Liturgie. voor de dienst op zondag 3 September 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie. voor de dienst op zondag 3 September 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries"

Transcriptie

1 Liturgie voor de dienst op zondag 3 September 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries Medewerking : Christelijk Groot Gemengd koor uit Muntendam-Stadskanaal o.l.v. Johan W. Pots Organist: Ronald Ymker uit Nieuwlande Thema: "Genade en Vrede"

2 2 VOOR DE DIENST SAMENZANG Melodie: Alles wat adem heeft Welkom de mensen die dromen van vrede. welkom wie Godes vriend wil zijn. Welkom de zoekers met weif'lende schreden, jij met je vreugd', verborgen pijn. Weest allen welkom in Gods huis; drink de genade, voel u thuis. Halleluja, halleluja. Ieder komt hier met z'n eigen verhalen; met voors en tegens, zwak en sterk. Wees niet bevreesd, u mag hier komen halen: vergeving, hoop, Gods liefdewerk. God geeft ons leven doel en zin, stem daarom met ons allen in: Halleluja, halleluja. Hoe ook ons leven mag zijn alle dagen, kom hier tot rust, verheug u zeer. Al zijn er zorgen, al hebben we vragen, hier zijn we samen, met de Heer. God geeft ons nieuwe moed en kracht. Eer Hem die veel van ons verwacht. Halleluja, halleluja.

3 3 SAMENZANG Melodie: Geest van hier boven 1 WOORDEN VAN WELKOM Bijeengeroepen uit onze huizen, elk met zijn eigen levenslied, zijn wij gekomen om weer te dromen van wat God in ons mensen ziet. Wij willen zingen van alle dingen, roepen uit donker, roepen om leven, roepen om licht om Gods woorden te zien. God zal ons horen, Hij schenkt het leven, Hij zal ons vragen antwoord te geven, samen te leven in zijn gloria! Bijeengekomen, woord in ons midden, samen zijn wij hier in Gods huis. Kleinen en groten, niemand verstoten; voor wie God zoekt is hier een thuis. Bidden en danken, stilte en klanken, met elkaar delen, één zijn met velen en zingen keer op keer: Jezus is Heer! Jong en oud samen zingen nu "amen". God in ons midden, verhoor ons bidden, heel uw gemeente zingt: Halleluja! 2 SAMENZANG: (staande) Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in 't licht der waarheid. 't Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten. O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen

4 4 tot de hemel door mag dringen. 3 GEBED 4. SAMENZANG 1. Genade Gods, verrassend goed 2.Want vroeger waren wij verdwaasd, verschijnt in onze nood. verslaafd aan haat en nijd. Hij redt de zondaar door zijn bloed, Nu zingen wij verblijd, verbaasd: bevrijdt nu van de dood. de Heer heeft ons bevrijd. 3.Wij leven uit genade Gods. Hij geeft zijn leven vrij. Hij is tot steun, een vaste rots. Genade maakt ons blij! 4.Door zijn gena kan ik bestaan. Daarbinnen leef ik voort. In zijn gena gaat Hij vooraan en leidt mij door zijn woord. 5. BIJDRAGE: Koor 6. EERSTE SCHRIFTLEZING: Jesaja 2 : 1 t/m 5 N.B.V Dit zijn de woorden van Jesaja, de zoon van Amos; het visioen dat hij zag over Juda en Jeruzalem. 2 Eens zal de dag komen dat de berg met de tempel van de HEER rotsvast zal staan, verheven boven de heuvels, hoger dan alle bergen. Alle volken zullen daar samenstromen, 3 machtige naties zullen zeggen: Laten we optrekken naar de berg van de HEER, naar de tempel van Jakobs God. Hij zal ons onderrichten, ons de weg wijzen, en wij zullen zijn paden bewandelen. Vanaf de Sion klinkt zijn onderricht, vanuit Jeruzalem spreekt de HEER. 4 Hij zal rechtspreken tussen de volken, over machtige naties een oordeel vellen. Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is. 5 Nakomelingen van Jakob, kom mee, laten wij leven in het licht van de HEER.

5 5 7. SAMENZANG melodie: Neem Heer mijn beide handen. Heer Jezus, uw genade Heer Jezus, uw genade is mij genoeg. is mij genoeg. Tot winst maakt Gij de schade Toen ik U vastberaden die ik verdroeg; tot driemaal vroeg: in zwakte zal ik roemen: kan ik niet beter zonder Het is volbracht! die doorn, o Heer? en zo mijn onmacht noemen toen sprak Gij onomwonden: verborgen kracht. vraag dat niet meer! Hoe zwak, toch ben ik machtig en sterk in U: hoe kwetsbaar, soms neerslachtig, toch weet ik nu waartoe die doorn mij schaadde, die vuist mij sloeg - Heer Jezus, uw genade is mij genoeg. 8. TWEEDE SCHRIFTLEZING Openbaring 1 : 4 t/m 6 N.B.V. Van Johannes, aan de zeven gemeenten in Asia. Genade zij u en vrede van hem die is, die was en die komt, en van de zeven geesten voor zijn troon, 5 en van Jezus Christus, de betrouwbare getuige, de eerstgeborene van de doden, de heerser over de vorsten van de aarde. Aan hem die ons liefheeft en ons van onze zonden heeft bevrijd door zijn bloed, 6 die een koninkrijk uit ons gevormd heeft en ons heeft gemaakt tot priesters voor God, zijn Vader aan hem komt de eer toe en de macht, tot in eeuwigheid. Amen. 9. BIJDRAGE Koor 10. MEDITATIE "Genade en Vrede"

6 6 11. SAMENZANG melodie: Mijn Jezus ik hou van U. 1 Geen liefde zo wonderlijk 2. Geen liefde zo wonderlijk Uw liefde voor mij. Uw liefde voor mij. Geen liefde zo ruim en rijk Geen liefde reikt verder ik kan er niet bij. en is zo nabij Uw liefde, o Vader Uw liefde, o Jezus is onverklaarbaar groot. is mij te wonderbaar. Uit liefde gaf Gij uw Zoon Uit liefde stierf Gij aan 't kruis zelf over tot de dood. en liet mijn zonder daar. 12. BIJDRAGE Koor 13. GEBED 3 Geen liefde zo wonderlijk Uw liefde voor mij. Geen liefde is inniger en maakt werk'lijk vrij. Uw liefde, o Heil'ge Geest verbrak al mijn verweer. Uit liefde won Gij mij in voor Jezus als mijn Heer. 14. INZAMELING DER GAVEN (onder orgelspel) De opbrengst van deze collecte wordt aangewend ter bestrijding van de onkosten die de commissie moet maken om deze diensten doorgang te laten vinden. Als u deze diensten waardeert kunt u dat laten blijken door uw bijdrage. Er is één collecte.

7 7 15. SAMENZANG (slotzang) 16. UITZENDING Ga met God en Hij zal met je zijn jou nabij op al je wegen met Zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn bij gevaar, in bange tijden over jou Zijn vleugels spreiden. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn In zijn liefde je bewaren In de dood je leven sparen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn tot wij weer elkaar ontmoeten in Zijn naam elkaar begroeten. Ga met God en Hij zal met je zijn.

8 8 De volgende Zang- & Evangeliedienst is op zondag 1 Oktober 2017 Voorganger is dan ds R.B.W.Wentink Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenensemble Duodecime uit Ulrum e.o. o.l.v. Wim Bos orgel: Reint Elling piano: Marieke Timmer Deze diensten staan onder verantwoordelijkheid van een interkerkelijke commissie, bestaande uit leden van de Protestantse Gemeente Emmen Christelijke Gereformeerde kerk, Baptistengemeente Emmen-Zuid en het Leger des Heils, allen in Emmen. Bankrekeningnummer van Zang en Evangelie : NL61RABO Napraten? Wilt u napraten over deze dienst? Belt u dan met Ds A. de Vries U kunt deze liturgie ook vinden op onder Zang en Evangelie

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma Liturgie voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma Medewerking : Chr. Vocaal Mannenensemble "Cantabile" uit Klazienaveen e.o. o.l.v. Jan v.d.tuuk

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman Liturgie voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Zuidlaren o.l.v. Frits Vugteveen Organist:

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Liturgie voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Medewerking: Chr. Mannenkoor Appingedam o.l.v. Nico Dijkman Orgel: Jan Beukema Thema:

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart Liturgie voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart Medewerking wordt verleend door Chr.Mannenkoor Hollandscheveld o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 april 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 april 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden Liturgie voor de dienst op zondag 7 april 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Cresendo uit Winschoten

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman

Liturgie. voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman Liturgie voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman Medewerking wordt verleend door Chr. Vocaal Mannenensemble Cantabilé uit Klazienaveen

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 november 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 november 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Liturgie voor de dienst op zondag 4 november 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Medewerking wordt verleend door Singers of the Light uit Zwartsluis o.l.v. Jan Bode

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen Medewerking : Chr. Mannenkoor "Hollandscheveld" o.l.v. dhr Frank Kaman piano Henny

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 december 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 december 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim Liturgie voor de dienst op zondag 2 december 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. Harold Kooy Organist:

Nadere informatie

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren voorganger: ds. Co Janssen ouderling van dienst: Marleen Schuijl organist: Willemien Zieverink

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Lucas 1: 5-25 NLB 598 NLB 103e Gezang 80 : 1, 2, 3 en 4 Lied 122 : 1, 3 en 5 Lied 126 : 1 en 2 Opwekking 126 Psalm 106 : 21 Gemeente Kerstfeest!

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst op 10 december 2017

Orde voor de Baalderdienst op 10 december 2017 Orde voor de Baalderdienst op 10 december 2017 Welkom Aansteken van de Paaskaars Het Licht schijnt in de duisternis omdat de Heer ons Licht en leven is! Hij is het eeuwig levend Woord Zijn liefde leeft

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

Zicht op de toekomst. blok A - nivo 3 - avond 6

Zicht op de toekomst. blok A - nivo 3 - avond 6 Zicht op de toekomst blok A - nivo 3 - avond 6 Tijd Wat gaan we doen 19.00 Mentorkwartiertje 19.15 Bijbelstudie Jesaja 2:2-5 19.30 Jezus regeert en komt terug 19.45 Eén lijn of twee lijnen 20.00 Prestatie

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent,

Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent, Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent, 10 december 2017 voorbereid met de liturgiecommissie Vrede frustrerend visioen? Organist: Mar van der Veer Voorganger: ds. Freek Schipper 1 Welkom en

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese Liturgie voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese Medewerking wordt verleend door Chr.Mannenkoor Valerius uit Emmen o.l.v. Luuk Tuinder

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezingen: Genesis 17 vers 1 t/m 5 Genesis 17 vers 15 t/m 22 Gezang 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 108 vers 1 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht Jozef maar God heeft dit ten goede gedacht Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 31 januari 2016 in de Oude Kerk om 9.00 uur samen met de Willem van Oranjeschool. De voorganger is

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 april 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 april 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten Liturgie voor de dienst op zondag 2 april 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten Medewerking : Groot Gospelkoor "Reflection" uit Tollebeek o.l.v. Jan Bode Orgel: Reint

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 september 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 september 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries Liturgie voor de dienst op zondag 2 september 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries Medewerking wordt verleend door Chr. Zanggroep "Fundament"uit Klazienaveen Organist:

Nadere informatie

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 NLB 554 Lied 328 NLB 25d Psalm 63 : 2 en 3 Psalm 146 : 3, 4 en 5 NLB 342 Lied 477 : 1 en 2 Nieuw Liedboek 554: 1, 2, 3 en 4 Intochtslied

Nadere informatie

Liturgie middagdienst. Gezang 328 vers 1, 2 en 3 Zondag 28 juli 2013

Liturgie middagdienst. Gezang 328 vers 1, 2 en 3 Zondag 28 juli 2013 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. Ons gevoel en ons verstand zijn,

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Zingen Lied 441, vers 10 we gaan zi?en

Zingen Lied 441, vers 10 we gaan zi?en Tweede Advent zondag 10 december 2017 Wijkgemeente Archipel- Benoordenhout voorganger: ds. Corrie van Duinen ouderling: Henk Steinvoort; diaken: Willemien de Vlieger; orgel: Gert Boersma, m.m.v. de cantorij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Schriftlezing: Efeze 4 vers 17 t/m 32 Gezang 305 vers 1 (Liedboek) Psalm 111 vers 1 (Schoolpsalm) Gezang 328 vers 1 en 3 (Liedboek) Psalm

Nadere informatie

Liturgie voor Goede Vrijdag. ~ vrijdag 25 maart 2016 ~

Liturgie voor Goede Vrijdag. ~ vrijdag 25 maart 2016 ~ Liturgie voor Goede Vrijdag ~ vrijdag 25 maart 2016 ~ Kijk naar het Lam Voorganger: ds. Inge Eckhardt-Groeneveld Organist: Wim Veerman M.m.v. Het Projectkoor en diverse lectoren Stilte Net als gisteren

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 november 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 november 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Liturgie voor de dienst op zondag 5 november 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Medewerking : Chr. Zanggroep "Chajim" uit Schoonebeek o.l.v. Bert van der Klis Piano:

Nadere informatie

Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak

Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak www.kerkzondergrenzen.nl Kerkdienst uit Koog aan de Zaan Ds. Aart Mak Organist: Merk Rijken (opname zondag 15 april 2018) Uitzending via Radio Bloemendaal 1116AM www.radiobloemendaal.nl Zondag 22 april

Nadere informatie

Afscheidsdienst Ds. K.P.A Moedt

Afscheidsdienst Ds. K.P.A Moedt Afscheidsdienst Ds. K.P.A Moedt Stadskanaal: 3-09-2006---1-10-2011 * Het gemeentelied: 1. Als gemeente samenwerken Samen kijken naar omhoog Jong en oud in onze kerken Schuilen bij de regenboog Refrein:

Nadere informatie

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016 Deel je leven Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde 8 september 06 Voorgangers: Johan Helfferich en ds. Jeannette van den Boogaard Muziek: Hallumer Fanfare o.l.v. Annemarieke Bos Voor de dienst

Nadere informatie

Zondag 2 December Eerste zondag van advent. Voorganger: Ds. L. v. d. Veer. Organist: Mans Kuipers

Zondag 2 December Eerste zondag van advent. Voorganger: Ds. L. v. d. Veer. Organist: Mans Kuipers Zondag 2 December 2018 Eerste zondag van advent Voorganger: Ds. L. v. d. Veer Organist: Mans Kuipers Liederen in deze dienst: Eerste psalm Ps. 25 : 1 Lied: 454 Ps. 25: 10 Lied 435: 1 en 2 Slotlied Lied:

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez Liturgie voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez Medewerking wordt verleend door Hardenbergs Chr.Mannenensemble o.l.v. Jan Quintus Zwart

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Liturgie 20 januari 2019, Heilig Avondmaal

Liturgie 20 januari 2019, Heilig Avondmaal Liturgie 20 januari 2019, Heilig Avondmaal Votum en groet Zingen Hemelhoog 545 Onze Vader in de hemel Onze Vader in de Hemel heilig is Uw naam Laat Uw Koninkrijk spoedig komen Laat Uw wil worden gedaan

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga 1, 2, 3, 4 - en; jij Telt ook mee! VOOR DE DIENST IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM NA DE DIENST NOG EEN KOPJE KOFFIE / THEE MET ONS TE

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) > God, die was en is en komt, leg een lied in onze mond, dat de hele wereld hoort, want nabij ons is uw woord. Ontferm U, Heer.

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF 5 februari 2017

ZONDAGSBRIEF 5 februari 2017 ZONDAGSBRIEF 5 februari 2017 WELKOM Van harte welkom in de Lindtse kerk. Wij wensen u en jou een goede dienst toe. Vandaag vieren we de Maaltijd van de Heer. Voel je welkom om te komen en mee te vieren.

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 maart 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. H.Jumelet

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 maart 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. H.Jumelet Liturgie voor de dienst op zondag 5 maart 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. H.Jumelet Medewerking : Gospelkoor "Cantanova" uit Borger Orgel: Reint Elling Thema: "Klein kan veel!".

Nadere informatie

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Thema: De muur wordt een raam Voorganger: ds. J.P. Kraaijeveld Organist: Corina M.m.v. Chr. Muziekvereniging Harpe Davids

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

Orde van dienst. ter gelegenheid van. ambtsjubileum en afscheid van. : ds. L.C. van der Eijk

Orde van dienst. ter gelegenheid van. ambtsjubileum en afscheid van. : ds. L.C. van der Eijk Orde van dienst ter gelegenheid van ambtsjubileum en afscheid van ds. L.C. van der Eijk Zondag 2 september 2018 Protestantse gemeente Maasdijk Voorgangers Organist Medewerking : ds. L.C. van der Eijk ds.

Nadere informatie

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There!

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There! Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u Thema: Be There! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. C. Hoek Roelof Jan

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Voorstel orde van dienst voor zondag 27 november, 1 e zondag van advent Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar? In het zaaltje naast de crèche Lezen : Lucas 19:

Nadere informatie

Liturgie bij de dankdienst voor het leven van Alex Landman

Liturgie bij de dankdienst voor het leven van Alex Landman Liturgie bij de dankdienst voor het leven van Alex Landman Heer, U laat mij veilig wonen. Ik hoef niet bang te zijn, ik kan rustig slapen. Psalm 4 vers 9 Dankdienst voor het leven van Alex Arthur Landman

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

10 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk

10 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk 10 december 2017 10.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk Orde van dienst: Welkom Advent: kaars Stapellied vers 1 en 2 + refrein Votum en zegengroet GK gezang 131: 1, 2, 3

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt.

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt. Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham In deze dienst ontvangt Noah Pasman het teken en zegel van Gods genadeverbond. Voorganger: Ouderling van

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop A V O N D G E B E D startzondag 24 september 2017 Protestantse gemeente te Vroomshoop ds. F. Schipper, lector: dhr. H.P. Schipper, organist: dhr. J.C. Labrijn, koster: dhr. K. Boes Orgelspel Welkom Stilte

Nadere informatie

Thema: Deel je leven. 25 september uur. Medewerking: Jeugdkoor OP WEG met combo uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. Bastiaan van der Pijl

Thema: Deel je leven. 25 september uur. Medewerking: Jeugdkoor OP WEG met combo uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. Bastiaan van der Pijl 25 september 2016-18.00 uur Thema: Deel je leven Medewerking: Jeugdkoor OP WEG met combo uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. Bastiaan van der Pijl Organist: Jan Teeuw Verbindende teksten: Gerard de Haan

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst 23 juli 2017, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie ochtenddienst 23 juli 2017, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie ochtenddienst 23 juli 2017, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Psalm 117d Laudate omnes gentes (in beurtzang (4x): allen, vrouwen, mannen, allen) Verblijdt

Nadere informatie

Thema: Wees ons nabij VOORBEREIDING

Thema: Wees ons nabij VOORBEREIDING Orde voor de dienst bij de laatste zondag van het kerkelijk jaar Ontmoetingskerk Noordeloos 20 november 2016 Thema: Wees ons nabij Voorgangers: drs. Lizanne Bak en ds. Annette Driebergen Organist: Pim

Nadere informatie

Zondag 18 maart 2018

Zondag 18 maart 2018 Welkom en mededelingen In memoriam Reinier Beltman Lied 91a: 1, 2 1 Wie in de schaduw Gods mag wonen hoeft niet te vrezen voor de dood. Zoek je bij Hem een onderkomen dan wordt zijn vrede jou tot brood.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

10.00 Ds. W.N. Middelkoop Ds. W. Wulschleger. Collecte 1 e Diaconie 2 e Kerkelijke Kosten Ichthus 3 e Rente en aflossing

10.00 Ds. W.N. Middelkoop Ds. W. Wulschleger. Collecte 1 e Diaconie 2 e Kerkelijke Kosten Ichthus 3 e Rente en aflossing NIEUWSBRIEF Zondag 1 januari 2017 10.00 Ds. W.N. Middelkoop 17.00 Ds. W. Wulschleger Collecte 1 e Diaconie 2 e Kerkelijke Kosten Ichthus 3 e Rente en aflossing Zondag 8 januari 2017 10.00 Ds. J. Westerink

Nadere informatie

Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding:

Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding: Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding: Suetana Musica o.l.v. Simon de Groot Suetana Musica speelt:

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Welkom en introductie Keller LEERDIENSTEN 1. Houvast vinden 1.1. Zijn eigendom HC 1a 1.2. Bij Hem blijven HC 1b 2. Wie ben ik? 2.1. Geboren zondaar

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen.

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. Orde van dienst Voorganger: ds. Henk Jan Ketelaar Ouderling van dienst: dhr. Gerard Kruit. Organist: dhr. Jan van der Meer Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. - Woord van welkom en mededelingen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: ds. L. Westland uit Den Ham OUDERLING: Gea Elzing-Olthof DIAKEN: Renneke Engbers-Hans ORGANIST: Diny Wesselink- Schoemakers

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 mei 2015. Aanvang:19.00 uur. Thema: Een stem over de volle breedte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 mei 2015. Aanvang:19.00 uur. Thema: Een stem over de volle breedte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 31 mei 2015 Aanvang:19.00 uur Thema: Een stem over de volle breedte Voorganger: ds. C.W. Smit uit Kampen Organist: Jannie Janssen- Vasse M.m.v. Seniorenkoor uit Oldebroek o.l.v.

Nadere informatie

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding]

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding] Liturgie 31 januari 2016 Avonddienst Welkom en mededelingen [ovd: Martin van den Hoorn] Ps. 100: 1 t/m 4 OB 1.Juich aarde, juich alom de HEER', dient God met blijdschap, geeft Hem eer; komt, nadert voor

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 17 Gezang 328 vers 1 t/m 3 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 146 vers 1, 3 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Ontsteken Tafelkaarsen onder het zingen van: Vlis-singers (samenzang) 64 Psalm 139

Ontsteken Tafelkaarsen onder het zingen van: Vlis-singers (samenzang) 64 Psalm 139 Orde van dienst 19 maart 2017 10.00 uur Protestantse Kerk Heinkenszand Voorganger: dhr Geert de Boo uit Leiden Organist: Danny de Feijter M.m.v: Koorgroep de Vlis-singers Welkom / mededelingen Ontsteken

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G. de Fijter (Kampen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G. de Fijter (Kampen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G. de Fijter (Kampen) Schriftlezing: Leviticus 19 vers 33 en 34 Psalm 57 1 Petrus 2 vers 11 en 12 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 105 vers 5 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Paasmorgen 2017 Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Voorganger: Ds. Marco Schut Blazersgroep o.l.v. Johan Hoeve Organist: Jurjan Lipke Nevendienstcommissie en kinderen Voor de dienst zingen: De Heer

Nadere informatie

Orde voor de dienst op 28 oktober in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht. Gemeentezondag. Met andere ogen

Orde voor de dienst op 28 oktober in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht. Gemeentezondag. Met andere ogen Orde voor de dienst op 28 oktober 2018 in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht Gemeentezondag Met andere ogen Ontvangst met koffie Welkom Zingen: Bijeengeroepen (melodie lied 675) 1. Bijeengeroepen uit

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

Welkomdienst. 10 jaar. Geel Glimmend Helium. Thema: Jonamomentjes. m.m.v: Joke Buis en band. Voorganger: Ds. H. van Ark uit Wapenveld

Welkomdienst. 10 jaar. Geel Glimmend Helium. Thema: Jonamomentjes. m.m.v: Joke Buis en band. Voorganger: Ds. H. van Ark uit Wapenveld Welkomdienst 10 jaar Geel Glimmend Helium Op zondag 16 september 2018 Aanvang 19.00 uur in De Goede Herderkerk te Borger Thema: Jonamomentjes m.m.v: Joke Buis en band Voorganger: Ds. H. van Ark uit Wapenveld

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg ORDE VAN DIENST voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg Bij de symbolische bloemschikking: De beproeving van Jezus in de woestijn is

Nadere informatie

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde.

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde. ! SAMEN BIJ ÉÉN Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde. Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: het mannenkoor Groot Schuylenburg

Nadere informatie

Christos Suleiman & Zilal Suleiman

Christos Suleiman & Zilal Suleiman Liturgie voor de huwelijksdienst, waarin het huwelijk van Christos Suleiman & Zilal Suleiman wordt ingezegend op zaterdag 10 september 2016 in de Hervormde Gemeente Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst:

Nadere informatie

Orde van dienst voor 11 december 2016

Orde van dienst voor 11 december 2016 Orde van dienst voor 11 december 2016 3 e zondag in de Advent Belijdenis en doop van Veronica Loos-Zieltjens Oosterlichtkerk Huizen Welkom door de ouderling van dienst Lied 439: 1-3 1. Verwacht de komst

Nadere informatie

Openluchtdienst Startdienst van de Protestantse Gemeente te Schoonebeek op 17 september 2017

Openluchtdienst Startdienst van de Protestantse Gemeente te Schoonebeek op 17 september 2017 Openluchtdienst Startdienst van de Protestantse Gemeente te Schoonebeek op 17 september 2017 Voorgangers : ds Jan Hermes : ds Chienus Schokker Ouderling : Bert Kolkman Diaken : Peter Brinks Muzikale medewerking

Nadere informatie

Liturgie van de. v r t p i n t. Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers

Liturgie van de. v r t p i n t. Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers Liturgie van de v r t p i n t Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers Mar van der Veer, orgel en piano Ds. Freek Schipper, voorganger 25 juni 2017 1 Welkom Muziek We gaan staan Zingen Lied

Nadere informatie

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling?

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Voorganger: ds. J. Ariesen Voorbereiding en medewerking: leden van de ZWO - groep Orgel: Kees Nottrot

Nadere informatie

2 Dit huis van hout en steen, dat lang de stormen heeft doorstaan, waar nog de wolk gebeden hangt van wie zijn voorgegaan,

2 Dit huis van hout en steen, dat lang de stormen heeft doorstaan, waar nog de wolk gebeden hangt van wie zijn voorgegaan, Oecumenische viering 10 mei 2015 Zondag Rogate Medewerkenden: Pastor Hans Schoorlemmer, verkondiging en ds. Ad van Noord, liturg Buitenkerkkoor o.l.v. Bram Gordijn André Poortman, orgel Voorbereiding Welkom

Nadere informatie

Gedachtenisdienst. Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk Elburg. Voorganger: ds. E. van Leersum Organist: Johan Hoeve

Gedachtenisdienst. Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk Elburg. Voorganger: ds. E. van Leersum Organist: Johan Hoeve ook dan zou het duister voor u niet donker zijn - de nacht zal oplichten als de dag, het duister helder zijn als het licht. Psalm 139 : 12 Gedachtenisdienst Eeuwigheidszondag 22 november 2015 Ichthuskerk

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 januari Aanvang:19.00 uur. Thema: Gods goedheid houdt ons staande

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 januari Aanvang:19.00 uur. Thema: Gods goedheid houdt ons staande IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 januari 2019 Aanvang:19.00 uur Thema: Gods goedheid houdt ons staande Voorganger: ds. M. Schut Organist: Bert Gelderman M.m.v. Interkerkelijk Gemengd Koor t Harde o.l.v.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart uur

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart uur Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart 2018 10.00 uur Mijn ogen zijn bestendig op de HEER, want Hij voert mijn voeten uit het net. Wend u tot mij en wees mij genadig, want eenzaam

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? "

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 623 Laat het huis gevuld zijn Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Waarom zou ik komen? " Laat het

Nadere informatie

27 november uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp

27 november uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp 27 november 17.00 uur RJ Heij orgel Johan Volk Schriftlezing: Mijndert Blijdorp votum en groet LB 314 = LvdK 328,1-3 [Here Jezus, om uw Woord] gebed lezen: 1 Kon 8,22-26 + 54-61 GK psalm 40,3.7 = LB 40:3,

Nadere informatie