De administrateur-generaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De administrateur-generaal"

Transcriptie

1 Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum uw ref. contact Roland Binet / Johan Buyck attachés telefoon / Betreft: Bijwerking van de KSZ-Registers (Bis-Register en Register van de geschrapten) Mevrouw, Mijnheer, Via het Kadaster van de kinderbijslag en de toepassing van de fonetische opzoeking hebt u de mogelijkheid om een KSZ-nummer (bisnummer) te laten toekennen voor personen die geen rijksnummer hebben. Tot op heden was het, eenmaal dat de gegevens definitief gecodeerd waren (via de functietoets creëren van de toepassing Een nieuw KSZ-nummer toekennen van Trivia), niet meer mogelijk die bij te werken of een fout te verbeteren. In overleg met de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid ontwikkelde de Rijksdienst een nieuwe structuur voor de bijwerking, on-line of asynchroon, van de gegevens van het KSZ-Register, via het gestandaardiseerd bericht P021. De beschrijving van dit bericht is beschikbaar via de toepassing Trivia op het site Docs (klikken op Hulp, dan op Documentatie en handleiding voor de gebruiker, dan op Beschrijving bericht Kadaster en tenslotte op P021 ). Naar aanleiding van een vergadering ter voorbereiding van het project, gehouden bij de KSZ, en op uitdrukkelijke aanvraag van deze instelling die de KSZ-repertoria beheert, vindt u hierna een reeks basisregels waaraan men zich moet houden. Deze regels zijn van groot belang, aangezien iedere invoeging of wijziging van een gegeven van de KSZ-registers (bijvoorbeeld een adres, geboortedatum, overlijdensdatum, enz.) automatisch een directe weerslag heeft op het beheer van de dossiers van de sociaal verzekerden door de andere instellingen van de sociale zekerheid (sectoren ziekte- en invaliditeitsverzekering, pensioenen, werkloosheid, enz.).

2 pagina 2 Algemene regels Iedere bijwerking van de gegevens van de KSZ-registers impliceert verplicht het bestaan van een kinderbijslagdossier voor het fonds dat een wijziging wenst in te voeren, en meer in het bijzonder voor de persoon of personen die het onderwerp vormen van een on-line of asynchrone P021; Iedere kinderbijslaginstelling die deel neemt aan het Kadaster -netwerk is bij het ontvangen van een nieuw gegeven betreffende een van de gegevens van de KSZ-registers verplicht de gegevens van de KSZ-registers bij te werken waar dit aangewezen is. Enkel een authentieke bron mag een bijwerking voorstellen, zoals bijvoorbeeld: een aanvraag om gezinsbijslag, de formulieren E401, B.M.24, B. Tun., B. Alg.21, een aanvraag om onderzoek van het recht in het raam van de Europese verordeningen of bilaterale overeenkomsten, of in het raam van het samenwerkingsakkoord met het Bureau voor Belgische zaken, enz. Het spreekt vanzelf dat enkel correcte gegevens mogen ingevoerd worden ter vervanging van eerder bij de KSZ-registers bekende gegevens, en dat de dossierof systeembeheerder verantwoordelijk is voor de absolute conformiteit van de gegevens die hij ter bijwerking doorstuurt voor het afsluiten van de verrichting; Een bijwerking mag niet als gevolg hebben dat er minder informatie is, bijvoorbeeld door zones blanco te maken die vroeger ingevuld waren en waarvoor geen nieuwe informatie is meegedeeld (zie in dit verband het hoofdstuk Aandachtspunten voor de verschillende zones, de opmerking betreffende de zone voornamen ); Wanneer een bepaalde zone of gegeven een datum van inwerkingtreding vereist, dan mag men er in geen geval automatisch een systeemdatum invoeren, maar moet men de werkelijke datum van inwerkingtreding van het nieuwe gegeven invoeren. Hiërarchie van de gegevens Het Nationaal Intermutualistisch College (NIC) speelt een essentiële rol op het vlak van de hiërarchie van de controle van de gegevens van de KSZ-registers. Het NIC komt op hiërarchisch vlak verplicht tussen wanneer de bij te werken gegevens het onderwerp vormden van een afgeleverde SIS-kaart. De volgende regels moeten op dit punt gevolgd worden: Indien de bijwerking een van de gegevens opgenomen op de SIS-kaart betreft, wordt deze bijwerking voorgelegd ter uiteindelijke goedkeuring van het NIC. In een dergelijk geval kan het antwoord verschillende weken in beslag nemen en wordt het via een normale mutatie doorgestuurd (de KSZ en het NIC sloten een overeenkomst die een termijn van dertig kalenderdagen voorziet). Na deze termijn voert de KSZ de gegevens manueel in op basis van wat oorspronkelijk werd voorgelegd door de betrokken instelling. De instelling kan eveneens aan de KSZ de authentieke documenten doorsturen op basis waarvan het kinderbijslagfonds zich baseert om de bijwerking voor te leggen (adres KSZ: Kruispuntbank

3 pagina 3 van de Sociale Zekerheid, ter attentie van de ploeg Bis-Register, Sint-Pieterssteenweg 375, 1040 Brussel, betreft: bijwerking van het KSZ-Register); Indien het een gegeven betreft dat niet voorkomt op de SIS-kaart, dan bepaalt de KSZ binnen een termijn die niet langer dan een paar dagen mag zijn het antwoord op de voorgelegde bijwerking, doorgestuurd via een normale mutatie. Te noteren valt eveneens dat de Kruispuntbank vanaf 15 oktober 2004 een automatische blokkering van bepaalde gegevens voor de KSZ invoerde, en dit in het raam van de afwerking van de hiërarchie van de sectoren. Er zijn twee fasen voorzien, die allebei als code voor de terugkeer hebben: fase 1, het blokkeren betreft de naam, voornaam/voornamen, geboorteplaats en datum en het geslacht; deze regel is reeds van toepassing voor de ambtshalve geschrapte dossiers; de andere zones blijven vrij toegankelijk en bijwerkbaar; fase 2, het blokkeren betreft het overlijden; wanneer een overlijdensdatum wordt ingevoerd door een medewerker van de bisploeg van de KSZ, wordt het bisnummer volledig geblokkeerd voor de rekening van de KSZ en is geen enkele bijwerking nog mogelijk. De instelling die een bijwerking voorlegt voor gegevens of een dossier geblokkeerd door de KSZ, zal dus een bericht terugkrijgen dat betekent dat de voorgestelde wijzigingen binnen de toepassing van de hiërarchie vallen. Zo nodig zal de KSZ zich in verbinding stellen met de betrokken instelling om de documenten te verkrijgen die de vraag tot bijwerking wettigen. Deze bijkomende hiërarchie wijzigt in geen enkel opzicht de regels betreffende de hiërarchie die het NIC op dit vlak uitoefent. Aandachtspunten betreffende de verschillende gegevens Hieronder worden enkel de gegevens vermeld waaraan bijzondere aandacht moet besteed worden: Naam De namen zijn opgegeven in hoofdletters, zonder accenten of andere bijzondere tekens, met uitzondering van het accent circonflexe (^) en het trema ( ) die toegelaten zijn. In dit verband worden de fondsen die een actor wensen te creëren in het Kadaster met een KSZ-nummer, van wie een van de letters van zijn naam een accent circonflexe of een trema bevat, aangeraden om de opname on-line te doen, omdat de huidige XSD-schema s deze tekens niet toelaten bij een asynchrone opname.

4 pagina 4 Voornaam/voornamen Een vermelding van de voornaam/voornamen is altijd verplicht. Als de sociaal verzekerde geen wettelijke voornaam heeft, moet men SPZV (= sans prénom/zonder voornaam) invoeren. Vermeldingen zoals inconnu, pas connu of niet gekend zijn niet toegelaten; Men moet erop toezien dat men geen informatie kwijtraakt. Indien de zone voordien twee voornamen bevatte en er bij de bijwerking (door vergeetachtigheid of onoplettendheid) maar een enkele voornaam ingevoerd wordt, dan zal de tweede voornaam automatisch verdwijnen en verloren zijn; De tweede voornaam mag blanco gelaten worden. Geboortedatum Het geboortejaar is verplicht wanneer de geboortedag en/of maand onbekend zijn. In dat geval moet men 0000 invoeren in de posities voorzien voor de dag en maand van geboorte. De KSZ raadt nadrukkelijk aan om geen fictieve geboortedagen of maanden in te voeren, omdat dit nadelig is voor de kwaliteit van de gegevens opgenomen in het KSZ-Register waarvan alle instellingen van de sociale zekerheid gebruik maken. Geboorteplaats Voor België: de naam van de gemeente aanduiden en de NIS-code van de gemeente in 5 posities Voor het buitenland: de naam van de plaats aanduiden en de NIS-code van het land. Adres Voor de sector RKW moet deze zone ingevuld zijn. Zijn eveneens verplicht: de NIS-code van de gemeente (band met de postcode); de straatnaam van de hoofdverblijfplaats; voor het buitenland (andere code dan 00150) dient men enkel de naam van de verblijfplaats of het land en de postcode op te geven. Een fonds dat over een volledig adres beschikt wordt uiteraard verzocht dit op te nemen in de KSZ-registers. Voor de ambtshalve geschrapte personen dient men enkel de landcode in het buitenland op te geven (zonder diplomatieke post). Voor de wezendossiers moet men opgeven als landcode en wezendossier/dossier orphelin in de zone straat en kinderbijslag/allocations familiales in de zone code gemeente. Voor wat betreft het gebruik van de postcodes moeten de fondsen zich richten naar de bijzondere kenmerken voor sommige landen, vermeld in de sectie ZIPCode van het bestaande bericht P024 (Toekenning van een KSZ-nummer) in verband met het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Canada en de Verenigde Staten van Amerika, en ook naar wat per is meegedeeld aan de fondsen op 18 oktober 2004 (betreffende Brazilië, Japan en Australië).

5 pagina 5 Code nationaliteit en burgerlijke stand Enkel de bestaande codes mogen gebruikt worden. Datum van overlijden De ingevoerde datum moet dezelfde zijn als of vallen na de geboortedatum, en mag in geen geval overeenstemmen met een systeemdatum ingevoerd op de dag van de bijwerking van dit gegeven. De toepassing wordt op 4 januari 2005 beschikbaar, zowel on-line als asynchroon. Mijn medewerkers van de dienst Monitoring of van het CIV zijn tot uw beschikking voor verdere inlichtingen of voor alle hulp die u mocht wensen. Hoogachtend. Johan Verstraeten

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 18.08.2006 uw ref. contact Johan Buyck Vincentia Michiels attachés telefoon 02-237 29 33 02-237

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 20.12.2005 uw ref. contact Johan Buyck Attaché telefoon 02-237 29 33 02-237 21 11 Betreft: Flux

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 22.12.2003 Betreft: Flux P051 (RIP) - Bericht van raadpleging van het Personeelsbestand Flux D051

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 05.03.2008 onze ref. uw ref. contact Johan Buyck Vincentia Michiels attachés telefoon 02-237 29

Nadere informatie

OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud

OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud 1) Inleiding... 2 2) Wetgeving... 2 3) Historiek... 2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie?... 2 5) Wat zijn

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 01.03.2006 uw ref. Contact Johan Buyck Attaché telefoon 02-237 29 33 02-237 21 11 Betreft: Consultatie

Nadere informatie

Juridische Afdeling CO 1363

Juridische Afdeling CO 1363 Trierstraat 70 B-1000 Brussel Juridische Afdeling CO 1363 datum 15.03.2007 III/06/CO 1363/DIM onze ref. uw ref. contact Koen De Fyn attaché telefoon 02-237 21 10 02-237 21 12 Betreft Afzien van terugvordering

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 21.02.2008 uw ref. contact Johan Buyck Vincentia Michiels attachés telefoon 02-237 29 33 02-237

Nadere informatie

Business-rules: Wanneer en welke gegevens over betaling van kraamgeld, adoptiepremie en kinderbijslag in het Kadaster inbrengen?

Business-rules: Wanneer en welke gegevens over betaling van kraamgeld, adoptiepremie en kinderbijslag in het Kadaster inbrengen? Bijlage 1 bij dienstbrief 997/52bis Business-rules: Wanneer en welke gegevens over betaling van kraamgeld, adoptiepremie en kinderbijslag in het Kadaster inbrengen? Situatie (Voorafbetaling) kraamgeld

Nadere informatie

OCMWCPASIdentifyPerson (identificatie persoon)

OCMWCPASIdentifyPerson (identificatie persoon) OCMWCPASIdentifyPerson (identificatie persoon) Inhoud 1) Inleiding... 2 2) Wetgeving... 2 3) Historiek... 2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie?... 2 5) Wat zijn de noodzakelijke voorwaarden

Nadere informatie

1. BEPALING VAN DE WERKLOZEN DIE HET RECHT OP EEN INSCHAKELINGSUITKERING NA 36 MAANDEN VERLIEZEN

1. BEPALING VAN DE WERKLOZEN DIE HET RECHT OP EEN INSCHAKELINGSUITKERING NA 36 MAANDEN VERLIEZEN Trierstraat 70 B-1000 Brussel dienst Monitoring Afzender FAMIFED Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 28.05.2015 onze ref. II/A/997/79ter/JOB-IVB uw ref. contact Johan Buyck Isabelle Van den Bossche telefoon

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact Johan Buyck Vincentia Michiels attachés telefoon 02-237 29 33 02-237 26 96 02-237 21

Nadere informatie

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Het kan vrij verspreid worden op voorwaarde dat de bron en het URL vermeld worden Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Sint-Pieterssteenweg

Nadere informatie

Departement Controle

Departement Controle Trierstraat 70 B-1000 Brussel Departement Controle CO 1377 Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 08.12.2008 uw ref. contact Hugo Bogaert attaché telefoon 02-237 23 61 02-237 21 11 Betreft: Herziening

Nadere informatie

De administrateur-generaal. Betreft: Handvest van de sociaal verzekerde - Informatie- en motiveringsplicht

De administrateur-generaal. Betreft: Handvest van de sociaal verzekerde - Informatie- en motiveringsplicht Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 08.04.2005 uw ref. contact Anne-Michèle Wauthier attaché telefoon 02-237 23 56 02-237 21 11 Betreft:

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 16.03.2007 II/A/997/67/agy/bh onze ref. uw ref. contact Hugo Bogaert Annik Garigliany attachés

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact telefoon Johan Buyck Vincentia Michiels attachés 02-237 29 33 02-237 26 96 02-237 21

Nadere informatie

Toepassing van CO 1393 op het gebied van de sociale controle

Toepassing van CO 1393 op het gebied van de sociale controle Trierstraat 70 B-1000 Brussel dienst Departement Controle Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel II/C/996/106 onze ref. uw ref. contact telefoon Peter Savat Fabienne Cordenonsi attachés 02-237 21 07

Nadere informatie

Technische documentatie van het formulier 608L : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies (oude systeem achterhaald)

Technische documentatie van het formulier 608L : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies (oude systeem achterhaald) Technische documentatie van het formulier 608L : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies (oude systeem achterhaald) De provincies en gemeenten worden verzocht om niet meer volgens de oude

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact Hugo Bogaert attaché telefoon 02-237 23 61 02-237 21 11 Betreft: Verwerking van de RIP-

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact Hugo Bogaert sociaal inspecteur telefoon 02-237 23 61 02-237 21 11 Betreft: Vaststelling

Nadere informatie

Het recht op een forfaitaire bijslag moet onderzocht worden per kind.

Het recht op een forfaitaire bijslag moet onderzocht worden per kind. Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 22.12.2003 II/A/996/43/agy onze ref. uw ref. contact Annik Garigliany Adjunct-adviseur telefoon

Nadere informatie

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Het kan vrij verspreid worden op voorwaarde dat de bron en het URL vermeld worden Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Sint-Pieterssteenweg

Nadere informatie

Technische documentatie van het formulier L608 : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies

Technische documentatie van het formulier L608 : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies Technische documentatie van het formulier L608 : raadpleging van de RVV door de gemeenten / provincies 1) Inhoud van de L608 De soort informatie heeft als kenmerk L608. De constante van de prefix is gelijk

Nadere informatie

De administrateur-generaal,

De administrateur-generaal, Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal, Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 26.09.2008 II/A/997/73/agy onze ref. uw ref. contact Annik Garigliany attaché telefoon 02-237

Nadere informatie

Raadpleging van de gegevens betreffende niet-vergoede werklozen flux L035 (P063 in de terminologie van het Kadaster)

Raadpleging van de gegevens betreffende niet-vergoede werklozen flux L035 (P063 in de terminologie van het Kadaster) Trierstraat 70 B-1000 Brussel dienst Monitoring Afzender FAMIFED Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 27.02.2015 onze ref. II/A/997/79bis/IVB-TG uw ref. contact Isabelle Van den Bossche - Guy Tillieux telefoon

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 10.09.2008 Betreft: Distributie van attesten betreffende (aanvragen) om medische consultatie voor

Nadere informatie

INTEGRATIE IN HET KADASTER VAN DE KINDERBIJSLAG: PROTOCOL

INTEGRATIE IN HET KADASTER VAN DE KINDERBIJSLAG: PROTOCOL INTEGRATIE IN HET KADASTER VAN DE KINDERBIJSLAG: PROTOCOL Versie 2 van 31 augustus 2007 De aanpassingen en toevoegingen aan de eerste versie van het Protocol zijn door voetnoten aangeduid 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Informatie over de nieuwe procedure voor het beheer en de verwerking van de thuiscontroles via de toepassing FAMICONTROL

Informatie over de nieuwe procedure voor het beheer en de verwerking van de thuiscontroles via de toepassing FAMICONTROL Trierstraat 70 B-1000 Brussel dienst Departement Controle Afzender FAMIFED Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact Fabienne Cordenonsi Peter Savat attachés telefoon 02-237 23 07 (FR) 02-237 21 07

Nadere informatie

I.T : Identificatiegegevens afkomstig van het register van afgevoerden van de KSZ

I.T : Identificatiegegevens afkomstig van het register van afgevoerden van de KSZ I.T. 040 046 : Identificatiegegevens afkomstig van het register van afgevoerden van de KSZ Algemeenheden Met toepassing van het koninklijk besluit van 22 januari 2007 (B.S. van 15 februari 2007) tot wijziging

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 07.11.2006 uw ref. contact Hugo Bogaert attaché telefoon 02-237 23 61 02-237 21 11 Betreft: Brevet

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 09.11.2010 uw ref. contact Herman Stuyver attaché telefoon 02-237 23 98 02-237 21 11 Betreft: Ouderlijk

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 07.08.2006 uw ref. contact Annik Garigliany attaché telefoon 02-237 23 58 02-237 21 11 Betreft:

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale zekerheid» SCSZ/08/002 BERAADSLAGING NR. 08/002 VAN 15 JANUARI 2008 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN BEPAALDE PERSOONSGEGEVENS

Nadere informatie

e-creabis Help Voor Toekennen van een bisnummer Algemene beschrijving

e-creabis Help Voor Toekennen van een bisnummer Algemene beschrijving e-creabis Voor u begint Algemene beschrijving Toekennen van een bisnummer Rijksregisternummer of bisnummer met Algemeen e-creabis e-creabis is een onlinedienst waarmee de gemeentebesturen een bisnummer

Nadere informatie

Rijksdienst voor Trierstraat 70 Kinderbijslag

Rijksdienst voor Trierstraat 70 Kinderbijslag Model AO INSTELLINGSKENMERKEN INST.NR. 026153 HF 221 I 2 NIS 73107 S I 1 NAAM G.V.S.B.L.O. Mozaïek Plus STRAAT + NR Parklaan 3 POSTNUMMER + GEMEENTE 3630 Maasmechelen TELEFOON 089/761208 FAXNUMMER 089/775345

Nadere informatie

AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE

AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze

Nadere informatie

Private Search. Gebruikershandleiding Corrigeren van de adresgegevens van de vestigingseenheid

Private Search. Gebruikershandleiding Corrigeren van de adresgegevens van de vestigingseenheid Private Search Gebruikershandleiding Corrigeren van de adresgegevens van de vestigingseenheid 18/11/2014 1 Inleiding In deze handleiding wordt weergegeven op welke manier u als ondernemer het adres van

Nadere informatie

HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID

HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID ADVIES 14/2005 van 28 september 2005 van de Commissie voor

Nadere informatie

HET GELIJKVORMIG MAKEN VAN HET RIJKSREGISTER EN VAN HET BESTAND MET DE AFGEVOERDEN,GEHOUDEN DOOR DE KSZ

HET GELIJKVORMIG MAKEN VAN HET RIJKSREGISTER EN VAN HET BESTAND MET DE AFGEVOERDEN,GEHOUDEN DOOR DE KSZ HET GELIJKVORMIG MAKEN VAN HET RIJKSREGISTER EN VAN HET BESTAND MET DE AFGEVOERDEN,GEHOUDEN DOOR DE KSZ ADVIES 14/2005 van 28 september 2005 van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.

Nadere informatie

Betreft: Raadpleging van de gegevens betreffende niet-vergoede werklozen flux L035 (P063 in de terminologie van het Kadaster)

Betreft: Raadpleging van de gegevens betreffende niet-vergoede werklozen flux L035 (P063 in de terminologie van het Kadaster) Trierstraat 70 B-1000 Brussel dienst Monitoring Afzender FAMIFED Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 17.12.2014 uw ref. contact Johan Buyck Hugo Bogaert Guy Tillieux Isabelle Van den Bossche telefoon 02-237

Nadere informatie

Hierbij vindt u de lijst met controles en codes gebruikt in de toepassing NRW.

Hierbij vindt u de lijst met controles en codes gebruikt in de toepassing NRW. Hierbij vindt u de lijst met controles en codes gebruikt in de toepassing NRW. 1) Controles Een controle wordt aangemaakt in drie types situaties: - wanneer de situatie van de aansluiting bij het fonds

Nadere informatie

OCMWCPASFindByAddress (Opzoeking op basis van adres) Inhoud

OCMWCPASFindByAddress (Opzoeking op basis van adres) Inhoud OCMWCPASFindByAddress (Opzoeking op basis van adres) Inhoud 1) Inleiding...2 2) Wetgeving...2 3) Historiek...2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie?...2 5) Wat zijn de noodzakelijke voorwaarden

Nadere informatie

FUSIE VAN KINDERBIJSLAGFONDSEN

FUSIE VAN KINDERBIJSLAGFONDSEN FUSIE VAN KINDERBIJSLAGFONDSEN De wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 over de VZW s is van toepassing op alle erkende vrije kinderbijslagfondsen. In dit document zullen wij echter

Nadere informatie

Basisverzameling of collecte door de bevolkingsdienst

Basisverzameling of collecte door de bevolkingsdienst Basisverzameling of collecte door de bevolkingsdienst Registratie door de ambtenaar van de burgerlijke stand Met toepassing van de wet van 15 december 2013 houdende diverse bepalingen inzake administratieve

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD voor het onderwijzend personeel

AANVRAAG OM KRAAMGELD voor het onderwijzend personeel INSTELLINGSKENMERKEN INST.NR. 026153 HF 221 I 2 NIS 73107 S.I. 1 NAAM G.V.S.B.L.O. Mozaïek Plus STRAAT + NR. Parklaan 3 POSTNUMMER + GEMEENTE 3630 Maasmechelen TELEFOON 089/761208 FAXNUMMER 089/775345

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal datum 25.02.2008 II/A/C/996/81/hh onze ref. uw ref. contact Hugo Bogaert attaché telefoon 02-237 23 61 02-237 21 11 Betreft: Sommendelegatie - Tegenstelbaarheid

Nadere informatie

II/C/996/111 - bijlage 2 Aanknopingsfactoren voor het aanrekenen van de betaalde gezinsbijslag aan de deelstaten 1. Doelstellingen Aan elk kind een regiocode 1 toekennen om zodoende: de betaalde gezinsbijslag

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid"

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid" SCSZG/16/242 BERAADSLAGING NR. 16/109 VAN 6 DECEMBER 2016 BETREFFENDE DE ONDERLINGE UITWISSELING VAN IDENTIFICATIEGEGEVENS

Nadere informatie

Recht op kinderbijslag voor jongeren die hun studies buiten het Belgische grondgebied voortzetten

Recht op kinderbijslag voor jongeren die hun studies buiten het Belgische grondgebied voortzetten Trierstraat 70 B-1000 Brussel Afzender FAMIFED Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 24.02.2016 uw kenm. contact Johan Buyck attaché telefoon 02-237 29 33 02-237 21 11 e-mail: johan.buyck@famifed.be Betreft:

Nadere informatie

Raadpleging van CADAF door de FOD SZ (DG Sociaal Beleid): Analyse

Raadpleging van CADAF door de FOD SZ (DG Sociaal Beleid): Analyse Raadpleging van CADAF door de FOD SZ (DG Sociaal Beleid): Analyse Datum : 19-07-2006 Herziening : Laurence Ngosso Auteur: Davy Herben (davy.herben@ksz.fgov.be) Herziening: Laurence Ngosso Zie ook CADAF

Nadere informatie

Gelet op de aanvraag van het Departement Onderwijs van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap van 23 mei 2005;

Gelet op de aanvraag van het Departement Onderwijs van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap van 23 mei 2005; SCSZ/05/90 1 BERAADSLAGING NR. 05/031 VAN 10 OKTOBER 2005, GEWIJZIGD OP 20 JUNI 2006, M.B.T. HET DEPARTEMENT ONDERWIJS VAN HET MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP TOEGANG TOT DE KRUISPUNTBANKREGISTERS

Nadere informatie

Category Service FileNr Title Name First name INSS Street Number Postal code Town. Annexe 1 / Bijlage 1 - Request rugent controls.

Category Service FileNr Title Name First name INSS Street Number Postal code Town. Annexe 1 / Bijlage 1 - Request rugent controls. Category Service Nr Title Name First name INSS Street Number Postal code Town Annexe 1 / Bijlage 1 - Request rugent controls.xlsm Urgency Code manager name manager tel Order date Language Annexe 1 / Bijlage

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZ/09/090 BERAADSLAGING NR 09/050 VAN 1 SEPTEMBER 2009 BETREFFENDE DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS OPGENOMEN

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZ/08/127 BERAADSLAGING NR. 08/036 VAN 1 JULI 2008 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS UIT

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS Acerta Kinderbijslagfonds vzw, Groenenborgerlaan 16, B-2610 Wilrijk Ons kenmerk: Aanspreekpunt: 078-15 92 99 contact.kbf@acerta.be, AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS MODEL E Met dit formulier vraagt

Nadere informatie

RetrieveTIGroups Uitgebreide raadpleging van het Rijksregister

RetrieveTIGroups Uitgebreide raadpleging van het Rijksregister RetrieveTIGroups Uitgebreide raadpleging van het Rijksregister Inhoudstafel RetrieveTIGroups Uitgebreide raadpleging van het Rijksregister... 1 Inhoudstafel... 1 1) Inleiding... 1 2) Wetgeving... 1 3)

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag aanvragen.

Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag aanvragen. Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag om kinderbijslag Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Gelet op de aanvraag van het Departement Onderwijs van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap van 23 mei 2005;

Gelet op de aanvraag van het Departement Onderwijs van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap van 23 mei 2005; SCSZ/05/90 1 BERAADSLAGING NR. 05/031 VAN 10 OKTOBER 2005 M.B.T. HET DEPARTEMENT ONDERWIJS VAN HET MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP TOEGANG TOT DE KRUISPUNTBANKREGISTERS BEHEERD DOOR DE KRUISPUNTBANK

Nadere informatie

Attest waarbij de verzekeringsinstelling meedeelt dat een persoon die in het buitenland woont toch ten laste blijft aan de Belgische gezondsheidszorg

Attest waarbij de verzekeringsinstelling meedeelt dat een persoon die in het buitenland woont toch ten laste blijft aan de Belgische gezondsheidszorg Attest waarbij de verzekeringsinstelling meedeelt dat een persoon die in het buitenland woont toch ten laste blijft aan de Belgische gezondsheidszorg A424 1. Inleiding De personen die in het buitenland

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid"

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid" SCSZG/17/085 BERAADSLAGING NR. 17/041 VAN 6 JUNI 2017 OVER DE UITWISSELING VAN IDENTIFICATIEGEGEVENS TUSSEN DE

Nadere informatie

Aanvraag om een adoptiepremie

Aanvraag om een adoptiepremie Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag. Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Wie kan de kinderbijslag aanvragen?

Aanvraag om kinderbijslag. Wanneer een formulier 'Aanvraag om kinderbijslag' indienen? Wie kan de kinderbijslag aanvragen? Aanvraag om kinderbijslag Mevrouw, Mijnheer, Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde Wanneer een formulier 'Aanvraag

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZ/08/182 BERAADSLAGING NR 08/065 VAN 4 NOVEMBER 2008 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZ/10/042 BERAADSLAGING NR 10/021 VAN 6 APRIL 2010 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR

Nadere informatie

Informatieveiligheidscomité Kamer sociale zekerheid en gezondheid

Informatieveiligheidscomité Kamer sociale zekerheid en gezondheid Informatieveiligheidscomité Kamer sociale zekerheid en gezondheid IVC/KSZG/18/256 BERAADSLAGING NR. 18/148 VAN 6 NOVEMBER 2018 MET BETREKKING TOT DE UITWISSELING VAN IDENTIFICATIEGEGEVENS TUSSEN DE FEDERALE

Nadere informatie

Arcabase bvba. Personalia; Overzicht; De te contacteren.

Arcabase bvba. Personalia; Overzicht; De te contacteren. 1 HANDLEIDING INSCHRIJVINGSFORMULIER KANDIDATE EN Het inschrijvingsformulier bestaat uit 5 stappen: Personalia; Voltooide studies; Huidige werkzaamheden; Overzicht; Upload documenten en dossierkosten.

Nadere informatie

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 2 juni 2005;

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 2 juni 2005; SCSZ/05/91 1 BERAADSLAGING NR. 05/032 VAN 19 JULI 2005 M.B.T. DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR DE RIJKSDIENST VOOR ARBEIDSVOORZIENING AAN DE RIJKSDIENST VOOR KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS EN DE

Nadere informatie

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid

Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Dit document wordt u aangeboden door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Het kan vrij verspreid worden op voorwaarde dat de bron en het URL vermeld worden Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Sint-Pieterssteenweg

Nadere informatie

Departement Controle. Betreft: Eenoudergezinnen - Verhoging van de maandelijkse toeslag - Verhoging van de inkomensgrens

Departement Controle. Betreft: Eenoudergezinnen - Verhoging van de maandelijkse toeslag - Verhoging van de inkomensgrens Trierstraat 70 B-1000 Brussel Departement Controle CO 1375 Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 06.10.2008 II/C/CO1375/BH uw ref. contact Hugo Bogaert attaché telefoon 02-237 23 61 02-237 21

Nadere informatie

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid van 2 juli 2007;

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid van 2 juli 2007; SCSZ/07/133 1 BERAADSLAGING NR. 07/045 VAN 4 SEPTEMBER 2007 MET BETREKKING TOT DE UITWISSELING VAN PERSOONSGEGEVENS TUSSEN ENERZIJDS DE FEDERALE OVERHEIDSDIENST SOCIALE ZEKERHEID EN ANDERZIJDS DE KINDERBIJSLAGFONDSEN

Nadere informatie

OCMWCPASL036 (raadpleging multifunctioneel attest)

OCMWCPASL036 (raadpleging multifunctioneel attest) OCMWCPASL036 (raadpleging multifunctioneel attest) Inhoud 1) Inleiding... 2 2) Wetgeving... 2 3) Historiek... 2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie? En binnen welke termijnen?... 2 5) Wat zijn

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel datum 07.04.2003 Monitoring Departement Controle uw ref. contact Roland Binet adjunct-adviseur telefoon

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel uw ref. contact Annik Garigliany attaché telefoon 02-237 23 58 02-237 21 11 Betreft: Multifunctionele

Nadere informatie

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld Correspondentieadres: FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel Onthaal: B- van 9 tot 16.30 uur Telefoon: dagelijks van 8 tot 16.30 uur (dinsdag van 8 tot 12 uur) Afzender FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers

Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers Trierstraat 70 B-1000 Brussel Telefoon 02-237 21 11 Aanvraag om kinderbijslag voor werknemers contact telefoon dossiernummer Met dit formulier vraagt u kinderbijslag aan als werknemer. Wie als werknemer

Nadere informatie

OCMWCPASA036 (annulering en wijziging van multifunctioneel attest)

OCMWCPASA036 (annulering en wijziging van multifunctioneel attest) OCMWCPASA036 (annulering en wijziging van multifunctioneel attest) Inhoud 1) Inleiding... 2 2) Wetgeving... 2 3) Historiek... 2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie? En binnen welke termijnen?...

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid SCSZ/12/280 BERAADSLAGING NR 12/078 VAN 4 SEPTEMBER 2012 MET BETREKKING TOT DE ONDERLINGE UITWISSELING VAN IDENTIFICATIEPERSOONSGEGEVENS

Nadere informatie

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank van 13 januari 2003;

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank van 13 januari 2003; TC/03/14 BERAADSLAGING NR. 03/10bis VAN 4 FEBRUARI 2003, AANGEPAST OP 19 JULI 2005, M.B.T. EEN AANVRAAG TOT MEDEDELING VAN SOCIALE GEGEVENS VAN DE RIJKSDIENST VOOR KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS (RKW) -

Nadere informatie

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon dossiernummer 087/56.93.88 Met

Nadere informatie

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS I.T. 132 - REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS Algemeenheden De wet van 7 maart 2002 (Belgisch Staatsblad

Nadere informatie

Gelet op de aanvraag van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid ontvangen op 08/07/2011;

Gelet op de aanvraag van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid ontvangen op 08/07/2011; 1/9 Sectoraal comité van het Rijksregister Beraadslaging RR nr 49/2011 van 21 september 2011 Betreft: Machtigingsaanvraag van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid om de mededeling te krijgen van bepaalde

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD

AANVRAAG OM KRAAMGELD ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE Dossiernummer: AANVRAAG OM KRAAMGELD voor werknemers Met dit formulier vraagt u kraamgeld aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide

Nadere informatie

De administrateur-generaal

De administrateur-generaal Trierstraat 70 B-1000 Brussel De administrateur-generaal Afzender RKW Trierstraat 70 B-1000 Brussel II/C/996/c 92./wam uw ref. contact Anne-Michèle Wauthier attaché telefoon 02-237 23 56 02-237 21 11 Betreft:

Nadere informatie

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG voor werknemers Met dit formulier vraagt u kinderbijslag aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide

Nadere informatie

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Bijzonder formulier DB2P voor Buitenlandse Entiteiten: Bijkomende registratie van (een) natuurlijk(e) perso(o)n(en) Inleiding

Nadere informatie

Aanvraag om gewaarborgde gezinsbijslag

Aanvraag om gewaarborgde gezinsbijslag Correspondentieadres: FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel Onthaal: B- van 9 tot 16.30 uur Telefoon: dagelijks van 8 tot 16.30 uur (dinsdag van 8 tot 12 uur) Afzender FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel

Nadere informatie

Gelet op de aanvraag van de FOD Justitie van 26 april 2005; Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 12 mei 2005;

Gelet op de aanvraag van de FOD Justitie van 26 april 2005; Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 12 mei 2005; SCSZ/05/70 1 BERAADSLAGING NR. 05/027 VAN 10 OKTOBER 2005 M.B.T. DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID AAN DE DIENST VAN HET STRAFREGISTER VAN DE FEDERALE OVERHEIDSDIENST

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid"

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid" SCSZ/14/177 BERAADSLAGING NR. 14/096 VAN 4 NOVEMBER 2014 BETREFFENDE DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR

Nadere informatie

INSTRUCTIES VOOR DE WERKGEVER ASR

INSTRUCTIES VOOR DE WERKGEVER ASR AANGIFTE SOCIALE RISICO'S INSTRUCTIES VOOR DE WERKGEVER ASR A S R Kwartaal:2015-03 Uitkeringen Inhoudstafel Inleiding... 5 Voor wie... 6 Wanneer...7 Wat invullen... 8 27/08/2015 Administratieve instructies

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld voor werknemers

Aanvraag om kraamgeld voor werknemers Aanvraag om kraamgeld voor werknemers contact telefoon dossiernummer Met dit formulier vraagt u kraamgeld aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide of gepensioneerd is, blijft voor de Kinderbijslagwet

Nadere informatie

De HZIV voert dit type opzoekingen ook uit voor zorgverstrekkers, voornamelijk voor grote ziekenhuiscentra.

De HZIV voert dit type opzoekingen ook uit voor zorgverstrekkers, voornamelijk voor grote ziekenhuiscentra. Aanvraag verzekerbaarheid in het buitenland Procedure voor de OCMW s HZIV Dienst Internationale Relaties (iri.enquete@hziv.be) www.hziv.be Inleiding De Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschap KSZ gegevens van persoonlijke aard door de Kruispuntbank van de sociale Min SZ

Vlaamse Gemeenschap KSZ gegevens van persoonlijke aard door de Kruispuntbank van de sociale Min SZ 01/01 06/02 Machtigingsaanvraag van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Departement Algemen Zaken en Financiën, Administratie Budgettering, Accounting en Financieel management, voor de mededeling

Nadere informatie