Protestantse Wijkgemeente in wording te Kampen. Overstapdienst. op 19 juni 2016 om in Open Hof. Thema: Voetsporen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protestantse Wijkgemeente in wording te Kampen. Overstapdienst. op 19 juni 2016 om in Open Hof. Thema: Voetsporen."

Transcriptie

1 De organist speelt Protestantse Wijkgemeente in wording te Kampen Overstapdienst op 19 juni 2016 om in Open Hof Thema: Voetsporen Als kerkenraad is binnengekomen: moment van stilte Mededelingen namens de kerkenraad (In verband met een afkondiging van overlijden gaat de gemeente staan) Om te beginnen Zingen: 'Het lied van Gods naam', op de melodie van lied 650, tekst Hans Bouma 1. God heeft zijn naam gezegd: Ik zal er zijn voor jou. Hij gaat met je op weg, Hij blijft je eeuwig trouw. 2. Geloof Hem op zijn woord, Hij spant zich voor je in, Hij trekt je in zijn spoor, bemint je als zijn kind. 3. De schepping is in nood, God brengt ons aan het licht, Hij stelt op ons zijn hoop, zalig wie vrede sticht. Stil gebed Belofte V: Wij zijn hier bijeen in de Naam van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft A: Hij zal ons helpen Groet V: Genade, barmhartigheid en vrede van God, de Vader, en van Christus Jezus, onze Heer! A Amen. Gemeente gaat zitten Over het thema van de dienst Gebed

2 Zingen 'Weet je dat de vader je kent?', Evangelische Liedbundel, lied 471, refrein 1 en refrein 2 (refrein 2 is op de melodie van refrein 1) refrein 1 Weet je, dat de vader je kent? Weet je, dat je van waarde bent? Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand. refrein 2 Ik weet, dat de vader me kent Ik weet, dat ik van waarde ben. Ik weet, dat ik een parel ben. Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand. Lezing van de wet: 1 Tessalonicenzen 5:14 t/m 22 (uit: Bijbel in Gewone Taal) 14 Vrienden, ik wil dat jullie gewoon je dagelijkse werk blijven doen. Als iemand dat niet doet, zeg er dan iets van. Als mensen het moeilijk hebben, spreek hun dan moed in. Steun de zwakken, en heb geduld met iedereen. 15 Als iemand je kwaad doet, doe hem dan geen kwaad terug. Maar wees goed voor elkaar en voor iedereen. 16 En wees altijd blij! 17 Blijf altijd bidden. 18 En dank God altijd, wat er ook gebeurt. Want dat wil God van jullie, omdat jullie bij Jezus Christus horen. 19 Houd het werk van Gods Geest niet tegen. 20 Als iemand een bijzondere boodschap van God vertelt, luister dan goed Onderzoek alle dingen, en kijk of iets goed of slecht is. Ga dan verder met het goede, en houd je niet bezig met het slechte. Zingen, lied 269 'Mag ik mijn verhaal aan jou vertellen? Uit de bundel 'Nader tot jou' van Marten Kamminga 1. Mag ik mijn verhaal aan jou vertellen, heden en verleden aan jou kwijt? Mag ik mijn verhaal met jou doorleven? Heb jij voor mijn leven zoveel tijd? 2. Zou je mijn verhaal echt willen horen? Vind je mijn verhaal de moeite waard? Mag ik erbij lachen en bij huilen? Jaren heb ik tranen opgespaard? 3. Wil je mijn verhaal niet doorvertellen? Pleeg je geen chantage met mijn pijn? Zul je het niet kinderachtig vinden? Wil vooral geen rechter voor mijn zijn.

3 4. Luister scherp naar wat ik wil verzwijgen. Ga op zoek naar wat ik niet vertel. Help me om dat toch met jou te wagen, Juist die zwarte bladzij is mijn hel. 5. Wil nu jouw verhaal aan mij vertellen, Heden en verleden aan mij kwijt. Hee, voel jij dat ook? Er is weer toekomst: Samen leven in de eeuwigheid. Gebed Een eerste woord over de schriftlezing De zon is al op De Bijbel gaat open Regenwolken, levengevers op je tocht door de woestijn. Levend water uit de hoge. God zal in de wolken zijn. Zo nabij en toch verborgen. Hij zal altijd bij ons zijn. In het donker is Hij bij ons, als een lichtend vuur bij nacht. Hij trekt met ons mee naar morgen. In de wolk gaat Hij vooraf. Zo nabij en toch verborgen. Hij houdt over ons de wacht Gesprek met kinderen over (voet)sporen Zingen: Ga je mee en zeg niet nee Ga je mee? Zeg niet "nee", maar sta op en doe mee. Zet je voetstappen in die van mij. Volg het spoor en ga door. Of ga jij liever voor? Hup, kom op, sluit je aan in de rij! Welke weg wil je gaan? En waar wil je naartoe? Blijf niet zitten waar je zit, ook al voel je je moe. Ga je mee? Is de weg soms te lang? Zak je weg in het zand? Er zijn hobbels op het pad, maar ik geef je een hand. Ga je mee?

4 Loopt de weg bijna dood? Zie je nergens een spoor? In de verte wordt het licht: gaat de weg daar soms door? Ga je mee? (2x) Schriftlezing: Numeri 9:15-23 uit NBV door lector Zingen: Psalm 105 vers 15 Overdenking Muzikaal moment, luisteren naar de melodie van 'You raise me up, van Josh Groban', op de klarinet door Noa Schraa Tekst van het lied: When I am down, and, oh, my soul, so weary When troubles come, and my heart burdened be Then, I am still and wait here in the silence Until you come and sit awhile with me You raise me up, so I can stand on mountains You raise me up to walk on stormy seas I am strong when I am on your shoulders There is no life, no life without its hunger Each restless heart beats so imperfectly But then you come, and I am filled with wonder Sometimes I think I glimpse eternity You raise me up, so I can stand on mountains You raise me up to walk on stormy seas I am strong when I am on your shoulders You raise me up, so I can stand on mountains You raise me up to walk on stormy seas I am strong when I am on your shoulders You raise me up, so I can stand on mountains You raise me up to walk on stormy seas I am strong when I am on your shoulders De kinderen komen terug uit de nevendienst, ook de jongeren van de jeugdkerk komen in de kerkzaal.

5 De overstap 'Tot nu toe' Je was baby, kleuter, je was basisschoolkind. Tot nu toe is je weg voor een groot deel door ons, je ouders, uitgestippeld. Wij hebben met liefde voor je gezorgd, je gespeeld, je bij de hand genomen en je leren lopen. We vertelden je de verhalen over Gods volk onderweg. En bijna steeds was jouw weg de onze. Nu ben je geen klein kind meer. Wij moeten je steeds meer loslaten want je gaat zelf beslissen wat je wil. Dat gaat natuurlijk niet in één keer. Maar het is al wel begonnen. Daarom is het een beetje afscheid van je leven tot nu toe, terug kijken naar wat we samen hebben gedaan en beleefd. Vandaag zetten we een nieuwe stap. Zingen: Er zijn al zo 'n twaalf jaar verlopen (op de melodie van 'Verbonden met vader en moeder' uit Geroepen om te zingen, lied 79) Vers 1 Er zijn al zo n twaalf jaar verlopen sinds jij hier het levenslicht zag. Je weg lag nog helemaal open; soms een traan, maar ook heel vaak een lach. Refrein: Je hoeft niet alleen maar je gaat met veel and ren in zee; je vader of moeder, een vriend of een mens die gewoon zegt: Ik leef met je mee. Vers 2 Dat was toen, maar je leeft in het heden en nu ga je verder op weg. De Heer zal ook straks voor jou zorgen Hij gaat mee en kijk goed om je heen. Refrein: Je hoeft niet alleen maar je gaat met veel and ren in zee; je vader of moeder, een vriend of een mens die gewoon zegt: Ik leef met je mee. De overstap De jongeren die overstappen komen naar voren. Voor in de kerk vormen ze een rij. Achter elke jongere komt een ouder staan.

6 Woorden tot de jongeren en woorden tot hun ouders Het zegenen van de jongeren Zingen: Hemelhoog 473 ( = Opwekking 710) Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang! Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij. Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God, zegen ons tot in eeuwigheid! Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Ouders gaan zitten Overhandiging geschenk. Jeugdkerkers verwelkomen hen en nemen hen mee. Dan zingen we Wij gaan op weg langs de weg van verlangen Refrein: Wij gaan op weg langs de weg van verlangen, Ga met ons mee langs de beelden van hoop. Wij gaan op reis langs de weg van verlangen, Ga met ons mee langs de beelden van hoop.

7 Vers 1 Refrein: Ga maar op weg in het licht van de morgen, De weg is lang en het pad onbekend. Er is nog veel van de toekomst verborgen Maar blijf niet wachten, gebruik je talent. Wij gaan op weg langs de weg van verlangen, Ga met ons mee langs de beelden van hoop. Wij gaan op reis langs de weg van verlangen, Ga met ons mee langs de beelden van hoop. Diaconale voorbede Gebeden en gaven Dankgebed, voorbeden en het gezamenlijk bidden van het Onze Vader Gedicht 'Voetstappen in het zand' Voetstappen in het zand.. Ik droomde eens en zie ik liep aan 't strand bij lage tij. Ik was daar niet alleen, want ook de Heer liep aan mijn zij. We liepen zo het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. Ik stopte en keek achter mij, en zag mijn levensloop, in tijden van geluk en vreugde, van diepe smart en hoop. Maar toen ik goed het spoor bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan. Ik zei toen "Heer waarom dan toch? Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad..." De Heer keek mij vol liefde aan, gaf antwoord op mijn vragen; "Mijn lieve kind, toen het moeilijk was, toen heb ik jou gedragen..."

8 Inzameling van de gaven. Tijdens de collecte luisteren we naar de gezongen tekst van 'Voetstappen in het zand' Allen gaan staan Heenzending en zegen Zingen: Lied 822, Wij trekken steeds verder Zegen en het gezongen amen ( lied 431c) Na de dienst is er koffie

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte Bemoediging v: Onze hulp is in de Naam van de Heer a: DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT. Drempelgebed

Nadere informatie

HUWELIJKSINZEGENING. van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN

HUWELIJKSINZEGENING. van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN HUWELIJKSINZEGENING van JACK NIEUWENHUIS & GERLINDE VORDERMAN vrijdag 21 september 2018, 13.30 uur Kruiskerk Vrije Evangelische Gemeente Heerde Voorganger: ds. J.M. Weststrate Pianist: Ted Hoogers Beeldscherm:

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we Evangelische Liedbundel 427

Voor de dienst zingen we Evangelische Liedbundel 427 Liturgie voor de Paasviering in kerkcentrum De Ark Op 5 april 2015 om 10:00 uur Voorganger: ds. Gerhard J. Heeringa Organist: Harry Haasjes M.m.v. Meidengroep Trust en (kinder)muziekgroepje Thema: Met

Nadere informatie

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Orde voor de viering op zondag 7 juli 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Welkom

Nadere informatie

Gerco van der Meyde & Dionne Willemsen

Gerco van der Meyde & Dionne Willemsen Orde voor de trouwdienst van Gerco van der Meyde & Dionne Willemsen Op 19 september 2014 om 16.00 uur In de Maranathakerk Voorganger: Ds. Jaap Hansum Ouderling: Dhr. Henk Koekoek Organist: Dhr. Marco van

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

In jou vind ik vreugde

In jou vind ik vreugde Zondag van de Doop van de Heer 13 januari 2019, Regenboogkerk Hilversum In jou vind ik vreugde Welkom en mededelingen -Voorbereiding- Orgelspel Bemoediging Onze hulp is in de naam van de Heer Allen: Die

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari 2018 10.00 uur Loof de HEER, alle volken, prijs Hem, alle naties: zijn liefde voor ons is overstelpend, eeuwig duurt de trouw van de HEER

Nadere informatie

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga 0 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 2 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga Protestantse Wijkgemeente Open Hof

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart. Ik heb lief als mijn Jezus

Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart. Ik heb lief als mijn Jezus kerkdienst 8 april 2018: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt, mmv Wonderwijs De kaarsen worden aangestoken stilte voor persoonlijke bezinning Intochtslied: 287 1, 2 en 5 287:2 Rond

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt:

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt: 1 Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht In deze dienst zal worden gedoopt: Anthonie Abraham (Teun) van Santen, geboren 29-12-2017

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde van dienst voor de viering op zondag 7 oktober 2018 Israëlzondag om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: Berthina

Nadere informatie

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34 zondag 8 november 2015 Zie, om troost was ik zeer verlegen. Gij echter hebt U over mijn ziel hartelijk ontfermd, opdat zij niet verderven zou. (Jesaja 38:17) Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, wat een God is Hij!

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, wat een God is Hij! Voorganger: Ds J. Zondag m.m.v. een gelegenheidscombo Orde van dienst voor de Bevestiging van het huwelijk van Bart Gijzenberg en Jennifer Vessies Welkom, bemoediging en groet Opwekking 32: Dit is de dag

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour.

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. Uitzwaaidienst Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. 1 Voor de dienst speelt en zingt True Colour. Welkom door

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Zondag 1 juli 2018 Overstapdienst in de Ontmoetingskerk Thema: De wereld in! Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Met medewerking van: Jaco, Janco, Rick, Roosmarijn, Sanne,

Nadere informatie

Zondag van de voleinding gedachtenis van de gestorvenen 25 november 2018

Zondag van de voleinding gedachtenis van de gestorvenen 25 november 2018 Zondag van de voleinding gedachtenis van de gestorvenen 25 november 2018 Lezing Jes 60, 1-11.17-22 Lezing Openbaring 7, 1-4.9-17 Lezing Matteus 5, 1-12 Uitleg en overweging Gemeente, lieve mensen van onze

Nadere informatie

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Overstappers van vanmorgen zijn: Philip Bessembinders, Emma Koenen, Marit de Kruijf, Chris van Ravenhorst, Sofie

Nadere informatie

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven Jeugddienst Ichthuskerk Zondagmiddag om 17.00u 5 juni 2016 Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 3 april 2016 om 10.00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Organiste:

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Orde van dienst voor 16-06-2019 Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Bemoediging en groet Lied 217: 1, 2, 5 (De dag gaat open voor

Nadere informatie

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 18 november 2018, aanvang uur, in de Hervormde Kerk te Den Ham. Thema: Wie is Jezus?

Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 18 november 2018, aanvang uur, in de Hervormde Kerk te Den Ham. Thema: Wie is Jezus? Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 18 november 2018, aanvang 10.00 uur, in de Hervormde Kerk te Den Ham. Thema: Wie is Jezus? Voorganger: Ds. Sonnenberg Ouderling van dienst: Hans Bosch Organist:

Nadere informatie

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Joël & Dagmar Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Trouwdienst Joël en Dagmar Predikant: ds. H. de Bruijne Muziek: Gitaar: André Louw Piano: Hester Louw Binnenkomst bruidspaar Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil

Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil voorganger: ds. Hans van Walsum muzikale begeleiding: Dedication / m.m.v. de jongeren van de TTV-club SAMENKOMEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Voorganger: Leonard van Wijk Orgel: Els Dijkerman Ouderling: Pieter Bas ter Maat Lector:

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Als U, HEER, de zonden blijft gedenken, HEER, Heer, wie houdt dan stand? Maar bij U is vergeving, daarom eert men u met ontzag. Psalm

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

Dank U voor deze mooie aarde, dank U, o God voor al wat leeft, dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft.

Dank U voor deze mooie aarde, dank U, o God voor al wat leeft, dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft. Orde van dienst 14 juli 2013 - Overstapviering Binnenkomst kerkenraad Stilte Orgelspel Welkom en drempelgebed Aanvangslied Psalm 119 : 1 Bemoediging en Groet Voorganger: Onze hulp is in de Naam van de

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur. Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang 19.00 uur. Nathalie Boeij zingt voor de dienst: Opw. 775: Bij het kruis & Hungry (Failling on my knees) Opw. 775: Bij het kruis Er is een

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

11 september 2016 Startzondag

11 september 2016 Startzondag 11 september 2016 Startzondag Thema: zout. 9.30 uur Met medewerking van Interkerkelijk Koor Desire o.l.v. Diane Ranselaar Organist: Joop van Oordt Lector: Ab Dambrink Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' Viering Heilig Avondmaal op zondag 30 oktober 2016 om Om te beginnen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' Viering Heilig Avondmaal op zondag 30 oktober 2016 om Om te beginnen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' iering Heilig Avondmaal op zondag 30 oktober 2016 om 10.00 De organist speelt Als kerkenraad is binnengekomen: moment van stilte Mededelingen namens de kerkenraad Zingen,

Nadere informatie

THEMA: DAT KAN ANDERS!

THEMA: DAT KAN ANDERS! @Jiska Cappon OVERSTAPDIENST GROEP 8 Jiska Cappon, Tom ter Haar, Harm Platenkamp & Kaylin Wierda THEMA: DAT KAN ANDERS! Voorganger: ds. Hedy Cappon Muziek: Dedicated to God zondag 9 juli 2017 Nieuw Jeruzalemkerk

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

1) zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 161:1,2,3 = Komt laat ons vrolijk zingen

1) zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 161:1,2,3 = Komt laat ons vrolijk zingen ORDE VAN DIENST 'REGENBOOGKERK' - ZONDAGMORGEN 08-04-2018 Thema: De wereld als schat welkom & mededelingen 1) zingen aanvangslied - Evangelische Liedbundel 161:1,2,3 = Komt laat ons vrolijk zingen 1 Komt,

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet va de Bunt Organist: Tijn Bouw Welkom en mededelingendoor de ambtsdrager van dienst Lied Vrede voor jou

Nadere informatie

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Voorganger: Ds. J. Hansum m.m.v. Gospelkoor The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld The Young Church Singers zingen: Everybody praise the Lord

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu)

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Stil gebed Wat hou ik van Uw huis Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen van de Heer. Diep in mijn lijf is zo n heimwee, zo'n blijvende

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur VERBONDEN MET GOD - Brugdienst Andreaskerk - 7 juli 2019 10.30 uur Opwekking 797 U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 16 oktober - Jeugddienst DROOM, DURF, DOE, DEEL

Liturgie zondagmorgen 16 oktober - Jeugddienst DROOM, DURF, DOE, DEEL Liturgie zondagmorgen 16 oktober - Jeugddienst DROOM, DURF, DOE, DEEL Refrein komt op meerdere momenten van de dienst terug. Vier het leven om je heen Hang de slingers op en dans met iedereen Het leven

Nadere informatie

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november 2018 Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Bij binnenkomst, muziekgroep Welkom Psalm 105: 1 en 3 1 Loof God de Heer,

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

Thema: Vlieg-er-maar-uit!

Thema: Vlieg-er-maar-uit! Zondag 2 juli 2017 Overstapdienst in de Ontmoetingskerk Thema: Vlieg-er-maar-uit! Organist: Peter Veen Pianist: Dick van der Garde Met medewerking van: Daan, Famke, Inge, Jan, Jesper, Joran, Jos, Kai,

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Dienst 12 februari Opsporing verzocht_. Nieuw Jeruzalemkerk, 9.30u Voorganger: Jeffrey Bredenhoff Muzikale begeleiding: Henk Lip

Dienst 12 februari Opsporing verzocht_. Nieuw Jeruzalemkerk, 9.30u Voorganger: Jeffrey Bredenhoff Muzikale begeleiding: Henk Lip Dienst 12 februari 2017 Opsporing verzocht_ Nieuw Jeruzalemkerk, 9.30u Voorganger: Jeffrey Bredenhoff Muzikale begeleiding: Henk Lip 1 Muziek Intro OPSPORING VERZOCHT_ Goedemorgen dames en heren, jongens

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 28 juli 2019 om 9.30 uur in het Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: ds. Kasper Jager orgel: Sebastian van Hove 1 e ouderling:

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist:

Nadere informatie

Gezinsdienst 7 februari 2016

Gezinsdienst 7 februari 2016 Gezinsdienst 7 februari 2016 Thema: Het verhaal doorgeven 9.30 uur Voorganger: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Medewerking: Interkerkelijk Gospelkoor New Spirit uit Wormerveer o.l.v. André

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer Zondag 5 november 2017 Aanvang: 9.30 uur Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse Organist: Hans van Noord Thema: Storm op het meer INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst zingen we als overweging,

Nadere informatie

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Martinus Huistra 3 augustus 1931 5 augustus 2015 Op maandag 10 augustus 2015 om 13.30 uur in de Gereformeerde kerk te Leek Voorganger: ds. L.G. van der Heide

Nadere informatie

Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout. Duinzichtkerk

Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout. Duinzichtkerk Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Duinzichtkerk Zondag 31 augustus 2014 orgelspel DE INTREDE - de klok wordt geluid - stilte, ruimte voor gebed in kerk en consistorie - de dienstdoende ambtsdragers komen

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur Afscheid van de oudste kinderen van de nevendienst Chris Boone, Rick Bult en Kirsten Durink Thema: God beschermt je Voorganger: ds. Hans Becker

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Pinksteren/Doopdienst: Emma van Rijswijk en Stijn van Dam Thema: Wat Pinksteren voor Jezus betekende Voorganger: Gastheer: Muziek: Techniek: Liturgie: Ds. Willem Smouter Reyald Bert-Jan (orgel/piano),

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

OPW :733 ELB 398:1-5 OPW :42 OPW :705. MAT 5:13-16 LUC 6:43-45 Je mag er zijn 838 :1,2,3,4. Droom, Durf ELB 390:1-5. Welkom en Afkondigingen >

OPW :733 ELB 398:1-5 OPW :42 OPW :705. MAT 5:13-16 LUC 6:43-45 Je mag er zijn 838 :1,2,3,4. Droom, Durf ELB 390:1-5. Welkom en Afkondigingen > Welkom en Afkondigingen > Zingen: Opwekking 733 (via de beamer: geluid en tekst) > Stil Gebed, Bemoediging en Groet > Deel je Leven > Vragen > Zingen: ELB 398:1,2,3,4,5 > 1. Handen heb je om te geven Van

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, haast U om mij te redden O HEER, mij ter hulpe. (Psalm 70:2) Kerkelijk jaar: Het is vandaag

Nadere informatie

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan?

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan? Liturgie scholenzondag 29 januari 2017 Dorpskerk Bodegraven Wat is Gods plan? Voorganger: Ds. M. J. van Oordt Koster: Dirk Bouwman Organist: Arjen van Vliet Pianist: Wilbert Baelde Vragen 1. Waarom zou

Nadere informatie

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 in deze dienst wordt gedoopt Niels Wichink Annemijn Frederique Wilhelmina Kleinlangevelsloo kleur: groen voorganger: ds. Hans van Solkema orgel: Jos Mulder DIENST

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd Ontmoetingskerk zondag 22 februari 205 e zondag in de Veertigdagentijd Dienst van Schrift en Tafel Johannes 9 God wint, dat kun je zien voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja van der Feest / organist:

Nadere informatie

WILHELMINAKERK 21 mei 2017

WILHELMINAKERK 21 mei 2017 WILHELMINAKERK 21 mei 2017 Voorganger: S.C.B. (Sandra) Hermanus-Schröder MA (proponent) Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Pianist: Terry Hamberg Muziek Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Dat belooft wat! Overstapdienst groep 8. Pagina. 1 van 1

Dat belooft wat! Overstapdienst groep 8. Pagina. 1 van 1 Dat belooft wat! Pagina 1 van 1 Overstapdienst groep 8 De Ontmoeting, 12 juni 2016 1 Vooraf In deze dienst maken Chantal Machielsen, Roel de Vries, Ruben Derksen, Thijs Kremer, Anne-Fleur Peters en Mart

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis.

Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis. Orde van dienst voor zondagmorgen 3 maart 2019 09.30 uur Start Paasproject kindernevendienst en doopviering Lied voor de dienst: Met open armen (schrijvers voor gerechtigheid) Kom, als je honger hebt of

Nadere informatie

Zondag 22 oktober 2017

Zondag 22 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 Viering in de Welkomkerk met als thema: Leven doet soms pijn Dichtbij en veraf krijgt ieder mens te maken met lijden dat zich in allerlei vormen kan aandienen. Het verlies van een

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Florus Hol & Tessa van Roekel

Florus Hol & Tessa van Roekel Orde voor de trouwdienst van Florus Hol & Tessa van Roekel Op 23 mei 2014 om 14.30 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Ds. Jaap Hansum Ouderling : Dhr. Andries v.d.top Organist : Mw. Ina Tamerus

Nadere informatie

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs Intredelied: Ga je mee Ga je mee? Zeg niet nee, maar sta op en doe mee. Zet je voetstappen in die van mij. Volg het

Nadere informatie

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren voorganger: ds. Co Janssen ouderling van dienst: Marleen Schuijl organist: Willemien Zieverink

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen Aan U, Heer, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang

Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen Aan U, Heer, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang Lied 01 Titel: Komt kinderen niet dralen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Johannes Gijsbertus Bastiaans (Nederlandse) Muus Jacobse Uitvoering: Samenzang Komt, kinderen, niet dralen want

Nadere informatie

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag Protestants Kralingen Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag de afdaling naar sodom marc chagall, 1931 orgelspel verwelkoming door de ouderling [allen gaan staan] stilte bemoediging: Liedboek

Nadere informatie

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Kinderdienst Thema: Dikke vrienden Zondag 15 april 2018 Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Mededelingen Welkom Liedboek 288 Goedemorgen, welkom

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP Orde van Dienst voor zondag 27 mei 2018, om 11.00 uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Afsluiting clubweekend Thema: VRIENDSCHAP Voorganger: m.m.v.: ds. Jan Hermes muziekgroepje olv. E. Röttgers

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Psalm 34 vers 12 t/m 17 1 Petrus 3 vers 8 t/m 12 Lied 204 () Psalm 25 vers 7 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 34 vers 5

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

In deze dienst worden gedoopt: Guus Nelis Dirk den Hartog en Valentijn Kristian van Engelen

In deze dienst worden gedoopt: Guus Nelis Dirk den Hartog en Valentijn Kristian van Engelen Liturgie voor zondag 3 september 2017 Johanneskerk Leersum In deze dienst worden gedoopt: Guus Nelis Dirk den Hartog en Valentijn Kristian van Engelen Voorganger: ds. Evelyn Noltus Organist: Ton Blom Lector:

Nadere informatie

Viering gebed en heling

Viering gebed en heling Viering gebed en heling Thema: De diepte van Gods liefde! Orde van dienst voor 7 oktober 2018 in de Gudulakerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Remco

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie