DEZE WEEK ALLEMAAL KLEDING PASSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEZE WEEK ALLEMAAL KLEDING PASSEN"

Transcriptie

1 Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag DEZE WEEK ALLEMAAL KLEDING PASSEN Het is zo ver! De pasbox met de nieuwe shirts is binnen, er kan dus gepast worden. Aanstaande dinsdag en donderdag tussen 18:30 en 20:00 uur kan je een shirt passen. Je kan je melden bij Ella Ameling, zij heeft alle shirts tot haar beschikking en zal van iedereen zijn of haar maat noteren. Probeer zoveel mogelijk binnen deze tijd een shirt te passen, jonge kinderen mogen dit in overleg met hun trainer tijdens de training passen. Indien je echt niet in de gelegenheid bent binnen deze tijd het shirt te passen spreek ons dan even aan of stuur ons een berichtje. Ella ( ) of Naomi ( ) Avond4daagse Ook dit jaar willen we als vereniging weer meelopen met de avond4daagse. Deze wordt gelopen van 13 juni t/m 16 juni We lopen met Nikantes de 5 km en verzamelen om uur bij VV Meeuwenplaat, aan de Keizersmantelweg. We mogen starten om uur. De kinderen lopen onder begeleiding van eigen ouders. Mocht u ook een medaille willen, dan kan dat. U kunt zich dan ook inschrijven. De kosten zijn 5,00 euro (je krijgt dan ook een medaille). Het bedrag kan je betalen aan Ellen Stout. Inschrijven kan tot 22 mei! Bij inschrijving graag direct betalen! Bij inschrijving wordt ook gevraagd, voor welke medaille je dit jaar gaat. Zorg dat je dit aan Ellen doorgeeft! We hopen weer op een gezellige club meelopers! Trommel je teamleden op en loop mee! Nikantes biedt de kinderen langs de route iets te eten en drinken aan. Vindt u het leuk om langs de route de versnaperingen te verzorgen, geef dit dan ook door aan Ellen.

2 Doe ook mee met KorfbalFit! Op donderdag trainen alle kinderen van uur en dan traint ook het 4 e met de Recreanten op het Kunstgrasveld. Een uitgelezen kans voor ouders om ook mee te komen doen. Bij de recreanten gaat het voornamelijk om gewoon lekker bewegen met en zonder bal en passen we het tempo aan daar waar nodig. Kortom neem je sportkleding mee a.s. donderdag en doe gezellig met ons mee! Wedstrijden zaterdag KG 17:30 Nikantes 3 Twist 6 Verbraak, B A (Brian) KG 16:00 Nikantes 1 NIO 1 J (Jordy) Majoor KG 14:30 Nikantes 2 NIO 2 A. (Abdelali) Tamriuat KG 13:00 Nikantes 4 Dijkvogels 5 Koopmans, T (Tim) KG 12:00 Nikantes C1 DES (D) C3 Schouwen, I (Ilse) van KG 11:00 Nikantes D1 Olympia (S) D1 Gameren, B. (Ben) van GR 11:00 Nikantes D2 NIO D1 Roeters, G. (Giny) GR 10:30 Kangoeroe Klup KG 10:00 Nikantes E1 Nieuwerkerk E6 Akerboom, A (Anne) van den KG 10:00 Nikantes F1 ODO F1 Veelen, A. (Angela) van Kokkies vanaf de E gezocht... Woensdag 10 mei willen Daphne en Cathy van de JC een 3 gangen menu gaan koken voor de Jeu de Boulers en daar kunnen wij jullie hulp heel hard bij gebruiken. Dus heb je zin om te kokkerellen, tijd over op woensdag 10 mei geef je dan snel op.. via de mail: jeugdcommissienikantes@gmail.com of in de kantine We starten om 13:30 uur en gaan hard aan de slag om de JDB om half 5 het eten te kunnen serveren.

3 Opzeggen van het Nikantes korfballidmaatschap Uiteraard hopen we het dat iedereen het naar zijn zin heeft en volgend seizoen ook weer blijft korfballen in 1 van de teams. Mocht je je korfballidmaatschap toch willen beeindigen, doe dit dan voor Opzeggen na :00 uur heeft als gevolg dat je lid bent en blijft voor het nieuwe seizoen en contributie verschuldigd bent en blijft tot Ben je nu spelend lid en wil je dit omzetten naar niet-spelend lid? Dan kun je dit ook aangeven tot en kunnen we je lidmaatschap omzetten. Opzeggen kan ALLEEN door een mail te sturen naar Enrico Stout (enrico.stout@upcmail). Wij vragen aan iedereen of zij een uitschrijfformulier in willen vullen. Deze kun je vragen aan Enrico, zijn in de kantine verkrijgbaar en ook op de site te downloaden. Je kunt deze invullen en mailen naar Enrico of geven (uitprinten is niet nodig, mag natuurlijk wel). Afzeggen bij je trainer/coach, teamgenoten, vage berichten op Facebook (of andere Sociale Media) worden niet gezien als afmelding. Bij onduidelijkheden, vragen kun je terecht bij Enrico. Uitslagen zaterdag Nikantes F1 Twist F1 was een oefenwedstrijdje en is 14-3 geworden. En bij de strafworpen 1-3 voor Twist F1.

4 Kangoeroe Clinics Zalmplaatschool groepen 1 en 2 We gaan Kangoeroe Clinics geven op woensdag en donderdag aan de groepen 1 en 2 op basisschool de Zalmplaat. Heb jij zin en tijd om mee te helpen? Neem dan contact op met Mirjam. Korfbalclinics groepen 3 en 4 We gaan korfbalclinics geven op donderdag 11 mei 2017 aan de groepen 3 en 4 van basisschool t Waterschip in Pernis. Heb jij zin en tijd om mee te helpen? Neem dan contact op met Cathy Nijssen. Kaarten bij Nikantes De eerstvolgende kaartavond bij Nikantes is bekend. Op vrijdagavond kun je weer klaverjassen en jokeren bij Nikantes vanaf uur. De kantine is open vanaf uur. We spelen 3 rondes en de avond wordt georganiseerd door Daphne Hekhuis en Marloes Gijsbers. Je kunt je opgeven via het formulier dat hangt in de kantine, dan wel via Daphne, Marloes of Enrico. Pasjes en sleutels Heb jij een pasje of sleutel voor de zaal/ballenhok? Graag deze inleveren bij Enrico. Je kunt het ook afgeven aan de bar als Enrico niet in de buurt is. Verzamelen en vertrekken vanaf de Botreep is bij uitwedstrijden niet mogelijk omdat het terrein dicht is. Spreek dan ook met elkaar in de groepsapp af waar vandaan te vertrekken en hoe laat. Een uur vantevoren op metrostation Hoogvliet verzamelen is een optie: daar kun je ook de fiets veilig stallen. A.C.W. SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 Op woensdag 12 april wordt op ons veld weer het welbekende schoolkorfbaltoernooi ACW Schoolkorfbaltoernooi Alle inschrijvingen voor het schoolkorfbaltoernooi zijn binnen. Er doen 8 scholen mee. 7 uit Hoogvliet en 1 uit Pernis. Samen zijn ze goed voor 26 teams dat is een mooie opkomst. We zijn favoriet bij groep 3 en 4 (13 teams). Het wordt een drukke boel op 12 april. Gelukkig zijn er veel mensen die willen fluiten, die hebben we hard nodig met zoveel teams. Ook het wedstrijdsecretariaat is weer bezet en er komen mensen helpen met opbouwen van het toernooi en natuurlijk is ook de kantine weer geopend. Dank alvast aan iedereen die op wat voor manier ook meehelpt. Zonder jullie kunnen we geen schoolkorfbaltoernooi organiseren. Mocht je nog vragen hebben over het toernooi of over de trainingen dan hoor ik het natuurlijk graag. Dus mocht je willen fluiten of helpen met de trainingen laat het mij weten. mirjamvanhamburg@hetnet.nl Dank alvast!!!! Mirjam

5 KAMPNIEUWS Geef je nu op voor de nieuwe reality serie van Nikantes! De serie volgt de jeugdleden van Nikantes die van 24 mei tot en met 28 mei hun tijd gaan doorbrengen in een luxe villa in een nog onbekende bestemming, ergens in Nederland. De luxe party bus zal woensdag 24 mei rond vertrekken, zorg dat je haren goed zitten want je weet nooit waar de camera s verstopt zitten;) Zondag 28 mei zal de bus rond aankomen op de Botreep. Je kunt je opgeven via Korfbalkampnikantes@outlook.com De kosten dit jaar zijn 72,50. Je kunt gespreid betalen (februari, maart, april) of in 1 keer betalen voor Rekeningnummer: NL04RABO Geef je snel op, want wie wil er nu niet in een realityshow zitten?!?! Groetjes, Joop van de Ende en Ilse de Lange Doe jij ook al mee met de Vriendenloterij?? Als jij ook overweegt om mee te gaan doen aan een loterij, zou ik zeker de Vriendenloterij overwegen en spelen voor Nikantes. Op de Nikantes site staat een button waarbij je direct een formulier in kunt vullen en mee kunt spelen voor Nikantes. Zelf maak je kans op heel veel prijzen. Je krijgt eigenlijk gegarandeerd zelf jaarlijks rond de 5 prijzen, naast alle kans op grote geldbedragen. Een lot kost per trekking. Als je meespeelt voor Nikantes, gaat gegarandeerd deu 50% naar ons toe. Dat is een hele mooie inkomstenbron voor Nikantes. Momenteel spelen er 9 loten mee voor Nikantes. Jaarlijks zijn er 14 trekkingen. De snelle rekenaars onder ons hebben natuurlijk al uitgerekend dat er hierdoor 850,50 naar de verenigingskas vloeit. Dat is een heel mooi bedrag. We willen graag dat er meer mensen meegaan doen aan de Vriendenloterij en gaan spelen voor Nikantes. Als we het aantal deelnemers zouden kunnen verdubbelen zou dit heel erg goed zijn om het exploitatietekort weg te werken. Meespelen kan door naar de Nikantes site te gaan en op de Vriendenloterij button te drukken dan wel door rechtstreeks te klikken op deze link of deze in te kopieren in je internetbrowser: Als je al meespeelt met de Vriendenloterij maar je lot is NIET gekoppeld aan Nikantes, zou je dan willen overwegen om je lot te koppelen aan Nikantes? Kost misschien enige moeite om te realiseren maar het brengt dus echt serieus geld in het laatje. Omdat mensen meespelen voor Nikantes kunnen wij ook soms een beroep doen op het Vriendenfonds. Hierdoor is bijvoorbeeld een nieuwe afzuigkap gerealiseerd en 2 jaar geleden nieuwe stoelen en tafels. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Bol.com Als je iets besteld bij bol.com, ga dan eerst even langs de Nikantes site en klik op het bol.com logo en doe daarna je bestelling (bol.com vraagt ter check dat jij het zelf bent, om je inloggegevens. Dan wordt je aankoop bij ons geregistreerd). Het kost je weinig moeite en het levert ons heel wat commissie op. We hebben deze maand namelijk weer 44,90 ontvangen van bol.com voor de verenigingskas.

6 Andere webwinkels Bestel je wel eens wat bij andere webwinkels? Zoals Coolblue, Thuisbezorgd, Wehkamp etc? Ga dan ook even via de Nikantes site naar de button Sponsorkliks en zoek je webwinkel even op. Ook dan ontvangen we nl. commissie. We hebben hier bijna de aangetikt. Zodra we dit bereikt hebben, wordt dit ook aan ons uitbetaald. Afval Loont Van de week heeft iemand weer iets gebracht naar Afval Loont voor Nikantes. We krijgen daar bericht van maar weten nooit wie dat heeft ingeleverd. Bedankt in ieder geval!!

7 Korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet is op zoek naar een nieuwe selectietrainer/ster. Van een toekomstig trainer/ster vragen wij het volgende: Het verzorgen van gevarieerde trainingen, tweemaal per week, voor de gehele selectie op dinsdag en donderdag avond, coaching 1 ste team op zaterdag, enthousiasme en gedrevenheid, creëren van gevarieerd dynamisch spelambitie om de ploeg naar een hoger niveau te tillen, heeft een goede positieve uitstraling naar het team toe maar kan indien nodig spelers wijzen op hun verantwoordelijkheden, oog voor de jeugd, mix van prestatie gericht en gezelligheid en een verenigingsmens. Het eerste team van Nikantes speelt zowel op het veld als in de zaal in de derde klas met de doelstelling om een stabiele 3e klasser te worden en wellicht in de toekomst naar de 2e klasse te promoveren. Nikantes beschikt over een uitstekende accommodatie met 1 kunstgrasveld. Wij nodigen ook zeker beginnende korfbaltrainers uit om nader kennis met ons te komen maken. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: TC Nikantes nikantestc@hotmail.nl

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 02-04-2017 Doe ook mee met KorfbalFit! Op donderdag trainen alle kinderen van 18.30-19.30 uur en dan traint ook het 4 e met de Recreanten op het Kunstgrasveld.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 15-01-2017 Marcel Bijl sponsort Nikantes door deelname aan de Vriendenloterij Afgelopen week liet Marcel Bijl weten dat we er een nieuwe sponsor bij hebben.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 12-02-2017 We feliciteren het Nikantes C1 team met het behaalde kampioenschap in de zaal. In een rechtstreeks duel versloegen ze de nummer 2 in de poule

Nadere informatie

Wedstrijd van Nikantes 2 is verschoven naar donderdag om uur.

Wedstrijd van Nikantes 2 is verschoven naar donderdag om uur. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 05-02-2017 Uitslagen zaterdag 04-02-2017 Wedstrijd van Nikantes 2 is verschoven naar donderdag 09-03-2017 om 20.00 uur. Trainingen aankomende week Het 3

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 14-05-2017 VAKANTIEPLANNING We naderen het einde van het seizoen, maar zijn al volop bezig met volgende seizoen. Daarom zouden we graag van alle senioren

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 13-01-2019 Uitslagen zaterdag 05-01-2019 Meervogels A2 - Nikantes A1 28-9 KOAG B4 - Nikantes B1 5-12 Vitesse (Ba) C2 - Nikantes C1 8-3 NIO C1 - Nikantes

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 31-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 18-09-2016 Uitslagen Zaterdag 17-09-2016 NIO 1 Nikantes 1 15 13 NIO 2 Nikantes 2 21 10 Twist 6 Nikantes 3 7 12 Dijkvogels 5 Nikantes 4 9 13 't Capproen B1

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 20-01-2019 Uitslagen zaterdag 20-01-2019 Nikantes E1 - KCR E4 3-10 Nikantes F1 - ONDO F1 2-26 Nikantes D1 - Valto D3 1-21 Nikantes C2 - Olympia C2 3-7 Nikantes

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 10-03-2019 Vanaf heden is het hele sportcomplex Botreep Hoogvliet Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 17-04-2016 Uitslagen zaterdag 16-04-2016 Nikantes 1 Thor (R) 1 16-8 Nikantes 2 Valto 3 9-19 Nikantes B1 Merwede B3 6-5 Nikantes C1 PKC/SWKGroep C7 1-7 Nikantes

Nadere informatie

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep.

In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 28-04-2018 In de aankomende weken zijn er gewoon trainingen op de Botreep. Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: Ook dinsdag 08-05-2018

Nadere informatie

Uitslagen zaterdag

Uitslagen zaterdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 01-04-2018 Opzeggen lidmaatschap Uiteraard hopen we dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en ook van plan is om het seizoen 2018-2019 te blijven korfballen

Nadere informatie

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep.

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 04-11-2018 Uitslagen afgelopen week Nikantes B1 - Vriendenschaar B2 5-13 De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes,

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

Sijt en Dieles zijn na hun korfbalcarriere nog steeds betrokken bij Nikantes en wel actief Jeu de Boulers en kaarters.

Sijt en Dieles zijn na hun korfbalcarriere nog steeds betrokken bij Nikantes en wel actief Jeu de Boulers en kaarters. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Maandag 03-07-2017 Trainingsweekend voor selectie en de A1 Het trainingsweekend voor de selectie en A1 is van vrijdagavond 11 aug tot en met zondag 13 aug. Paul

Nadere informatie

Dinsdag Donderdag :30-20:15 G 19:30-20:30 A sportzaal

Dinsdag Donderdag :30-20:15 G 19:30-20:30 A sportzaal Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 11-1-2018 De trainingstijden in de zaal zijn vanaf dinsdag 13-11-2018 als volgt: Dinsdag 13-11-2018 Donderdag 15-11-2018 Tijd Campus MFC 18:00-19:00 FED

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 25-09-2016 Uitslagen afgelopen week Za 24-09-2016 Nikantes 3 Twist 6 8 6 Za 24-09-2016 Nikantes B1 't Capproen B1 5 15 Za 24-09-2016 Nikantes C1 Nieuwerkerk

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Trainingen in de aankomende week:

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Trainingen in de aankomende week: Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 06-05-2018 Trainingen in de aankomende week: Wedstrijden in de aankomende weken 7-5-2018 19:30 Gemini A1 Nikantes A1 Uit 12-5-2018 15:30 Sporting Badhoevedorp

Nadere informatie

Wedstrijden in de aankomende weken. Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag

Wedstrijden in de aankomende weken. Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 17-02-2019 Uitslagen zaterdag 17-02-2019 Nikantes E1 - IJsselvogels E2 3-10 Nikantes F1 - NIO F1 7-3 Nikantes D1 - Dijkvogels D2 4-10 Tempo G2 - Nikantes

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 16-11-2014 Uitslagen zaterdag 15-11-2014: GKV/Enomics 3 Nikantes 2 23-4 Tiel 72 3 Nikantes 3 14-17 Maassluis 4 Nikantes 4 19-10 KCC 10 Nikantes 5 9-15 GKV/Enomics

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 05-04-2015 Uitslagen zaterdag 04-04-2015 RWA F2 Nikantes F1 11-3 4-5 Nikantes D2 Nieuwerkerk D4 2-10 Nikantes D1 Oranje Wit (D) D3 2-4 Eureka E2 Nikantes

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 20-05-2018 Voorzitter gezocht Andre heeft aangegeven dat hij in het seizoen 2018-2019 toch echt voor het laatst zal fungeren als voorzitter van kv Nikantes.

Nadere informatie

Uitslagen zaterdag

Uitslagen zaterdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 07-04-2018 Opzeggen lidmaatschap Uiteraard hopen we dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en ook van plan is om het seizoen 2018-2019 te blijven korfballen

Nadere informatie

Uitslagen afgelopen week

Uitslagen afgelopen week Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 14-04-2018 Opzeggen lidmaatschap Uiteraard hopen we dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en ook van plan is om het seizoen 2018-2019 te blijven korfballen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman,

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman, Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 02-10-2016 (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman, In het kader van de Week van de Scheidsrechter die van 1 tot en met 9 oktober plaats vindt,

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 18-03-2018 "Het is weer verkiezingstijd in Nederland!" Zo ook bij Nikantes! Kies bij de komende dinsdag en donderdag trainingen jouw favoriete Nikantes Mascotte.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 17-03-2019 Vanaf heden is het hele sportcomplex Botreep Hoogvliet Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf

Nadere informatie

De Campus is niet ons eigen gebouw en op de zondag zijn er vaak weer andere activiteiten. Doordeweeks wordt er elke dag gegymd door scholen.

De Campus is niet ons eigen gebouw en op de zondag zijn er vaak weer andere activiteiten. Doordeweeks wordt er elke dag gegymd door scholen. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 02-12-2018 LET HEEL GOED OP JE SPULLEN EN RUIM ALTIJD ALLES OP Het bestuur wil aan iedereen (jong en oud) vragen om toch heel erg goed op te letten op je

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 10-04-2016 Uitslagen zaterdag 09-04-2016 Wedstrijden zaterdag 16-04-2016 Wednr Kl Ve Tijd Thuis Uit Scheidsrechter 2025 4H KG 14:30 Nikantes 1 Thor (R) 1

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 24-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 26-05-2019 Uitslagen afgelopen week Kandidaat voorzitter Nikantes Zoals bekend stopt Andre van Veelen als voorzitter van kv Nikantes in oktober 2019. Een

Nadere informatie

Kijk voor alle foto s op Nikantes FB. De foto s van Aad van de Voorn staan ook op de site. Pupillen van de Week waren: Nora, Milan, Pieter en Tygo.

Kijk voor alle foto s op Nikantes FB. De foto s van Aad van de Voorn staan ook op de site. Pupillen van de Week waren: Nora, Milan, Pieter en Tygo. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 08-05-2016 Nikantes 1 is kampioen geworden door met 20-6 te winnen van Luctor 1 en promoveert hierdoor rechtstreeks terug in de 3 e klasse. Gefeliciteerd

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-10-2018 Uitslagen afgelopen week 06 november, 2018 Start zaaltrainingen Selectie en de A 10 november, 2018 Oefenwedstrijden uit????? Scheldevogels 1 -

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Maandag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Maandag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Maandag 04-02-2019 Uitslagen zaterdag 02-02-2019 Dijkvogels F1 - Nikantes F1 17-3 Maassluis E - Nikantes E1 17-7 (4-3) Olympia (S) C1 - Nikantes C1 4-9 Olympia

Nadere informatie

Heb jij nog ballen in je kofferbak liggen? Lever deze dan van de week even in.

Heb jij nog ballen in je kofferbak liggen? Lever deze dan van de week even in. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 20-03-2016 Heb jij nog ballen in je kofferbak liggen? Lever deze dan van de week even in. Uitslagen zaterdag 19-03-2016 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-1 Tempo

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-01-2019 Uiteraard aan iedereen nog de beste wensen en een goed maar vooral gezond 2019 gewenst. We gaan er weer een heel bijzonder jaar van maken. Alle

Nadere informatie

HEB JIJ DE VERJAARDAGSKALENDER AL BESTELD??

HEB JIJ DE VERJAARDAGSKALENDER AL BESTELD?? Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 03-12-2017 Uitslagen zaterdag 02-12-2017 Als je pasje bij het Fietsenhok het niet doet, moet je deze even updaten bij de grote toegangsdeur door je pasje

Nadere informatie

Nikantes tegen pesten!

Nikantes tegen pesten! Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 31-05-2015 Uitslagen afgelopen week 27/05; Nikantes 3 - KCC6 13-12 28/05; ADO 4 - Nikantes 3 10-17 30/05; Gemini 1 - Nikantes 1 10-12 Gemini 2 - Nikantes

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 08-11-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 08-11-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 08-11-2015 Afgelopen zaterdag 07-11-2015 stond in het teken van de ingebruikname van het Elektronisch Scorebord in de Campus Hoogvliet. Het heeft aardig

Nadere informatie

De wedstrijd Sperwers F2 Nikantes F1 van zaterdag is verplaatst naar dinsdag om uur.

De wedstrijd Sperwers F2 Nikantes F1 van zaterdag is verplaatst naar dinsdag om uur. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 20-09-2015 Uitslagen Nikantes 1 Erasmus 1 16-14 Nikantes 2 DES (D) 4 15-15 Nikantes 4 Oranje Wit (D) 8 14-14 KCR 9 Nikantes 5 5-8 Nikantes A1 Oranje Wit

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 09-09-2018 Uitslagen zaterdag 08-09-2018 Thuisteam Uitteam Uitslagen Nikantes 1 ZKV (Zu) 1 12-4 Nikantes 3 DeetosSnel 8 7-8 Seolto A1 Nikantes A1 18-8 Nikantes

Nadere informatie

De Campus is niet ons eigen gebouw en op de zondag zijn er vaak weer andere activiteiten. Doordeweeks wordt er elke dag gegymd door scholen.

De Campus is niet ons eigen gebouw en op de zondag zijn er vaak weer andere activiteiten. Doordeweeks wordt er elke dag gegymd door scholen. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 09-12-2018 Uitslagen zaterdag 08-12-2018: LET HEEL GOED OP JE SPULLEN EN RUIM ALTIJD ALLES OP Het bestuur wil aan iedereen (jong en oud) vragen om toch heel

Nadere informatie

De B1 traint 1 malig niet in de Lampreistraat op de dinsdag om te kijken of dit beter is dan in de Lampreistraat.

De B1 traint 1 malig niet in de Lampreistraat op de dinsdag om te kijken of dit beter is dan in de Lampreistraat. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 26-11-2017 Uitslagen zaterdag 25-11-2017 De B1 traint 1 malig niet in de Lampreistraat op de dinsdag om te kijken of dit beter is dan in de Lampreistraat.

Nadere informatie

Uitslagen zaterdag

Uitslagen zaterdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 12-11-2017 Uitslagen zaterdag 11-11-2017 Teamfoto s Van een hoop teams zijn er zaterdag 11-11-2017 weer teamfoto s gemaakt. Hierdoor kan de beste en leukste

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 29-03-2015 Nikantes F1 verliest de wedstrijd, maar wint overtuigend met de strafworpen! Goed gedaan! Uitslagen zaterdag 28-03-2015 Nikantes 1 - Nexus 1 10-6

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Maandag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Maandag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Maandag 21-08-2017 Aanstaande dinsdag en donderdag worden de nieuwe shirts uitgedeeld aan alle jeugdleden, de A en het 3e. Het is de bedoeling dat de oefenwedstrijden

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 19-04-2015 Uitslag woensdag 15-04-2015 Wedstrijd HKC 5 Nikantes 3 7-16 Uitslagen zaterdag 18-04-2015 Thor (R) D1 Nikantes D1 1-5 Nikantes F1 Vitesse (Ba)

Nadere informatie

Bericht van de TC. Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Bericht van de TC. Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 27-05-2018 Bericht van de TC Het seizoen zit er bijna weer op. Nog enkele wedstrijden en dan zit het er weer op voor dit seizoen. Hierdoor hebben wij enkele

Nadere informatie

DONDERDAG UUR OFFICIEEL UITREIKMOMENT SPORTPLAATJES BOEKEN

DONDERDAG UUR OFFICIEEL UITREIKMOMENT SPORTPLAATJES BOEKEN Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 11-03-2018 DONDERDAG 15-03-2018 18.15 UUR OFFICIEEL UITREIKMOMENT SPORTPLAATJES BOEKEN De bedrijfsleider van supermarkt Hoogvliet (Andre Bax) komt speciaal

Nadere informatie

Wedstrijd Nikantes B1 Vriendenschaar B2 is verschoven naar zaterdag om uur.

Wedstrijd Nikantes B1 Vriendenschaar B2 is verschoven naar zaterdag om uur. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 30-09-2018 Uitslagen afgelopen week Wedstrijd Nikantes B1 Vriendenschaar B2 is verschoven naar zaterdag 03-11-2018 om 10.00 uur. Nikantes C1 heeft een uitwedstrijd

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 16-09-2018 Uitslagen afgelopen week Wees je bewust van Het maken van foto s op het sportcomplex Botreep kan nog wel eens tot discussies leidden. Mag het

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week:

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week: Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 17-09-2017 Uitslagen afgelopen week: Wedstrijdwijzigingen De wedstrijd KOAG E2 Nikantes E1 van zaterdag 16-09-2017 is verschoven naar zaterdag 14-10-2017

Nadere informatie

Vanaf heden is het mogelijk om ons ook te sponsoren via Sponsorkliks.

Vanaf heden is het mogelijk om ons ook te sponsoren via Sponsorkliks. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 14-02-2016 Uitslagen afgelopen zaterdag 13-02-2016: Nikantes E1 Albatros E4 3-11 (0-5) Nikantes F1 Albatros F3 6-14 Nikantes D1 Nieuwerkerk D5 6-4 Nikantes

Nadere informatie

Let op!! Sommige teams trainen op het gras ivm de wedstrijd van Nikantes 4 a.s. dinsdag

Let op!! Sommige teams trainen op het gras ivm de wedstrijd van Nikantes 4 a.s. dinsdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 15-05-2016 Uitslagen afgelopen week: Nikantes 5 - t Capproen 3 10-11 Nikantes A1 - Sporting Delta A4 9-3 Nikantes B1 - ZKV B1 6-7 Nikantes D1 - Keep Fit

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Veiligheid tijdens baantrainingen

Veiligheid tijdens baantrainingen Veiligheid tijdens baantrainingen Het is je ongetwijfeld opgevallen dat het de laatste weken een stuk drukker is geworden tijdens de baantrainingen op dinsdag en donderdag. Mooi dat het goed gaat met het

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 1-2016/2017 VOORWOORD Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Iedereen is weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn al geweest. We willen natuurlijk dit jaar

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 24-01-2016 Ken jij iemand die wil gaan sporten? Neem hem/haar dan mee in de maand januari 2016. Zij kunnen dan heel de maand januari 2016 gratis sporten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag :

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen zaterdag : Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 24-11-2018 Uitslagen zaterdag 24-11-2018: Wedstrijden Zaterdag 01-12-2018 20:30 TOP/Solar Compleet 10 Nikantes 4 19:35 Excelsior (D) 9 Nikantes 2 17:30 ONDO

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Thuisteam Uitteam Uitslagen

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Thuisteam Uitteam Uitslagen Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 16-09-2018 Uitslagen afgelopen week Thuisteam Uitteam Uitslagen Nikantes B1 Conventus B1 1-19 (beker) Nikantes A1 HKC (Ha) A1 5-19 (beker) Nikantes D1 Sperwers

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019 UIT HET BESTUUR. Alcoholbeleid NKC 51 vindt het belangrijk aan te sluiten bij maatschappelijke en gemeentelijke ontwikkelingen. Een onderdeel daarvan is verantwoord omgaan met alcohol en geen alcohol verkopen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Rabobankrek. 1235.60.179 AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Datum van aanmelding... Voornaam... Achternaam... Adres... Postcode en woonplaats... Geboortedatum... Telefoonnummer (vast en mob)...

Nadere informatie

Instuif woensdag

Instuif woensdag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 12-06-2016 Nikantes Zomeractivteiten De korfbaltrainingen en wedstrijden zijn klaar. In tegenstelling tot vorige jaren en eerdere berichten, zijn wij deze

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week:

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week: Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 24-09-2017 Uitslagen afgelopen week: Wedstrijden deze week Scheidsrechter KG 9:45 Nikantes E1 Korbis E1 Brett Nijssen KG 9:45 Nikantes E2 Sperwers E2 Sacha

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Het is nu ook mogelijk om ons te sponsoren via Sponsorkliks.

Het is nu ook mogelijk om ons te sponsoren via Sponsorkliks. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 06-03-2016 Uitslagen afgelopen zaterdag 05-03-2016: Vriendenschaar (H) E8 Nikantes E1 3-7 (0-2) RWA F1 Nikantes F1 23-0 DeetosSnel D3 Nikantes D2 14-3 Oranje

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden OVERLIJDENSBERICHT Overlijdensbericht Ben van de Velden Op zondag 10 februari jl. is ons Jeu de Boules-lid Ben van de Velden op 74-jarige leeftijd overleden. Naast het jeu de boulen kwam hij ook regelmatig

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-04 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

De wedstrijd ZKV 2 Nikantes 5 is verschoven van 21-05-2016 naar zaterdag 04-06-2016 om 14.30 uur

De wedstrijd ZKV 2 Nikantes 5 is verschoven van 21-05-2016 naar zaterdag 04-06-2016 om 14.30 uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 22-05-2016 Uitslagen afgelopen week: Oranje Zwart / De Hoekse 1 - Nikantes 1 8-31 Vlaardingen 3 - Nikantes 2 12-16 De Voltreffers 3 - Nikantes 4 14-8 Triade

Nadere informatie

Trainingstijden senioren veldseizoen najaar Trainingstijden jeugd veldseizoen najaar 2016

Trainingstijden senioren veldseizoen najaar Trainingstijden jeugd veldseizoen najaar 2016 Trainingstijden senioren veldseizoen najaar 2016 Alle seniorenteams Dinsdag van 20:00-21:00 uur schottraining Wiko 1, 2 Donderdag van 20:00-21:30 uur Wiko 3 Donderdag van 20.00-21:00 uur Trainingstijden

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-03 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 Maandag 4 februari: Dinsdag 5 februari: Woensdag 6 februari: Donderdag 7 februari: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 19.30 uur: KC 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

KANTINE EN KLEEDKAMERS VAN NIKANTES GAAN OP DE SCHOP!!

KANTINE EN KLEEDKAMERS VAN NIKANTES GAAN OP DE SCHOP!! Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 10-12-2017 KANTINE EN KLEEDKAMERS VAN NIKANTES GAAN OP DE SCHOP!! De gemeente Rotterdam heeft het Sportbedrijf Rotterdam opgericht dat met ingang van 01-01-2018

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie