De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement!"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement! Vlietpolderstraat 37, Gouda Vraagprijs ,- k.k. Woondromen waarmaken

2 Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met balkon! Op een mooie, groenrijke plek gelegen, goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met balkon en eigen parkeerplaats op het parkeerterrein. Het ruime appartement is heerlijk licht door de vele raampartijen en beschikt over nette keuken en badkamer, 2 slaapkamers en een fietsenberging op de begane grond. Het royale appartement is gelegen op de 3e verdieping in een modern en verzorgd appartementencomplex en bereikbaar per lift of via het trappenhuis. De locatie van het appartement is ideaal! Het winkelcentrum, gezondheidscentrum, NS-station, scholen, kinderopvang en het Steinse Groen bevinden zich op loopafstand. Lekker zonnen of uitwaaien kunt u bij de Reeuwijkse Plassen waar u in vijf minuten naar toe rijdt. De feiten op een rij: * Hoekappartement met 2 slaapkamers * Eigen parkeerplaats op het parkeerterrein * Balkon op het Oosten, over de gehele breedte van het appartement * Vrij uitzicht over de wijk * Rustige, groene woonomgeving * De wanden in het gehele appartement zijn licht afgewerkt. * De hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van een mooie kurkvloer * Geheel voorzien van dubbel glas, deels kunststof kozijnen * Fietsenberging bevindt zich op de begane grond * Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren * Servicekosten bedragen per maand 124,93 per maand * Centraal gelegen in de woonwijk Goverwelle Een nieuwe woning kopen? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

3 Wonen Via een gesloten entree komt u in de gezamenlijke hal waar u met de trap en/of lift de 3e verdieping kunt bereiken. De royale hal van het appartement geeft toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer met zit- en eethoek heeft veel lichtinval door de vele raampartijen en geeft u toegang tot het royale balkon.

4 Keuken, berging en balkon De dichte, L-vormige keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en een losse koel- vriescombinatie. Groot balkon over de gehele breedte van het appartement waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend/beginmiddag zon en vrij uitzicht heeft over de wijk. Praktische, inpandige berging voor het opslaan van uw spullen. Tevens bevinden zich hier de wasmachine- en vaatwasseraansluiting, CV-opstelling (Ferroli, okt. 2015) en unit van de mechanische ventilatie.

5 Slaapkamers en badkamer Ruime ouderslaapkamer met veel lichtinval door de raampartijen. De 2e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is geheel betegeld met lichte vloeren wandtegels en beschikt over een douchecabine met thermostaatkraan, spiegelwand en verlaagd plafond met inbouwspots. Separate toiletruimte met fontein.

6

7 Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Kenmerken Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten ,- k.k. In overleg Appartementsrecht Bouw Type object Appartement, bovenwoning Woonlaag 3e woonlaag Bouwperiode 1991 Oppervlaktes en inhoud Gebruiksoppervlakte wonen 78 m² Inhoud 246 m³ Oppervlakte overige inpandige ruimten 3,8 m² Oppervlakte externe bergruimte 2,45 m² Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13,5 m² Indeling Aantal bouwlagen 1 Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers) Aantal balkons 1 Locatie Ligging In woonwijk Vrij uitzicht Uitrusting Aantal parkeerplaatsen 1 Verwarmingssysteem Centrale verwarming Heeft een balkon Ja Heeft een lift Ja Heeft ventilatie Ja

9 Begane grond

10

11 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (broei)kas Voet droogmolen Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten - gordijnrails - gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen CV met toebehoren bouwjaar 2015 Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten bouwjaar 1992 Keuken (inbouw)apparatuur, te weten:

12 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee - koelkast / vriezer bouwjaar gasfornuis bouwjaar (combi) oven bouwjaar vaatwasser - afzuigkap bouwjaar Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Kan worden overgenomen - inbouwverlichting / dimmers - opbouwverlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: - slaapkamer - kleine slaapkamer Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder toiletbril spiegels Badkameraccessoires spiegel kranen doucheschermen Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat NVT

13 Welkom in gemeente Gouda! Centraal gelegen in het Groene Hart, bekend om kaas, stroopwafels en kaarsen. Welkom in Gouda! Een aantrekkelijke en moderne stad waar u met veel plezier kan wonen, recreëren en ondernemen. De stad telt circa inwoners. grote stadsschouwburg. Sportliefhebbers hebben de keuze uit maar liefst tachtig verschillende sportverenigingen. En biedt Gouda een zeer veelzijdig winkelaanbod in zowel het centrum als in de verschillende winkelcentra. Gouda is een actieve, historische en culturele stad, die jaarlijks miljoenen toeristen trekt met onder andere: Kaasmarkt (van april t/m augustus, elke donderdag) Gouda Waterstad (het laatste weekend van juni) Gouda bij kaarslicht (tweede vrijdag in december) Daarnaast kunt u heerlijk genieten van een hapje en drankje op een van de vele terrassen op de markt met zicht op het gotische stadhuis, de waag en de Sint Janskerk. Gouda beschikt over maar liefst vijf musea, een gloednieuwe bioscoop met zes zalen en een Wonen in Gouda is wonen in het Groene Hart. Prachtige fietsroutes, de Reeuwijkse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber. Door de rijke historie maar ook recente bouw heeft Gouda voor ieder wat wils. Wonen in een comfortabele eengezinswoning in een groene wijk, een recent gebouwd appartement of juist een historisch grachtenpand? Gouda biedt het allemaal! Wilt u meer groen en rust dan kunt u terecht in de omliggende dorpen zoals Haastrecht, Stolwijk, Gouderak, Moordrecht en Waddinxveen. Gouda kent een grote diversiteit aan scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en ook het middelbaar en hoger beroepsonderwijs is vertegenwoordigd in de stad.

14 Bereikbaarheid Gouda is door haar centrale ligging erg aantrekkelijk om te wonen. De rijkswegen A12 en A20, de twee treinstations langs een van de drukste spoorlijnen van het land, zorgen voor een goede bereikbaarheid. Station Gouda is een intercitystation en biedt rechtstreekse verbindingen met Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Amsterdam. Daarnaast zijn de omliggende dorpen prima per bus te bereiken.

15 Kent u al uw f inanciële kansen en mogelijkheden? En? Is dit de woning van uw dromen? We zijn benieuwd! Veel vragen waar Opmaat financieel adviseur Leendert Of uw woondroom haalbaar is, weet u als u een helder Boerefijn het antwoord op heeft. Hij staat voor u klaar om overzicht heeft van uw financiële mogelijkheden. Want u te helpen uw financiële toekomstperspectief in kaart te welke hypotheek past er eigenlijk het beste bij uw situatie? brengen. Er is wellicht meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt! Wat gebeurt er als u een nieuwe woning koopt, terwijl uw huidige woning nog niet is verkocht? Wat zijn de mogelijk- Neemt u gerust contact op met Leendert voor een heden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zzp-er vrijblijvend adviesgesprek, vertrouwd op kantoor bij bent? Kunnen die verbouwingskosten nu wel of niet bij de De Koning makelaars. hypotheek worden opgenomen, en hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek? Keerkring 7, 2801 DG Gouda T info@opmaatf inancieeladviseurs.nl Vol vertrouwen naar de toekomst inancieeladviseurs.nl

16 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

17 De Koning makelaars Hanneke Mimpen Kristel Didden De Koning makelaars Keerkring DJ Gouda contact@dekoning-gouda.nl Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden.

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement Vrijheidslaan 31, Gouda Vraagprijs 95.000,- k.k. Woondromen waarmaken Heerlijk wonen in een rustige wijk met goede bereikbaarheid! Komt u

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000 K.K. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette!

De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette! De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette! Anna van Hensbeeksingel 159, Gouda Vraagprijs 165.000,- k.k. Woondromen waarmaken Modern afgewerkte hoek maisonnette met zonnig balkon

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin Tollensstraat 63, Gouda Vraagprijs 189.500,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke eengezinswoning met royale living! Op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda!

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda! De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda! Regentesseplantsoen 10 A, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Rustig wonen in het centrum van Gouda! Het klinkt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning Oceaanwater 12, Houten Vraagprijs 265.000 K.K. Woondromen waarmaken Op een kindvriendelijke plek.. De gezellige woningen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning

De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning Warmoezierskade 25, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Perfect onderhouden woning nabij centrum en station

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen K.K.

De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen K.K. De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen 145.000 K.K. Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht Bent u op zoek naar een modern

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Mozartlaan 87, Waddinxveen Vraagprijs 219.000,- k.k. Woondromen waarmaken Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Bijzonder

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht! Schweitzerplein 11, Gouda Vraagprijs 182.500,- k.k. Woondromen waarmaken Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum!

De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum! De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum! Cort van der Lindenstraat 22, Gouda Vraagprijs 169.000,- k.k. Woondromen waarmaken Wonen op loopafstand van het Goudse centrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht Meester van Loostraat 1 B, Waarder Vraagprijs 199.000 K.K. Woondromen waarmaken Driekamerappartement met fraai uitzicht Een fantastisch

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin Constantijn Huygensstraat 67, Gouda Vraagprijs 132.500,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke, moderne woning in de wijk Korte Akkeren

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000,- k.k. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht Jenneke E. Bijlhof 10, Waarder Vraagprijs 369.000 K.K. Woondromen waarmaken Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! Jaagpad 5, Gouda Vraagprijs 169.500,- k.k. Woondromen waarmaken 3-kamer maisonnette met balkon, achtertuin en separate garage

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin!

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin! De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin! Tollensstraat 76, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Nette woning met veel potentie en een grote achtertuin!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin Onder de Boompjes 6, Gouda Vraagprijs 185.000,- k.k. Woondromen waarmaken Sfeervolle jaren '30 woning met tuin Een woning met sfeer,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden!

De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! P.C. Bothstraat 68, Gouda 145.000,- k.k. Woondromen waarmaken Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! Houdt u van

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum! Meester D.J. van Heusdestraat 22, Gouda 160.000,- k.k. Woondromen waarmaken Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K.

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K. De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin Getijmolenerf 78, Gouda 209.000 K.K. Moderne tussenwoning op een uitstekende locatie Wonen, buitenleven, genieten Deze fijne,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin Mosstraat 24, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne woning met originele jaren '30 details Bent

Nadere informatie

TE KOOP: Dahliastraat GL Zwijndrecht K.K. Modern 3- kamer appartement

TE KOOP: Dahliastraat GL Zwijndrecht K.K. Modern 3- kamer appartement TE KOOP: Dahliastraat 168 3333 GL Zwijndrecht 117.500 K.K. Modern 3- kamer appartement 2 onlinemakelaarsdiensten.nl Ruime hal 3 onlinemakelaarsdiensten.nl Lichte woonkamer 4 onlinemakelaarsdiensten.nl

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning

De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning J.P. Heyestraat 7, Gouda Vraagprijs 189.000,- k.k. Woondromen waarmaken Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning!

Nadere informatie

Royaal 4-kamer appartement met zonnig balkon!

Royaal 4-kamer appartement met zonnig balkon! De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer appartement met zonnig balkon! Bunchestraat 31, Reeuwijk Vraagprijs 139.000 K.K. Royaal 4-kamer appartement met een zonnig balkon Het appartement is gelegen

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

TE KOOP: De Klok DT Rijnsburg K.K. Ruime 3-kamer appartement

TE KOOP: De Klok DT Rijnsburg K.K. Ruime 3-kamer appartement TE KOOP: De Klok 137 2231 DT Rijnsburg 209.000 K.K. Ruime 3-kamer appartement 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Kom kijken bij dit volledig geïsoleerde, heerlijk ruime 3 kamer appartement (74 m2).

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Driesprong 13, Linschoten Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne tussenwoning, zo te betrekken! Wonen in een mooie

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! agpad 5, Gouda Vraagprijs 169.500,- k.k. Woondromen waarmaken 3-kamer maisonnette met balkon, achtertuin en separate garage

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning Jan Philipsweg 44, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Goed onderhouden jaren '30 woning dichtbij het Goudse centrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning

De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning Brugweg 55, Waddinxveen Vraagprijs 239.000,- k.k. Woondromen waarmaken 2-onder-1 kap woning met zeer diepe achtertuin aan

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie!

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Vinkeveldpoldersingel 9, Gouda Vraagprijs 239.000 K.K. Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

Spelderholt 125 Amsterdam

Spelderholt 125 Amsterdam Spelderholt 125 Amsterdam Vraagprijs: 146.000,- k.k. Dicht bij het winkelcentrum Boven t IJ is dit royale en verzorgde 4 kamer appartement gelegen. De woning bevindt zich op de 2e verdieping van een kleinschalig

Nadere informatie

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum Idenburgstraat 16, Gouda Vraagprijs 160.000 K.K. Ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de 1e woonlaag Wonen in een leuke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Duiker 64, Linschoten Vraagprijs 239.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime, uitgebouwde tussenwoning op een leuke locatie! Bent u op zoek

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

ERA De Laat Fides Makelaardij presenteert:

ERA De Laat Fides Makelaardij presenteert: ERA De Laat Fides Makelaardij presenteert: Op centrale locatie in Leiden gelegen, volledig gemoderniseerd appartement met heerlijk balkon, lichte woonkamer, berging en ruim voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Lorentzlaan 59 A, 3112 KH Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Lorentzlaan 59 A, 3112 KH Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Lorentzlaan 59 A, 3112 KH Schiedam Vraagprijs 110.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Lorentzlaan 59 A, 3112 KH Schiedam Gelegen in de gezellige wijk Schiedam Oost, vindt u dit

Nadere informatie

TE KOOP. Deltalaan K.K VD Deventer

TE KOOP. Deltalaan K.K VD Deventer Deltalaan 141 7417 VD Deventer TE KOOP 89.000 K.K. Deltalaan 141 7417 VD Deventer Inleiding Omschrijving: In de Deltawijk, op korte afstand van het winkelcentrum en nabij het NS station, sportcomplex De

Nadere informatie

Boekenrode JJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Boekenrode JJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Boekenrode 54 3085 JJ Rotterdam Vraagprijs 119.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving Leuk en modern 3 (voorheen 4) kamer HOEKappartement (ca. 68 m²) op de tweede verdieping op een prima locatie in de wijk

Nadere informatie

TE KOOP. Euterpedreef K.K CX Utrecht

TE KOOP. Euterpedreef K.K CX Utrecht Euterpedreef 68 3561 C Utrecht TE KOOP 179.500 K.K. Euterpedreef 68 3561 C Utrecht Inleiding Mooi, goed onderhouden, drie kamer appartement met fantastisch uitzicht en zonnig balkon op het zuidwesten.

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning

De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning Jan Philipsweg 31, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Keurige woning aan de rand van de wijk Korte Akkeren!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Schagen 43, Linschoten Vraagprijs 280.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

TE KOOP. Waterlelie K.K Montfoort

TE KOOP. Waterlelie K.K Montfoort Waterlelie 41 3417 Montfoort TE KOOP 172.500 K.K. Waterlelie 41 3417 Montfoort Inleiding Nu in de verkoop dit mooie begane grond hoekappartement met tuin en berging. Dit goed onderhouden 2-kamerhoekappartement

Nadere informatie

K.K. SCHOUT V RAESFELTSTRAAT SZ 'S-HERTOGENBOSCH

K.K. SCHOUT V RAESFELTSTRAAT SZ 'S-HERTOGENBOSCH SCHOUT V RAESFELTSTRAAT 19 5237 SZ 'S-HERTOGENBOSCH 212.500 K.K. Aan de rand van 's-hertogenbosch, nabij de maasboulevard is het fraaie appartementencomplex Schout van Raesfeltstraat gelegen. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Marktstraat K.K EV Vlissingen

TE KOOP. Marktstraat K.K EV Vlissingen TE KOOP 215.000 K.K. Marktstraat 37 4381 EV Vlissingen Marktstraat 37 4381 EV Vlissingen Inleiding Fijn appartement op de tweede woonlaag, midden in het centrum van Vlissingen gelegen. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Dahliastraat K.K GL Zwijndrecht

TE KOOP. Dahliastraat K.K GL Zwijndrecht Dahliastraat 178 3333 GL Zwijndrecht TE KOOP 117.500 K.K. Dahliastraat 178 3333 GL Zwijndrecht Inleiding Op een rustige locatie bieden wij op de derde woonlaag dit moderne en instapklare driekamer appartement

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k.

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k. MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN 114.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het centrum van Assen gelegen, goed onderhouden 4-kamer APPARTEMENT op de eerste verdieping met vrijstaande stenen berging. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Klipperdijk 19 - LISSE. Vaste prijs: 199.000,- k.k.

Klipperdijk 19 - LISSE. Vaste prijs: 199.000,- k.k. Klipperdijk 19 LISSE Vaste prijs: 199.000, k.k. Klipperdijk 19 LISSE 199.000, k.k. NU OF NOOIT AANBIEDING: Wonen boven het water? Uitzicht over De Ringvaart en de Haarlemmermeer? Dit is uw kans! Voor slechts

Nadere informatie

Modern 2-kamerappartement met vrij uitzicht!

Modern 2-kamerappartement met vrij uitzicht! Modern 2-kamerappartement met vrij uitzicht! LEEUWARDEN - Nijlansdyk 207 c Vraagprijs 100.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.faber.frl T E K O O

Nadere informatie

TE KOOP. Ruinerbrink K.K RC Emmen

TE KOOP. Ruinerbrink K.K RC Emmen Ruinerbrink 129 7812 RC Emmen TE KOOP 110.000 K.K. Ruinerbrink 129 7812 RC Emmen Inleiding PRACHTIG APPARTEMENT, TOT IN DE PUNTJES VERZORGD. Dit mooie appartement is een maisonnette, dus het appartement

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin!

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Isoldestraat 6, Gouda Vraagprijs 195.000 K.K. Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Bent u op zoek naar een woning met ruimte,

Nadere informatie

Rotterdamsedijk 229 C, 3112 AJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdamsedijk 229 C, 3112 AJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Rotterdamsedijk 229 C, 3112 AJ Schiedam Vraagprijs 112.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Rotterdamsedijk 229 C, 3112 AJ Schiedam Instap klaar 3kamer appartement op derde woonlaag,

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning met veel leefruimte!

De Koning makelaars presenteren: Een woning met veel leefruimte! De Koning makelaars presenteren: Een woning met veel leefruimte! Zeearend 11, Nieuwegein Vraagprijs 315.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een woning met veel leefruimte! Een woning met veel leefruimte op

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen hoekwoning! Wethouder Schaaplaan 8, Bunnik. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen hoekwoning! Wethouder Schaaplaan 8, Bunnik. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen hoekwoning! Wethouder Schaaplaan 8, Bunnik Vraagprijs 495.000 K.K. Centraal gelegen hoekwoning! Centraal gelegen hoekwoning op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

PLATOLAAN 2-3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

PLATOLAAN 2-3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. PLATOLAAN 2-3 ASSEN Vraagprijs 275.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen gestoffeerd 3-kamer APPARTEMENT MET GARAGEBOX. Vanuit het hoekappartement kijkt u uit op het groene park Valkenstijn.

Nadere informatie

ZWIN 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ZWIN 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ZWIN 13 ASSEN Vraagprijs 95.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op de eerste etage van dit uitstekend onderhouden complex "Zwinflat" met lift ligt deze verassend ruime 3-kamerappartement met zonnig balkon op

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Hogenbanweg 154 B, 3028 GZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Hogenbanweg 154 B, 3028 GZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Hogenbanweg 154 B, 3028 GZ Rotterdam Vraagprijs 99.000, k.k. Omschrijving Hogenbanweg 154 B, 3028 GZ Rotterdam LET OP! Verkoop in verhuurde staat. Alle rust en stilte tussen het groen en toch in de buurt

Nadere informatie

Kempenlaan 102 Amsterdam

Kempenlaan 102 Amsterdam Kempenlaan 102 Amsterdam Vraagprijs: 224.500,- k.k. Royaal en mooi gelegen hoekappartement (3/4 kamers) van 92 m², gelegen op de 5e verdieping met goed gelegen zonneterras van ca. 13 m2 met veel privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer TE KOOP 182.500 K.K. Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer Inleiding In de kindvriendelijke wijk Steinvoorde, op loopafstand van het winkelcentrum "de vijfhoek"

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars 140.000 K.K. Rú Paréstraat 74 2552 CR Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars 140.000 K.K. Rú Paréstraat 74 2552 CR Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag RE/MA Hofstad Makelaars TE KOOP Rú Paréstraat 74 2552 CR Den Haag RE/MA Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl http://www.remax-hofstad.nl 140.000 K.K.

Nadere informatie

TE KOOP: Secretaris Verhoeffweg 15 v 2671 HT Naaldwijk K.K. Penthouse in centrum Naaldwijk. Klavis Makelaardij

TE KOOP: Secretaris Verhoeffweg 15 v 2671 HT Naaldwijk K.K. Penthouse in centrum Naaldwijk. Klavis Makelaardij TE KOOP: Secretaris Verhoeffweg 15 v 2671 HT Naaldwijk 575.000 K.K. Penthouse in centrum Naaldwijk Klavis Makelaardij 2 klavis-makelaardij.nl WAT EEN UITZICHT Mijmerend staren over Naaldwijk. Zo vanuit

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

3-kamer HOEKappartement op 1e woonlaag!

3-kamer HOEKappartement op 1e woonlaag! De Koning makelaars presenteren: 3-kamer HOEKappartement op 1e woonlaag! Tristanstraat 62, Gouda Vraagprijs 115.000 K.K. 3-kamer HOEKappartement op 1e woonlaag! Vindt u het heerlijk om een grote woonkamer

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs TE KOOP 280.000 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs drs. S. Dokkum van Tuinenleane 54 9103 PS Dokkum 0519-220708 dokkum@factornoord.nl Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Inleiding

Nadere informatie

Op zoek naar een appartement waar u direct uw spullen kan neerzetten en van het uitzicht kan gaan genieten?

Op zoek naar een appartement waar u direct uw spullen kan neerzetten en van het uitzicht kan gaan genieten? Op zoek naar een appartement waar u direct uw spullen kan neerzetten en van het uitzicht kan gaan genieten? Amstelveen, Schanshoek 95 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken

Nadere informatie

TE KOOP K.K. P.C. Boutensstraat AW Almelo. De Makelaar van Twente Wethouder E. van Dronkelaarplein VZ Almelo

TE KOOP K.K. P.C. Boutensstraat AW Almelo. De Makelaar van Twente Wethouder E. van Dronkelaarplein VZ Almelo TE KOOP P.C. Boutensstraat 257 7606 AW Almelo De Makelaar van Twente Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 7601 VZ Almelo 085-0250011 info@demakelaarvantwente.nl demakelaarvantwente.nl 79.500 K.K. INLEIDING

Nadere informatie

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN Vraagprijs 174.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Speelse woning met de woonkamer op de eerste verdieping en aan de voor- en achterzijde een geheel vrije ligging met de tuin aan

Nadere informatie

TE KOOP. Deltalaan K.K VD Deventer

TE KOOP. Deltalaan K.K VD Deventer Deltalaan 141 7417 VD Deventer TE KOOP 95.000 K.K. Deltalaan 141 7417 VD Deventer Inleiding Omschrijving: In de Deltawijk, op korte afstand van het winkelcentrum en nabij het NS station, sportcomplex De

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

De Woerd 3 DINXPERLO

De Woerd 3 DINXPERLO De Woerd 3 DINXPERLO Vraagprijs: 179.000,- k.k. In een gewilde wijk staat deze keurig onderhouden midden woning met een zeer hoog afwerkingsniveau. Deze moderne woning met fraai aangelegde tuin is voorzien

Nadere informatie

LEEUWARDEN - Zuidvliet 494

LEEUWARDEN - Zuidvliet 494 Instapklaar 2 kamerappartement - perfekt voor een eerste woning! LEEUWARDEN - Zuidvliet 494 Vraagprijs 89.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.faber.frl

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000,- kosten koper TE KOOP. de Wilmskamp 141. Hengelo

Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000,- kosten koper TE KOOP. de Wilmskamp 141. Hengelo Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000, kosten koper TE KOOP de Wilmskamp 141. Hengelo ALGEMEEN INDELING Volledig gemoderniseerd 2kamer appartement met ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op

Nadere informatie

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Koopsom 100.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Prijs

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie