Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland."

Transcriptie

1 Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - Sept- Okt 2009 Nico in Nederland Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland. 26 sept. kwam Nico op schiphol aan en ging naar zijn opvangezin. Nico ploft gelijk neer en gedraagt zich of hij er al jaren is. Nico voelt zich er helemaal thuis en met kinderen, andere honden kan hij prima overweg. Na thuiskomst van de vrijwiligers uit Turkije kregen ze een onaangename verassing. Hun eigen hond Rambo was doodziek en opgenomen in een dierenkliniek. Door deze ontwikkeling en het overlijden van hun tweede hond een aantal weken terug heeft het opvang gezin besloten om Nico te adopteren. Voor Nico is dit geweldig en heeft deze kanjer zijn gouden mandje gevonden. We zijn dolgelukkig om te weten dat Nico nu gelukkig kan zijn en een fijn leven heeft, Met Rambo gaat het gelukkig een stuk beter en hij is weer thuis.

2 4 okt Dierendag actie Voor de meeste dieren in Nederland is deze dag dolle pret. Een nieuw mandje, dekentje, een kluifje wat nieuw speelgoed en extra knuffels. De dieren in Spanje hebben dit allemaal niet en zij willen graag maar 1 ding en dat is elke dag een portie eten. Nu valt het niet altijd mee voor onze Spaanse collega s om goed voer voor de dieren te kopen. Ze ontvangen geen subsidie en zijn afhankelijk van donaties. Niet alleen voeren ze de dieren in het asiel maar ook een aantal zwerfhonden en kattenkolonies. Daarom speciaal voor dierendag aandacht voor ons voerproject. Voor 0.30 ct per dag kan een hond/kat zijn dagelijks portie voer krijgen. Voor slechts 9 euro kan een hond/ kat een maand lang eten.met deze dierendag actie willen we graag sparen voor voer en dit geld wordt overgemaakt naar Spanje waar ze eten voor de dieren van kunnen kopen. Geen speciale actie, niets luxe maar iets waar ze recht op hebben en dat is een goed gevuld maagje. Met uw hulp en steun kunnen we de dieren in Spanje ook een fijne dierendag(en) geven Wij de honden en katten willen iedereen bedanken voor hun donatie. 4 Nov. is 367,72 overgemaakt naar Chiripaina om voer voor de honden te kopen. In onze volgende nieuwsbrief zullen we de foto s plaatsen van het gekochte voer. Wij willen graag deze honden bliijven helpen zodat zij de juiste voeding krijgen. Als we genoeg geld bij elkaar gespaard hebben kopen we het voer in Spanje en laten dit bezorgen bij de organisaties. Op die manier wordt er geen geld verspild aan transportkosten en komt alles ten goede aan de honden. Wilt u ons hierbij helpen? Als u een donatie wilt doen kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekeningnr t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v Voerproject U kunt ook sponsor worden van het voerproject. Met een eigen gekozen bedrag kunt u maandelijks voer doneren en zo meehelpen dat het voerbakje van de honden gevuld wordt met goed voedsel. U wordt op de hoogte gehouden wanneer en hoeveel voer er naar de honden is gegaan. Meer informatie vindt u hierover op onze site bij voerproject

3 Sterilisatie project Een belangrijke manier om het aantal zwerfhonden terug te dringen is door ze te steriliseren. Door het sterilisatie project kan er een begin gemaakt worden met het terugdringen van de zwerfhonden. De hondenpopulatie blijft groeien en de sterfte onder puppy s is groot. Buiten op straat overleven zonder eten en in de kou is fataal voor de kleintjes. Een castratie kost voor een kleine hond 30,- en sterilisatie voor een kleine hond 60,- Het bedrag voor grotere honden ligt ongeveer 30 euro hoger. 3 okt - Dankzij een geweldig donatie aan ons sterilisatieproject van 210 euro kunnen een aantal honden geholpen worden. 7 okt - zijn Lira, Tipy, Golfo geholpen

4 Capitán gestolen uit asiel van Chiripaina Dit is Capitán in de conditie toen ze hem vonden op straat. Hij had schurft en was erg ondervoed. Capitán was van een jager en ze wilden deze jager aangeven maar volgens de Spaanse wet hadden ze hem dan terug moeten geven en daarom hebben ze dit niet gedaan.. Capitain hebben ze verstopt tot ze zijn microchip konden veranderen, hij is nu helemaal genezen en gecastreerd en met de microchip op hun naam. Capitán is erg afhankelijk van mensen. Ze hebben eerst geprobeerd om hem op het terrein te laten met de andere honden en ook al gaat hij goed met de andere honden om, hij klimt tegen de schutting op en erover omdat hij bij mensen wil zijn. Capitán is een jaar bij een vrijwilliger in huis geweest en verbleef sinds kort op de opvangplaats. We kregen een mail van Fatima -Chiripaina - dat fosterhond Capitán gestolen is. Toen ze bij de opvangplaats kwam was hij weg en hij moet tussen half 5 - half 7 gestolen zjin. Capitán is een zeer lieve, gehoorzame hond en was al een jaar bij Chiripaina. Wie Capitán meegenomen heeft weten ze niet. Ze hebben flyers gemaakt en ze hopen dat hij spoedig zal terugkeren naar de opvang. Zodra er nieuws is over Capitán zetten we het op de site.

5 Nieuwe 3 luik flyers voor Friends of Animals regio Friesland Uitgeverij de Dreef is een jong en dynamisch bedrijf met als doelstelling het uitgeven van periodieke en tijdloze folders, kranten, brochures en magazine's voor tal van (non) profit instellingen en organisaties. Zij bieden non/profit organisaties en instellingen de mogelijkheid om kosteloos hun promotie drukwerk te verspreiden. Inmiddels werken ze samen met diverse lokale en landelijke organisaties. Uitgevery de Dreef heeft ons benaderd en aangeboden om ons te helpen om flyers te laten drukken. Het is de bedoeling dat elke provincie zijn eigen 3 luik flyer krijgt. In de flyer komen een aantal bedrijven te staan die onze flyer sponsoren. Vorige week was het zover en de flyer voor regio Friesland is al klaar. Een geweldige mooie 3 luik is het geworden. We willen bij deze Uitgeverij de Dreef en de deelnemende bedrijven bedanken voor hun steun. Inmiddels zijn er al veel flyers verspreid in Friesland Uitgeverij De Dreef Bovenweg CB Muntendam HD Bedrijfsdiensten Zandzuigerstraat MV Almere T: F: Verbon Design Proostwetering 20s 3543 AE Utrecht T F E info@verbon.nl -

6 Voorbereidingen transport naar ABYDA Zaterdag 30 okt. waren Gabi, Nanja, Pim, Joke en Harriet in de opslag om de goederen uit te zoeken en de pallets op te bouwen. De foto's zijn zeer slecht. Op de één of andere manier is met het knippen wat mis gegaan, maar ook de slechte foto's willen we jullie niet onthouden. Joke, Pim en Gabi waren al voor negen uur in de opslag en toen Harriet kwam om half 11 (na 45 min omrijden ook nog met een routeplanner in de auto) hadden ze bijna al 1 pallet klaar Hondenvoer 610 kg - 14blik van 800 gr - 95 blik van 1250gr - 18 blik van 635 gr kuipjes hondenvoer á 85 gr. Katten kg brokken, 49 zakjes 156 gr. 538 blikjes à 400 gr en iets aan de 20 kg kuipjes vlees. Dit is bij benadering omdat het moeilijk tellen is als het ter plekke opgeteld en de pallets tegelijkertijd opgebouwd moeten worden. Voerbakken, snacks, vlooienbanden, botjes en kluiven, 34 zachte fleece dekentjes voor de katten, anti vlo middelen, 40 nieuwe isolerende kleedjes, handdoeken, lakens, gebreide en genaaide hondenjasjes van de vrijwilligers, tondeuses, medicatie, celstofmatjes, speelgoed, schoonmaakmiddel,kattenkrabpalen, transportkoffertjes, benchen en variakennels enz enz. Het was hard werken maar het is geweldig dat er zoveel goederen naar de honden en katten gaan van ABYDA. Alle 8 pallets klaar voor vertrek op 9 nov naar Spanje Wij bedanken Gabi, Nanja en Pim dat ze geholpen hebben om de pallets op te bouwen en alle lieve verzamelpunten willen we bedanken voor het halen/brengen van al deze donaties. Alle lieve mensen die dit gedoneerd hebben willen we ook bedanken en uiteraard ook namens de honden en katten die dankzij al deze donaties een beter leven krijgen.

7 Project Chiripaina Help de honden van Chiripaina aan een beter leven. De situatie van de honden van Chiripaina is hartverscheurend. Na een bloedhete zomer waar de honden geen schaduw hadden en het in de zelfgemaakte hokken bijna aflegden omdat het er een complete sauna was, komt nu de ijskoude winter aan. Het gaat voor deze honden een erg zware tijd worden in deze leefsituatie. In hokken opgebouwd van open pallets. Afgedekt met oude lappen en stukken plastic om regen, kou en wind zoveel mogelijk tegen te houden. Is het niet diep triest dat de honden hierin moeten verblijven? Deze opvang is er het allerergst aan toe. Tot overmaat van ramp is daar ingebroken en is Capitán gestolen, een hond die al een jaar bij hen verbleef en dankzij de goede zorgen van de vrijwilligers weer zo goed opgeknapt was. Dezelfde dag hebben ze nogmaals geprobeerd in te breken, gelukkig zijn er niet nog meer honden gestolen. Er moet in deze opvang heel wat gebeuren maar doordat er nu 2x ingebroken is moeten we zorgen dat de honden nu eerst een veiliger, warmere en droge plaats krijgen. De oplossing zou zijn om de honden over te plaatsen naar het voormalig dodingscentrum die men van de gemeente heeft gekregen. Alleen is er hier nog geen ruimte voor de honden en de kennels zitten vol. Om de honden te plaatsen moeten de uitloopruimtes door traliewerk in vieren gedeeld worden en er moeten dichte schuilhokken gebouwd worden van isolatie- en golfplaten willen ze de honden daar onderbrengen. Hoe graag Chiripaina dit ook wil doen, want niet alleen hun verslagenheid is groot na de diefstal van Capitan, maar ook houden ze elke winter hun hart vast of de dieren het wel overleven. Ze willen het zo graag anders maar hebben er het geld niet voor. Het beetje geld wat er is wordt hondenvoer van gekocht en ook dit gaat niet altijd even makkelijk.

8 Wij kunnen toch niet toekijken hoe deze dieren verkleumen in de winter en niet fatsoenlijk kunnen schuilen tegen de kou, wind en regen. Ons doel is zorgen dat de honden een warm en veilig onderkomen krijgen door geld in te zamelen zodat er materiaal gekocht kan worden om dit voor de dieren te realiseren. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt het materiaal voor de afscheidingen en hokken in Spanje gekocht. Het complete project kost 2000,- Deze dieren verdienen een veilig onderkomen en onze steun. Wij hopen dat we, opnieuw, mogen rekenen op de financiële steun van talloze lieve dierenvrienden om het leven van deze honden te verbeteren en veilig te stellen. Dankzij een anonieme schenker kan uw donatie verdubbeld worden!!! Iedere euro die u doneert wordt door een anonieme schenker met 50% verhoogd. Zou u een donatie van 5,00 storten dan ontvangen wij 7,50 Bij een donatie van 10,00 wordt hier 15,00 van gemaakt. Dit loopt tot eind dec. Mogen we op u rekenen? Elke euro is meegenomen. Bedankt namens alle dieren Bankrekening ten name van Friends of Animals te Vledder Als u een donatie stort, wilt u er dan bij vermelden: kerst-aktie Uiteraard zullen we U via de website op de hoogte houden van de donaties. Stand 6 nov - 150,00 Met de 50 % verhoging is de stand 225,00

9 Chiripaina - In memorium Tula Tula is aangevallen door de andere honden en ze mocht dit niet overleven. Fatima gaat nu 4 á 5 keer per dag heen om de honden in kleinere groepjes buiten te laten, een andere oplossing is er niet. De noodzaak om de honden in kleinere groepen uit te kunnen laten lopen, blijkt maar weer. Het project om vier uitloopruimtes voor de honden te maken kwam voor Tula te laat. Lieve mensen help ons mee met dit project zodat er niet nog meer honden de dupe worden. Spaarblik op uw balie? Heeft u een plaatsje in uw winkel, bedrijf, kantoor, school? Of weet u een andere plaatsje? Wij zouden het fijn vinden als wij een collectebus bij u in de winkel, bedrijf, praktijk enz mogen plaatsen. Hoe gaat het in zijn werk: U ontvangt een spaarblik die is voorzien van een nummer, u plaatst dit blik op uw balie/toonbank. Zodra het blik vol is kunt u contact opnemen met Harriët en het spaarblik wordt omgeruild. Het geld wordt geteld en op de bankrekening van F.o.A gestort en u ontvangt een mail met het bedrag wat in het spaarblik zat. De bijdragen van de spaarblikken zullen ook op de site vermeld worden en in onze nieuwsbrief. De gehele opbrengst van de spaarblikken komt ten goede aan de honden en katten. Mogen wij bij u ook een collectebus neerzetten? Neem dan contact met ons op - info@friendsofanimals.nl Onze spaarblikken staan bij de volgende bedrijven/winkels/praktijken: Animal - Service - Dronten Antiekzolder - Tricht Dierenkliniek Oudorp - Alkmaar Dierenspeciaalzaak Wout van de Slik - s'gravendeel Dierenspeciaalzaak van Zonneveld - De Bilt Dierenvreugd - Vianen Discus Fauna Centrum - Alkmaar Dobey - Puttershoek Fysio Hintham - Rosmalen Pets Place - Nieuwegein Pets Place - Alkmaar

10 Financiële donaties inkomsten en uitgaven Sept Fosterhonden Voerprojecten 65,- Webwinkel 41,20 Overige donaties 555,35 Okt. Voerproject 103,- Fosterhonden 365,- CD actie Ferry 20,- Sterilisatieproject 210,- Adoptie Nico 235,- Overige donaties 507,50 Uitgaven/overboekingen Sept Chiripaina 187,31- ABYDA 585,- Voerbakken voor voeropslag 145,- Catshelter Marmaris in Turkijke - voer voor Nico 100,- Okt Bankkosten t/m ,97 "Gewoon" Ferry neemt 2 cd's op voor Friends of Animals Ferry onze verzamelpunt in Tilburg zamelt niet alleen spullen voor de dieren in maar zingt ook de sterren van de hemel. Voor Friends of Animals heeft hij 2 cd's opgenomen, De cd * Rondje Hollands Goud * en de cd * Verlangens * Alle kosten heeft Ferry voor zijn rekening genomen en de gehele opbrengst van de cd's gaat naar F.o.A. en uiteraard gaat dit naar de dieren. De cd's zijn 10 euro per stuk (excl porto) fragmenten kunt u beluisteren via onze website. Wij bedanken iedereen voor de steun en hulp die wij mogen ontvangen. Hartelijk dank ook namens de dieren. Help ons mee door deze nieuwsbrief naar mensen te sturen die geven om dieren. info@friendsofanimals.nl

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject Nieuwsbrief 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond Maart April 2010 Hallo iedereen Hier is hij dan de nieuwsbrief van de maanden maart en april. Er is deze maanden weer veel

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas.

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas. Nieuwsbrief Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas. Sept Okt 2010 Onze 2 maandelijkse nieuwsbrief gaat nu maandelijks verschijnen. Word sponsor van het voerproject

Nadere informatie

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor Friends of Animals Maart 2013 Donatie Intratuin Rhoon We hebben een mega donatie mogen ontvangen van de Intratuin in Rhoon. Maar liefst 500 kg voer voor de honden en katten. Een ongelofelijke donatie waar

Nadere informatie

Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda.

Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda. Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - Mei 2009 Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda. De 480 kg kattenvoer en 40 kilo hondenvoer die door verhuisbedrijf De Haan naar Malaga is meegenomen,

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara Nieuwsbrief Het verhaal van Baccara Mei - Juni 2010 Hier is de nieuwsbrief van mei en juni. Ook in de afgelopen twee maanden is er weer veel voor de dieren gedaan. Zo heeft het asiel van Chiripaina overkappingen

Nadere informatie

Friends of Animals stelt zich voor

Friends of Animals stelt zich voor Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - April 2009 Friends of Animals stelt zich voor Friends of Animals is een vereniging opgericht in maart 2009. We werken samen met een aantal organisaties in Spanje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te Lieve mensen, Bij deze stuurt dierenadopties.nl U de tweede nieuwsbrief waarin wij U op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze foundation. Wij hopen U op deze manier een goed beeld

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

Sponsorloop Marathon New York

Sponsorloop Marathon New York Nieuwsbrief Oktober 2009 Jaargang 2, nr 7 Sponsorloop Marathon New York Het is bijna zover! Over een paar weken pakken wij het vliegtuig om op 1 november 2009 deel te nemen aan de jaarlijkse, befaamde

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Januari 2011

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Januari 2011 Nieuwsbrief 12 januari - Sara van Masquechuchos moest geopereerd worden want ze had een grote bult op haar buik, ze werd met deze operatie ook gelijk gesteriliseerd Januari 2011 Lieve mensen het jaar 2011

Nadere informatie

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes.

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes. Hondjes Het is stil rondom de adopties van hondjes zoals Polke, Pusia en Smyk. Ze verblijven alweer enige tijd bij gastgezinnen. Voor hen is helaas nog steeds geen belangstelling terwijl het geweldige

Nadere informatie

Voorjaars50%actie: update

Voorjaars50%actie: update Friends of Animals Nieuwsbrief verstuurd in augustus 2012 Voorjaars50%actie: update Even een korte update naar aanleiding van de voorjaas50%actie in onze vorige nieuwsbrief. Khatucai blijft druk bezig

Nadere informatie

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar.

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar. Friends of Animals December 2012 Wij willen graag iedereen bedanken Lieve mensen het jaar 2012 is al weer voorbij. Een jaar waar we veel voor de dieren hebben mogen doen dankzij uw hulp en steun. Zonder

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2014 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS Hij heeft even op zich laten wachten, maar hier dan toch de nieuwsbrief van Friends of Animals. We kunnen gelijk geweldig nieuws met jullie delen en dat is dat

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen In maart 2010 hebben wij Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) opgericht. Stichting SZR is zowel actief in Nederland

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Het zit er weer op! Drie dagen lang alleen maar honden en katten gesteriliseerd! In totaal hebben we 283 honden en 24 katten gesteriliseerd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 Stichting SIS Steun in Spaanse asielen Dit is de eerste nieuwsbrief van Stichting S.I.S. Met de nieuwsbrief willen wij u extra informatie geven over het door ons ondersteunde

Nadere informatie

Friends of Animals. Noodoproep van Chiripaina. Januari 2013

Friends of Animals. Noodoproep van Chiripaina. Januari 2013 Friends of Animals Januari 2013 Noodoproep van Chiripaina Chiripaina deed op 22 jan een sos oproep en vroeg ons allen om hulp. Ze hadden op dat moment 84 honden in het asiel en ze hadden dringend voer

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015 NIEUWSBRIEF December 2015 Nieuw in de opvang Hond van de maand: Pauline December adoptie rit HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem maar

Nadere informatie

Friends of Animals. Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt. Geen vooruitgang nog bij Peper. Nieuwsbrief verstuurd in november 2012

Friends of Animals. Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt. Geen vooruitgang nog bij Peper. Nieuwsbrief verstuurd in november 2012 Friends of Animals Nieuwsbrief verstuurd in november 2012 Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt Van een tuincentrum hadden we grote, stevige plastic platen gekregen die we naar Spanje hebben verzonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS Wegens de vakantie periode zijn de nieuwsbrieven juni en juli samengevoegd HULP GEVRAAGD VOOR CANIS Y FELIS - Nieuwe opvang Op 28 juni kregen we een mail Canis

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober 2014 Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Wij zijn Joséphine, Joke, Linda en Jet van Dierensteun La Vida. Het is fantastisch

Nadere informatie

Asiel PAKITO. Jaarverslag 2012. 1 Rabobankrekening 11.67.20.751. Stichting Breda Helpt Hunedoara te Breda, onder vermelding: Asiel PAKITO

Asiel PAKITO. Jaarverslag 2012. 1 Rabobankrekening 11.67.20.751. Stichting Breda Helpt Hunedoara te Breda, onder vermelding: Asiel PAKITO Asiel PAKITO Jaarverslag 2012 1 Inhoudsopgave Verslag 2012 Voorwoord 4 - Samenvatting. 5 - Problemen en oplossingen 6 - Vooruitzichten.. 9 Jaarrekening 2012 - Balans per 31 december 2012, algemene toelichting

Nadere informatie

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van 5 honden. Gelukkig hebben ze wel een poosje mogen genieten van een thuis.

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van 5 honden. Gelukkig hebben ze wel een poosje mogen genieten van een thuis. Jaarverslag 2014. In het jaar 2014 zijn er weer mooie dingen tot stand gekomen. Er zijn 2 tripjes naar Polen geweest en tevens hebben vrijwilligers van de Stichting Vagabond-Pets op de terugweg vanuit

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen. Aug-sept-okt 2011. Hallo Iedereen,

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen. Aug-sept-okt 2011. Hallo Iedereen, Nieuwsbrief Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen Aug-sept-okt 2011 Hallo Iedereen, Deze keer een nieuwsbrief van de afgelopen 3 maanden. In deze maanden kwam weer veel dierenleed

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie

Stichting ActieZwerfhonden Istanbul

Stichting ActieZwerfhonden Istanbul Stichting ActieZwerfhonden Istanbul Onze collega Jacobien Vegter zet zich al jaren in als vrijwilliger voor Stichting ActieZwerfhonden. Doelstelling van ActieZwerfhonden is onder andere het organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015 NIEUWSBRIEF JULI 2015 Nieuw in de opvang Nederland: Nora ( Gabriella) Hond van de maand: Arnold HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem

Nadere informatie

Vrienden van Canilos,

Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief oktober 2013 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Verslag van het werkbezoek aan Lesbos. Update educatieproject. Paula live op twee radio stations.

Nadere informatie

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Roemenië. Oktober Bacău

Roemenië. Oktober Bacău Van 19 oktober 2016 tot en met 28 oktober 2016 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 Vrienden van Canilos, Omdat er veel dingen zijn die recent hebben plaatsgevonden willen we jullie graag tussentijds informeren over de laatste actualiteiten. Hier is de

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2015 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Update resultaten op Lesbos.

Update resultaten op Lesbos. Nieuwsbrief april 2015 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Update resultaten op Lesbos. Educatie programma op Limnos en Chios. Bezoek aan kringloopwinkel Wawollie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 23 september bestaat SZA 1 jaar! Ik wil persoonlijk alle vrijwilligers, donateurs, sponsors en mensen/ bedrijven waarmee we samenwerken

Nadere informatie

Roemenië. Augustus Bacău

Roemenië. Augustus Bacău Van 17 augustus 2017 tot en met 30 augustus 2017 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 De sterilisatiemarathon in Baciu zit er op. 358 katten en honden gecastreerd! De exacte gegevens: 295 honden en 63 katten. Ongelofelijk

Nadere informatie

Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011. Baten

Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011. Baten Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011 Baten Bijdrage vrienden en verkoop T-shirts 1 13.184,30 12.196,00 12.300,19 Donaties tbv SHKD 2 785,00 5.296,45 4.022,51 Donaties voer Atakoy/Sefakoy

Nadere informatie

DIERENTAAL Maart 2011

DIERENTAAL Maart 2011 Beste Dierenvrienden, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met deze keer weer veel verhalen. - Naamloos krijgt naam - Een bijzondere Belg - Beatle Hummer -Groot onderhoud - Nieuw op de website - Adopteer

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2021 Inhouds opgave: Voorwoord. Hoofdstuk 1: Oprichting Stichting DOG Nederland Hoofdstuk 2: De organisatie Hoofdstuk 3: Visie, missie en ambities Hoofdstuk 4: Korte termijn doel Hoofdstuk

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lente 2015

Nieuwsbrief Lente 2015 LOVING RESCUED ANIMALS vzw Afgekort : LoReA vzw Http://lovingrescuedanimals.weebly.com Nieuwsbrief Lente 2015 Vorig jaar hebben terug vele hondjes en enkele katten een goede thuis gevonden, maar er zijn

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw 38 2408 LV Alphen aan den Rijn JAARVERSLAG 2018 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2018 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 7 Winst en Verliesrekening 8 Toelichting 9

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Terwijl ik dit schrijf gaat buiten de zon langzaam onder. Hoewel het al november is genieten we nog steeds van heerlijk herfstweer. s Morgens en s avonds kan het best

Nadere informatie

ACTIE. GALGO SAVENews. Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina

ACTIE. GALGO SAVENews. Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina GALGO SAVENews N 3-Maart 2012 ACTIE Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina Een steen voor de muur van het asiel van Chiripaina in Guareña, Estremadura.

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets Nieuwsbrief nummer 1, 5 februari 2015. Beste volgers, Met trots mail ik jullie hierbij mijn 1 e nieuwsbrief ter voorbereiding op mijn avontuur. Op 4 juni aanstaande ga ik samen met Dennis van Berkel en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2011

Nieuwsbrief Februari 2011 Nieuwsbrief Februari 2011 Eindelijk is hij er dan onze 1 e nieuwsbrief. In de eerste 3 jaar van ons bestaan is er teveel gebeurd om allemaal op te schrijven maar in deze nieuwsbrief stellen wij ons voor

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum maandag 3 november 2014 Jaargang 8, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

LOVING RESCUED ANIMALS vzw. ONZE 1e NIEUWSBRIEF

LOVING RESCUED ANIMALS vzw. ONZE 1e NIEUWSBRIEF LOVING RESCUED ANIMALS vzw Afgekort : LoReA vzw ONZE 1e NIEUWSBRIEF In 2012 zijn wij via de Stichting Foster a Dog begonnen met het helpen van de zwerfdieren in Spanje. Daaruit bleek dat helpen alleen

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Canilos moet een geweldige bestuurder missen en de kettinghonden op Lesbos een voorvechtster voor de goede zaak. Vrienden van Canilos,

Canilos moet een geweldige bestuurder missen en de kettinghonden op Lesbos een voorvechtster voor de goede zaak. Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief april 2013 In memoriam Het bestuur van Canilos heeft met groot verdriet kennis genomen van het overlijden van onze secretaris Annet Habets, op 26 maart 2013. Annet was één van de oprichters

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Happy Dogs of Romania

Jaarverslag Stichting Happy Dogs of Romania -2- Voorwoord Voor u ligt het van de. Het jaar 2014 stond vooral in het teken van de officiële oprichting van de Stichting per 21 mei 2014. Maar het jaar 2014 stond ook in het teken van het bevorderen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani Financieel jaarverslag van Stichting Kalyani 2016 Inhoud opgave Pagina 1-2 Algemene Financiën 2016 Pagina 3-4 Toelichting Financieel verslag Pagina 5 Toekomstverwachting Financieel verslag van de Penningmeester

Nadere informatie

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 Met deze Nieuwsbrief informeren we al onze sponsors en belangstellenden over de actuele stand van zaken van de. In onze vorige nieuwsbrief moesten we melden dat het financieel

Nadere informatie

SPREEKBEURT INFORMATIE

SPREEKBEURT INFORMATIE SPREEKBEURT INFORMATIE Wie is Stichting DierenLot? Heel veel dieren hebben het niet best en leiden een beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken...soms ernstig mishandeld..of

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal PrO -weekkrant Week 47 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 18-24 november 2013 Eenvoudig Communiceren Meer mensen moeite met taal Foto: ANP Foto: Shutterstock Stichting Lezen en Schrijven

Nadere informatie

Jaarrekening stichting Djimba 2012

Jaarrekening stichting Djimba 2012 Jaarrekening stichting Djimba 2012 Stichting Dj-Imba Oprichting oktober 2010 Liquide middelen 31-12-2012 31-12-2011 Kas 111 378 Bank 1.282 1.076 Spaarrekening 6.257 5.178 R/c Voorzitter 319 1.337- Vlottende

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood

Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood Inhoudsopgave Pagina 2 - Doel van de stichting en hoofdlijnen beleidsplan; Pagina 6 - Bestuur en beloningsbeleid; Pagina 7 - Verslag van activiteiten; Pagina 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2017

Nieuwsbrief. Oktober 2017 Beste stichting SAAC cliënten, Nieuwsbrief Oktober 2017 Het is al weer enige tijd geleden dat wij een nieuwsbrief hebben uitgebracht. Vanaf nu zullen wij twee keer per jaar een nieuwsbrief uitbrengen.

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

Roemenië. Augustus Bacău

Roemenië. Augustus Bacău Van 17 augustus 2016 tot en met 30 augustus 2016 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Bruin &Wit Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Mireille de Vries - Numbi A mani zit nog even bij haar papa. Ze hebben net twee geweldige vakantieweken met elkaar doorgebracht. Ze zijn tien dagen naar Afrika

Nadere informatie

Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 29 augustus 2012.

Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 29 augustus 2012. JAARVERSLAG 2011 Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 29 augustus 2012. Pagina 1 of 14 INHOUD Bestuursverslag 2011 Algemeen en doelstelling 3 Activiteitenverslag 2011 4 Jaarrekening

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 van Stichting Dierennood

Jaarverslag 2013 van Stichting Dierennood Jaarverslag 2013 van Stichting Dierennood 1 Inhoudsopgave Pagina 2 - Doel van de stichting en hoofdlijnen beleidsplan; Pagina 9 - Bestuur en beloningsbeleid; Pagina 10 - Verslag van activiteiten; Pagina

Nadere informatie

Of kijk op de site van www.pootjes.org bij konijnen en lezingen voor meer informatie.

Of kijk op de site van www.pootjes.org bij konijnen en lezingen voor meer informatie. & POOTJES NIEUWSBRIEF DOKS & POOTJES maart 2012 Jaargang 1, nummer 1 Hondentrimsalon DOKS Hinke Vlasma mr. J.P. Miedemastr. 50 9103NG Dokkum 06-47871226 doks@live.nl www.trimsalondoks.nl Even voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Zoals velen van jullie inmiddels weten, is Pilar onlangs overleden. Hier volgt het in memoriam zoals het ook op de website staat:

Zoals velen van jullie inmiddels weten, is Pilar onlangs overleden. Hier volgt het in memoriam zoals het ook op de website staat: Adelante-honden, p/a Lorentzkade 152, 2014 CD Haarlem Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 34300454 Postbankrekening nummer 5447302 t.n.v. St. Adelante-Honden, Haarlem T. 023-5243544 E.

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05.

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Jaarverslag 2014 Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl Bestuur: Lennert Onvlee Evert v. Herwijnen Tine de Bruin Inhoud Inleiding... 3 Activiteiten... 4 Acties in

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Stichting Save The Moonbears

Stichting Save The Moonbears Jaarverslag 2015 Stichting Save The Moonbears Verslag Stichting Save The Moonbears Dierenwelzijnsorganisatie Stichting Save The Moonbears Heeft ten doel het werven van fondsen voor - en het ondersteunen

Nadere informatie

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta Gelukkig... hebben we van niemand een mail ontvangen met de vraag of we nog wel iets aan het doen zijn, hier in Peru. Want het duurde even. Maar hier zijn we dan weer met een update over de moestuinen,

Nadere informatie

Veel gedaan in november in kisumu.

Veel gedaan in november in kisumu. DEC. 2011! NIEUWSBRIEF! STICHTING UHUSIANO WA!!! WATOTO FOUNDATION UWWF WENST U EEN HEEL GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR!! Veel gedaan in november in kisumu. Leontine is samen met haar man in Kisumu geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief SterilizeDogs

Nieuwsbrief SterilizeDogs Nieuwsbrief SterilizeDogs NR 4 In dit nummer: Voorwoord van het bestuur Project Ploiești Steun aan Ploiești De oude man uit het dorp Papito reis: een troostrijke ontmoeting Verbandspullen Halsbanden en

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011 Stichting JAARVERSLAG 2011 dd 13-02-2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Doel van de stichting... 4 Werkwijze... 4 Locatie... 4 Bestuursverslag... 5 Bestuursvergaderingen... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Sponsorloop 31-10-2014

Sponsorloop 31-10-2014 1 NIEUWSBRIEF 5 31-10-2014 Sponsorloop Volgende week vrijdag 7 november houden wij, zoals wij eerder hebben bericht, een sponsorloop om geld in te zamelen voor het jubileum. Inmiddels zijn de sponsorformulieren

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update )

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update ) Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update 13-10-2018) 1. De organisatie kort en bondig 1.1 Wie we zijn Stichting Project Street Dogs Thailand is een Nederlandse Stichting die zich

Nadere informatie

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation.

JBCF; Jeannine en Billy's Children's Foundation. De stichting Bodhisattva steunt de projecten voor kinderen in nood in Cambodja, die door de heer Billy Barnaart zijn opgericht. Dit houdt in dat alle netto opbrengsten van de stichting die verkregen worden

Nadere informatie

Dieren in de winter. Kids for Animals winter spreekbeurt. Brrr. Honden

Dieren in de winter. Kids for Animals winter spreekbeurt. Brrr. Honden Dieren in de winter Brrr In de winter kun jij een lekkere warme trui aantrekken. Bij dieren werkt dit anders. Sommige kunnen heel goed tegen de kou, andere minder. Het ene dier krijgt een dikke vacht,

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

Stichting Animal Association International (Stichting AAI)

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Kamer van Koophandel : 41068562 RSIN: 816034655 Postadres: 'Roandale' Overboeicop 13 4145 NN Schoonrewoerd Contactgegevens: website: www.stichtingaai.nl

Nadere informatie

Aktie!!!! Nieuwsbrief Augustus 2013

Aktie!!!! Nieuwsbrief Augustus 2013 Nieuwsbrief Augustus 2013 Hier ben ik weer met de nieuwsbrief van de maand augustus! We zitten nog volop in de zomer dus het ontwormen en ontvlooien van uw hond of kat blijft zeer belangrijk. Aktie!!!!

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie