Hoe volg je klanten op?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe volg je klanten op?"

Transcriptie

1 Hoe je aan de slag gaat Een 10 stappen plan van niks naar alles af en online Hoe je met minder werk meer resultaten haalt Hoe volg je klanten op?

2 Een hele cursus of een heel e-book maken is een huzarentaak. Velen beginnen er om die reden niet aan. Het lijkt gewoon teveel om aan te beginnen. Keer daarom terug naar je actiebladen van module 3 (mapping) waar je een overzicht hebt van al je microlessen. Kies een microles uit en maak daar de inhoud voor. Zo loop je van microles naar microles. Noteer hoeveel tijd elke microles neemt en maak blokken tijd vrij in je agenda. Overschat jezelf niet. Maak meer tijd vrij in je agenda dan je denkt nodig te hebben. Geef jezelf de tijd en de rust om op consequente basis jouw modules, hoofdstukken en microlessen op te maken.

3 STAP 1: Print je salespagina of het stukje salespagina waarin je beschrijving staat. Dit wordt je leidraad. STAP 2: Start met module 0 (welkom module) of welkom pagina in een e- book. Begin met microles 1, dan 2, Maak eerst het transcript of de tekst Maak dan het actieblad Schatting per module : 4 dagen 2 uur STAP 3: Na 2 à 3 modules hou je een video opnamedag. Maak de nodige video s. Op sommige dagen maak ik vlotjes 15 video s per dag. En op sommige dagen zit ik aan take 36 van video 1 en geef het op. Nu weet ik: als het niet lukt, dan lukt het niet. Dan is het voor een andere dag. Schatting per 3 modules : 1 dag

4 STAP 4: Na alle modules komen de mini bonus modules aan bod. Maak eerst het transcript of de tekst Maak dan het actieblad PS: vergeet ook niet een extra verrassing te maken (want deze staat niet vermeld op je salespagina) Schatting per bonusmodule : 1 dag 2 uur STAP 5: Ga op zoek naar beta-tester. Een beta-tester is iemand die jouw e-book of cursus gratis ontvangt en deze gaat controleren op: -Werken alle links goed -Spelling -Inhoud -Bruikbaarheid en resultaten -Bezorgen van jouw eerste testimonials. Hoe kies je een goede beta-tester en waar vind je deze?

5 Een goede beta-tester is iemand die: Perfect in jouw microniche zit Met wie je echt graag zou samenwerken De nodige vaardigheden heeft om spelling en inhoud te beoordelen Kies liefst minimum 2 beta-testers en zeker 2 uiteenlopende testers. Misschien iemand die al wat thuis is in jouw thema en een complete beginner. STAP 6: Lees na, bewerk, lees nog eens na, verwerk de tips van je betatesters. Organiseer indien nodig een nieuwe video opnamedag.

6 STAP 7: Ontwerp een standaard legaal formulier dat je kan integreren in al je e-books, waarin copyright staat en een disclaimer. Plaats deze pagina vooraan in je e-book en cursusmateriaal. COPY PASTE Je mag gerust mijn eigen informatie (deels) kopiëren en hervormen naar wat bij jou past. Op de volgende pagina vind je enkele voorbeelden.

7 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om deze e-cursus te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Katinka Michiels Fotos : depositphotos.com / fotolia.eu 2014 Slank & Gezond Power2Bloom Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Aanmelding is pas compleet als de betaling is gebeurd en verwerkt. Annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen na aankoop. Bij annulatie wordt toegang tot het programma geannuleerd. Verzoek tot annulatie kan gericht worden via mail naar katinka@power2bloom.be. Alle leden van de cursus kunnen lid worden van de besloten facebook groep die zo goed als dagelijks wordt bezocht door Katinka Michiels zelf. De bedoeling van deze groep is het gezamenlijk ondersteunen van onze doelen. Onbeleefdheid is niet toegelaten en Katinka Michiels behoudt het recht om je toelating tot de facebook groep te annuleren. Disclaimer Bij het samenstellen van deze e-cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. De auteur en haar onderneming kunnen in geen enkel geval aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden door geen enkele persoon of onderneming voor de informatie die er in deze e-cursus staat. De lezer accepteert alle risico s op elk letsel, verlies of schade dat, direct of indirect, komt door of wordt beweerd dat komt door het gebruiken van welke informatie dan ook in deze cursus. Alle bedragen zijn informatief bedoeld en vormen geen garantie. Voor vragen en of opmerkingen kunt u zich richten tot katinka@power2bloom.be.

8 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Katinka Michiels Ontwikkeling recepten: Katinka Michiels / Frederic Patenaude / Sonja Jacobi / Laura Thyssen / Baukje Willems Fotos : depositphotos.com / fotolia.eu 2012 Slank & Gezond - Legally Raw Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Xoxo Katinka Disclaimer Bij het samenstellen van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. De auteur en haar onderneming kunnen in geen enkel geval aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden door geen enkele persoon of onderneming voor de informatie die er in dit e-book staat. De lezer accepteert alle risico s op elk letsel, verlies of schade dat, direct of indirect, komt door of wordt beweerd dat komt door het gebruiken van welke informatie dan ook in dit e-book. Voor vragen en of opmerkingen kunt u zich richten tot info@legallyraw.be. Medische disclaimer Dit e-book is geschreven om de lezer de basisprincipes van een gezond eetpatroon te leren en dient alleen voor informatieve doeleinden. Het is op geen enkele wijze bedoeld om medisch of professioneel advies te geven. Het e-book is geschreven voor gezonde mensen zonder lichamelijke aandoeningen van welke aard dan ook. Raadpleeg altijd uw huisarts voordat u een verandering in uw eetgewoonte of bewegingspatroon aanbrengt. Het doel van dit e- book is om gezonde mensen te helpen hun doelen te bereiken door ze te leren wat een gezond eetpatroon inhoudt. In dit e-book worden geen gezondheidsclaims geuit. De informatie in dit e-book zal niet bijdragen aan het genezen, helen of corrigeren van een ziekte, stofwisselingskwaal of medische aandoening. De auteur is geen arts, diëtiste of voedingswetenschapper. De informatie in dit e-book is verzameld uit vele verschillende bronnen en verzameld door persoonlijke ervaringen. Gelieve uw (natuur)arts te raadplegen indien u advies nodig heeft. 8

9 STAP 8: Vul je e-book of cursus aan met een pagina waarin jij je zelf voorstelt in functie van het e-book/cursus. Hoe meer mensen jou leren kennen, je foto zien, hoe meer je bouwt aan de Know Like Trust. Op de volgende pagina zie je een voorbeeld uit mijn 30 dagen Groene Smoothies.

10 KATINKA PERSOONLIJK Mijn bedoeling was nooit om de wereld te veranderen. Eigenlijk wilde ik alleen mezelf redden. En zo begon de hele transformatie. Ik ging op zoek, volgde opleidingen en cursussen, zocht het hele internet af, las honderden boeken en leerde en leerde. Het belang van pure, gifvrije voeding werd alsmaar belangrijker en zo kwam ik terecht bij Raw Food. De eenvoud sprak me onmiddellijk aan en ook het resultaat Nu leer ik anderen hoe pure, gifvrije voeding kan helpen om je vitaal, licht en gezond te voelen. Ik ben LEGALLY RAW COACH en heb ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het coachen naar een gezonde levensstijl. KATINKA PROFESSIONEEL Ik ben hier om je te helpen. Ik heb een analytische geest en weet dus complexe dingen naar makkelijke termen te vertalen. Het feit dat ik, misschien net als jij, een hele weg heb afgelegd vooraleer ik dit tot een levensstijl kon maken, helpt me om de obstakels te begrijpen en samen met jou op te lossen. Ik weet wat het is om met die eeuwige snoeptrek om te gaan. Gelukkig heb ik een manier gevonden om deze teniet te doen en ik kan ook jou dit leren. Ik heb een enthousiaste en creatieve manier om oplossingen aan te bieden voor problemen waar we op gebied van gezondheid en verzorging mee te maken hebben. Sinds april 2012 ben ik de oprichter en bezieler van het blog Legally Raw. Raw staat voor vers, puur, onbewerkt, vol leven, zuiver, niet gekookte voeding. Legally is met een knipoog naar Legally Blonde waarin ik veel van mezelf herken, zoals de lichtvoetige vrolijkheid, het geloven in het goede van de mensen en het onvermoeid doorzetten om een doel te bereiken. Word lid van Katinka s Legally Raw Facebook pagina en krijg zo alvast tonnen gratis informatie, recepten en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes. KATINKA OP YOUTUBE! Voor demo s van recepten en motivatiecoaching, maar ook getuigenissen van Legally Raw klanten, zie Katinka op YouTube

11 STAP 9: Alles wat je maakt, moet op het einde de volgende stap voor jouw klant aangeven. Als je freebie je klant van A naar B brengt, dan is de volgende stap het front end product waarbij hij tot aan F gebracht wordt. En zo verder. Is je klant helemaal tot aan het resultaat gekomen, ook dan is er nog een volgende stap. Dit kunnen bijvoorbeeld nog volgende stappen zijn: Ambassadeur/partner worden en jou gaan promoten en hiermee wat bijverdienen. Maak een programma met een abonnement waarbij ze maandelijks inspiratie en nieuwe dingen krijgen aangeboden zodat ze resultaat Z kunnen vasthouden.

12 STAP 10: Zet je e-book / cursus online. Er zijn enkele mogelijkheden. PS: de how-to zit in de bonusmodule Tech Queen. KEUZE 1 Na betaling krijgen je klanten een mail met de materialen. Er staat dus niks op je website, klanten kunnen downloaden via mail. Voordeel: je kan via opeenvolgende (automatisch ingestelde) mails je klanten ook hapklaar de informatie bezorgen. Nadeel: er is geen visueel aspect wat een webpagina wel kan bieden. Hoe je een link in je mail zet, zie Word een Tech Queen link maken voor je product KEUZE 2 Je plaatst je materialen op een webpagina en stuurt je klanten na betaling naar deze downloadpagina. Voordeel: je klanten hebben meteen toegang tot alle informatie. Ideaal dus voor een e-book. Nadeel: geen opeenvolging, alle materialen in 1 keer. Hoe je een link in je mail zet, zie Word een Tech Queen zet je cursus op jouw webpagina in wordpress (of ander platform).

13 KEUZE 3 Is een combinatie van 1 en 2.Je plaatst je materialen op verschillende wegpagina s en stuurt je klanten een met de toegang tot een bepaalde webpagina. Voordeel: opeenvolging en gebruik maken van het visueel aspect. KEUZE 4 Een membership site. Deze cursus staat in een membershipsite, een aparte site, met automatisch ingestelde levels. Voor een starter raad ik geen membershipsite aan. En om het mooi en praktisch te hebben, is dit ook niet nodig. Een membershipsite maken is een hele klus en hier zou een volledig aparte cursus aan geweid kunnen worden. Er zit ook een prijskaartje aan. De goedkope manier is om een eigen domeinnaam en wordpress te installeren, de plugins optimize press en wishlist aan te schaffen, de handleidingen te lezen die je heel goed leren hoe je alles doet. De een klein beetje duurdere manier is om een membershipsite te laten maken. Dit kan o.a. bij Beth, een dame die hierin gespecialiseerd is en helemaal niet duur (site is Engelstalig maar zij is nederlands).

14 Voor een e-book: Ik zou sowieso kiezen voor KEUZE 1, nl. een downloadpagina op je eigen website. Waarom? Het is makkelijk want na betaling word je klant automatisch doorgeleid naar de downloadpagina. Het is goedkoop want je hebt niets extra nodig behalve je eigen website. Voor een online cursus: Ik zou kiezen voor KEUZE 3. Waarom? Omdat je op die manier hapklaar de informatie kan doorgeven aan je klant. Je hebt maar 1 kost en die doe je toch al, namelijk je mailinglijstprovider (zoals Enormail) om je automatische mails uit te sturen. Mijn detoxprogramma en Slank&Gezond programma zijn allebei zo vertrokken. In mijn 2 de jaar besloot ik het Detoxprogramma om te vormen naar een membershipsite en deze heb ik laten maken. In mijn 3 de jaar (in 2015 dus) ga ik het Slank&Gezond programma om vormen naar een membershipsite. Nu staat deze nog steeds op mijn LegallyRaw website op verschillende pagina s. Er is niks mis mee om eenvoudig te starten. Ik ken coaches die een programma van 5000 euro verkopen en dit nog steeds op de keuze 3 manier aanbieden. Eerst lekker verdienen, dan zotte kosten doen!

15 SCHRAPPEN, SCHRAPPEN, SCHRAPPEN De meesten onder ons geven teveel informatie. Dit resulteert in te veel werk voor je klant. Te veel werk heeft als gevolg dat je klant er misschien zelfs niet aan begint. Resultaat: geen resultaat! Maak het weinig werk voor hen. Schrap wat niet nodig is!!!!! Een leerproces bestaat uit: Zeg wat ze gaan leren Leer het Vertel dan wat ze geleerd hebben Oefening MEER MOET DAT NIET ZIJN!

16 Om mensen die jouw e-book of online cursus gedownload hebben, extra tot actie te inspireren, zorg je best voor automatische coaching. Daardoor wordt af en toe hun geheugen opgefrist. Er is tenslotte maar 1 doel en dat is eenvoudig: jouw klant moet resultaat behalen. En zonder actie, geen resultaat. Belangrijk is om je coaching ook op automatische piloot te laten verlopen. Hier komt weer je mailinglijstprovider op de proppen (Enormail, Aweber, Autorespond, Mailchimp, ) Elke coaching mail geeft je klant een mogelijkheid om met je te connecten, vragen te stellen of gewoon wat inspiratie op te doen. Een besloten facebookgroep is de ideale plaats om extra waarde te geven, te brainstormen, te ondersteunen en overwinningen te vieren. Dit is de plaats om een band te creëren en er echt te zijn voor je klanten. Een superleuk neveneffect van zo n groep is dat de deelnemers in deze groep mekaar ook ondersteunen en je dus meer resultaat met minder werk scoort.

17 Ik ga je vragen om het ACTIIEBLAD uit te printen en de oefeningen in te vullen. Hulp nodig? Speciaal voor jou een besloten facebookgroep die exclusief is voor leden van deze cursus : PS: dit is niet dezelfde groep als deze voor de leden van de gratis cursus

Lekkere Sappen. 1

Lekkere Sappen.  1 Lekkere Sappen 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier 2 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit

Nadere informatie

Zuivelvrije Milk Shakes

Zuivelvrije Milk Shakes Zuivelvrije Milk Shakes 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier 2 Belangrijke boodschap: Het is illegaal

Nadere informatie

Belangrijke boodschap:

Belangrijke boodschap: Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit e-book hoor je te krijgen van goedomgaanmetgeld.nl of een andere website waarvan Marielle Vreeken eigenaar is,

Nadere informatie

In 9 stappen een passende indicatie. Voor de zzp er in de thuiszorg. Ster in Zorg

In 9 stappen een passende indicatie. Voor de zzp er in de thuiszorg. Ster in Zorg In 9 stappen een passende indicatie Voor de zzp er in de thuiszorg Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Diana Stassen 2018 Ster in

Nadere informatie

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen Waarom automatiseren? En de 2 must have systemen Hoe verloopt het geautomatiseerde proces Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen Geef een WOW gevoel tijdens het kopen Geef een WOW gevoel na het kopen

Nadere informatie

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s Website Make-Over Een website is nooit af. En steeds zie je wel iets dat beter zou kunnen. Probeer alvast perfectionisme van je af te zetten, anders blijf je hangen in telkens veranderen en verbeteren

Nadere informatie

Slanke Recepten Legally Raw

Slanke Recepten Legally Raw Slanke Recepten 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier 2 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun budget zodat ze tijd en geld overhouden. Zo ervaren

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose.

In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose. In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose. 1 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E- book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Diana Stassen 2017 Ster in

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Promotietips

Promotietips Promotietips 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op te

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel emailadressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft

Nadere informatie

Werkboek Webclinic 8

Werkboek Webclinic 8 Werkboek Webclinic 8 Slot som Dit is een werkboek dat hoort bij de Webclinic van week 8 Mentale Dieetplan Print dit werkboek nu uit (druk op Ctrl + p ). Het is een WERKboek, dus je mag erin schrijven en

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Liesbeth Drabbe Wijers Foto's : 123RF /Pexels /Pixabay 2016 Voeten &zo Groesbeek Alle rechten

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen! Ik ben een out of the box denkende coach voor ouders van kinderen zonder handleiding die een reisleider nodig hebben. Iemand die je voor gaat én je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt. Door mijn positieve

Nadere informatie

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter?

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? Hoe maak je een killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? 5 CV geheimen die je concurrentie niet toepast dit e-book wordt je aangeboden door 1 Hoe maak je een killer CV waarmee je

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

TRAINING LIFE CHANGING COACH

TRAINING LIFE CHANGING COACH TRAINING LIFE CHANGING COACH Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Ben jij klaar voor een Life Changing Experience? Gun je dat ook volwassenen, jong-volwassenen, jongeren deze experience? Dan is de

Nadere informatie

Brunelleschi. De Dom van Florence

Brunelleschi. De Dom van Florence Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv, Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress Cursus Onderwijs en ICT Deel 21 (versie 1.0 NL 27-04-2011) bloggen met Wordpress door Serge de Beer Inleiding Zelf ben ik niet zo n blogger. Niet dat ik het niet heb geprobeerd trouwens. Al regelmatig

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

Werkboek medewerkers. Ontwikkelprogramma. Aan de praat!

Werkboek medewerkers. Ontwikkelprogramma. Aan de praat! Werkboek medewerkers 1 Ontwikkelprogramma Aan de praat! 2 3 Aan de praat! Inhoud Colofon & Inhoudsopgave 3 Inleiding 5 Waarom Aan de praat? 6 De stappen 7 Voor het gesprek 8 Jouw checklist 12 Het gesprek

Nadere informatie

Stap 2 WERKBOEK. door

Stap 2 WERKBOEK. door Stap 2 WERKBOEK door Auteursrechten en gebruik met toestemming Niets uit deze online cursus en/of informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Het wat & waarom van een salespagina

Het wat & waarom van een salespagina Het wat & waarom van een salespagina Waarom eerst een salespagina schrijven en dan pas de hoofdstukken van de cursus of het e-book? Een 12 stappenplan voor jouw salespagina(s) Wat is een salespagina: Een

Nadere informatie

Skype: leren op afstand

Skype: leren op afstand Skype: leren op afstand 1 Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 20 (versie 1.0 NL 8-04-2011) Leren op afstand door Serge de Beer Inleiding Leren hoeft niet alleen op school plaats te vinden. Wie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken.

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin kiezen doe je als volgt. Ga in je dashboard naar plugins. Kies nieuwe plugin. Bij zoeken

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier.

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. www.power2bloom.be Welkom Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. INHOUD

Nadere informatie

CURSUS DIGITAL STAMPING

CURSUS DIGITAL STAMPING www.truikebron.com INTRO Hierbij van onze gratis cursus Digital Stamping. We hebben hierin geprobeerd om het digitaal stempelen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Stap-voor-stap gaan we weer door de

Nadere informatie

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel Hoe je nu verder kan Sales & Marketing Een overzicht van mijn verdienmodel MAAR EERST!!! PARTY TIME Je hebt een productenlijn en een toekomstvisie voor jou en je klant. Je hebt een werkbaar en haalbaar

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die :

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : 1 JIJ BENT HIER NIET ZOMAAR: Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : Weet dat het belangrijk is om in zichzelf te investeren Het verlangen heeft om slim en efficiënt business strategieën te implementeren

Nadere informatie

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen Summits Ad swaps Freebies voor anderen Een summit is officieel een vergadering tussen hooggeplaatste n. Maar wat ik hier bedoel, ga ik met een voorbeeld illustreren. Een summit is de aller-snelste manier

Nadere informatie

G.R.I.P. als je anders denkt

G.R.I.P. als je anders denkt G.R.I.P. als je anders denkt G.R.I.P. als je anders denkt Het coachen van volwassenen met AD(H)D en ASS Bonnie Vooijs Colofon G.R.I.P. als je anders denkt - Het coachen van volwassenen met AD(H)D en ASS

Nadere informatie

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes 1 In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes Gùn jezelf een beter leven Noteer wat jou kan motiveren om jezelf het leven te gunnen waar je werkelijk naar verlangt. Geloof dat ook jij het kan Denk

Nadere informatie

3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt. Marianne Panneman Schrijf & Groei

3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt. Marianne Panneman Schrijf & Groei 3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt Marianne Panneman Schrijf & Groei Voorwoord Al ruim 20 jaar werk ik als loopbaancoach en help ik mensen te ontdekken

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. digitaal toetsen met Hot Potatoes

Cursus Onderwijs en ICT. digitaal toetsen met Hot Potatoes Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 18 (versie 1.0 NL 28-01-2011) digitaal toetsen met Hot Potatoes door Serge de Beer Inleiding Meten is weten is een veel gehoorde kreet. Zeker in het onderwijs lusten

Nadere informatie

Zeker starten met

Zeker starten met 1 Zeker starten met WWW.VLINDERSS.NL Starten met je nieuwsbrief Iedere ondernemer die ik ken, heeft een eigen nieuwsbrief of wil er een. Gelukkig is dat tegenwoordig heel erg makkelijk te doen, als je

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier!

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Hallo health coach, Hallo health coach of personal trainer, Dus jij wil andere mensen helpen met een

Nadere informatie

Copyright. Disclaimer

Copyright. Disclaimer Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit werkboek mag worden gekopieerd, verveelvoudigd, naar derden toe worden toegespeeld en/ of per post, via social media op welke manier dan ook worden verspreid

Nadere informatie

TRAINING KINDER- en TIENERCOACH

TRAINING KINDER- en TIENERCOACH TRAINING KINDER- en TIENERCOACH Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Wil jij kinderen écht vanuit je hart helpen? Dan is de opleiding Kinder- en Tienercoach iets voor jou! Tijdens deze training ga

Nadere informatie

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN INHOUD 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. Dit is een een uitgave van: BlackBoxPublishers In opdracht van: Fitbrand 08. Auteurs: Nick Boer, Peter van der Steege Copyright 2019: BlackBoxPublishers

Nadere informatie

20 manieren. om je gelukkig te voelen.

20 manieren. om je gelukkig te voelen. 20 manieren om je gelukkig te voelen www.jouwgelukensucces.nl Voor 20 dagen elke dag een mooi geluksmoment Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: deze 20 manieren gaan je leven een beetje mooier

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

tekstmodel Checklist: in 5 stappen naar een betere tekst Copyright tekstmodel.nl

tekstmodel Checklist: in 5 stappen naar een betere tekst Copyright tekstmodel.nl Checklist: in 5 stappen naar een betere tekst Copyright 2007-2016 tekstmodel.nl Voel je vrij om dit document te delen in je netwerk. Maar zonder de inhoud te veranderen. Dankjewel! tekstmodel www.tekstmodel.nl

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Welkom bij de OMG Mastermind mini training: Baas over je Website!

Welkom bij de OMG Mastermind mini training: Baas over je Website! Welkom bij de OMG Mastermind mini training: Baas over je Website! Ik ben Judith Bierhuizen van GetBetterOrganized.nl, en ik help [online/solo] ondernemers met het maken van een mooie + persoonlijke droom

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar.

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar. Cursus-handleiding. Hoe haal je het beste uit deze cursus? Allereerst mijn complimenten dat je deze stap hebt gezet! Je toont moed en doorzettingsvermogen wanneer je echt kiest om voor je dromen te gaan

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

CURSUS DIGITAL STAMPING

CURSUS DIGITAL STAMPING INTRO Hierbij van onze gratis cursus Digital Stamping, we hebben hierin geprobeerd om het digitaal stempelen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Stap-voor-stap gaan we door de cursus heen, waarbij we

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING DOELSTELLING 1. Beeld van jouw verkooppagina 2. Keuze je gratis weggever 3. 50 blog onderwerpen 4. Social

Nadere informatie

Stap 3 WERKBOEK. door

Stap 3 WERKBOEK. door Stap 3 WERKBOEK door Auteursrechten en gebruik met toestemming Niets uit deze online cursus en/of informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. Programmeren met Visual Basic

Cursus Onderwijs en ICT. Programmeren met Visual Basic Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 23 (versie 1.0 NL 2-7-2011) Programmeren met Visual Basic door Serge de Beer Inleiding In sommige gevallen biedt het aanbod op de softwaremarkt niet wat je zoekt.

Nadere informatie

Meer ZZP opdrachten met LinkedIn

Meer ZZP opdrachten met LinkedIn Meer ZZP opdrachten met LinkedIn Krijg meer ZZP opdrachten en positioneer jezelf als een expert in jouw vakgebied met onze LinkedIn tips! Het is niet toegestaan de inhoud van dit document te verspreiden,

Nadere informatie

Leren. 5 tips voor beginners. Dorien IJtsma (yoga-docente) Robien Hali (voedingsdeskundige & yoga-docente) Listen Today

Leren. 5 tips voor beginners. Dorien IJtsma (yoga-docente) Robien Hali (voedingsdeskundige & yoga-docente) Listen Today Leren MEDITEREN? 5 tips voor beginners Dorien IJtsma (yoga-docente) Robien Hali (voedingsdeskundige & yoga-docente) Listen Today http://listentoday.nl The thing about meditation is: you become more and

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn Vijf tips over hoe je op een simpele manier LinkedIn kunt inzetten voor de bekendheid

Nadere informatie

L e r e n. 5 t i p s v o o r b e g i n n e r s. to feel good. g r a t i s m i n i - g u i d e

L e r e n. 5 t i p s v o o r b e g i n n e r s. to feel good. g r a t i s m i n i - g u i d e L e r e n M E D I T E R E N? 5 t i p s v o o r b e g i n n e r s Dorien IJtsma (yoga- docente) Robien Hali (voedingsdeskundige & yoga- docente) Listen Today http://listentoday.nl T h e t h i n g a b o

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen GRATIS E-BOOK 20 geheime tips om snel Welkom bij Het Rijhuis! Wil jij graag je rijbewijs halen? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij zijn een kleine rijschool in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 24 (versie 1.0 NL 07-08-2011) "Mindmappen en timelines" door Serge de Beer

Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 24 (versie 1.0 NL 07-08-2011) Mindmappen en timelines door Serge de Beer Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 24 (versie 1.0 NL 07-08-2011) "Mindmappen en timelines" door Serge de Beer Inleiding Wie een complex onderwerp bestudeert, zal zeker in het begin snel het overzicht

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen. Zodat ook zij

Nadere informatie

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein. Titel Cursusgids - Social Medi lessen Eerste druk November 2015 Auteur Fred Beumer Digitaal Leerplein Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.nl Alle rechten voorbehouden. Niets

Nadere informatie

Overstappen naar CCV Shop

Overstappen naar CCV Shop Overstappen naar CCV Shop Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave Changelog 2 3 1. Inleiding 4 2. Maak kennis met CCV Shop 5 3. De voordelen 6

Nadere informatie

Hoe maak ik een taak

Hoe maak ik een taak Hoe maak ik een taak INHOUDSOPGAVE QULI MODULE TAKEN 1. Hoe maak ik een taak in Quli... 2 2. Opties bij taken... 5 2.1 Herinnering... 5 2.2 Herhalen... 6 2.3 Einddatum... 6 3. Tabbladen bij taken... 7

Nadere informatie

Mijn goede voornemens! Werkboek

Mijn goede voornemens! Werkboek ! Werkboek Voor een bruisend en krachtig bedrijfsjaar Marlies van der Meer http://www.meeradvies.com 1 Inhoud Mijn aanbod... 2 Mijn klanten... 4 Mijn inspiratie... 6 Mijn tijdsbesteding... 8 Wie is Marlies

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven!

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Maak kennis met de DÉ EERSTE en KRACHTIGSTE STAP WWW.BGREAT.NL 2-11-2016 Opgesteld door: Timo Breemen Welkom in het stappenplan van bgreat.nl!

Nadere informatie

WERKBOEK. Van bierviltje tot BESTS LL R. Daisy Goddijn

WERKBOEK. Van bierviltje tot BESTS LL R. Daisy Goddijn WERKBOEK WERKBOEK Van bierviltje tot BESTS LL R Daisy Goddijn Inhoudsopgave Inleiding 4 Opdracht 1. De basis voor succes: het doel van jouw boek 5 Opdracht 2. Wie is jouw MIK? 9 Opdracht 3. Uitgeefproces:

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie