Werkplekleren: Contract. Studiegebied Mechanica-elektriciteit Opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur BO ME 20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkplekleren: Contract. Studiegebied Mechanica-elektriciteit Opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur BO ME 20"

Transcriptie

1 CVO VIVO Scheutistenlaan Kortrijk Tel Werkplekleren: Contract Studiegebied Mechanica-elektriciteit Opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur BO ME 20 Module Werkplekleren M ME 152

2

3 De opleidingsinstelling: VZW VRIJE T ECHNISCHE SCHOLEN, Sche utis tenla an 12, B Kortrij k Telefoon : Begeleider : Naam : Telefoon : adres : Werkplek : Naam van het bedrijf : Activiteiten van het bedrijf : Naam van de zaakvoerder : Adres van het bedrijf : Telefoon : Gsm : adres : Mentor : Naam : Telefoon : Gsm : adres :

4 OVEREENKOMST WERKPLEKLEREN Module: Werkplekleren Tussen 1. De vzw Vrije Technische Scholen: waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Oudenaardsesteenweg 168, 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Dimitri Hallaert, directeur voor de opleidingsinstelling CVO / VIVO Kortrijk, Scheutistenlaan Kortrijk, hierna genoemd de opleidingsinstelling. 2. Het bedrijf: Naam van het bedrijf: Adres van het bedrijf: Vertegenwoordigd door (naam en functie) : Ondernemingsnummer: Behorend tot het paritair comité: RSZ-nummer: De onderneming is een éénmanszaak of een vennootschap (onder om het even welke juridische vorm: N.V., B.V.B.A., ) hierna genoemd de werkplek. 3. De cursist Naam van de cursist: Adres van de cursist: Rijksregisternummer: ingeschreven in de opleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur van de opleidingsinstelling, hierna genoemd de cursist.

5 wordt overeengekomen wat volgt: Artikel 1 Opzet en periode 1 De werkplek aanvaardt de cursist om de module Werkplekleren van de opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur (BO ME 20) in het bedrijf te laten doorlopen. 2 De cursist volbrengt deze modules als cursist van de opleidingsinstelling. 3 De opleidingsperiode vindt plaats tussen en. Artikel 2 Vergoeding Indien de cursist geen personeelslid is van de werkplek, ontvangt de cursist geen bezoldiging of vergoeding voor de opdrachten verricht in het kader van werkplekleren. Onkosten verbonden aan opdrachten gegeven door de werkplek kunnen niet worden verhaald op de cursist of de opleidingsinstelling. Artikel 3 Rol van de begeleider en van de werkplek -(vak)mentor 1 De opleidingsinstelling stelt voor deze toepassing van werkplekleren een begeleider aan. De werkplek stelt voor deze stage een mentor aan. In overleg kunnen zowel de begeleiding als het mentorschap opgenomen worden door andere begeleiders en/of mentoren. Alle partijen worden hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht. 2 Voor alle besprekingen en problemen aangaande het werkplekleren wendt de cursist zich tot de begeleider van de opleidingsinstelling of tot de mentor van de werkplek. 3 De mentor, de begeleider en de cursist regelen in onderling overleg waar, wanneer en hoe de onderdelen van de opdracht, opgelegd door de opleidingsinstelling worden uitgevoerd. De opdracht kan pas worden aangevat na goedkeuring van het overzicht van de activiteiten (project) door de coördinator en de begeleider. 4 De begeleider, de mentor en de cursist maken onderling de nodige afspraken voor de bespreking en de evaluatie van het werkplekleren. De opleidingsinstelling is eindverantwoordelijk voor de beoordeling van de cursist. Hierbij wordt rekening gehouden met het beoordelingsadvies van de werkplek. 5 De begeleider, de mentor en de cursist verklaren het Werkplek reglement VIVO (zie bijlage) te kennen en het te zullen naleven of te laten naleven.

6 Artikel 4 Verplichtingen van de opleidingsinstelling 1 De werkplek krijgt van de opleidingsinstelling informatie over het opzet en de organisatie van het werkplekleren, evenals over de verwachte competenties die de cursist moet nastreven. 2 De opleidingsinstelling eerbiedigt de missie, de visie en de belangen van de werkplek. 3 Gedurende de uitvoering van deze overeenkomst blijft de cursist verzekerd door de opleidingsinstelling als volgt: tegen lichamelijke ongevallen zowel tijdens het werkplekleren als op de weg van en naar de werkplek, volgens de waarborgen opgenomen in de polis van het Interdiocesaan Centrum te Brussel. 4 De opleidingsinstelling bewaart met het oog op wettelijke controle het dossier van de cursist op een centrale plaats. Dit is scheutistenlaan 12, 8500 Kortrijk. Artikel 5 Verplichtingen van de lerende 1 De cursist eerbiedigt de missie en de visie, het intern reglement en de belangen van de werkplek. 2 De cursist leeft de voorschriften na inzake veiligheid, hygiëne en gezondheid, zoals bepaald in de Welzijnswet en de uitvoeringsbesluiten, alsook de reglementen inzake arbeidsorganisatie en andere relevante reglementeringen. De bedoelde voorschriften worden voor de aanvang van het werkplekleren aan de cursist bekendgemaakt. 3 De cursist verbindt zich ertoe aanwezig te zijn bij elke geplande activiteit in de werkplek. In geval van gewettigde afwezigheid, of bij het hernemen van de opdracht na een periode van afwezigheid, verwittigt de cursist vooraf de begeleider van de opleidingsinstelling en de mentor van de werkplek. 4 De cursist draagt zorg voor alle zaken en materialen die de werkplek hem/haar in het kader van deze opdracht ter beschikking stelt. 5 De cursist is gebonden aan geheimhouding van alles wat hij/zij vertrouwelijk tijdens de opdracht te kennen heeft gekregen en alles waarvan hij het vertrouwelijke karakter moet begrijpen. 6 Elk ongeval tijdens de opdracht of op weg van en naar de werkplek moet onmiddellijk gemeld worden aan de Verzekeringsdienst van de opleidingsinstelling CVO VIVO (056 / ) Artikel 6 Verplichtingen van de werkplek 1 Voor de aanvang van de opdracht informeert de mentor van de werkplek de cursist over het intern reglement van de werkplek. 2 De werkplek evalueert de cursist en bezorgt de evaluatie aan de opleidingsinstelling. De werkplek gebruikt daarvoor de evaluatie documenten die door de opleidingsinstelling opgemaakt worden. 3 De werkplek verklaart de nodige verzekeringen te hebben afgesloten tot dekking van de risico s en voor de duur van deze overeenkomst. De werkplek verbindt zich ertoe inzage te verlenen aan alle betrokkenen die hierom verzoeken.

7 4 De werkplek past de bepalingen van de Welzijnswet van 4 augustus 1996 en in het bijzonder het KB van 21 september 2004 toe. De werkplek stelt de opleidingsinstelling en de cursist in kennis van de resultaten van de risicoanalyse door het invullen van de werkpostfiche en deelt eveneens de gegevens mee van de preventieadviseur - arbeidsgeneesheer die aan de werkplek verbonden is. Indien uit deze analyse blijkt dat er een gezondheidstoezicht noodzakelijk is, geeft de werkplek aan de opleidingsinstelling expliciet de opdracht dit gezondheidstoezicht te laten uitvoeren door de preventiedienst waarbij de opleidingsinstelling aangesloten is. Het formulier voor de gezondheidsbeoordeling wordt door de cursist overhandigd aan de werkplek. Artikel 7 Betwistingen 1 De eindverantwoordelijkheid voor het werkplek-programma van de cursist ligt bij de opleidingsinstelling. Indien de werkplek of de cursist de verplichtingen van deze overeenkomst niet naleven, zal de andere partij de coördinator of de begeleider hiervan op de hoogte brengen. Noch de opleidingsinstelling, noch de werkplek, noch de cursist kan de stage zonder overleg eenzijdig voortijdig afbreken. 2 Bij betwistingen wordt getracht in onderling overleg tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt, stellen de drie partijen in onderling overleg een extern bemiddelaar aan. In drie exemplaren opgemaakt te. op.., waarbij elke partij verklaart een afschrift te hebben ontvangen. Voor de opleidingsinstelling, De cursist, Voor de werkplek, Dhr. D. Hallaert Naam en Handtekening Naam en Handtekening Directeur

8 Bijlage INTERN REGLEMENT WERKPLEKLEREN CVO VIVO Artikel 1: Dit reglement is van toepassing op alle cursisten van de opleiding Interieurbouwer die de module Plaatsing interieurprojecten volbrengen in een bedrijf binnen de modaliteiten van het werkplekleren. Artikel 2: De cursist is onderworpen aan het gezag van het inrichtingshoofd of zijn afgevaardigde van het bedrijf. Artikel 3: De cursist voert stipt de opdrachten uit die voortspruiten uit de voorgelegde en door het bedrijf en CVO goedgekeurde projecten, onder leiding en toezicht van de opdrachtgever in het betrokken bedrijf. Hij/zij heeft het recht de uitvoering te weigeren die zijn/haar fysische mogelijkheden te boven gaan, of die strijdig zijn met onderhavig reglement. Hij/zij maakt hiervan omstandig melding in zijn/haar verslag. Bij betwistingen ter zake is het oordeel van de begeleider van de onderwijsinstelling (of zijn directie) doorslaggevend. De cursist en opdrachtgever binnen het bedrijf mogen steeds contact opnemen met de begeleider of directie van de onderwijsinstelling. Artikel 4: De prestaties van de cursist worden niet bezoldigd voor zover de cursist geen werknemer is van het bedrijf. Artikel 5: De cursist dient zich naar de werkplaats te begeven op de gestelde dagen vermeld in de overeenkomst. Hij/zij verwittigt onmiddellijk het centrum, de begeleider van het centrum en de opdrachtgever binnen het bedrijf van de feiten die de afwezigheid op de werkplek kunnen rechtvaardigen. De cursist staat zelf in voor de verplaatsingskosten naar en van de werkplek. Artikel 6: De cursist dient zich gepast en voorkomend te gedragen tegenover de verantwoordelijke van het bedrijf en diens werknemers.

9 Artikel 7: 1 De opdrachtgever van het bedrijf zal de cursist het nodige materiaal en materieel ter beschikking stellen en laten gebruiken overeenkomstig de modaliteiten van onderhavig reglement. 2 De cursist is verplicht het hem/haar overeenkomstig dit artikel toevertrouwde materieel en ongebruikte materiaal in goede staat terug te geven. Hij/zij is niet verantwoordelijk voor de beschadigingen of de sleet toe te schrijven aan het regelmatig gebruik van het materieel. Hij/zij is evenmin verantwoordelijk voor het mogelijks gebrekkig werk te wijten aan zijn/haar onervarenheid. De in deze bedoelde schadegevallen zijn ten laste van de verantwoordelijke van het bedrijf. 3 De cursist is persoonlijk verantwoordelijk voor de schade ontstaan uit zijn/haar daartoe opzettelijk gestelde daden. De overtreding van het reglement wordt met opzet gelijkgesteld. 4 Voor andere dan in de 3 vermelde beschadigingen die door toedoen van de cursist zijn veroorzaakt, dient een verzekering afgesloten te worden voor de aanvang van de werkperiode en waarvan de kosten gedragen worden door de onderwijsinrichting. Artikel 8: De cursist houdt een WPL-verslag bij dat door de opdrachtgever binnen het bedrijf en de begeleider van de onderwijsinstelling op elk ogenblik ingekeken mag worden. Artikel 9: De opdrachtgever binnen het bedrijf staat in voor het onthaal van de cursist op de werkplek. De cursist is verplicht het arbeidsreglement en de voorschriften eigen aan de onderneming en/of de sector na te leven. De opdrachtgever van het bedrijf ziet hierop nauwgezet toe. Artikel 10: 1 De opdrachtgever binnen het bedrijf is persoonlijk verantwoordelijk ingevolge overtredingen van zijnentwege van het reglement. 2 De opdrachtgever binnen het bedrijf dient in de sector vigerende bepalingen inzake arbeidsduur te respecteren in hoofde de cursist. Artikel 11: De opdrachtgever binnen het bedrijf doet het algemeen toezicht van de cursist op het werkverloop en verstrekt hem noodzakelijke informatie op de overeengekomen wijze voor de evaluatie van de cursist. Artikel 12: De verantwoordelijke van het bedrijf heeft het recht om:

10 Artikel 13: 1. te informeren naar de reden van de afwezigheid van de cursist op de werkplek 2. een verantwoordelijke binnen het bedrijf naar zijn keuze aan te stellen 3. de overeenkomst te verbreken bij wangedrag of zware inbreuken tegen het reglement vanwege de cursist bij zijn/haar herhaalde onwettige afwezigheid of veroorzaking van zware schade. De directie van de opleidingsinstelling dient een mentor aan te duiden die belast is met de begeleiding en het toezicht op de werkperiodes van de cursist. Artikel 14: De directie van de opleidingsinstelling dat verplicht is de nodige verzekeringen af te sluiten tot dekking van de risico s van de werkperiode, dient onmiddellijk in kennis te worden gesteld van ongevallen overkomen aan of veroorzaakt door de cursist. Artikel 15: Het inrichtingshoofd kan, op eigen initiatief of op vraag van de begeleider van de school, het programma opschorten: - bij zware inbreuken van de opdrachtgever binnen het bedrijf tegen het reglement; - wanneer de gezondheid van de cursist gevaar loopt; - wanneer de werkperiode inefficiënt of onnuttig blijkt te zijn. - wanneer de cursist een ongepaste attitude vertoont t.o.v. de mentor binnen het bedrijf en in school. De directie van de opleidingsinstelling beslist na de opschorting over het al dan niet verbreken van de overeenkomst. Artikel 16: De verbreking van de overeenkomst is slechts geldig indien zij gemotiveerd en schriftelijk geschiedt. Artikel 17: De cursist kan de overeenkomst niet eigenmachtig verbreken. Artikel 18: Bij verbreking van de overeenkomst beslist de kwalificatiecommissie 1 over de wijze van beoordeling van de reeds (deels) uitgevoerde opdrachten in het kader van het werkplekleren. Artikel 19: 1 De kwalificatiecommissie bestaat uit de directeur van het CVO en de begeleider

11 De opdrachtgever binnen het bedrijf mag alle nuttige inlichtingen betreffende de cursist inwinnen bij de begeleider van de school. Artikel 20: In geval van staking, technische of economische werkloosheid, of overmacht dient de verantwoordelijke binnen het bedrijf de cursist hiervan op de hoogte te stellen. Hij meldt dit aan begeleider. Artikel 21: De betrokken partijen verklaren via de overeenkomst kennis te hebben genomen van het reglement en verbinden zich ertoe het reglement na te leven.

STAGEREGLEMENT. Hij/Zij maakt hiervan omstandig melding in zijn/haar stageschrift.

STAGEREGLEMENT. Hij/Zij maakt hiervan omstandig melding in zijn/haar stageschrift. STAGEREGLEMENT Artikel 1 Dit reglement is van toepassing op alle leerlingen van het secundair onderwijs die een stageperiode volbrengen in het kader van hun schoolopleiding, alsmede op de inrichtingshoofden

Nadere informatie

BIJLAGE 3 : Stagereglement (bindend voor alle scholen en structuuronderdelen) STAGEREGLEMENT

BIJLAGE 3 : Stagereglement (bindend voor alle scholen en structuuronderdelen) STAGEREGLEMENT BIJLAGE 3 : Stagereglement (bindend voor alle scholen en structuuronderdelen) STAGEREGLEMENT Artikel 1. Tenzij anders vermeld, is dit reglement van toepassing : - op alle leerlingen van het voltijds secundair

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST

STAGEOVEREENKOMST Specifieke Lerarenopleiding KU Leuven Academisch Vormingscentrum voor Leraren Krakenstraat 3 - bus 5205 3000 Leuven STAGEOVEREENKOMST 2016-2017 Preservicetraining (stage) Specifieke Lerarenopleiding Gegevens

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST

RAAMOVEREENKOMST RAAMOVEREENKOMST 2017-2018 Preservicetraining (stage) Professionele Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs Tussen De opleidingsinstelling Arteveldehogeschool Bachelor in het onderwijs: Secundair

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR EEN INNOVATIESTAGE IN HET KADER VAN HET POSTGRADUAAT INNOVEREND ONDERNEMEN

OVEREENKOMST VOOR EEN INNOVATIESTAGE IN HET KADER VAN HET POSTGRADUAAT INNOVEREND ONDERNEMEN OVEREENKOMST VOOR EEN INNOVATIESTAGE IN HET KADER VAN HET POSTGRADUAAT INNOVEREND ONDERNEMEN - Gegevens organisatie/ bedrijf..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer:.. Hierbij vertegenwoordigd

Nadere informatie

Werkplekleerovereenkomst Bachelor na bachelor Zorgverbreding en remediërend leren

Werkplekleerovereenkomst Bachelor na bachelor Zorgverbreding en remediërend leren UC Leuven Limburg Lerarenopleiding Campus Oude Luikerbaan 79, 3500 Hasselt 011 180 500 Werkplekleerovereenkomst 2018 2019 Bachelor na bachelor Zorgverbreding en remediërend leren Tussen De opleidingsinstelling

Nadere informatie

Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding

Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding FACULTEIT PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN Lerarenopleiding Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding Tussen (naam school/inrichtende macht) met maatschappelijke

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens organisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwoordigd door:... Functie vertegenwoordiger:.....

Nadere informatie

Individuele stageovereenkomst

Individuele stageovereenkomst Individuele stageovereenkomst Tussen Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel, met zetel te 2440 Geel, Dokter Sanodreef 4, met KBO-nummer 0850465613, vertegenwoordigd door de heer Pieter Jans, Administrateur-generaal,

Nadere informatie

KONININKLIJK ATHENEUM ANTWERPEN Stageovereenkomst 1

KONININKLIJK ATHENEUM ANTWERPEN Stageovereenkomst 1 KONININKLIJK ATHENEUM ANTWERPEN Stageovereenkomst 1 exemplaar stagebedrijf exemplaar stagebegeider school exemplaar leerling Tussen De leerling, in de hierna volgende artikels aangeduid als leerling-stagiair(e).

Nadere informatie

LIO-BAANOVEREENKOMST 2014-2015

LIO-BAANOVEREENKOMST 2014-2015 Specifieke Lerarenopleiding KULeuven Academisch Vormingscentrum voor Leraren (AVL) Krakenstraat 3 - bus 5205 3000 Leuven LIO-BAANOVEREENKOMST 2014-2015 Inservicetraining (stage) Specifieke Lerarenopleiding

Nadere informatie

LIO-BAANOVEREENKOMST 20.. - 20..

LIO-BAANOVEREENKOMST 20.. - 20.. (Logo Opleidingsinstelling) (Gegevens opleidingsinstelling) (Logo van eigen ENW/RP) (naam - adres telefoon/fax - website) LIO-BAANOVEREENKOMST 20.. - 20.. Inservicetraining (stage) Specifieke Lerarenopleiding

Nadere informatie

Individuele stageovereenkomst

Individuele stageovereenkomst Individuele stageovereenkomst Tussen Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel, met zetel te 2440 Geel, Dokter Sanodreef 4, met KBO-nummer 0850465613, vertegenwoordigd door de heer Pieter Jans, Administrateur-generaal,

Nadere informatie

Overeenkomst leren in alternatieve leercontext DKO

Overeenkomst leren in alternatieve leercontext DKO Overeenkomst leren in alternatieve leercontext DKO Deze overeenkomst is niet van toepassing op een arbeidscontext. Indien de leerling in gelijkaardige omstandigheden activiteiten verricht zoals iemand

Nadere informatie

Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding

Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding FACULTEIT PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN Lerarenopleiding Stageovereenkomst voor een onbezoldigde preservice stage in de lerarenopleiding De stageovereenkomst wordt vóór 1 november 2008 afgesloten.

Nadere informatie

INDIVIDUELE STAGEOVEREENKOMST

INDIVIDUELE STAGEOVEREENKOMST Ondergetekende partijen INDIVIDUELE STAGEOVEREENKOMST de stageplaats Naam:.. Adres:.... Tel:... E-mail:... Instellingsnummer/ondernemingsnummer:. hieronder stagegever genoemd, vertegenwoordigd door de

Nadere informatie

LIOBAANOVEREENKOMST Inservicetraining. Specifieke Lerarenopleiding

LIOBAANOVEREENKOMST Inservicetraining. Specifieke Lerarenopleiding CVO-VTI-Leuven Dekenstraat 3 3000 Leuven Tel 016 31 97 70 Fax 016 20 51 20 www.cvovtileuven.be LIOBAANOVEREENKOMST 20.. - 20.. Inservicetraining Specifieke Lerarenopleiding Tussen CVO-VTI-Leuven,, Dekenstraat

Nadere informatie

LIO-BAANOVEREENKOMST

LIO-BAANOVEREENKOMST Specifieke Lerarenopleiding KULeuven Academisch Vormingscentrum voor Leraren (AVL) Krakenstraat 3 - bus 5205 3000 Leuven LIO-BAANOVEREENKOMST 2016-2017 Inservicetraining (stage) Specifieke Lerarenopleiding

Nadere informatie

Stage- en bachelorproefovereenkomst

Stage- en bachelorproefovereenkomst Departement: Industriële Wetenschappen en Technologie Opleiding: Industriële Wetenschappen: Bouwkunde Stage- en bachelorproefovereenkomst overeenkomst version 23-06-2011 pages 5 Tussen hen die tekenen:

Nadere informatie

KUNST IN HET WERKVELD

KUNST IN HET WERKVELD Hogeschool Gent School of Arts Kluyskensstraat 2 9000 Gent www.schoolofarts.be Om de opmaak van deze overeenkomst vlot en correct te laten verlopen, dient eerst de stagegever in samenwerking met de student

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST WERKPLEKLEREN RETAILMANAGEMENT. 1. Het bedrijf,... gevestigd te.. vertegenwoordigd door... 3. De student,...

STAGEOVEREENKOMST WERKPLEKLEREN RETAILMANAGEMENT. 1. Het bedrijf,... gevestigd te.. vertegenwoordigd door... 3. De student,... Faculteit FBO Campus Schoonmeersen Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Gent T +32 9 243 22 00 fbo@hogent.be www.hogent.be/fbo STAGEOVEREENKOMST WERKPLEKLEREN RETAILMANAGEMENT Tussen 1. Het bedrijf,... gevestigd

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomsten werkplekleren ter inspiratie

Samenwerkingsovereenkomsten werkplekleren ter inspiratie Samenwerkingsovereenkomsten werkplekleren ter inspiratie Achtergrondinformatie In een context van (toenemende) juridisering mag de juridische kant van werkplekleren niet onderbelicht blijven. De overheid

Nadere informatie

en/of CVO VIVO Kortrijk (vzw Vrij Technische Scholen) p/a Oudenaardsesteenweg Kortrijk vertegenwoordigd door

en/of CVO VIVO Kortrijk (vzw Vrij Technische Scholen) p/a Oudenaardsesteenweg Kortrijk vertegenwoordigd door RAAMOVEREENKOMST - STAGECONTRACT 2014-2015 Preservicetraining (stage) Geïntegreerde Lerarenopleiding Professionele Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs Professionele Bachelor in het onderwijs: lager

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST - STAGECONTRACT

RAAMOVEREENKOMST - STAGECONTRACT RAAMOVEREENKOMST - STAGECONTRACT 2016-2017 Preservicetraining (stage) Geïntegreerde Lerarenopleiding Professionele Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs Professionele Bachelor in het onderwijs: lager

Nadere informatie

Werkplekleren: stagebundel Secundair volwassenonderwijs

Werkplekleren: stagebundel Secundair volwassenonderwijs Scheutistenlaan 12 Werkplekleren: stagebundel Secundair volwassenonderwijs Studiegebied Mechanica - Elektriciteit Opleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur 2015/1203/6//D Module Werkplekleren

Nadere informatie

Naam:... Adres:... Geboortedatum:... Tel.:... GSM:... Welke stage:...

Naam:... Adres:... Geboortedatum:... Tel.:... GSM:... Welke stage:... Stageovereenkomst Tussen vzw Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt PC 330, ondernemingsnummer 0821 142 117, RPR Antwerpen afdeling Hasselt, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Karel Bosmans,

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST STUDENTEN IN HET KADER VAN HUN OPLEIDING

STAGEOVEREENKOMST STUDENTEN IN HET KADER VAN HUN OPLEIDING STAGEOVEREENKOMST STUDENTEN IN HET KADER VAN HUN OPLEIDING Tussen: 1. (naam + evt. rechtsvorm van de stageplaats), met maatschappelijke zetel te. rechtsgeldig vertegenwoordigd door.. hierna genoemd " de

Nadere informatie

Geert Degrande, directeur en/of CVO VIVO Kortrijk (vzw Vrij Technische Scholen) p/a Oudenaardsesteenweg Kortrijk vertegenwoordigd door

Geert Degrande, directeur en/of CVO VIVO Kortrijk (vzw Vrij Technische Scholen) p/a Oudenaardsesteenweg Kortrijk vertegenwoordigd door RAAMOVEREENKOMST STAGECONTRACT 2017 2018 Preservicetraining (stage) Geïntegreerde Lerarenopleiding Professionele Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs Professionele Bachelor in het onderwijs: lager

Nadere informatie

VRIJWILLIGE STAGEOVEREENKOMST (ONBEZOLDIGD)

VRIJWILLIGE STAGEOVEREENKOMST (ONBEZOLDIGD) VRIJWILLIGE STAGEOVEREENKOMST (ONBEZOLDIGD) Voor personen die ingeschreven zijn als student aan de Universiteit Gent en die in het kader van hun universitaire studies bij een bedrijf of andere overheidsinstelling

Nadere informatie

Bijlage specifieke afspraken

Bijlage specifieke afspraken Bijlage specifieke afspraken 1 Afspraken naar en van school... 2 1.1 Fiets... 2 1.2 Bromfiets... 2 1.3 Auto... 2 1.4 Bus of tram... 2 2 Afspraken locker... 2 3 Afspraken LO... 2 3.1 turnkledij... 3 3.2

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN Tussen de Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid ingevolge het bijzonder decreet van 26 juni 1991 (B.S. 29.06.1991), waarvan de administratieve

Nadere informatie

Geert Degrande, directeur en/of CVO Creo Kortrijk (vzw CVOR) p/a Arme Klarenstraat 40, 8800 Roeselare vertegenwoordigd door

Geert Degrande, directeur en/of CVO Creo Kortrijk (vzw CVOR) p/a Arme Klarenstraat 40, 8800 Roeselare vertegenwoordigd door RAAMOVEREENKOMST - STAGECONTRACT 2018-2019 Preservicetraining (stage) Geïntegreerde Lerarenopleiding Professionele Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs Professionele Bachelor in het onderwijs: lager

Nadere informatie

Overeenkomst ter vervanging

Overeenkomst ter vervanging Overeenkomst ter vervanging Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te... werd overeengekomen wat volgt : Art. 1. - De eerste ondergetekende

Nadere informatie

DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS. onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques

DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS. onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS Tussen: onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques hieronder genoemd de werkgever en Nationaliteit: Werkvergunning:

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart

Nadere informatie

Overeenkomst ter vervanging (adjunct)

Overeenkomst ter vervanging (adjunct) Overeenkomst ter vervanging (adjunct) Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... hierna genoemd eerste ondergetekende of werkgever en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te... hierna

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst voor voltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies

Arbeidsovereenkomst voor voltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies Arbeidsovereenkomst voor voltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies Tussen de Staat (naam van het land), vertegenwoordigd door de heer XXXX, Ambassadeur van xxxxxxx te

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST BEDIENDE BEPAALDE DUUR DEELTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST BEDIENDE BEPAALDE DUUR DEELTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST BEDIENDE BEPAALDE DUUR DEELTIJDS Tussen de ondergetekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer:.. Nationaliteit:.. Arbeidskaart: Vrijgesteld Nodig

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN Tussen de Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid ingevolge het bijzonder decreet van 26 juni 1991 (B.S. 29.06.1991), waarvan de administratieve

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur)

Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur) Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur) Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... hierna genoemd eerste ondergetekende of werkgever en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker,

Nadere informatie

Overeenkomst van alternerende opleiding

Overeenkomst van alternerende opleiding Overeenkomst van alternerende opleiding GESLOTEN MET TOEPASSING VAN HET DECREET VAN 10 juni 2016 TOT REGELING VAN BEPAALDE ASPECTEN VAN ALTERNERENDE OPLEIDINGEN Tussen de onderneming:... maatschappelijke

Nadere informatie

Leerlingenstageovereenkomst (volledig, niet ingevuld)

Leerlingenstageovereenkomst (volledig, niet ingevuld) GO! SBSO Groenlaar Predikherenhoevestraat 31 2840 Rumst info@sbso.groenlaar.be www.sbso.groenlaar.be Leerlingenstageovereenkomst (volledig, niet ingevuld) Bij het opstellen van dit leerlingenstageovereenkomst,

Nadere informatie

Organisatie masterproefonderzoeken Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen, Technologiecampus De Nayer Academiejaar

Organisatie masterproefonderzoeken Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen, Technologiecampus De Nayer Academiejaar FACULTEIT INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN TECHNOLOGIECAMPUS DE NAYER JAN DE NAYERLAAN 5 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER, BELGIË Organisatie masterproefonderzoeken Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen,

Nadere informatie

Contract van adjunct- apotheker (bepaalde duur)

Contract van adjunct- apotheker (bepaalde duur) Contract van adjunct- apotheker (bepaalde duur) Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... hierna genoemd eerste ondergetekende of werkgever en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te...

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER VOOR EEN DUIDELIJK BEPAALD WERK CLAUSULE VAN PROEF Tussen de ondergetekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer: Nationaliteit: Arbeidskaart:

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst voor deeltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies

Arbeidsovereenkomst voor deeltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies Arbeidsovereenkomst voor deeltijdse werknemers tewerkgesteld in de ambassades en diplomatieke missies Tussen de Staat (naam van het land), vertegenwoordigd door de heer XXXX, Ambassadeur van xxxxxxx te

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR VOLTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR VOLTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR VOLTIJDS Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1 Dimona

Nadere informatie

Personeelslid van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, die de studentstagiair tijdens de stage daadwerkelijk begeleidt.

Personeelslid van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, die de studentstagiair tijdens de stage daadwerkelijk begeleidt. reglement STAGEREGLEMENT versie Koninklijke Academie voor Schone Kunsten 2013-2014 pagina s 7 Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Geldig voor academiejaar 2013-2014 Hoofdstuk 1 Omschrijvingen Art.

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN Tussen de Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid ingevolge het bijzonder decreet van 26 juni 1991 (B.S. 29.06.1991), waarvan de administratieve

Nadere informatie

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN Art. 1 Dit reglement vormt een aanvulling op de statuten opgemaakt op 1 februari 2008. Het is bindend voor alle toegetreden leden,

Nadere informatie

DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS. onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques

DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS. onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - ONBEPAALDE DUUR VOOR ARBEIDERS Tussen: onderneming erkend onder n in verband met de dienstencheques hieronder genoemd de werkgever en Nationaliteit: Werkvergunning:

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN Tussen de Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid ingevolge het bijzonder decreet van 26 juni 1991 (B.S. 29.06.1991), waarvan de administratieve

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN BEDIENDE BELPAALDE DUUR

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN BEDIENDE BELPAALDE DUUR ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN BEDIENDE BELPAALDE DUUR Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig

Nadere informatie

VERVANGINGSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN

VERVANGINGSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN VERVANGINGSOVEREENKOMST VOOR BEDIENDEN Tussen de Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid ingevolge het bijzonder decreet van 26 juni 1991 (B.S. 29.06.1991), waarvan de administratieve

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN Tussen de ondertekenden : ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1 Dimona nummer: De arbeider,

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1 Dimona

Nadere informatie

MODEL STAGEOVEREENKOMST BALIE ANTWERPEN MECHELEN TURNHOUT en LIMBURG

MODEL STAGEOVEREENKOMST BALIE ANTWERPEN MECHELEN TURNHOUT en LIMBURG MODEL STAGEOVEREENKOMST BALIE ANTWERPEN MECHELEN TURNHOUT en LIMBURG TUSSEN: Meester... advocaat, kantoorhoudende te... hierna genoemd: "de stagemeester", opgenomen op de lijst van erkende patroons van

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1

Nadere informatie

Overeenkomst van alternerende opleiding

Overeenkomst van alternerende opleiding Bijlage 1. Model van een overeenkomst van alternerende opleiding als vermeld in artikel 2 Overeenkomst van alternerende opleiding GESLOTEN MET TOEPASSING VAN HET DECREET VAN 10 juni 2016 TOT REGELING VAN

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN Tussen de ondergetekenden : de werkgever : vertegenwoordigd door de student : Geboren op / / te wordt overeengekomen hetgeen volgt : Artikel 1 : De werkgever werft de

Nadere informatie

Risicoanalyse en preventiemaatregelen

Risicoanalyse en preventiemaatregelen Arbeidsongevallen en onbezoldigde stages Met stagiairs bedoelt men personen die gewoon onderwijs volgen en in het kader van die opleiding arbeidsprestaties verrichten bij een werkgever om beroepservaring

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN Tussen. vertegenwoordigd door... hierna genoemd, de werkgever, enerzijds en. geboren te... op... hierna genoemd, de student, anderzijds wordt overeengekomen wat volgt

Nadere informatie

FEDERALE OVERHEIDSDIENST WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL OVERLEG Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk.

FEDERALE OVERHEIDSDIENST WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL OVERLEG Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk. FEDERALE OVERHEIDSDIENST WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL OVERLEG ------ Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk. ------ Advies nr. 143 van 19 juni 2009 over het ontwerp van koninklijk besluit

Nadere informatie

Contract van Adjunct- apotheker (Bepaalde duur)

Contract van Adjunct- apotheker (Bepaalde duur) Contract van Adjunct- apotheker (Bepaalde duur) Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te... wordt overeengekomen: Art. 1 - De eerste ondergetekende

Nadere informatie

Voorstel richtlijnen Werkplekleren in het volwassenenonderwijs 1

Voorstel richtlijnen Werkplekleren in het volwassenenonderwijs 1 Vlaamse Onderwijsraad Raad Levenslang en Levensbreed Leren Kunstlaan 6 bus 6 10 februari 2009 1210 Brussel RLLL/MDR/ADV/005bijl1 Voorstel richtlijnen Werkplekleren in het volwassenenonderwijs 1 1 Inleiding

Nadere informatie

Stageovereenkomst alternerende opleiding

Stageovereenkomst alternerende opleiding Bijlage 2. Model van stageovereenkomst alternerende opleiding als vermeld in artikel 2 Stageovereenkomst alternerende opleiding GESLOTEN MET TOEPASSING VAN HET DECREET VAN 10 juni 2016 TOT REGELING VAN

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES Artikel 1 T4HR S.A.... straat... nr.... gemeente... postnr.... erkenningsnummer van de werkgever toegekend door de Adviescommissie erkenningen dienstencheques... werft

Nadere informatie

STAGEREGLEMENT WERKPLEKLEREN FBO

STAGEREGLEMENT WERKPLEKLEREN FBO Campus Schoonmeersen Gebouw B Valentin Vaerwyckweg 1 BE-9000 Gent T +32 9 243 22 00 fbo@hogent.be www.hogent.be/fbo STAGEREGLEMENT WERKPLEKLEREN FBO Academiejaar 2015-2016 art. 1 Algemene bepalingen 1

Nadere informatie

O R GA N I SA T I E N O T A

O R GA N I SA T I E N O T A O R GA N I SA T I E N O T A Rechten en plichten van de organisatie en de vrijw illiger 1. Organisatie vzw Multiple Sclerose Liga Vlaamse Gemeenschap of vzw MS Liga Vlaanderen Adres Boemerangstraat 4 3900

Nadere informatie

Kaderovereenkomst voor freelance pedagogisch maatwerk in kinderopvangvoorzieningen

Kaderovereenkomst voor freelance pedagogisch maatwerk in kinderopvangvoorzieningen Kaderovereenkomst voor freelance pedagogisch maatwerk in kinderopvangvoorzieningen 6 maart 2017 Tussen de volgende partijen, zijnde Naam:. Adres:. Tel.nr.:. GSMnr:. E-mail:. BTW-nr (optioneel):. hierna

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen IDENTIFICATIE AANVRAGER In geval van natuurlijke persoon: Naam:... Voornaam:... Adres:... Postcode:...Gemeente:... Btw-nummer:... Telefoon/gsm:...

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Voor de realisatie van een artistiek project. wonende te,

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Voor de realisatie van een artistiek project. wonende te, De ondergetekenden: SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Voor de realisatie van een artistiek project 1, wonende te,, verder te noemen de Kunstenaar ; en 2 (naam en rechtsvorm) gevestigd te (adres zetel) ingeschreven

Nadere informatie

Stageovereenkomst. Gezien de Raad het modelcontract van het stagetype hierna aanpast met de minimum verplichtingen van de partijen.

Stageovereenkomst. Gezien de Raad het modelcontract van het stagetype hierna aanpast met de minimum verplichtingen van de partijen. Stageovereenkomst Gezien de wet van 17 mei 2002 wat betreft de erkenning en bescherming van het beroep van de auto-expert en met de oprichting van het instituut van de auto-experts( na opvolging van de

Nadere informatie

Bescherming van stagiairs

Bescherming van stagiairs 21 SEPTEMBER 2004. - Koninklijk besluit betreffende de bescherming van stagiairs (1) Belgisch Staatsblad 4 oktober 2004 Gewijzigd door : KB van 30/09/05 BS van 13/10/05 KB van 02/06/06 BS van 17/07/06

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST

VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST Beste vrijwilliger Je hebt ervoor gekozen je te engageren als vrijwilliger bij de. We willen jou hiervoor dan ook van harte danken. Het engagement van al haar vrijwilligers is

Nadere informatie

MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST

MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST TUSSEN Mr. Advocaat, kantoor houdende te Hierna genoemd de "stagemeester" EN Met woonplaats te. Hierna genoemd de "stagiair" EN m.b.t. de artikelen 5, 6 en 7 2 van huidige

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN TUSSEN De onderneming waarvan de sociale zetel gelegen is te........, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. Voice Master BVBA, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Burgemeester Kenisstraat 1, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw B. Thewissen, zaakvoerder. hiernagenoemd

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 KORTRIJK, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat, en hierna te noemen

Nadere informatie

Stagecontract Stage studenten Professionele Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind

Stagecontract Stage studenten Professionele Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind Stagecontract 2018-2019 Stage studenten Professionele Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind Contactgegevens opleiding: Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind Campus Sint-Amandsberg J. Gerardstraat

Nadere informatie

MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST

MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST MODELCONTRACT 1 STAGEOVEREENKOMST TUSSEN Mr. Advocaat, kantoor houdende te Hierna genoemd de "stagemeester" EN Met woonplaats te. Hierna genoemd de "stagiair" EN m.b.t. de artikelen 5, 6 en 7 2 van huidige

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20; Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 8 juli 2016 houdende uitvoering van het decreet van 10 juni 2016 tot regeling van bepaalde aspecten van alternerende

Nadere informatie

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER)

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) FARMAFlux Archimedesstraat 11 1000 Brussel KBO 0536.680.412 MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) Tussen apotheker

Nadere informatie

Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur)

Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur) Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur) Tussen: de heer/mevrouw... wonende... en de heer/mevrouw.... wonende... farmaceutisch-technisch assistent, werd overeengekomen wat volgt : Art. 1. - De

Nadere informatie

VOLTIJD BEROEPSOPLEIDING NL acc Europese Mobiliteitsovereenkomst Leerling/student van een land uit de Europese Unie country

VOLTIJD BEROEPSOPLEIDING NL acc Europese Mobiliteitsovereenkomst Leerling/student van een land uit de Europese Unie country VOLTIJD BEROEPSOPLEIDING NL acc Europese Mobiliteitsovereenkomst Leerling/student van een land uit de Europese Unie country Tussen voor beroepsopleiding van... Accreditatienr : indien relevant in rechte

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst - Student

Arbeidsovereenkomst - Student Arbeidsovereenkomst - Student Tussen vertegenwoordigd door... verder genoemd de werkgever, enerzijds, en verder genoemd de student, anderzijds, wordt overeengekomen wat volgt: Artikel 1 - Taakomschrijving

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur)

Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur) Arbeidsovereenkomst voor adjunct-apotheker (onbepaalde duur) Tussen enerzijds de heer/mevrouw... wonende te... en anderzijds de heer/mevrouw... apotheker, wonende te... werd overeengekomen wat volgt :

Nadere informatie

Personeelslid van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, die de studentstagiair tijdens de stage daadwerkelijk begeleidt.

Personeelslid van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, die de studentstagiair tijdens de stage daadwerkelijk begeleidt. Bijlage L stagereglement opleiding muziek Hoofdstuk 1 Omschrijvingen Art. 1 Stage Stage is een opleidingsonderdeel, deel van een opleidingsonderdeel of een onderwijsactiviteit, waarbij een student gedurende

Nadere informatie

OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT

OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT OVEREENKOMST ADVOCAAT - PRIVATE CLIËNT TUSSEN : Mr. du Moulin Evelyne, optredend als zaakvoerder van de BVBA ADVOCATEN DU MOULIN & PARTNERS - hierna genoemd advocaat - EN : - hierna genoemd de cliënt -

Nadere informatie

Inhoud. Artikel Artikel Artikel Artikel

Inhoud. Artikel Artikel Artikel Artikel Afdeling 3GT maart 2016 Inhoud Artikel 1... 3 Artikel 2... 3 Artikel 3... 3 Artikel 4... 3 Artikel 5... 3 Artikel 6... 4 Artikel 7... 4 Artikel 8... 4 Artikel 9... 4 Artikel 10... 4 Artikel 11... 4 Artikel

Nadere informatie

COLLECTIEVE VERZEKERING TEGEN DE LICHAMELIJKE ONGEVALLEN ONGEVALSAANGIFTE

COLLECTIEVE VERZEKERING TEGEN DE LICHAMELIJKE ONGEVALLEN ONGEVALSAANGIFTE P&V VERZEKERINGEN c.v.b.a. Koningsstraat 151 B-1210 Brussel België Tel. 02-250 91 11 Fax 02-250 95 70 www.pv.be Bank 877-7939404-64 R.P.R./B.T.W. BE 0402 236 531 COLLECTIEVE VERZEKERING TEGEN DE LICHAMELIJKE

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst betaalde volleybalspeler voor bepaalde duur

Arbeidsovereenkomst betaalde volleybalspeler voor bepaalde duur Arbeidsovereenkomst betaalde volleybalspeler voor bepaalde duur TUSSEN: - VZW, met zetel te.,..., rechtspersoon die de Volleybal Club. vertegenwoordigt, volgens haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. Voice Master BVBA, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Burgemeester Kenisstraat 1, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw B. Thewissen, zaakvoerder. hiernagenoemd

Nadere informatie

IPV - Opleidingsadviseur van de voedingssector

IPV - Opleidingsadviseur van de voedingssector Wettelijke verplichtingen inzake het onthaal van uitzendkrachten De organisatie van het onthaal van uitzendkrachten wordt wettelijk geregeld door de CAO nr. 22 betreffende het onthaal en de aanpassing

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE )

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE ) ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE ) Tussen Mevrouw/Meneer... optredend als gevolmachtigde van de werkgever... straat... nr.... post nr.... plaats... en Mevrouw/Meneer...... straat...

Nadere informatie

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1 Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van vzw De Kade maatschappelijke zetel: Potterierei 42, 8000 Brugge, www.de-kade.be Versie 1/3/2018 Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND TUSSEN: GEMEENTE MERKSPLAS, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen,

Nadere informatie

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage Algemene voorwaarden Ellie Smeets Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Ellie Smeets Shiatsu en energetische massage, gevestigd

Nadere informatie