Conclusies Leerling- en Ouderenquête april-mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Conclusies Leerling- en Ouderenquête april-mei 2016"

Transcriptie

1 Conclusies Leerling- en Ouderenquête april-mei 2016 Leerling-enquête De leerling-enquête is in april 2016 afgenomen bij alle leerlingen van groep 5 t/m 8. De leerlingenraad heeft geholpen bij de voorbereiding door de vraagstelling met de directie door te nemen en waar wenselijk aan te passen als dit voor het begrip of inhoud van de vraag beter was. In totaal hebben 77 kinderen de enquête ingevuld (= 100%) met een evenredige verdeling van jongens en meisjes. Dit konden ze anoniem doen. De school krijgt van de leerlingen een gemiddelde score van 3,09 (4-puntsschaal) en scoort daarmee voldoende. Vertaald in een cijfer geven de kinderen de school gemiddeld een 8+. De beleidsterreinen scoren als geheel allemaal voldoende. Alleen Afstemming scoort een zwak/matig. Belangrijke aandachtspunten die de kinderen geven zijn: Aanbod: meer aandacht voor creatieve en expressievakken (muziek, tekenen, handvaardigheid). meer aandacht voor Engels. hulp bij het leren plannen van (huis-)werk. Pedagogisch handelen Netheid van de klas. Krijgen van complimentjes van de juf. Didactisch handelen Meer feedback geven tijdens de les of de leerling het werk goed doet. Kinderen laten leren op hun eigen manier. Nabespreken van lessen. Afstemming Het geven van aanvullend en zinvol werk na het reguliere werk. Overleg met de leerling over de inhoud van het aanvullende werk. Actieve en zelfstandige rol van de leerlingen Leerlingen zoeken regelmatig zelf dingen uit en onderzoeken zelf. Zorg en begeleiding Leerlingen krijgen extra oefenwerk als dat nodig is. Leerlingen krijgen moeilijkere opdrachten als ze de les erg goed begrijpen. Samen met de juf regels opstellen en meedenken over schoolregels. Aandacht voor pesten via sociale media. Aandacht van overblijfouders voor pesten, slaan en schoppen. In de klas oefenen hoe je met elkaar omgaat. Leerlingen durven het niet altijd te zeggen als ze zich niet fijn voelen in de klas of op school. Als sterke punten benoemen de leerlingen: Tijd De juf zet op het bord wat we gaan doen (dagrooster) Pedagogisch handelen De juf vindt het niet erg als je wat fout doet, zolang je maar wel je best doet. De juf besteedt aandacht aan belangrijke gebeurtenissen die de leerlingen meemaken. De leraren doen iets tegen pesten, schelden, slaan en schoppen

2 Er is naar het sociale welbevinden gevraagd door een open vraag aan de leerlingen of zij wel eens gepest worden op school. 55 leerlingen hebben deze vraag beantwoord en daarvan geven 4 leerlingen aan wel gepest te worden, 46 leerlingen dat ze niet gepest worden en 5 leerlingen soms. Vervolgens is er ook gevraagd of de leerlingen nog opmerkingen hadden over de sfeer op school en pesten. Hier hebben 39 leerlingen een reactie gegeven. Hiervan geven 26 leerlingen een positieve reactie t.a.v. de sfeer en de aanpak van pesten. Tot slot is gevraagd aan de leerlingen wat zij het leukst of het best aan onze school vinden. Hieronder de reacties: Gymmen, muziek, maar ook dat er veel tegen pesten word gedaan. dat de juffen heel aardig zijn allemaal en dat we vaak leuke dingen doen op school (maandviering, talentenshow, enz...) en er is een leuke sfeer. goede leerkrachten gym (6x) alles (7x) Dat je geholpen word als je problemen hebt de leuke dingen die de school organiseert. De lessen voor kinderen die ergens mee zitten zoals de vriendentraining of faalangstcursus leuke feesten bijna niemand wordt gepest op school alleen er wordt soms geplaagd of er wordt een grapje gemaakt Dat er wordt gepraat over wat er gebeurt in de wereld en over pesten. ze zijn aardig en ze zorgen dat er niet word gepest pauze (3x) de leerlingenraad leuke klas de bredeschoolactiviteiten (2x) ik vind heel veel leuk op school Ik vind het leukste dat we altijd iets gaan knutselen in het thema en de maandviering in het thema. We hebben een goed en leuk schoolplein (2x) Taakspel de juffen zijn aardig (5x) de school is gewoon een goede school. Veel kinderen die nieuw zijn krijgen vrienden en vriendinnen. De juffen en de kinderen (2x) Dat er altijd wel een gezellige sfeer is. (4x) gym & speelplein en speeltoestellen Iedereen kan wel met elkaar opschieten. Plusklas, bredeschool, de versieringen en lesgeven. gymen, schoolreisje, kamp Bij de hulp van de berenzolder Leuke en goede methodes Ik vind dat de leraren aardig zijn en dat er tijd wordt besteed aan plustaak en mensen die hoogbegaafd zijn. Het regelen van dingen en iedereen is aardig tegen elkaar.

3 Ouderenquête De ouderenquête is in juni 2016 verspreid onder alle ouders van de school (147 personen). In totaal hebben 72 ouders de enquête ingevuld (= 49%), het responspercentage was daarmee voldoende. Waardering indicatoren De school krijgt van de ouders een gemiddelde score van 3,17 (4-puntsschaal) en scoort daarmee voldoende. De beleidsterreinen scoren als geheel allemaal voldoende. Alleen Doelstellingen van de school scoort een zwak/matig. Verbeterpunten die de ouders geven zijn: Ik word voldoende geïnformeerd over de taken en activiteiten die de Oudercommissie verzorgt. Doelstellingen van de school De school wil Boeiend onderwijs verzorgen. Het is mij duidelijk wat de school daarmee bedoelt. De missie en de visie van de school is mij helder Kwaliteitszorg Het is mij duidelijk wat de school wil verbeteren en of dat lukt. De school gaat op een adequate wijze om met incidenten. Afstemming, zorg en begeleiding De school biedt voldoende hulp bij leer- en/of gedragsproblemen. De school organiseert voldoende voortgangs- en rapportgesprekken. De school geeft goede adviezen m.b.t. de hulp die je als ouder kunt geven. Sociale veiligheid De school reageert adequaat als er gepest wordt. Als sterk punt benoemen de ouders: Aanbod De school biedt voldoende diversiteit in het aanbod van de bredeschoolactiviteiten. Samenvattend vanuit de beleidsterreinen en daarin gestelde indicatoren zien de ouders het helder maken van de doelstellingen van de school als verbeterpunt. Daarnaast vragen afstemming, zorg en begeleiding, het aanbod en de sociale veiligheid de aandacht van de school om nader te bespreken op onderdelen. Naast de waardering van de indicatoren op een 4-puntsschaal, zijn er ook open vragen gesteld bij de domeinen. Hierop werd waardevolle feedback gegeven. Hierna volgt een uitwerking van de gestelde vragen en de feedback. Open vragen De school ziet de aanwezigheid van ouders op diverse ouderavonden steeds verder afnemen. De vraag was of ouders een idee hadden hoe dit te verklaren is. Ouders geven aan dat ze het druk hebben, moeten werken of geen oppas hebben. Daarnaast dat de inhoud van avonden niet altijd interessant genoeg is of ook digitaal verstrekt kan worden. De meningen wisselen als het gaat om betrokkenheid cq. motivatie van ouders voor dit soort avonden. De meeste ouders (88%) geeft aan dat ze wel met één of meerdere activiteiten in een jaar kunnen helpen op school. Op de vraag waarom het eventueel niet lukt om te helpen geven de meeste mensen aan dat dit komt door hun eigen werkrooster.

4 M.b.t. de doelstellingen van de school geven ouders aan dat het goed is om ouders blijvend en vooral meer te informeren over de missie/visie (gekoppeld aan de praktijk van alle dag), ambities, verbeterpunten en te nemen stappen. Ook daarop volgend het effect en de opbrengsten daarvan weer terugkoppelen. Communicatie en gebruik van digitale middelen (webinar, filmpje, ) worden gewaardeerd. De school kan zich verbeteren in de communicatie rond de leerlingen als het gaat om de zorg. Tijdig en pro-actief handelen worden gemist. Het aantal contactmomenten na de wijziging rond de rapporten wordt als te weinig ervaren. Ook komt het eerste rapport te laat, waardoor ouders niet het gevoel hebben goed op de hoogte te zijn van de ontwikkeling van hun kind(eren). Meerdere ouders geven aan meer zicht te willen hebben op het geplande huiswerk. Ook geven zij als tip om kinderen te leren plannen en de agenda te gebruiken. Ouders vinden dat de school meer nadruk mag leggen op respectvol gedrag t.o.v. medeleerlingen en volwassenen. Er is soms te veel geduld met kinderen die verstorend gedrag vertonen. Ook daarin pro-actiever en actiever handelen. Meerdere ouders geven aan dat de school meer kan inspelen op de verschillen in leren tussen kinderen. Er wordt lang aan één methodiek vast gehouden, wat soms voor een kind helemaal niet werkt. Meer variatie in de lesaanpak wordt gewaardeerd. Het extra aanbod voor Engels wordt gewaardeerd. Ouders hechten waarde aan dit vak naast goed onderwijs in de hoofdvakken. In de enquête heeft de school ook gepolst voor de eerste keer hoe de ouders staan t.o.v. andere schooltijden. Daarbij zijn 3 opties gegeven (traditioneel, continu, Hoorns-model) en een open vraag voor aanvullingen. De keuze valt 50/50 voor traditioneel of continurooster. Het tackelen van het overblijfprobleem is een pré voor het continurooster, het hebben van een langere pauze een pré voor het traditionele model. Op de vraag waarom ouders voor onze school hebben gekozen geeft men vooral de sfeer aan, gevolgd door de resultaten van de school, de afstand tot het woonadres, de christelijke identiteit en de aanbeveling door anderen. Verder nog enkele individuele argumenten. Op de vraag of men tevreden is met de keuze voor de school is de score 3,28 (4-puntsschaal), wat staat voor een ruim voldoende. 97% van de ouders zou onze school ook aanbevelen aan andere ouders. Tot slot zijn er door 26 ouders tips, complimenten of vragen ingevuld welke we als feedback ter harte zullen nemen en opbouwend van aard zijn. Er zit grotendeels een overlap in (m.b.t tips) met de bovengenoemde punten.

5 Vervolgacties Naar aanleiding van de uitkomsten van de enquêtes hebben we als school een aantal actiepunten geformuleerd. Deze zullen ook terugkomen in ons nieuwe schoolplan met de beleidsvoornemens voor de komende vier jaar. We houden onze planning van voortgangsgesprekken en rapportgesprekken tegen het licht om ouders beter op de hoogte te houden van de ontwikkeling van hun kind(eren). Het betrekken van de kinderen bij hun leerdoelen en bv. inhoud van aanvullende opdrachten door met de kinderen in gesprek te zijn, staat op onze agenda als ontwikkelpunt. Kinderen die meer uitdaging nodig hebben, willen we een passend aanbod geven waardoor zij ook gemotiveerd blijven voor het leren. Deze acties zijn al gaande, maar moeten nog verder ontwikkeld worden. Kinderen die meer moeite hebben met het leren of een andere leerstijl behoeven willen we zo goed mogelijk begeleiden. Goede en tijdige communicatie met de ouders hierover is van belang. Op school maken we voor deze leerlingen ook een plan. We maken schoolbrede afspraken om adequater en sneller te reageren op ongewenst gedrag van kinderen, hierbij nemen we ook de communicatie met ouders mee. In zijn algemeenheid maken we ook afspraken om meer rust en discipline in de school te hebben. We bespreken als team vaker leerlingen waar een leerkracht een vraag over heeft bv. over een passende aanpak in het leren. Ook zal er meer uitwisseling zijn over werkvormen in de groepen en leerkrachten bezoeken elkaars lessen. In de informatiestroom naar ouders zullen we meer efficiency proberen aan te brengen. Dat wil zeggen (groeps-)nieuwsbrieven kort en bondig houden met echt relevante informatie. Waar mogelijk informatie bundelen en niet alles apart versturen. Waar kunt u ons bij helpen? Het is voor ons heel plezierig als u de nieuwsbrief en andere berichten goed doorleest, zodat u zichzelf echt op de hoogte stelt van de nieuwsfeiten, veranderingen, afspraken en activiteiten in de school. Spreekt u ons gerust aan als u het gevoel heeft niet voldoende te weten over de ontwikkeling van uw kind. Houdt u ons ook goed op de hoogte van gebeurtenissen buiten school die mogelijk van invloed kunnen zijn op het leren en welbevinden van uw kind. Dit helpt ons om uw kind beter te begeleiden en te begrijpen. Tot slot Hartelijk dank voor uw feedback en de moeite die u heeft genomen om onze enquête in te vullen. Wij hebben waardevolle informatie van u (en de kinderen) gekregen op deze manier. De waardering die we lezen motiveert ons om onszelf te blijven ontwikkelen, zodat de volgende uitspraken uit de enquêtes voor iedereen herkenbaar zijn: De school is gewoon een goede school! Top school, Top juffen!

Vragenlijst leerlingen 2016

Vragenlijst leerlingen 2016 Vragenlijst leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst Jan Woudsmaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

Schooldiagnose najaar 2014

Schooldiagnose najaar 2014 Schooldiagnose najaar 2014 In het najaar van 2014 hebben we de medewerkers, ouders, leerlingen en oud-leerlingen van De Springplank gevraagd onze school en ons onderwijs te beoordelen. Op een schaal van

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Januari februari 2018 Ariane Breimer, directeur St. Maartenschool 21-3-2018 0 1 1. Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt op alle scholen van de Stichting Atrium een

Nadere informatie

leerlingenvragenlijst 2014

leerlingenvragenlijst 2014 leerlingenvragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Dr. A. Kuyperschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling

Leerlingtevredenheidspeiling Leerlingtevredenheidspeiling Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Leerlingvragenlijst januari 2019

Leerlingvragenlijst januari 2019 Leerlingvragenlijst januari 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Leerlingvragenlijst januari 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Uitslagen Vragenlijst CBS de Regenboog Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 Uitslagen Vragenlijst Basisschool 't Stekske Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Samenvatting ouder enquête:

Samenvatting ouder enquête: Samenvatting ouder enquête: Aantal deelnemers: 213 Aantal afgerond : 101 Responspercentage: 47% Omdat een aantal email adressen niet meer kloppen hebben we het responspercentage handmatig uitgerekend en

Nadere informatie

2015 leerlingen 4/5/6

2015 leerlingen 4/5/6 2015 leerlingen 4/5/6 Uitslagen Vragenlijst Vrije School Kennemerland Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni CBS Het Lichtpunt

Uitslagen. School. Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni CBS Het Lichtpunt Uitslagen Vragenlijst leerlingen CBS Het Lichtpunt juni 2011 School CBS Het Lichtpunt Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2015

Vragenlijst leerlingen 2015 Vragenlijst leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst KBS Gerardus Majella Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst R.K.basisschool Johannes Paulus Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek

Rapportage Tevredenheidsonderzoek R.k.b.s. Rapportage Tevredenheidsonderzoek November-december 2015 Auteur: Ariane Zijlstra-Breimer, directeur school 21-3-2016 [Geef tekst op] 1. Inleiding Eén keer in de vier jaar wordt op alle scholen

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen mei 2014

vragenlijst leerlingen mei 2014 vragenlijst leerlingen mei 2014 Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst ouders Uitslag Vragenlijst

Vragenlijst ouders Uitslag Vragenlijst Vragenlijst ouders 2015 Uitslag Vragenlijst De vragenlijst Kwaliteitszorg is: zorgen voor kwaliteit. Scholen die dat systematisch doen, stellen zichzelf permanent de volgende vragen: 1. Wat beloven wij?

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders 2105

Vragenlijst Ouders 2105 Vragenlijst Ouders 2105 Uitslagen Vragenlijst PCBS De Bron Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling 2015

Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2018

Vragenlijst leerlingen 2018 Vragenlijst leerlingen 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2013

Vragenlijst leerlingen 2013 Vragenlijst leerlingen 2013 Uitslagen Vragenlijst obs de Pijlstaart Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

Ouderenquete Uitslagen Vragenlijst. Openbare basisschool de Torenuil

Ouderenquete Uitslagen Vragenlijst. Openbare basisschool de Torenuil Ouderenquete 2016 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. De enquête is door 63% van de

Nadere informatie

Kindervragenlijst 2018/2019

Kindervragenlijst 2018/2019 Kindervragenlijst 2018/2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Kindervragenlijst 2018/2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Oranje Nassauschool

kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Oranje Nassauschool kindervragenlijst Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten... 5 Waardering

Nadere informatie

kindervragenlijst

kindervragenlijst kindervragenlijst 2014-2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen

vragenlijst leerlingen vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Stifthorst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Oudertevredenheidspeiling TriVia

Oudertevredenheidspeiling TriVia Oudertevredenheidspeiling TriVia Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

oudervragenlijst 2018

oudervragenlijst 2018 oudervragenlijst 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de oudervragenlijst 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015.

Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015. Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015. In de maand november 2015 waren alle ouders van de kinderen in groep 1 t/m 8 in de gelegenheid de enquête tevredenheidsonderzoek in te vullen. Bij de

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Ouderenquête 2014 CBS De Bron

Ouderenquête 2014 CBS De Bron Ouderenquête 2014 CBS De Bron Inhoud Voorwoord... 3 Kwaliteitszorg... 4 Aanbod... 11 Tijd... 16 Pedagogisch handelen... 19 Didactisch handelen... 25 Afstemming... 28 Schoolklimaat... 31 Zorg en begeleiding...

Nadere informatie

PlatOO vragenlijst ouders 2016

PlatOO vragenlijst ouders 2016 PlatOO vragenlijst ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid)

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid) Vragenlijst leerlingen 13-14 (algemeen en veiligheid) Uitslagen Vragenlijst basisschool de Molenhoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens...

Nadere informatie

leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso

leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS Johan Friso Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4 Waardering

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst St.Anna Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage Waardering

Nadere informatie

leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank

leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank leerling-enquête Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Rank Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

tevredenheidspeiling leerlingen 2019

tevredenheidspeiling leerlingen 2019 tevredenheidspeiling leerlingen 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de tevredenheidspeiling leerlingen 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig

Nadere informatie

ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool

ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

oudervragenlijst 2018

oudervragenlijst 2018 oudervragenlijst 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de oudervragenlijst 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen - november 2018

Vragenlijst leerlingen - november 2018 Vragenlijst leerlingen - november 2018 Uitslagen Vragenlijst De Schakel Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel Uitslagen Ouderenquete 2011 School School met de Bijbel Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; 2014 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. We zijn erg blij met de uitkomsten

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Brink Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders oktober 2017

Vragenlijst ouders oktober 2017 Vragenlijst ouders oktober 2017 Uitslagen Vragenlijst OBS It Iepen Stee Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Oudervragenlijst 2014

Oudervragenlijst 2014 Oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

oudervragenlijst 2014

oudervragenlijst 2014 oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

vragenlijst ouders 2013

vragenlijst ouders 2013 vragenlijst ouders 2013 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst KBS St. Joseph Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Montessorischool Loenersloot Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Vragenlijst Uitslagen Vragenlijst. CBS De Opdracht

Vragenlijst Uitslagen Vragenlijst. CBS De Opdracht Vragenlijst 2015 Uitslagen Vragenlijst CBS De Opdracht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school?

Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school? Samenvatting van de uitkomsten van de leerlingvragenlijst in maart / april 2017 Hoe tevreden zijn onze leerlingen over onze school? Opzet van het onderzoek Er is een vragenlijst uitgezet onder de leerlingen

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst obs Panta Rhei Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders - november 2018

Vragenlijst ouders - november 2018 Vragenlijst ouders - november 2018 Uitslagen Vragenlijst De Schakel Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders - november 2018 van De Schakel. De gebruikte vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders

Vragenlijst Ouders Vragenlijst Ouders 20122013 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders CBS De Burcht

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders CBS De Burcht Uitslagen Vragenlijst ouders 2011-2012 School CBS De Burcht Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst ouders compact

Vragenlijst ouders compact Vragenlijst ouders compact Uitslagen Vragenlijst Bs De Zonnewijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders (compact)

Vragenlijst ouders (compact) Vragenlijst ouders (compact) Uitslagen Vragenlijst Daltonschool Klaverweide Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders (compact) van Daltonschool Klaverweide. De

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Oudertevredenheid Uitslagen Vragenlijst Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Organisatiegegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten... 5

Nadere informatie

Oudertevredenheidspeiling 2015

Oudertevredenheidspeiling 2015 Oudertevredenheidspeiling 2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst kinderen 2017

Vragenlijst kinderen 2017 Vragenlijst kinderen 2017 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Vragenlijst ouders 2016

Vragenlijst ouders 2016 Vragenlijst ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Swetten Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

leerlingenvragenlijst

leerlingenvragenlijst leerlingenvragenlijst 2013-2014 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018

Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Vragenlijst ouders/verzorgers 2018 Uitslagen Vragenlijst Koningin Wilhelmina School Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Sociale Veiligheid Ouders

Sociale Veiligheid Ouders Sociale Veiligheid Ouders Uitslagen Vragenlijst OBS 't Partoer Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

VL Leerlingen

VL Leerlingen VL Leerlingen 020414 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

PlatOO vragenlijst leerlingen 2016

PlatOO vragenlijst leerlingen 2016 PlatOO vragenlijst leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool Resultaten oudertevredenheidpeiling maart 2012 Paasbergschool 1. algemeen In maart 2012 hebben de ouders van de leerlingen van de Paasbergschool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek aan de hand van

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders

Tevredenheidsonderzoek ouders Tevredenheidsonderzoek ouders Uitslagen Vragenlijst Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst KBS St. Joseph Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam

Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam Vragenlijst Leerlingen De Klimop Amsterdam Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

VL leerlingen Uitslagen Vragenlijst. Vrijeschool de Sterrenzanger

VL leerlingen Uitslagen Vragenlijst. Vrijeschool de Sterrenzanger VL leerlingen 2014 Uitslagen Vragenlijst Vrijeschool de Sterrenzanger Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders Eben Haezerschool

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders Eben Haezerschool Uitslagen Vragenlijst ouders 2009-2010 School Eben Haezerschool Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Gildestraat 29 - Holthees - Telefoon 0478-636305 Betreft: samenvatting van de uitslag van de ouder- en leerling- tevredenheidspeiling. Holthees, 11 maart 2015 Beste

Nadere informatie

Oudertevredenheid en veiligheid 2015

Oudertevredenheid en veiligheid 2015 Oudertevredenheid en veiligheid 2015 Uitslagen Vragenlijst OBS De Kameleon Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Meiboom Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders De Meiboom december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Meiboom Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders De Meiboom december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Meiboom Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders De Meiboom december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen Farelschool

Vragenlijst Leerlingen Farelschool Vragenlijst Leerlingen Farelschool Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Organisatiegegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen

vragenlijst leerlingen vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS De Bernebrêge Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek leerlingen

Tevredenheidsonderzoek leerlingen Tevredenheidsonderzoek leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Regenboog Basisschool Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Tevredenheidsonderzoek leerlingen van De Regenboog Basisschool.

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Uitslagen Vragenlijst De Regenboog Basisschool Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers van De Regenboog

Nadere informatie

oudervragenlijst 2014

oudervragenlijst 2014 oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Organisatiegegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2014-2015

Tevredenheidsonderzoek 2014-2015 Tevredenheidsonderzoek 2014-2015 Uitslagen Vragenlijst PCBS De Zonnewijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6

Nadere informatie

Vragenlijst ouders 2013

Vragenlijst ouders 2013 Vragenlijst ouders 2013 Uitslagen Vragenlijst o.b.s. de Marshof Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 In de maand maart hebben alle ouders en de leerlingen van de groepen 5 t/m8 de kans gekregen om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. De resultaten

Nadere informatie

Uitslagen. School. Oudervragenlijst 2011. Archipelschool "de Sprong"

Uitslagen. School. Oudervragenlijst 2011. Archipelschool de Sprong Uitslagen Oudervragenlijst 2011 School Archipelschool "de Sprong" Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5

Nadere informatie

2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen

2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen 2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Basisschool de Molenhoek Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de 2018 de Molenhoek vragenlijst leerlingen van Basisschool

Nadere informatie

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K. Augustinusschool Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 73% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 97% van

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017

Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Vragenlijst leerlingentevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool Teteringen Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie