Magisch Maastricht. op het Vrijthof 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Magisch Maastricht. op het Vrijthof 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017"

Transcriptie

1 MEER DAN BEZOEKERS Magisch Maastricht op het Vrijthof DE GROOTSTE EN BESTE KERSTMARKT VAN NEDERLAND! 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017 SPONSORPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE EXPOSURE ÉN BEDRIJFSONTVANGSTEN IN EEN UNIEKE WINTERAMBIANCE!

2 MAGISCH MAASTRICHT OP HET VRIJTHOF Vanaf 1 december 2017 staat Maastricht weer 4 weken lang in het teken van Magisch Maastricht. Het Vrijthof wordt omgetoverd in een groot winterdorp en de Maastrichtse binnenstad wordt in een sfeervolle kerstdecoratie gehuld. De m 2 grote overdekte schaatsbaan vormt het centrale decor van Magisch Maastricht. Direct aan de schaatsbaan bevindt zich een WinterLounge en WinterCafé. Van daaruit kunnen de activiteiten op de schaatsbaan goed worden gevolgd. De WinterLounge is tevens een ideale gelegenheid om uw kerstborrel of bedrijfsevent te organiseren. Een grote en gevarieerde kerstmarkt waaronder een originele Dickens Village, een reuzenrad, het huis van de kerstman, een spiegeltent en een bijzonder sfeervolle aankleding zorgen voor een ongekende winterambiance. Nieuw is dat u deze winter kunt kennismaken met de olympische wintersport curling. Hiervoor wordt een gedeelte van de schaatsbaan gereserveerd. Alles is voorzien: begeleiding, curlingstenen en de beroemde borstels. Curling is de ideale activiteit voor extra dynamiek tijdens uw teamuitje. op RTL4, Q-Music en 3FM verspreidden het nieuws enthousiast. Lees verderop alle informatie over interessante mogelijkheden om als bedrijf exclusief partner te worden van het huis van de kerstman. Met al deze elementen zal Maastricht dit jaar wederom een wintersfeer uitstralen die u nergens anders aantreft. In samenwerking met Maastricht Marketing wordt een communicatieplan uitgewerkt waarmee wederom veel extra bezoekers naar Limburg zullen komen. Ook dit jaar is Maastricht dé mooiste en gezelligste kerststad van Nederland! Voor bedrijven en instellingen biedt Magisch Maastricht op het Vrijthof interessante businesspakketten. Wilt u gedurende 32 dagen exposure op het mooiste plein van Nederland of wilt u uw relaties en/of medewerkers laten genieten in een ongedwongen wintersfeer? Kijk dan verderop voor een doeltreffend businesspakket. Wilt u een pakket op maat? Neem dan contact op met de organisatie of stuur een naar info@wintereventsmaastricht.nl Het huis van de kerstman is een succesvolle formule en zal wederom een centrale rol innemen op het plein. Vanaf 7 december wonen en werken de kerstman en zijn elfjes in hun eigen huis in Maastricht. De bouwstijl is identiek aan die van zijn home of santa claus in Rovaniemi in Finland. De intocht van de kerstman werd afgelopen jaar gezien als dé officiële intocht van Nederland. De Telegraaf berichte meermaals over het onderwerp en ook nationale radio- en TV-zenders als editie NL Wij verwelkomen u graag in winterse sferen in Maastricht van 1 december 2017 tot en met 1 januari 2018 STICHTING WINTEREVENTS MAASTRICHT Ralph Meijs Ralph Bastiaens T +31 (0) (0) info@wintereventsmaastricht.nl

3 editie ,5 miljoen media-waarde 1000 m 2 SCHAATSPLEZIER 32 DAGEN WINTERDECOR 1 DICKENS VILLAGE 80 KERSTCHALETS BEZOEKERS 1 HUIS VAN DE KERSTMAN

4 HOOFDSPONSOR branche-exclusiviteit logo zéér prominent op alle communicatieuitingen; alle drukwerk, tv-commercials, krantenadvertenties, persberichten, website (incl. link) en kleding medewerkers logo vermelding op evenement (plaats in overleg, excl. productiekosten) 3 x 2 meter reclamebord op schaatsbaan logo op 3 gondels van reuzenrad commercial op led-screens Vrijthof 20 x VIP-kaart officiële opening 200 x Magisch Vrijthof Pakket I 300 x entreekaart schaatsbaan CO-SPONSOR logo prominent op alle communicatie-uitingen; alle drukwerk, tv-commercials, krantenadvertenties en website 2 x 2 meter reclamebord op schaatsbaan logo op 2 gondels van reuzenrad commercial op led-screens Vrijthof 10 x VIP-kaart officiële opening 100 x Magisch Vrijthof Pakket I 150 x entreekaart schaatsbaan 32 dagen exposure op het mooiste plein van Nederland BUSINESS-SPONSOR logo op alle communicatie-uitingen; alle drukwerk, tv-commercials, krantenadvertenties en website 2 meter reclamebord op schaatsbaan logo op 1 gondel van reuzenrad commercial op led-screens Vrijthof 6 x VIP- kaarten officiële opening 50 x Magisch Vrijthof Pakket I 75 x entreekaart schaatsbaan BUSINESS-SPONSOR meter reclamebord op schaatsbaan logo op led-screens Kolonel Dusartplein logo op website 4 x VIP-kaart officiële opening 30 x Magisch Vrijthof Pakket I 50 x entreekaart schaatsbaan BUSINESS-SPONSOR film op led-screens Vrijthof logo op website 4 x VIP-kaart officiële opening 30 x Magisch Vrijthof Pakket I 50 x entreekaart schaatsbaan BUSINESS-SPONSOR logo op led-screens Vrijthof logo op website 2 x VIP-kaart officiële opening 20 x Magisch Vrijthof Pakket I 30 x entreekaart schaatsbaan NETWERKSPONSOR 500 logo als netwerksponsor op led-screens Vrijthof logo op website 2 x VIP-kaart officiële opening 4 x Magisch Vrijthof Pakket I 10 x entreekaart schaatsbaan DOWNLOAD HET SPONSORINSCHRIJFFORMULIER OP MAGISCHMAASTRICHTOPHETVRIJTHOF.NL De productiekosten van eventuele reclameborden en logo op reuzenrad zijn inclusief. Alle vermelde tarieven van sponsorpakketten zijn excl. 21% BTW.

5 EDITIE 2016: dé succesvolste editie ooit! VOLGENS VISIT MAASTRICHT MAGISCHE PAKKETTEN Voor diegenen die optimaal willen genieten van alles wat het Vrijthof te bieden heeft hebben wij 3 MAGISCHE PAKKETTEN samengesteld. De pakketten bestaan uit een aantal onderdelen zoals entree schaatsbaan, schaatshuur, consumpties en diverse attractiekaartjes. MAGISCH VRIJTHOF PAKKET I Entree overdekte schaatsbaan Huur ijshockeyschaatsen 2 x consumptiebon Wintercafé of Winterlounge 1 x rit reuzenrad PRIJS PER PAKKET 15 MAGISCH VRIJTHOF PAKKET II 2 x consumptiebon Wintercafé of Winterlounge 1 x Limburgse Vlaai Winterlounge 1 x rit reuzenrad PRIJS PER PAKKET 12 MAGISCH VRIJTHOF KINDER PAKKET Entree (kinder)schaatsbaan Huur ijshockeyschaatsen 1 x consumptiebon Wintercafé of Winterlounge 1 x rit Kersttreintje 1 x rit carrousel PRIJS PER PAKKET 12 Pakketten zijn uitsluitend online te bestellen via en vanaf 1 december 2017 te koop bij het info-chalet op het Vrijthof.

6 MAGISCHE MAASTRICHT OP HET VRIJTHOF: De ultieme locatie in een unieke stad ZAKELIJKE DIENSTEN OP MAAT UW EIGEN KERSTBORREL OF ONTVANGST OP HET VRIJTHOF TIJDENS MAGISCH MAASTRICHT Magisch Maastricht op het Vrijthof biedt tal van mogelijkheden om uw bedrijfsevent of kerstborrel te organiseren in een ongedwongen wintersfeer. Uw gasten genieten van een gezellige winterambiance en worden ondergedompeld in een magische kerstsfeer waarin beleving centraal staat. Er zijn diverse mogelijkheden op vlak van catering en attracties. WINTERLOUNGE (200 M 2 - TOT 400 PERSONEN) Ontdek de WinterLounge van Magisch Maastricht op het Vrijthof. Een gezellige en sfeervolle ruimte van 200 m 2 in een winterse decoratie staat tot uw beschikking. SPIEGELTENT LA GAIETE (TOT 200 PERSONEN) Ga terug in de tijd en geniet in een unieke en nostalgische ambiance met tal van mogelijkheden voor een sfeervolle ontvangst met collega s, vrienden of familie. Wilt u voor uw medewerkers en/of klanten een kerstborrel of bedrijfsontvangst op het Vrijthof willen organiseren bieden wij speciale arrangementen aan. Neem hiervoor contact op met de organisatie, telefoon +31 (0) of +31 (0) of mail naar info@wintereventsmaastricht.nl.

7 CURLING OP HET VRIJTHOF Nieuw Tijdens de komende editie is een gedeelte van de schaatsbaan ingericht voor het beoefenen van de Fun-Curling. Voor Curling, door niet-kenners wel eens de sport met de bezem genoemd, moet je stevig in je schoenen staan. RESERVEREN VANAF 8 PERSONEN Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 tot maximaal 16 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een warme winterse maaltijd. Onderstaand een aantal arrangementen, kijk op de voor actuele informatie of een reservering te maken. CURLING-CLINIC ( ± 1 UUR) 25,00 Er is geen betere sport denkbaar voor de perfecte teambuildingsactiviteit! Actie, humor én emotie zijn slechts een paar ingrediënten van het curlen. Maak teams en strijd voor de eeuwige roem binnen het bedrijf! De curling-clinic wordt gegeven door een ervaren instructeur. CURLING-ARRANGEMENT 1 39,50 Ontvangst met een warm winterdrankje en winterse zoetigheid Curling Clinic (± 1 uur) Gevulde erwtensoep met roggebrood en katenspek CURLING-ARRANGEMENT 2 45,00 Ontvangst met een warm winterdrankje en winterse zoetigheid Curling Clinic (± 1 uur) Hollandse stamppot met worst

8 HUIS VAN DE KERSTMAN Het Huis van de Kerstman zal tijdens de komende editie van Magisch Maastricht op het Vrijthof een prominente plaats innemen. Het Huis van de Kerstman is gebaseerd op het wereldberoemde home of santa claus in Rovaniemi in Finland. Daar staat de officiële residentie van de Kerstman. Tijdens zijn verblijf in Nederland verblijft de Kerstman in Maastricht waar een origineel Fins huis wordt gebouwd met de kenmerken van zijn residentie in Rovaniemi. Op 7 december 2017 vindt de officiële intocht plaats van de Kerstman. Afgelopen jaar werd deze intocht door de aandacht van vele (landelijke) media gezien als dé officiële Nederlandse aankomst van de Kerstman. De Kerstman arriveert per stoomtrein op het station in Maastricht en gaat vervolgens in een rijtuig naar het Vrijthof. Daar verblijft hij, samen met zijn elfjes, tot en met 30 december in zijn Huis van de Kerstman. Het Huis van de Kerstman staat op een centrale plek op het Vrijthof en wordt ingericht alsof de Kerstman en zijn elfjes er wonen en werken. Het beschikt over diverse kamers, waaronder een postkamer, een keuken en een werkkamer. Heeft u interesse als partner van het huis van de kerstman deel te nemen? Neem dan contact op met de organisatie, telefoon +31(0) of +31 (0) of stuur een naar: info@wintereventsmaastricht.nl. MAGISCH MAASTRICHT OP HET VRIJTHOF: Grootste evenement van Limburg

9 Dé landelijke intocht van de Kerstman HOOFDSPONSOR - VAN HET HUIS VAN DE KERSTMAN maximaal 1 branche-exclusiviteit partner van de landelijke intocht van de kerstman mogelijkheid om 1 kamer in het huis te adopteren prominente vermelding bedrijfslogo op diverse plaatsen in het Huis van de Kerstman prominente vermelding bedrijfslogo op speciale website prominente vermelding bedrijfslogo in alle andere commerciële uitingen m.b.t. Huis van de Kerstman, waaronder briefpapier, speciale plattegrond voor scholieren, online, etc. deelname aan speciale persconferentie met betrekking tot opening mogelijkheid om voor medewerkers en/of relaties speciale VIP-ontvangsten te regelen bij de Kerstman CO-SPONSOR - VAN HET HUIS VAN DE KERSTMAN maximaal 8 branche-exclusiviteit partner van de landelijke intocht van de kerstman vermelding bedrijfslogo op diverse plaatsen in het Huis van de Kerstman vermelding bedrijfslogo op speciale website vermelding bedrijfslogo in alle andere commerciële uitingen m.b.t. Huis van de Kerstman, waaronder briefpapier, speciale plattegrond voor scholieren, online, etc. mogelijkheid om voor medewerkers en/of relaties speciale VIP-ontvangsten te regelen bij de Kerstman De productiekosten van eventuele reclameborden zijn inclusief. Alle vermelde tarieven van sponsorpakketten zijn excl. 21% BTW.

10 MAASTRICHT: Meest geliefde stad van Nederland VOLGENS VISIT MAASTRICHT

11 MAASTRICHT: Nummer één stedentrip van Nederland VOLGENS ZOOVER ENKELE RESULTATEN VAN DE BEZOEKERSENQUETE EDITIE 2016: 94,5% Algemene tevredenheid 86,3% Kerstmarkt positief ervaren (+ 18,3% t.o.v. 2015) 78,5% Overdekte schaatsbaan positief ervaren 68,8% Opnieuw bezoek komende editie 8 Rapportcijfer voor editie 2016 (+ 6,5% t.o.v. 2015)

12 MAASTRICHT: Beste binnenstad van Nederland VOLGENS VISIT MAASTRICHT T +31 (0) (0) info@wintereventsmaastricht.nl

Magisch Maastricht op het Vrijthof

Magisch Maastricht op het Vrijthof MEER DAN 500.000 BEZOEKERS Magisch Maastricht op het Vrijthof 2 DECEMBER 2016 T/M 1 JANUARI 2017 SPONSORPAKKETTEN 2016 SPONSORPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE EXPOSURE ÉN BEDRIJFSONTVANGSTEN IN EEN

Nadere informatie

Magisch Maastricht op het Vrijthof

Magisch Maastricht op het Vrijthof 01 31 12 12 2018 MEER DAN 550.000 BEZOEKERS GROOTSTE WINTEREVENEMENT VAN NEDERLAND sponsorpakketten 2018 Sponsorpakketten met langdurige en effectieve exposure én bedrijfsontvangsten in een unieke winterambiance!

Nadere informatie

Het huis van de Kerstman is een succesformule.

Het huis van de Kerstman is een succesformule. Vanaf 8 December 2017 staat de binnenstad van Zeist weer 6 weken lang in het teken van Winter Wonderland Zeist. Het Emmaplein wordt omgetoverd in een groot winterdorp en de binnenstad van Zeist wordt in

Nadere informatie

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance!

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Vanaf 18 november 2017 staat de Hasseltse binnenstad weer 7 weken lang in het teken van Winterland

Nadere informatie

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance!

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Vanaf 19 november 2016 staat de Hasseltse binnenstad weer 7 weken lang in het teken van Winterland

Nadere informatie

BUSINESSPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE VISIBILITEIT BEDRIJFSEVENTS IN EEN GEZELLIGE WINTERAMBIANCE

BUSINESSPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE VISIBILITEIT BEDRIJFSEVENTS IN EEN GEZELLIGE WINTERAMBIANCE al 11 jaar winterplezier voor jong en oud op het Kolonel Dusartplein te Hasselt TEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE VISIBILITEIT BEDRIJFSEVENTS IN EEN GEZELLIGE WINTERAMBIANCE WINTER LAND 2018 HASSELT Vanaf

Nadere informatie

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl kom deze winter naar Kerst aan de Maas 3 december 2010-2 januari 2011 IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl Van 3 december 2010 tot en met 2 januari 2011

Nadere informatie

wethouder Angely Waajen (Economische Zaken) van Roermond.

wethouder Angely Waajen (Economische Zaken) van Roermond. Een extra reden - voor de inwoners en de nu al méér dan 300.000 bezoekers in de kerstvakantie - om een bezoek te brengen aan Roermond in een modern winters decor wethouder Angely Waajen (Economische Zaken)

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Stadshart Amstelveen mede mogelijk te maken? Van 24 november 2016 tot en met 26 december 2016 is het weer zover.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals:

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals: In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Laren mede mogelijk te maken? Van 25 november 2016 tot en met 8 januari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2017 Helpt u ons Winter Village Baarn mede mogelijk te maken? Van 14 januari tot en met 19 februari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2017 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Schiedam Van 3 februari 2018 t/m 4 maart 2018 op het Stadserf, Schiedam Droomt

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014 SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM 07-06-2014 LEIDEN 16-08-2014 SPONSORPAKKETTEN VAN JAZZ AT THE LAKE WILT U DOELTREFFENDE EXPOSURE VAN UW MERK OF BEDRIJF IN EEN RELEVANTE DOELGROEP?

Nadere informatie

Voorwoord DE WINTER KOMT ER WEER AAN!

Voorwoord DE WINTER KOMT ER WEER AAN! Voorwoord DE WINTER KOMT ER WEER AAN! Droomt u ook al weer van een mooie koude winter? Met wit besneeuwde boomtoppen, bevroren sloten en kreken, de feestdagen en sfeervol ingerichte huiskamers. Samen met

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2017 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 6 januari 2019 op het Stadshart in Amstelveen

Nadere informatie

melkhuisje masters 2017 Back in business

melkhuisje masters 2017 Back in business melkhuisje masters 2017 Back in business 20160804_Melkhuisje brochure.indd 1 05/09/2016 8:40 pm 20160804_Melkhuisje brochure.indd 2 toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

de melkhuisje masters 2017

de melkhuisje masters 2017 DE MELKHUISJE MASTERS hilversum de melkhuisje masters 2017 Back in business DE MELKHUISJE MASTERS toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum wordt op 18, 19 en 20 mei

Nadere informatie

EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS

EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS KERSTMARKT Flevonice & Fromm Santa Events NiceXmas de ultieme winterse kerstbeleving Samen met Fromm Santa Events organiseert Flevonice

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Maximale exposure voor uw bedrijf

Maximale exposure voor uw bedrijf Maximale exposure voor uw bedrijf 3 & 4 februari 2018 be part of it! Wie winter en wielrennen zegt, zegt Cyclo- Cross. Voeg hier de historische Cauberg aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Sponsorpropositie 2013

Sponsorpropositie 2013 30 aug. t/m 1 sept. 2013 Sponsorpropositie 2013 Voorwoord Geachte fijnproever Na twee succesvolle edities van Dordt op je bord in het park, worden ook dit jaar weer de tenten voor Dordt op je bord opgeslagen

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure Editie 2013/2014 De winterhuiskamer van Dongen Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Afgelopen

Nadere informatie

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U?

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U? SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2015-2016 WELKOM MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS Een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging voor Tilburg Trappers.

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014

Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014 Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014 Tienduizenden schaatsers en toeschouwers, een ijsoppervlakte van bijna 500m² én een nieuwe locatie: in december gaat de achtste

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Editie 2015-2016 Hét winterfestijn op het Raadhuisplein www.ijsfestijnetten-leur.nl IJsfestijn brochure 2015.indd 1 INLEIDING Januari 2014 is door een aantal leden van de Junior Kamer Etten-Leur

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

Business Class Seizoen 8

Business Class Seizoen 8 Business Class Seizoen 8 Get Together After Work! Friday Afternoon, een uniek concept In 2008 werd gestart met een bescheiden netwerkborrel. Inmiddels is Friday Afternoon uitgegroeid tot de meest succesvolle

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Kerstijsbaan Dordrecht

Kerstijsbaan Dordrecht Kerstijsbaan Dordrecht 16 december 2016 t/m 8 januari 2017 Onbezorgd zwaaien en zwieren op de openluchtijsbaan op het Statenplein! www.kerstijsbaandordrecht.nl /KerstijsbaanDordrecht @Kerstijsbaan Kerstijsbaan

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019 SPONSORBROCHURE 2019 8 T/M 10 JUNI 2019 DE RUN OP HET LEVEN Het is de leukste manier om iets moois te doen voor een ander: de Roparun. Waarom? Je bent met je team, je vrienden, collega s of familie. Je

Nadere informatie

Ontdek de ideale match! Sponsoring

Ontdek de ideale match! Sponsoring Ontdek de ideale match! Sponsoring Beste Future ter wereld matcht uitstekend Breda Future+ is een internationaal proftennistoernooi en is uitgegroeid tot een groot evenement. Waar topsport en gezelligheid

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Sponsorpakketten. Naam Sponsor

Sponsorpakketten. Naam Sponsor Naam Sponsor - De naamskoppeling met PiratenEiland: merk/brand PiratenEiland 2010 - PiratenEiland look and feel wordt geïntegreerd in de huisstijl van merk/brand - Geintegreerd PiratenEiland logo met merk/brand

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

8 t/m 11 september 2016

8 t/m 11 september 2016 8 t/m 11 september 2016 Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Sponsorbrochure Proef Amstlvn Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Proef Amstlvn presenteert van 8 t/m 11 september 2016 een vernieuwd

Nadere informatie

Business Brochure TT Speed Week Assen

Business Brochure TT Speed Week Assen Business Brochure TT Speed Week Assen 21-27 JUNI 2014 TT SPEED WEEK ASSEN TT City Racing 22 juni 2014 MOTO CITY RACING 27 juni 2014 Plaats: Assen Datum: 22 + 27 juni 2014 Tijd: middag Parcours: Kop vd

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten

sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten Voorwoord De Paardensportvereniging Eext, organisator van het Concours Hippique te Eext, is alweer volop

Nadere informatie

Business Class Seizoen 7

Business Class Seizoen 7 Business Class Seizoen 7 Get Together After Work! Beste Relatie, Wat in 2008 begon als een bescheiden after work borrel, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle evenementen in onze regio.

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

6e editie 21 april Sponsorconcept

6e editie 21 april Sponsorconcept 6e editie 21 april Sponsorconcept 2013 Missie De stichting Sportpromotie Sittard heeft als doel met behulp van sportevenementen het sporten in de gemeente Sittard-Geleen te bevorderen met focus op de breedtesport.

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Stichting Kermis-Cultuur. Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's)

Stichting Kermis-Cultuur. Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's) Stichting Kermis-Cultuur Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's) De laatste maand van het jaar betekent dat er volop aandacht is aan de komende feestdagen. Als Sinterklaas geweest is gaat alle aandacht

Nadere informatie

ZONDAG 4 OKTOBER 2015. 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten

ZONDAG 4 OKTOBER 2015. 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten ZONDAG 4 OKTOBER 2015 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten Sponsorpakketten 2015 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Van 3 december t/m 8 januari vindt de 9 e editie van Maarssen On Ice plaats. De ijsbaan wordt met een overdosis humor en lol georganiseerd op geheel vrijwillige

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The national annual place to be for professional business women

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Vermelding firmanaam via link op de website Nokere Koerse - Danilith Classic Spandoeken en reclamepanelen* kunnen geplaatst worden in de nabijheid van de Inlassing

Nadere informatie

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum b e l e e f 3 w e k e n h e t g e z e l l i g s t e w i n t e r e v e n e m e n t v a n h e t z u i d e n van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum Winter Helmond 2015 Tijdens

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra treedt in wisselende combinaties op

Nadere informatie

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019 Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Sponsoring 2019 2 Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Welkom bij Driving Valkenswaard Internationaal

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE SPONSORING

INFORMATIEBROCHURE SPONSORING VRIJDAG 28 EN ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 12 MANNEN FIETSEN IN 36 UUR NON-STOP NAAR PARIJS EN TERUG: 1.000 KILOMETER. VOOR HET GOEDE DOEL, KINDEREN KANKERVRIJ. STEUN ONS OOK! INFORMATIEBROCHURE SPONSORING

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie