De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Schoolbel Lagere Schoolkrantje"

Transcriptie

1 De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat Opglabbeek Donderdag 29 juni 2017 Morgen is het schooljaar alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af met enkele leuke activiteiten: frietjesdag, sportactiviteiten, zwemmen De 5-jarige kleuters die het volgende schooljaar naar het 1 ste leerjaar komen, werden feestelijk met vlag en wimpel in onze school onthaald. Zij mochten alvast kennismaken met de nieuwe klas en hun meester of juffrouw. Maar eerst is er de vakantie. Geen wekker, geen huiswerk, geen toetsen... Twee maanden leven we op een eigen vakantieritme en genieten we van elke dag. We willen de leerlingen, ouders en leerkrachten danken voor de inzet, het geduld en de medewerking tijdens het voorbije schooljaar en wensen iedereen een heerlijke vakantie. Dank aan de ouderraad voor de fijne samenwerking het afgelopen schooljaar!

2 Op vrijdag 21 april 2017 brachten de leerlingen van het 5 de leerjaar een bezoek aan het domein van Bokrijk. In de voormiddag gidsden onze leerkrachten de leerlingen rond in het Kempisch dorp. Tijdens deze leerwandeling maakten ze kennis met enkele oude ambachten en de manier van leven in de vorige eeuw. In het oude schooltje ervaarden onze leerlingen hoe het er vroeger in de klas aan toe ging. Op vrijdag 28 april 2017 beleefden de leerlingen van het 2 de leerjaar een natuur- en milieudag. Het werd een heuse studiereis binnen Opglabbeek. Er was een geleid bezoek in het Natuurhulpcentrum waar zij konden kennismaken met de verzorging van gewonde dieren. Op maandag 22 mei 2017 was er voor de leerlingen van het 3 de leerjaar een natuurdag gepland in het Heempark Genk. Er was een bezoek aan de bijenhal en de leerlingen verkenden een aangelegd park, De Molenvijvers. Als laatste werd er ook een broodje gebakken. Tijdens het bakken van het broodje brachten educatieve spelen de kinderen heel wat bij over brood. Het werd een aangename daguitstap!

3 Sportactiviteiten Voor de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar organiseerden wij onze sportdagen op 8 en 12 mei 2017 in Kattevenia te Genk. Kronkeldiedoe voor de leerlingen van het 1 ste en 2 de leerjaar op 30 mei Proficiat aan de leerlingen van het 3 de leerjaar voor het behalen van hun zwemdiploma.

4 Schoolfeest Op vrijdag 5 mei 2017 werd het schoolfeest georganiseerd op de speelplaats van onze school. Het was een groot succes: schitterende optredens, leuke randanimatie, veel toeschouwers, tevreden ouders en kinderen en bijgevolg ook een mooie financiële opbrengst. Deze opbrengst wordt volledig besteed aan schoolmaterialen. Wij danken ook iedereen van harte voor de fijne samenwerking en de ondersteuning die we mochten ervaren bij de uitwerking van ons schoolfeest. Het werd een mooie namiddag voor alle aanwezigen. Iedereen heeft kunnen genieten van de enig mooie optredens van onze leerlingen. De hulp van zovelen heeft bijgedragen tot het welslagen van dit feest: - de Pacha s Hoeve die met een aantal pony s de kinderen verraste met leuke ponyritten; - gemeentelijke diensten die het geheel technisch ondersteunden; - de leden van de ouderraad die allerlei opdrachten uitvoerden; - de plaatselijke middenstand en de KMO s die voor prachtige tombolaprijzen zorgden; - ouders, grootouders en iedereen die het schoolfeest door hun aanwezigheid steunden. Een volledige fotoreportage vinden jullie terug op de website van de school.

5 Op dinsdag 16 mei 2017 organiseerde onze school haar jaarlijkse schoolreis. De leerlingen van het 1 ste, 2 de en 3 de leerjaar brachten een bezoek aan Toverland. De leerlingen van het 4 de en 5 de leerjaar beleefden samen met hun leerkrachten onvergetelijke momenten in Phantasialand. Voor allen een geslaagde schoolreis! Driedaagse studiereis Dit jaar ondernamen de zesdeklassers een driedaagse studiereis naar de zee van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 2 juni Het was een erg boeiende en leerrijke uitstap met een goed gevuld programma. De studiereis is tevens voor alle leerlingen een mooie afsluiting van zoveel jaren samenzijn in onze school. Lego education Wij wensen hen allen een fijne instap in het middelbaar onderwijs!

6 Techniek en Lego Education Met de materialen van Lego Education willen wij via een speelse en uitdagende aanpak het leren en onderwijzen van onze leerlingen stimuleren. Samen met meester Ingourt werd er Lego Education-materiaal aangeboden. Met het Lego Education-materiaal werken kinderen met handen en hoofd zodat ze creatief en probleemoplossend leren denken door samen te werken.

7

8

9 Onthaal 5-jarige kleuters Op maandag 19 juni 2017 werden de 5-jarige kleuters onder ruime belangstelling in onze school onthaald. De leerlingen van de lagere school vormden een haag en verwelkomden onder luid applaus de kleuters samen met Hup de klaspop. De kleuters die het volgend schooljaar naar het 1 ste leerjaar komen, konden kennis maken met de nieuwe klas en hun juffrouw. Leesouders Twintig leesmoeders staan elke week op donderdagnamiddag paraat om samen met de leerlingen van het 1 ste, 2 de en 3 de leerjaar het lezen te oefenen. Tiny en An namen afscheid. Wies en Marie-José werden gevierd voor ruim dertig jaren dienst als leesmoeder. Wij willen hun dan ook van harte danken voor de vele jaren leesplezier waar vele leerlingen aan mochten deelnemen.

10 Klasverdeling Lagere School Schooljaar Schooljaar Klas juffrouw Nancy S. 1 ste lj : juffrouw Marleen F. Klas juffrouw Christel V. 1 ste lj : juffrouw Claudia S. & juffrouw Hilde S. 1 ste lj: juffrouw Hilde J. 2 de lj : juffrouw Micheline A. juffrouw Annelies R. 1 ste lj: juffrouw Marleen F. 2 de lj : juffrouw Ann V. & juffrouw Christa G. 1 ste lj: juffrouw Claudia S. 2 de lj : juffrouw Wendy B. & juffrouw Hilde S. 2 de lj : juffrouw Micheline & 3 de lj : Juffrouw Hilde J. juffrouw Annelies 2 de lj: juffrouw Ann & 3 de lj : juffrouw Vera B. & juffrouw Christa juffrouw Katja F. 3 de lj: juffrouw Vera B & 4 de lj : juffrouw Ellen M. juffrouw Katja F. 3 de lj: juffrouw Suzy J. 4 de lj : juffrouw Annelies P. 4 de lj : juffrouw Ellen M. 5 de lj : juffrouw Ine V. 4 de lj : juffrouw Annelies P. 5 de lj : juffrouw Kelly C. 4 de lj : juffrouw Wendy B. 5 de lj : meester Ingourt W. 5 de lj : meester Ingourt W. 6 de lj : meester Geert R. 5 de lj : juffrouw Ine V. 6 de lj : juffrouw Liesbet V. 5 de lj : juffrouw Kelly C. 6 de lj: juffrouw Katja F. & Sarah V. Naast deze klastitularissen beschikt onze school over leerkrachten ZORG, GOK, ICT, differentiatie en lichamelijke opvoeding. In het schoolreglement met infobrochure vindt u een volledig overzicht van het personeel van onze school.

11 Vooruitzichten voor het volgende schooljaar De facultatieve vrije dagen voor het volgende schooljaar werden binnen de schoolraad besproken en vastgelegd op vrijdag 13 oktober 2017 en maandag 30 april 2018 (1 ste communiedag). Een overzicht van de schoolvakanties en vrije dagen voor het volgende schooljaar wordt bij deze schoolbel gevoegd. Schoolreglement & infobrochure Ook voor het volgende schooljaar wordt het schoolreglement geactualiseerd. Op 28 augustus 2017 zullen de aangepaste brochures beschikbaar zijn. Dit schoolreglement wordt digitaal aangeboden via de website van de school. Ouders die toch liever een brochure op papier willen, kunnen deze aanvragen via hun kind op school. Oudercontact op vrijdag 30 juni 2017 Op vrijdagnamiddag 30 juni 2017 is er geen school meer voor de kinderen van de kleuter- en lagere school. De kinderen mogen thuis blijven. De ouders worden hierbij uitgenodigd op deze namiddag voor een laatste oudercontact dit schooljaar. Hiervoor volgt geen afzonderlijke uitnodiging. De eerste schooldag 1 september 2017 Op de eerste schooldag om u. verwelkomen we alle leerlingen en ouders op de speelplaats van onze school. Eerst is er een welkomwoord en een voorstelling van de klassen. De kinderen wuiven nog een keer naar hun ouders en volgen dan hun klastitularis naar hun nieuwe klas. Aan de ouders wordt een kopje koffie een bakje troost aangeboden door Femma in de eetzaal van de school.

12 Activiteiten laatste dagen van het schooljaar Op maandagnamiddag 26 juni 2017 gingen alle leerlingen van onze school gratis zwemmen in het recreatieoord Wilhelm Tell. Wij willen hen dan ook van harte danken voor de uitnodiging van dit zwemfestijn! Op dinsdag 27 juni 2017 werden de getuigschriften uitgedeeld tijdens een afscheidsviering voor de ouders en de leerlingen van het 6 de leerjaar in zaal den Ichter. Deze leerlingen verlaten onze school en gaan naar het secundair onderwijs. Wij wensen hen veel succes in hun verdere schoolloopbaan. Op donderdag 29 juni 2017 was er een dankviering voor het voorbije schooljaar in de kerk om u. Vrijdagvoormiddag 30 juni 2017 worden in de voormiddag de rapporten uitgedeeld aan alle leerlingen. Vrijdagnamiddag 30 juni 2017 zijn er geen activiteiten meer voor de kinderen. Wel zijn alle ouders op school uitgenodigd tussen 13.05u. en 15.25u. voor een gesprekje met de juffrouw of de meester. De zomervakantie begint op vrijdagnamiddag 30 juni en duurt met donderdag 31 augustus. Het nieuwe schooljaar start op vrijdag 1 september Wij wensen leerlingen, leerkrachten en ouders een deugddoende vakantie. Dit schoolkrantje en meer informatie vind je ook terug op de website van de school. Onze webpagina: Ons adres: info@lagere-school-opglabbeek.be G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat Opglabbeek Tel & fax: 089/ info@lagere-school-opglabbeek.be

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 28 juni 2019 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 27 oktober 2017 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Kleuterkrant Juni 2014

Kleuterkrant Juni 2014 Kleuterkrant Juni 2014 Het schooljaar is alweer bijna voorbij: nog enkele dagen en de schoolpoort gaat voor twee maanden dicht. Het einde van het schooljaar betekent ook afscheid nemen van de juffrouw.

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 26 oktober 2018 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 28 oktober 2016 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 21 december 2018 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd.

Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd. Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud, families en sporters, klassen en scholen Deze Week

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 9 februari 2018 Koffiestop tijdens de 40-dagentijd op school Tijdens de vastentijd hebben we aandacht

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 22 december 2017 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

Kleuterkrant november december 2018

Kleuterkrant november december 2018 Kleuterkrant november december 2018 In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis doet ons

Nadere informatie

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders,

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders, OUDERRAAD infobrochure Editie Kleuterschool Voorwoord Beste ouders, Elk jaar krijgen jullie allerhande informatie van de school. Via het schoolreglement kunnen jullie kennis maken met het reilen en zeilen

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Vol verwachting kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 23 december 2016 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

Kleuterkrant april mei juni In alle klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd.

Kleuterkrant april mei juni In alle klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd. Kleuterkrant april mei juni 2019 Het voorbije schooljaar hebben onze kleuters veel geleerd. Belangrijker nog was het welbevinden van onze kinderen. Want alleen als dat goed zit, kunnen ze stappen vooruit

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2017

Kleuterkrant november-december 2017 Kleuterkrant november-december 2017 KERSTMIS Kerstmis met zijn groene kerstbomen en de twinkelende lichtjes brengt veel gezelligheid onder de mensen. Misschien dromen we wel van een witte Kerst. Er worden

Nadere informatie

Kleuterkrant juni 2015

Kleuterkrant juni 2015 Kleuterkrant juni 2015 Het schooljaar is voorbij. We stappen de vakantie in met vele mooie herinneringen. We nemen even afscheid van de vriendjes en vriendinnetjes en van de juf. We trekken naar vakantieoorden

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2018

BROEDERLIJK DELEN 2018 Kleuterkrant maart 2018 BROEDERLIJK DELEN 2018 Elk jaar zet Broederlijk Delen een ontwikkelingsland in de kijker. Dit jaar maakten onze kleuters kennis met Conrad uit het Afrikaanse Oeganda. Met verhalen

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 1 maart 2019 Week van de vrijwilliger Met 28 zijn ze, de vrijwilligers die zich in onze school

Nadere informatie

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken!

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken! Kleuterkrant maart 2017 BROEDERLIJK DELEN 2017 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Abbas uit Burkina Faso. Met verhalen, foto s en allerlei activiteiten laten we onze kleuters kennismaken

Nadere informatie

Kleuterkrant april-mei-juni Ook in de klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd.

Kleuterkrant april-mei-juni Ook in de klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd. Kleuterkrant april-mei-juni 2016 Het voorbije schooljaar hebben onze kleuters veel geleerd. Belangrijker nog was het welbevinden van onze kinderen. Want alleen als dat goed zit, kunnen ze stappen vooruit

Nadere informatie

Kleuterkrant april mei juni 2017

Kleuterkrant april mei juni 2017 Kleuterkrant april mei juni 2017 Wat is het schooljaar snel voorbij gevlogen. Tijdens de zomervakantie krijgen we tijd om terug te blikken op al die mooie momenten. Onze kleuters hebben veel bijgeleerd

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 Schooljaar 2014-2015 Om te beginnen De eerste schooldag van dit schooljaar ligt al een tijdje achter ons en we hopen dat alle kinderen goed gestart

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen.

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen. Astene, 03 september 2018 Beste ouder(s) Eens half augustus voorbij, komt de school weer tot leven. Klassen worden op orde gezet, er komt opnieuw schot in de speelplaatswerken, de eerste schooldag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2016

BROEDERLIJK DELEN 2016 Kleuterkrant maart 2015 BROEDERLIJK DELEN 2016 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Eilin uit Colombia. Onze kleuters knutselden allemaal een baston. Dit is een stok met twee linten die symbool

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2019 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Zuid-Amerikaanse land Guatemala. Ook onze school

Nadere informatie

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!!

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Data om te onthouden Onze schoolreis op 25/06 Het oudercontact en de proclamatie

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 24 februari 2017 Koffiestop tijdens de 40-dagentijd op school Tijdens de vastentijd hebben we

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT!

FIJN DAT JIJ ER BENT! FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 5 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Robin Amelia Norah Gilan Elena PANNENKOEKENMIDDAG vrijdag 4 mei

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen.

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen. Astene, 01 september 2017 Beste ouder(s) Eens half augustus voorbij, komt de school weer tot leven. Klassen worden op orde gezet, er komt een nieuw kleurtje her en der, de eerste schooldag wordt voorbereid

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Toontje Toon het was een overdonderend succes over de ganse lijn! De kinderen schitterden als sterretjes, gaven het beste van zichzelf, overtroffen zichzelf en het

Nadere informatie

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap.

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap. Schooljaar 2007 2008 Juni 2008 Voorwoord directie In dit nummer: Voorwoord 1 Praktische info 2 Communicanten 4 Ikke 9 Kleuters 12 1ste leerjaar 16 2de leerjaar 20 3de leerjaar 23 4de leerjaar 25 5de leerjaar

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website Zomerfladder Schooljaar 2017 2018 nr. 4 28 juni Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be De laatste schooldagen 3 de kleuterklas Op dinsdag

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord

Hang mij op het prikbord Hang mij op het prikbord Maandag 1 september 2O14: Dinsdag 2 september 2014: Woensdag 3 september 2014: inzetten. Donderdag 4 september 2014: Vrijdag 5 september 2014: Maandag 8 september 2014: Dinsdag

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 15 december 2014 tot vrijdag 19 december 2014 Aan iedereen alvast een fantastisch eindejaar gewenst en een leuk, gezond en schitterend 2015!! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap-

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2017 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Afrikaanse land Burkina Faso. Ook onze school

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Van 4 februari tot 8 februari 2013

Van 4 februari tot 8 februari 2013 Van 4 februari tot 8 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De laatste week voor de vakantie wordt een echte feestweek! Maandag: Hiep hiep hoera!

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school:

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Het waren weer boeiende weken op onze school! Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Wist je dat onze kleuters en leerlingen de meest voorkomende zwammen, planten en dieren uit onze

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Donderdag 30.04.2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Jarigen maand maart op onze school. Naar maandelijkse gewoonte werden de jarigen gevierd. Deze keer stonden de kinderen geboren in de maand maart in de belangstelling.

Nadere informatie

juni 2015 Beste ouders,

juni 2015 Beste ouders, "Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt Mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het gebeurt niet dikwijls dat de paasvakantie al in de maand maart begint. Daarmee sluiten we de lange winterperiode af en volgen er hopelijk twee aangename seizoenen met de lente

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief februari Een afscheidswoordje van onze directeur Wim Beste ouders, beste collega s, beste leerlingen, beste sympathisanten, Vandaag was de laatste dag van mijn onderwijsloopbaan.

Nadere informatie