Aanvraagdatum: datum waarop het dossier ingediend wordt en een ontvangstbewijs afgeleverd wordt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraagdatum: datum waarop het dossier ingediend wordt en een ontvangstbewijs afgeleverd wordt."

Transcriptie

1 STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN AANKOOPPREMIE VOOR WONINGEN. Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013 TITEL I: DOEL Artikel 1 Om het wonen in het centrum van de stad Izegem te bevorderen, wordt binnen de perken van het daartoe op de gemeentelijke begroting voorziene krediet een premie toegekend aan de particuliere personen die in het afgebakend centrumgebied van de stad Izegem overgaan tot het aankopen van een bestaande woning met bouwdatum ouder dan 40 jaar. Dit voor zover voldaan wordt aan de voorwaarden van onderhavig reglement. Indien de aangekochte woning gesloopt wordt en er een nieuwe woning gebouwd wordt (vernieuwbouw), kan er eveneens een aankooppremie verkregen worden. TITEL II: DEFINITIES Artikel 2 Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Eigenaar-bewoner: alle (mede-)eigenaars die de woning samen betrekken na de aankoop van de woning. Premieaanvrager: de eigenaar-bewoner. Woning: het huis, appartement of studio, hoofdzakelijk bestemd voor het huisvesten van één gezin. Kamers die vallen onder het reglement van kamers komen niet in aanmerking voor de toepassing van dit reglement. Aanvraagdatum: datum waarop het dossier ingediend wordt en een ontvangstbewijs afgeleverd wordt. Afgebakend centrumgebied: zone bestaande uit verschillende straten, geselecteerd op basis van artikel 3 van dit reglement. Stedelijk reglement tot toekenning van een aankooppremie voor woningen 1 Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013.

2 Artikel 3 Voor de toepassing van dit reglement vallen de hier onder vermelde straten onder het begrip afgebakend centrumgebied (de kaart met het afgebakend gebied kan nagezien worden in de Huisvestingsdienst Regio Izegem): Kleine ring: Baertshof, Dirk Martenslaan, Gentsestraat: van nr. 1 t.e.m. 42 en 2 t.e.m. 38, Grote Markt, Hallestraat, Hondstraat, Kasteelstraat, Ketelstraat, Korenmarkt, Kruisstraat, Marktstraat, Melkmarkt, Melkmarktstraat, Nieuwstraat, Roeselaarsestraat: van nr. 1 t.e.m. 53 en 2 t.e.m. 70, Stationsstraat, Wijngaardstraat, Wolvenstraat. Wijk achter de kerk: Droge Janstraat, Dweersstraat, Eigenhaardstraat, Groeningestraat, Kerkplein, Kerkstraat, Kloosterstraat, Kortrijksestraat: van nr. 2 t.e.m. 172 en nr. 1 t.e.m. 213, Krekelstraat: van nr. 1 t.e.m. 45 en nr. 2 t.e.m. 50, Meensestraat: van nr. 1 t.e.m. 149 en nr. 2 t.e.m. 84, Meiboomstraat, Papestraat, Schoolstraat, Slabbaardstraat-Noord, Sint-Amandsstraat, Vlasgaardstraat, Werkhuizenstraat. Wijk centrum west: Bellevuestraat: van nr. 2 t.e.m. 22 en nr. 3 t.e.m. 21, Beukendreef, Camiel Ameyestraat, Herman Roelstraeteplein, Mandelstraat, Mentenhoekstraat: van nr. 2 t.e.m. 20 en nr. 3 t.e.m. 47, Molenweg, Nederweg, Onze-Lieve-Vrouwestraat, Roeselaarsestraat: van nr. 72 t.e.m. 444 en nr. 55 t.e.m. 342, Sint-Antoniusstraat, Stuivenbergstraat, Visschersdreef, Wantje Pieterstraat. Emelgem Centrum: A. Vermeylenstraat, Baronstraat: van nr. 1 t.e.m. 181 en nr. 2 t.e.m. 180, Dam, Granietstraat, Gravenstraat, Guido Gezellestraat, Kapelstraat, Kerelstraat, Kouterweg, Peter Benoitstraat, Prinsessestraat, Reperstraat: van nr. 5 t.e.m. 77 en nr. 2 t.e.m. 58, Stijn Streuvelstraat, Vijfwegenstraat. TITEL III: VOORWAARDEN Artikel 4 Om in aanmerking te komen voor de aankooppremie, dient aan volgende voorwaarden voldaan te worden: 1 De aankooppremie kan enkel aangevraagd worden door de eigenaar-bewoner. 2 Het inkomen dat in aanmerking wordt genomen is het gezamenlijk belastbaar inkomen van twee jaar vóór aanvraagdatum van de premieaanvrager, de mede-eigenaar(s) en van de personen met wie de premieaanvrager op de aanvraagdatum en bij definitieve toekenning van de premie wettelijk of feitelijk samenwoont. Dit inkomen mag niet hoger zijn dan Het inkomen van inwonende kinderen tot en met 25 jaar wordt niet in aanmerking genomen. 3 Op de aanvraagdatum mag de premieaanvrager, de mede-eigenaar(s) en de personen met wie de premieaanvrager op de aanvraagdatum en bij definitieve toekenning wettelijk of feitelijk samenwoont geen andere woning in exclusieve volle eigendom of in niet-gedeeld vruchtgebruik bezitten. Als bewijs geldt een attest van de Ontvanger van de Registratie van de sector binnen de welke het pand ligt. De eigendommen van inwonende kinderen tot en met 25 jaar worden niet in aanmerking genomen. Stedelijk reglement tot toekenning van een aankooppremie voor woningen 2 Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013.

3 Wanneer aanpalende woningen samen aangekocht worden met het uitsluitend doel deze samen te voegen tot 1 woning, worden deze als 1 woning in exclusieve volle eigendom beschouwd. 4 Het niet-geïndexeerde kadastraal inkomen van de aangekochte woning mag niet meer dan 750 bedragen. Bij samenvoeging van woningen, mag het gezamenlijke niet-geïndexeerde kadastraal inkomen van beide woningen niet meer bedragen dan De aankoopprijs van de woning mag niet meer bedragen dan De premieaanvrager moet de verbintenis aangaan de woning effectief te bewonen binnen een periode van 5 jaar na premieaanvraag en deze niet te verkopen binnen een periode van 8 jaar, te rekenen vanaf de datum van definitieve toekenning van de premie. 7 Een premieaanvraag gaat gepaard met een vrijblijvend (plan)advies van de vzw ZonneWinDT omtrent rationeel energiegebruik. TITEL IV: PREMIE Artikel 5 1 De basispremie voor de aankoop van de onder dit reglement bedoelde woning bedraagt De kosten voor het (plan)advies van vzw Zonnewindt (in functie van de premieaanvraag) worden 100% betaald door de stad. Wanneer de premieaanvrager zonder voorafgaande verwittiging niet aanwezig is op datum van afspraak, zal er een tweede plaatsbezoek ingepland worden door Zonnewindt, te betalen door de premieaanvrager. 2 In geval van verkoop van de woning binnen een periode van 8 jaar na de datum van definitieve toekenning van de premie is deze integraal terug te betalen door de premieaanvrager. Tevens wordt er een administratieve kost van 250 bij gerekend. 3 De premieaanvrager verbindt er zich toe de gewestelijke, de provinciale en enig andere premies aan te vragen, waarop hij recht zou hebben in verband met de aankoop van de onder dit reglement bedoelde woning, het bewijs van hun aanvraag voor te leggen en mededeling te geven van de beslissingen over de toegekende toelagen. 4 De som van de gewestelijke, provinciale, stedelijke en enige andere premies die zouden bekomen zijn voor de aankoop van een woning mag niet meer bedragen dan 75% van de totale aankoopprijs. Is dit wel het geval, dan wordt de stedelijke premie evenredig verminderd of niet meer uitbetaald. Indien na mededeling van het bedrag van de toekenning van de gewestelijke, provinciale of enige andere premies zou blijken dat door het reeds uitbetaalde deel van de gemeentelijke premie, de totale som van de toegekende premies meer dan 75% van de aankoopprijs bedraagt, zal het College van Burgemeester en Schepenen het reeds uitbetaalde deel van het premiebedrag terugvorderen. De kosten voor het (plan)advies van vzw Zonnewindt worden niet meegerekend voor berekening van deze 75%-regel. Stedelijk reglement tot toekenning van een aankooppremie voor woningen 3 Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013.

4 TITEL V: PROCEDURE Artikel 6 1 De aanvraag moet ten laatste negen maanden na het verlijden van de notariële akte, bij middel van het daartoe beschikbaar gesteld formulier, ingediend worden bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, t.a.v. College van Burgemeester en Schepenen, Kasteelstraat 13 te 8870 Izegem. Wanneer de aanvraag voldoende volledig is, wordt er een ontvangstbewijs opgemaakt en afgeleverd. De datum op het ontvangstbewijs geldt als aanvraagdatum. 2 Het bedrag van de premie wordt door het College van Burgemeester en Schepenen vastgesteld en uitbetaald op voorlegging van de vereiste stukken die bij het dossier gevoegd worden. 3 Het College van Burgemeester en Schepenen is bevoegd alle onderzoeken te doen of te laten doen, die nuttig of nodig geacht worden omtrent de vervulling van de voorwaarden tot het bekomen van de gemeentelijke aankooppremie. Weigering tot medewerking aan deze onderzoeken brengt verval van het recht op de premie mee. TITEL VI: SLOTBEPALINGEN Artikel 7 1 Alle ten aanzien van de Stad Izegem aangegane verbintenissen vervallen van rechtswege bij overlijden van de premieaanvrager, bij onteigening of volledige vernieling van de woning. Het College van Burgemeester en Schepenen kan een uitzondering toestaan op de in artikel 4 6 en artikel 5 2 aangegane verbintenissen wanneer het oordeelt dat ernstige of buitengewone omstandigheden de naleving van de verplichtingen verhinderen of verhinderd hebben. 2 Alle betwistingen over de toepassing van onderhavig reglement worden beslecht door het College van Burgemeester en Schepenen. Betwistingen moeten binnen een termijn van één maand na kennisgeving (briefdatum definitieve toekenning) aan de premieaanvrager en per aangetekend schrijven gericht worden aan het College van Burgemeester en Schepenen, Korenmarkt 10, 8870 Izegem. 3 De aankooppremie kan gecumuleerd worden met de andere stedelijke premies, voor zover voldaan wordt aan de gestelde voorwaarden. 4 Onderhavig reglement treedt in werking vanaf 1 juli 2013 en wijzigt het stedelijk reglement tot toekenning van een aankooppremie voor woningen, aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 19 januari 2009, gewijzigd in de GR van 27 februari Stedelijk reglement tot toekenning van een aankooppremie voor woningen 4 Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013.

5 IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke aankooppremie voor woningen (Besluit van de Gemeenteraad van 6 mei 2013) In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS HET DOSSIER MOET BINNEN DE 9 MAANDEN NA HET VERLIJDEN VAN DE NOTARIËLE AKTE WORDEN BINNENGEBRACHT Aanvraagdatum: (In te vullen door de administratie) Dossiernummer : Vak I: Identiteit van de aanvrager Naam premieaanvrager 1: Voornaam premieaanvrager 1: Geboorteplaats en datum: Rijksregisternummer: Huidige woonplaats (straat + nr.): Postnummer en Gemeente: Tel.nr.: GSM: adres: Naam premieaanvrager 2: Voornaam premieaanvrager 2: Geboorteplaats en datum: Rijksregisternummer: Naam en voornaam echtgeno(o)t(e) of samenwoner-niet EIGENAAR: Naam mede-eigenaar(s)-niet BEWONERS: Gezamenlijk belastbaar inkomen van 2 jaar vóór de aanvraagdatum): (inkomen van alle premieaanvragers + samenwonenden + mede-eigenaars: max ) Bezit andere woningen : : (woningen van alle premieaanvragers + samenwonenden + mede-eigenaars) Rekeningnummer voor storten van de premie: BE - - -

6 Vak II: Inlichtingen betreffende de premiewoning Adres van de premiewoning: Gelegen in afgebakend centrumgebied: ja / neen (in te vullen door de administratie indien neen: weigering) Betreft het een woning die gesloopt en heropgebouwd wordt binnen dit centrumgebied: ja / neen Bouwdatum van de woning: (minimum 40 jaar) Kadastraal Inkomen woning (niet geïndexeerd): (max. 750) Aankoopprijs woning: (max ) Datum verlijden notariële akte: Datum effectieve bewoning: Vak III: Premie aanvraag Worden verbeteringswerken uitgevoerd aan de aangekochte woning? Indien ja, heeft u voor de verbeteringwerken een stedelijke premie aangevraagd? Vermelding dossiernummer: (in te vullen door de administratie) Er werd een advies duurzaam wonen aangevraagd bij de vzw ZonneWinDT op datum van Ondergetekende, - Verklaart kennis te hebben genomen van de voorwaarden tot toekenning van de toelage zoals vastgesteld in het door de gemeenteraad goedgekeurd reglement. - Verbindt zich ertoe de woning effectief te bewonen binnen een periode van 5 jaar na de premieaanvraag. - Verbindt zich ertoe, in geval van verkoop van de woning binnen een periode van 8 jaar na datum van definitieve toekenning van de premie, de premie integraal terug te betalen. Tevens wordt er een administratieve kost van 250 bij gerekend. - Verbindt zich ertoe de gewestelijke, provinciale en enige andere premies aan te vragen, waarop hij recht zou hebben in verband met de aankoop van de onder dit reglement bedoelde woning, het bewijs van hun aanvraag voor te leggen en mededeling te geven van de beslissingen over de toegekende toelagen. - Verklaart in eer en geweten dat bovenstaande gegevens correct zijn. Naam premieaanvrager 1: Naam premieaanvrager 2: Datum: Datum: Handtekening premieaanvrager 1: Handtekening premieaanvrager 2:

7 Vak IV: Bij te voegen stukken Aanslagbiljet betreffende het inkomen van twee jaar voor de aanvraagdatum (indien u het aanslagbiljet v/h ink. van 2 jr. geleden nog niet ontvangen heeft, kan u voorlopig dit van 3 jr. ervoor bezorgen) Aanslagbiljet betreffende de onroerende voorheffing (recentste grondlasten) van het jaar voorafgaand aan dat van de aanvraagdatum of een recent attest van het kadastraal inkomen, afgeleverd door het Kadaster of de Notaris Attest voor eigendomsregistratie (blanco document in bijlage in te vullen in het registratiekantoor waar u eigendommen heeft) Attest van bewoning en gezinssamenstelling (indienen van zodra u de premiewoning bewoont te verkrijgen bij de bevolkingsdienst in het stadhuis) Kopie notariële akte inzake volle eigendom (plan)advies vzw ZonneWinDT (wordt door de administratie bijgevoegd)

8 ATTEST VOOR EIGENDOMSREGISTRATIE Volledig ingevuld en ondertekend door de premieaanvragers en de ontvanger der registratie en domeinen terug te bezorgen aan de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem. Dossiernummer: Dit attest dient opgemaakt deels door de aanvrager, deels door de ontvanger der registratie en domeinen van de woonplaats van de aanvrager. Het adres van deze ambtenaar kan op het gemeentebestuur worden bekomen. Indien de ontvanger aangeeft dat U nog in andere kantoren staat ingeschreven, moeten ook de ontvangers van die kantoren het formulier aanvullen. In te vullen door de premieaanvrager(s) Identiteit van de aanvrager(s) Naam en voornaam Geboorteplaats Geboortedatum Identiteit van de echtgeno(o)t(e) of persoon waarmee een feitelijk gezin gevormd wordt : Naam en voornaam Geboorteplaats Geboortedatum Adres van het gezin (straat en nummer) Woonplaats (postnummer en gemeente) Gelieve na het invullen van de hierboven gevraagde gegevens, de keerzijde van dit formulier te laten invullen door de ontvanger der registratie van uw gemeente.

9 Getuigschrift op te maken door de ontvanger der registratie en domeinen Ondergetekende, naam en voornaam Ontvanger der registratie en domeinen te Bevestigt, op het zien van de bescheiden waarover hij beschikt, dat die hiervoor aangeduide aanvrager(s) in het ambtsgebied van het kantoor titularis is (zijn) van de volgende onroerende goederen (gebeurdelijk de melding NIHIL aanbrengen) Gemeente Straat of plaatsnaam Kadastrale beschrijving Aard Sectie nummer Oppervlakte aard van en aandeel in de rechten Ha a ca Aard van en aandeel in de rechten Gemeente Straat of plaatsnaam Kadastrale beschrijving Aard Sectie nummer Oppervlakte aard van en aandeel in de rechten Ha a ca Aard van en aandeel in de rechten Andere te raadplegen kantoren: Opgemaakt te op / / Geheven loon: (Handtekening) (stempel)

(aangenomen door de gemeenteraad in zitting van 9 september 2004, gewijzigd bij besluiten in zitting van 15 januari 2009)

(aangenomen door de gemeenteraad in zitting van 9 september 2004, gewijzigd bij besluiten in zitting van 15 januari 2009) OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke aankooppremie voor woningen (aangenomen door de gemeenteraad in zitting van 9 september 2004, gewijzigd bij besluiten in zitting van

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. Huisvestingsdienst, E.Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. Huisvestingsdienst, E.Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van een premie voor ALTERNATIEVE ENERGIE (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 14 oktober 2010) In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke,

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van een premie voor de aankoopkosten van een woning (Besluit van de Gemeenteraad van 30 augustus 2010) In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat

Nadere informatie

(aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 25 januari 2005 en gewijzigd bij besluiten in zitting van 28 maart 2006)

(aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 25 januari 2005 en gewijzigd bij besluiten in zitting van 28 maart 2006) INGELMUNSTER Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke AANPASSINGSPREMIE voor senioren en personen met een handicap (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 25 januari 2005 en gewijzigd

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen TITEL I: DOEL Artikel 1 Om het woningenbestand in de gemeente Wielsbeke te verbeteren, wordt binnen de perken van het daartoe

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke verbeteringspremie voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 15 oktober 2015) In te dienen bij het Gemeentebestuur

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke aanpassingspremie voor het levenslang wonen in een woning (Besluit van de Gemeenteraad van 6 mei 2013,gewijzigd bij besluit in zitting van 20

Nadere informatie

STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN AANPASSINGSPREMIE VOOR HET LEVENSLANG WONEN IN EEN WONING

STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN AANPASSINGSPREMIE VOOR HET LEVENSLANG WONEN IN EEN WONING STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN AANPASSINGSPREMIE VOOR HET LEVENSLANG WONEN IN EEN WONING Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 6 mei 2013, gewijzigd bij besluit in zitting

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke premie voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in huurwoningen (Besluit van de Gemeenteraad van 6 mei 2013) In te dienen bij de Huisvestingsdienst

Nadere informatie

Identiteit van de aanvrager. Telefoonnr : GSM : Totaal KI onroerende goederen bestemd voor wonen in bezit van de premieaanvrager :

Identiteit van de aanvrager. Telefoonnr : GSM :   Totaal KI onroerende goederen bestemd voor wonen in bezit van de premieaanvrager : INGELMUNSTER Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke PREMIE VOOR LEVENSLANG WONEN voor senioren en personen met een handicap (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 23 december 2014)

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad

Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad Het aanvraagformulier en de bijlagen moeten ingediend worden - hetzij

Nadere informatie

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES GEMEENTE WIELSBEKE GEMEENTELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR WONINGEN DIE VERHUURD (ZULLEN) WORDEN VIA HET SOCIAAL VERHUURKANTOOR aangenomen door de Gemeenteraad in zitting

Nadere informatie

Reglement aanpassingspremie

Reglement aanpassingspremie Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster T 051 33 74 00 - F 051 31 82 83 gemeente@ingelmunster.be - www.ingelmunster.be Reglement aanpassingspremie Gemeentelijk reglement tot toekenning van een aanpassingspremie

Nadere informatie

Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018

Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018 Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018 Artikel 1 Titel I: DOEL Om het aanbod aan energievriendelijke en betaalbare huurwoningen in de gemeente op peil te houden,

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke premie voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in huurwoningen (Besluit van de Gemeenteraad van 29 maart 2010) In te dienen bij de Huisvestingsdienst

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Ledegem, t.a.v. de Huisvestingsdienst, Rollegemstraat 132 te 8880 Ledegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Ledegem, t.a.v. de Huisvestingsdienst, Rollegemstraat 132 te 8880 Ledegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS LEDEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke AANKOOPPREMIE voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 23 december 2014) In te dienen bij het Gemeentebestuur Ledegem,

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke verbeteringspremie voor woningen (Besluit van de GR 20 december 2016) In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870

Nadere informatie

Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018

Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018 Gemeentelijke premie voor huurwoningen te Wingene - Gemeenteraad van 29 januari 2018 Artikel 1 Titel I: DOEL Om het aanbod aan energievriendelijke en betaalbare huurwoningen in de gemeente op peil te houden,

Nadere informatie

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES GEMEENTE WIELSBEKE GEMEENTELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR WONINGEN DIE VERHUURD (ZULLEN) WORDEN VIA HET SOCIAAL VERHUURKANTOOR aangenomen door de Gemeenteraad in zitting

Nadere informatie

Hartje Hageland. Gemeentelijk premiereglement Glabbeek Comfortpremie voor woningen zonder klein comfort TITEL I: DOEL

Hartje Hageland. Gemeentelijk premiereglement Glabbeek Comfortpremie voor woningen zonder klein comfort TITEL I: DOEL Hartje Hageland Interlokale vereniging voor lokaal woonbeleid secretariaat - p/a Huize Hageland Oudepastoriestraat 22-3390 Tielt-Winge tel. 016 53 66 96 - fax 016 53 66 99 info@hartjehageland.be Gemeentelijk

Nadere informatie

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie.

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en Doel van de premie. Artikel 1: 1. Om jonge gezinnen te ondersteunen in de aankoop van een woning op het grondgebied van de gemeente Middelkerke,

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke verbeteringspremie voor woningen (Besluit van de GR van 6 mei 2013 en gewijzigd door de GR van 2 juni 2014) In te dienen bij de Huisvestingsdienst

Nadere informatie

STEDELIJKE AANPASSINGSPREMIE LEVENSLANG WONEN

STEDELIJKE AANPASSINGSPREMIE LEVENSLANG WONEN STEDELIJKE AANPASSINGSPREMIE LEVENSLANG WONEN DOEL Artikel 1 De stad Roeselare wil woningaanpassingen stimuleren zodat inwoners zolang mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen woning en woonomgeving,

Nadere informatie

Stedelijke aankooppremie

Stedelijke aankooppremie Stedelijke aankooppremie STED-AAN-25-1-2010 Stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 86 F 056 62 12 79 stedenbouw@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Voormiddag: Van maandag tot vrijdag

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 21 juni 2016

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 21 juni 2016 Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 - Fax 051 31 82 83 Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door

Nadere informatie

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR HUURWONINGEN aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 28 april 2015 Artikel 1 TITEL I: DOEL Om het aanbod aan kwalitatieve

Nadere informatie

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie.

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Doel van de premie. Artikel 1: 1. Om jonge gezinnen te ondersteunen in de aankoop van een woning op het grondgebied van de gemeente

Nadere informatie

Stedelijke renovatiepremie

Stedelijke renovatiepremie Stedelijke renovatiepremie STE/RENO/31-01-2019 Dienst stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 88 stedenbouw@waregem.be Openingstijden Maandag: van 8.30u. tot 12.00u. en van 13.00u. tot 17.00u.

Nadere informatie

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE Ingediend op : AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE Belangrijk : GEMEENTERAADSBESLISSING D.D. 13.12.2016 VAN TOEPASSING VANAF 01.01.2017

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 17 december 2013

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 17 december 2013 Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 - Fax 051 31 82 83 Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor huurwoningen Goedgekeurd door

Nadere informatie

100,00 voor 3 of 4 personen ten laste 200,00 voor 5 of 6 personen ten laste 300,00 voor 7 of meer personen ten laste

100,00 voor 3 of 4 personen ten laste 200,00 voor 5 of 6 personen ten laste 300,00 voor 7 of meer personen ten laste GEMEENTELIJKE VERBETERINGSPREMIE. Artikel 1 De gemeente Meulebeke verleent, met ingang van 1 januari 2014, onder bepaalde voorwaarden een premie voor het uitvoeren van verbeteringswerken aan particuliere

Nadere informatie

Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 - Fax 051 31 82 83

Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 - Fax 051 31 82 83 Gemeentebestuur Ingelmunster Oostrozebekestraat 4-8770 Ingelmunster Tel. 051 33 74 00 - Fax 051 31 82 83 Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeterings en energiebesparende premie voor woningen

Nadere informatie

Stedelijke nieuwbouwpremie

Stedelijke nieuwbouwpremie Stedelijke nieuwbouwpremie STED/NIEUW/7/01/2010 Stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 86 F 056 62 12 79 stedenbouw@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Voormiddag: Van maandag tot vrijdag

Nadere informatie

STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR WONINGEN.

STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR WONINGEN. STAD IZEGEM STEDELIJK REGLEMENT TOT TOEKENNING VAN EEN VERBETERINGSPREMIE VOOR WONINGEN. Aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 20 december 2016 TITEL I: DOEL Artikel 1 Om het bestaande woningenbestand

Nadere informatie

Dossiernummer: VAK II. DOOR DE AANVRAGER AAN TE GANE VERBINTENISSEN EN TE VERSTREKKEN GEGEVENS

Dossiernummer: VAK II. DOOR DE AANVRAGER AAN TE GANE VERBINTENISSEN EN TE VERSTREKKEN GEGEVENS l ALGEMEEN FORMULIER VOOR GEMEENTELIJKE BOUW- OF AANKOOPPREMIE Dossiernummer: Dit formulier dient te worden voorgelegd of (aangetekend) ingediend samen met het formulier dat betrekking heeft op de specifieke

Nadere informatie

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Aanpassinspremies van woningen Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Het hierbijgevoegde formulier model B1, in te vullen door de Ontvanger der

Nadere informatie

Stedelijke renovatiepremie

Stedelijke renovatiepremie Stedelijke renovatiepremie STED/RENO/7/01/2010 Stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 86 F 056 62 12 79 stedenbouw@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Voormiddag: Van maandag tot vrijdag

Nadere informatie

REGLEMENT GEMEENTELIJKE VERBETERINGSPREMIE VAN 14 DECEMBER 2016.

REGLEMENT GEMEENTELIJKE VERBETERINGSPREMIE VAN 14 DECEMBER 2016. REGLEMENT GEMEENTELIJKE VERBETERINGSPREMIE VAN 14 DECEMBER 2016. Artikel 1. Om de gemeenteraadsbeslissing, dd. 30 december 2015, betreffende het verlenen van een gemeentelijke verbeteringspremie met ingang

Nadere informatie

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 27/06/2011.

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 27/06/2011. REGLEMENT HOUDENDE DE GEDEELTELIJKE TERUGBETALING VAN GEMEENTELIJKE OPCENTIEMEN OP DE ONROERENDE VOORHEFFING VOOR EEN WONING DIE VOORDIEN HET VOORWERP HEEFT UITGEMAAKT VAN EEN PREMIE VOOR DE VERWEZENLIJKING

Nadere informatie

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 15/12/2014.

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 15/12/2014. REGLEMENT HOUDENDE DE GEDEELTELIJKE TERUGBETALING VAN DE GEMEENTELIJKE OPCENTIEMEN OP DE ONROERENDE VOORHEFFING VOOR EEN NIEUW AANGESCHAFTE OF GEBOUWDE WONING TE SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE Reglement goedgekeurd

Nadere informatie

VERWERVINGSPREMIE REGLEMENT. Gemeenteraadsbeslissing d.d

VERWERVINGSPREMIE REGLEMENT. Gemeenteraadsbeslissing d.d STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE VERWERVINGSPREMIE REGLEMENT Gemeenteraadsbeslissing d.d. 13.12.2016 Het stadsbestuur wenst jonge gezinnen te blijven stimuleren om een eigen woning te verwerven, hetzij door

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke verbeteringspremie voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 14 december 2010) In te dienen bij het Gemeentebestuur

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke verbeteringspremie voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 14 december 2010) In te dienen bij het Gemeentebestuur

Nadere informatie

IMMO WENDUINE NV Hr. Brugge BTW BE /

IMMO WENDUINE NV Hr. Brugge BTW BE / IMMO WENDUINE NV Hr. Brugge 70345 BTW BE- 438-505-128 050/ 41 88 41 nw@immo-wenduine.be 050/42 85 80 www.immo-wenduine.be VERWERVINGSPREMIE VOOR JONGE GEZINNEN Het stadsbestuur wenst jonge gezinnen, woonachtig

Nadere informatie

REGLEMENT. Gemeenteraadsbeslissing d.d. 14.01.2014

REGLEMENT. Gemeenteraadsbeslissing d.d. 14.01.2014 STADSBESTUUR BLANKENBERGE HJ/VK TOELAGE VERWERVINGSPREMIE REGLEMENT Gemeenteraadsbeslissing d.d. 14.01.2014 Het stadsbestuur wenst jonge gezinnen te blijven stimuleren om een eigen woning te verwerven,

Nadere informatie

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST Formulier 179.1.BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST VAK A. Algemene inlichtingen De onroerende voorheffing is een belasting die wordt berekend op basis van

Nadere informatie

Naam en voornaam (natuurlijke persoon): Naam en voornaam (rechtspersoon): huurder van het handelshuis waarvoor de premie aangevraagd wordt

Naam en voornaam (natuurlijke persoon): Naam en voornaam (rechtspersoon): huurder van het handelshuis waarvoor de premie aangevraagd wordt INGELMUNSTER Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke premie op het vestigen, moderniseren en vernieuwen van winkels en handelshuizen (Besluit van de Gemeenteraad van 25 januari 2005) In

Nadere informatie

Formulier A: Aanvraagformulier renovatiepremie jonge gezinnen

Formulier A: Aanvraagformulier renovatiepremie jonge gezinnen Formulier A: Aanvraagformulier renovatiepremie jonge gezinnen Ontvangstdatum Dossiernummer *Vakken voorbehouden voor de administratie Het aanvraagformulier dient afgegeven te worden tegen ontvangstbewijs

Nadere informatie

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Aanpassinspremies van woningen Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Het hierbijgevoegde formulier model B1, in te vullen door de Ontvanger der

Nadere informatie

Gemeentereglement voor het toekennen van premies voor de aanpassing van de woning die door een senior bewoond wordt.

Gemeentereglement voor het toekennen van premies voor de aanpassing van de woning die door een senior bewoond wordt. Gemeentereglement voor het toekennen van premies voor de aanpassing van de woning die door een senior bewoond wordt. Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare vergadering van 21/11/2016. Dit

Nadere informatie

Aanvraagformulier betreffende stedelijke administratieve verordening voor de nachtwinkels en private bureaus voor telecommunicatie.

Aanvraagformulier betreffende stedelijke administratieve verordening voor de nachtwinkels en private bureaus voor telecommunicatie. Aanvraagformulier betreffende stedelijke administratieve verordening voor de nachtwinkels en private bureaus voor telecommunicatie. Waarvoor hebt u een vergunning nodig? De uitbating van een nachtwinkel

Nadere informatie

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij het Gemeentebestuur Oostrozebeke, t.a.v. huisvestingsdienst, E. Brengierstraat 6, 8780 Oostrozebeke TEGEN ONTVANGSTBEWIJS OOSTROZEBEKE Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke verbeteringspremie voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 14 december 2010) In te dienen bij het Gemeentebestuur

Nadere informatie

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE VERBETERINGS & AA NPASSINGSPREMIE. De gemeentelijke verbeterings- en aanpassingspremie bestaat uit twee luiken:

AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE VERBETERINGS & AA NPASSINGSPREMIE. De gemeentelijke verbeterings- en aanpassingspremie bestaat uit twee luiken: AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE VERBETERINGS & AA NPASSINGSPREMIE voorwaarden De gemeentelijke verbeterings- en aanpassingspremie bestaat uit twee luiken: - een gemeentelijke aanvullende premie op de verbeterings-

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke PREMIE VOOR LEVENSLANG WONEN voor senioren en personen met een handicap

Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke PREMIE VOOR LEVENSLANG WONEN voor senioren en personen met een handicap INGELMUNSTER Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke PREMIE VOOR LEVENSLANG WONEN voor senioren en personen met een handicap (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 23 december 2014)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR GEMEENTELIJKE RENOVATIEPREM MIE

AANVRAAGFORMULIER VOOR GEMEENTELIJKE RENOVATIEPREM MIE AANVRAAGFORMULIER VOOR GEMEENTELIJKE RENOVATIEPREM MIE Ontvangstdatum Dossiernummer Het aanvraagformulier dient afgegeven te worden tegen ontvangstbewijs bij de dienst Ruimtelijke Ordening Milieu of aangetekend

Nadere informatie

BESLUIT GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING 26 APRIL 2018

BESLUIT GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING 26 APRIL 2018 BESLUIT GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING 26 APRIL 2018 AANWEZIG Voorzitter - burgemeester: Claude Croes Schepenen: Ann Accou, Regine Vanwynsberghe-Rooryck, Jo Tijtgat, Carl De Donder Schepen van ambtswege:

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen

Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen Gemeentelijk reglement tot toekenning van een verbeteringspremie voor woningen TITEL I: DOEL Artikel 1 Om het woningenbestand in de gemeente Wielsbeke te verbeteren, wordt binnen de perken van het daartoe

Nadere informatie

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand Vak bestemd voor administratie Dossiernummer:... Aanvraagdatum:... Aanvraagformulier toelage renovatie handelspanden Met dit formulier dient u een aanvraag in voor het verkrijgen van een toelage voor de

Nadere informatie

Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST

Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST VAK A. Algemene inlichtingen De onroerende voorheffing is een belasting die wordt berekend op basis van het

Nadere informatie

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE DUURZAAM SANEREN. Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 18/11/2014

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE DUURZAAM SANEREN. Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 18/11/2014 BADSTAD 8370 BLANKENBERGE AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE DUURZAAM SANEREN Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 18/11/2014 TREEDT IN WERKING VANAF 01/01/2015 Belangrijk :

Nadere informatie

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever:

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever: Aanvraagformulier Dossiernummer: Directie Wonen, Mondiale Solidariteit en Data&Analyse Dienst Wonen BE 0207.725.795 Aanvraag aanvullende lening op afbetaling De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers

Nadere informatie

Dossiernummer. Dit formulier dient te worden voorgelegd of (aangetekend) ingediend samen met de vereiste stukken.

Dossiernummer. Dit formulier dient te worden voorgelegd of (aangetekend) ingediend samen met de vereiste stukken. FORMULIER VOOR GEMEENTELIJKE RENOVATIEPREMIE Dossiernummer Dit formulier dient te worden voorgelegd of (aangetekend) ingediend samen met de vereiste stukken. Belangrijk: De bijgevoegde toelichting bevat

Nadere informatie

Bezorg deze aanvraag aan de dienst stedenbouw & woonbeleid.

Bezorg deze aanvraag aan de dienst stedenbouw & woonbeleid. Aanvraag van een verwervingspremie Gemeente Tervuren t.a.v. het college van burgemeester en schepenen Brusselsesteenweg 13 3080 TERVUREN Referentienummer- Ontvangstdatum van de aanvraag Bezorg deze aanvraag

Nadere informatie

Identiteit van de aanvrager

Identiteit van de aanvrager Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke VERBETERINGSPREMIE voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 31 maart 2009) In te dienen in het gemeentehuis van Wielsbeke, t.a.v.

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN EEN PREMIE VOOR HET FUNCTIONEEL VERBETEREN VAN WONINGEN - HERVASTSTELLING

REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN EEN PREMIE VOOR HET FUNCTIONEEL VERBETEREN VAN WONINGEN - HERVASTSTELLING REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN EEN PREMIE VOOR HET FUNCTIONEEL VERBETEREN VAN WONINGEN - HERVASTSTELLING Artikel 1: Algemeen principe Binnen de perken van de jaarlijks op de stadsbegroting goedgekeurde

Nadere informatie

Rekeningnummer waarop de premie mag uitbetaald worden:.

Rekeningnummer waarop de premie mag uitbetaald worden:. Aanvraag van een verwervingspremie Gemeente Tervuren t.a.v. het college van burgemeester en schepenen Markt 7A bus 2 3080 TERVUREN Ontvangstdatum van de aanvraag Goed om weten! Voor één aankoop kan slechts

Nadere informatie

Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 13/12/2016

Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 13/12/2016 STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE AANVRAAG GEMEENTELIJKE TOELAGE DUURZAAM SANEREN VOOR EEN EENGEZINSWONING Aanvraagformulier GEMEENTERAADSBESLISSING DD. 13/12/2016 TREEDT IN WERKING VANAF 01/01/2017 Belangrijk

Nadere informatie

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht)

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Inkomen: Het laatst gekende belastbaar inkomen mag per jaar niet meer bedragen

Nadere informatie

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN PROVINCIE ANTWERPEN Dienst Welzijn Boomgaardstraat 22 - bus 101 2600 Berchem-Antwerpen Tel : 03-240 61 61 Fax : 03-240 61 62 Provinciale Directie INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN INDIVIDUELE TOELAGE

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM. VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van

GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM. VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 21.04.2016 Gegevens van de 1 ste kandidaat-koper: Gegevens van de 2 de kandidaat-koper (in

Nadere informatie

Identiteit van de aanvrager

Identiteit van de aanvrager Aanvraagformulier tot het bekomen van de gemeentelijke AANPASSINGSPREMIE voor woningen (aangenomen door de Gemeenteraad in zitting van 31 maart 2009) In te dienen in het gemeentehuis van Wielsbeke, t.a.v.

Nadere informatie

DAKISOLATIE AANVRAAGFORMULIER

DAKISOLATIE AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE PREMIE VAN JETTE DAKISOLATIE AANVRAAGFORMULIER Voor wie? Voor alle natuurlijke personen (huurders, erfpachters of eigenaars) die dakisolatie plaatsen in een bestaand gebouw gelegen op het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET VERKRIJGEN VAN EEN GEMEENTELIJKE PREMIE VOOR HET PLAATSEN VAN EEN CONDENSATIEKETEL OP STOOKOLIE

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET VERKRIJGEN VAN EEN GEMEENTELIJKE PREMIE VOOR HET PLAATSEN VAN EEN CONDENSATIEKETEL OP STOOKOLIE BIJLAGE 2 lijk subsidiereglement van condensatieketels op stookolie ter vervanging van een oude verwarmingsketel in een bestaande woning of appartement. Artikel 1 Algemeen Binnen de perken van de jaarlijks

Nadere informatie

Vak bestemd voor administratie. 1. Welke toelage wenst u aan te vragen? 2. Gegevens indien aanvrager natuurlijk persoon

Vak bestemd voor administratie. 1. Welke toelage wenst u aan te vragen? 2. Gegevens indien aanvrager natuurlijk persoon Vak bestemd voor administratie Dossiernummer:... Aanvraag:... Aanvraagformulier toelage renovatie handelspanden Met dit formulier dient u een aanvraag in voor het verkrijgen van een toelage voor de renovatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier premie

Aanvraagformulier premie Aanvraagformulier premie Grote Baan 112 3530 Houthalen-Helchteren t 011 60 05 11 f 011 60 05 01 Premie zonne-installatie voor de opwekking van elektriciteit (fotovoltaïsche zonne-installatie) 1. Aanvrager

Nadere informatie

gelet op het besluit van de Brussels Hoofdstedelijke Regering van 27/05/2010 tot uitvoering van de voornoemde ordonnantie;

gelet op het besluit van de Brussels Hoofdstedelijke Regering van 27/05/2010 tot uitvoering van de voornoemde ordonnantie; De gemeenteraad, gelet op de ordonnantie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 28/01/2010 houdende organisatie van de stedelijke herwaardering, gewijzigd op 06/12/2012; gelet op het besluit van de

Nadere informatie

Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend glas.

Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend glas. Gemeentebestuur Kruisstraat 2 3390 Tielt-Winge tel. 016 63 40 08 - fax 016 63 95 48 info@tielt-winge.be - www.tielt-winge.be Reglement betreffende subsidiering van het vervangen van enkel glas door superisolerend

Nadere informatie

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING NIEUWSTRAAT 81 8940 WERVIK TEL. : 056 / 31 13 64 FAX.: 056 / 31 03 07 VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE CVBA DE LEIE: DATUM INSCHRIJVING: IDENTIFICATIENUMMER: DATUM TOEWIJZING:

Nadere informatie

GEMEENTE STEENOKKERZEEL

GEMEENTE STEENOKKERZEEL Dossiernummer: AANVRAAG TOT HET KOPEN VAN EEN GEMEENTELIJKE KAVEL Ingevolge uw aanvraag vindt u hierbij als bijlage de documenten die door u dienen ingevuld te worden. Wij vestigen er de aandacht op dat

Nadere informatie

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS

In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat 13, 8870 Izegem TEGEN ONTVANGSTBEWIJS IZEGEM Aanvraagformulier tot het bekomen van de stedelijke verbeteringspremie voor huurwoningen (Besluit van de Gemeenteraad van 6 mei 2013) In te dienen bij de Huisvestingsdienst Regio Izegem, Kasteelstraat

Nadere informatie

Subsidiedossier Dakisolatie

Subsidiedossier Dakisolatie Gemeente Sint-Amands Milieudienst Kristin Moens Livien Van der Looystraat 10 2890 Sint-Amands Tel 052 39 98 78 Fax 052 34 06 65 Subsidiedossier Dakisolatie Aanvraagformulier vind je op het einde van dit

Nadere informatie

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES

TITEL I: DOEL TITEL II: DEFINITIES WONEN REGLEMENT TOT TERUGBETALING VAN DE GEMEENTELIJKE OPCENTIEMEN OP DE ONROERENDE VOORHEFFING BIJ DE VERWERVING EN DE VERBOUWING VAN EEN EERSTE WONING IN OOSTENDE. (AANGENOMEN IN DE ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD

Nadere informatie

Artikel 2: Elke wijziging van het programma of de projectfiche kan wijzigingen aan dit reglement met zich meebrengen.

Artikel 2: Elke wijziging van het programma of de projectfiche kan wijzigingen aan dit reglement met zich meebrengen. REGLEMENT BETREFFENDE DE TOEKENNING VAN EEN GEMEENTELIJKE PREMIE IN HET KADER VAN HET DUURZAAM WIJKCONTRACT JACHT-GRAY BEDOELD OM DE KOSTEN TE DEKKEN VOOR HET INDIENEN VAN AAVRAAGDOSSIERS VOOR GEWESTELIJKE

Nadere informatie

Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE

Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE Gemeente Opwijk T.a.v. College van Burgemeester en Schepenen Ringlaan 20 1745 OPWIJK Datum verwervingsakte: / / Ontvangstdatum van de aanvraag: / / Referentienummer:

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. In te vullen door de behandelende afdeling

Persoonlijke gegevens. In te vullen door de behandelende afdeling In te vullen door de behandelende afdeling Wie komt in aanmerking voor een tegemoetkoming? U kunt in aanmerking komen voor een tegemoetkoming als u en uw eventuele partner meerderjarig zijn en voor eigen

Nadere informatie

Verbeterings- en aanpassingspremie: aanpassing gemeentenlijke reglementering aan nieuwe reglementering Vlaams gewest.

Verbeterings- en aanpassingspremie: aanpassing gemeentenlijke reglementering aan nieuwe reglementering Vlaams gewest. Verbeterings- en aanpassingspremie: aanpassing gemeentenlijke reglementering aan nieuwe reglementering Vlaams gewest. Gelet op de noodzaak de kwaliteit van het woningbestand te stimuleren; Gelet op de

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

Dienstjaar 2013. Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie. Gegevens van de aanvrager. Naam en voornaam aanvrager :...

Dienstjaar 2013. Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie. Gegevens van de aanvrager. Naam en voornaam aanvrager :... Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie Gemeente Beveren Stationsstraat 2 9120 BEVEREN Dienstjaar 2013 Tel : 03 750 16 78 Fax : 03 750 15 23 e-mail : socialezaken@beveren.be

Nadere informatie

Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning

Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning RENO AANVRAAG-01-20160512 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

U kunt voor uw aanvragen bij de Stadsbalie terecht op: Voor inlichtingen over uw dossier kunt u terecht bij de dienst Samenleven op:

U kunt voor uw aanvragen bij de Stadsbalie terecht op: Voor inlichtingen over uw dossier kunt u terecht bij de dienst Samenleven op: Wie in Oostende woont en een niet-werkend kind met een beperking van ten minste 9 punten (of 66%) verzorgt en opvoedt, kan daarvoor jaarlijks een premie krijgen als waardering voor deze bijzondere zorgen.

Nadere informatie

Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning

Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning Aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning RENO AANVRAAG-01-151127 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE GEGEVENS AANVRAGER Datum:. De aanvrager: Naam: Adres:. Telefoon: E-mail:.... Rijksregisternummer:.. Rekeningnummer:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER Dienst Huisvesting OCMW De Haan Vak bestemd voor dienst Huisvesting Aanslagbiljet jaar. Formulier gezinssamenstelling : Verklaring op erewoord :... Controle eigendomsvoorwaarde :. verzonden op :..terug

Nadere informatie

Subsidiedossier dakisolatie

Subsidiedossier dakisolatie Milieudienst Femke Kennis Livien Van der Looystraat 10 2890 Sint-Amands Tel 052 39 98 78 Fax 052 34 06 65 Subsidiedossier dakisolatie Aanvraagformulier vind je op het einde van dit document GEMEENTELIJK

Nadere informatie

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - GEHANDICAPTEN

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - GEHANDICAPTEN Departement Welzijn, Onderwijs en Veiligheid Dienst Welzijn Boomgaardstraat 22 - bus 101 2600 Berchem-Antwerpen Tel : 03-240 61 61 - Fax : 03-240 61 62 INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - GEHANDICAPTEN TOELAGE

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER Handboogstraat 2 Bus 0013 8000 Brugge Tel. 050/45.90.84 fax 050/32.09.52 e-mail: kristin.dekeyser@brugse-mij-huisvesting.be INSCHRIJVINGSFORMULIER Als kandidaat-koper voor een SOCIALE KOOPWONING en/of

Nadere informatie

Tweede aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning uitdovend stelsel 2015

Tweede aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning uitdovend stelsel 2015 Tweede aanvraag van een premie voor de renovatie van een woning uitdovend stelsel 2015 RENO_15 AANVRAAG-01-010219 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

GEMEENTEREGLEMENT BETREFFENDE DE PREMIE VOOR HET HERSTEL VAN DE ECONOMISCHE ACTIVITEIT VAN DE HANDELSZAKEN NA BEPAALDE OPENBARE WERKEN

GEMEENTEREGLEMENT BETREFFENDE DE PREMIE VOOR HET HERSTEL VAN DE ECONOMISCHE ACTIVITEIT VAN DE HANDELSZAKEN NA BEPAALDE OPENBARE WERKEN GEMEENTEREGLEMENT BETREFFENDE DE PREMIE VOOR HET HERSTEL VAN DE ECONOMISCHE ACTIVITEIT VAN DE HANDELSZAKEN NA BEPAALDE OPENBARE WERKEN Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare vergadering

Nadere informatie