Universele hakselaars

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Universele hakselaars"

Transcriptie

1 Universele hakselaars BNG / RM / NK 0 Perfecte hakselaar voor alle gewasresten!

2 De universele hakselaars van KUHN De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan wanneer er zo economisch mogelijk wordt gewerkt. De universele hakselaars van KUHN bieden u de volgende voordelen: Een maximale opbrengst door de versnelde vertering van gewasresten, behoud van de bodemstructuur, optimaal braaklandonderhoud en een betere bestrijding van onkruidopslag. Een ideale haksellengte - het gehakselde product is kort, wordt gelijkmatig verdeeld en wordt gemakkelijk in de bodem opgenomen. Zo kunnen de planten(wortels) zich beter ontwikkelen en wordt de lucht- en watercirculatie in de bodem verbeterd. Een optimale hakselkwaliteit, door het hoge toerental van de klepels, de grote rotordoorsnede, de lange klepels en het grote aantal messen per meter. Met werkbreedten, die op de grootte van uw bedrijf zijn afgestemd, haalt u de grootste opbrengsten binnen. Een hoger bedieningscomfort maakt de inzet van de machine voordeliger en drukt zo de bedrijfskosten naar beneden. KUHN vraagt nu reeds naar uw verlangens van morgen... en zet uw wensen om in zinvolle verdere verbeteringen. Lange levensduur en minimalisering van de onderhoudskosten staan daarbij op de voorgrond. Hoogste capaciteit bij gelijktijdige kostenvermindering - dat zijn de beslissende factoren voor de kwaliteit en winstgevendheid van uw oogst. Redenen genoeg om voor een KUHNhakselaars te kiezen!

3 STRO- EN BRAAKLANDHAKSELAAR NK 3201

4 UNIVERSELE-HAKSELAARS BNG BNG 230 / 270 / 310: met éénzijdig aangedreven ééndelige rotor 3 Breedverdeling De ideale oplossing voor het hakselen van stro uit zwaden. Speciale breedverdeelplaten zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van het gehakselde produkt. Achterrol Op verzoek kan voor de types BNG 230 en BNG 270 een achterrol geleverd worden, deze garandeert ook op ongelijke percelen een gelijkmatige maaihoogte. BNG-hakselaar met gesloten afdekkap De universele oplossing voor het verhakselen van droge niet afgemaaide gewasresten (zoals graanen maïsstoppels) en voor braakland. et grote hakselprogramma voor snel en effectief H hakselen van grote percelen. Technische gegevens BNG 230 BNG 270 Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen (kw/pk) Buitendiameter van de rotor (mm) / /63 BNG /71 BNG /

5 BNG 50: met tweedelige rotor en tweezijdige aandrijving Zijdelingse verstelling Bij het verhakselen van maïsstengels kan bij de BNG 230 de aanbouwbok 0 cm naar rechts verzet worden. 1. In het midden gelagerde dubbele rotor De beide rotorhelften worden in het midden gelagerd met twee, op de hoogste belastingen berekende, kogellagers. De, tot dicht tegen de middenplaat geplaatste klepelmessen, garanderen een verhakseling over de gehele breedte van de hakselaar. 2. Tweezijdige rotoraandrijving met krachtbanden Robuuste krachtbanden zorgen voor een betrouwbare krachtoverbrenging op de dubbele rotor. Door het omzetten van de poulies kan het rotortoerental verlaagd worden. 3. Aanbouw Het frame en de driepuntsbok wordt, evenals bij de andere modellen, op de hoogste belastingseisen getest Lengtetransport Voor de BNG 50 kan op verzoek een lengtetransport-inrichting geleverd worden voor wegtransport. Het omzetten van transport- in werkstand en omgekeerd gaat eenvoudig en is zonder gebruik van gereedschap uit te voeren. Lengtetransportinrichting met hydraulische bediening (BNG 50) Er is ook een lengtetransportstel leverbaar waarbij de hakselaar hydraulisch vanuit de trekkercabine in transportstand gebracht kan worden. Tijdens het werk worden de wielen omhooggeklapt.

6 UNIVERSELE-HAKSELAARS RM 120 / 155 / 10 / 210 / 20 / 20 / 320 / 00 De ideale machine voor de verzorging van grasland en voor het verhakselen van gewasresten. 5 A lle delen aan deze hakselaars zijn technisch volledig uitgetest, hebben grote dimensies en een grote stabiliteit. Dat betekent ook bij grote hoeveelheden organisch materiaal de beste condities voor een lage vermogensbehoefte. 2. Tweezijdig aangedreven rotor bij de RM 230/RM 00 Door de tweezijdige aandrijving worden de belastingen op de rotor gelijkmatig verdeeld. Door het omzetten van de poulies kan het rotortoerental aan de omstandigheden worden aangepast. 3. Koppelingsas met in de aandrijving geïntegreerde vrijloop Overbelastingen worden niet op de aandrijfriemen en andere onderdelen van de aandrijving overgebracht Uitstekende hakselkwaliteit De schroefvormig op de rotor geplaatste schepklepels garanderen een gelijkmatige, schokvrij ronddraaien van de rotor en een krachtige zuigwerking voor de beste maaikwaliteit. Door de geringe vermogensbehoefte wordt het rendement van de machine vergroot. 2 3 Technische gegevens RM 120 RM 155 Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen (kw/pk) Buitendiameter van de rotor (mm) / / RM / 605 RM /52 605

7 6 Opklapbare afdekplaat De hakselaars zijn standaard uitgevoerd met een dichte afdekplaat, die desgewenst ook opgeklapt kan worden. Een extra versterkingsplaat beschermt de afdekplaat tegen beschadigingen door weggeslingerde voorwerpen. 2 Maaihoogte-instelling met zwenkwielen De zwenkwielen zijn zijdelings en in de hoogte verstelbaar. Extra toebehoren: Strohakselaar RM 320 RM 20 RM /61 52/71 Achterrol met afneembare aslagering (RM 20 - RM 20 - RMP 320) Dankzij de uitgekiende vorm komt de lagering van de as van de achterrol niet met de bodem in contact. Een labyrintdichting beschermt de dubbele kogellagers tegen het indringen van vuil. Een speciale dichting en een radiaaldichting zorgen voor een verdere bescherming. Gewasresten, die de werking van de achterrol nadelig kunnen beïnvloeden, worden door een schraper verwijderd. RM /2 RM /11 Hydraulische zijdelingse verstelling (RM 20) In plaats van de mechanische verstelling van de driepuntsbok (0 cm) is voor de RM 20 ook een hydraulische zijdelingse verstelling leverbaar. Bij beide uitvoeringen blijft het zwaartepunt dicht bij de trekker. Lengtetransport Het omstellen van transport- in werkstrand en omgekeerd gaat gemakkelijk en zonder gebruik van gereedschap. De transportbreedte bedraagt daarbij slechts 2,10 m. Extra steunwiel Een extra steunwiel geeft een betere bodemaanpassing op ongelijk terreinen.

8 UNIVERSELE-HAKSELAARS NK M - 01 Bewezen solide gebouwd, onberispelijke hakselkwaliteit 7 et de bijzonder zware M bouw zijn de NK-hakselaars uitermate geschikt voor langdurig gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Deze hakselaars staan borg voor een hakselkwaliteit, die niets meer te wensen overlaat. Uit vier modellen met een werkbreedte van 2,0 m tot,95 m kan een keuze gemaakt worden. 2. Groot uitgevoerd, stabiel frame Het hoofdframe van de NK-hakselaars met drie zware dwarsbalken is uitermate stabiel gebouwd. De driepuntsbok is stabiel op de machine bevestigd. De afdekplaat is bij de NK-hakselaars extra beschermd met een slijtplaat. 3. Half automatische koppeling Voor het gemakkelijk aan- en afbouwen zijn de NK-hakselaars uitgevoerd met een halfautomatische aankoppeling. De modellen NK 001 en 01 hebben voor een uitstekende bodemaanpassing bovendien nog beweeglijke aanbouwgaffels voor de trekstangen Grote rotordiameter Door de grote bewegende massa van de rotoren worden piekbelastingen op de aandrijving van de trekker goed opgevangen. Technische gegevens NK 201 NK 3201 NK 001 M NK 01 Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen (kw/pk) 5/0 66/90 / /10 Buitendiameter van de rotor (mm)

9 . Afdekplaat in opklapbare uitvoering De achterplaat kan bij het gebruik naar keuze gesloten of opgeklapt worden. Voor gebruik in de open stand zijn breedverdeelplaten alsook speciale beschermbeugels leverbaar. 5. Vrijloop Extra toebehoren Een in de aandrijving geïntegreerde vrijloop geeft een extra bescherming tegen overbelasting. Dit geeft niet enkel een langere levensduur aan de krachtbanden, maar spaart ook de trekkeraftakas Open achterplaat Het gebruik van de open achterplaat leidt speciaal onder natte omstandigheden en bij veel organisch materiaal, merkbaar tot een vermindering van het benodigde vermogen. De breedverdeelplaten bewijzen hun bijzondere voordelen speciaal bij het verhakselen van stro uit zwaden. 2. Extra steunwiel 6 6. Twee toerentallen naar keuze Door het omzetten van de poulies kan, naar gelang het gebruik, uit twee verschillende rotortoerentallen gekozen worden. 7. Hakselhoogte op maat De achter de machine gemonteerde steunwielen zijn niet enkel in de breedte verstelbaar. Met behulp van speciale handgrepen kunnen ze ook gemakkelijk in de gewenste hoogte verzet worden.. Glijsloffen Glijsloffen aan beide zijden van de machine voorkomen dat rotormessen op ongelijk land in de grond slaan. Montage van een extra zwenkbaar steunwiel garandeert ook op ongelijke percelen een goede bodemaanpassing van de rotor. 3. Lengtetransportinrichting Vanaf een werkbreedte van 3,20 m is voor de NK-serie een lengtetransportinrichting leverbaar. Het omzetten geschiedt moeiteloos en zonder gebruik van gereedschap. Tijdens het gebruik van de hakselaar is het voorste wiel in opgeklapte stand vergrendeld, zodat de werking van de hakselaar op geen enkele wijze wordt beïnvloed.

10 UNIVERSELE-HAKSELAARS BNG - RM - NK Hakselkwaliteit, zuigkracht en gewenste maaihoogte bepalen de keuze van de klepels. Massieve klepels met een recht snijvlak - voor de beste hakselkwaliteit! 9 De massieve schepklepels voor de hoogste eisen De bijzonder lange stelen van de klepels zorgen samen met de V-vormige verdikking op het midden van de steel voor een ongehinderde afvoer van het gehakselde materiaal. Door de minimale luchtweerstand daalt de vermogensbehoefte merkbaar. Zuiver maaibeeld - als bij een gazonmaaier! Met het schepprofiel zijn de massieve Kuhn-klepels even geschikt voor het verhakselen van dikstengelig materiaal als voor het maaien van braakland. Y-klepels met zelfslijpende tussenmessen en een recht tegenmes Y-klepels met zelfslijpende tussenmessen en recht tegenmes Met deze klepels kunnen alle soorten gewasresten verhakseld worden. De tussenmessen maaien het gewas gelijkmatig af. Zij zorgen bovendien voor een intensieve luchtstroom en een krachtige zuigwerking. Hakselen van stro met gesloten afdekplaat Deze uitvoering is speciaal geschikt voor het verhakselen van dikstengelige gewasresten en stro. Rechte mesklepels met een tegenkam Rechte mesklepels met een tegenkam Deze klepels zijn bijzonder geschikt voor het verhakselen van stro uit zwaden. Tussenmessen tussen de klepels verhogen de zuigwerking en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het weggeblazen product. Hakselen met breedverdeling Bij deze uitvoering wordt het gehakselde materiaal breed verdeeld over het veld verspreid. Op verzoek is een tweede tegenkam leverbaar, voor een nog intensievere verhakseling.

11 In lengte verstelbare schepklepels zijn de ideale oplossing voor het verhakselen van bijv. aardappelloof. Deze klepels verhogen de veelzijdig heid van de Kuhn hakselaar BNG 310, RM 320, NK 201 en de NK Deze kunnen op twee verschillende lengtes gebruikt worden en maken het daardoor mogelijk om naast het gebruik als klassieke strohakselaar, deze hakselaar ook te gebruiken als loofklapper in de aardappelen. Deze aanpassing van de hakselaar geschiedt zonder omslachtige uitwisseling van messen of rotoren, maar door verandering van de klepellengte middels het blokkeren van de klepel in zijn korste stand. 1 De hakseltechniek Heden ten dage gaat men er steeds meer toe over om achtergebleven gewasresten te verhakselen. De ecologische voordelen van deze bewerking zijn onbetwist groot. Of u dit nu doet om het verteringsproces van gewasresten te versnellen, braakland te verzorgen of om doorgeschoten onkruid te bestrijden, steeds zal het bijdragen aan een verbetering van de bodemvruchtbaarheid. Optimaal maaibeeld, gelijkmatige verdeling Zoals u in onderstaande tabel kunt zien, staat de tijd, die stro nodig heeft om te verteren in een rechtstreekse relatie tot de haksellengte. Ideaal is een kort gehakseld en gelijkmatig over het veld verspreid produkt. Haksellengte < 1 mm 0,5 cm 1,0 cm 2,0 cm 5,0 cm Aantal dagen bij 20 ºC., die voor de vertering van 50 % van het stro (gewicht) nodig zijn. Verteringstijd bij tarwestro in relatie tot de haksellengte (volgens Harper - AFRC) Intensieve vermenging door de grond Lang stro heeft niet alleen meer tijd nodig voor de vertering, maar laat zich ook beduidend slechter in de grond inwerken. Het gevolg is een ophoping van stro in de bovenste grondlaag, welke de kieming en groei van het nagewas (groenbemester) nadelig beïnvloed. Hier komt nog bij dat deze «stro-nesten» niet snel genoeg verteren Schepklepel in de lange stand Voor het dicht aan de grond verhakselen van gewasresten en gebruik op braakland (normale hakselaar). 2. Schepklepel in de korte stand Voor gebruik als loofklapper,waarbij een deel van de klepels in de korte stand zijn geblokkeerd. Hoe verhakselt men stro en andere gewasresten? Op deze vraag heeft KUHN het juiste antwoord voor u! De hakselaars van de serie BNG, RM en NK hebben alles wat u voor een optimale hakselkwaliteit nodig heeft, zoals: intensieve bewerking door de klepelmessen. Deze wordt bepaald door het rotortoerental en de buitendiameter van de rotor. Bij een constant toerental geldt, hoe groter de buitendiameter van de rotor, hoe hoger de omtreksnelheid en daarmee de snijintensiteit. Breedst mogelijke klepelmessen (175 mm bij de serie BNG, RM en NK). Door de grote vrije ruimte tussen de rotor en de afdekplaat kunnen grote hoeveelheden gewasresten zonder verstoppingen en met een geringe vermogenstoename verhakseld worden (speciaal voordeel bij maïsstro en het gebruik op braakland). Groot aantal klepelmessen per meter. Hiermee wordt een gelijkmatige maaihoogte en een betere hakselkwaliteit bereikt.

12 UNIVERSELE-HAKSELAARS BNG - RM - NK Technische gegevens van de hakselaars BNG BNG BNG BNG Technische gegevens Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen kw (pk) Maximaal toegestaan vermogen kw (pk) Aanbouwgaffels voor de trekstangen BNG 230 BNG 270 BNG 310 BNG (5) 59 (0) (63) 96 (130)* (71) 96 (130)* (120) 110 (150) Zijdelingse verstelling (verzetbare driepuntsbok) Afdekplaat Hoogteverstelling Soort bandenmaat looprol zwenkwielen 15/13 Ø 600 naar keuze open of gesloten Extra tœbehoren 15/13 Ø /1 Ø /75/1 Ø Aantal klepels (lengte = 175 mm) Rotortoerental (min -1 ) Omtreksnelheid (m./sec.) Banden Aantal V-snaren Soort V-snaren Buitendiameter van de rotor (mm) Doorsnede van de rotoras (mm) Materiaaldikte rotoras (mm) Versterkingsplaat (mm) SPBX standaard geïntegreerd SPBX C SPBX * bij omw./min -1 standaard

13 Technische gegevens van de hakselaars RM RM RM 10 - RM Technische gegevens Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen kw (pk) Maximaal toegestaan vermogen kw (pk) Aanbouwgaffels voor de trekstangen RM 120 RM 155 RM 10 RM (30) 3 (52) (35) 3 (52) () 56 (76) (52) 56 (76) Zijdelingse verstelling (verzetbare driepuntsbok) Afdekplaat Hoogteverstelling Soort bandenmaat looprol zwenkwielen - beweeglijk 165/ mechanisch of hydraulisch (op verzoek) beweeglijk 165/ mechanisch of hydraulisch (op verzoek) beweeglijk 165/ mechanisch of hydraulisch (op verzoek) beweeglijk 165/ Aantal klepels (lengte = 175 mm) Rotortoerental (min-1) Omtreksnelheid (m./sec.) Banden Aantal V-snaren Soort V-snaren Buitendiameter van de rotor (mm) Doorsnede van de rotoras (mm) Materiaaldikte rotoras (mm) Versterkingsplaat (mm) 3 SPBX standaard geïntegreerd 3 SPBX SPBX SPBX

14 UNIVERSELE-HAKSELAARS RM - NK Technische gegevens van de hakselaars RM 20 - RM 20 - RM RM Technische gegevens Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen kw (pk) Maximaal toegestaan vermogen kw (pk) Aanbouwgaffels voor de trekstangen Zijdelingse verstelling (verzetbare driepuntsbok) Afdekplaat Hoogteverstelling Soort bandenmaat looprol zwenkwielen RM (61) 60 (2) 0 mechanisch of hydraulisch (op verzoek) 205/70-1 RM 20 RM 320 RM (71) 93 (126) halfautomatisch (op verzoek) 205/70-1 beweeglijk (2) 103 (10) halfautomatisch (op verzoek) 195/1 6 Pr (11) 152 (206) halfautomatisch (op verzoek) 195/1 6 Pr Aantal klepels (lengte = 175 mm) Rotortoerental (min-1) Omtreksnelheid (m./sec.) Banden Aantal V-snaren Soort V-snaren Buitendiameter van de rotor (mm) Doorsnede van de rotoras (mm) Materiaaldikte rotoras (mm) Versterkingsplaat (mm) SPBX SPBX standaard geïntegreerd 3+3 SPBX SPBX

15 Technische gegevens van de hakselaars NK NK NK 001 M - NK 01 1 Technische gegevens Werkbreedte (cm) Totale breedte (cm) Gewicht met koppelingsas (kg) Minimaal benodigd vermogen kw (pk) Maximaal toegestaan vermogen kw (pk) Aanbouwgaffels voor de trekstangen Zijdelingse verstelling (verzetbare driepuntsbok) NK (0) 96 (130) NK 3201 NK 001 M NK (90) 132 (10) beweeglijk (115) 17 (200) beweeglijk (10) 16 (230) beweeglijk Afdekplaat / Aantal klepels (lengte = 175 mm) Rotortoerental (min-1) Omtreksnelheid (m./sec.) Banden Aantal V-snaren Soort V-snaren Buitendiameter van de rotor (mm) Doorsnede van de rotoras (mm) Materiaaldikte rotoras (mm) Versterkingsplaat (mm) SPBX standaard geïntegreerd SPBX SPBX SPBX 273 7

16 BNG / RM / NK Het komplete programma universelehakselaars in een oogopslag. Universele hakselaars BNG-Hakselaars 230 / 270 / 310 / 50 RM-Hakselaars 20 / 20 / 320 / 00 RM-Hakselaars 120 / 155 / 10 / 210 NK-Hakselaars 201 / 3201 / 001 M / 01 In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. KUHN-patenten in binnen- en buitenland aangevraagd. KUHN S.A. - F Saverne Cedex info@kuhnsa.com UW KUHN DEALER Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 200

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

SPRING-LONGER Klepelmaaier

SPRING-LONGER Klepelmaaier SPRING-LONGER Klepelmaaier GROENVERZORG ING OP MAAT SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de klepelmaaiers SPRING-LONGER

Nadere informatie

Frezen met haakse / rechte of cultimessen

Frezen met haakse / rechte of cultimessen Frezen met haakse / rechte of cultimessen EL 201 02 Grondbewerking op maat! De frezen van KUHN In de toekomst ontkomt niemand in de landbouw er aan om concurrerend en economisch verantwoord te werken.

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

be strong, be KUHN Versnipperaars voor groen- en landschapsonderhoud

be strong, be KUHN Versnipperaars voor groen- en landschapsonderhoud Versnipperaars voor groen- en landschapsonderhoud TL / BE 10 / BKE / BKE REV VKM / BP 10 / BP 100 / BPR 10 / BPR 100 / BPR 100 PRO / BP 1000 BK / RM / BC 1000 / BCR 1000 / RMS / WS 320 BIO www.kuhn.com

Nadere informatie

SE SE8000. Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden

SE SE8000. Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden SE KUBOTA KLEPELMAAIERS SE1000 - SE8000 Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden 2 VEELZIJDIG, BETROU WBAAR, EFFICIËNT! KLEPELMAAIERS VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN Het kenmerk van Kubota gras en stro

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Klepelmaaier G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de

Nadere informatie

VK / VKD / BV 100 PRO // RM TRP /// /TRP RT / TRP CV // SDS

VK / VKD / BV 100 PRO // RM TRP /// /TRP RT / TRP CV // SDS VK / VKD / BV 100 PRO // RM TRP /// /TRP RT / TRP CV // SDS MAAIEN, HAKSELEN EN VERSNIPPEREN - SCHOON EN PERFECT VK / VKD / BV 100 PRO / RM / TRP / TR P Verzorg uw fruit- en wijngaarden voor een gezonde

Nadere informatie

TL / BE 10 / BKE / BKE REV VKM / BP 10 / BP 100 / BPR 10 / BPR 100 / BPR 100 PRO / BP 1000 BK / RM / BC 1000 / BCR 1000 / RMS / WS 320 BIO

TL / BE 10 / BKE / BKE REV VKM / BP 10 / BP 100 / BPR 10 / BPR 100 / BPR 100 PRO / BP 1000 BK / RM / BC 1000 / BCR 1000 / RMS / WS 320 BIO Versnipperaars voor groen- en landschapsonderhoud TL / BE 10 / BKE / BKE REV VKM / BP 10 / BP 100 / BPR 10 / BPR 100 / BPR 100 PRO / BP 1000 BK / RM / BC 1000 / BCR 1000 / RMS / WS 320 BIO www.kuhn.com

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT!

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT! GA Cirkelhark GA 15021 VOEDERWINNING OP MAAT! De 4 rotoren hark van KUHN Een sterke concurrentiepositie door het economisch produceren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn de belangrijkste criteria

Nadere informatie

Cirkelhark met één harkelement

Cirkelhark met één harkelement Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

Kverneland klepelmaaier serie. Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden

Kverneland klepelmaaier serie. Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden Kverneland klepelmaaier serie Efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden Kverneland Klepelmaaiers Veelzijdig, Betrouwbaar, Efficiënt! De Kverneland FRO is een multifunctionele machine voor het klepelen

Nadere informatie

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R VOEDERWINNING OP MAAT! Getrokken maaiknikschudder van KUHN De unieke maaiknikschudders ALTERNA van KUHN bieden door hun werkbreedte, vorm van de maaibalk

Nadere informatie

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk.

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk. Het inkuilseizoen staat weer voor de deur De kwaliteit van de kuil is nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar. Door op de juiste manier met de beste machines de bult aan te rijden zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

BP / BPR / BPR BP 8300 M A A I E N, H A K S E L E N E N V E R S N I P P E R E N S C H O O N E N P E R F E C T!

BP / BPR / BPR BP 8300 M A A I E N, H A K S E L E N E N V E R S N I P P E R E N S C H O O N E N P E R F E C T! BP/ / BP 8300 MAAIE N, HA KS ELEN EN VERSNIPPER EN SCHOO N EN P ERFECT! BP / VERSNIPPERAARS De universele versnipperaars van KUHN Met onze universele-versnipperaars bieden wij u een breed programma machines,

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr Lift Roller Eenvoudige en stabiele constructie 60mm lagers en as Compact gebouwd, zwaartepunt zit dicht bij hefkogels Aanbouw Kat 2 Compleet inclusief steunpoot Met Cambridge of Crosskill ringen Werkbreedte

Nadere informatie

TB 10 - TB 100 SELECT - TBE 10 TBES 10 - TBE TBES RSM SPRING-LONGER - PRO

TB 10 - TB 100 SELECT - TBE 10 TBES 10 - TBE TBES RSM SPRING-LONGER - PRO Klepelmaaiers voor in de wegbermen TB 10 - TB 100 SELECT - TBE 10 TBES 10 - TBE 102 - TBES 102 - RSM SPRING-LONGER - PRO www.kuhn.com be strong, be 2 TB 10 TB 100 SELECT TBE 10 TBES 10 TBE 102 TBES 102

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

TB 10 - TB 100 Select - TBE 10 - TBE TBES 102 RSM - SPRING-LONGER PRO

TB 10 - TB 100 Select - TBE 10 - TBE TBES 102 RSM - SPRING-LONGER PRO Klepelmaaiers voor in de wegbermen TB 10 - TB 100 Select - TBE 10 - TBE 102 - TBES 102 RSM - SPRING-LONGER PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB SERIE 10 TBE SERIE 10 TB SERIE 100 SELECT TBE SERIE 102

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

GMD HD SELECT

GMD HD SELECT Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT www.kuhn.com be strong, be KUHN Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

ROTAVATOR 500 / 600 / 700

ROTAVATOR 500 / 600 / 700 ROTAVATOR 500 / 600 / 700 De originele HOWARD Rotavator - De beste in het veld Sinds 1922, hebben duizenden landbouwers over de hele wereld met de Howard Rotavator gewerkt. Vandaag heeft het HOWARD gamma

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm Berm & Sloot Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers The Power To PerfoRm The Power to Perform Zijklepelmaaiers Roadmaster 02S Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 www.kuhn.com be strong, be KUHN DC 301 401 DC BREEDWOELERS VAN KUHN PROFITEER VAN HET VOORDEEL VAN DE KUHN BREEDWOELER CULTISOIL: Een optimale bewerking van de grond als

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead PowerTill 1000 PowerTill 1000 Rotorkopeg Moving agriculture ahead Zaaibedbereider De rotorkopeggen bieden heel veel voordelen voor het zaaiklaar maken van uw grond: De grond wordt in een keer over de hele

Nadere informatie

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F De landbouw van de toekomst moet economisch handelen om de toenemende concurrentie het hoofd te kunnen

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

Versnipperaar voor fruitteelt en wijngaarden VK / VKD / BV 100 PRO TRP / TRP PRO REV / TRP RT / TRP CV SDS. be strong, be KUHN

Versnipperaar voor fruitteelt en wijngaarden VK / VKD / BV 100 PRO TRP / TRP PRO REV / TRP RT / TRP CV SDS.  be strong, be KUHN Versnipperaar voor fruitteelt en wijngaarden VK / VKD / BV 100 PRO TRP / TRP PRO REV / TRP RT / TRP CV SDS www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 Uschi DREIUCKER / pixelio.de VK VKD BV 100 PRO TRP TRP PRO REV

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142 EL Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL 102 EL 142 GRONDBEWERKING OP MAAT! De frezen van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat het om concurrentiekracht en economisch handelen. KUHN geeft al

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

Opties: Soort Model Afmeting Prijs Kooirol AF 135 tot 145 cm 867 Kooirol AF 160 tot 185 cm 909 Kooirol AF 210 cm 959

Opties: Soort Model Afmeting Prijs Kooirol AF 135 tot 145 cm 867 Kooirol AF 160 tot 185 cm 909 Kooirol AF 210 cm 959 lijst 2019 - Enkele snelheid rotor - Aandrijving aan de zijkant - Aftakas met slipkoppeling Grondfrezen voor lichte tractoren Model Vermogen Afmeting Werkbreedte Werkdiepte Flensen Messen Gewicht CF 95

Nadere informatie

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit Uienoogst machines Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit NL VSS AMAC LKU De VSS AMAC Uienloofklapper (LKU) is uitermate geschikt voor het snijden van uienloof. De VSS AMAC LKU onderscheid zich

Nadere informatie

GF FC. Maaiknikschudders met centrale - of zijdelingse trekboom FC FC 353 VOEDERWINNING OP MAAT!

GF FC. Maaiknikschudders met centrale - of zijdelingse trekboom FC FC 353 VOEDERWINNING OP MAAT! GF FC Maaiknikschudders met centrale - of zijdelingse trekboom - FC 353 VOEDERWINNING OP MAAT! FC Maaiknikschudders - FC 353 De getrokken maaiknikschudder van KUHN KUHN heeft baanbrekend werk verricht

Nadere informatie

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De KUHNschijvenmaaier GMD Serie 102 LIFT-CONTROL Concurrentiekracht en efficiency zijn in de toekomst de beslissende criteria voor een

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

De AVR Rafale: het resultaat telt!

De AVR Rafale: het resultaat telt! Rafale Loofklapper De AVR Rafale: het resultaat telt! Meer en meer vragen overheid en consument om op een alternatieve manier loof te verwijderen van de aardappelplanten. Mechanisch loofklappen sluit perfect

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR Cirkelharken -CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR www.kuhn.com be strong, be KUHN 300 M 3201 G 3201 GM 3501 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH HOOGWAARDIGE CIRKELHARKEN VAN DE WERELDLEIDER ZORGVULDIGHEID EN KWALITEIT

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving met rechte tandwielen Licht Efficiënt Stabiel fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator CLC Pro: Unieke verkoopargumenten Ontwikkeld voor iedere vermogensbehoefte in alle omstandigheden Universele cultivator van 3.0

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 190 BEPROEVING PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Fabrikant: Fa.

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN Schijvencultivator voor stoppelbewerking CULTIMER Serie 100 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 CULTIMER SERIE 100 VEELZIJDIGE SCHIJVENCULTIVATOR MET TANDEN Stoppelbewerking is een belangrijke stap in het

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 100 maaibreedte 1000 mm maaihoogte 25/45/65 mm, gewicht 125 kg, benodigd vermogen min.-max. 15-25 1.022,-- MG 120 maaibreedte 1200

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112 BULLETIN No. 112 BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE $f&m Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen ^ Cf b-.3 i T DE VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 54 BEPROEVING EUREKA TROMMELSCHUDDER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12,Wageningen DE EUREKA TROMMELSCHUDDER Fabrikant: Fa. I. v. d. Woude, Drachten.

Nadere informatie

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken Cirkelschudder Serie 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! www.kuhnsa.com CIRKELSCHUDDER GF SERIE 1002 Cirkelschudder 13 002 en 17 002 Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt het op ieder detail aan. Oversteken

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Gedragen schijvenmaaiers

Gedragen schijvenmaaiers Gedragen schijvenmaaiers GXS GXS P GXS-Triple GXF Maaibalk GXS De GXS schijvenmaaiers zijn uitgerust met de unieke gladde JF maaibalk die wordt gekenmerkt door: Top Service Perfect gladde onderkant Vlakke

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST

MALONE DE GRAS SPECIALIST SCHUDDERS Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede hooibouwmachines gebouwd. Naast

Nadere informatie

Techniek voor het milieu, groenonderhoud en de landbouw

Techniek voor het milieu, groenonderhoud en de landbouw Gerhard Dücker GmbH & Co. KG 48703 Stadtlohn - Wendfeld 9 Telefon 0 25 63 / 93 92-0 Telefax 0 25 63 / 93 92 90 e-mail: info@duecker.de Internet: www.duecker.de Verkoop: Nederland: KRUSE OOTMARSUM Postbus

Nadere informatie

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar Vario-Disc Veelzijdig inzetbaar Skyros/Dulmen/Salerno Vario-Disc Evers staat met beide benen in de praktijk en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen die uw werkzaamheden vergemakkelijken, verbeteren

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII

Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII GMD CMD Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII Met de driepuntsaanbouwschijvenmaaiers van de generaties 100, ontdekken de veehouders een nieuwe maaikwaliteit

Nadere informatie

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider.

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider. Naam: Klas: Datum: Inleiding: Voor de veehouder kunnen het de belangrijkste dagen van het jaar zijn, wanneer het gras lang genoeg is en de zon weer gaat schijnen. Dan moet het gebeuren, de voederwinning

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN Cirkelharken met vier rotoren GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 DE 100% HYDRAULISCHE CIRKELHARK GA De vier rotor cirkelharken GA 13131 en GA 15131 maken het mogelijk

Nadere informatie

AP KASKILVERBAK KK. AP Machinebouw B.V. - Rutten Technische gegevens Werkbreedte mm. Banden

AP KASKILVERBAK KK. AP Machinebouw B.V. - Rutten Technische gegevens Werkbreedte mm. Banden AP KASKILVERBAK KK Werkbreedte Hoogte Plaatdikte Banden KK 1500 1500 750 6 23/10.5x12 KK 1800 1800 750 6 23/10.5x12 KK 2000 2000 750 6 23/10.5x12 Standaard uitvoering AP kaskilverbak KK: Demontabele Hardox

Nadere informatie

DIE ERSTEN BEI AREALMASCHINEN. UBS-Line. Volledig hydraulisch aangedreven éénassers en werktuigen. Made in Germany

DIE ERSTEN BEI AREALMASCHINEN. UBS-Line. Volledig hydraulisch aangedreven éénassers en werktuigen. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALMASCHINEN UBS-Line Volledig hydraulisch aangedreven éénassers en werktuigen Made in Germany Serie UBS Easy Serie UBS Hydro Serie UBS Master Serie UBS Alpin Aanbouwwerktuigen en accessoires

Nadere informatie

PM-, PH- en PX-serie ploegen.

PM-, PH- en PX-serie ploegen. PLOEGEN 02 GEDRAGEN WENTELPLOEGEN PM-, PH- en PX-serie ploegen. De gedragen wentelploegen van New Holland worden aangeboden in drie verschillende series: PM standaard gebruik, PH zwaar gebruik en PX extra

Nadere informatie

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR Cirkelharken -CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4431 4731 5031 4731 T 5031 T HOOGWAARDIGE CIRKELHARKEN VAN DE WERELDLEIDER ZORGVULDIGHEID

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Centaur Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Zoekt u een multifunctionele grondbewerkingsmachine? Een machine voor ondiepe

Nadere informatie

Cenius Cenius Cenius

Cenius Cenius Cenius Cenius 1 Stoppelcultivator Cenius de allround machine voor alle bedrijfsstructuren Cenius de nieuwe generatie stoppelcultivatoren in driepuntsaanbouw! Meer dan een derde van alle bedrijfskosten op landbouwbedrijven

Nadere informatie

PRIJSLIJST Professionele mulchmaaiers

PRIJSLIJST Professionele mulchmaaiers Professionele mulchmaaiers 07022017ak SuperClip 420 AS 420 4T Mulchmaaier 742,98 899,00 Diepe ketel en perfect mulchmes 40-90 mm in 5 standen 42 cm maaibreedte Stuur in hoogte verstelbaar 3 PK (2,2 kw)

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen $ BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE VICTORIA TROMMELSCHUDDER Fabrikant: Nat. Coöp. Aan-

Nadere informatie

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! KUHN wentelploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de hedendaagse landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het

Nadere informatie