Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016"

Transcriptie

1 Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016 Voorwoord Beste karateka, Hierbij de derde editie van de nieuwsbrief karate kids. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op het interview in de vorige editie. De antwoorden waren inspirerend en we hebben daarom besloten om van het interview een standaard item te maken. In dit nummer hebben wij Vanesca Nortan bereid gevonden om een interview te geven. Wij willen haar bedanken voor haar tijd en medewerking. Ook willen we onze journalisten (Samy en Jesse) bedanken voor hun inzet en werk. In dit nummer lees je over de sponsoracties van Choku. Verder maak je kennis met onze kanjers die Nederland (maar vooral Choku) zullen vertegenwoordigen tijdens de 19 de Europese Kampioenschappen Wado, die van 28 september tot en met 2 oktober 2016 in Rotterdam gehouden zullen worden. Je kunt nieuws van/over Choku terug vinden op: op onze facebookpagina (vergeet de pagina niet te liken) of via Twitter ). Veel leesplezier!!

2 Vanesca Nortan werd geïnterviewd door Samy en Jesse: Waarom ben je karate gaan doen? Jeetje dat is heel lang geleden. Mijn moeder en mijn oom deden beiden aan karate. Van mijn moeder moest ik harder worden, zodat ik niet gepest werd. Daarnaast moest ik weerbaarder worden. Dat was de voornaamste reden dat ik met karate begon. Hoe lang doe je aan karate? Ik ben op mijn achtste begonnen en tussendoor een paar jaartjes gestopt. Maar vanaf 16,5 jaar ben ik nu al 19 jaar onafgebroken bezig met karate. Eigenlijk doe ik het dus vanaf mijn achtste en dus ruim 26 jaar lang (met stops weliswaar). Hoe bereid je voor op een wedstrijd? Dat is verschillend. Het hangt ervan af voor welk toernooi het is. Een NK bijvoorbeeld heeft minder prioriteit voor mij dan een EK of een Karate1 toernooi. Naar deze twee toernooien leef ik meer toe. Ik begin dan een paar maanden van tevoren specifiek te trainen en hoe dichtbij het toernooi komt, hoe groter de beleving wordt.

3 Wat is je beste prestatie tot nu toe? Tweede op de WK. Ik weet niet of dat de beste prestatie was, maar qua resultaat is het inderdaad mijn beste prestatie. Wat wil je nog bereiken allemaal? Een gouden WK medaille. Ik heb al brons en zilver behaald en zou graag de beste van de wereld willen zijn. Dan zou mijn carrière geslaagd zijn. Het tweede doel is plaatsing voor de Olympische Spelen over 4 jaar en strijden om een olympische medaille. Wat vind je ervan dat karate in 2020 een olympische sport wordt? Leuk! Eindelijk na al die jaren. In 2000 tijdens mijn eerste WK speelde dat al (wel, niet..wel, niet). 16 jaar later is het eindelijk olympisch geworden. Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben. Dat had wat mijn betreft eerder gemogen. Voor jullie (Jesse en Samy) komt het mooi op tijd (lacht). Stel je bent 10 jaar. Hoe zou je het aanpakken met je carrière? Toen ik 10 jaar was, was ik niet zo serieus. Ik was erg speels en het was sporten om het sporten. Nu zou ik structureel en consequent getraind hebben en meer aandacht aan mijn beentechnieken besteed hebben. Wat is je beste techniek? Ik beheers eigenlijk best veel Ik weet het niet (lacht); pakstoot, voorste hand, lage mawashi. Ik kan dus niet zeggen wat mijn favoriete techniek is. Wat wie heb je het meest geleerd in je carrière? Ik heb van veel personen wat opgestoken, maar heb toch het meest geleerd van mijn moeder. Zij is betrokken, kritisch en probeert altijd het beste uit mij te halen. Als bepaalde technieken niet goed zijn of lopen, dan krijg ik het direct te horen. Wat heb je van karate geleerd? Heel veel discipline en doorzettingsvermogen. Daarnaast leer je om met druk om te gaan in stressvolle situaties. Als sporter heb je dus een voorsprong op personen die niet sporten. Verder kun je alles wat je vanuit het sporten leert toepassen in het dagelijks leven of op het werk. Stel. Je bent geen karateka. Welke sport zou je gaan doen? 4 jaar lang heb ik aan judo gedaan en na het behalen van mijn groene band ben ik ermee gestopt. Ik was er best goed in en ben zelfs Nederlands kampioen geworden. Erg leuk is, dat ik in die tijd zowel meisjes als menige jongen verslagen heb. Verder heb ik een jaar aan atletiek en aan boksen gedaan. Als ik opnieuw uit die drie sporten zou moeten kiezen, dan zou ik voor boksen kiezen. Het getrek bij judo vind ik niks en daarnaast ben ik niet het type dat graag dagelijks buiten sport (atletiek is een sport die zich veelal buiten afspeelt).

4 Wat is je motivatie om te gaan trainen? Het willen winnen, resultaten neerzetten, geschiedenis schrijven, beter dan anderen zijn en niet voor spek en bonen meedoen. Dat is mijn voornaamste motivatie om te gaan trainen. Wat zijn je hobby s? Karate, karate en karate (lacht) en af en toe kijk ik naar een serie. Wat raad je beginnende karatekas aan? 1.Goed en hard trainen om de juiste techniek in te slijten. 2.Plezier hebben. Wat vind je leuk aan karate? Dat het je een bepaalde mate van rust en voldoening in je leven geeft. Verder zijn de verre reizen die je maakt leuk. Je reist vaker en gaat naar meer landen dan een gemiddelde persoon. Ook leer je nieuwe vrienden, kennissen kennen en werk je aan je sociale vaardigheden. Wat is je leveling eten? Ik houd van Hollandse pot, maar er gaat niks boven de Surinaamse gerechten. Zijn er dingen van karate die je ook buiten karate gebruikt? Heel veel, zoals het doelgericht te werk gaan. Maar ook om door te zetten, ook als het even tegenzit. Wat is je vervelendste ervaring tot nu toe? Met het oude bestuur heb ik slechte ervaringen gehad. Ondanks mijn staat van dienst kreeg ik niet de waardering of een beschermde status. Ooit heb je in een interview gezegd dat Suriname je hart en Nederland je ziel is. wat bedoel je hiermee? Laat ik vooropstellen, dat ik erg chauvinistisch ben en het een eer vind om voor Nederland uit te mogen komen. Maar als ik op het podium sta en het Nederlands volkslied wordt gespeeld, dan speelt automatisch het Surinaamse volkslied in mijn hoofd af. Beide landen spelen een belangrijke rol in mijn leven en ik denk dat het tijd wordt om het Nederlandse volkslied te leren. Hoe bereid je een wedstrijd voor? Het begint allemaal met de dag van te voren: je tas inpakken en op tijd naar bed gaan. Op de dag zelf met een ontbijt en een goede warming up. Tegenwoordig begin ik meestal een half uur vantevoren met de opwarming. Dit is voor mij perfect om mijn gehele lichaam aan te spreken en klaar te maken.

5 Welk beroep heb je? Ik ben pedagogisch medewerker in een jeugdgevangenis en werk dus dagelijks met jongeren met een criminele en/of psychische achtergrond. Heb je wel eens buiten de mat gevochten? Een keer heb ik op school gevochten, maar mijn moeder was daar niet blij mee Europees kampioenschap Wado Karate tot 03 september 2016 Choku gaat deelnemen aan het EK Wado met de volgende Kanjers: Samy Jibbe Jesse Chiara Jordana Simla Nigel Denzel Dani Tyra Hatice Roos Lorenzo Berfin Floor Jaydin Kübra Desi Alex

6 Het EK wordt gehouden op Topsportcentrum Rotterdam (Van Zandvlietplein 20, 3077AA Rotterdam). Op vrijdag 30 september zullen de kinderen onder 13 jaar aan de slag moeten. Op zaterdag 1 oktober gaan we ook genieten van de andere Choku deelnemers. Op zondag 2 oktober worden de teamwedstrijden gehouden. De Choku deelnemers zullen weer aan de slag moeten. Kom je onze kanjers ook aanmoedigen? Vanaf 18 september start weer de Deen jeugdsponsoractie. Bij het afrekenen van je boodschappen krijg je munten van de Deen. Met deze munten kun je verenigingen steunen. Choku is traditiegetrouw een van de goede doelen van deze actie en wij krijgen aan het eind van de actie van de Deen een bedrag waarmee wij onze karateka s kunnen ondersteunen. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid munten die aan Choku gegeven wordt. Het zou heel fijn zijn, als je jouw Deenmunten inlevert bij de sportschool. Wat nieuw is dit jaar, is dat wij ook gaan meedoen met de Grote Clubactie!! En wij hopen dat jullie ons daarmee gaan helpen. Jullie kunnen namelijk geld gaan verdienen voor Choku en daar kunnen wij weer leuke dingen mee gaan doen voor jullie. Als je meehelpt, kun je voor jezelf ook al leuke dingen verdienen, zoals een gratis thuisfilm van Pathé en bij 20 verkochte loten krijg je een gratis pretparkkaartje*, dagje Schiphol* en/of 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita Webshop! * Geldig bij Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op Jullie hoeven niet met geld over straat. Dat vinden wij niet verstandig! Daarom hebben wij er voor gekozen om jullie loten te laten verkopen, die per machtiging betaald worden. Mensen hoeven dan alleen hun naam en bankgegevens in te vullen om een lot te kopen. De loten die jullie verkopen, kosten 3,00. Daar krijgen de kopers meteen ook al kortingsbonnen bij en ze maken natuurlijk kans op hele mooie prijzen. Van elk verkocht lot krijgt Choku straks ruim 2,30!!!! De loten mogen pas verkocht worden vanaf 1 oktober, maar jullie kunnen natuurlijk wel alvast aan jullie familie en buren vragen, of ze de loten vanaf 1 oktober bij jullie willen kopen ;-) En mensen mogen natuurlijk altijd meer dan 1 lot kopen, dan maken ze des te meer kans op de mooie prijzen. In de week vanaf maandag 26 september krijgen degenen die mee willen doen de lotenboekjes mee. Je krijgt dan ook nog een brief, waarin we alles nog een keer duidelijk uitleggen. We zijn benieuwd, wie de meeste loten gaat verkopen! Diegene krijgt naast de hierboven genoemde beloningen van de Grote Clubactie, ook van ons een leuke prijs!

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Beste Choku karatekids, ouder(s)/verzorger(s), In de nieuwsbrief van deze nieuwsbrief hebben onze reporters Samy en Jesse een oudere karateka geïnterviewd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 December 2016

Nieuwsbrief 4 December 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 4 December 2016 Voorwoord. Beste lezer, In dit laatste nummer van 2016 lees je een terugblik op 2016. Je leest ook een verslagje van de Grote Clubactie. En uiteraard lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 April 2017

Nieuwsbrief 6 April 2017 Choku karatekids Nieuwsbrief 6 April 2017 V o o r w o o r d Beste lezer, De nieuwsbrief is 1 jaar geworden!!! Vorig jaar rond deze tijd zijn we aan dit project begonnen, met het idee de jeugdige karateka

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Het Funakoshi boekje

Het Funakoshi boekje 1 Het Funakoshi boekje Een boekje voor ECHTE karateka s!! 2 Intro Hallo allemaal! De maand oktober was een actieve maand voor onze clubleden. We deden een intensieve wafelverkoop en kregen een nieuwe dojo

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind.

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind. 2 oktober 2017 2 Activiteiten. 02-10-2017 Krantje nr. 4 06-10-2017 Klaverjassen 13-10-2017 Inleveren Kopij Krantje nr. 5 16-10-2017 Krantje nr. 5 27-10-2017 Inleveren Kopij krantje nr. 6 30-10-2017 Krantje

Nadere informatie

sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk De Olympische droom van Choku Gym help mee!

sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk De Olympische droom van Choku Gym help mee! De Olympische droom van Choku Gym help mee! een sterke sociaal maatschappelijke functie in de wijk Poelenburg (Zaanstad) het vliegwiel achter Topsport De wijk Poelenburg in Zaanstad Poelenburg. Deze wijk

Nadere informatie

Haal je sporters in de weken

Haal je sporters in de weken Haal je sporters in de weken voor de Spelen uit hun gewone dagelijkse leven Marjolein van Unen (1963) is sinds maart 1997 in dienst van de JBN (Judo Bond Nederland). In Beijing begeleidde ze vier judoka

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

M OGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN KLEDINGSPONSOR

M OGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN KLEDINGSPONSOR TOPPERS VOOR TOPPERS Stichting Choku is in 1979 opgericht met als doel de voordelen van de leer van de oosterse verdedigingssporten beschikbaar te stellen voor alle lagen van de bevolking. Bij Choku doen

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Begeleiding krijg je vanuit school als: Je een status hebt gekregen in jouw talent (LOOT status); Je méér dan vier keer in de week op het hoogste niveau bezig

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie 2015 Dit is het eerste clubblad na de zomervakantie, voor de nieuwe leden van Ars, dit clubblad verschijnt 6 keer per jaar en staat boordevol informatie over de vereniging.

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

29 februari Daniel Dutomadio door KBN gehonoreerd met de 1e Dan. 8/9 maart 3e Open Nederlandse Kampioenschappen (Dutch Open), Rotterdam, Nederland

29 februari Daniel Dutomadio door KBN gehonoreerd met de 1e Dan. 8/9 maart 3e Open Nederlandse Kampioenschappen (Dutch Open), Rotterdam, Nederland Wedstrijd uitslagen 2008 Eerste Prijs Tweede Prijs Derde Prijs 12/13 januari Open de Calais, Calais, Frankrijk Deelname vanuit de bond: Britt Hofman en Louise Oldeman Tweede Prijs Britt Hofman (jeugd,

Nadere informatie

https://youtu.be/qtmiqhsjnfq Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school?

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school? Opdracht: schrijf je eigen gebruiksaanwijzing In een gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld je telefoon staat heel nauwkeurig beschreven hoe hij werkt. Hoe zet je hem aan? Met welke knop? Hoe vaak of hoe

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken.

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken. 30 oktober 2017 2 Activiteiten. Datum Activiteit 02-11-2017 JAV 03-11-2017 Klaverjassen 04-11-2017 Welpentoernooi 10-11-2017 Inleveren Kopij krantje nr.7 13-11-2017 Krantje nr. 7 24-11-2017 Inleveren Kopij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Glenn Roovers Belofte Vanessa de Jong Belofte Jaydin van der Eerden Nationaal Talent

Glenn Roovers Belofte Vanessa de Jong Belofte Jaydin van der Eerden Nationaal Talent Nationale selectie: Louise Oldeman, Britt Hofman, Bahija Berrouba, Hanina Berrouba, Boris Delhez, Daniël Dutomadio, Lorenzo Manhoef en Vanesca Nortan. Giordy Nortan en Eric Jonk (vroegtijdig uit de selectie

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. .

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. . Het$ochtendritueel$ Gisteren hebben we kennisgemaakt met Daan en Sterre. Daan is een prikkelmijder, en Sterre is een prikkelzoeker. Als prikkelmijder probeert Daan zijn ochtend zo in te richten dat iedereen

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

"Reis naar Jeruzalem"

Reis naar Jeruzalem Reis naar Jeruzalem Sabbat Hoe zou jij je voelen als je familie van plan Doe Lees alvast was om te verhuizen naar een plek waar jij nooit Ezra 1-3 en eerder geweest? Bang, opgewonden of beiden? Nehemia

Nadere informatie

Succes behalen natuurlijk!

Succes behalen natuurlijk! NLP IN DE PRAKTIJK Wat kan een Topsporter met NLP? Succes behalen natuurlijk! De tweemaal dat ik Nederlands Kampioen werd, waren voor mij zeer belangrijke momenten. Het veranderde mijn leven. 16 INzicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige In de rubriek vertelt een (oud) prof-sport(st)er over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna. In : keurig

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland

Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland Nieuwsbrief van Scouting Oud-Beijerland november 2016 Kompasonline.nl Activiteiten op de agenda: Welpen: 25-26 nov.: Zwarte Pietenkamp 17 dec: Kerstknutsel (laatste opkomst dit jaar) 7 jan.: Pyjamaloop

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

DE GROTE CLUBACTIE IN VOLLE GANG!

DE GROTE CLUBACTIE IN VOLLE GANG! 18 september 2017 2 Van de P.R. DE GROTE CLUBACTIE IN VOLLE GANG! Beste leden van Scheldevogels, Op 16 september is de Grote Clubactie weer gestart. Tijdens de Grote Clubactie is het de bedoeling om zoveel

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Stappen naar TOPPRESTATIES! Copyright 2010, Suadeo, http://www.suadeo.nl

Stappen naar TOPPRESTATIES! Copyright 2010, Suadeo, http://www.suadeo.nl Stappen naar TOPPRESTATIES! Wie ben ik? Leo Siers Docent (opleiding sport en bewegen) Docent (AtletiekUnie) Suadeo Trainer meerkampgroep Ciko 66 Succescoach Opleiding: ALO, HBO Informatica, Niveau-4 trainersopleiding

Nadere informatie

Het levenswiel staat voor een aantal belangrijke gebieden in je leven, die gezamenlijk bepalen hoe goed je in je vel zit. Die gebieden zijn:

Het levenswiel staat voor een aantal belangrijke gebieden in je leven, die gezamenlijk bepalen hoe goed je in je vel zit. Die gebieden zijn: Het Levenswiel Het levenswiel staat voor een aantal belangrijke gebieden in je leven, die gezamenlijk bepalen hoe goed je in je vel zit. Die gebieden zijn: Gezondheid (fysiek en mentaal welbevinden, energie)

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week:

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week: Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 17-09-2017 Uitslagen afgelopen week: Wedstrijdwijzigingen De wedstrijd KOAG E2 Nikantes E1 van zaterdag 16-09-2017 is verschoven naar zaterdag 14-10-2017

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

assie Natuurlijk is ze heel erg van het meten - Kim ZONDER LUKT NIETS THEMA: HOOFD EN HART

assie Natuurlijk is ze heel erg van het meten - Kim ZONDER LUKT NIETS THEMA: HOOFD EN HART 78 Q2 2016 THEMA: HOOFD EN HART Tekst: Geert Dekker Beeld: Michiel ter Wolbeek assie ZONDER LUKT NIETS Als de druk oploopt, verdringt het hoofd het hart. En dan kan het weleens fout gaan. Dat geldt wat

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

René Smaal update juli 2016:

René Smaal update juli 2016: René Smaal update juli 2016: Bekijk nu de planning tot aan de zomer op www.renesmaal.nl/nieuws. Op vrijdag 1 juli werden door Theo Bosch (de sportmasseur van René Smaal) de twee winnaars geloot en bekend

Nadere informatie

TRAININGSPLAN Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe Naam: Naam paard:

TRAININGSPLAN Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe Naam: Naam paard: www.dressagepro.com TRAININGSPLAN Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe Naam: Naam paard: Als je geen plan maakt en geen doelen stelt, is de kans kleiner dat je daadwerkelijk bereikt wat je

Nadere informatie

Doelen stellen

Doelen stellen Doelen stellen Wat is het? Doelen stellen is het proces van het selecteren van dingen (mikpunten) die je wilt bereiken. Deze mikpunten worden doelen genoemd. Een doel is iets dat je bewust nastreeft. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren

Topsport. Talentschool. het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Topsport Talentschool het veluws college helpt jou (top)sport en school succesvol te combineren Sport je veel en graag? En doe je dit zelfs op hoog niveau? Dan kun je in de knel komen met je schoolwerk

Nadere informatie

Rapportage TIP Weert Raadpleging juni Inhoudsopgave. Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018

Rapportage TIP Weert Raadpleging juni Inhoudsopgave. Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 Inhoudsopgave Rapportage TIP Weert Raadpleging 18 14 juni 2018 Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 1 Wereld Kampioenschappen Voetbal 2018 We sluiten de vragenlijst af met een luchtig onderwerp dit keer.

Nadere informatie

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Body Combat marathon 2016 Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Op 16 Januari 2016 heb ik meegedaan aan de Body Combat Marathon. Een bijzondere ervaring! Opbrengst voor Stichting Stop Pesten Nu! Uit mijn

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom!

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom! GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge (24.03.2018) -> Welkom! Galgenbergstraat

Nadere informatie

Terugblik december René Smaal Karate wenst jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en sportief 2018 toe!

Terugblik december René Smaal Karate wenst jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en sportief 2018 toe! René Smaal update januari 2018: De planning tot aan de zomervakantie komt z.s.m. online Terugblik december René Smaal Karate wenst jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en sportief 2018 toe! Alle feestdagen

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd?

Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd? Les 4: Word jij een goede manager van je eigen tijd? Waarom een les over timemanagement? Timemanagement gaat over goed en slim je tijd indelen. Het is belangrijk iets over timemanagement te leren, omdat

Nadere informatie

5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan

5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan 5 Gouden tips die je kind helpen de verleiding van chips en snoepgoed te weerstaan LINDA AMMERLAAN VOEDINGS- EN LEEFSTIJLCOACH VOOR HET HELE GEZIN Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo:

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Hoe is je judocarrière begonnen? Heylen: Ik ben met judo begonnen toen ik 8 jaar was

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Shark attack. ZOOM: SPORT Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal 68 Q4 2015

Shark attack. ZOOM: SPORT Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal 68 Q4 2015 68 Q4 2015 ZOOM: SPORT Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal Shark attack Het was al jaren zijn tweede sportliefde en toen Johan van der Stelt, accountant bij Visser & Visser in Gorinchem, zijn plezier

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Dordrecht 10 april 2017

Dordrecht 10 april 2017 Dordrecht 10 april 2017 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Dordrecht! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 In het kort In deze nieuwsbrief willen wij u kort inlichten over de vorderingen en ontwikkelingen van het WK binnen Flevoland. Wij wensen u veel Lees plezier. Het WK Flevoland

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Dordrecht

Dordrecht Dordrecht 11-04-2019 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Dordrecht! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie