Word jij deel van het nieuwe T OP bestuur?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Word jij deel van het nieuwe T OP bestuur?"

Transcriptie

1 Word jij deel van het nieuwe T OP bestuur?

2 INHOUD 1. TOP Week algemeen 2. Organisatie 3. Wat houdt TOP bestuurslid zijn in? 3.1. Bestuursperiode 3.2. Structuur 3.3. Making Memories 3.4. Vergoeding 4. Bestuursfuncties en ervaringen 4.1. Chairman 4.2. Vice-Chairman/Secretary 4.3. Treasurer 4.4. Internal Affairs 4.5. External Affairs 4.6. Logistics Manager 4.7. Event Manager 5. Informatieavond bestuur

3 TOP Week algemeen TOP Week, de introductieweek voor alle nieuwe Tilburgse studenten aan één van de Hoger Onderwijsinstellingen, georganiseerd door en voor studenten, is al 36 jaar een begrip in Tilburg. Begonnen als klein initiatief, is TOP Week nu uitgegroeid tot het grootste studentenevenement van Tilburg. De nieuwe studenten maken tijdens de TOP Week kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. Elk jaar wordt Tilburg op zijn kop gezet door studenten die actief deelnemen aan TOP Week. Samen met je bestuursgenoten en de commissieleden zorg je ervoor dat nieuwe studenten de leukste week van hun studentenleven beleven! Een bestuursjaar bij TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe is het is om samen met zes bestuursgenoten een stichting te besturen en het grootste studentenevenement van Tilburg te organiseren! Organisatie Het dagelijks bestuur van TOP wordt gevormd door zeven studenten die officieel vanaf oktober starten met hun bestuursjaar. Van oktober t/m januari is het TOP bestuur parttime en vanaf februari t/m september is het TOP bestuur fulltime. De volgende functies worden door deze zeven personen vervuld: - Chairman - Vice chairman / secretary - Treasurer - Internal affairs - External affairs - Event manager - Logistics manager Naast het zevenkoppig dagelijks bestuur zijn er diverse commissies en ongeveer twaalf commissieleden die helpen om TOP Week vorm te geven. GedurendeTOP Week zelf zijn er ook nog 30 Supers, dit zijn oud bestuurs- of commissieleden en ruim 200 vrijwilligers die meehelpen om TOP Week tot een succes te maken.

4 Wat houdt TOP bestuurslid zijn in? Bestuursperiode Als bestuurslid begin je vanaf oktober aan jouw bestuursjaar. In de periode oktober t/m januari ben je parttime bezig met het organiseren van TOP Winter Week. Het is daardoor het eerste semester nog te combineren met jouw studie. Je bent dan per week minimaal 2 dagen van tot aan het werk op de TOP kamer. Vanaf februari begint de fulltime periode waar je voor TOP Week bezig gaat zijn. Hier zit je 5 dagen in de week van tot op de TOP kamer. Structuur Als bestuurslid van TOP heb je allemaal een eigen functie met bijbehorende taken. Sommige taken vallen niet direct onder een functie dus die kunnen in overleg verdeeld worden over de bestuursleden. Tijdens het bestuursjaar heb je elke week een bestuursvergadering en vanaf maart ook elke week een algemene vergadering met zowel bestuurs- als commissieleden. Bovendien hebben alle bestuursleden, behalve de voorzitter, minimaal 1 commissie onder zich die zij begeleiden. Making Memories Naast dat je met jouw medebestuursleden allerlei (spontane) activiteiten gaat doen of gaat borrelen, zijn er ook een aantal activiteiten die georganiseerd worden. Zo begin je het bestuursjaar met constitutieborrels van alle nieuwe studentenbesturen in Tilburg en buiten Tilburg, maar ook heb je je eigen constitutieborrel. Verder wordt er een (geheim) KIWI weekend georganiseerd, is er een kennismakingsborrel met de hele organisatie (commissieleden, bestuursleden en Supers), wordt er een proef kroegentocht gedaan met de hele organisatie en tot slot is er het pre- TOP feest. Tot slot worden er natuurlijk veel uitjes met de commissieleden georganiseerd, welke vanaf maart beginnen. Vergoeding Als je studeert aan Tilburg University ontvang je aan het einde van de bestuursperiode een financiële vergoeding: 9 bestuursbeurzen (Staat gelijk aan 2700 euro). Hiernaast werk je aan jouw CV, ontwikkel je belangrijke vaardigheden krijg je een aantal trainingen, haal je minstens je EHBO diploma en heb je een gezellige tijd met je medebestuurs- en commissieleden.

5 Bestuursfuncties en ervaringen Hieronder vind je per bestuursfunctie de taakomschrijving en de ervaringen van het huidige bestuurslid dat deze functie bezet. Chairman Als voorzitter van TOP heb je de algemene leiding over de stichting, je bent dus verantwoordelijk voor de gehele TOP organisatie. Je bent voornamelijk bezig met het aansturen, maar ook met het ondersteunen van jouw bestuursgenoten en commissieleden. Daarnaast zit je alle bestuurs- en algemene vergaderingen (met alle commissieleden) voor. Als voorzitter vertegenwoordig je de stichting naar buiten toe en ben je de contactpersoon voor alle officiële instanties. Zo heb je veelvuldig overleg met de projectcoördinator vanuit Tilburg University, overleggen met de gemeente Tilburg en de horeca Tilburg, Citymarketing Tilburg en de Hogescholen in Tilburg, maar ben je ook één van de contactpersonen voor de studentenverenigingen. Verder ben je als voorzitter ook de vertrouwenspersoon voor alle bestuursen commissieleden en zal je met hen evalueren over hun voortgang. Ook zorg je ervoor dat er gewaakt wordt over de voortgang van de voorbereidingen en zorg je voor waarborging van de lange termijn doelstellingen. Stressbestendig, behulpzaam, flexibel, objectief en sociaal zijn belangrijke karaktereigenschappen van een voorzitter. Het is erg belangrijk dat je als voorzitter te allen tijde het overzicht bewaard. Daarnaast is het relevant dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, moet je goed naar anderen kunnen luisteren en is het belangrijk dat je representatief bent. In oktober was het dan zo ver, het bestuursjaar ging eindelijk echt beginnen. Na al wat voorbereidingen te hebben getroffen om het bestuursjaar goed te kunnen starten zijn we direct aan de slag gegaan met de organisatie van de TOP Winter Week, die in januari al plaatsvindt. Direct vanaf het begin moet je als voorzitter 2 stappen vooruitdenken en het hele traject in goede banen leiden. Het leuke aan de voorzittersfunctie vind ik dat je goed het overzicht moet houden en van alles op de hoogte moet zijn. Daarnaast draag je de eindverantwoordelijkheid van alles wat er in en rondom TOP Week wordt georganiseerd en besloten. Ook ben je constant aan het overleggen en afstemmen met de grotere partijen om de TOP Week tot een groot succes te maken!

6 Vice-Chairman Als vice-voorzitter ben je een soort manusje van alles, omdat je geen concreet takenpakket hebt. Een dag als vice-voorzitter is eigenlijk nooit saai, wanneer je je eigen taken af hebt is er altijd genoeg te doen, zoals het helpen van andere bestuursleden of commissieleden. Als vice-voorzitter heb je een paar vaste taken die als een soort rode draad door je dag lopen. Je bent bijvoorbeeld vertrouwenspersoon binnen de stichting, beheert de social media kanalen, website en TOP applicatie. Daarnaast zorg je ervoor dat er na elke vergadering een duidelijk verslag klaar ligt voor later gebruik. Iedere maandag zorg je samen met de voorzitter voor afstemming met de projectcoördinator van de universiteit. In de tijd die je over hebt mag je nog het hoofd zijn van de commissie Communicatie&Media en naar verschillende afspraken met veelzijdige partijen. Denk hierbij aan de Universiteit, Gemeente Tilburg, de horeca van Tilburg, eetleveranciers en ga zo maar door. Al met al denk ik, of ja weet ik, dat je je zeker niet hoeft te vervelen als vice-voorzitter. In oktober ben ik begonnen met mijn bestuursjaar bij TOP. Ik had ervoor gekozen om ernaast te blijven studeren. De combinatie was vaak moeilijk, want uiteindelijk vraagt TOP toch meer tijd dan je in eerste instantie dacht. In de aanloop van de Winter Week kwam eigenlijk echt het besef pas wat wij met z n allen aan het neerzetten waren. Tijdens de Winter Week zag je echt wat je aan elkaar had en zagen we ook hoe wij op elkaar konden inspelen op momenten dat het minder ging. Na de TOP Winter Week begon de full time periode, toen merkte je gewoon hoe fijn het was om samen op de kamer te zitten. We konden veel makkelijker met elkaar afstemmen, en kan ik mijn functie als vice-voorzitter veel beter uitvoeren. Het was duidelijk dat flexibiliteit en sociale vaardigheden belangrijke eigenschappen zijn van de vice-voorzitter, omdat je geen concreet takenpakket hebt en met veel verschillende partijen rond de tafel zit. Deze combinatie van eigenschappen maakte de functie van vice-voorzitter erg aantrekkelijk voor mij. Flexibiliteit, goede communicatieve vaardigheden, hoog aanpassingsvermogen, behulpzaam, goed naar anderen kunnen luisteren, overzicht kunnen behouden en meedenkend zijn.

7 Treasurer De voornaamste taken van de penningmeester zijn het waarborgen van de financiële administratie en het opstellen van de jaarbegroting en de daarbij behorende realisatie van TOP. Als penningmeester onderhoud je de contacten met debiteuren en crediteuren. Je zorgt ervoor dat alle geldstromen goed verlopen en dat de begroting wordt nageleefd. Aangezien je werkt met een boekhoudsysteem Davilex krijg je als penningmeesters alternatieve percepties van verschillende financiële aspecten. Een dergelijke financiële achtergrond is een vereiste. Stichting TOP controleert, registreert alle inkomsten en uitgaven via een eigen rekening. De stichting is BTW plichtig wat betekent dat je ook bezig bent met het terugvorderen en afdragen van belastingen. Aangezien de TOP een stichting is streef je naar een realisatie van 0,-. Om alles in goede banen te leiden werk je samen met de financiële expert van Tilburg University. Ook ben je verantwoordelijk voor het vaststellen en naleven van het acquisitietarget van External Affairs. Je zal deze functie ondersteunen in het werven van de sponsoring voor de TOP week. Na een jaar kun je goed overweg met het boekhoudsysteem Davilex, kun je belasting aangifte doen voor een stichting en heb je ervaring met begrotingen en realisaties maken. Ook heb je ervaring met de beslissingen presenteren naar een Raad van Toezicht van de universiteit en deze beslissingen ook goed beargumenteren en verantwoorden. Een bestuursjaar als penningmeester is fantastisch, maar draagt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Jij bent eindverantwoordelijk voor alle inkomsten en uitgaven van de stichting en moet ervoor zorgen dat het budget goed verdeeld wordt. Verder zijn er elk jaar een hoop dingen die verbeterd kunnen worden. Ik vind het leuk dat ik er ook mijn eigen draai aan kan geven. Je leert om theorieën die je bij Accountancy en Finance krijgt, toe te passen in de praktijk, een ervaring waarvan ik zeker weet dat deze in mijn verdere loopbaan van pas gaat komen! Groot verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurig en precies kunnen werken, affiniteit met cijfers en een financiële achtergrond, regels kunnen naleven, nee kunnen zeggen, geordend.

8 Internal Affairs Als Internal Affairs ben je verantwoordelijk voor de mentoren, deelnemers, vrijwilligers en de interne relaties. Je bent betrokken bij de werving van deelnemers en je bent verantwoordelijk voor de registratie van deze deelnemers op de maandag tijdens TOP Week. Dit is een complex proces waarbij je moet denken aan het registreren van studenten binnen een kort tijdsbestek. Ook ben je verantwoordelijk voor de werving van alle mentoren en vrijwilligers. Je zult mentoren gaan werven en gesprekken voeren. Op deze manier ga je de uiteindelijke mentoren selecteren die de TOP kindjes gaan begeleiden. Je zorgt ervoor dat er genoeg vrijwilligers zijn ter ondersteuning in TOP Week. Als laatste onderhoud je de relaties met alle interne partijen. Denk hierbij aan de verschillende faculteiten binnen de universiteit, de MAK en andere studieverenigingen. Stressbestendigheid, gestructureerd en planmatig werken, nauwkeurig en geordend, goede communicatieve vaardigheden bezitten en verantwoordelijkheidsgevoel. Als Internal Affairs kun je vanaf het begin af aan meteen aan de slag voor de TOP Winter Week. Deze introductieweek wordt georganiseerd voor ongeveer 300 deelnemers. De werving van deze deelnemers en de registratie is volledig jouw verantwoordelijkheid. Doordat je al zoveel verschillende dingen aan het doen bent, krijg je al snel genoeg door wat al jouw taken inhouden en kun je na de Winter Week gelijk beginnen voor de Zomer Week. In het begin vond ik het best wel spannend, maar alles went vrij snel! Het contact met mensen (deelnemers, mentoren en vrijwilligers) die TOP Week gaan beleven vind ik het allerleukste aan mijn functie. Deze mensen, daar doe je het uiteindelijk allemaal voor. Hun plezier in TOP Week is prachtig om te zien. Daarnaast heb je ook veel contact met de universiteit en studieverenigingen. Hierdoor leer je hoe de universiteit met alle afdelingen en faculteiten in elkaar zit. Dit alles resulteert in een veelzijdig takenpakket.

9 External Affairs Dit jaar vervul ik de functie van External Affairs binnen TOP. Als External Affairs ben je vooral bezig met het binnenhalen van acquisitie. Je hebt contact met diverse partijen, van lokale verenigingen tot grote bedrijven. Elk contact is anders waardoor de gesprekken die je voert erg verschillend zijn. Als TOP heb je bedrijven echt iets te bieden, wat het leuk en interessant maakt om met hen in gesprek te gaan. Daarnaast kun je vaak meedenken met partijen in hun deelname tijdens TOP Week omdat jij weet wat goed aansluit bij zowel het bedrijf als TOP Week. Natuurlijk ben je als External Affairs nog verantwoordelijk voor veel meer andere zaken dan alleen sponsoren. Zo regel jij onder andere de consumptiemunten die tijdens TOP Week worden gebruikt, de TOP deelnemerstassen die worden gedragen en het goede doel waar TOP zich aan verbindt. Ook maak je deel uit van twee commissies: de Commissie Acquisitie&Financiën en de Commissie Evenementen Extern. Samen met de Commissie Acquisitie&Financiën werf je de sponsoren en ben je verantwoordelijk voor het mentorgroepje van de dag/het jaar, regel je de gehele kroegentocht in TOP Week en ondersteun je de penningmeester tijdens TOP Week. Met de Commissie Evenementen Extern geef je invulling aan de Games Day, het TOP Festival en de Pool Party. Als External Affairs krijg je met veel verschillende partijen te maken die allemaal interesse hebben in de TOP Week en hier iets in willen betekenen. Je dient dus te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en moet niet snel op je teentjes getrapt zijn. Daarnaast is het van belang dat je gestructureerd en nauwkeurig werkt om je eigen administratie op orde te houden. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar kan ik zeggen dat ik ontzettend veel geleerd heb. Aan het begin van het jaar heb ik vooral veel documenten van voorgaand jaar doorgelezen om een beeld te krijgen hoe alles toen is aangepakt. Maar naarmate het jaar vordert begin je jouw eigen werkstijl te krijgen en wordt je een stuk zelfverzekerder bij het binnenhalen van deals. Hierdoor wordt je steeds gemotiveerder en enthousiaster. Het leuke aan mijn functie bij het TOP Bestuur vind ik dat het niet studiegerelateerd is en je er toch onwijs veel van leert wat ook handig voor je studie kan zijn. Het meeste zin heb ik natuurlijk in TOP Week zelf, daar heb je het allemaal voor gedaan!

10 Event Manager Als event manager ben je samen met de logistiek manager bezig met het organiseren van het zichtbare deel van TOP Week. Je bent als event manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle evenementen gedurende TOP Week. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld op alle locaties. Van prullenbakken tot wc s en van opblaasbare spellen tot cantusbanken. Als eventmanager stuur je ook de commissies evenementen intern, evenementen extern en evenementen food aan. Daarnaast zijn taken van de eventmanager, het regelen van alle materialen, het ontwerpen van de stage en aankleding van de locaties, het zoeken en contact onderhouden met de locaties. Wekelijks zit je om tafel met accountmanagers van grote en kleine partijen waar TOP mee samenwerkt. Hierbij te denken aan bierleveranciers, licht en geluid partijen, maar ook de gemeente. Je voert onderhandelingen en probeert er telkens voor de zorgen om de beste deal te krijgen. In oktober zijn we begonnen met het organiseren van TOP Winter Week. Dit is een warming-up voor TOP Week. Als event manager ben je voor TOP Winter Week met name bezig met de organisatie van de fietsactiviteit, schaatsactiviteit en de Wintercantus. Na TOP Winter Week en ga je fulltime aan de slag. Na de evaluaties met partijen van TOP Winter week en het inlezen in TOP Week ga je echt aan de slag. Met het bestuur stel je al snel het programma op waarna je partijen kunt gaan benaderen voor onderhandelingsgesprekken. Hier heb ik zelf al heel veel geleerd. Je moet zorgen dat je goed stevig in je schoenen staat. Niet bang zijn om je handen uit de mouwen te steken en vooral ook pietje precies uithangen. Als ik nu namelijk dingen vergeet te bestellen/ reserveren dan zitten we tijdens TOP Week in de problemen. Stel we hebben te weinig cantusbanken, te weinig barren, te weinig wc s en/of te weinig flugel... Dat zou grote problemen met zich meebrengen. Stressbestendigheid, planmatigheid, representativiteit, grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, praktische instelling en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

11 Logistieke Manager De logistiek manager is betrokken bij alle evenementen gedurende TOP Week. Als logistiek manager draag je zorg voor de gehele productie van alle evenementen. Jij hebt contact met de gemeente en studentenverenigingen omtrent de vergunningen, zorgt dat al het benodigde werkmateriaal ter plaatse is en bent verantwoordelijk voor de planning en inzet van de gehele organisatie tijdens TOP Week. Als logistiek manager werk je nauw samen met de eventmanager. Samen voer je gesprekken met grote partijen waar TOP mee samenwerkt, maar bekijk je ook wat er allemaal nodig is om het evenement neer te zetten. Als logistiek manager ben je een kei in het maken van plattegronden, draaiboeken en het inschatten van mankracht. Daarnaast bekijk je natuurlijk of de ambitieuze plannen van andere bestuursleden praktisch uitvoerbaar zijn. Binnen deze bestuursfunctie zorg je er echt voor dat TOP Week kan plaatsvinden. Dit is een grote verantwoordelijkheid die ik graag draag. Mijn functie zie ik als een heel afwisselende functie. Ik zit met accountmanagers van verschillende grote partijen om tafel, waar ik dus goed voor de dag moet komen en de beste deals moet sluiten. Daarnaast ben ik heel praktisch bezig door het bezoeken van de verschillende evenementenlocaties, het tekenen van de plattegronden en het beunen in de week zelf. Als iedereen straks, door mijn draaiboek, weet wat er moet gebeuren, alle leveranciers er op tijd zijn en de showtime vloeiend verlopen is, is mijn taak goed gelukt. Ruimtelijk inzicht, praktische instelling, grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, planmatigheid en het beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

12 Informatie avond Op dinsdag 23 mei vindt de bestuurs informatieavond plaats in de kelder van Café Philip. Inloop is vanaf 19:15 uur en de informatieavond begint om uur. Tijdens deze informatieavond krijg je een kijkje in het leven van de TOP bestuursleden, krijg je relevante informatie over een bestuursjaar bij TOP en heb je de kans om vragen te stellen of te kletsen met de huidige bestuursleden. Wanneer je bent aangenomen, is er op de maandagavond, 20 juni, een kennismakingsborrel. Wat moet je doen? Solliciteren op de vacatures is mogelijk door een te sturen naar tilburguniversity.edu, met daarin de volgende informatie: - CV - Een motivatiebrief waarin jij jezelf kort voorstelt (Wie ben je? Wat studeer je? Hobby s? Interesses? Waarom moeten wij jou kiezen?) en waarin jij jouw voorkeur voor twee bestuursfuncties aangeeft met een korte motivatie. Je sollicitatie dient uiterlijk op 2 juni verstuurd te zijn. Naar aanleiding van jouw sollicitatie per ontvang je van ons een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats van 6 juni tot en met 8 juni. Op vrijdag 9 juni krijg je te horen of je door bent naar de tweede ronde. Vervolgens wordt op 16 juni het kandidaatsbestuur bekend gemaakt. Mocht je na het lezen van dit informatiepakket nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op per telefoon, of kom bij ons langs op de TOP kamer, E202, in het Esplanade gebouw op de campus van Tilburg University. Telefoon: Whatsapp: top@uvt.nl

WORD JIJ DEEL VAN HET NIEUWE TOP BESTUUR?

WORD JIJ DEEL VAN HET NIEUWE TOP BESTUUR? WORD JIJ DEEL VAN HET NIEUWE TOP BESTUUR? INHOUD 1. TOP Week algemeen 2. Organisatie 3. Wat houdt TOP bestuurslid zijn in? 3.1. Bestuursperiode 3.2. Structuur 3.3. Making Memories 3.4. Vergoeding 4. Bestuursfuncties

Nadere informatie

Informatiepakket Commissies TOP Week

Informatiepakket Commissies TOP Week Informatiepakket Commissies TOP Week 2017 Inhoud TOP Week algemeen 3 Organisatie 4 Wat houdt een TOP commissielid zijn in? 5 Commissieperiode Structuur Vergaderingen Making memories Vergoeding Welke commissies

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Heb je zelf eerder een superleuke TIK of TOP-week gehad? En zou je deze in 2015 graag zelf willen organiseren? Dit is je kans! We zoeken namelijk vanaf september 2014, 7 enthousiaste

Nadere informatie

Inf rmatiepakket. C mmissies. T P-week

Inf rmatiepakket. C mmissies. T P-week o Inf rmatiepakket o o C mmissies T P-week 2016 INHOUD Algemeen TOP-week... 3 Organisatie... 4 Wat houdt een TOP commissielid zijn in?... 5 Commissieperiode Structuur Vergaderingen Gezelligheid Vergoeding

Nadere informatie

STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET

STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET 1 2019 Inhoud Algemeen TOP Week Organisatie Wat houdt een TOP commissielid zijn in? Commissieperiode Structuur Vergaderingen Gezelligheid Vergoeding

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Heb je zelf eerder een superleuke TIK of TOP-week gehad? En zou je deze in 2014 graag zelf willen organiseren? Dit is je kans! We zoeken namelijk vanaf september 2013, 6 enthousiaste

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016

Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016 Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. VOORWOORD 2. WAT IS INTEGRAND 3. WAT HOUDT EEN BESTUURSJAAR IN? 4. FUNCTIES 5. SOLLICITATIEPROCEDURE 1.

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? Voorzitter Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2017-2018 Integrand Groningen Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Algemeen 4. Wat houdt een bestuursjaar Integrand Groningen in? a.

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand Amsterdam in? 4. Functies a. Voorzitter

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Wat is Integrand?... 4 Missie en visie... 4 Core business... 4 Structuur van Integrand...

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Algemeen b. Voorzitter c. Vicevoorzitter/HR-manager

Nadere informatie

VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR

VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR VOORWOORD Beste Utrechtse student, Momenteel is het vijfde bestuur van VIDIUS nog hard aan het werk om jouw belangen te behartigen. Gevraagd en ongevraagd laten wij horen wat

Nadere informatie

Zoekboekje Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen!

Zoekboekje Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen! Zoekboekje 2017-2018 Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen! bestuursfunctie bij DWARS Groningen Wil jij een jaar lang bezig houden met groene en linkse politiek? Bestuurlijke en politieke ervaring

Nadere informatie

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2019-2020 WORD BESTUURSLID BIJ SOLVE CONSULTING! Bestuursjaar bij SOLVE Wie

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten 2012 2013 Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NEWS) is een netwerk van ruim 3000 Nederlandse studenten die een studie

Nadere informatie

Word jij het nieuwe gezicht van sv PAP?

Word jij het nieuwe gezicht van sv PAP? Word jij het nieuwe gezicht van sv PAP? Bestuursinformatieboekje 2016-2017 Inhoud Voorwoord 3 Het bestuur 4 Voorzitter 4 Secretaris 5 Penningmeester 5 Coördinator Studie-inhoudelijk 6 Coördinator intern

Nadere informatie

Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Criminologie In Actie

Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Criminologie In Actie Word actief lid en solliciteer voor een commissie! Waarom in een commissie? Leerzaam samenwerken, organiseren, plannen, contact leggen Leer studenten uit je eigen en andere jaren beter kennen Gezelligheid

Nadere informatie

Bestuursjaar SOOZ STUDENTEN OVERLEG ORGAAN ZWOLLE

Bestuursjaar SOOZ STUDENTEN OVERLEG ORGAAN ZWOLLE Bestuursjaar SOOZ STUDENTEN OVERLEG ORGAAN ZWOLLE Bestuur Mulder 2018-2019 Wat is het SOOZ? Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) is opgericht in 1983. Het SOOZ is de belangenbehartiger voor alle

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2016-2017 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013

Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013 Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013 Voorwoord Beste lezer, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie binnen studievereniging TeMa. Voor je ligt het bestuur informatiepakket van TeMa.

Nadere informatie

Integrand Maastricht Dan bereik je meer.

Integrand Maastricht Dan bereik je meer. Integrand Maastricht 2017-2018 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar in? 4. Functies 5. Sollicitatieprocedure 6. Meer informatie 1.

Nadere informatie

Vereniging Almere 90 Baseball & Softball Club

Vereniging Almere 90 Baseball & Softball Club Penningmeester Zonder een goede penningmeester geen vereniging! De penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur. De penningmeester is verantwoordelijk voor het beheer van alle inkomsten en uitgaven

Nadere informatie

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij? SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Affiniteit met consultancy Maatschappelijke betrokkenheid Analytisch denkvermogen Ambitie en ondernemerschap Sociaal vaardig Wat vragen wij? Gemiddeld 20 uur per week

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

Bètabanenmarkt bestuursjaar

Bètabanenmarkt bestuursjaar Bètabanenmarkt bestuursjaar 2018-2019 Vind jij de Bètabanenmarkt gaaf? Lijkt het je leuk om extra ervaring op te doen met het organiseren van een groot evenement? Solliciteer dan nu (voor 11 april) voor

Nadere informatie

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER.

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. VOORWOORD Beste student, Dit is de informatiebrochure over een bestuursjaar bij Integrand Utrecht. Twee keer per jaar wisselt de helft van het bestuur en

Nadere informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc!

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! Beste student, Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! In juni 2017 zullen er vier bestuursleden aftreden. Vijf bestuursleden (voorzitter, penningmeester, een masterfunctionaris

Nadere informatie

WORD JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN PAP?

WORD JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN PAP? WORD JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN PAP? BESTUURSINFORMATIEBOEKJE 2015-2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Het bestuur 4 Voorzitter 4 Secretaris 5 Penningmeester 5 Coördinator Studie-inhoudelijk 6 Coördinator Ontspanning

Nadere informatie

Vind je het harstikke leuk bij DWARS, en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur!

Vind je het harstikke leuk bij DWARS, en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van DWARS! Vind je het harstikke leuk bij DWARS, en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Als bestuurslid

Nadere informatie

Integrand Tilburg 2015 2016. Dan bereik je meer.

Integrand Tilburg 2015 2016. Dan bereik je meer. Integrand Tilburg 2015 2016 Dan bereik je meer. INLEIDING Ben jij ambitieus, een teamspeler en wil jij je competenties verder ontwikkelen? Wil je tevens een jaar lang intensief kennismaken en samenwerken

Nadere informatie

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur!

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van DWARS! Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Als bestuurslid

Nadere informatie

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Rotterdam! Sollicitatiedeadline: Zondag 29 april uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Rotterdam! Sollicitatiedeadline: Zondag 29 april uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij? SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Ben/heb jij: Een affiniteit met consultancy; Maatschappelijk betrokken; Een analytisch denkvermogen; Ambitieus en ondernemend; Sociaalvaardig. Wat vragen wij? Gemiddeld

Nadere informatie

Integrand Maastricht Dan bereik je meer.

Integrand Maastricht Dan bereik je meer. Integrand Maastricht 2019 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar in? 4. Functies 5. Sollicitatieprocedure 6. Meer informatie Bestuur

Nadere informatie

FaculteitsVerenigingen Overlegorgaan Groningen

FaculteitsVerenigingen Overlegorgaan Groningen Bestuur 2014/2015 Voor het verenigingsjaar 2014/2015 is het FVOG op zoek naar een nieuw bestuur dat zich een jaar lang wil inzetten voor de belangenbehartiging van alle faculteits- en studieverenigingen

Nadere informatie

Informatiepakket SSA bestuur

Informatiepakket SSA bestuur Informatiepakket SSA bestuur Stichting Studenten Activiteiten Zernikeplein 11 Kantoor A2.11 9747 AS Groningen 050 595 4094 www.ssaweb.nl www.facebook.com/stichting.studentenactiviteiten Informatiepakket

Nadere informatie

Infopakket bestuursfunctie

Infopakket bestuursfunctie Infopakket bestuursfunctie Inleiding Wellicht ken je Amsterdam United al van de #ITooAmUvA, wellicht ken je Amsterdam United van een van onze events zoals het Zwartepiet-symposium, of wellicht ken je Amsterdam

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste geïnteresseerde, Dat

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Functieomschrijvingen bestuur 2013 2014 Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS) is een netwerk van ruim 3000 Nederlandse studenten die een studie in

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2016-2017 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste geïnteresseerde, Dat

Nadere informatie

Voorwoord. Lief lid, Wij kijken uit naar je sollicitatie! Liefs, het 10 e ODIOM-bestuur

Voorwoord. Lief lid, Wij kijken uit naar je sollicitatie! Liefs, het 10 e ODIOM-bestuur Informatiepakket ODIOM-bestuur 2012-2013 Voorwoord Lief lid, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie binnen studievereniging ODIOM, de studievereniging voor studenten van Pedagogische

Nadere informatie

mercuriusbestuur informatiefolder

mercuriusbestuur informatiefolder mercuriusbestuur informatiefolder inhoud voorwoord over mercurius het bestuur in het algemeen voorzitter secretaris penningmeester commissaris studie commissaris carrière commissaris sociaal waarom bestuur

Nadere informatie

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5 Vrijwilligersboek Inhoudsopgave 1 Voorwoord 3 2 Algemene informatie 4 3 Bestuursfuncties 5 3.1 Voorzitter 6 3.2 Secretaris 7 3.3 Penningmeester 8 3.4 Scheidsrechters coördinator 9 3.5 Sponsoring 10 3.6

Nadere informatie

Nie uwsb rie f Stichting OE R S T I C H T I N G O N D E R W I J S E V A L U A T I E R A P P O R T J A A R G A N G 4, NR. 3 ( M A A R T 2 0 1 1 )

Nie uwsb rie f Stichting OE R S T I C H T I N G O N D E R W I J S E V A L U A T I E R A P P O R T J A A R G A N G 4, NR. 3 ( M A A R T 2 0 1 1 ) Nie uwsb rie f Stichting OE R S T I C H T I N G O N D E R W I J S E V A L U A T I E R A P P O R T J A A R G A N G 4, NR. 3 ( M A A R T 2 0 1 1 ) Nieuwsbrief Stichting OER Stichting Onderwijs Evaluatie

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V VOORZITTER MHC WOERDEN ENTHOUSIASTE, BETROKKEN EN AMBITIEUZE BESTUURDER VAN MHC WOERDEN VOORZITTER MHC WOERDEN Als voorzitter vervul je een spilfunctie binnen MHC Woerden. Je verenigt, verbindt en organiseert vanuit de betrokkenheid

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur

Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur Stichting Studenten Activiteiten Zernikeplein 11 kantoor A2.11 9747 AS Groningen 050-595 4094 www.ssa-web.nl www.facebook.com/stichting.studentenactiviteiten Stichting

Nadere informatie

6Het voorbereidingsdraaiboek

6Het voorbereidingsdraaiboek DC 6Het voorbereidingsdraaiboek In dit dc-thema vind je informatie over het voorbereiden van een evenement. Het is een soort checklist van tien aandachtspunten, om te controleren of je niets vergeten bent.

Nadere informatie

Integrand Leiden 2014-2015

Integrand Leiden 2014-2015 Integrand Leiden 2014-2015 Dan bereik je meer Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een bestuursjaar bij Integrand Leiden. Elk half jaar wisselt de helft van het bestuur en is er een

Nadere informatie

1. Functieomschrijvingen

1. Functieomschrijvingen Beleidsplan Bestuur 2011 2012 1. Functieomschrijvingen Voorzitter De functie van Voorzitter wordt dit jaar bekleed door Erlijn Netz. De Voorzitter heeft zitting in het dagelijks bestuur van de vereniging

Nadere informatie

!!!!!! Integrand Groningen 2014 2015. Dan bereik je meer.

!!!!!! Integrand Groningen 2014 2015. Dan bereik je meer. Integrand Groningen 2014 2015 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. VOORWOORD 2. WAT IS INTEGRAND 3. WAT HOUDT EEN BESTUURSJAAR IN? 4. FUNCTIES 5. SOLLICITATIEPROCEDURE 6. MEER INFORMATIE Beste

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Beste geïnteresseerde, Dat je deze informatiebrochure nu voor je hebt liggen betekent dat je interesse hebt in een parttime bestuursjaar

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016 Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016 INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand - Visie - Missie 3. Een Bestuursjaar bij Integrand Nijmegen - Accountmanagement - Functies

Nadere informatie

Bestuursdocument Informatie over een bestuursjaar bij Studievereniging Ilythia

Bestuursdocument Informatie over een bestuursjaar bij Studievereniging Ilythia Bestuursdocument Informatie over een bestuursjaar bij Studievereniging Ilythia Maart 2015 Voorwoord. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar bij SV Ilythia! In dit document wordt alle relevante

Nadere informatie

Taakomschrijving Landelijk Bestuur E&R

Taakomschrijving Landelijk Bestuur E&R Taakomschrijving Landelijk Bestuur E&R Het doel van het landelijk bestuur wordt als volgt verwoord: ondersteuning en toerusting van de projecten zodat zij het doel van de vereniging kunnen verwezenlijken.

Nadere informatie

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk.

Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. Een groeiende vereniging, dat houden we samen sterk. 1 Contents Openstaande vacatures binnen MHC Uitgeest We hebben een gezonde, groeiende vereniging. Met het groter worden van de vereniging, hebben we

Nadere informatie

Werken bij De Kindertelefoon: iets voor jou?

Werken bij De Kindertelefoon: iets voor jou? Werken bij De Kindertelefoon: iets voor jou? Deze folder gaat over de doelstelling en uitgangspunten van de Kindertelefoon, de inhoud van het vrijwilligerswerk, de training en de sollicitatieprocedure

Nadere informatie

Je leert in deze les meer over solliciteren en het maken van een CV. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je deze kunt inzetten.

Je leert in deze les meer over solliciteren en het maken van een CV. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je deze kunt inzetten. 47 2016 HOOFDDOEL Lezen & Schrijven Je leert in deze les meer over solliciteren en het maken van een CV. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je deze kunt inzetten. NEDERLANDS Solliciteren kun je

Nadere informatie

Afdeling Veldhoven Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016

Afdeling Veldhoven Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016 Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016 Taakomschrijving: Wijk coördinator Activiteiten De wijk coördinator draagt zorg voor een goede uitvoering van de activiteiten

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Reader bestuursinteresse SIB

Reader bestuursinteresse SIB Reader bestuursinteresse SIB Informatie over het bestuursjaar, de functies en het sollicitatieproces Formatiecommissie 2017-2018 Reader - Bestuursinteresse voor 2018-2019 Zit je erover na te denken om

Nadere informatie

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP

Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Voorstel tot wijziging huidige gang van zaken VIP Algemene ledenvergadering 18 januari 2017 Britt Mirlynn van Vliet Voorzitter Secretaris Penningmeester Externe Contacten Dit plan is geschreven, omdat

Nadere informatie

3.6 Werving en selectie van leden voor de familieraad

3.6 Werving en selectie van leden voor de familieraad 3.6 Werving en selectie van leden voor de familieraad Een familieraad binnen een GGZ-instelling kan op verschillende manieren georganiseerd zijn: één familieraad voor de hele instelling, een centrale familieraad

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Februari 2019 - februari 2020 Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

S.V. Eudaimon Eudaimaon@live.nl www.eudaimon.nl. Verenigingsgids

S.V. Eudaimon Eudaimaon@live.nl www.eudaimon.nl. Verenigingsgids S.V. Eudaimon Eudaimaon@live.nl www.eudaimon.nl Verenigingsgids Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Visie... 5 Activiteiten... 7 Algemene Ledenvergadering... 8 Kamer van Koophandel... 8 Financiën...

Nadere informatie

Inhoud van dit boekje

Inhoud van dit boekje Beste student, Super dat je nadenkt over een bestuursfunctie binnen met Groninger Studenten Toneel 2017-2018. Het GST is een jonge organisatie waar jij als bestuurslid de mogelijkheid hebt om iets toe

Nadere informatie

T.S.S.V. Spartacus stelt zich ten doel: a. Het bevorderen van fitness en krachtsport in de meest ruime zin.

T.S.S.V. Spartacus stelt zich ten doel: a. Het bevorderen van fitness en krachtsport in de meest ruime zin. Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Paragraaf 1 Paragraaf 2 Doel van de vereniging T.S.S.V. Spartacus stelt zich ten doel: a. Het bevorderen van fitness en krachtsport in de meest ruime zin. T.S.S.V. Spartacus tracht

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 01-01 1. Voorwoord Hierbij presenteren wij het ASCI beleidsplan voor het studiejaar 01-01. Met dit beleidsplan willen we inzicht geven in de richting die het bestuur komend jaar aan ASCI wil

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014

Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014 Sollicitatieformulier Commissies Studiejaar 2013-2014 Algemeen Met dit formulier solliciteer je voor een functie in één van de commissies van S.F.V. Cedo Nulli om zo actief lid te worden. Actief lidmaatschap

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar September 2019 - September 2020 Inhoud Voorwoord... 3 De Stichting Integrand... 5 Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen... 6 Accountmanagement...

Nadere informatie

juni Jacqueline van Laar COLOFON

juni Jacqueline van Laar  COLOFON juni 2017 - Jacqueline van Laar info@schakelom.nl www.schakelom.nl COLOFON BELANGRIJKE NOOT VOOR DE LEZER Behoudens de in of krachtens de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur

Commissies Studievereniging PAP. Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur Commissies 2019-2020 Studievereniging PAP Opgesteld door: Het 18 e Kandidaatsbestuur 1. Alumnicommissie Deze commissie organiseert samen met de universiteit activiteiten voor alumni. Alumni zijn (ex-)pap-leden

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Sollicitatie- en aanstellingsprocedure bestuur 2014 2015 Ibn Battuta

Sollicitatie- en aanstellingsprocedure bestuur 2014 2015 Ibn Battuta Sollicitatie- en aanstellingsprocedure bestuur 2014 2015 19 februari Aanmeldingsprocedure begint Als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie bij lever je individueel in tweevoud een motivatiebrief

Nadere informatie

Twente 2014 2015. De student bekend maken met het bedrijfsleven. Integrand Twente 2014 2015, De student bekend maken met het bedrijfsleven!

Twente 2014 2015. De student bekend maken met het bedrijfsleven. Integrand Twente 2014 2015, De student bekend maken met het bedrijfsleven! Twente 2014 2015 De student bekend maken met het bedrijfsleven Inhoud brochure 1. VOORWOORD 2. WAT IS INTEGRAND 3. WAT HOUDT EEN BESTUURSJAAR IN? 4. FUNCTIES 5. SOLLICITATIEPROCEDURE 6. MEER INFORMATIE

Nadere informatie

Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE -

Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE - Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE - Parttime bestuursjaar FEBRUARI 2018 FEBRUARI 2019 Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

Bestuursjaar! Informatiepakket ZaZa-bestuur 2012-2013

Bestuursjaar! Informatiepakket ZaZa-bestuur 2012-2013 Bestuursjaar! Informatiepakket ZaZa-bestuur 2012-2013 Voorwoord Lief lid, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie binnen ZaZa, de studievereniging voor studenten Nederlands in Groningen.

Nadere informatie

Onderzoeksplan. Onderzoeksdoel. Doelgroep. Locatie. Wanneer. Tijdsduur

Onderzoeksplan. Onderzoeksdoel. Doelgroep. Locatie. Wanneer. Tijdsduur Onderzoeksplan Onderzoeksdoel Het doel van dit interview is om erachter te komen hoe de doelgroep van ASML er precies uit ziet, en welke eisen deze doelgroep stelt aan hun toekomstige werkgever/stagebedrijf.

Nadere informatie

Beleidsplan Studievereniging voor Octrooirecht. Juni 2016

Beleidsplan Studievereniging voor Octrooirecht. Juni 2016 Beleidsplan 2016-2017 Studievereniging voor Octrooirecht Juni 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Bestuur & Commissies 3. Leden 4. Bekend maken 5. Activiteiten 6. Nieuwsbrief 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Trainersopleiding 2014

Trainersopleiding 2014 Trainersopleiding 2014 Remind Keizersgracht 253, Amsterdam www.remindlearning.nl trainersopleiding@remindlearning.nl Uitleg van de trainersopleiding In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind

Nadere informatie

Beleidsplan Studievereniging voor Octrooirecht. Juni 2017

Beleidsplan Studievereniging voor Octrooirecht. Juni 2017 Beleidsplan 2017-2018 Studievereniging voor Octrooirecht Juni 2017 1. Inleiding 2 2. Bestuur en commissies 2 3. Leden 5 4. Bekend maken 6 5. Activiteiten 7 6. Nieuwsbrief 7 1 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

INTEGRAND Twente sept sept De studentbestuurders van nu zijn de toekomstige bestuurders van Nederland

INTEGRAND Twente sept sept De studentbestuurders van nu zijn de toekomstige bestuurders van Nederland INTEGRAND Twente September 2019 - September 2020 Inhoud Brochure I. VOORWOORD II. OVER INTEGRAND III. BESTUURSJAAR BIJ INTEGRAND IV. FUNCTIES V. BESTUURSLEDEN VI. SOLLICITATIEPROCEDURE I VOORWOORD Beste

Nadere informatie

Jaargang 2018 September

Jaargang 2018 September Jaargang 2018 September De eerste maand van het nieuwe studiejaar zit er alweer op. Dit betekend ook dat maar liefst zes van onze leden zijn begonnen aan het HARD bestuursjaar 2018-2019. Ieder heeft zijn

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur 2017-2018 Beste geïnteresseerde, Dat je deze informatiebrochure nu voor je hebt liggen betekent dat je interesse hebt in een parttime bestuursjaar

Nadere informatie