Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep."

Transcriptie

1 Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel ervaring heeft op het gebied van faalangst en mensen die het moeilijk vinden om te handelen in stress situaties. Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Uiteraard was het ook altijd gezellig en is Nico altijd in voor een praatje, dus saai waren de ritjes met hem nooit! Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en raad hem dus ook zeker aan als rijles leraar! Review van Ashley: Het waren erg gezellige rijlessen! Ik heb eerst een les bij iemand anders gevolgd. Daarna bij Nico. en dan merk je hoe leerzaam en gezellig Nico de rijlessen geeft. Nico is volledig te vertrouwen, al laat je je stuur los.., hij vangt je op. Ook weet hij precies wat het belangrijkste is om veilig te kunnen autorijden. Bijvoorbeeld het bewust. kijken, daar hamert hij dan ook erg op. Maar... Dan slaag je natuurlijk ook in een keer! Groetjes Review van Beata: Beste Nico, Nico heeft mij in korte tijd leren rijden zoals het geen ander instructeur gelukt is. Met veel aandacht voor mijn zwakke kanten, en met veel goede tips ben ik meer zelfverzekerder gaan rijden met als gevolg het op 19 dec. behalen van mijn rijexamen. Nico kijkt naar wat je echt nodig hebt om te kunnen slagen en past daar zijn lesmethode op aan. Voor Nico ben je zeker geen nummer zoals bij andere grote rijscholen maar een individu met elk zijn/haar eigen aandacht punten. Kortom een hele fijne rijschool met een goede rijinstructeur. Nico is heel gezellig, betrokken en zeer professioneel. Daarom zou ik zeggen dat Nico echt Top is en een echte aanrader. Groetjes,...Beata

2 Review van Charlotte: Ik heb vijftien tot twintig lessen van Nico Aperloo gehad. Deze lessen heb ik als prettig ervaren en bij Nico heb ik echt de fijne kneepjes van het autorijden geleerd! Bij mijn eerdere rijschool zat ik altijd met stress achter het stuur en heb ik niet goed leren vooruitkijken in het verkeer. Nico heeft ervoor gezorgd dat ik relaxt achter het stuur zit en leerde ik eindelijk goed vooruitkijken in het verkeer. Rijschool Nico Aperloo staat voor goed en veilig leren autorijden in het tempo van de leerling. Ook wanneer je last van stress of zenuwen hebt tijdens het autorijden ben je bij Nico Aperloo aan het goede adres. Charlotte Peterse Review van Daan: Ik ben begonnen met rijlessen bij Rijschool Aperloo in Odijk. Zodra ik begon met rijlessen kwam ik bij Nico Aperloo in de leer die mij al gauw en snel de weg op hielp. Je leert een hoop leuke trucjes waar je na de rijlessen ook echt erg veel aan hebt! Na een aantal lessen vertelde Nico mij dat het tijd werd om mijn Theorie examen te halen. Tijdens het rijden leerde ik ook al een hoop theorie van Nico aan de hand van een aantal goed uitgetekende voorbeelden welke hij ook standaard bij het praktijkboek gaf. Na het behalen van mijn theorie examen moest ik nog een aantal lessen volgen voor ik mijn tussentijdse toets mocht doen van Nico. Nico rade de toets aan op het moment dat hij ook daadwerkelijk dacht dat ik hier klaar voor was. Na het doen van de tussentijdse toets kreeg ik een aantal puntjes waar ik op moest letten. Deze puntjes nam ik nauwkeurig met Nico door en na flink hieraan te hebben gewerkt werd het tijd voor mijn praktijkexamen welke ik met vlag en wimpel haalde. Nu ik eenmaal een paar maanden zelf rijd merk ik hoeveel je aan de trucjes en kunstjes van Nico hebt. Het goed in de verte kijken en de bocht door kijken, het zo om je heen kijken dat je bijna heel vroeg kan inschatten wanneer het verkeerslicht op groen springt. Het goed leren parkeren, door in te schatten hoe je het beste je auto prima en makkelijk kunt inparkeren.

3 Zelf ben ik heel erg tevreden over de manier waarop Nico Aperloo mij les heeft gegeven en ik merk ook hoeveel ik eraan heb nu ik zelf op de weg Rijd. Nico houdt goed rekening met de manier waarop je dingen in je opneemt. Indien hij het idee heeft dat je moeite hebt met het in je opnemen van zijn uitleg, dan ziet hij het als een uitdaging om het op zo n manier uit te leggen, dat je makkelijker en op je eigen manier kan leren. Wat mij betreft een prima leraar voor de techniek van het autorijden en een zekere aanrader! Review van Philip: Toen ik bij Nico voor het eerst ging lessen, werd mijn aanvankelijk ietwat eigenwijze houding jegens het autorijden en betreffende (verkeers) regels binnen ''no-time'' overmeesterd door de rustige doch zelfverzekerde en ervaren kijk van Nico. Voordat ik bij Nico ging lessen, had ik namelijk al een stuk of 8 lessen gehad bij een andere rijschool en daarmee dacht ik mijzelf al vrij ervaren te kunnen noemen. Echter werd al snel door Nico geconstateerd dat dat niet het geval was en dat er nog redelijk veel moest gebeuren; hier zag ik op het begin tegenop, maar met iedere les ging het steeds beter. Ik heb heel veel gehad aan Nico's geduld met mij en zijn duidelijke manier van uitleggen, hierdoor begon ik het autorijden steeds leuker te vinden en ging het bovendien ook steeds beter en beter. Ik zou dus zeggen: wil je een fijne, geduldige, gezellige en goede leraar in het autorijden? Ga dan lessen bij autorijschool Aperloo!

4 Review van Sander: Nico, Nadat ik via een vriend had gehoord hoe goed Nico was, besloot ik mijn rijlessen bij hem te nemen, met resultaat! Nico heeft me in heel korte tijd zo goed leren rijden dat het examen bijna ontspannend was. Ik slaagde en dankzij Nico kon ik twee weken later op de Australische stranden cruisen! Niet alle lessen zijn feestjes, maar Nico is consequent en oplettend, en daar leer je echt van, ook al merk je dat soms pas later. Al met al kan ik iedereen aanraden om je rijbewijsje bij rijschool Aperloo te halen! Succes gegarandeerd! Groetjes, Sander Review van Susan: Na 5x gezakt te zijn bij een andere rijschool. Heb ik via vrienden / kennissen ervoor gekozen om bij Nico Aperloo te gaan lessen. Ik had geen betere keus kunnen maken want nu ben ik trotse eigenaar van een rijbewijs. Wat ik erg prettig heb ervaren bij rijlessen van Nico is dat hij je op je gemak stelt in de les en in de auto. Dat hij de tijd ervoor neemt om je dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. En hierbij weet hij ook precies waar er nog fouten liggen en past hij zijn rijlessen daarop per persoon aan. Daarnaast rijd je een soepel lopende auto die er altijd netjes verzorgd uit ziet. Review van Philip: Ik heb heel veel gehad aan Nico's geduld met mij en zijn duidelijke manier van uitleggen, hierdoor begon ik het autorijden steeds leuker te vinden en ging het bovendien ook steeds beter en beter. Ik zou dus zeggen: wil je een fijne, geduldige, gezellige en goede leraar in het autorijden? Ga dan lessen bij autorijschool Aperloo!

5 Review van Sander: Nico heeft me in heel korte tijd zo goed leren rijden dat het examen bijna ontspannend was. Ik slaagde en dankzij Nico kon ik twee weken later op de Australische stranden cruisen! Niet alle lessen zijn feestjes, maar Nico is consequent en oplettend, en daar leer je echt van, ook al merk je dat soms pas later. Al met al kan ik iedereen aanraden om je rijbewijsje bij rijschool Aperloo te halen! Review van Denice: Beste Nico, Voordat ik bij Nico kwam lessen, zat ik bij een andere rijschool. Bij deze rijschool lukte het maar niet om verbetering te krijgen in mijn rijden. Dit was frustrerend en de rijschool, maar ook ikzelf wilde er mee stoppen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een rijschool die tijd voor me had. Al heel snel kwam ik bij Nico terecht. Nico neemt niet teveel leerlingen aan waardoor hij veel ruimte heeft in zijn rooster voor zijn leerlingen. Hij neemt de tijd om ze te begrijpen en een goed leerplan te maken. Ik heb altijd minimaal 1 keer per week kunnen lessen, wat bijzonder was in vergelijking met mijn eerdere ervaring. Daarnaast had Nico snel door wat de reden was dat ik bij mijn vorige rijschool niet verbeterde en stelde hij me op mijn gemak in de auto. Ik was namelijk bang om fouten te maken. Nico heeft mij op zo een manier begeleid dat ik durfde te rijden en dat ik in elke, zelfs de meest benarde, situatie weet wat ik moet doen. Dit maakt mij nu een zeer (soms iets te) zelfverzekerde automobilist. Ook tijdens het rijden nam Nico de tijd om de theorie uit te leggen, zodat je de auto kende en kon uitleggen op je examen. Voor mijn theorie examen heeft hij de onderwerpen die ik niet begreep uitgelegd en tips meegegeven voor tijdens het examen. Ik heb mijn tussentijdse toets en daarna mijn praktijkexamen in een keer gehaald. Iets wat eerder onmogelijk leek. Ik ben nog steeds heel blij met mijn overstap naar Nico destijds en ik ben Nico heel dankbaar voor zijn geduld, tijd en manier van les geven.

6 Review van Nanda: Tien jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald omdat dat er een beetje bij hoorde als je 18 was. Daarna nooit echt een auto nodig gehad en dus niet meer gereden. Nu heb ik voor mijn werk een auto nodig. Het leek me echter niet verstandig om zonder meer weer achter het stuur te gaan zitten. Zodoende bij Nico Aperloo aangeklopt voor een opfris/bijspijkercursus. De eerste les gezamenlijk bekeken wat weet en kun je nog. Voor mij een ramp want ik wist wel wat ik moest doen maar kon niet alles tegelijk (sturen, schakelen en op overig verkeer letten). Gelukkig had ik dit snel genoeg weer in de vingers. Zo hebben we eigenlijk elke les gezamenlijk ingepland en rij ik nu alweer een paar maanden in mijn eigen auto rond. Nico probeert je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en niet meer te laten doen dan je aankan. Ook kent hij voor de bijzondere verrichtingen verschillende truckjes om eventuele fouten vlot te corrigeren. Hij heeft mij met tien rijlessen weer voldoende zelfvertrouwen gegeven om zelf met de auto op stap te gaan. Zijn enige nadeel is dat hij af en toe teveel kletst, maar dan moetje hem gewoon vragen om zijn mond dicht te houden ha ha.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Denice: Beste Nico, Voordat ik bij Nico kwam lessen, zat ik bij een andere rijschool. Bij deze rijschool lukte het maar niet om verbetering te krijgen in mijn rijden. Dit was frustrerend en

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Corrie OPFRISCURSUS THEORIE EN PRAKTIJK IN EEN AUTOMAAT Na een informatiemiddag voor senioren over alle theorie ben ik bij Nico een opfriscursus gaan volgen. Vijftig jaar geleden had ik mijn

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Maasje: Mijn naam is Maasje, ik ben 18 jaar en ik woon in Odijk. Ik heb in totaal 8 maanden les gehad van Nico, hier zat wel zomervakantie tussen dus wij hebben een aantal weken geen les gehad,

Nadere informatie

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen GRATIS E-BOOK 20 geheime tips om snel Welkom bij Het Rijhuis! Wil jij graag je rijbewijs halen? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij zijn een kleine rijschool in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren Klanttevredenheidsonderzoek Jongeren - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou je Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,4! Het onderzoek is 61 keer verstuurd en maar liefs 41 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

Voorblad... Inhoudsopgave... Inleiding... De lessen... Examen... Tips & tops...

Voorblad... Inhoudsopgave... Inleiding... De lessen... Examen... Tips & tops... Voorblad... Inhoudsopgave... Inleiding... De lessen... Examen... Tips & tops... Conclusie... Blz. 1 Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 2 We hadden in het derde leerjaar al meneer van Rooden. Ik

Nadere informatie

EINDELIJK IS HET DAN ZO VER, JE MAG

EINDELIJK IS HET DAN ZO VER, JE MAG EINDELIJK IS HET DAN ZO VER, JE MAG AFRIJDEN! MAAR WAT KUN JE NU EIGENLIJK VERWACHTEN OP EEN RIJEXAMEN? WAT ZIJN PUNTJES WAAR JE OP KUNT LETTEN? WAT MOET JE DOEN WANNEER JE ZO ZENUWACHTIG BENT DAT JE NIET

Nadere informatie

Hallo mogen wij ons even voorstellen

Hallo mogen wij ons even voorstellen Hallo mogen wij ons even voorstellen Wij zijn Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jou rijopleiding. Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord De Rijopleiding in Stappen is een moderne rijopleiding. Met een fors hoger slagingspercentage dan

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord Het rijexamen is onvermijdelijk een momentopname. Een succesvol examen garandeert dus niet dat

Nadere informatie

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!!

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Voorwoord De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een nieuwe, moderne rijopleiding.

Nadere informatie

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Auto Examen Tips BUBY.nl Kijk op onze Website voor meer tips. 19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Een goed begin is het halve werk! Je hebt die uitdrukking vast weleens gehoord.

Nadere informatie

Voormeting kandidaat

Voormeting kandidaat K1 Voormeting kandidaat Beste kandidaat, Het CBR is aan het onderzoeken of het nieuwe faalangstexamen voldoet aan de verwachtingen en aan de eisen van de minister van Verkeer en Waterstaat. Dit onderzoek

Nadere informatie

Deze rijschool is een van de bekendste rijscholen in Barendrecht. Dit maakt het deze rijschool een directe concurrent van de opdrachtgever.

Deze rijschool is een van de bekendste rijscholen in Barendrecht. Dit maakt het deze rijschool een directe concurrent van de opdrachtgever. Desk Research In deze deskresearch zoek ik naar de concurrenten van rijschool slotboom doormiddel van een desk research. Het doel van deze desk research is het vinden van functionele punten die belangrijk

Nadere informatie

Succes is geen geluk, maar eenvoudigweg te leren.

Succes is geen geluk, maar eenvoudigweg te leren. Succes is geen geluk, maar eenvoudigweg te leren. Een boek om examenstress en faalangst te verslaan Hans Peter Roel Colofon Copyright 2014 Hans Peter Roel Stop Examenstress & Faalangst Hans Peter Roel

Nadere informatie

Melkweg. Mijn eerste rijles. Lezen van Alfa B naar Alfa C. Participatie: Het rijbewijs. Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann

Melkweg. Mijn eerste rijles. Lezen van Alfa B naar Alfa C. Participatie: Het rijbewijs. Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Melkweg Lezen van Alfa B naar Alfa C Mijn eerste rijles Participatie: Het rijbewijs Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Colofon Melkweg: Mijn eerste rijles, 06 Dit boekje is een uitgave

Nadere informatie

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM!

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Binnenkort ga je jouw eerste rijles nemen, helemaal leuk! Kies vooral een rijschool die bij je past. Wij maken die keuze graag wat makkelijker voor je! Elk jaar leiden

Nadere informatie

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Je rijbewijs is een eenmalige investering waarvan je jou leven lang profijt kunt

Nadere informatie

HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht).

HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht). HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen

Nadere informatie

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB.

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB. SLB reflectie eindverslag Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: 12043273 Datum: 05.11.2012 Vak: SLB 1 Inhoudsopgave Bijeenkomst 1 Blz. 3 Bijeenkomst 2 Blz. 4 Reflectie 3 + competenties

Nadere informatie

Werkelijk hemels: na ruim 20 jaar

Werkelijk hemels: na ruim 20 jaar Succes verhaal - Stoppen met haren uittrekken Werkelijk hemels: na ruim 20 jaar knokken tegen Trichotillomanie eindelijk bevrijd van gewoonte tot haren uittrekken!!!! Al ruim 20 jaar lang had ik last van

Nadere informatie

RIJSCHOOL. Wat moet je doen?

RIJSCHOOL. Wat moet je doen? RIJSCHOOL Christina, Alfonso, Tai en Linda willen leren autorijden. Ze hebben het theoretische examen al afgelegd. Nu willen ze oefenen voor het praktijkexamen. Ze zoeken een rijschool. Jij helpt hen.

Nadere informatie

Reflectieverslag mondeling presenteren

Reflectieverslag mondeling presenteren Reflectieverslag mondeling presenteren Naam: Registratienummer: 900723514080 Opleiding: BBN Groepsdocente: Marjan Wink Periode: 2 Jaar: 2008 Inleiding In dit reflectieverslag zal ik evalueren wat ik tijdens

Nadere informatie

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen

Nadere informatie

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was.

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. Benjamin Plant student Aardrijkskunde Ik weet wat ik wil Het leukste moment van mijn stage is wanneer leerlingen mij uit zichzelf aanspreken

Nadere informatie

Darling Dong :49 Formatted: Position:Horizontal: Right, Relative to: Margin, Vertical: 0 cm, Relative to: Paragraph, Wrap Around

Darling Dong :49 Formatted: Position:Horizontal: Right, Relative to: Margin, Vertical: 0 cm, Relative to: Paragraph, Wrap Around 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * De opbouw en het onderwerp 3x * Dat ik nu meer over iets totaal onbekends weet 2x * Samenwerken (5x) * een nieuwe religie leren kennen * Yoga onderzoeken, dieper erop ingaan en meditatieles

Nadere informatie

PRAKTIJKEXAMEN. Hoe kom je op de site van het CBR? Ga op het internet naar de site :

PRAKTIJKEXAMEN. Hoe kom je op de site van het CBR? Ga op het internet naar de site : PRAKTIJKEXAMEN Om praktijkexamen te kunnen doen moet je eerst je theorie-examen gehaald hebben. Dan bespreken we welk examen je wilt doen. Je machtigt de rijschool bij het CBR. Indien je 17 bent zijn er

Nadere informatie

MATTIEU WIJNEN. eigenaar audiovisueel bedrijf. Middelbare school. Mattieu, 46 jaar, eigenaar van MWee, een bedrijf in beeld, licht en

MATTIEU WIJNEN. eigenaar audiovisueel bedrijf. Middelbare school. Mattieu, 46 jaar, eigenaar van MWee, een bedrijf in beeld, licht en 78 MATTIEU WIJNEN eigenaar audiovisueel bedrijf Mattieu, 46 jaar, eigenaar van MWee, een bedrijf in beeld, licht en geluid, ken ik van de Events van Open Circles. Hij verzorgt al jaren het geluid tijdens

Nadere informatie

Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan!

Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan! Uitgebreid Artikel Rijles, autisme, adhd Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan! Inleiding Tegenwoordig kun je al starten met lessen als je 16,5 jaar bent. Iedere jongere wil wel

Nadere informatie

Autorijschool Overdijk

Autorijschool Overdijk Algemene voorwaarden: Autorijschool Overdijk Algemene voorwaarden Autorijschool Overdijk per 1 november 2012 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering

Nadere informatie

In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B.

In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. Voorwoord Hartelijk dank voor de interesse in onze Verkeersschool. Middels deze brochure willen wij

Nadere informatie

Bijzondere manoeuvre: Straatje keren in 3 keer

Bijzondere manoeuvre: Straatje keren in 3 keer Auteursrecht informatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie Zaken voor mannen Verhalen van mannen met epilepsie Introductie Niet alle mannen vinden het prettig om over hun gezondheid te praten. Ieder mens is anders. Elke man met epilepsie ervaart zijn epilepsie

Nadere informatie

1.6 De rijschool zorgt voor een adequate en voor de leerling inzichtelijke rapportage van de leervorderingen.

1.6 De rijschool zorgt voor een adequate en voor de leerling inzichtelijke rapportage van de leervorderingen. Algemene voorwaarden Autorijschool Buivenga Assen ARTIKEL 1 Verplichtingen van de autorijschool 1.1 De leerling krijgt praktijkles in een lesvoertuig dat naast alle andere wettelijke eisen tevens aan de

Nadere informatie

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl Hulswitweg47G 054 2031BG Haarlem Tel:023-7854052 Whatsapp:06-23236393 Email:info@rij023.nl Web:rijschool023.nl Page1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Welkom bij Rijschool 023... 2 Introductie autorijbewijs

Nadere informatie

Gratis proefles. Mercedes-Benz DrivingAcademy De rijopleiding voor de nieuwe generatie

Gratis proefles. Mercedes-Benz DrivingAcademy De rijopleiding voor de nieuwe generatie Gratis proefles Mercedes-Benz DrivingAcademy De rijopleiding voor de nieuwe generatie Mercedes-Benz DrivingAcademy: goed voorbereid op weg Autobestuurders staan tegenwoordig bloot aan meer afleiding dan

Nadere informatie

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit.

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Goed, duidelijke manier van les geven Goed en zinvol. Goed

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met Rijschool Van Velzen Rijopleidingen, als wel op iedereen

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autorijschool Vlam

Algemene voorwaarden Autorijschool Vlam Algemene voorwaarden Autorijschool Vlam Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van diensten door Autorijschool Vlam gevestigd te Almere. Voorafgaand

Nadere informatie

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 1. Doet u dit examen voor de eerste keer of gaat het om een herexamen? Eerste keer 279 70% Herexamen 104 26% Niet beantwoord 16 4% Totaal 399 2. Als de voorlopige

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek Tevredenheidsonderzoek 2015 - mei 2016 Inleiding Stichting Onderwijsbegeleiding biedt aan jongeren en hun ouders, van wie de inkomenssituatie en/of thuissituatie onvoldoende is, de mogelijkheid om hun

Nadere informatie

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat.

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat. Klantbeoordelingen 2015 - zakelijke taaltrainingen januari t/m december 2015, n = 1.247 Klantenwaardering Vraagstelling Uitstekend Goed Voldoende Onvoldoende Slecht Wat vindt u van het gebruikte lesmateriaal?

Nadere informatie

Klanttest 2. Sint- Petrusschool Diemen Groep 7. Nicole Blok Top-ondernemen

Klanttest 2. Sint- Petrusschool Diemen Groep 7. Nicole Blok Top-ondernemen Klanttest 2 Sint- Petrusschool Diemen Groep 7 Nicole Blok Top-ondernemen Inhoudsopgave Voorwoord Verwachtingen van de Klanttest De doelgroep Klanttest Conclusie Foto s van de opdracht Voorwoord Op donderdag

Nadere informatie

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen.

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen. Concept brochure Concept website tekst Voor de designers Schets Trends Rijopleidingen is een betrokken rijschool met respect de leerlingen en voor het milieu. Omdat jij uniek bent krijg jij bij Trends

Nadere informatie

Mentor Datum Groep Aantal lln

Mentor Datum Groep Aantal lln Lesvoorbereidingsformulier Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo Eindhoven Bron: Didactisch model van Gelder Student(e) Klas Stageschool Plaats Rachel van der Pijl P14EhvADT De Springplank. Eindhoven

Nadere informatie

SLB eindverslag. Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12

SLB eindverslag. Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12 SLB eindverslag Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12 Eindverslag De afgelopen periode heb ik een aantal lessen SLB gehad. Hierover ga ik een eindverslag schrijven en vertellen hoe ik de lessen

Nadere informatie

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR.

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR. ALGEMENE VOORWAARDEN van Vekeersschool Heuvelland. Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt praktijkles van een rij-instructeur die aan de eisen voldoet van de Wet

Nadere informatie

Rapport. Openbaar Verzoekschrift betreffende een klacht over een gedraging van de Stichting Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) uit Rijswijk

Rapport. Openbaar Verzoekschrift betreffende een klacht over een gedraging van de Stichting Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) uit Rijswijk Rapport Openbaar Verzoekschrift betreffende een klacht over een gedraging van de Stichting Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) uit Rijswijk Datum: 8 november 2010 Rapportnummer: 2010/322 2 Klacht

Nadere informatie

Op weg met Rijbewijzer

Op weg met Rijbewijzer Op weg met Rijbewijzer Doelgroep Leerlingen van de derde graad. VOET en Gemeenschappelijke stam: 18, 20 Context 1: 13,14 Lesthema Veilig verkeersgedrag steunt op een goede kennis van de verkeersregels

Nadere informatie

Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013

Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013 Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013 Deze fotoserie is ontwikkeld in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013. In Utrecht wonen zo n 30.000 mensen die

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG

KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG Van harte welkom! Hanna Joanne Marieke Lizelot Annelie Anne- Ruth Axumite Wat staat er in deze folder...? 03 Inleiding 04 Leerlingen die over deze school vertellen 07 Leraren

Nadere informatie

19 Het waren gewoon. normale mensen! VOOR DE STAGE INTERVIEW MET SANNE STEUR (21) STAGIAIRE

19 Het waren gewoon. normale mensen! VOOR DE STAGE INTERVIEW MET SANNE STEUR (21) STAGIAIRE 3507_Over de Lijn Binnenwerk 11-06-2008 11:34 Pagina 72 19 Het waren gewoon normale mensen! INTERVIEW MET SANNE STEUR (21) STAGIAIRE Als derdejaars HBO-V-student moest ik stage gaan lopen in de geestelijke

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave inleiding colofon 2. Het praktijkexamen 3. Opstarten schakelen afsluiten 4. Snelheid 5. Kijktechniek 6. Knipperen 7. Plaats op de weg 8. Snelweg 9. Anticiperen 10. Bijzondere

Nadere informatie

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie.

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie. Een nieuwe stageplek is altijd spannend, het is de week dat je heel veel indrukken krijgt, en een overload aan informatie. Ons stageproject begon met een briefing, waarin beknopt uitgelegd stond wat de

Nadere informatie

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door.

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door. 360 graden feedback groep sigma 7 2.0: Feedback aan Max: Dit project ben ik een stuk zelfverzekerder ingestapt dan het vorige project. Ik weet nu veel beter wat mijn eigen kwaliteiten zijn en ook die van

Nadere informatie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is! Even vooraf.. De rijschool Harm Hoek (- Averdijk) bestaat sinds 1 april 1999. Wij geven rijles voor auto, motor, aanhangwagen en bromfiets. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij

Nadere informatie

Resultaten eduscrum 2012

Resultaten eduscrum 2012 Resultaten eduscrum 0 www.ashram.nl www.eduscrum.nl Resultaten kwantitatief toets cijfers (0) Leerjaar vak Cijfergemiddelde met eduscrum Cijfergemiddelde parallelklassen zonder eduscrum vwo Scheikunde

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders Klanttevredenheidsonderzoek Ouders - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou u Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,3! Het onderzoek is 51 keer verstuurd en maar liefs 39 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd.

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd. ALGEMENE VOORWAARDEN van Pieters Rijopleidingen Per 1 augustus 2009 Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt theorie- en praktijkles van een rij-instructeur die aan

Nadere informatie

Ieper. Ervaringen Schilderijen :

Ieper. Ervaringen Schilderijen : Ieper Ervaringen Schilderijen : Tijdens het schilderen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Bovenaan, onderaan, in het midden Ik heb gekozen om eerst de achtergrond te el schilderen. Bij mijn ontwerp

Nadere informatie

TRAININGSSESSIE 2: Inleiding in Laten we Wel-Zijn

TRAININGSSESSIE 2: Inleiding in Laten we Wel-Zijn TRAININGSSESSIE 2: Inleiding in Laten we Wel-Zijn Hallo, welkom terug bij de online training Laten we Wel-Zijn! Ik ben blij dat je ervoor gekozen hebt om met volle overgave deze training te doen en ben

Nadere informatie

Onderwijs op maat voor jou!

Onderwijs op maat voor jou! Onderwijs op maat voor jou! Je krijgt van je basisschool een gemiddeld advies. Een havo-advies betekent bijvoorbeeld dat je over gemiddeld over alle schoolvakken het best past op havo. Maar jij bent natuurlijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. per 1 januari 2013. Voor u ligt de algemene voorwaarden Rijschool Simon Timmermans. Deze zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Rijschool You2Drive Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met rijschool You2Drive, als wel op iedereen die lessen volgt of andere

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

Simulator draagt bij aan veiliger verkeer

Simulator draagt bij aan veiliger verkeer Autotest: Suzuki Baleno Nieuwe lesmethode: HappyNDrive Is het CBR doorgeschoten met theorievragen? Rijden met opengeklapte systeemhelm, mag dat? Simulator draagt bij aan veiliger verkeer Wetenschappelijk

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom 28-1-2017 Algemeen Op alle bovenstaande acties zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Druk- en typefouten voorbehouden; De aanmelding

Nadere informatie

Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel

Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel Ontdek welke studie écht bij je past Intermijn is een studiekeuzeorganisatie met een duidelijke visie als het gaat om kiezen: kiezen moet je leren. Een

Nadere informatie

Blok 1 - Voeding en ziekte

Blok 1 - Voeding en ziekte Reflectie jaar 2 Algemeen Nadat ik mijn propedeuse heb behaald kon ik mij in het volgende studiejaar compleet richten op het begin van de hoofdfase. Ik heb in het tweede jaar veel geleerd en mijzelf verder

Nadere informatie

Bijzondere manoeuvre: Hellingproef

Bijzondere manoeuvre: Hellingproef Auteursrecht informatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Rijschool dient zich te houden aan de volgende afspraken:

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Rijschool dient zich te houden aan de volgende afspraken: A: Hoevensestraat 20 5446AK Wanroij T : 06-51925992 E: lpgclaassen@gmail.com Bank nr: NL43RBRB0898296471 K.v.K nr: 60905093 Btw nr: NL166819761B01 ALGEMENE VOORWAARDEN De Rijschool dient zich te houden

Nadere informatie

Stage Atom-Retail. Arwen de Vries MC4O 10/09/18-16/11/18

Stage Atom-Retail. Arwen de Vries MC4O 10/09/18-16/11/18 Stage Atom-Retail. Arwen de Vries 217856 2MC4O 10/09/18-16/11/18 Voorwoord. In dit verslag vertel ik over hoe mijn stageperiode is verlopen, wat ik geleerd heb en welke keuzes ik gemaakt heb. Deze stages

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool Tina

ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool Tina ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool Tina (KVK. 5645 5852) Artikel 1 De rijschool dient zich te houden aan de volgende regels: 1.1 De leerling krijgt theorie en/of praktijkles van een rijinstructeur die

Nadere informatie

Onderwijs op maat voor jou!

Onderwijs op maat voor jou! Onderwijs op maat voor jou! Je krijgt van je basisschool een gemiddeld advies. Een havo-advies betekent bijvoorbeeld dat je over gemiddeld over alle schoolvakken het best past op havo. Maar jij bent natuurlijk

Nadere informatie

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Disclaimer Bij het samenstellen van het E-book voor manegeruiters niveau 1 is grote zorg besteed aan de juistheid van de informatie. Ik

Nadere informatie

Bijzondere manoeuvre: File parkeren

Bijzondere manoeuvre: File parkeren Auteursrecht informatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Kruispunten met de borden

Kruispunten met de borden Auteursrechtinformatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht.

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Hulp vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig:

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig: Het motor rijbewijs Motorrijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en niet zonder reden. Door de toegenomen verkeersdrukte kiezen steeds meer mensen er voor om de motor voor woon werk verkeer

Nadere informatie

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten Samenvatting op kaarten 16 kaarten met samenvattingen van de inhoud van de module, psychoeducatie over een Lichte verstandelijke Beperking (LVB) voor cliënten en hun naasten. De kaarten 1 14 volgen de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AUTORIJSCHOOL JR

ALGEMENE VOORWAARDEN AUTORIJSCHOOL JR ALGEMENE VOORWAARDEN AUTORIJSCHOOL JR ARTIKEL 1 De autorijschool houdt zich aan de volgende afspraken 1.1 De leerling krijgt theorie- en praktijkles van een rij-instructeur die aan de eisen voldoet van

Nadere informatie

360 graden feedback formulieren

360 graden feedback formulieren 360 graden feedback formulieren Propedeuse blok 3 360 graden feedback formulier Auteur: Wouter van Zoest Positief: 1. Initiatief Toont veel initiatief om dingen aan te pakken en heeft naar mijn mening

Nadere informatie

Reflectieverslag. Jeroen Tennis Today

Reflectieverslag. Jeroen Tennis Today Reflectieverslag 2013 Jeroen Tennis Today 13-6-2013 1 Inhoud Inleiding... 3 Hoofdstuk 1... 4 Persoonlijke leerdoelen... 4 Reflectie volgens de PDCA-cyclus... 4 Hoofdstuk 2... 7 Stage... 7 Stageopdracht...

Nadere informatie

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt.

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt. Algemene voorwaarden Autorijschool Atigh ALGEMENE VOORWAARDEN Per 01 Januari 2018 Artikel 1 Afspraken voor de Auto Rijschool Atigh 1. Je krijgt theorie ondersteuning en praktijkles van een rijinstructeur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (AV) geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van rijopleiding categorie

Nadere informatie

Informatiepakket. Rijopleiding B

Informatiepakket. Rijopleiding B Informatiepakket Rijopleiding B Maastricht, 16 oktober 2012 Beste Sauriër, Allereerst willen wij je bedanken voor je interesse in het volgen van een rijopleiding bij onze rijschool: In dit informatiepakket

Nadere informatie

Pluslessen. Lesbrief 37. Het rijexamen. Wat leert u in deze les? Succes! http://www.edusom.nl. 0 Woorden over autorijden

Pluslessen. Lesbrief 37. Het rijexamen. Wat leert u in deze les? Succes! http://www.edusom.nl. 0 Woorden over autorijden Pluslessen http://www.edusom.nl Lesbrief 37. Het rijexamen Wat leert u in deze les? 0 Woorden over autorijden 0 Informatie over het rijexamen begrijpen Succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG 5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG Vooraf Een van de manoeuvres die je tijdens het praktijkexamen zult moeten doen, is het parkeren achter een geparkeerd (of stilstaand) voertuig. Over dit examenonderdeel

Nadere informatie

Reflectieverslag. Stages of concern. Jan-Hessel Boermans

Reflectieverslag. Stages of concern. Jan-Hessel Boermans Reflectieverslag Stages of concern Jan-Hessel Boermans Motivatie Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht op een cluster 4 school. Een baan met veel afwisseling en een

Nadere informatie

Een project voor de kwetsbare doelgroep beginnende automobilisten Hoe bereik je de beginnende bestuurders in Overijssel?

Een project voor de kwetsbare doelgroep beginnende automobilisten Hoe bereik je de beginnende bestuurders in Overijssel? Een project voor de kwetsbare doelgroep beginnende automobilisten Hoe bereik je de beginnende bestuurders in Overijssel? Samenvatting Het ROVO heeft een werkwijze ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie