden ons schoolgebouw voldoende aangenaam om in te leren. Uiteraard was het in de kleine lokalen in het Broederhuis niet echt ideaal maar daar zijn we momenteel volop werk van aan het maken. Ook de containerklassen zijn ook niet de beste oplossing maar wel een noodzakelijke. We gaan er nog steeds van uit dat vanaf 1 september alle klassen een vaste plek in het gebouw zullen hebben, dus nog even geduld.

21 Dit is een van de moeilijkste opdrachten binnen onze school (en zeker niet bij ons alleen). Onze poetsvrouw poetst dagelijks maar het is vaak dweilen met de kraan open. Er wordt regelmatig respect voor haar werk gevraagd maar te vaak wordt daar geen of te weinig rekening mee gehouden. We blijven onze leerlingen echter attent maken op de moeilijke job van onze poetsvrouw.

22 Ik vermoed dat iedereen weet welke (financiële) inspanningen gedaan werden om een volledig nieuw sanitair te laten bouwen. Er zijn momenteel weinig scholen waar de sanitaire installaties aangepast zijn aan de grootte van de school en aan het aantal leerlingen. Maar ook hier is het respect van onze kinderen voor deze inspanningen te klein. Te veel kinderen hebben niet de gewoonte om na toiletgebruik door te spoelen. Dit is een houding die eerst en vooral thuis aangeleerd wordt.

23 We wisten vooraf dat deze uitspraak misschien wel de gevoeligste was van alle uitspraken. Centrum Asse is niet onmiddellijk de veiligste schoolomgeving. De gemeente start in het najaar met de heraanleg van het plein aan de school en we hopen dat dit een verbetering oplevert aan onze schoolpoort. Mensen met positieve ideeën zijn steeds welkom.

24 Sinds 4 jaren beschikken we niet meer over een refter en eten onze leerlingen in de klassen. Een groot deel van onze kinderen vindt dit ok. Bij een school hoort echter een refter en momenteel zijn we met een dossier bezig om op vrij korte termijn over een refter te beschikken.

25 Bij een school hoort een refter en bij een refter wordt al gauw aan warme maaltijden gedacht. Aan de antwoorden merken we dat de meningen hierover erg verdeeld zijn. Warme maaltijden zou een extra service betekenen voor ouders en leerlingen maar dit kan niet zonder refter. We maken er volop werk van.

26 Ook hier zijn de antwoorden overwegend positief wat wil zeggen dat een ouderraad in onze school echt wel nodig is. Hopelijk kunnen we de komende jaren in een opbouwende sfeer verder samenwerken.

27 Beste ouder, grootouder, sympathisant of bezoeker van onze website, eerst en vooral wil ik vrijwel alle ouders bedanken voor de medewerking aan deze enquête. Slechts een enkeling diende zijn antwoorden niet in. Door de hulp van enkele bereidwillige ouders en van de integratiedienst van de gemeente werd deze enquête voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een aantal van onze ouders werd bijgestaan door hun kinderen. Daarnaast zijn we heel tevreden over de zeer positieve antwoorden die we binnen kregen. We gaan er van uit dat deze oprecht zijn zodat we weten dat we op de goede weg zijn. We blijven die weg dan ook bewandelen en zullen, waar we mogelijkheden zien, aanpassingen aanbrengen om onze werking nog sterker te maken. Hopelijk kunnen we op een positieve manier verder blijven samenwerken, onze kinderen kunnen er enkel beter van worden, Meester Dirk in naam van het hele DKW-team

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school.

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school. Ouderbevraging Aantal ingevulde equêtes Percentage ingevulde enquêtes ten opzichte van het totaal. 37,24% 6,90% 6,21% 15,17% 13,79% 7,59% 13,10% 1e leerjaar 2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 VBS Klim-Op Kerkkouterstraat 58 9520 Bavegem Tel * Fax 09 362 98 03 directie.bavegem@vbhoutembavegem.be RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 Samen met onze maandelijkse nieuwsbrief WegWijs

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek juni 2016

Tevredenheidsonderzoek juni 2016 Tevredenheidsonderzoek juni 2016 woensdag 14 september 2016 61 Totale aantal reacties Aanmaakdatum: woensdag 22 juni 2016 Voltooide reacties: 61 Q1: Ik ben tevreden over wat mijn kind op school leert.

Nadere informatie

Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 2018

Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 2018 Resultaten tevredenheidsonderzoek ouders 018 Enkele weken geleden kreeg u van ons de vraag een tevredenheidsenquête in te vullen. Met deze enquête wilden wij de stem van de ouders laten spreken: hoe tevreden

Nadere informatie

1. Resultaten derde leerjaar :

1. Resultaten derde leerjaar : Tevredenheidsonderzoek derde en zesde leerjaar juni 2018 46 ouders uit het derde leerjaar en 22 ouders uit het zesde leerjaar vulden dit tevredenheidsonderzoek in. We zijn blij met de positieve resultaten

Nadere informatie

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar

VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar VBS Sint-Juliaan Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2012-2013 Ouders spelen de eerste en meest cruciale rol in de opvoeding en het onderwijs van de kinderen. Dit geldt ook voor alle aspecten

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders

Tevredenheidsonderzoek ouders Tevredenheidsonderzoek ouders 2015-2016 basisschool Basisschool Herckerhof Dokter Vanweddingenlaan 10/1 3540 Herk-de-stad Tel.: 013 53 93 23 Directie: 0475 70 56 13 directie@basisschool-herckerhof.be Beste

Nadere informatie

2. Mijn kind wordt aangemoedigd

2. Mijn kind wordt aangemoedigd 1. Ik ben tevreden over wat mijn kind op school leert 2. Mijn kind wordt aangemoedigd meestal meestal niet niet meestal meestal niet niet geen oordeel/niet van 3. Mijn kind krijgt aangepaste hoeveelheid

Nadere informatie

VERWERKING ENQUÊTE WELBEVINDEN OUDERS 2017

VERWERKING ENQUÊTE WELBEVINDEN OUDERS 2017 VERWERKING ENQUÊTE WELBEVINDEN OUDERS 17 ALGEMEEN 1 Mijn kind komt graag naar school. 2 Ik zou de school aanraden aan andere ouders. 3 Ik ben op de hoogte van de afspraken die gelden op school. 4 Ik sta

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK JANUARI 2015 Vaststellingen Sterke punten Werkpunten Acties 1 De bevraging. In januari werd u, ouders, gevraagd deel te nemen aan een digitaal tevredenheidsonderzoek in

Nadere informatie

TERUGKOPPELING TEVREDENHEIDSENQUÊTE NOVEMBER 2014

TERUGKOPPELING TEVREDENHEIDSENQUÊTE NOVEMBER 2014 TERUGKOPPELING TEVREDENHEIDSENQUÊTE NOVEMBER 2014 Beste ouders, Om te beginnen willen we alle 94 ouders die hebben bijgedragen aan het resultaat van deze tevredenheidspeiling hartelijk bedanken. U heeft

Nadere informatie

oudertevredenheidsenquête

oudertevredenheidsenquête Samenvatting: Analyse oudertevredenheidsenquête Achtergrond: Deze enquête werd jullie voorgelegd in het kader van een tevredenheidsonderzoek. De vragenlijst is gebaseerd op een modelvragenlijst van de

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014. BSGO De Linde

Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014. BSGO De Linde Tevredenheidsonderzoek bij ouders 2014 BSGO De Linde Algemeen Algemeen 2014 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Positief Neutraal Negatief ENT 91,49% 2,13% 6,38% SG-ENT 87,34% 4,64% 8,02% Algemeen 2014 vs 2012 10 9 8

Nadere informatie

H u i s w e r k b e l e i d

H u i s w e r k b e l e i d H u i s w e r k b e l e i d Voor maken. sommige een Voor kinderen aantal anderen kinderen een is complexe het levert huiswerk huiswerk taak echter waarbij geen een zij problemen bron een beroep van op,

Nadere informatie

stevige stam is de boom waardeloos.

stevige stam is de boom waardeloos. Visuele voorstelling Boom: Onze school ligt in een groen, bosrijke omgeving. Het logo van de school staat centraal in de tekening. Jongen en meisje: De kinderen staan centraal in onze school. Ben je jongen

Nadere informatie

Kijkwijzer: Oudervriendelijke school

Kijkwijzer: Oudervriendelijke school Kijkwijzer: Oudervriendelijke school Wat kan oudervriendelijkheid inhouden? Op basis van acht criteria reiken wij een aantal kapstokken aan waaraan het oudervriendelijke karakter van de school kan worden

Nadere informatie

Verwerking tevredenheidsenquête

Verwerking tevredenheidsenquête Verwerking tevredenheidsenquête 207-208 Beste ouders, Om onze schoolwerking te evalueren en achteraf bij te sturen, vulden velen van jullie onze vragenlijst in, waarvoor onze dank. In verschillende scholen

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP EENSCHAP DE KRAAL SCHOOLJAAR 2007-2008

OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP EENSCHAP DE KRAAL SCHOOLJAAR 2007-2008 Scholengemeenschap DE KRAAL nr. Kleuteronderwijs en lager onderwijs nr. 120766 vzw Katholiek Onderwijs De Kraal /RPR Leuven 436.607.391 Van Bladelstraat 25 3020 Herent www.kraal.be OUDERTEVREDENHEID SCHOLENGEMEENSCHAP

Nadere informatie

Huistakenbeleid. 1. Visie op huistaken/lessen. 2. Concrete afspraken binnen de school. Samengesteld door WG Leren Leren, in samenwerking met het team.

Huistakenbeleid. 1. Visie op huistaken/lessen. 2. Concrete afspraken binnen de school. Samengesteld door WG Leren Leren, in samenwerking met het team. Huistakenbeleid Samengesteld door WG Leren Leren, in samenwerking met het team. 1. Visie op huistaken/lessen Wij streven naar een zinvol huiswerkbeleid. Dit wordt op een kwaliteitsvolle en didactisch verantwoorde

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool

Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool Inhoudsopgave 1 Waarom overblijven? 2 Hoe is de organisatie? 3 Wie doen dit? 4 Wat zijn de kosten voor het overblijven en hoe wordt er betaald? 1 1. Waarom overblijven

Nadere informatie

Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014

Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014 Bevindingen huiswerkenquête schooljaar 2013-2014 1. Resultaten ouderbevraging 1. De meest voorgekomen antwoorden zijn: - Het inoefenen van geziene leerstof. - Het is een vorm van controle door en voor

Nadere informatie

GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan Halle. Resultaten tevredenheidsenquête

GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan Halle. Resultaten tevredenheidsenquête GO! Middenschool Halle A.Demaeghtlaan 40 1500 Halle Resultaten tevredenheidsenquête Verwerking en presentatie van de leerlingenbevraging schooljaar 2018-2019 I. Inleiding Beste leerlingen, Voor de examenperiode

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE Afdeling OUTRIJVE. De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren

ONTHAALBROCHURE Afdeling OUTRIJVE. De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren ONTHAALBROCHURE 2018 Afdeling OUTRIJVE De dorpsschool goed onderwijs onder de kerktoren Familiale sfeer - Kleinschaligheid en nabijheid. - Elke maand gezamenlijk moment: - aankondiging en opvolging van

Nadere informatie

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING basisschool Heiveld Kleuterschool en lagere school Heiveldstraat 127a 9040 Sint-Amandsberg ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING : 3%; :2% GEEN OORDEEL/ NVT: 5% : 26%; INGEVULD: 2%

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek mei 2012. Bevraging van alle ouders

Tevredenheidsonderzoek mei 2012. Bevraging van alle ouders Tevredenheidsonderzoek mei 2012 Bevraging van alle ouders Uitgewerkt door de Schoolraad, zomer 2012 Dit rapport is tot stand gekomen met de hulp van velen. Dank aan allen die hebben bijgedragen tot dit

Nadere informatie

Communicatiebeleid. Werken aan een duidelijke en transparante communicatie tussen alle betrokkenen Vrije basisschool de Vlinder

Communicatiebeleid. Werken aan een duidelijke en transparante communicatie tussen alle betrokkenen Vrije basisschool de Vlinder Communicatiebeleid Werken aan een duidelijke en transparante communicatie tussen alle betrokkenen. 1-1-2018 Inhoud Schoolvisie... 3 Communicatiebeleid op school... 3 Bereikbaarheid voor ouders... 3 Gebruikte

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders lagere school

Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders lagere school Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be Tevredenheidsonderzoek maart 2017 Bevraging aan alle ouders

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Resultaten enquête. Onderzoek van Leen Leys. Master in de pedagogische wetenschappen

Resultaten enquête. Onderzoek van Leen Leys. Master in de pedagogische wetenschappen Resultaten enquête Onderzoek van Leen Leys Master in de pedagogische wetenschappen Voorwoord van de directie BESTE OUDERS, In wat volgt, tonen we de resultaten van een enquête die tijdens het eerste trimester

Nadere informatie

Welke soorten huistaken geven we aan onze leerlingen?

Welke soorten huistaken geven we aan onze leerlingen? Huistakenbeleid Waarom huistaken zinvol zijn! Oefenen en afwerken Door huistaken te geven willen wij ervoor zorgen dat leerstof verder kan ingeoefend en geautomatiseerd worden. Vaardigheden en attitudes

Nadere informatie

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!!

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!! 1 Beste ouder(s), Het derde trimester is nog maar pas van start gegaan en daar zijn wel al opnieuw met een nieuwsbrief. Inderdaad de meimaand staat voor de deur En zoals steeds is de meimaand een drukke,

Nadere informatie

Spoele: een schoolvisie over pesten

Spoele: een schoolvisie over pesten Spoele: een schoolvisie over pesten Respect, het is een moeilijk uit te leggen begrip.. Het is iets dat je niet leert op school, maar heb je het nooit in het leven geleerd, dan heb je niets geleerd. Is

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. De enquête is door 63% van de

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Bijlage 6 uit het schoolreglement

Bijlage 6 uit het schoolreglement Bijlage 6 uit het schoolreglement Visietekst huistaken Sint-Paulus, De Deynestraat / Rerum Novarumplein Gent Inleiding Met een visietekst willen we de fundamentele ideeën formuleren van het huistakenbeleid

Nadere informatie

Enkele bedenkingen bij het begin van deze nieuwsbrief: EINDE SCHOOLJAAR: De laatste weken van het schooljaar komen er aan Dit schooljaar is opnieuw

Enkele bedenkingen bij het begin van deze nieuwsbrief: EINDE SCHOOLJAAR: De laatste weken van het schooljaar komen er aan Dit schooljaar is opnieuw 1 Enkele bedenkingen bij het begin van deze nieuwsbrief: EINDE SCHOOLJAAR: De laatste weken van het schooljaar komen er aan Dit schooljaar is opnieuw voorbij gevlogen! Hopelijk was het voor u en uw kind

Nadere informatie

WIST JE DAT. Juf An, de brugfiguur, het aanspreekpunt is voor ouders op school?

WIST JE DAT. Juf An, de brugfiguur, het aanspreekpunt is voor ouders op school? Er is een nauwe samenwerking tussen het hechte schoolteam en de ouders. Hierbij zetten we de positieve kenmerken van alle partijen centraal. Op een transparante en doelgerichte manier pakken we vele uitdagingen

Nadere informatie

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen.

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over Maaltijden Bal en

Nadere informatie

Bevraging ouderbetrokkenheid

Bevraging ouderbetrokkenheid Bevraging ouderbetrokkenheid Deel directies Cel ouderbetrokkenheid, netoverstijgende cel van de 3 ouderkoepels 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Algemeen... 4 2. Aantal GOK-leerlingen... 4 3. Aanwezigheid van

Nadere informatie

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool Resultaten oudertevredenheidpeiling maart 2012 Paasbergschool 1. algemeen In maart 2012 hebben de ouders van de leerlingen van de Paasbergschool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek aan de hand van

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

Ouderavond 2de jaar 7 oktober 2014

Ouderavond 2de jaar 7 oktober 2014 Ouderavond 2 de jaar 7 oktober 2014 Beste ouders, Sinds de start van het schooljaar op 1 september jl. is er reeds een schoolmaand achter de rug.. Hopelijk voelt uw zoon/dochter zich intussen al helemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014

VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014 VBS Sint-Juliaan de Vlindertuin Verslag tevredenheidonderzoek ouders Schooljaar 2013-2014 Ouders spelen de eerste en meest cruciale rol in de opvoeding en het onderwijs van de kinderen. Dit geldt ook voor

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron

Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron In de klas Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron Ik en de school (-taken) - Ik praat in het schoolgebouw enkel Nederlands - Wanneer ik op school aankom, voor 08u30, ga ik onmiddellijk naar

Nadere informatie

Wie doet wat? Help, ik ben niet tevreden! Help! Ik heb nu een probleem! Wie doet wat?

Wie doet wat? Help, ik ben niet tevreden! Help! Ik heb nu een probleem! Wie doet wat? Help, ik ben niet tevreden! VSNON vindt het belangrijk dat het onderwijs aan onze leerlingen, de communicatie daarover en de overige processen naar tevredenheid van ouders, leerlingen en medewerkers verlopen.

Nadere informatie

Herhaling afspraken. Beste ouders,

Herhaling afspraken. Beste ouders, SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be Herhaling afspraken Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Leefregels. We hopen dat ook de ouders deze leefregels kunnen respecteren en willen meewerken aan de realisatie ervan.

Leefregels. We hopen dat ook de ouders deze leefregels kunnen respecteren en willen meewerken aan de realisatie ervan. Leefregels Samen leven, samen leren moet geleerd worden aan kinderen. Aansluitend bij ons pedagogsich project hebben we daarom met heel het team, schooleigen leefregels samengesteld. Als uitgangspunt nemen

Nadere informatie

GIBO HEIDE. pedagogisch project

GIBO HEIDE. pedagogisch project GIBO HEIDE pedagogisch project gemeenteraadsbesluit van 26 mei 2015 Het pedagogisch project is de vertaling van de visie van directie en leerkrachten die betrekking heeft op alle aspecten van het onderwijs

Nadere informatie

HUISTAAKVOORBEREIDING:

HUISTAAKVOORBEREIDING: HUISTAAKVOORBEREIDING: Het blijkt dat vooral bij jonge kinderen de ouders dikwijls de opdracht opnieuw moeten uitleggen en toelichten. We zorgen bij het geven van huistaken voor ondubbelzinnige en concrete

Nadere informatie

Bevraging oudervriendelijke school

Bevraging oudervriendelijke school Bevraging oudervriendelijke school Oktober 2012 Inleiding op deze vragenlijst Beste , Welkom bij deze vragenlijst. Tekst moet nog opgemaakt worden 2 Vragenlijst Bereikbaarheid Ik kan als

Nadere informatie

Onze schooleigenvisie op huiswerk

Onze schooleigenvisie op huiswerk Huistaken en lessen uit het schoolreglement De leerlingen zijn steeds verplicht de opgegeven lessen te leren. De leerkracht is steeds gerechtigd deze leerstof mondeling of schriftelijk op te vragen. De

Nadere informatie

(T)huiswerkbeleid onze visie van huiswerk naar thuiswerk, een groot verschil

(T)huiswerkbeleid onze visie van huiswerk naar thuiswerk, een groot verschil (T)huiswerkbeleid onze visie van huiswerk naar thuiswerk, een groot verschil Een goed evenwicht vinden tussen huiswerk & hobby s, werk en privé, de organisatie van een gezin, het wordt er niet makkelijker

Nadere informatie

van 1 tot 21 december 2017 VOEDSELPAKKETTEN VERZAMELEN RODE CENTJES INZAMELEN

van 1 tot 21 december 2017 VOEDSELPAKKETTEN VERZAMELEN RODE CENTJES INZAMELEN 1 Beste ouder(s), binnen 4 weken is het Kerstmis. Zondag begint de advent. Het is de voorbereidingstijd op Kerstmis het ultieme feest van vrede. In deze periode willen wij speciaal aandacht schenken aan

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015-2016

SPONSORDOSSIER 2015-2016 SPONSORDOSSIER 2015-2016 Gesubsidieerde Vrije Basisschool Mater Dei Zalighedenlaan 16 1780 Wemmel 02/461.39.56 - directie@materdeiwemmel.be secretariaat@materdeiwemmel.be Beste kandidaat-sponsor, Mater

Nadere informatie

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011.

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. In het kader van de kwaliteitszorg op de RK Daltonbasisschool St. Plechelmus houden we eenmaal per 4 jaar een leerlingenenquête. In het schooljaar 2010-2011 is deze

Nadere informatie

basistekst opgesteld door de zorgteams van de scholengemeenschap

basistekst opgesteld door de zorgteams van de scholengemeenschap Huiswerk ligt in het verlengde van het leerproces wat in de klas is gestart. Het vormt de brug tussen de school en de ouders. Via het huiswerkbeleid willen we spanningen en conflicten vermijden en inspelen

Nadere informatie

4 populairste bevragingsmanieren STEMMEN IN DE PAUZE TIJDENS DE LES VÓÓR DE LESDAG

4 populairste bevragingsmanieren STEMMEN IN DE PAUZE TIJDENS DE LES VÓÓR DE LESDAG > TOF VOORBEELD MENINGEN BEVRAGEN TIP Je vindt nog meer methodieken op onze site en in de werkmap Oprechte deelneming (Kinderrechtencommissariaat en Steunpunt Leerlingenparticipatie, Oprechte deelneming.

Nadere informatie

- Samenvatting - Rapportage Oudertevredenheid Eben-Haëzerschool Emmeloord Juni 2013

- Samenvatting - Rapportage Oudertevredenheid Eben-Haëzerschool Emmeloord Juni 2013 - Samenvatting - Rapportage Oudertevredenheid Eben-Haëzerschool Emmeloord Juni 2013 ECM onderzoek Site: www.ecmonderzoek.nl E-mail: Info@ecmonderzoek.nl Telefoon: 0525661697 Inleiding en verantwoording

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt.

Tijdens het ontbijt kan mijn mama de klastitularis al een beetje leren kennen nog voor dat ze naar het oudercontact komt. Ik vind het wel goed dat er zo iemand tussen de leerkrachten en de mensen is. Ik zeg het, ik heb dat nergens in geen andere school gezien. Het is beter om dit te hebben want ouders voelen zich beter hierdoor.

Nadere informatie

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN

OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN Niet van toepassing Zeker niet Eerder niet Eerder wel Zeker wel OUDERBEVRAGING MEI 2016 TOTALEN + TOELICHTINGEN IN WELKE MATE BENT U HET EENS MET DE VOLGENDE UITSPRAKEN? U mag hieronder uw oordeel geven

Nadere informatie

Ouderenquête campus Kerkplein

Ouderenquête campus Kerkplein 1 Ouderenquête campus Kerkplein Overzicht Enquête Omschrijving Ouderenquête campus Kerkplein Deze enquête peilt naar de mening van onze ouders over een aantal thema's en vragen. De verwerking ervan gebeurt

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER

SPONSORDOSSIER SPONSORDOSSIER 2016-2017 Gesubsidieerde Vrije Basisschool Mater Dei Zalighedenlaan 16 1780 Wemmel 02/461.39.56 - directie@materdeiwemmel.be secretariaat@materdeiwemmel.be Beste kandidaat-sponsor, Al meer

Nadere informatie

ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT!

ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT! ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT! DRAAIBOEK VOOR SCHOLEN INHOUD 1 Sam de Verkeersslang 2 2 Sam rinkelt! 2 3 Wat is Sam rinkelt! 2 4 Het doel van Sam rinkelt! 3 5 Organisatie 3 5.1 Wanneer en waar

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders

Tevredenheidsonderzoek ouders K1 K2 K3 L1 L2 L3 L4 L5 L6 TOT Aantal leerlingen Aantal vertegenwoordigde leerlingen Percentage ingevuld 18 15 18 20 14 21 15 17 19 157 15 14 12 19 13 21 13 16 15 138 83 93 67 95 93 100 87 94 79 88 We

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS APRIL-MEI 2017 In totaal legden 128 respondenten deze enquete af. Statistieken voor vraag 2 : Ik ervaar dat ik welkom ben op onze school. 2 0% 23% 77% 0% 0% meestal

Nadere informatie

Ouder-vragenlijst. Wat vinden de ouders van onze school? April 2005. Aan de ouders van de Anne Frankschool

Ouder-vragenlijst. Wat vinden de ouders van onze school? April 2005. Aan de ouders van de Anne Frankschool Ouder-vragenlijst April 2005 Aan de ouders van de Anne Frankschool Wat vinden de ouders van onze school? Deze vraag willen we aan u stellen. U hebt deze enquête via uw oudste kind meegekregen. Misschien

Nadere informatie

Tevredenheidsenquête.

Tevredenheidsenquête. Tevredenheidsenquête. Naam: Voornaam: Geboortedatum: Als sportclub hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze leden. Mogen wij u daarom vragen deze onderstaande enquête in te vullen. Zo kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

De liefdestest. Zien ze jou graag komen?

De liefdestest. Zien ze jou graag komen? Resultaat van onze ouderbevraging: OUDERS OP SCHOOL: De liefdestest. Zien ze jou graag komen?. Er ligt wat op je lever. (Je bent het niet eens met de school.) A. Ik zwijg beter. 0 B. Ik maak een afspraak

Nadere informatie

Pedagogisch beleid Lunchkids

Pedagogisch beleid Lunchkids Pedagogisch beleid Lunchkids 1 Inleiding Voor u ligt het pedagogisch beleid van Lunchkids onderdeel van De Kinderkoepel. Het pedagogisch beleid geeft aan ouders, scholen, medewerkers en andere betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

...paspoort naar grenzeloos onderwijs...

...paspoort naar grenzeloos onderwijs... OBS Waarom kiest u voor De Border? Engelse taal in elk lokaal! Wij bereiden onze leerlingen erop voor om goed te functioneren in de hedendaagse samenleving, die zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen

Nadere informatie

Info ivm het schoolreglement

Info ivm het schoolreglement Info ivm het schoolreglement 2018-2019 Beste ouders, We zijn er ons van bewust dat het schoolreglement een erg lijvig document is met lange moeilijke wetteksten. Daarom hier voor jullie de belangrijkste

Nadere informatie

Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit!

Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit! Openbaar en betekenisvol: wij dagen de 21 e eeuw uit! zelfbewust eigentijds ambities kritisch ondersteuning open uitdaging ruimdenkend samen ondernemend betrokken oog voor de wereld vrijheid creatief daadkracht

Nadere informatie

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN NAAM :.. 1. Algemeen Ik: - heb respect en begrip voor anderen; - heb eerbied voor de natuur; - durf mijn eigen mening te uiten; - heb orde en ben steeds beleefd;

Nadere informatie

reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal

reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal Dit is een eerste opzet van het reglement van de Dorendal. Op 7 februari 2013 zal de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar komen en dit reglement bespreken.

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Stedelijke Basisschool Eksaarde VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, De maand januari loopt op zijn einde. Kleuters, leerlingen en het hele schoolteam zijn het

Nadere informatie

met z n allen zorg besteden aan alle kinderen die ons door de ouders worden toevertrouwd! Afdeling Outrijve: Afdeling Kerkhove:

met z n allen zorg besteden aan alle kinderen die ons door de ouders worden toevertrouwd! Afdeling Outrijve: Afdeling Kerkhove: 1 Beste ouder(s), Januari zit er alweer op Hopelijk kon u reeds enkele van uw goede voornemens afstrepen. Wij proberen in elk geval ons grootste voornemen dag in dag uit waar te maken: met z n allen zorg

Nadere informatie

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l t Broedertje 48 e jaargang K e rkrade rwe g 7 64 16CC Hee rlen 045-5 7 1. 61.4 1 * in fo@b roe de rsch oo l.n l Carnaval nr. 3 februari 2016 De vakantie is weer achter de rug. En dat bekent dat wij de

Nadere informatie

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle

Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Resultaten tevredenheidsmeting gebruikers lokaal dienstencentrum De Welle Inleiding Eind Juli 2016 werd een vragenlijst verspreid naar de gebruikers van het LDC. De versie van 2014 werd aangepast op vlak

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Verslag ouderenquête

Verslag ouderenquête R.K. Daltonbasisschool St. Plechelmus Verslag ouderenquête 2009-2010 Wilbertstraat 15 A 7556 WH Hengelo Tel/fax.: 074-2916271 Email: info@plechelmusschool.nl Website: www.plechelmusschool.nl In het kader

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

MISSIE - VISIE - MOTTO

MISSIE - VISIE - MOTTO MISSIE - VISIE - MOTTO Mei 2015 Versie 4.0 Inhoudsopgave INLEIDING 3 WAAR KOMT DIT VANDAAN? 3 MISSIE: WAAR STAAN WE VOOR? 4 VISIE: WAT DOEN WE EN WAAROM? 4 MOTTO, KORT EN KRACHTIG 5 2 INLEIDING Elke organisatie,

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011

Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011 Klanttevredenheidsonderzoek vrijwilligersorganisaties Actieradius najaar 2011 In het najaar van 2011 heeft Actieradius- vrijwillige inzet Land van Cuijk een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie