Artikel 1. Definities Coöperatie AB Vakwerk Groep u.a. en de aan haar gelieerde dochterondernemingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1. Definities Coöperatie AB Vakwerk Groep u.a. en de aan haar gelieerde dochterondernemingen"

Transcriptie

1

2 Artikel 1. Definities werkgever: werknemer: geregistreerde: personeelsdossier: personeelsregistratie: houder: beheerder/bewerker: Coöperatie AB Vakwerk Groep u.a. en de aan haar gelieerde dochterondernemingen elke man of vrouw die krachtens arbeidsovereenkomst arbeid verricht in de onderneming van werkgever degene van wie persoonsgegevens in het systeem zijn opgenomen alle noodzakelijke persoonsgegevens van de werknemer in relatie tot zijn dienstverband de samenhangende verzameling van de op de verschillende werknemers betrekking hebbende persoonsgegevens de werkgever a. afdeling beheer AB Vakwerk aan wie de houder de dagelijkse zorg voor de registratie heeft opgedragen; b. direct leidinggevende van de betreffende werknemer en afdeling P&O AB Vakwerk, aan wie de houder de dagelijkse zorg voor de registratie heeft opgedragen. Artikel 2. Doel van het systeem Het doel van de personeelsregistratie is de werkgever in staat te stellen te beschikken over gegevens van de werknemer teneinde: a. te kunnen voldoen aan zijn verplichtingen jegens de werknemer; b. gegevens te kunnen verstrekken aan instanties op grond van een wettelijke verplichting; c. te kunnen beoordelen of, en zo ja op welke wijze, de werknemer voldoet aan zijn verplichtingen jegens de werkgever; d. in het algemeen het personeelsbeleid naar behoren te kunnen voeren. Artikel 3. Welke gegevens 1. Van een persoonsgegeven is sprake als dit gegeven informatie verschaft over een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. 2. Bij de in artikel 1 genoemde werkgever gaat het om persoonsgegevens die in de bijgevoegde tabel 1 zijn opgenomen. 3. Naast de in de tabel 1 opgenomen gegevens kunnen ook andere gegevens worden opgenomen, welke opneming voortvloeit uit de wet of noodzakelijk is met het oog op de arbeidsplaats en geschiedt met toestemming van de werknemer. Artikel 4. Bronnen van gegevens 1. De onder artikel 2 genoemde persoonsgegevens worden zowel handmatig als geautomatiseerd verwerkt. 2. De in het systeem opgeslagen persoonsgegevens zijn bij voorkeur afkomstig van de geregistreerde zelf. 3. De gegevens worden verzameld, in het systeem ingebracht en actueel gehouden door de houder / bewerker.

3 Artikel 5. Gebruik van het systeem 1. De in het systeem opgenomen persoonsgegevens mogen uitsluitend worden gebruikt in het kader van de in artikel 2 genoemde doelstellingen. 2. Persoonsgegevens worden binnen het bedrijf van werkgever alleen verstrekt aan personen die zijn belast met de leiding van de werkzaamheden van de betrokken werknemer, de behandeling van, de salarisadministratie, de administratie betreffende aanspraken op uitkeringen in verband met de beëindiging van een dienstverband, de opleiding, de bedrijfsmedische zorg. Hierbij geldt in alle gevallen dat niet meer gegevens worden verstrekt dan noodzakelijk is voor het uitoefenen van de aan de orde zijnde taak. 3. Aan de Ondernemingsraad worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens verstrekt, bestemd voor het beoordelen en becommentariëren van het gevoerde personeelsbeleid. Tot individuele personen herleidbare gegevens worden uitsluitend aan de Ondernemingsraad verstrekt voor zover de betrokken geregistreerde daartoe schriftelijk toestemming hebben gegeven. 4. Aan derden worden behoudens het bepaalde in het vijfde lid uitsluitend gegevens uit de registratie verstrekt als een wettelijk voorschrift dat vereist of als dat voortvloeit uit de voor de betrokkene geldende arbeidsovereenkomst. In andere gevallen geschiedt gegevensverstrekking aan derden uitsluitend na schriftelijke toestemming van de betrokken werknemer. 5. Als de werknemer al dan niet tijdelijk te werk wordt gesteld bij een ander onderdeel van de organisatie waartoe de houder behoort, worden de noodzakelijke gegevens aan dat die werkgever overgedragen. 6. In alle andere gevallen is voor gegevensverstrekking vooraf schriftelijke instemming van de betrokken geregistreerde vereist. Artikel 6. Verwerking gegevens De verwerking van persoonsgegevens geschiedt zoveel mogelijk op anonieme basis en alleen voor zover de verwerking noodzakelijk is. Artikel 7. Vernietiging gegevens Persoonsgegevens worden uiterlijk 7 jaar na het beëindigen van het dienstverband vernietigd, tenzij er andere wettelijke bewaarplicht geldt. Artikel 8. Beveiliging 1. Rechtstreekse toegang tot de personeelsregistratie is voorbehouden aan de houder, de beheerder/bewerker en in diens opdracht de overige vaste medewerkers op de afdeling. 2. De houder draagt zorg voor de nodige voorzieningen ter beveiliging van de registratie tegen verlies of aantasting van de gegevens alsmede tegen onbevoegde kennisneming, wijziging of verstrekking daarvan. Hiertoe worden de volgende maatregelen getroffen: a. De kasten met persoonsdossiers worden afgesloten en zijn allen toegankelijk voor de medewerkers op locatie. b. De geautomatiseerde registratie is slechts toegankelijk voor bevoegden, die de beschikking hebben over een persoonlijk wachtwoord.

4 3. Gelijke plicht rust op de beheerder/bewerker, die de apparatuur en/of de geregistreerde gegevens onder zich heeft. Artikel 9. Informatieverstrekking aan werknemers 1. Alle werknemers worden geïnformeerd over de doelstellingen van het personeelsinformatiesysteem en de wijze waarop het gebruikt zal worden. Elke werknemer ontvangt daarbij individueel een exemplaar van dit reglement. 2. Werknemers die na inwerkingtreding van het systeem in dienst treden, worden eveneens op de hoogte gesteld van de doelstellingen en het gebruik van het systeem en ontvangen dit reglement. Artikel 10. Inzage- en correctierecht 1. Iedere werknemer heeft het recht bij een daartoe aangewezen medewerker op de afdeling kosteloos de over hem/haar opgeslagen gegevens in te zien. De werknemer heeft desgewenst ook inzage in de herkomst van de over hem/haar opgeslagen gegevens. 2. Ter verkrijging van inzage dient hij/zij een mondeling of schriftelijk verzoek in bij de beheerder. 3. Inzage wordt mogelijk gemaakt binnen één week na indiening van het verzoek daartoe. 4. Indien de werknemer constateert dat de opgenomen persoonsgegevens niet correct zijn, kan hij de onder lid 1 genoemde medewerker verzoeken de foutieve gegevens aan te passen of te verwijderen. 5. Een weigering tot correctie of verwijdering van door de werknemer aangegeven foutieve gegevens, wordt schriftelijk medegedeeld aan de werknemer en met redenen omkleed. Artikel 11. Calamiteiten De werkgever ontwerpt een regeling voor het vernietigen van de in het systeem opgeslagen gegevens in het geval van rellen, oorlog, of andere buitengewone omstandigheden die het gevaar meebrengen van gebruik door onbevoegden in strijd met het doel van de personeelsregistratie. Artikel 12. Inwerkingtreding Dit reglement is vastgesteld in het directieoverleg d.d en vervangt alle voorgaande versies.

5 Tabel 1 Persoonsgegevens Persoonsgegevens Status Doel Bevoegd in te zien Bevoegd te bewerken Intern / Extern Naam en voornaam Wettelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus Adres en woonplaats Wettelijk Idem Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus Geslacht Wettelijk Idem Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus Geboortedatum Wettelijk Idem Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus Nationaliteit Wettelijk Idem Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus BSN-nummer Wettelijk Afdrachten loonbelasting en sociale Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus premies Giro of bankrekeningnummer Noodzakelijk Uitbetaling salaris Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV / Fiscus / Bank Telefoonnummer Noodzakelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O Intern Functie en functieklasse Noodzakelijk Geven van leiding over Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O UWV werkzaamheden Arbeidsovereenkomst Wettelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV Parttime percentage Noodzakelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O UWV Loongegevens (salaris, vergoedingen en toeslagen) Wettelijk Afdrachten loonbelasting en sociale premies Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O UWV / Fiscus Loonbelastingverklaring Wettelijk Uitvoeren wet Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Fiscus Melding Dienstverband Wettelijk Uitvoeren wet Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Pensioenfonds Gegevens m.b.t. pensioen / vut Noodzakelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Pensioenfonds / Fiscus Gegevens m.b.t. ziektekostenverzekering Wettelijk Uitvoering wet en behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O Ziektekostenverzekeraar Gegevens mbt Spaarloonregeling Wettelijk Uitvoeren wet. Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Fiscus / Bank Verslagen functionering / beoordelingsgesprekken Noodzakelijk Geven van leiding Vestiging en P&O Vestiging en P&O Intern Gegevens van opdrachtgever mbt functioneren aldaar Noodzakelijk Geven van leiding en behandeling van Vestiging en P&O Vestiging en P&O Intern Urenregistratie / weekstaten Noodzakelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging Intern Mate en duur ziekteverzuim Noodzakelijk Geven van leiden en eventuele Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O UWV reïntegratie Gegevens opnemen vakantie Noodzakelijk Geven van leiding en behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O Arbodienst Ondanks dat alle zorgvuldigheid in acht is genomen, kan het zijn dat deze tabel niet volledig is en derhalve kunnen hieraan dan ook geen rechten worden ontleend.

6 Tabel 1 Persoonsgegevens Persoonsgegevens Status Doel Bevoegd in te zien Bevoegd te bewerken Intern / Extern Vorige werkgevers Noodzakelijk Behandeling Vestiging en P&O Vestiging en P&O Intern Gevolgde opleidingen / cursussen en subsidies daarvoor Noodzakelijk Behandeling en arbeidsomstandigheden Vestiging en P&O Vestiging en P&O Stosas / ESF / EVC Personeelsnummer Noodzakelijk Behandeling Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Intern Kopie ID-bewijs Wettelijk Uitvoering wet Vestiging, SA en P&O Vestiging en P&O evt. opdrachtgever Planning arbeidsplaats Noodzakelijk Geven van leiding over Vestiging en P&O Vestiging Intern werkzaamheden Gegevens gezinsleden Noodzakelijk Uitvoering arbeidsvoorwaarden Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Extern indien noodzakelijk werknemer m.b.t. arbeidsvoorwaarde Bedrijfsauto Wettelijk Uitvoeren wet Vestiging, SA en P&O Vestiging, SA en P&O Fiscus Ondanks dat alle zorgvuldigheid in acht is genomen, kan het zijn dat deze tabel niet volledig is en derhalve kunnen hieraan dan ook geen rechten worden ontleend.

PRIVACYREGLEMENT PERSOONSGEGEVENS

PRIVACYREGLEMENT PERSOONSGEGEVENS 1. DOEL VAN DIT REGLEMENT In dit reglement wordt omschreven op welke wijze Op/maat en Werkpartner West-Friesland B.V. de persoonsgegevens van al de werknemers en cliënten behandelen, met in achtneming

Nadere informatie

Doel. Toepassingsgebied. Definities en afkortingen REGLEMENT. Managementsysteem. 5.1 Privacyreglement PWR. Opgenomen gegevens. Houder en beheerder

Doel. Toepassingsgebied. Definities en afkortingen REGLEMENT. Managementsysteem. 5.1 Privacyreglement PWR. Opgenomen gegevens. Houder en beheerder Doel De doelstelling van de registratie is het kunnen beschikken over gegevens die noodzakelijk zijn voor een juiste uitvoering van de aan PWR opgedragen re-integratietrajecten in het kader van de WVP

Nadere informatie

Privacyreglement. Van der Horst & Starke bv

Privacyreglement. Van der Horst & Starke bv Privacyreglement Van der Horst & Starke bv Versie november 2015 1 Verwerking persoonsgegevens van der Horst & Starke bv Regeling voor de bescherming van persoonsgegevens van personen die door van der Horst

Nadere informatie

Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen het volgende verstaan:

Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen het volgende verstaan: PRIVACY REGLEMENT A. Begripsomschrijvingen Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen het volgende verstaan: persoonsgegeven: Een gegeven dat herleidbaar is tot een individuele

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Baarlo, 15 september 2010 Privacyreglement Thaeles 15 september 2010 PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Artikel 1 - Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a) Thaeles: Thaeles

Nadere informatie

gewoondoenreintegratie

gewoondoenreintegratie Privacy reglement gewoondoenreintegratie Versie 1.2 26-06-2013 ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in

Nadere informatie

Privacyreglement Work4People Privacyreglement

Privacyreglement Work4People Privacyreglement Privacyreglement VERWERKING PERSOONSGEGEVENS $ 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens (Staatsblad

Nadere informatie

Privacyreglement Louwsma Beheer Groep

Privacyreglement Louwsma Beheer Groep Privacyreglement Louwsma Beheer Groep Dit Privacyreglement dient voor de Louwsma Beheer Groep (LBG) als basis voor hoe men omgaat met de privacy en gegevensverwerking van haar klanten. Dit reglement voldoet

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT. Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen en termen het volgende verstaan:

PRIVACY REGLEMENT. Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen en termen het volgende verstaan: 2Alline Re-integratie Management B.V. Postbus 16230 2500 BE s-gravenhage Paragraaf 1 Begripsomschrijving Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen en termen het volgende verstaan:

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT. Welzijn Rijnwaarden

PRIVACY REGLEMENT. Welzijn Rijnwaarden PRIVACY REGLEMENT Welzijn Rijnwaarden 3. Privacy Reglement Welzijn Rijnwaarden gelet op het bepaalde in Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp), besluit vast te stellen het reglement van de persoonsregistratie

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

Privacyreglement CareerSolution B.V., versie Augustus Privacyreglement. CareerSolution B.V. Paragraaf 1 Begripsomschrijvingen

Privacyreglement CareerSolution B.V., versie Augustus Privacyreglement. CareerSolution B.V. Paragraaf 1 Begripsomschrijvingen Privacyreglement CareerSolution B.V. Paragraaf 1 Begripsomschrijvingen Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen en termen het volgende verstaan: a. persoonsgegevens: een gegeven

Nadere informatie

Privacyregeling van Implacement Projecten BV.

Privacyregeling van Implacement Projecten BV. Privacyregeling van Implacement Projecten BV. Geldt voor het bestand persoonsgegevens inzake klanten Implacement Artikel 1 Begrippen. a. Implacement Projecten BV. b. De directie van Implacement Projecten

Nadere informatie

Privacyreglement AMK re-integratie

Privacyreglement AMK re-integratie Privacyreglement Inleiding is een dienstverlenende onderneming, gericht op het uitvoeren van diensten, in het bijzonder advisering en ondersteuning van opdrachtgevers/werkgevers in relatie tot gewenste

Nadere informatie

Privacyreglement. Begripsbepaling Artikel 1

Privacyreglement. Begripsbepaling Artikel 1 Privacyreglement Begripsbepaling Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: a. WBP: de Wet bescherming persoonsgegevens; b. UWV: Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen; c. Wet SUWI: Wet Structuur

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV. A. Verwerking persoonsgegevens. Paragraaf 1: Algemene bepalingen

PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV. A. Verwerking persoonsgegevens. Paragraaf 1: Algemene bepalingen PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV A. Verwerking persoonsgegevens Paragraaf 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming

Nadere informatie

Privacy reglement SlagKracht re-integratie en loopbaanontwikkeling Privacy reglement SlagKracht re-integratie en loopbaanontwikkeling

Privacy reglement SlagKracht re-integratie en loopbaanontwikkeling Privacy reglement SlagKracht re-integratie en loopbaanontwikkeling ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP daaraan

Nadere informatie

Privacyreglement Work-Sjop

Privacyreglement Work-Sjop Privacyreglement Work-Sjop Work-Sjop is ermee bekend dat de door de opdrachtgever verstrekte gegevens over klanten. persoonsgegevens zijn in de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) en dat deze gegevens

Nadere informatie

Privacyreglement Verzuim Expertise Bureau. 1. Inleidende bepalingen

Privacyreglement Verzuim Expertise Bureau. 1. Inleidende bepalingen Privacyreglement Verzuim Expertise Bureau 1. Inleidende bepalingen Artikel 1. Begripsbepalingen Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: a. persoonsgegeven: een

Nadere informatie

Privacyreglement Aalsum & Nieuwland

Privacyreglement Aalsum & Nieuwland Privacyreglement Aalsum & Nieuwland Versie 1.1 juni 2015 Privacyreglement Aalsum & Nieuwland Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering wenselijk is een regeling te treffen over het verstrekken

Nadere informatie

AVG/PRIVACYREGLEMENT VICTORIE HULP EN DIENSTVERLENING

AVG/PRIVACYREGLEMENT VICTORIE HULP EN DIENSTVERLENING AVG/PRIVACYREGLEMENT VICTORIE HULP EN DIENSTVERLENING Artikel 1 Begripsomschrijving In deze regeling wordt verstaan onder: Beheerder/bewerker: De functionarissen aan wie de houder de dagelijkse zorg voor

Nadere informatie

2. In de persoonregistraties kunnen over geregistreerden slechts die gegevens worden opgenomen die zijn vermeld in bijlage I.

2. In de persoonregistraties kunnen over geregistreerden slechts die gegevens worden opgenomen die zijn vermeld in bijlage I. BIJLAGE II Privacyreglement persoonsregistraties Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: - Persoonsgegevens: gegevens die herleidbaar zijn tot individuele personen; - Persoonsregistraties: samenhangende

Nadere informatie

Privacyreglement. Versie 2.0 d.d

Privacyreglement. Versie 2.0 d.d Privacyreglement Versie 2.0 d.d. 24.02.2016 Algemene bepalingen 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt, in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens, verstaan onder:

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VOOR WERKNEMERS EN SOLLICITANTEN

PRIVACYVERKLARING VOOR WERKNEMERS EN SOLLICITANTEN INLEIDING Liemerije heeft te maken met vertrouwelijke en persoonlijke gegevens. Het is onze taak om deze gegevens, als onderdeel van ons dagelijks werk, zo goed mogelijk te beschermen. Je moet er immers

Nadere informatie

een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar werk, zodat zij (blijvend) deel kunnen nemen aan het (gesubsidieerde) arbeidsproces.

een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar werk, zodat zij (blijvend) deel kunnen nemen aan het (gesubsidieerde) arbeidsproces. Privacyreglement Artikel 1 Begrippen 1. Senzer: organisatie gericht op re-integratie, detachering en dienstverlening, die personen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar werk, zodat

Nadere informatie

Privacyreglement verwerking gegevens personeel

Privacyreglement verwerking gegevens personeel Privacyreglement verwerking gegevens personeel Artikel 1 Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. Personeel: bij of voor het bevoegd gezag werkzame personen; b. Persoonsgegeven: elk

Nadere informatie

Privacyprotocol verwerking personeelsgegevens BijeenHoogeveen Voor medewerkers Onderdeel van het privacyreglement Bijeen Hoogeveen 2017.

Privacyprotocol verwerking personeelsgegevens BijeenHoogeveen Voor medewerkers Onderdeel van het privacyreglement Bijeen Hoogeveen 2017. Privacyprotocol verwerking personeelsgegevens BijeenHoogeveen Voor medewerkers Onderdeel van het privacyreglement Bijeen Hoogeveen 2017. 1 Inhoud: 2 Privacyreglement BijeenHoogeveen 3 Verwerking van de

Nadere informatie

Privacyreglement Intersym HRM

Privacyreglement Intersym HRM Privacyreglement Intersym HRM Paragraaf 1 Begripsomschrijvingen Artikel 1 In dit reglement wordt onder de hierna aangegeven begrippen en termen het volgende verstaan: a. persoonsgegeven: een gegeven dat

Nadere informatie

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Nederlands Philharmonisch Orkest Nederlands Kamerorkest (2019, versie I)

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Nederlands Philharmonisch Orkest Nederlands Kamerorkest (2019, versie I) Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Nederlands Philharmonisch Orkest Nederlands Kamerorkest (2019, versie I) Inleiding De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een privacywet

Nadere informatie

Privacy reglement. Concreet PD

Privacy reglement. Concreet PD Privacy reglement Concreet PD Augustus 2010 1. Begripsbepalingen 1.1 Persoonsgegevens Een gegeven dat herleidbaar is tot een individuele natuurlijke persoon. 1.2 Persoonsregistratie Elke handeling of elk

Nadere informatie

Privacyreglement Moniek Hoekstra Coaching & Organisatiereading

Privacyreglement Moniek Hoekstra Coaching & Organisatiereading Privacyreglement Moniek Hoekstra Coaching & Organisatiereading 1 Inleiding Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan Moniek Hoekstra Coaching & Organisatiereading (hierna

Nadere informatie

Vastgesteld 10 januari 2014. Inwerkingtreding met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014

Vastgesteld 10 januari 2014. Inwerkingtreding met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014 Onderwerp Vaststelling Regeling personeelsdossiers Veiligheidsregio Groningen 2014 Vastgesteld 10 januari 2014 Inwerkingtreding met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014 Blad bekendmakingen 2014 nr 8,

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT. Stationsplein WE Heerhugowaard

PRIVACYREGLEMENT. Stationsplein WE Heerhugowaard PRIVACYREGLEMENT Stationsplein 81 1703 WE Heerhugowaard www.abbinkpersoneelsdiensten.nl personeelsdiensten@abbink-adviesgroep.nl PRIVACYREGLEMENT VOOR DE REGISTRATIE VAN PERSOONSGEGEVENS VAN PERSONEN IN

Nadere informatie

a. persoonsgegeven: elke gegevens betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon

a. persoonsgegeven: elke gegevens betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon Privacyreglement Artikel Algemene en begripsbepalingen Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

Nadere informatie

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: 1

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial ::   1 Privacyreglement Loopbaanparadox Preambule Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan Loopbaanparadox kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens waarover

Nadere informatie

Privacy Reglement NOMAC PRIVACYREGLEMENT Nederlandse Organisatie Model Auto Clubs

Privacy Reglement NOMAC PRIVACYREGLEMENT Nederlandse Organisatie Model Auto Clubs Privacy Reglement NOMAC PRIVACYREGLEMENT Nederlandse Organisatie Model Auto Clubs Het bestuur van de Nederlandse Organisatie Model Auto Clubs acht het, gelet op de aan de orde zijnde grondrechten en wettelijke

Nadere informatie

G. derden: een persoon of instantie buiten Actief in Werk, behoudens de geregistreerde;

G. derden: een persoon of instantie buiten Actief in Werk, behoudens de geregistreerde; Privacyreglement Definities In dit reglement wordt verstaan onder: A. Actief in Werk: Actief in Werk B.V. statutair gevestigd te Eindhoven en geregistreerd in het handelsregister onder nummer 50140655,

Nadere informatie

Privacyreglement Bouw & Gezond

Privacyreglement Bouw & Gezond Privacyreglement Bouw & Gezond 1. Inleidende bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: a. persoonsgegeven: een gegeven dat

Nadere informatie

Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde bedrijven of Opdrachtnemer.

Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde bedrijven of Opdrachtnemer. PRIVACY REGLEMENT Betreffende bedrijven Dit Privacyreglement betreft de volgende bedrijven: o Optimaal Werk BV o Optimaal Arbo BV o Verzuim Beheer BV Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde

Nadere informatie

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van DW Facility Groep B.V.

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van DW Facility Groep B.V. Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van DW Facility Groep B.V. Inleiding Als organisatie dienen wij aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden

Nadere informatie

Privacyreglement

Privacyreglement Privacyreglement De Verwerking van Persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1602696. Persoonsgegevens in een vorm die het mogelijk maakt de Betrokkene

Nadere informatie

Privacystatement voor werknemers en sollicitanten van KDV Meneer Koekepeer

Privacystatement voor werknemers en sollicitanten van KDV Meneer Koekepeer Privacystatement voor werknemers en sollicitanten van KDV Meneer Koekepeer Inleiding Wij willen als organisatie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden wij

Nadere informatie

Privacyreglement Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve. Inwerkingtreding: 1 september In dit reglement wordt verstaan onder:

Privacyreglement Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve. Inwerkingtreding: 1 september In dit reglement wordt verstaan onder: Privacyreglement Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve Inwerkingtreding: 1 september 2016 Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde

Nadere informatie

Privacyreglement EVC Dienstencentrum

Privacyreglement EVC Dienstencentrum PRIVACYREGLEMENT Privacyreglement EVC Dienstencentrum De directie van het EVC Dienstencentrum: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering wenselijk is een regeling te treffen omtrent

Nadere informatie

Privacyreglement Hulp bij ADHD

Privacyreglement Hulp bij ADHD Privacyreglement Hulp bij ADHD Paragraaf 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens (Staatsblad

Nadere informatie

KWALITEITSHANDBOEK F.3.08 PRIVACYREGLEMENT. Versie 1.1, 01-02-2013 PRO-CURA

KWALITEITSHANDBOEK F.3.08 PRIVACYREGLEMENT. Versie 1.1, 01-02-2013 PRO-CURA KWALITEITSHANDBOEK F.3.08 PRIVACYREGLEMENT Versie 1.1, 01-02-2013 PRO-CURA INLEIDING Dit reglement beschrijft het doel van privacybescherming, de registratie en welke gegevens op welke wijze worden geregistreerd.

Nadere informatie

Privacyreglement Vitaal Thuiszorg

Privacyreglement Vitaal Thuiszorg Privacyreglement Vitaal Thuiszorg 1. Begripsbepalingen 1.1. Persoonsgegevens Een gegeven dat herleidbaar is tot een individuele natuurlijke persoon. 1.2. Persoonsregistratie Elke handeling of elk geheel

Nadere informatie

Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588.

Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588. PRIVACYREGLEMENT Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588. Met betrekking tot haar dienstverlening verklaart Edith

Nadere informatie

1. Inleidende bepalingen

1. Inleidende bepalingen Privacyreglement Intermence B.V. 1. Inleidende bepalingen Artikel begripsbepalingen Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: a. Persoonsgegeven: een gegeven dat

Nadere informatie

Privacyreglement Human Care Arbo

Privacyreglement Human Care Arbo Privacyreglement Human Care Arbo Artikel 1: Begripsbepalingen Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: a. persoonsgegeven: een gegeven dat herleidbaar is tot

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT PERCURIS

PRIVACY REGLEMENT PERCURIS PRIVACY REGLEMENT PERCURIS Inleiding. Van alle personen die door Percuris, of namens Percuris optredende derden, worden begeleid -dat wil zeggen geïntervenieerd, getest, gere-integreerd, geadviseerd en

Nadere informatie

Privacy Reglement van MAMSA

Privacy Reglement van MAMSA Privacy Reglement van MAMSA Preambule Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan MAMSA of een van haar samenwerkingspartners kennis draagt alsmede alle tot een persoon te

Nadere informatie

Gedragscode Bescherming Persoonsgegevens

Gedragscode Bescherming Persoonsgegevens Gedragscode Bescherming Persoonsgegevens Adviesbureau Peddemors VOF Wierden Vastgesteld op 01 mei 2018 Overwegende dat Adviesbureau Peddemors VOF ten behoeve van de vervulling van de door haar uit te voeren

Nadere informatie

Privacyreglement van de Beheerstichting Hart van Laren. ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Versie:

Privacyreglement van de Beheerstichting Hart van Laren. ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Versie: Privacyreglement van de Beheerstichting Hart van Laren ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming Versie: 25-05-2018 Artikel 1: Definities In deze regeling wordt verstaan onder: a. Naam organisatie:

Nadere informatie

Voornoemde gegevens zijn slechts beschikbaar of worden slechts beschikbaar gesteld voor zover dit nodig is voor het doel waartoe zij worden beheerd.

Voornoemde gegevens zijn slechts beschikbaar of worden slechts beschikbaar gesteld voor zover dit nodig is voor het doel waartoe zij worden beheerd. Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan PMT Ground Crew Training Centre BV of een van haar medewerkers kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens

Nadere informatie

Privacyreglement Rosorum

Privacyreglement Rosorum Privacyreglement Rosorum Inleiding Privacy is een belangrijk recht. Dit recht is derhalve ook in een aantal wetten verankerd, bijvoorbeeld in de Wet Geneeskundige Behandeling Overeenkomst (WGBO) en de

Nadere informatie

In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens (Staatsblad 2000, 302) verstaan onder:

In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens (Staatsblad 2000, 302) verstaan onder: Privacy Reglement Second Chance Force Versie 1.1, datum 31-03-2015 PARAGRAAF 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming

Nadere informatie

Privacyreglement Actief in Werk B.V.

Privacyreglement Actief in Werk B.V. Privacyreglement B.V. Preambule Het Privacyreglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan of één van haar medewerkers kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT - 2015

PRIVACY REGLEMENT - 2015 PRIVACY REGLEMENT - 2015 Jasnante re-integratie onderdeel van Jasnante Holding B.V. (kvk nr. 52123669 ) gevestigd aan de Jacob van Lennepkade 32-s, 1053 MK te Amsterdam draagt zorg voor de geheimhoudingsverplichting

Nadere informatie

Privacyreglement Potenco

Privacyreglement Potenco Privacyreglement Potenco Artikel 1 Algemene en begripsbepalingen 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Viattence

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Viattence Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Viattence Inleiding Wij willen als organisatie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden wij het belangrijk

Nadere informatie

BIJLAGEN BIJ PRIVACY REGLEMENT PERSOONSGEGEVENS Personeel DNZT en DNZT Flex

BIJLAGEN BIJ PRIVACY REGLEMENT PERSOONSGEGEVENS Personeel DNZT en DNZT Flex BIJLAGEN BIJ PRIVACY REGLEMENT PERSOONSGEGEVENS Personeel DNZT en DNZT Flex Bijlage 1 Verwerking persoons m.b.t. Personeelsadministratie Naam van de De doelen van deze Categorieën van persoons Personeelsadministratie

Nadere informatie

t.b.v. (oud-)personeel, (oud-)leerlingen, (oud-)deelnemers en (oud-)cursisten van AOC Oost

t.b.v. (oud-)personeel, (oud-)leerlingen, (oud-)deelnemers en (oud-)cursisten van AOC Oost Privacy-reglement t.b.v. (oud-)personeel, (oud-)leerlingen, (oud-)deelnemers en (oud-)cursisten van AOC Oost Artikel 1. Begripsomschrijvingen In dit reglement en voor de toepassing daarvan wordt verstaan

Nadere informatie

Voor de toepassing van dit reglement en de daarbij behorende bijlagen wordt verstaan onder:

Voor de toepassing van dit reglement en de daarbij behorende bijlagen wordt verstaan onder: PRIVACYREGLEMENT Artikel 1 Begripsomschrijvingen Voor de toepassing van dit reglement en de daarbij behorende bijlagen wordt verstaan onder: a. Het College van Bestuur: het bestuur van de Stichting Carmelcollege.

Nadere informatie

Privacyreglement PgbUniek bv

Privacyreglement PgbUniek bv Privacyreglement PgbUniek bv Inhoudsopgave 1. Begripsbepalingen. 1.1. Persoonsgegevens 1.2. Persoonsregistratie 1.3. Verstrekken van gegevens uit de persoonsregistratie 1.4. Houder van de persoonsregistratie

Nadere informatie

Boksumerdyk AA Goutum T PRIVACYREGLEMENT HRM Friesland

Boksumerdyk AA Goutum T PRIVACYREGLEMENT HRM Friesland PRIVACYREGLEMENT HRM Friesland Artikel 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens de navolgende definities gehanteerd. 1. de

Nadere informatie

Privacyreglement voor de registratie en verwerking van persoonsgegevens bij Promen.

Privacyreglement voor de registratie en verwerking van persoonsgegevens bij Promen. Privacyreglement voor de registratie en verwerking van persoonsgegevens bij Promen. Artikel 1. Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. De wet: de wet bescherming persoonsgegevens. 2. Houder:

Nadere informatie

Privacyreglement Hammenga Coaching

Privacyreglement Hammenga Coaching Privacyreglement Hammenga Coaching Hammenga Coaching Fazantstraat 13 4815 GD Breda 06-46351388 info@hammengacoaching.nl Hammenga Coaching Privacyreglement 1 Inleiding Van alle personen die in het kader

Nadere informatie

Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) 1. Begripsbepaling 1.1. Persoonsgegevens Alle gegevens die herleidbaar zijn tot een individuele natuurlijke persoon. 1.2. Zorggegevens

Nadere informatie

Privacyreglement Werkcontact

Privacyreglement Werkcontact Privacyreglement Werkcontact Privacyreglement cliëntregistratie in het kader van de wet Bescherming Persoonsgegevens. Artikel 1. Begripsbepalingen In dit reglement en de toelichting wordt verstaan onder:

Nadere informatie

1.8. Betrokkene Degene over wie Persoonsgegevens in de Persoonsregistratie zijn opgenomen.

1.8. Betrokkene Degene over wie Persoonsgegevens in de Persoonsregistratie zijn opgenomen. Privacyreglement 1. Begripsbepalingen 1.1. Persoonsgegevens Een gegeven dat herleidbaar is tot een individuele natuurlijke persoon. 1.2. Persoonsregistratie Elke handeling of elk geheel van handelingen

Nadere informatie

Privacy Reglement Flex Advieshuis

Privacy Reglement Flex Advieshuis Privacy Reglement Flex Advieshuis Paragraaf 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens en het Besluit Gevoelige Gegevens wordt in dit reglement

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT. Algemene Bepalingen. Doelstelling van de persoonsregistratie

PRIVACYREGLEMENT. Algemene Bepalingen. Doelstelling van de persoonsregistratie PRIVACYREGLEMENT Algemene Bepalingen Artikel 1 Doelstelling van de persoonsregistratie Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan For People Company, hierna genoemd FPC,

Nadere informatie

Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015

Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015 Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015 Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Pagina 1 van 6 Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal De directie van Werkvloertaal, overwegende, dat het in verband

Nadere informatie

Privacyreglement personeelsinformatie gemeente Heerenveen

Privacyreglement personeelsinformatie gemeente Heerenveen CVDR Officiële uitgave van Heerenveen. Nr. CVDR323272_1 26 mei 2017 Privacyreglement personeelsinformatie gemeente Heerenveen Privacyreglement personeelsinformatie gemeente Heerenveen Ter uitvoering van

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT DIFFERENCE4YOU

PRIVACYREGLEMENT DIFFERENCE4YOU PRIVACYREGLEMENT DIFFERENCE4YOU VERSIE 1, oktober 2006. Aangepast 29 augustus 2012 PRIVACYREGLEMENT DIFFERENCE4YOU De directie van Difference4you: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering

Nadere informatie

voor werknemers en sollicitanten van Allévo

voor werknemers en sollicitanten van Allévo Inleiding Wij willen als organisatie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden wij het belangrijk om jou als sollicitant of werknemer informatie te geven over:

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT Clup Welzijn

PRIVACYREGLEMENT Clup Welzijn PRIVACYREGLEMENT Clup Welzijn Purmerend mei 2018 1/8 PRIVACYREGLEMENT Clup Welzijn datum: mei 2018 Inhoudsopgave Inleiding Algemene bepalingen 1. Begripsbepalingen 2. Reikwijdte Kenmerken van persoonsregistratie

Nadere informatie

Privacy reglement publieke XS-Key

Privacy reglement publieke XS-Key Privacy reglement publieke XS-Key Dit is het Privacy reglement behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV (hierna te noemen SL ). 1. Definities In dit reglement worden de navolgende begrippen

Nadere informatie

Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving

Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving De Directie van NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering verplicht is een regeling

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT St. Voedselbank Best e.o.

PRIVACYREGLEMENT St. Voedselbank Best e.o. PRIVACYREGLEMENT St. Voedselbank Best e.o. Reglement inzake de bescherming van persoonsgegevens van betrokkenen van St. Voedselbank Best e.o., gebaseerd op de Wet Bescherming Persoonsgegevens 2001. Artikel

Nadere informatie

Privacyreglement 2018

Privacyreglement 2018 Privacyreglement 2018 VERSIE 1.3 TRAINING ADVIES REÏNTEGRATIE Privacyreglement 2018 ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement

Nadere informatie

Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder:

Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: 1. Inleidende bepalingen Artikel 1. Begripsbepalingen Voor zover niet uitdrukkelijk anders blijkt, wordt in dit reglement verstaan onder: a. persoonsgegeven: een gegeven dat herleidbaar is tot een individuele

Nadere informatie

Privacyreglement PoortwachterDirect

Privacyreglement PoortwachterDirect Privacyreglement PoortwachterDirect De Directie van PoortwachterDirect B.V. overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering wenselijk is een regeling te treffen omtrent het verstrekken van

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT AVAQ GROEP. Allround Security Company B.V., Allround Security Company B.V.B.A. en Vidocq B.V. maken onderdeel uit van AVAQ B.V.

PRIVACYREGLEMENT AVAQ GROEP. Allround Security Company B.V., Allround Security Company B.V.B.A. en Vidocq B.V. maken onderdeel uit van AVAQ B.V. PRIVACYREGLEMENT AVAQ GROEP Allround Security Company B.V., Allround Security Company B.V.B.A. en Vidocq B.V. maken onderdeel uit van AVAQ B.V. Privacyreglement AVAQ Groep versie mei 2018 Pagina 1 van

Nadere informatie

b. Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijk persoon.

b. Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijk persoon. PRIVACYREGLEMENT ARTIKEL 1: ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN a. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT STICHTING KWEST

PRIVACYREGLEMENT STICHTING KWEST PRIVACYREGLEMENT STICHTING KWEST Opgesteld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) Document Titel Verantwoordelijke Besluit CR Besluit OR Besluit bestuur Versiedatum Aantal pagina s : BELEIDSNOTITIE

Nadere informatie

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Niacet b.v.

Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Niacet b.v. Privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten van Niacet b.v. Inleiding Wij willen als organisatie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden wij het belangrijk

Nadere informatie

Privacyreglement. gericht op (potentiële)medewerkers en trajectdeelnemers van Stichting Wijkwerk

Privacyreglement. gericht op (potentiële)medewerkers en trajectdeelnemers van Stichting Wijkwerk Privacyreglement gericht op (potentiële)medewerkers en trajectdeelnemers van Stichting Wijkwerk Dit privacyreglement is vastgesteld op 2 mei 2014 en vervangt de voorgaande privacyreglementen. Dit privacyreglement

Nadere informatie

Privacyreglement OCA(Zorg)

Privacyreglement OCA(Zorg) Privacyreglement OCA(Zorg) Artikel 1 Algemene- en begripsbepalingen 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement Qwyl coaching. Qwyl coaching Geusseltweg 41D 6225XS Maastricht

Privacyreglement Qwyl coaching. Qwyl coaching Geusseltweg 41D 6225XS Maastricht Privacyreglement Qwyl coaching Qwyl coaching Geusseltweg 41D 6225XS Maastricht 1 Inhoudopgave Inhoudopgave..2 1. Begripsbepalingen.3 1.1 Persoonsgegevens...3 1.2 Persoonsregistratie..3 1.3 Geregistreerde.3

Nadere informatie

Doel: Bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de ouders en kinderen die gebruik maken van de diensten Tubbie Kinderopvang.

Doel: Bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de ouders en kinderen die gebruik maken van de diensten Tubbie Kinderopvang. Privacyreglement Tubbie Kinderopvang Doel: Bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de ouders en kinderen die gebruik maken van de diensten Tubbie Kinderopvang. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Begripsbepaling

Nadere informatie

Privacyreglement. September 2010 Versie definitief HRM 1

Privacyreglement. September 2010 Versie definitief HRM 1 Privacyreglement Artikel 1 Definities In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens verstaan onder: 1. de wet: de Wet bescherming Persoonsgegevens. 2.

Nadere informatie

Privacy reglement. 28 juli 2011. Privacyreglement Surplus Welzijn

Privacy reglement. 28 juli 2011. Privacyreglement Surplus Welzijn Privacy reglement 28 juli 2011 I. Algemene bepalingen In dit reglement en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: - Persoonsgegevens Gegevens die herleidbaar zijn tot individuele natuurlijke

Nadere informatie

1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit

1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit Privacyreglement van Dutch & Such ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming

Nadere informatie

Privacyverklaring voor sollicitanten, werknemers en cliënten van DBA BV

Privacyverklaring voor sollicitanten, werknemers en cliënten van DBA BV Privacyverklaring voor sollicitanten, werknemers en cliënten van DBA BV 1.1 Inleiding Wij willen als organisatie aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Ook vinden wij

Nadere informatie

Privacyreglement Accountantskantoor Sterkenburg

Privacyreglement Accountantskantoor Sterkenburg Privacyreglement Accountantskantoor Sterkenburg Inhoudsopgave Inleiding 2 Begripsbepalingen 2 Artikel 1 Reikwijdte en doelstelling van het reglement 3 Artikel 2 Doel en verwerking van de persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement. Datum Januari 2017 Versie 2.0 Pagina s 6 (inclusief voorpagina)

Privacyreglement. Datum Januari 2017 Versie 2.0 Pagina s 6 (inclusief voorpagina) Privacyreglement Het privacyreglement is een reglement ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer in verband met persoonsregistratie, gebaseerd op de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Datum Januari

Nadere informatie