tussen centrum en groen wonen IN DE BOCHT NIETAP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "tussen centrum en groen wonen IN DE BOCHT NIETAP"

Transcriptie

1 tussen centrum en groen wonen IN DE BOCHT NIETAP

2 Situatie en ligging CENTRUM OP LOOPAFSTAND ROTTINGHUIS AANNEMINGSBEDRIJF BV REALISEERT IN NIETAP ELF EENGEZINSWONINGEN DIE RUIM, LICHT EN OOK DUURZAAM ZIJN. EN DAT TUSSEN CENTRUM EN GROEN. EEN BIJZONDER, KLEINSCHALIG NIEUWBOUWPROJECT OP EEN INBREIDINGSLOCATIE, WAAR PLEK WORDT GEBODEN AAN EEN DIVERSITEIT AAN NIEUWE BEWONERS. DE VARIATIE IN GROOTTE VAN DE HUIZEN MAAKT HET VOOR IEDER WAT WILS. De JP Santeeweg is de doorgaande weg die het dorp Nietap met Leek verbindt. Aan de noordzijde van deze straat ligt, ter hoogte van de kruising met de Natuurschoonweg, de locatie waar elf woningen zullen worden gebouwd, op loopafstand van veel centrumvoorzieningen. Vier tweekappers en een drie-onder-een-kap volgen de herkenbare bocht in de JP Santeeweg en een vierkapper oriënteert zich met de voorkanten op de bossen op de achterliggende Thedemaborglocatie en de geplande toekomstige nieuwbouw hierachter. Locatie vanuit de lucht, overzicht unieke ligging (ontwikkeling op rechter pagina te zien) tussen groen en dagelijkse voorzieningen

3 Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik + SUPERMARKTEN (JUMBO, LIDL, ALBERT-HEIJN) + + DROGISTEN + MODE- & SCHOENENZAKEN + HEMA, BLOKKER, ACTION N HUISARTSEN + TANDARTSEN + ZWEMBAD + BANKEN + DIVERSE BASISSCHOLEN + POSTKANTOOR + HORECA + FIETSENWINKEL + BOUWMARKT + CAFETARIA Bereikbaarheid + DIRECT AAN DE N372 NAAR RODEN (CENTRUM 4 KM) + DIRECT TEGEN CENTRUM LEEK (0 KM) + BINNEN 6 MINUTEN OP DE A7 RICHTING GRONINGEN OF HEERENVEEN

4 HEERLIJK WONEN IN DE KOP VAN DRENTHE, IN NIETAP De JP Santeeweg heeft in 2015 een geslaagde facelift ondergaan; de bestrating, het parkeren en het groen is prachtig nieuw aangelegd, waardoor het straatbeeld net en verzorgd is. Direct aan de nieuwe trottoirs grenzen de voorgevels van de twee- en driekappers, die het verloop van de weg volgen. Het rijtje van vier woningen dat zich met de voorgevels oriënteert naar de Thedemaborglocatie, wordt ontsloten door de aan te leggen openbare straat. Deze straat zal in de toekomst eveneens als ontsluiting voor de wijkontwikkelingen op het achtergelegen gebied fungeren. Aan de achterzijde van alle woningen hebben de bewoners ruimte voor een tuin met berging. De achtertuinen zijn te bereiken via het nieuwe gemeenschappelijke achterstraatje dat er zo ook voor zorgt dat iedere bewoner de parkeerplaatsen aan de achterzijde van zijn woning kan bereiken.

5 Nietap Nietap en Terheijl liggen in de kop van Drenthe tegen de grens met het Groningse Leek. De twee dorpen worden ruimtelijk gescheiden worden door een groene long. En door 't Piepke, natuurlijk. Het karakter van grensdorp wordt door de bevolking gekoesterd. Hoewel de inwoners bijna geheel op het winkelcentrum van Leek in de provincie Groningen zijn georiënteerd, vallen Nietap en zuidelijk buurdorp Terheijl onder de gemeente Noordenveld in Drenthe. Nietap en Terheijl hebben samen ongeveer 1100 inwoners. Er is een rijk verenigingsleven. Ongeveer een tiental verenigingen/groeperingen zijn op allerlei gebieden actief. Al deze verenigingen dragen er aan bij dat er tussen de inwoners een fijne onderlinge binding bestaat, wat het wonen in het forensendorp Nietap voor veel mensen aantrekkelijk maakt. De horeca hoort bij Nietap. De naam van het dorp is mogelijk zelfs afgeleid van de naam van voormalig café De Nijentap. Tegenwoordig dragen café De Waag, cafetaria De Schans en pizzeria Sa Perda Longa elk op hun eigen wijze bij aan de leefbaarheid van het dorp.

6

7 Straatimpressie JP Santeeweg, nieuwe situatie

8 DORPS WONEN AAN DE JP SANTEEWEG Het grootste type woning in het plan is de tweekapper; bouwnummers 1-2 en 6-7. Onderling verschillen ze enigszins van elkaar; nummer 1 heeft een schildkap en zit samen met nummer 2 onder de kap. Nummers 6 en 7 zitten beide onder één zadeldak. De dakvorm is afgestemd op de bestaande bebouwing, waarbij we qua massa zo aansluiten. De indeling van de huizen is gelijk, maar steeds gespiegeld ten opzichte van elkaar. Het verschil zit verder in de tuingroottes en parkeerplekken op de kavels. Vanuit de voordeur stap je zo de straat op die hier, in de bocht van de JP Santeeweg, met een mooi breed profiel en groen is aangelegd. In de basis meten deze woningen buitenom 6 bij ruim 9 meter, wat resulteert in circa 122 m² gebruiksoppervlak; een hele ruime woning TWEEKAPPERS 1&2 én 6&7 Op de begane grond biedt een prettige hal toegang naar de woonkamer met open keuken. De eerste verdieping is via de trap vanuit de hal te bereiken en telt drie slaapkamers van respectievelijk 6.0, 15.7 en 11.3 m². Ook de lichte badkamer bevindt zich op deze verdieping. Via een vaste trap vanaf de overloop bereik je de zolderverdieping, waar de wasmachineaansluiting en de cv-installatie netjes en compact staan opgesteld. In de basis is deze zee van ruimte een bergzolder die echter gemakkelijk is in te richten met één of twee extra kamers.

9 wm cv wm cv Getekend: bnr. 1 & 6 (= 2 & 7 gespiegeld) begane grond - 1 e verdieping bnr. 6 (= 2 & 7 gespiegeld) zolder - bnr. 1 zolder PLATTEGRONDEN In de houten berging in de achtertuin kunnen fietsen veilig worden weggeborgen en is er ruimte voor, bijvoorbeeld, het tuingereedschap. Ieder huis heeft een eigen parkeerplek achter huis en op een aantal plekken is in extra parkeergelegenheid voorzien.

10 DORPS WONEN AAN DE JP SANTEEWEG Dezelfde afmetingen en indeling heeft de driekapper die tussen de tweekappers in staat. Deze drie woningen hebben ook de voordeuren direct aan de straatzijde, waar het brede trottoir en de bomen langs de straat de JP Santeeweg door de bocht begeleiden. Het brede straatprofiel biedt aan de voorzijde van de woning alle ruimte voor lichtinval en maakt dat uw overbuur niet direct uw huis inkijkt. Het gaat hier, bij deze drie huizen, om bouwnummers 3, 4 en 5. Zowel de twee hoekwoningen als de tussenwoning hebben ieder een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning, op eigen kavel. Ook alle drie de woningen hebben een eigen houten berging van 2 bij 3 meter. Net als de tweekappers met circa 122 m² gebruiksoppervlak; een hele ruime woning HOEK-TUSSEN-HOEK Eenzelfde indeling als die van de tweekappers: op de begane grond biedt een prettige hal toegang naar de woonkamer met open keuken. De eerste verdieping is via de trap vanuit de hal te bereiken en telt drie slaapkamers van respectievelijk 6.0, 15.7 en 11.3 m². Ook de lichte badkamer bevindt zich op deze verdieping. Via een vaste trap vanaf de overloop bereik je de zolderverdieping, waar de wasmachineaansluiting en de cv-installatie netjes en compact staan opgesteld. In de basis is deze zee van ruimte een bergzolder die echter gemakkelijk is in te richten met één of twee extra kamers.

11 wm cv Getekend: Indeling van bnr. 3 & 4 (= 5 gespiegeld) begane grond - 1 e verdieping - zolder PLATTEGRONDEN In de houten berging in de achtertuin kunnen fietsen veilig worden weggeborgen en is er ruimte voor, bijvoorbeeld, het tuingereedschap. Ieder huis heeft een eigen parkeerplek achter huis en op een aantal plekken is in extra parkeergelegenheid voorzien.

12 ZICHT OP GROEN ERFGOED Met de tuinen op het zuiden, zicht op de bebossing op de locatie van de oude borg (cultureel erfgoed!) en daarmee op het rustige gedeelte van het plan, hebben de vier rijwoningen met bouwnummers 8 tot en met 11 hun eigen kwaliteit. Deze huizen worden openbaar ontsloten aan de ontsluitingsweg naar de mogelijk toekomstige woonwijk achter de borglocatie. Alle vier de huizen hebben ieder een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning, op eigen kavel, en een eigen houten berging. In gebruiksoppervlak meten deze vier woningen ieder ruim 109 m² HOEK-TUSSEN-TUSSEN-HOE Dit rijtje van vier huizen wijkt qua verschijningsvorm niet af van de woningen aan de JP Santeeweg, maar hebben wel iets andere afmetingen. Via de voordeur aan de noordzijde van de woning kom je binnen in de hal die toegang biedt naar de woonkamer met open keuken. Ook de trap naar boven en het toilet zijn vanuit deze hal bereikbaar. De eerste verdieping is via de trap vanuit de hal te bereiken en telt drie slaapkamers van respectievelijk 6.0, 12.8 en 9.2 m². Ook de lichte badkamer bevindt zich op deze verdieping. Via een vaste trap vanaf de overloop bereik je de zolderverdieping, waar de wasmachineaansluiting en de cv-installatie netjes en compact staan opgesteld. Een heerlijke ruime bergzolder met veel mogelijkheden.

13 Getekend: Indeling van bnr. 8 & 9 (= 10 & 11 gespiegeld) begane grond - 1 e verdieping - zolder K PLATTEGRONDEN Een nieuw huis aan een nieuwe straat. Dat maakt dat er ook een nieuwe straatnaam is gekozen. Harke Kuipers had op deze locatie een café dat tevens halte was voor de Drachtster tram, die hier tot 1985 reed. Deze oude kroegbaas uit Nietap geeft zijn naam nu mee aan de straat waaraan deze vier woningen worden gebouwd; de Harke Kuipersweg.

14 1 e versie, april 2017 Wilt u meer weten over deze woningen aan de JP Santeeweg in Nietap? Aarzel niet om contact op te nemen met Nijdam makelaars of Th. van der Laan makelaardij; zij vertellen u graag over alle mogelijkheden. VERKOOP & INFORMATIE ONTWIKKELING & REALISATIE Nijdam makelaars Roderweg PA NIEUW-RODEN info@nijdammakelaars.nl Makelaardij Th. van der Laan Bosweg AA LEEK info@makelaardijvanderlaan.nl ONTWIKKELING & REALISATIE Rottinghuis Aannemingsbedrijf bv Postbus 5 Hereplein AA GRONINGEN info@rottinghuis.nl

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

Oostertuinen Beverwijk

Oostertuinen Beverwijk Oostertuinen Beverwijk 13 robuuste vrije sector eengezinswoningen Dát is pas thuiskomen! Ruim en groen wonen is thuiskomen U wilt fijn wonen, in een ruime en groene buurt. Waar kinderen veilig kunnen spelen,

Nadere informatie

6 GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOWS EMMER-COMPASCUUM

6 GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOWS EMMER-COMPASCUUM 6 GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOWS EMMER-COMPASCUUM 239.000,- V.O.N. NIEUW TE BOUWEN GESCHAKELDE 2-ONDER-1 KAP BUNGALOWS OP EEN MOOIE VRIJE PLEK. DOOR DE VERSCHILLENDE NIVEAUS GEEN STANDAARD BUNGALOW

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

Extra breed '30-er jaren 'poorthuis'!

Extra breed '30-er jaren 'poorthuis'! Extra breed '30-er jaren 'poorthuis'! Professor Dondersstraat 15 Hilversum Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 120 m² 1931 in overleg 290.000 k.k Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

24 woningen in hartje Vroomshoop

24 woningen in hartje Vroomshoop 24 woningen in hartje Vroomshoop Ruim, nieuw en alles bij de hand Nieuw wonen in hartje Vroomshoop Oranjehoek is onderdeel van het project centrum- vernieuwing Vroomshoop. Je woont hier letterlijk midden

Nadere informatie

Tulipastrjitte 3 - Stiens

Tulipastrjitte 3 - Stiens Tulipastrjitte 3 - Stiens Vraagprijs 144.500,-- kosten koper Omschrijving Tulipastrjitte 3 - Stiens In een brede straat gelegen, zeer goed onderhouden tussenwoning volledig voorzien van kunststof ramen

Nadere informatie

Mollemastraat 18 Zwartemeer

Mollemastraat 18 Zwartemeer Info Aangeboden door : Vodoz Makelaardij Heerlijk wonen in een nette VRIJSTAANDE WONING met garage in het gezellige! Vodoz Makelaardij Brugstraat 156 7891 AV tel: 0591-31 76 81 E-mail: info@vodoz.nl Web:

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp

TE KOOP. Douwetille K.K AP Hurdegaryp TE KOOP 147.000 K.K. Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Douwetille 15 9254 AP Hurdegaryp Inleiding EEN RUIME WONING MET EEN FRAAIE LIGGING! Deze tussenwoning ligt aan een groot plantsoen, waardoor u altijd

Nadere informatie

Tarwehullen 37, Assen

Tarwehullen 37, Assen Tarwehullen 37, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 209.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 20.900 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H 20 woningen 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H Fase 2 Rust, ruimte, & groen Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg Rust, ruimte en groen Wonen in De Bongerd bij Culemborg is met recht paradijschelijk

Nadere informatie

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE HAZENVELD 25 8017 LX ZWOLLE 375.000 K.K. Gaaf woonhuis met veel ruimte en gezellige sfeer Voor degene die op zoek is naar een royale woning met garage (bijkeuken en berging) en een heerlijke tuin! INLEIDING

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type E en F 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze De Puttendijk is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad richting

Nadere informatie

Klazienaveensestraat 10 Nieuw-Dordrecht K.K. Energielabel: G. Vodoz Makelaardij. Web:

Klazienaveensestraat 10 Nieuw-Dordrecht K.K. Energielabel: G. Vodoz Makelaardij.   Web: 132.500 K.K. Energielabel: G Vodoz Makelaardij Tel: 0591-31 76 81 E-mail: info@vodoz.nl Web: www.vodoz.nl De Ligging Op een kavel van 315 m2 midden in, staat deze leuke 2-onder- 1 kap woning voor een betaalbare

Nadere informatie

TE KOOP. Kromdel K.K AA Koedijk Gem Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Kromdel K.K AA Koedijk Gem Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 239.500 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Kromdel 16 1831 AA Koedijk Gem Alkmaar Kromdel 16 1831 AA Koedijk Gem Inleiding Alkmaar Bent u op

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisweg K.K GH Burgum

TE KOOP. Raadhuisweg K.K GH Burgum TE KOOP 195.000 K.K. Raadhuisweg 3 9251 GH Burgum Raadhuisweg 3 9251 GH Burgum Inleiding Deze karakteristieke en sfeervolle woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen van Burgum; vlakbij de uitvalswegen,

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Oosterwijk WZ 46 Nieuw Dordrecht

Oosterwijk WZ 46 Nieuw Dordrecht Info Aangeboden door : Vodoz Makelaardij Half-vrijstaande woonboerderij met vrijstaande schuur Vodoz Makelaardij Brugstraat 156 7891 AV tel: 0591-31 76 81 E-mail: info@vodoz.nl Web: www.vodoz.nl De Ligging

Nadere informatie

Strausslaan 25, Groningen

Strausslaan 25, Groningen Strausslaan 25, Groningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prima staat van onderhoud. Hoekligging. Prettige woonwijk. Parkeerplaats voor de deur. Zonnige achtertuin

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prima staat van onderhoud. Hoekligging. Prettige woonwijk. Parkeerplaats voor de deur. Zonnige achtertuin Huizen van Hoekstra & van Eck Harpoenier 41, 1121 ML Landsmeer Hoekligging Parkeerplaats voor de deur Prettige woonwijk Prima staat van onderhoud Zonnige achtertuin H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Eigentijds, gezellig en stijlvol huis!

Eigentijds, gezellig en stijlvol huis! Eigentijds, gezellig en stijlvol huis! Marconistraat 119 Hilversum www.marconistraat119.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 127 m² 2006 in overleg 359.000 k.k. Bijzonderheden

Nadere informatie

TE KOOP. Casimirstrjitte K.K BR Kootstertille. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp

TE KOOP. Casimirstrjitte K.K BR Kootstertille. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp TE KOOP 149.500 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Hurdegaryp Tillefeart 12 9254 CZ Hurdegaryp 0511462685 hurdegaryp@factornoord.nl Casimirstrjitte 92 9288 BR Kootstertille Casimirstrjitte 92 9288

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk TE KOOP 274.500 K.K. Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk Inleiding Dit zeer goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met grote garage (in spouw gebouwd) is aan een

Nadere informatie

Bentismaheerd 154, Groningen

Bentismaheerd 154, Groningen Bentismaheerd 154, Groningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 137.500 k.k. Aangeboden sinds 27-03-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong

VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong Vraagprijs: 155.000 vrij op naam Omschrijving VEENDAM - Kleine Vaartlaan 0-ong TWEEKAPPER vanaf 155.000,- vrij op naam: Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning en wilt

Nadere informatie

Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²!

Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²! Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²! Lijsterstraat 4 in Badhoevedorp Algemeen: Wonen in een rustige en groene omgeving met een dorps karakter en gelegen onder de rook van Amsterdam.

Nadere informatie

681,00 per maand Bouwnummer 5. 681,00 per maand Bouwnummer 6. 681,00 per maand Bouwnummer 7

681,00 per maand Bouwnummer 5. 681,00 per maand Bouwnummer 6. 681,00 per maand Bouwnummer 7 Aan de Uddelsekampweg in Uddel wordt het nieuwbouwplan De Velúwte gerealiseerd. Het plan bestaat uit 45 woningen. In de eerste fase biedt Sprengenland Wonen 8 woningen te huur aan. Huurprijzen, prijspeil

Nadere informatie

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer.

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer. 30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer www.woneninleeuwendael.nl Leeuwendael Basisschool de Wiltzangh Hofwijckstraat Hertspieghelplein Locatie Leeuwendael ligt op een rustige

Nadere informatie

Lange Voort 247, Oegstgeest

Lange Voort 247, Oegstgeest Lange Voort 247, Oegstgeest Kenmerken Overdracht Vraagprijs 445.000 k.k. Aangeboden sinds 28-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Jollenpad 6, Alkmaar

Jollenpad 6, Alkmaar Jollenpad 6, Alkmaar Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 08-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k.

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k. ZEIST GRAAF JANLAAN 51 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 585 m³ Garage carport, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 6 Tuin tuin rondom Woonopp. 140 m² Verwarming

Nadere informatie

TE KOOP. Blauhússtrjitte K.K EV Damwâld

TE KOOP. Blauhússtrjitte K.K EV Damwâld TE KOOP 199.500 K.K. Blauhússtrjitte 38 9104 EV Damwâld Blauhússtrjitte 38 9104 EV Damwâld Inleiding INPAKKEN, VERHUIZEN EN...KLAAR! Hier kunt u zo in; deze twee-onder-een-kapwoning aan de Blauhusstrjitte

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Feiko Algemene Informatie 4 421 5 traat 421 3025 s Clock Aan de Scholtenswijk in Oude Pekela realiseert Acantus

Nadere informatie

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen

TE KOOP. Peuleyen K.K EC Waddinxveen TE KOOP 225.000 K.K. Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Peuleyen 11 2742 EC Waddinxveen Inleiding Gelegen in de groene woonwijk de Groenswaard een 5-kamer eengezinswoning. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers

Nadere informatie

5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m²

5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m² Dickensstraat 42 175.000,- k.k. 3076SE Rotterdam Tussenwoning 5 kamer(s) 4 slaapkamer(s) Oppervlakte 104m² LET OP: DIT IS EEN "BIEDEN VANAF PRIJS" Direct aan het park gelegen 5-kamer eengezinswoning,

Nadere informatie

Jan de Witplein 1 - Ammerzoden

Jan de Witplein 1 - Ammerzoden Jan de Witplein 1 - Ammerzoden Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is

Nadere informatie

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Centrumplan Nijeveen Drie Koopgarantwoningen Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Locatie en situatie Burg. Weimalaan 6 7 8 Wilhelminastraat Nijeveen Bouwnr. Adres Kaveloppervlakte

Nadere informatie

HENGELO Gerrit Peuscherstraat

HENGELO Gerrit Peuscherstraat HENGELO Gerrit Peuscherstraat Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1976 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 350 m³ Woonoppervlakte: 125 m² Perceeloppervlakte: 148 m² Externe bergruimte: 6 m² Verwarming:

Nadere informatie

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld TE KOOP 395.000 K.K. Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld Inleiding In Barneveld staat deze prachtige, moderne en ruime 6-KAMER HOEK-/GEZINSWONING (5 slaapkamers). De woning

Nadere informatie

Te koop. Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin. Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland

Te koop. Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin. Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland Te koop Eengezinswoning met vrij uitzicht en houten berging in de zuidelijk gelegen achtertuin Hortensiastraat 12, 3261 BH Oud-Beijerland Algemeen Bent u op zoek naar een eengezinswoning in een gezellige

Nadere informatie

12 twee-onder-één kap woningen WATERBIES SCHOONEBEEK

12 twee-onder-één kap woningen WATERBIES SCHOONEBEEK 12 twee-onder-één kap woningen SCHOONEBEEK GEZOND EN DUURZAAM WONEN IN SCHOONEBEEK koenen bouw uit emmen realiseert in de wijk stroomdal te schoonebeek twaalf tweeonder-één-kap woningen die ruim, licht

Nadere informatie

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper

Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Swannedrift 34 - Mantgum Vraagprijs 158.000,-- kosten koper Omschrijving Swannedrift 34 - Mantgum Centraal in Friesland ligt het dorp Mantgum, een fraai dorp gelegen op ca. 15 autominuten van Leeuwarden

Nadere informatie

Hoge Morsweg 12 Leiden

Hoge Morsweg 12 Leiden Hoge Morsweg 12 Leiden Wonen In rustige, kindvriendelijke straat gelegen, in de wijk De Hoge Mors, royale jaren 30 hoekwoning met voortuin en een achtertuin met berging en achterom. De zonnige achtertuin

Nadere informatie

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt)

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) Waterweg 114 - DE BILT Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) VERKOCHT 150m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING In een van de populairste

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type A en B 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier

Nadere informatie

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Soendastraat TZ Heemstede. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Soendastraat TZ Heemstede. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam HB Makelaardij B.V. TE KOOP Soendastraat 9 2103 TZ Heemstede HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam 020-6170379 info@hbhousing.nl hbhousing.nl 465.000 K.K. INLEIDING Een uitstekend onderhouden

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel

Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 227.500 k.k. Aangeboden sinds 20-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DUURSTEDELAAN 61 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 325.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 85M2 INHOUD CIRCA 306M3 BOUWJAAR 0

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Veldhommel 78, 7423 HN Deventer

Veldhommel 78, 7423 HN Deventer Veldhommel 78, 7423 HN Deventer Vraagprijs 179.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Deze tussenwoning ligt in een kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin! Villex Wonen B.V. TE KOOP Wemeldingestraat 11 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 289.000,- k.k. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Noorderenk 58, 7437 VP Bathmen

Noorderenk 58, 7437 VP Bathmen Noorderenk 58, 7437 VP Bathmen Vraagprijs 225.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving In een rustige straat, op loopafstand

Nadere informatie

Meteen goed starten. Kenmerken

Meteen goed starten. Kenmerken Meteen goed starten betaalbare hoekwoning met 3 slaapkamers en garage 149.000,- k.k. Begoniastraat 1, 6351 BW, Bocholtz Waarom zou ik deze woning kopen? een betaalbare woning met garage ( 18 m2 ) in kindvriendelijke

Nadere informatie

Smidsveste 14, 6846 BR Arnhem

Smidsveste 14, 6846 BR Arnhem Smidsveste 14, 6846 BR Arnhem Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruime, lichte hoekwoning met een fijne woonkamer, open eetkeuken, 4 ruime slaapkamers, modern sanitair en een zee aan

Nadere informatie

Wythusterwei 63 - Stiens

Wythusterwei 63 - Stiens Wythusterwei 63 - Stiens Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Wythusterwei 63 Stiens Op een van de aantrekkelijkste straten van Stiens gelegen, royale, goed onderhouden twee onder één kap woning

Nadere informatie

Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN Betaalbaar wonen in Grootebroek Grootebroek is gelegen in de gemeente Stede Broec met vele voorzieningen GEMEENTE STEDE BROEC VOORZIENINGEN

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 109, 3262 XC Oud-Beijerland Algemeen Bent u opzoek naar een sfeervolle, authentieke woning, maar heeft u geen

Nadere informatie

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard Lindestraat 22, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1955 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 100 m² Inhoud : circa 360 m³ Perceel : circa 170 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

De Koarte Ekers 21 - Dronryp

De Koarte Ekers 21 - Dronryp De Koarte Ekers 21 - Dronryp Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Omschrijving De Koarte Ekers 21 - Dronryp Zeer goed onderhouden half vrijstaande woning met garage, gelegen op een prettige en kindvriendelijke

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eikenhouten vloeren in gehele woning. Sfeervol & neutraal. Een huis om zo te betrekken. Drie functionel slaapkamers

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eikenhouten vloeren in gehele woning. Sfeervol & neutraal. Een huis om zo te betrekken. Drie functionel slaapkamers Huizen van Hoekstra & van Eck Rotterdamhaven 21, 1448 KB Purmerend Sfeervol & neutraal Een huis om zo te betrekken Drie functionel slaapkamers Eikenhouten vloeren in gehele woning Zonnige achtertuin H12

Nadere informatie

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k.

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k. Rijksstraatweg 252 2988 BN Ridderkerk 249.500 k.k. Rijksstraatweg 252 - Ridderkerk Vraagprijs: 249.500 k.k. Landelijk gelegen! Kenmerken: vrij uitzicht aan voor- en achterzijde, jaren 30-woning met erker,

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan

Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan Algemeen: Een ruime ééngezinswoning met een bruto vloeroppervlakte van ca. 118 m² en met een tuin van circa 50 m² aan het water! De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Strausserf K.K HW Gouda

TE KOOP. Strausserf K.K HW Gouda TE KOOP 185.000 K.K. Strausserf 3 2807 HW Gouda Strausserf 3 2807 HW Gouda Inleiding Strausserf 3 te Gouda De woning is gelegen aan het rustige woonerf van het Strausserf / Schubertplein, in de kindvriendelijke

Nadere informatie

Torenkraai 59 te EMMEN

Torenkraai 59 te EMMEN Torenkraai 59 te EMMEN Vraagprijs 209.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 450.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Alpert van Metzhof 7 1065 AP Amsterdam Inleiding Bent u op

Nadere informatie

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze Elzerik 10 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Stadionkade 71-II Amsterdam Vraagprijs 500.000,- k.k. Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Friesburg 13 - Leeuwarden

Friesburg 13 - Leeuwarden Friesburg 13 - Leeuwarden Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Friesburg 13 te Leeuwarden Op rustige woonstand, gelegen tegenover groen en water, staat deze goed onderhouden hoekwoning met ruime

Nadere informatie

Ruim wonen op de grens van Brabant en Zeeland

Ruim wonen op de grens van Brabant en Zeeland Ruim wonen op de grens van Brabant en Zeeland Volop ruimte voor het hele gezin! Beltmolen Nieuw-Vossemeer Beltmolen Nieuw-Vossemeer Fase I 1 DORDRECHT ROTTERDAM A4 NIEUW-VOSSEMEER STEENBERGEN ROTTERDAM

Nadere informatie

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 259.000 k.k. Aangeboden sinds 25-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Achterkamp K.K WH Denekamp

TE KOOP. Achterkamp K.K WH Denekamp Achterkamp 18 7591 WH Denekamp TE KOOP 239.000 K.K. Achterkamp 18 7591 WH Denekamp Inleiding Op zoek naar een jonge hoekwoning met eigen oprit waar je direct in kunt? Dan is deze woning iets voor jou!

Nadere informatie

Hertog Janstraat 4 te Sint-Oedenrode

Hertog Janstraat 4 te Sint-Oedenrode Hertog Janstraat 4 te Sint-Oedenrode Tussenwoning met berging op een perceel van 155 m² en gelegen aan een rustige straat. Bijzonderheden: Gestripte woning Geen keuken, geen toilet en geen badkamer aanwezig

Nadere informatie

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type MONZA 4 rijenwoning waarvan 2 met garage H 8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type 4 twee onder één kap met garage MONZA H ELLENDOORN De gemeente Hellendoorn is een prachtig woongebied. Niet alleen vanwege

Nadere informatie

Waaienberg 29 te Zoetermeer

Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 in Zoetermeer Wilt u verhuizen zonder te hoeven klussen of verbouwen? Deze grote gezinswoning is helemaal klaar en ligt bovendien zeer gunstig op minder dan 100

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TUSSENWONINGEN HOEKWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 01 Ruim baan voor Kreeklaan Wonen met de zilte zeelucht in je neus en de wind in je haren? Dat kan binnenkort aan de Kreeklaan, aan de groene rand

Nadere informatie

ZEIST VAN TETSLAAN 20. vraagprijs: k.k.

ZEIST VAN TETSLAAN 20. vraagprijs: k.k. ZEIST VAN TETSLAAN 20 vraagprijs: 419.000 k.k. Kenmerken Soort eengezinswoning Inhoud 413 m³ Type tussenwoning Bouwjaar 1953 Kamers 5 Tuin achtertuin, voortuin Woonopp. 115 m² Verwarming c.v.-ketel Perceelopp.

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

van der Fuyckstraat 118 - Brielle Vraagprijs 139.000,= k.k. Omschrijving In een hofje te Brielle in de rustige kindvriendelijke wijk Rugge vindt u deze leuke woning. De grote raampartijen zowel aan de

Nadere informatie

Trompet 44 - 's-hertogenbosch

Trompet 44 - 's-hertogenbosch Trompet 44 - 's-hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is

Nadere informatie

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer - Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving - Zijn kernwoorden bij het huis waar u naar op zoek bent: licht, ruim, luxe, goed geïsoleerd, verzorgde tuin met veel zon, parkeerplek voor de deur, centraal gelegen,

Nadere informatie

HULWEG 26 HUIZEN k.k.

HULWEG 26 HUIZEN k.k. HULWEG 26 HUIZEN 205.000 k.k. www.hulweg26.nl Plattegronden Plattegronden 3D Kadaster Lijst van zaken Omschrijving Karakteristiek vissershuis met historische uitstraling en zonnige tuin. Vlakbij

Nadere informatie

GERBEN VAN MANENSTRAAT 78 DRACHTEN 250.000 k.k. www.gerbenvanmanenstraat78.nl Gerben van Manenstraat 78, Drachten BETAALBAAR WONEN AAN DE DRACHTSTER VAART! Betaalbaar wonen aan de Drachtster Vaart? Dan

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 1087 BV AMSTERDAM 569.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars AnnoNU IJburglaan 1495-1497 1087 KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28, 1087 BV AMSTERDAM

Nadere informatie

BELTMOLEN 10 MIJDRECHT

BELTMOLEN 10 MIJDRECHT BELTMOLEN 10 MIJDRECHT 435.000 k.k. www.beltmolen10.nl Omschrijving In de groene woonwijk Groot-Molenland ligt dit geschakelde en in 2003 uitgebouwde herenhuis op rustige locatie aan een breed sierwater.

Nadere informatie