#21 30 juni juli. Kind op maandag:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "#21 30 juni juli. Kind op maandag:"

Transcriptie

1 #21 30 juni 2017 Wat hebben we hard gewerkt en wat hebben we een fijn jaar gehad met elkaar! Nu is het de hoogste tijd om uit te rusten. Voor nu een lang Berghjournaal met veel weetjes en berichten over o.a. het volgend schooljaar. Veel leesplezier. Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Team Dr. W. van den Berghschool juli Alle leerlingen overblijven: Knakworstdag uur Afscheidsavond groep Laatste schooldag groep Speelgoedmiddag groep 1/2 Laatste schooldag groep Oudermail Laatste schooldag groep 2 t/m 7 Alle leerlingen om 12:00 uur vrij Eerste schooldag Open inloop tot 08:45 uur Berghjournaal Luizencontrole :30 Informatieavond groep 1-2 met aansluitend ontmoeting en borrel ouders 20:45 Ontmoeting en borrel ouders groep 5, 5/6, :30 Informatieavond groep 3 met aansluitend ontmoeting en borrel ouders 20:45 Ontmoeting en borrel ouders groep :15-08:30 uur Open inloop :30 Informatieavond groep 8 met aansluitend ontmoeting en borrel ouders 20:45 Ontmoeting en borrel ouders groep Berghjournaal Informatieavond Andere schooltijden Kind op maandag: In juli is er in verband met de zomervakantie geen lied van de maand. Wij zijn dankbaar voor het afgelopen schooljaar en zijn blij dat God bij ons was tijdens ons leren, spelen en samenwerken. Nu mogen wij genieten van een welverdiende vakantie. Wij wensen God s nabijheid tijdens onze reis, ver weg of juist dichtbij. Dat wij mogen uitrusten en genieten en op 21 augustus weer gezond en wel, op school samen mogen komen.

2 Vakantie, even wat anders Even er op uit gaan Even aan de zijlijn staan Zoals veel andere Nederlanders. Vakantie, hele mooie tijden Gaan en staan waar je wilt Een tijd boven alles uitgetild Lopen door bossen en weiden. Vakantie, genieten van de natuur Zo mooi in het zomer seizoen Dat zal iedereen goed doen En op zoek naar het avontuur. Vakantie, ontspanning, vrijheid Genieten van de mooie omgeving Het is een unieke ervaring En het geeft voor velen blijheid. Vakantie, vier het met dankbaarheid Vertrouw op Gods bewarende hand Hij blijft met een ieder verwant En houdt Zijn vleugelen uitgespreid. Vanuit het team Juf Ineke de Ruiter met pensioen (herhaling) 4 juli aanstaande is de laatste werkdag van juf Ineke de Ruiter (groep 1/2). Zij gaat genieten van een welverdiend pensioen. Dinsdag 4 juli maakt juf Ineke er met de leerlingen een gezellige laatste dag van. De ouders van de Berenboot hebben hierover al informatie ontvangen. Alle andere ouders zijn om uur van harte welkom om juf Ineke de hand te schudden en gedag te zeggen. Pensioen Dinsdag 4 juli is mijn laatste werkdag op de van de Berghschool. Na meer dan 30 jaar op school te hebben gewerkt, is nu voor mij de tijd gekomen om met pensioen te gaan. Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt en zal de kinderen ook best gaan missen maar kijk met voldoening terug op een mooie tijd! Alle ouders wil ik bedanken voor het vertrouwen dat zij mij gaven om voor hun kind(eren) te mogen zorgen en hen iets te leren. Nogmaals dank en misschien komen we elkaar in de toekomst ergens tegen. Het gaat u allen goed. Juf Pauline met verlof Afgelopen dinsdag 20 juni was de laatste werkdag van Juf Pauline. Met een goed gevulde kraammand van het team, geniet zij van haar verlof. Als er geboortenieuws is, dan hoort u het! Ineke de Ruiter

3 Juf Elise heeft een nieuwe baan Juf Elise Visscher heeft na de zomervakantie een nieuwe baan. Ze gaat werken op Bassischool De Rots in Ede. We zijn blij voor Elise dat ze deze nieuwe uitdaging aan mag gaan. Voor de Dr. W. van den Berghschool is het jammer dat zij weggaat. Wij bedanken haar natuurlijk voor alles wat zij voor onze school gedaan heeft en wensen haar veel succes op haar nieuwe school! Dit betekent dat er voor komend schooljaar een vacature is voor de maandag en dinsdag in groep 7. We gaan kijken hoe we deze vacature z.s.m. kunnen invullen. We werken daar de komende tijd aan. Als daar meer duidelijkheid over is dan berichten wij u daar over. De laatste week op school: De laatste week is staat voor de deur. We maken er een gezellige week van. Meester Arco is op dinsdag 4 juli aanwezig. Op vrijdag 7 juli is de iedereen om 12:00 uur uit. Heeft u voor de zomervakantie vragen aan de directie, dan kunt u bij Woukeline Veijer en Mijntje Pluimers terecht. Zij zijn extra aanwezig op school. Meester Arco stelt zich voor U heeft allemaal een mail ontvangen waarin Meester Arco van Houwelingen zich aan u voorgesteld heeft. Het team heeft hem inmiddels hartelijk welkom geheten. Wij wensen hem een hele fijne tijd op de van den Berghschool en hopen op een fijne samenwerking met team en ouders. Overvliegmoment Op maandag 26 juni hebben de leerlingen kennis mogen maken met hun nieuwe juf(fen) en soms ook nieuwe klasgenoten. Dat was best even spannend! Leuk om te zien dat het al zo snel gewoon en gezellig was! Het beloofd een fijn nieuw schooljaar te worden. Luizenouders bedankt Er was dit schooljaar vaak hoofdluis in de verschillende groepen, dus is er vaak een beroep gedaan op de commissie. Zij hebben steeds weer tijd vrij gemaakt om te controleren. Namens alle kinderen, ouders en leerkrachten hartelijk dank hiervoor.

4 Knakworstdag maandag 3 juli Traditiegetrouw biedt de overblijfcommissie de leerlingen, op een dag in de laatste week van het schooljaar, een gezamenlijk overblijven met een lekkernij aan. Dit jaar is dat op maandag 3 juli. Alle leerlingen blijven die dag over. Zij hoeven in principe dus geen overblijfeten mee te nemen, wel drinken! Mag uw kind vanwege een allergie geen broodjes knakworst eten, dan kunt u natuurlijk gerust een eigen lunchpakket meegeven. Wij danken de overblijfcommissie voor dit leuke idee en de organisatie. Smakelijk eten! Jaarverslag Er is het afgelopen jaar op vele terreinen gewerkt aan ontwikkeling van de school. In het jaarverslag leest u daar meer over. Veel leesplezier pdf TSO (overblijven) schooljaar U heeft allemaal informatie ontvangen over de nieuwe manier van organiseren van de TSO. Een systeem waarbij veiligheid, gebruiksgemak (voor zowel u als ouder als de overblijfcommissie) en handige financiële afwikkeling goed geregeld is. U kunt vanaf 18 augustus a.s. inloggen in het systeem om het overblijven te reserveren. Informatieavond andere schooltijden 18 september 2017 Als school bezinnen wij ons op de huidige schooltijden. Voldoen deze nog aan de wensen? Zijn de schooltijden nog effectief? Wat kunnen wij beter doen voor zowel leerlingen, ouders en teamleden? Dit met als uitgangspunt: het beste onderwijs voor de leerlingen. De MR organiseert een ouder informatieavond op 18 september Zij willen graag met u als ouder in gesprek om met elkaar van gedachte te wisselen over de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

5 Gymrooster Het gymrooster voor volgens schooljaar is bekend. De gymlessen starten meteen in de eerste week na de vakantie. Geeft u dus alstublieft de gymkleren van uw kind(eren) direct bij de start van het schooljaar mee. Gymrooster Dinsdag Groep 8 en groep Groep 5/6 en groep Groep 4 (blokuur) door juf Marloes Groep 3 door juf Marloes Groep 7 Donderdag Groep 7 en groep 5/ Groep 5 en groep Groep 3 en groep 8 Opmerking: Juf Mariette heeft geen gymbevoegdheid. Juf Marloes volgt de gymopleiding. Daarmee is zij meteen bevoegd om gymlessen te geven. Zij gaat dan ook het blokuur gym in groep 4 verzorgen. Juf Mariette staat op dat moment voor groep 3. Informatie- en startavonden nieuwe cursusjaar Klaar voor de start Aan het begin van het schooljaar starten groep 1/2, groep 3 en groep 8 met een informatieavond voor ouders. We merken dat ouders bij de start van het schooljaar van deze groepen behoefte hebben aan praktische informatie. Groep 1/2: Hoe gaat het op de basisschool? Groep 3: Hoe verloopt het lees- en rekenonderwijs? Groep 8: Wat zijn de stappen dit jaar naar het vervolgonderwijs? Deze informatie ontvangt u in het eerste gedeelte van de avond van de leerkracht(en) van de groep. Aansluitend is er een informeel samenzijn, waarin de ouders elkaar en de leerkracht ontmoeten. Voor de overige groepen is er een startavond waarin de ontmoeting tussen ouders en leerkrachten centraal staat. Donderdag 24 augustus: uur: informatieavond en ontmoeting groep 1/ uur: startavond tussen ouders en leerkrachten van groep 5, groep 5/6 en groep 6 Dinsdag 29 augustus: uur: informatieavond en ontmoeting groep uur: startavond tussen ouders en leerkrachten van groep 4 Donderdag 31 augustus: uur: informatieavond en ontmoeting groep uur: startavond tussen ouders en leerkrachten van groep 7 Noteert u vast de data?? Wij hopen op een bruisende start van het nieuwe schooljaar!!

6 Vakantierooster en studiedag (herhaling) Gy Het vakantierooster voor het schooljaar ziet er als volgt uit: Laatste Vakanties e Vakantiedag Vakantiedag Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Goede vrijdag en 2e Paasdag Koningsdag Meivakantie Hemelvaartsdag (valt in meivakantie) Pinksteren Zomervakantie Naast deze vakantiedagen zijn de leerlingen de volgende dagen vrij in verband met studiedagen voor het team: - maandag 23 oktober woensdag 11 april 2018 r18 Heeft u nog bieb-boeken thuis? Lever ze in! Er wordt heel veel gelezen op de Dr. W. v.d. Berghschool, zowel thuis als op school! Dat is heel fijn, want door iedere dag een kwartier te lezen, breid je je woordenschat uit en ga je veel beter lezen. Hierdoor vergroot je je kennis, wat ook voor alle andere vakken van belang is. Graag willen we volgende week weer alle boeken in de bibliotheek hebben staan. Sommige kinderen hebben nog boeken thuis. Wilt u deze boeken inleveren? Boeken die kwijt zijn geraakt, moeten in rekening worden gebracht. Het is natuurlijk heel jammer als er boeken kwijt zijn. Deze laatste week voor de vakantie kunnen er weer boeken geleend worden voor de vakantieperiode. Zomerlezen! Zomerlezen! Zes weken lang luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Jezelf tijdens de vakantie verliezen in een spannend boek, voor veel kinderen pure ontspanning. Zomerdip! Het is goed voor kinderen om in de vakantie te blijven lezen! Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die niet of weinig lezen tijdens de zomervakantie in niveau gelijk blijven of zelfs achteruit gaan, terwijl kinderen die veel lezen na de vakantie een hoger leesniveau hebben. Leesplezier stopt niet als de vakantie begint. Als kinderen in de zomervakantie een kwartiertje per dag blijven lezen, kunnen ze zonder leesachterstand enthousiast het nieuwe schooljaar beginnen. Wat kunt u samen doen tegen de zomerdip? U kunt samen met de kinderen extra boeken lenen uit de schoolbibliotheek, in de bibliotheek in Barneveld komt tevens een speciale collectie boeken voor het zomerlezen. De kinderen kunnen een mooie leestas ophalen bij de balie en deze vullen met leuke vakantieboeken! De zomerleesactie in de bibliotheek Barneveld gaat van start op 13 juni. Enkele leestips: Ga samen lezen met uw kind, om en om een bladzijde voorlezen en een bladzijde laten voorlezen door uw kind. Een tekening maken met uw kind over wat er gelezen is. Een boek voor uw kind kopen of samen met uw kind een boek kopen.

7 De succeservaring is belangrijk: kies daarom een niet al te moeilijk boek wat past bij de belevingswereld van uw kind. Lees overal: in bed, op vakantie, in de auto, (verkeersborden), in het restaurant en op de camping. Download gratis de VakantieBiep app Luister naar luisterboeken En geef zelf natuurlijk het goede voorbeeld. Vakantie Bieb app In deze zomer kunnen kinderen natuurlijk ook e-books lezen via de gratis VakantieBieb-app. Deze app bevat een aantal leuke leesboeken en is te downloaden voor tablet of smartphone via Wanneer u de app gedownload of geupdate heeft kunt u de e-books selecteren en in uw 'boekenkast' plaatsen. U kunt ze vervolgens offline lezen. Ideaal voor onderweg en op vakantie dus. Deze app is geopend tot en met 31 augustus. Er staan voor de ouders ook leuke boeken in de VakantieBieb! Fijne vakantie namens de leesconsulent van de Bibliotheek Barneveld! CJG Cursus Piep zei de muis Vanaf september 2017 biedt het CJG Barneveld in samenwerking met MEE Veluwe de Kinderclub Piep zei de muis aan voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De cursus Piep zei de muis is bedoeld voor kinderen van 4-8 jaar die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving te maken hebben met stress en spanningen. Het is een leuke club waar kinderen heel veel plezier hebben, vriendjes maken en iets helemaal voor zichzelf hebben. De Kinderclub Piep zei de muis is ontwikkeld voor kinderen van 4-8 jaar die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van stress en spanningen. Bijvoorbeeld als een ouder ernstig ziek wordt of depressief is, of er sprake is van een scheiding, ruzie of geweld. Andere voorbeelden waar u aan kunt denken: als iemand komt te overlijden of bij een ernstig ziek broertje of zusje. De kinderclub duurt 13 weken. In de club vertelt PIEP, een muis, een handpop, over wat hij allemaal meemaakt. PIEP nodigt de kinderen uit om samen met hem voor allerlei dingen een oplossing te zoeken. Zo wordt er met de kinderen op een speelse manier over gevoelens gesproken en hoe hiermee om te gaan. Kinderen worden sterker in het omgaan met moeilijke situaties. In de hierna volgende mail leest u er meer over en kunt u uw kind opgeven voor deze cursus. Gigakids-typecursus voor kinderen van de Van den Berghschool Gigakids-typecursus met tien vingers blind leren typen. De cursisten voor de Gigakids-typecursus voor het schooljaar kunnen vanaf heden worden aangemeld. De cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 6 tot en met 8 en bestaat uit 12 begeleide lessen (inclusief examenles) van 3 kwartier, waarbij op houding en vingerzetting wordt gelet. Ook online worden de resultaten gevolgd. Via een inlogcode voor computer of laptop moet nog ongeveer een kwartier per dag thuis worden geoefend. Het gezamenlijk volgen van de lessen en de afwisseling met typespellen en andere leuke activiteiten maakt dat de kinderen meer gemotiveerd zijn, dan wanneer ze alleen een online-cursus volgen. De verhalen aan het einde van de cursus bestaan o.m. uit moppen en leuke teksten van kinderboekenschrijvers.

8 Kinderen die met tien vingers blind kunnen typen, kunnen hun werkstukken sneller maken en hebben een enorme voorsprong op kinderen die op het voortgezet onderwijs nog hun typediploma moeten halen. Voor kinderen met dyslexie is het ook heel belangrijk om te leren typen. Meer informatie hierover op de website De cursusprijs bedraagt 155,- inclusief examengeld. U kunt aangeven op welke dag en/of welk tijdstip uw kind de cursus niet kan volgen. Op basis van alle aanmeldingen zal worden bepaald wanneer (soms niet aansluitend aan schooltijd, maar een uur later) de cursus bij uw kind op school zal aanvangen (ook op woensdagmiddag zijn er aan het begin of eind van de middag cursussen). Bij grote belangstelling zal de groep worden gesplitst en zal aansluitend een tweede cursusgroep worden gestart. Indeling geschiedt op volgorde van aanmelding. Er zijn drie sessies cursussen per schooljaar. Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen zal bekeken worden op welke scholen het nieuwe schooljaar het eerst wordt gestart. Opgave graag vóór aanvang van de zomervakantie via een aan: marja.typicalme@gmail.com onder vermelding van de naam van uw kind, naam van de school en de dag(en)/het tijdstip waarop de cursus echt niet kan worden gevolgd. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op of Marja van der Helm Telnr KvKnr

#20 16 juni Kind op maandag: Niet te stoppen

#20 16 juni Kind op maandag: Niet te stoppen #20 16 juni 2017 Schoolreis Wat hebben de kinderen genoten van de schoolreis. Binnenkort staan de foto s op de website! Juni/ juli 18-06 Vaderdag 19-06 Tweede bijeenkomst regiegroep Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u nieuwsbrief 18. Studiemiddag We willen u nog even herinneren aan het feit dat de leerlingen morgenmiddag, 14 juni, vrij zijn i.v.m. een studiemiddag

Nadere informatie

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar #20 1 juli 2016 Bedankt ouders! Als school kunnen we niet zonder de hulp van ouders. We willen alle ouders van harte bedanken voor de geboden hulp dit schooljaar. Of u nu mee bent geweest als begeleider,

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

#11 25 januari Kind op Maandag

#11 25 januari Kind op Maandag #11 25 januari 2019 Januari/Februari 28 jan Opening BSO + open middag BSO 29 jan Open middag BSO 31 jan Keuring Ouderbetrokkenheid 31 jan Start Poëzieweek 31 jan Open middag BSO 4 feb MR-vergadering 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 5 24 september 2015 INHOUD: Ouder gevraagd! Niet met vreemde mannen mee Vincent van Gogh op school Week van de pauzehap groepen 5-8

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt.

Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt. +9*/ 18 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. Onze excuses dat hij iets later verschijnt. Vossenjacht Tijdens Koningsdag was er een vossenjacht. We wilden u de foto van

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 15 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Rapporten Komende vrijdag krijgt uw kind het 2 e rapport van dit schooljaar mee. Daarbij zit ook het strookje met daarop het tijdstip waarop we met u in gesprek willen

Nadere informatie

#18 3 juni 2016. Lied van de maand

#18 3 juni 2016. Lied van de maand #18 3 juni 2016 Herinnering schoolreisgeld De meeste ouders hebben het schoolreisgeld betaald. Fijn! U nog niet? Wij verzoeken u het vandaag nog te doen! Bedrag: 25 per kind (groep 3 t/m 7) Bankrekening

Nadere informatie

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk Geachte ouder(s) / verzorger(s), we zijn al een eindje op weg in het nieuwe jaar, maar via deze weg willen wij u alsnog een gezond, goed en gelukkig nieuwjaar toewensen! Zoals we met de kerstviering in

Nadere informatie

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014 Branding Nieuws De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 34 27 mei 2014 In deze nieuwsbrief onder andere: Schoolreis Vakantierooster Kampioen schoolhockeytoernooi

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), en hopen met elkaar op een geslaagde week!

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), en hopen met elkaar op een geslaagde week! +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Projectweek 15-19 februari Binnenkort is het weer zo ver; onze jaarlijkse projectweek!! Ook dit jaar belooft het weer een erg leuke en leerzame week te worden die

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2014 2015 nieuwsbrief nummer 2 9 september 2014

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2014 2015 nieuwsbrief nummer 2 9 september 2014 Branding Nieuws In deze nieuwsbrief onder andere: De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken schooljaar 2014 2015 nieuwsbrief nummer 2 9 september 2014 Welkom en afscheid Overblijven Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Nieuwsflits. Belangrijke data Voor de meest recente data verwijzen wij graag u naar onze website:

Nieuwsflits. Belangrijke data Voor de meest recente data verwijzen wij graag u naar onze website: Pagina 1 van 5 Nieuwsflits Van 27/1 tot 17/2 Jaargang 22, nummer 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze flits leest u meer over de toetsperiode en leggen we uit wat de scores betekenen. Dinsdag 21 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Komende activiteiten 18-03: Combi8kamp 19-03: Rapport

Nieuwsbrief. Komende activiteiten 18-03: Combi8kamp 19-03: Rapport Nieuwsbrief "De Lichtboei, baken voor een goede koers. Schooljaar 2014/2015 nummer 13 16 maart 2015 Komende activiteiten 18-03: Combi8kamp 19-03: Rapport w 2 23-03: Rapportgesprekken 27-03: Speelgoedochtend

Nadere informatie

2016 JAARGANG 22 - NUMMER

2016 JAARGANG 22 - NUMMER NIEUWSBRIEF Oktober 2016 JAARGANG 22 - NUMMER 225 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober 2015 JAARGANG 21 - NUMMER 218

NIEUWSBRIEF. Oktober 2015 JAARGANG 21 - NUMMER 218 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 JAARGANG 21 - NUMMER 218 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Inhoud:

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen #5 7 oktober 2016 We vragen u om deze week een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over! Oktober - november 09-10 9.30 uur Schoolkerkgezinsdienst 12-10 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 24 september 2015 nr. 15

Nieuwsbrief 03 24 september 2015 nr. 15 Nieuwsbrief 03 24 september 2015 nr. 15 Agenda 28 september Studiedag, alle leerlingen vrij 29 en 30 september Korfbaltoernooi 2 oktober Einde verwachtingsgesprekken 5 oktober Informatieavond groep 8 Voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Shay in de groep van Esther en Sylvie

Nieuwsflits. Welkom EMS Shay in de groep van Esther en Sylvie Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 12/02 tot 11/3 Jaargang 21, nummer 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), 1 maart begint officieel de lente. Op dit moment probeert het voorjaar de winter al te verslaan. De krokussen

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 19 29-06-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste leerlingen, ouders/verzorgers het is al bijna weer zo ver: zomervakantie! In de laatste Nieuwsbrief zal ik terugkijken naar afgelopen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

#21 8 juli 2016. Afscheid en welkom

#21 8 juli 2016. Afscheid en welkom #21 8 juli 2016 Einde schooljaar Lees hier het jaarverslag van dit schooljaar. Het jaar zit erop. De lokalen zijn leeg, de gangen geveegd. Tot over 6 weken! Geniet van jullie vakantie! We hopen elkaar

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 15 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 18 juli 2019 Dag...!! In deze UDSG Dag!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 nr. 15

Nieuwsbrief april 2015 nr. 15 Nieuwsbrief 16 30 april 2015 nr. 15 Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Pad langs Barneveldse Beek In week 19 (meivakantie) zal er

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Voor wie wakker is. Team van Kindcentrum De Spreng wenst u fijne kerstdagen en een goed 2015 toe!

Voor wie wakker is. Team van Kindcentrum De Spreng wenst u fijne kerstdagen en een goed 2015 toe! Nieuwsbrief 08 18 december 2014 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Voor wie wakker is Voor wie wakker is in de nacht Voor wie

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie