NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NEW HOLLAND LM5OOO LM5O4O LM5O6O LM5O8O"

Transcriptie

1 NEW HOLLAND LMOOO LMOO LMOO LMO8O

2 MEER PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN. SUPERIEUR ZICHT EN COMFORT. BEWEZEN KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID. MINDER ONDERHOUD, MEER WERK. TECHNISCHE GEGEVENS. NEW HOLLAND LM. GLOEDNIEUW DESIGN. De nieuwe New Holland LM-reeks bestaat uit krachtige, stabiele en cofortabele verreikers van pk et een uitgebreide keuze odellen die voor verschillende eindgebruikers geschikt zijn. Alle odellen beschikken over de Vision-cabine voor een uitstekend panoraisch zicht, de door New Holland gepatenteerde aandrijflijn, en een chassis et hoek-tot-hoek -wielbasis en een uitzonderlijk sterke giek. Voor extra verfijning profiteren de LM-verreikers van een in lijn geplaatste otor et een in de sector unieke driepuntsbevestiging o de trillingen van de otor en transissie te depen. De veelzijdigheid van de LM wordt verbeterd door een uitzonderlijke stabiliteit en verfijning die bijdragen tot een grote tractie en uitstekend evenwicht. De zijdelings geplaatste otor van de LM is zeer perforant. LM Delta - nieuwe definitie van waarde De New Holland LM Delta-odellen werden aanvankelijk ontworpen voor taken als het hanteren van allerhande balen of grote zakken eststof, of het werken et grote graanbakken en paletten. Alle varianten worden door otoren van pk aangedreven, en beschikken over een gebruiksvriendelijke, ultifunctionele joystick, krachtige hydrauliek van de tandwielpop en Powershuttle-transissies van k/u et vier versnellingen. Het cofort van elk type bestuurder wordt in de volledig glazen en rustige Vision-cabine verzekerd. Dankzij het vooruitstrevende design kunnen tal van opties, zoals airconditioning en hydraulische aansluitingen achteraan, worden bevestigd. LM Delta. Eleentaire zuinigheid. Eersteklas prestaties. LM Plus - Uitgerust o u nog eer te geven De New Holland LM Plus-odellen zijn perfect uitgerust o onder andere est te verplaatsen, op hopen kuilvoeder te werken of lange afstanden af te leggen. Wanneer een grote opbreekkracht en snelle werkcycli prioritair zijn, hebben Plus-odellen de nodige hydraulische spierkracht o uitstekende prestaties te leveren. De LM Plus is uitgerust et dezelfde otor van pk als de Delta-odellen en kan et een Powershuttle- of PowerShift -transissie van k/u et vier versnellingen worden uitgerust. Met de PowerShift transissie kan de bestuurder snel op- en afschakelen en geakkelijk op de weg werken, balen op het veld inladen en snel verplaatsen. LM Plus. Alles wat u standaard nodig hebt. Pakket Delta Plus Modellen LM LM LM8 LM LM LM8 Max. verogen ISO 9 - ECE R bij tp (kw/pk) 88/ 88/ Max. hefhoogte (), 7, 9,, 7, 9, Max. hefverogen (kg) Type hydraulische pop Tandwielpop Tandwielpop / Variabele pop Hydraulisch debiet (lp) / Hydraulische bediening Multifunctionele joystick Multifunctionele, proportionele joystick Transissie Powershuttle Powershuttle / PowerShift

3 MEER PRODUCTIVITEIT EN VERMOGEN. Capaciteit / reikwijdte verhouding Alle LM-odellen hebben een groter otorverogen en koppel, verhoogde hefcapaciteit, grotere hefhoogtes en een hydraulisch verogen dat groter is dan dat van voorgangers et de otor achteraan. Deze verbeteringen kunnen ten volle worden benut dankzij een cobinatie van de unieke designeigenschappen van de New Holland LM. Zo zijn er de gepatenteerde aandrijflijn en het chassis et hoek-tot-hoek - wielbasis voor extra otorverogen. Het verbeterde hef- en reikverogen levert de eindgebruiker echte productiviteitsvoordelen op. % 9% 8% 7% % +% % eer verogen. % eer koppel. % eer capaciteit. Het verogen neet toe van 9 pk tot pk en het koppel stijgt aanzienlijk van 98 N tot N, in vergelijking et de vorige generaties New Holland-verreikers. Bij het LM-odel bijvoorbeeld neet het hefverogen toe van, ton tot, ton en de hefhoogte van,8 tot 7,. New Holland heeft het hydraulische systee van de LM-verreikers volledig herwerkt o het verogen te vergroten en de werkteperaturen te verlagen. Er werden bredere hefcilinders voorzien o een groter oliedebiet ogelijk te aken. Daardoor is er eer verogen beschikbaar o de telescopische giek op te heffen en uit te schuiven. Zelfs de basisuitrusting bevat de functies load sensing en een proportionele joystick et flow sharing. % LM LM-A Concurrent Concurrent Tot % betere capaciteit/reikverogen De capaciteit/reikverogenverhouding van de nieuwe LM-verreikers na et eer dan % toe in vergelijking et de vorige odellen. Daardoor kunt u et een copactere achine eer veeleisende taken uitvoeren. Prestaties ozetten in productiviteit De New Holland-ingenieurs weten al langer dan vandaag dat het otorverogen en de hydraulische prestaties verhogen niet voldoende zijn o de productiviteit van verreikers te vergroten. Andere factoren zoals wendbaarheid, zicht en stabiliteit zijn van cruciaal belang opdat de bestuurder het potentieel van de achine ten volle kan benutten.

4 SUPERIEUR ZICHT EN COMFORT. Bij het ontwerp van de LM-verreikers begonnen de New Holland-ingenieurs et de cabine. Uit de feedback van dealers en klanten blijkt dat het cofort van de bestuurder nog altijd een belangrijke prioriteit is. Onderzoek blijft aantonen dat een cofortabele bestuurder een productieve bestuurder is. De Vision-cabine heeft een aantal kenerken die haar van de concurrentie onderscheiden. De ruie cabine is voorzien van een volledig glazen deur en biedt niet alleen aan de rechterkant, aar ook vooraan en aan de zijkanten een uitstekend zicht. Het interne volue van de cabine is daardoor toonaangevend. Vorig odel. LM. Briljant cofort Dankzij de kleine details zijn de LM Delta- en Plus-odellen zo geakkelijk te bedienen. Mede door de brede en gebruiksvriendelijke deur, en het panoraische zicht op de hele achine tijdens het werken, biedt de Vision-cabine eer ruite, zicht en cofort. O nog cofortabeler over de weg te kunnen rijden, kan optioneel een giekophanging worden geïnstalleerd o vlotter te rijden. Alle odellen zijn uitgerust et een lichte en geakkelijk te bedienen, ultifunctionele joystick die in de arsteun is geonteerd o de voornaaste functies heffen/neerlaten en kantelen/vullen proportioneel te bedienen. Machines et de ultifunctionele, proportionele joystick hebben het bijkoende voordeel dat ze het uitschuiven en intrekken proportioneel kunnen bedienen. De cabine is op isolatieblokken geonteerd, en saen et de driepuntsotor en het depingssystee voor de trillingen van de transissie zorgt dit voor een rustige (7 dba) en trillingsvrije werkogeving. De ventilatie et een groot luchtdebiet of de optionele airconditioning zijn ontworpen o in de winter voor warte en in de zoer voor verkoeling te zorgen. Briljant zicht - Een blinde hoek die % kleiner is Een aantal designkenerken zorgen er saen voor dat een LM-bestuurder een uitstekend panoraisch zicht heeft. De giek heeft een lage draaihoogte, en de anier waarop het koetswerk en de spatborden werden ontworpen, dragen ertoe bij dat de bestuurder eer ziet. De ruie cabine aakt ook een relatief hoge zitpositie ogelijk, waardoor de bestuurder vooraan nog eer ziet. Uit etingen blijkt dat de dode hoek % kleiner is op de nieuwe LM-odellen dan op de vorige.

5 BEWEZEN KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID. De New Holland LM-verreikers werden ontworpen o eer dan alleen uitzonderlijke prestaties te leveren. Ook et de productkwaliteit en de betrouwbaarheid werd rekening gehouden. O deze uitzonderlijk efficiënte verreikers nog betrouwbaarder te aken, genieten ze van het gebruik van tal van geteste onderdelen. De hoogperforante Tier -otoren zijn van dezelfde failie die ook andere New Holland-tractoren aandrijft, waaronder odellen uit de operkelijke T-reeks. De assen, reen en transissies zijn gebaseerd op de ontwerpen die in bestaande New Holland-verreikers, industriële laders en graafachines zijn gebruikt. Het hydraulische systee is opgebouwd rond een concept et een beperkte druk en hoog debiet, dat bewezen heeft de werkteperaturen te doen dalen. De stevige giek en het robuuste chassis et hoek-tot-hoek -wielbasis werden vóór de productie aan een stressanalyse, uitvoerige operationele tests en de ening van de eindgebruiker onderworpen. Vlot lopende otor en transissie In vergelijking et de bestaande New Hollandotorodellen et otor achteraan, is het koelverogen van de LM aanzienlijk toegenoen; tot twee keer eer voor de transissie en de helft eer voor de otor. Het ventilatiesystee onder de otorkap zorgt er op uiterst efficiënte wijze voor dat koele lucht wordt binnengetrokken en ware lucht wordt uitgestoten, waardoor het koelverogen van zonsopgang tot zonsondergang wordt gehandhaafd. Koel lopende hydrauliek New Holland heeft het hydraulische systee op de LM- verreikers volledig herwerkt. Het voornaaste doel was ervoor te zorgen dat de hydrauliek gedurende lange werkperioden en bij hoge ogevingsteperaturen optiaal efficiënt blijft werken. Dit werd ogelijk geaakt door de werkdruk te verlagen, het debiet van de hydraulische pop te vergroten en brede hydraulische hefcilinders te voorzien. Het koelverogen na instens vier keer toe in vergelijking et de huidige New Holland-odellen et otor achteraan. Getest in elke fase De testprograa s van New Holland duren voort. De feedback van bestuurders uit alle arkten wordt voortdurend beoordeeld o te garanderen dat de LM- verreikers bij alle toepassingen en werkostandigheden betrouwbare prestaties leveren. Elke achine wordt aan het einde van de productielijn en vóór verzending naar de eindgebruiker gecontroleerd.

6 MINDER ONDERHOUD, MEER WERK. New Holland streeft er voortdurend naar o het vereiste onderhoud voor alle producten te beperken door langere onderhoudsintervallen te voorzien, die de bedrijfskosten over de hele levensduur beperken. LM-verreikers profiteren van die inspanningen, et nagenoeg de langste onderhoudsintervallen in hun klasse. De LM-verreikers brengen tot % inder onderhoudskosten over uren* et zich ee ten opzichte van vorige odellen. *Afhankelijk van het gebruik van aanbevolen seeriddelen en hydraulische oliën, en het exclusieve gebruik van New Holland-filters en -onderhoudsonderdelen. Ruite o uw bedrijfskosten te beperken Het otorcopartient van de LM-verreikers werd zo ontworpen dat de otor en hydrauliek geakkelijk bereikbaar zijn. Daardoor is het onderhoud geakkelijker en inder tijdrovend. Dit zijn cruciale factoren voor het beperken van de stilstandtijd en de kosten. Daarbovenop biedt de nieuwe LM ook een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. TECHNISCHE GEGEVENS. AFMETINGEN C D Modellen LM LM LM8 A Lengte palletvork () B Wielbasis () A U C As tot onderuiteinde van de vork () 97 C As tot draagbalk () 9 Y G G D Lengte onderuiteinde van de vork tot tegengewicht () 9 D Lengte draagbalk tot tegengewicht () Z C E B D D I D Lengte voorband tot tegengewicht () E Totale lengte () 7 F Spoorinstelling () G Bodevrijheid () G Hoogte onder de trede () O I Lengte achteras tot tegengewicht () J Breedte cabine () W F K K Maxiale vorkafstand () O Dwarsdoorsnede vork () x x x J U Cabinehoogte () W Totale breedte (buitenste banden) () Y Terugrolhoek werktuig ( ) Z Storthoek werktuig ( ) Totale draaihoek (Y+Z) ( ) Draaicirkel banden () Totaal gewicht et vorken, volle brandstoftank en bestuurder (kg)

7 TECHNISCHE GEGEVENS Pakket Delta Plus Modellen LM LM LM8 LM LM LM8 Max. hefverogen (kg) Max. hefhoogte (), 7, 9,, 7, 9, Motor Type -cilinder NEF, Tier Cilinderinhoud (c ) 8 Aanzuiging Turbo et intercooler Max. verogen ISO 9 - ECE R bij tp (kw/pk) 88/ Max. koppel ISO 9 - ECE R bij tp (N) Transissie Powershuttle (x) O O O PowerShift (x) Reen Bediening Alle vier de wielen Type Hydraulische elektrische bediening Standaard Oliebadschijfreen Schijven per as 8 Assen Differentieelslot (Voor / Achter) Beperkte slip / vergrendeling Capaciteiten Hydraulische olie (l) 9 Brandstof (l) Hydrauliek Tandwielpop (lp/bar) / / / / / / Variabele pop (lp/bar) / / / Hydraulische bediening Multifunctionele joystick Multifunctionele, proportionele joystick Cabine Max. geluidsniveau (dba) 7 Zicht ( ) Ventilatie Verstelbare stuurkolo Stuurbekrachtiging Wielen & Banden Standaard Optioneel Optioneel Optioneel Standaard O Optioneel Niet beschikbaar Verwaring / Ventilator / Airconditioning WS / WS / Lier /7 R /7 R /8 R 9." R LADINGTABELLEN LM8 9 LM 7 LM 8 7 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg 8kg kg kg kg kg kg kg 7 7

8 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KLANTENONDERSTEUNING EN -INFORMATIE TOPBESCHIKBAARHEID. We zijn er altijd voor u: uur per dag, 7 dagen per week, heel het jaar door! Welke inforatie u ook nodig hebt, wat uw problee of vraag ook is, u hoeft enkel het gratis nuer* van de New Holland Top Service te bellen. TOPSNELHEID. Supersnelle levering van onderdelen: wanneer u ze nodig hebt, waar u ze nodig hebt! TOPPRIORITEIT. Snelle oplossingen tijdens het seizoen: odat uw oogst niet kan wachten! TOPTEVREDENHEID. Wij zoeken de oplossing die u nodig hebt, volgen ze op en houden u op de hoogte: tot u % tevreden bent! * Wanneer nodig kunt u New Holland Top Service contacteren op het nuer 8, uur op, 7 dagen op 7, het hele jaar door, gratis vanaf een vaste lijn. Vanaf een obiele telefoon kunt u New Holland Top Service bereiken op het volgende nuer:. Telefoneren vanaf een obiele lijn zal niet gratis zijn, aar gebeurt voor eigen rekening. Voor inforatie in verband et het prijstarief neet u best vooraf contact op et uw provider. Raadpleeg voor eer details uw New Holland-dealer! BIJ UW DEALER New Holland verkiest -seeriddelen Bezoek onze website: De gegevens in dit drukwerk dienen als puur inforatief beschouwd te worden; productwijzigingen door de fabrikant zijn ogelijk zonder voorafgaande kennisgeving. Het is ogelijk dat de tekeningen en foto s odellen tonen die uitsluitend in het buitenland verkrijgbaar zijn, of extra uitrustingen die niet tot het standaardodel behoren. Voor eer inforatie verwijzen wij u naar onze verkooppunten. Gepubliceerd door New Holland Brand Counications. Bts Adv. - Gedrukt in Italië - //9 - TP - (Turijn) - 7/NLO

De New Holland Top Service, beheerd in nauwe samenwerking met New Holland-dealers en de New Holland Parts and Service Teams, staat voor:

De New Holland Top Service, beheerd in nauwe samenwerking met New Holland-dealers en de New Holland Parts and Service Teams, staat voor: De New Holland Top Service, beheerd in nauwe saenwerking et New Holland-dealers en de New Holland Parts and Service Teas, staat voor: TOPBESCHIKBAARHEID. We zijn er altijd voor u: uur per dag, 7 dagen

Nadere informatie

LM5OOO LM5O4O I LM5O6O I LM5O8O

LM5OOO LM5O4O I LM5O6O I LM5O8O LM5OOO LM5OO I LM5O6O I LM5O8O NEW HOLLAND LM5. NIEUWE EIGENSCHAPPEN. NIEUWE LOOK De New Holland LM5-verreikers kregen een stijlvolle akeover et nieuwe interieurkleuren voor de cabines en plakplaatjes,

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

PM-, PH- en PX-serie ploegen.

PM-, PH- en PX-serie ploegen. PLOEGEN 02 GEDRAGEN WENTELPLOEGEN PM-, PH- en PX-serie ploegen. De gedragen wentelploegen van New Holland worden aangeboden in drie verschillende series: PM standaard gebruik, PH zwaar gebruik en PX extra

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN ROTORKOPEGGEN EN FREZEN 02 ROTORKOPEGGEN HP-, HPL- en HPM-serie rotorkopeggen. Het gamma New Holland rotorkopeggen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende tuin- en landbouwers. De

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND VOORLADERS VOOR NEW HOLLAND TRACTOREN SPECIAAL ONTWORPEN OM PERFECT BIJ ELKAAR TE PASSEN De voorladers van de 700TL-reeks zijn, op basis

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

technische fiche FT076NL_A_0413_MRT_P_PLUS

technische fiche FT076NL_A_0413_MRT_P_PLUS technische fiche www.anitou.co odellen o uit te kiezen Hefcapaciteit (op stepels) laadcentru op de laadvork MRT + MRT + MRT + MRT - MRT-X + MRT-X + MRT-X kg kg kg kg Hefhoogte.... Bandenaat -.. R Laadvork

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

HET HELE JAAR DOOR ONDERSTEUNING EN INFORMATIE VOOR KLANTEN VAN NEW HOLLAND

HET HELE JAAR DOOR ONDERSTEUNING EN INFORMATIE VOOR KLANTEN VAN NEW HOLLAND HET HELE JAAR DOOR ONDERSTEUNING EN INFORMATIE VOOR KLANTEN VAN NEW HOLLAND NEW HOLLAND EN UW DEALER STAAN ALTIJD AAN UW KANT Wij stellen voor onszelf de hoogste kwaliteits- en servicenormen voorop. Dat

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie T4512 Telescooplader Technische gegevens Kleine motor Grote motor Motorgegevens Fabrikant Yanmar Yanmar Motortype 3TNV82A 3TNV84T Cilinder 3 3 Vermogen (max.) kw (PS) 22,6 ( 31 ) 29,6 ( 40 ) bij (max.)

Nadere informatie

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN.

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. PERS ZO VEEL EN ZO LANG ALS NODIG: U GENIET VAN HOGE CAPACITEIT EN VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID. EFFICIËNTE INVOER EN PRECIES SNIJDEN VERHOGEN DE

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

New Holland. Een gamma grote balenpersen.

New Holland. Een gamma grote balenpersen. NEW HOLLAND BB9O4O New Holland. Een gamma grote balenpersen. Voor elk gewas, voor elke grootte New Holland heeft als marktleider voor grote balenpersen het meest uitgebreide gamma grote balenpersen op

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 NEW HOLLAND T3000 Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 2 I 3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 I3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat van kleinere

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF 2 3 ZEER WAARDEVOL. BRILJANTE PRESTATIES Omdat ze door moderne, zuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD4000F-tractoren bewezen design met

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

MOTOR BOVENWAGEN ONDERWAGEN HYDRAULISCH SYSTEEM GELUIDSNIVEAU INHOUDEN. Draaiend frame D-sectieframe, bestand tegen vervorming.

MOTOR BOVENWAGEN ONDERWAGEN HYDRAULISCH SYSTEEM GELUIDSNIVEAU INHOUDEN. Draaiend frame D-sectieframe, bestand tegen vervorming. TECHNISCHE GEGEVENS MOTOR Model... Isuzu AM-HKX Type... Watergekoelde -taktotor, directe inspuiting, coon rail Aanzuiging... Met turbocopressor et variabele geoetrie, interkoeling, gekoelde EGR Nafiltering...

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO

NEW HOLLAND BOOMER BOOMER 1OOO BOOMER 2OOO BOOMER 3OOO NEW HOLLAND 1OOO 2OOO 3OOO 4 6 8 11 1OOO 2OOO 3OOO TECHNISCHE GEGEVENS : COMPACTE TRACTOREN VAN NEW HOLLAND De compacte tractorreeks Boomer van New Holland zit boordevol nieuwe elementen. Wat uw toepassing

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040

NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 NEW HOLLAND T3000 T3010 T3020 T3030 T3040 2 3 VEELZIJDIG EN STIJLVOL VOOR ELKE BEHOEFTE T3000. BETAALBARE TRACTOREN MET LAGE BEDRIJFSKOSTEN GEDURENDE DE HELE LEVENSDUUR Ontworpen op maat van kleinere landbouwbedrijven

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND Geconnecteerde voertuigen voor efficiënte landbouw Geconnecteerd. Productief. Efficiënt. De landbouw evolueert voortdurend en beslissingen die u in een fractie van een seconde

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg MICRO GRAAFMACHINE 690 kg COMPACTE AFMETINGEN Yanmar is de enige fabrikant van een micrograafmachine in deze gewichtsklasse. Zeer compacte afmetingen > Breedte: slechts 690 mm. > Draaicirkel achter beperkt

Nadere informatie

TAKEUCHI TB KG

TAKEUCHI TB KG TAKEUCHI TB250 4965 KG INDRUKWEKKENDE GRAAFKRACHT & BETROUWBARE PRESTATIES TAKEUCHI TB250 DE TB250 IS ÉÉN VAN DE MEEST COMPACTE VIJF TONNERS DIE JE KUNT VINDEN. HIJ IS UITGERUST MET EEN INDRUKWEKKEND STERKE

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

TAKEUCHI TB215R 1575 KG

TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI De hydraulisch uitschuifbare onderwagen zorgt voor een COMPACT, ZONDER COMPROMIS IN CAPACITEIT TAKEUCHI TB215R DE TB215R IS HET ANTWOORD OP DE VRAAG VAN ONZE KLANTEN VOOR

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

ZEN design line. ClimateCare van Mitsubishi Electric. Specificaties. Zen. Je voelt het verschil. by Mitsubishi Electric. Climate Control systemen

ZEN design line. ClimateCare van Mitsubishi Electric. Specificaties. Zen. Je voelt het verschil. by Mitsubishi Electric. Climate Control systemen liatecare van Mitsubishi Electric. de naa ZEN. De essentie van ZEN is ongehecht zijn ag gezien worden aar is subtiel en inialistisch waardoor het akkelijk geabsorbeerd wordt in de ruite. Uiteraard bent

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB210RH HYBRIDE 1310 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB210RH HYBRIDE 1310 KG TB210RH HYBRIDE 1310 KG De TB210RH kenmerkt zich daarnaast door de SLANK IN ZIJN VORM, MULTIFUNCTIONEEL & DUURZAAM INZETBAAR TB210RH DE TB210RH 1 TONNER IS HET HYBRIDE BROERTJE VAN DE POPULAIRE TB210R.

Nadere informatie

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O

NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O NEW HOLLAND T8OOO T8O2O T8O3O T8O4O T8O5O 2 3 T8OOO SERIE. DE STIJL, PRESTATIES EN INNOVATIE DIE U VAN NEW HOLLAND VERWACHT Aangedreven door Tier III-conforme motoren, bieden de vier modellen van de T8000-reeks

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID 19,5-46 MF1500 pk Een uitgebreide serie trekkers voor landbouw en groenverzorging, voor agrarische en commerciële toepassingen VISIE INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER

Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER De nieuwe Kubota verreiker is een compacte machine die ontwikkeld is om te werken in kleine ruimtes. Dankzij de ruime cabine en het

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

TAKEUCHI TB225 DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225

TAKEUCHI TB225 DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225 2350 KG TB225 LANGVERWACHT: DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225 TAKEUCHI TB225 Deze twee tonner is ontwikkeld voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering op de

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

TAKEUCHI TB210R 1075 KG

TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI Het compacte ontwerp van de TB210R laat SLANK IN ZIJN VORM, BREED INZETBAAR TAKEUCHI TB210R DE TB210R 1 TONNER VERVANGT DE BEKENDE TB108. DEZE COMPACTE EN VEELZIJDIGE MACHINE

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

CESAB M300 1.5 3.5 ton

CESAB M300 1.5 3.5 ton CESAB M300 1.5 3.5 ton Vorkheftruck met diesel- of -aandrijving Stel hem op de proef www.cesab-forklifts.eu De nieuwe CESAB M300 is uitvoerig getest door ons team, nu is het uw beurt. Duizenden uren onderzoek,

Nadere informatie

Gemaakt op 9 oktober :11. Technische fiche MLT V CP. Verreikers

Gemaakt op 9 oktober :11. Technische fiche MLT V CP. Verreikers Technische fiche MLT 730-115 V CP Verreikers Gemaakt op 9 oktober 2018 14:11 Capaciteit Max. capaciteit Max. hijshoogte Max. bereik Max. verplaatsing in de hoogte Gewicht en afmetingen Leeg gewicht (met

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

KNIKLADERS 106 206 306 406 506

KNIKLADERS 106 206 306 406 506 KNIKLADERS 106 206 306 406 506 HOE HET BEGON... Mustang ging in de 19de eeuw van start als producent van toebehoren voor de landbouw om uit te groeien tot Mustang Compact Equipment, dé fabrikant van compacte

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie