Algemene Kredietvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Kredietvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene Kredietvoorwaarden

2 Algemene Kredietvoorwaarden Definities 1.1. In deze akte en in deze Algemene Kredietvoorwaarden wordt verstaan onder: Qredits: de stichting door wie de lening of het krediet is verstrekt, alsmede haar rechtsopvolger(s); schuldenaar: degene(n) aan wie het krediet is verstrekt, daaronder begrepen de mede-schuldenaar, alsmede zijn rechtsopvolger(s); akte: de leningovereenkomst, waarin deze Algemene Kredietvoorwaarden van toepassing zijn verklaard, alsmede elke schriftelijke aanvulling en/of wijziging op de overeenkomst; krediet: elk terzake van de leningovereenkomst verstrekt en/of nog uitstaand bedrag dat de schuldenaar aan Qredits verschuldigd is; coaching: de coaching en begeleiding van schuldenaar door een coach in het kader van de coaching en startersbegeleiding gedurende de overeengekomen periode; BKR: de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel.

3 Inleidende Bepalingen 2.1. Op deze Algemene Kredietvoorwaarden en de akte is uitsluitend Nederlands recht van toepassing 2.2. Ten aanzien van het krediet strekt een door Qredits getekend uittreksel uit haar administratie tot volledig bewijs, behoudens tegenbewijs, in welk geval de betalingsverplichting niet wordt opgeschort Schuldenaar kan slechts een beroep doen op de door Qredits gedane verklaringen, met inbegrip van mededelingen, indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn geschied. Offertes 3.1. In alle offertes van Qredits wordt een termijn voor aanvaarding gesteld Indien de offerte niet binnen de gestelde termijn voor aanvaarding wordt aanvaard kan aan de offerte op generlei wijze nog enig recht worden ontleend. Kosten 4.1. Voor rekening van schuldenaar komen: a. de kosten van de akte en van al hetgeen nodig is voor de totstandkoming, instandhouding, vernieuwing en vrijgave van zekerheid ten behoeve van Qredits; b. de kosten verbonden aan het stellen van garanties;

4 c. alle andere kosten, waartoe hetgeen dat met Qredits is overeengekomen te eniger tijd aanleiding kan geven, zoals de kosten van alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen en bijstand, welke Qredits nodig mocht achten tot handhaving en ter uitoefening van haar rechten Qredits is, zodra zij dat wenst, bevoegd de hiervoor bedoelde kosten voor rekening van schuldenaar te voldoen. Vervroegde opeisbaarheid 5.1. Het krediet is direct opeisbaar en dient met lopende en eventueel achterstallige rente alsmede drie (3) maanden extra rente en eventuele boete te worden terugbetaald: a. bij niet nakoming door de schuldenaar van enige ver - plichting uit de akte of de voorwaarden, tenzij binnen acht (8) dagen na ingebrekestelling de verplichting alsnog is nagekomen; b. bij beslag op een goed van de schuldenaar, surséance van betaling van de schuldenaar of aanvraag daartoe, faillissement van de schuldenaar, toelating van de schuldenaar tot de wettelijke schuldsaneringsregeling en in alle andere gevallen waarin schuldenaar het vrije beheer over zijn vermogen verliest;

5 c. indien de schuldenaar boedelafstand doet of indien de schuldenaar zijn woonplaats heeft verlaten zonder voldoende orde op het bestuur of beheer van zijn vermogen te hebben gesteld; d. bij ontbinding van het huwelijk van schuldenaar en/of overlijden van de schuldenaar; e. indien na het verstrekken van het krediet blijkt dat de schuldenaar voor of bij het aangaan van de akte onjuiste gegevens heeft verstrekt of relevante gegevens ten aanzien van zijn persoon verborgen heeft gehouden; f. indien de overeenkomst van overlijdensrisicoverzekering behorende bij de akte nietig blijkt en/of de verzekeraar een uitkering doet op grond van de overeenkomst van overlijdensrisicoverzekering; g. indien de schuldenaar de afspraken die in het kader van de coaching gedurende de looptijd van de akte niet of niet naar behoren nakomt; h. indien niet of niet langer aan een of meer van de voorwaarden of bepalingen van de aan de schuldenaar uitgebrachte en door hem geaccepteerde offerte wordt voldaan;

6 i. indien Qredits grond heeft te vrezen dat de schuldenaar in de nakoming van zijn hiervoor genoemde verplichtingen tekort zal schieten; j. bij opzegging van de relatie tussen de schuldenaar en de Qredits; k. indien de schuldenaar haar bedrijfsactiviteiten staakt; l. indien de schuldenaar emigreert naar het buitenland; m. indien de schuldenaar is uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel; n. indien de rechtsvorm van de schuldenaar wijzigt; o. bij ontbinding van de vennootschap of rechtspersoon; p. bij verlies van de rechtspersoonlijkheid; q. bij beëindiging van de bevoegdheid van een of meerdere vertegenwoordiger van de rechtspersoon Bij opzegging of opeising van het krediet blijft de overeenkomst van kracht zolang de schuldenaar niet aan zijn/haar verplichtingen, uit welken hoofde ook, jegens Qredits heeft voldaan. Aflossing, boetevrije vervroegde aflossing 6.1. De schuldenaar is, een (1) jaar na kredietverstrekking, bevoegd naast de verplichte aflossingen het krediet vervroegd (algeheel of gedeeltelijk) af te lossen, met dien verstande dat de schuldenaar Qredits van dit voornemen tenminste een (1) maand tevoren schriftelijk in kennis moet stellen.

7 6.2. Indien de schuldenaar Qredits niet op de in artikel 6.1 omschreven wijze in kennis heeft gesteld van zijn voornemen, is de schuldenaar een vergoeding aan Qredits verschuldigd gelijk aan een (1) maand rente over het af te lossen bedrag Indien de schuldenaar binnen een (1) jaar na kredietverstrekking het krediet algeheel wenst af te lossen, is de schuldenaar een vergoeding aan Qredits verschuldigd. Deze vergoeding is één (1) jaar rente over de oorspronkelijke hoofdsom op basis van het overeengekomen rentepercentage verminderd met de tot dan toe reeds betaalde rente Gedeeltelijke aflossing(en) binnen een (1) jaar na krediet - verstrekking is niet mogelijk Voor het geval na overlijden van de schuldenaar de verzekeraar een uitkering doet op grond van de overeenkomst van overlijdensrisico-verzekering die niet toereikend mocht blijken te zijn om de restantschuld volledig af te lossen, kan de restantschuld, na verrekening van de uitkering, aan de rechtsopvolgers onder algemene titel van schuldenaar worden kwijtgescholden, indien daartoe, zulks ter uitsluitende beoordeling van Qredits, aanleiding mocht bestaan.

8 Meerdere schuldenaren/hoofdelijke verbondenheid 7.1. Bij een krediet aan twee of meer schuldenaren, ongeacht of de schuldenaren natuurlijke personen dan wel rechtspersonen zijn, zijn de schuldenaren hoofdelijk verbonden voor de nakoming van alle verbintenissen voortvloeiend uit de akte en/of deze voorwaarden Bij een krediet aan een rechtspersoon dient de bestuurder van die rechtspersoon zich ten opzichte van Qredits hoofdelijk te verbinden voor de nakoming van alle verbintenissen voortvloeiend uit de akte en/of deze voorwaarden. Betalingen 8.1. Alle betalingen geschieden in Euro s zonder enige aftrek, compensatie of kosten voor Qredits op de wijze zoals door Qredits is aangegeven in de akte Betalingen zullen worden gerekend allereerst te zijn gedaan ter voldoening aan de verplichting tot betaling van de verschuldigde rente en vervolgens van de aflossing van het krediet Schuldenaar is verplicht in de akte volmacht te verlenen aan Qredits tot het incasseren van de verschuldigde bedragen uit hoofde van de akte van een rekening die door de schuldenaar wordt gehouden bij een in Nederland gevestigde bankinstelling.

9 8.4. De schuldenaar is, in geval van te late betaling van enig door hem, krachtens de akte en de daarop van toepassing zijnde voorwaarden, verschuldigd bedrag, naast de rente en de overige vergoedingen, over het te laat betaalde bedrag een direct opeisbare boete van maximaal vijftig euro ( 50,=) verschuldigd per geconstateerd geval van te late betaling. Mededelingsplicht 9.1. De schuldenaar is verplicht Qredits terstond schriftelijk in kennis te stellen van zijn aanvraag tot faillissement, aanvraag tot het verkrijgen van surséance van betaling, aanvraag tot toelating tot de wettelijke schuldsanering, boedelafstand of ontbinding van enige huwelijksgoederengemeenschap, waarin de schuldenaar mocht zijn gehuwd, ontbinding of wijziging van het samenlevingscontract alsmede van alle voorvallen, welke voor Qredits in verband met het verleende krediet van belang kunnen zijn De schuldenaar dient Qredits mee te delen naar welk adres de voor schuldenaar bestemde stukken gezonden dienen te worden. Adreswijzigingen dient de schuldenaar schriftelijk aan Qredits mee te delen.

10 9.3. Bij wijziging en/of beëindiging van de eenmanszaak, vennootschap of rechtspersoon en/of vertegenwoordiging daarvan is de schuldenaar verplicht deze wijziging of beëindiging schriftelijk aan Qredits mee te delen, ongeacht of inschrijving daarvan in de daartoe bestemde openbare registers heeft plaatsgevonden, bij gebreke waarvan die wijziging of intrekking niet aan Qredits kan worden tegengeworpen. Overdracht De schuldenaar verbindt zich te allen tijde zijn medewerking te verlenen indien Qredits haar rechten uit de akte aan derden wenst over te dragen en verbindt zich tevens een dergelijke overdracht zonder enig voorbehoud te zullen erkennen, zonder dat dit zal leiden tot enige beperking in de uitoefening van de rechten van Qredits voortvloeiende uit de akte. Zekerheidstelling De schuldenaar is verplicht door middel van een stille verpanding van de activa, behorende tot zijn onderneming, zekerheid te stellen voor de nakoming van zijn verplichtingen uit de leningovereenkomst jegens Qredits Is die gestelde zekerheid onvoldoende geworden dan is de schuldenaar verplicht desgevraagd die zekerheid aan te vullen of te vervangen.

11 11.3. Een verzoek als bedoeld in artikel 11.2 dient schriftelijk te geschieden en de reden van het verzoek te vermelden De omvang van de gevraagde zekerheid dient in redelijke verhouding te staan tot het beloop van de verplichtingen van de schuldenaar. Polissen als onderpand Indien tot meerdere zekerheid aan Qredits zijn verpand rechten voorvloeiende uit overeenkomsten van levens- en/of arbeidsongeschiktheids-, overlijdensrisico- en/of ongevallenverzekering, geldt onder meer het volgende; a. de verzekering(en) moet(en) tenminste gedurende de looptijd van de lening, ook als deze wordt verlengd, worden voortgezet en de premies dienen stipt op de vervaldagen te worden voldaan; b. Qredits is bevoegd achterstallige premies met eventuele rente voor rekening van schuldenaar te voldoen; c. Qredits is bevoegd zichzelf als begunstigde aan te wijzen en de polis te (her)belenen; d. de originele polis zal bij Qredits berusten en moet zo spoedig mogelijk aan haar ter hand worden gesteld; e. indien enige terzake van zodanige verzekering verschuldigde betaling, daaronder begrepen die van premie, niet tijdig geschiedt, is Qredits bevoegd tot opzegging en afkoop van

12 die verzekering en tot ontvangst van de afkoopwaarde ter betaling van de lening, tot en ten belope van het bedrag van de lening; Qredits is in zodanig geval voorts bevoegd met de verzekeraar - eventueel in afwijking van de polisvoorwaarden - overeen te komen, dat die verzekering ongewijzigd van kracht blijft, zolang de waarde van deze daarvoor toereikend is; f. zodra een uitkering terzake van zodanige verzekering opeisbaar wordt, is Qredits - ongeacht de al of niet opeisbaarheid van het krediet - bevoegd tot ontvangst van die uitkering ter betaling van de lening, tot en ten belope van het bedrag van het krediet; g. na betaling van het krediet zal de aanwijzing van Qredits als eerste begunstigde vervallen zijn, zonder dat een nadere rechtshandeling daartoe nodig is; h. ingeval van uitwinning van het pandrecht is Qredits bevoegd tot afkoop van de verzekering. Mededeling pandrecht Qredits is te allen tijde bevoegd van een pandrecht en de daaruit voortvloeiende bevoegdheden, ongeacht of dit van rechtswege bestaat of ten behoeve van Qredits is gevestigd, mededeling te doen aan ieder die het aangaat.

13 Controle bescheiden Indien Qredits constateert dat zij in bevestigingen, saldoopgaven, nota s of andere opgaven een fout of vergissing heeft gemaakt, is Qredits verplicht de schuldenaar daarvan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen De schuldenaar is verplicht de door Qredits aan hem gezonden bevestigingen, saldo-opgaven, nota s of andere opgaven terstond na ontvangst te controleren Voorts dient de schuldenaar te controleren of door of namens hem gegeven opdrachten door Qredits juist en volledig zijn uitgevoerd Bij constatering van een onjuistheid en/of onvolledigheid is de schuldenaar verplicht Qredits daarvan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen In de hiervoor bedoelde gevallen is Qredits verplicht om de door haar gemaakte fouten en/of vergissingen te herstellen. Goedkeuring bescheiden Indien de schuldenaar de inhoud van de bevestigingen, saldo-opgaven, nota s of andere opgaven van Qredits aan de schuldenaar niet heeft betwist binnen twaalf (12) maanden nadat die stukken redelijkerwijze geacht kunnen worden de schuldenaar te hebben bereikt, geldt de inhoud van die stukken als door de schuldenaar te zijn goedgekeurd.

14 15.2. Indien in dergelijke stukken rekenfouten voorkomen, is Qredits bevoegd en verplicht die rekenfouten te herstellen, ook nadat de in artikel 15.1 genoemde termijn van twaalf (12) maanden is verstreken. BKR Qredits meldt de akte bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel Naast het aanmelden van de akte heeft Qredits verder de verplichting op zich genomen een achterstand van meer dan zestig (60) dagen in de nakoming van de betalingsverplichtingen uit hoofde van de akte te melden bij BKR. Aansprakelijkheid van Qredits Qredits is aansprakelijk, indien een tekortkoming in de nakoming van een verplichting jegens de schuldenaar te wijten is aan haar schuld of krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt, onverminderd het elders in deze Algemene Voorwaarden bepaalde Voor zover dat niet reeds voortvloeit uit de wet, is Qredits in ieder geval niet aansprakelijk, indien een tekortkoming van Qredits het gevolg is van: internationale conflicten; gewelddadige of gewapende acties;

15 maatregelen van enige binnenlandse, buitenlandse of supranationale overheid; maatregelen van toezichthoudende instantie(s); boycotacties; arbeidsongeregeldheden bij derden of onder het eigen personeel; storingen in de elektriciteitvoorziening, in communicatieverbindingen of in apparatuur of programmatuur van Qredits of van derden Indien zich een omstandigheid als bedoeld in artikel 17.2 voordoet, zal Qredits - teneinde daaruit voor de schuldenaar voortvloeiende nadelige gevolgen te beperken - die maatregelen treffen die in redelijkheid van haar gevergd kunnen worden. Coaching/begeleiding Qredits aanvaardt onder geen enkele voorwaarde enige aansprakelijkheid voor eventuele schade van schuldenaar, voortvloeiend uit de door Qredits, in haar kredietofferte verplicht gestelde, en door schuldenaar met derden gesloten overeenkomst tot coaching/begeleiding.

16 Kredietverstrekking door Qredits op basis van samenwerkingsverbanden De in deze akte opgenomen algemene voorwaarden waaronder door Qredits krediet wordt verstrekt zijn eveneens en onverkort van toepassing op kredieten die door Qredits namens of in opdracht van een derde partij worden verstrekt. Wijziging voorwaarden Wijzigingen en/of aanvullingen op deze voorwaarden zullen niet van kracht worden dan na dertig (30) dagen nadat Qredits de schuldenaar schriftelijk in kennis heeft gesteld van die wijzigingen en/of aanvullingen Strijdigheid Bij eventuele strijdigheid tussen de bepalingen van de akte en deze voorwaarden prevaleert het bepaalde in de akte. Bedenktijd Schuldenaar heeft het recht binnen veertien (14) dagen na ondertekening van de akte de overeenkomst schriftelijk op te zeggen en het volledige kredietbedrag, inclusief afsluitkosten, terug te storten.

17 Slotbepaling Een niet rechtstreeks aan de wet ontleend(e), aan Qredits toekomend(e) recht of bevoegdheid houdt mede in een door schuldenaar aan Qredits verleende volmacht om de desbetreffende rechtshandelingen namens schuldenaar uit te oefenen of te verrichten, zoals het onderwerpen van geschillen aan arbitrage of bindend advies, het aangaan van dadingen, het innen van vorderingen in en buiten rechte en het geven van kwijting daar voor, alles voor rekening van schuldenaar. Deze volmacht is, tenzij de volmachtgever een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, een onherroepelijke en eindigt niet door de dood of onder curatele stelling van de volmachtgever-natuurlijk persoon casu quo de ontbinding van de volmachtgever rechtspersoon. Qredits is altijd bevoegd een aan haar verleende volmacht aan een ander te verlenen en op grond van die volmacht als wederpartij van de volmachtgever op te treden Het verlenen van een bevoegdheid aan Qredits geschiedt onder vrijwaring van Qredits door schuldenaar voor iedere aansprakelijkheid en schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van die bevoegdheid en houdt in, tenzij Qredits anders bepaalt, de herroeping van eerdere zodanige aan (een) ander(en) dan Qredits verleende volmacht(en) Het gebruik maken door Qredits van enige bevoegdheid laat onaangetast haar overige rechten en bevoegdheden.

18 23.4. Voor de tenuitvoerlegging en het behoud van de aan Qredits verleende, overgedragen en/of verpande rechten is zij bevoegd alle door haar nodig geoordeelde gerechtelijke en/of buitengerechtelijke maatregelen te nemen, met de desbetreffende schuldenaar dadingen, schikkingen of akkoorden aan te gaan en al datgene meer te verrichten hetgeen schuldenaar zelf zou(den) hebben kunne doen, indien hij/zij bedoelde rechten niet zou(den) hebben verleend of verpand Qredits is niet verplicht tot de uitoefening van aan haar verplichte rechten en is niet aansprakelijk voor de handhaving en/ of de niet (volledige) uitoefening van die rechten De betrekkingen tussen schuldenaar en Qredits blijven voorts, voorzover bij Algemene Bepalingen en/of de akte niet is afgeweken, onderworpen aan de Algemene Kredietvoorwaarden van Qredits. De Algemene Kredietvoorwaarden zijn op 21 februari 2012 gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Almelo onder nummer 6/2012

19

20 Postbus AH Almelo T 0900-Qredits of ( 0,55 per gesprek) F (0546) info@qredits.nl

Algemene bepalingen voor geldleningen NEF0408

Algemene bepalingen voor geldleningen NEF0408 NEF0408 Algemene bepalingen voor geldleningen Inhoudsopgave Begripsbepalingen.... 2 Algemeen.... 2 Het bedrag van de lening.... 2 De looptijd van de lening.... 2 Rentepercentage en rente... 3 De aflossing;

Nadere informatie

ACHTERSTELLINGSAKTE. Triodos Bank N.V. en Triodos Groenfonds N.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Kredietgever.

ACHTERSTELLINGSAKTE. Triodos Bank N.V. en Triodos Groenfonds N.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Kredietgever. ACHTERSTELLINGSAKTE DEZE ACHTERSTELLINGSAKTE WORDT AANGEGAAN DOOR: (1) Solarvation B.V., een besloten vennootschap statutair gevestigd te Lelystad, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet

Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet Doorlopend Krediet 1 1. Begrippen Kredietnemer: Kredietgever: Krediet: Kredietlimiet: De natuurlijke persoon of personen aan wie de kredietgever een lening heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bedrijfskredieten

Algemene voorwaarden bedrijfskredieten Algemene voorwaarden bedrijfskredieten 1. DEFINITIES Voorwaarden: deze algemene voorwaarden voor bedrijfskredieten; Yeaz/Kredietgever: Svea Credit B.V. handelend onder de naam Yeaz, inschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, OVEREENKOMST LENING ANNUÏTAIRE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN GELDLENING tussen [ ] en [ ] OVEREENKOMST VAN GELDLENING De ondergetekenden: 1 [ ] B.V., statutair gevestigd te ( ) [ ] en aldaar kantoorhoudende aan [ ], hierna te noemen: de "Geldgever",te

Nadere informatie

2.1. De Investeerders verstrekken hierbij een Lening aan Geldnemer en Geldnemer aanvaardt deze Lening.

2.1. De Investeerders verstrekken hierbij een Lening aan Geldnemer en Geldnemer aanvaardt deze Lening. OVEREENKOMST LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

ACHTERSTELLINGSAKTE. TPSolar Uden B.V. en Obton Solenergi Sommer C.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Schuldenaar;

ACHTERSTELLINGSAKTE. TPSolar Uden B.V. en Obton Solenergi Sommer C.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Schuldenaar; ACHTERSTELLINGSAKTE DEZE ACHTERSTELLINGSAKTE WORDT AANGEGAAN DOOR: (1) TPSolar Uden B.V., een besloten vennootschap statutair gevestigd te Lijnden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING Assurantie Service Jan van Veen OP HET TERREIN VAN Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Uitvaartverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, (Direct Ingaande) Lijfrenteverzekering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door De Nederlandse Pensioen Associatie,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser;

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; Voorbeeld pandakte De ondergetekenden: 1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; en 2. De besloten

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Opdracht: de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op grond waarvan diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Artikel 1 Definities 1. Zomerperspectief, ingeschreven bij K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 52501353 opdrachtnemer. 2. Contractant / opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Leningovereenkomst. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX

Leningovereenkomst. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX Leningovereenkomst LENINGNUMMER XX De ondergetekenden: A) BEDRIJF gevestigd te PLAATSNAAM, STRAAT NR, POSTCODE zoals bij HorecaCrowdfunding.nl geregistreerd onder cliëntnummer XX, Ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1/7 Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1. Begrippen In de kredietovereenkomst en in de algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd. Kredietnemer Kredietgever

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

1. Vos-Coaching, gevestigd te (8472 DK) Wolvege aan het adres Aurelia 41, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer

1. Vos-Coaching, gevestigd te (8472 DK) Wolvege aan het adres Aurelia 41, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer Algemene voorwaarden Vos-Coaching Artikel 1 - Definities, In deze overeenkomst wordt verstaan onder: 1. Vos-Coaching, gevestigd te (8472 DK) Wolvege aan het adres Aurelia 41, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE De ondergetekenden: 1. De Stichting DRENTSE ENERGIE ORGANISATIE, gevestigd te (9405 BJ) Assen aan de Westerbrink 1, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1 Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet 1. Begrippen Kredietnemer Kredietgever Krediet Kredietlimiet Jaarlijks kostenpercentage Totaal te betalen bedrag De natuurlijke persoon of personen aan wie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Denker BV 2. Opdrachtgever: Natuurlijke - of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht geeft om werkzaamheden te verrichten.

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

CONCEPT Investeringsovereenkomst

CONCEPT Investeringsovereenkomst CONCEPT Investeringsovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Horeca Crowdfunding Nederland B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoor houdende te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bergwijkstadspark B.V 28 november 2014

Algemene Voorwaarden Bergwijkstadspark B.V 28 november 2014 Algemene Voorwaarden Bergwijkstadspark B.V 28 november 2014 Deze Algemene Voorwaarden van Bergwijkstadspark B.V. zijn op 16 december 2014 gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam.. 1. Definities

Nadere informatie

Voorwaarden. MoneYou Doorlopend. Krediet

Voorwaarden. MoneYou Doorlopend. Krediet Voorwaarden MoneYou Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Algemeen 3 Voorwaarden MoneYou Doorlopend Krediet Voor de in deze voorwaarden bedoelde Producten gelden ook de Voorwaarden MoneYou. 1. Uitvoering kredietovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2015. Algemeen

Algemene voorwaarden 2015. Algemeen Algemene voorwaarden 2015 Algemeen Deze voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van daarmee in strijd zijnde voorwaarden van de opdrachtgever of de cliënt van toepassing in de verhouding

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen

Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen Polisvoorwaarden: MV-99-100 Algemene voorwaarden - Natura verzekeringen Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van de Ven Uitvaarten. A. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Van de Ven Uitvaarten een Overeenkomst sluit.

Algemene Voorwaarden Van de Ven Uitvaarten. A. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Van de Ven Uitvaarten een Overeenkomst sluit. Algemene Voorwaarden Van de Ven Uitvaarten Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Van de Ven Uitvaarten een

Nadere informatie

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT ADVISERING DOOR AUXILIUM FINANCIELE PLANNING EN PENSIOENADVIES B.V. OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN FINANCIELE PLANNING 1. ALGEMEEN. 1.1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect Algemene voorwaarden van incassobureau Credit Collect, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder adres Weena 737, 3013 AM Rotterdam. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf datum 1 februari

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101;

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101; INVESTERINGSOVEREENKOMST DE PARTIJEN: 1. Indien particuliere investeerder: Voorletters: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl:

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC De ondergetekenden: 1. De Stichting Parkmanagement Coevorden, gevestigd te Coevorden aan de Monierweg 12, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd en.

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd  en. Geachte Gast, Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd e-mailen. Met vriendelijke groet, Jur Jacobs CONTRACTVOORWAARDEN

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT Artikel 1 Algemeen 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen, van toepassing op alle aanbiedingen, aanvragen,

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning - OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende aan de, te (.), te dezer zake

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM. Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM. Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a.

Nadere informatie

4. Totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst

4. Totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN DE WATERKOETS 2014 maart 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: A. Diensten:De door de Waterkoets in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMEEN TOEPASSELIJKHEID. Artikel 1. Artikel 2.

Algemene voorwaarden ALGEMEEN TOEPASSELIJKHEID. Artikel 1. Artikel 2. Algemene voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Jan de Jong Administratie en Advies 2. Opdrachtgever: Natuurlijke - of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht geeft om werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Rederij Succes. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN REDERIJ SUCCES gevestigd te (3764 AZ) Soest aan de Grote Melmweg 35

Rederij Succes. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN REDERIJ SUCCES gevestigd te (3764 AZ) Soest aan de Grote Melmweg 35 Rederij Succes ALGEMENE VOORWAARDEN VAN REDERIJ SUCCES gevestigd te (3764 AZ) Soest aan de Grote Melmweg 35 Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 08023921 Definities. In deze

Nadere informatie

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V.

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V. ADVISERING VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 DEZE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN WAARBIJ

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BudgetNL te Amersfoort ALGEMEEN. Artikel 1.

Algemene voorwaarden BudgetNL te Amersfoort ALGEMEEN. Artikel 1. Algemene voorwaarden BudgetNL te Amersfoort ALGEMEEN Artikel 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: BudgetNL te Amersfoort ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58925392 2. Opdrachtgever: Natuurlijke

Nadere informatie

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer ALGEMENE VOORWAARDEN Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V. Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen.

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. 1. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op: - alle offertes, eventueel gezamenlijk

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Schuldbekentenis. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX

Schuldbekentenis. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX Schuldbekentenis LENINGNUMMER XX De ondergetekenden: A) BEDRIJF gevestigd te PLAATSNAAM, STRAAT NR, POSTCODE zoals bij HorecaCrowdfunding.nl geregistreerd onder cliëntnummer XX, Ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V. Pandomo Hypotheken B.V., hierna te noemen Pandomo, Pandomo Makelaars of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING

MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING Bijlage 3 MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING ONDERGETEKENDEN, 1. De Gemeente Oss, hierna te noemen de gemeente, krachtens de Mandaatregeling Dienst Gemeentebedrijven zoals vastgesteld bij besluit van het

Nadere informatie