Algemene. voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene. voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden C u l t u u r f o n d s T i l b u r g

2 Algemene Voorwaarden Cultuurfonds Tilburg Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op Cultuurfonds Tilburg en de door Cultuurfonds Tilburg gepubliceerde website Tilburgvoorcultuur.nl. De algemene voorwaarden bevatten informatie voor donateurs die geld willen storten voor het realiseren van projecten en voor kunstenaars die projecten gefinancierd willen krijgen. Definities Cultuurfonds Tilburg: Stichting Cultuurfonds Tilburg zoals geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nr Tilburgvoorcultuur.nl: de crowdfunding website Tilburgvoorcultuur.nl zoals geëxploiteerd door Cultuurfonds Tilburg waarop projecthouders projectfinanciering kunnen aanvragen en projecten kunnen publiceren, en waarop donateurs geld kunnen schenken aan projecten. Bestuur: bestuur van Cultuurfonds Tilburg zoals ingeschreven bij de KvK. Partner: rechtspersoon die de intentie heeft om voor een periode van minimaal 3 jaar een bedrag van e 5.000,- per jaar te schenken aan Cultuurfonds Tilburg. Donateur: meerderjarige natuurlijke persoon of rechtspersoon die via hun eigen account geld gedoneerd heeft aan projecten op Tilburgvoorcultuur.nl. Projecteigenaar: een natuurlijke of rechtspersoon die via Tilburgvoorcultuur.nl een projectaanvraag indient dan wel een project gefinancierd en/of gepubliceerd heeft gekregen. Project: eenmalig event op het vlak van kunst en cultuur in de regio Tilburg.

3 Voorwaarden Donaties Donateurs zijn verplicht voor hun donatie een account aan te maken. Projecteigenaren zijn verplicht voor het starten van een project een account aan te maken. Donateurs en projecteigenaren zijn verantwoordelijk voor het beheer van hun eigen account en voor de veiligheid van hun wachtwoorden. Donateurs kunnen geld schenken aan een project. Het bedrag van de donatie mag niet hoger zijn dan e ,99. Daarboven kan alleen gedoneerd worden na instemming van het bestuur van Cultuurfonds Tilburg. Op het moment van de donatie is nog niet bekend of een project ook daadwerkelijk voldoende donaties verkrijgt en daarmee doorgang zal vinden. Bij het niet doorgaan van een project krijgt de donateur de mogelijkheid om zijn donatie over te boeken naar een ander project of teruggestort te krijgen op zijn bankrekening. Het bedrag van de omboeking naar een ander project moet gelijk of hoger zijn dan de oorspronkelijke donatie. Projecten worden gerealiseerd als er op de einddatum 100% of meer van het streefbedrag gerealiseerd is. Bij meer dan 80% krijgt de projecteigenaar de keuze om het project tegen het lagere bedrag alsnog door te laten gaan. Donateurs zijn voor iedere donatie een opslag voor kosten betalingsverkeer verschuldigd. Kosten van betalingsverkeer worden bij het niet doorgaan van een project niet teruggestort aan de donateur. De opslag is voorshands vastgesteld op 0,50 per donatie. Cultuurfonds Tilburg heeft het recht de opslag aan te passen. Donateurs kunnen ervoor kiezen om anoniem te doneren. Het gevolg hiervan is dat een donatie bij het niet doorgaan van een project niet omgeboekt kan worden naar een ander project of doorgestort kan worden. Een aantal gegevens van een donateur worden door Tilburgvoorcultuur.nl vastgelegd om administratieve redenen. Het betreft onder meer naam, adres, gedoneerde bedrag, gekozen premium en bankrekeningnummer/iban nummer. Dat is bijvoorbeeld noodzakelijk voor het terugboeken van de donatie bij het

4 niet doorgaan van een project en voor het informeren van de projecteigenaar bij het wel doorgaan van het project. De relevante communicatiegegevens zoals naam, adres en gekozen premium worden doorgegeven aan de projecteigenaar teneinde deze in staat te stellen de toegezegde tegenprestatie te leveren. De Donateur stemt er door het geven van een bijdrage mee in dat de projecteigenaar zijn adres gebruikt voor digitale communicatie. Bij anonieme donaties worden er geen gegevens bijgehouden die betrekking hebben op de donatie. Gegevens zullen niet anders gebruikt worden dan voor het doel waarvoor ze worden bijgehouden. Bij het niet doorgaan van een project krijgen donateurs 10 dagen tijd om hun donatie om te boeken naar een ander project of terug te laten boeken op de eigen bankrekening. De terugstorting zelf vindt plaats binnen 7 dagen. Als een donateur binnen 10 dagen geen actie onderneemt naar aanleiding van het toegezonden bericht, dan valt de donatie toe aan de algemene middelen van Cultuurfonds Tilburg en wordt het ingezet om andere projecten te financieren. Donateurs stemmen er door het doneren van een bijdrage mee in dat communicatie tussen Cultuurfonds Tilburg en de donateur via digitale weg verloopt. Door het aanmaken van een account gaat de donateur akkoord met de algemene voorwaarden van Cultuurfonds Tilburg. Projecten Een projecteigenaar kan via Tilburgvoorcultuur.nl een projectaanvraag indienen. De aanvraag is bedoeld voor het verkrijgen van een financiële bijdrage van Cultuurfonds Tilburg en/of voor het verkrijgen van toestemming om het project te mogen publiceren op Tilburgvoorcultuur.nl. Projectaanvragen lopen via de projectadviescommissie van Cultuurfonds Tilburg, die het bestuur adviseert. Voor aanvragen geldt een bijdragereglement dat te vinden is op Cultuurfondstilburg.nl. Het besluit van het bestuur wordt schriftelijk vastgelegd. Projectaanvragen worden digitaal ingediend via Tilburgvoorcultuur.nl. Dat geldt ook voor het publiceren van projecten. Projecteigenaren zijn verantwoordelijk voor het uploaden van de juiste projectinformatie. Projecteigenaren kunnen geen rechten ontlenen aan het indienen van een aanvraag.

5 De toekenning van de mogelijkheid om projecten te publiceren op Tilburgvoorcultuur.nl of van een financiële bijdrage is pas rechtsgeldig na schriftelijke bevestiging door het bestuur. In deze bevestiging kunnen aanvullende condities opgenomen worden. Financiële bijdragen aan projecten door Cultuurfonds Tilburg zijn voorwaardelijk totdat het streefbedrag van projecten via Tilburgvoorcultuur.nl 100% bereikt is. Het streefbedrag zoals getoond op Tilburgvoorcultuur.nl is het bedrag van de projectaanvraag vermeerderd met een opslag voor kosten. Deze opslag komt ten goede aan Cultuurfonds Tilburg en is voorshands bepaald op 5%. Cultuurfonds Tilburg behoudt zich het recht voor de opslag aan te passen. De financiële toezegging van Cultuurfonds Tilburg wordt ten behoeve van de presentatie op Tilburgvoorcultuur.nl gesplitst in een vast en een variabel bedrag. Het vaste bedrag wordt getoond op het moment van het publiceren van het project. Het variabele bedrag wordt op het project bijgeboekt naar rato van de donaties, op een zodanige wijze dat het volledige variabele bedrag bijgeboekt is op het moment van het bereiken van het streefbedrag. Het vaste bedrag is voorshands bepaald op 50% van de aan projecteigenaren toegezegde bijdrage. Cultuurfonds Tilburg heeft het recht dit percentage aan te passen. Indien een project voor meer dan 100% van het streefbedrag gesteund wordt door donateurs, dan komt de helft van het surplus boven de 100% toe aan de projecteigenaar en de andere helft aan Cultuurfonds Tilburg, die het geld inzet voor de realisatie van haar doelstellingen. Het publiceren van projecten vindt plaats door de beheerder van Tilburgvoorcultuur.nl. De inhoud van projecten mag het imago c.q. de reputatie van Tilburgvoorcultuur.nl en Cultuurfonds Tilburg niet schaden. Cultuurfonds Tilburg behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de projectpublicatie, dan wel projecten van de website Tilburgvoorcultuur.nl te verwijderen. De projecteigenaar is te alle tijde verantwoordelijk voor het project en de aangeleverde projectinformatie. De projecteigenaar vrijwaart Cultuurfonds Tilburg voor eventuele claims van derden in verband met inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, auteursrechten, portretrechten e.d. Cultuurfonds Tilburg draagt geen enkele verantwoordelijkheid en kan daarmede ook niet direct of indirect aansprakelijk gesteld worden voor de uitvoering van projecten door projecteigenaren.

6 Cultuurfonds Tilburg heeft de ANBI en CI status, die voor donateurs fiscaal voordeel op kan leveren. Het fiscaal voordeel is afhankelijk van de specifieke situatie van de donateur. Cultuurfonds Tilburg is niet verantwoordelijk voor het realiseren van fiscale voordelen. Klachten Cultuurfonds Tilburg kent een klachtenregeling, die beschikbaar is op de web Tilburgvoorcultuur.nl cultuurfondstilburg.nl. Klachten worden gedeponeerd bij de secretaris van het bestuur. Die draagt zorg voor de verdere afwikkeling. Het bestuur van Cultuurfonds Tilburg neemt een besluit over klachten op basis van een advies van de klachtencommissie. Diversen Cultuurfonds Tilburg reguleert de communicatie tussen projecthouder(s) en donateur(s) niet inhoudelijk. Cultuurfonds Tilburg heeft dan ook geen of ten hoogste een zeer beperkte controle over de kwaliteit, veiligheid, rechtmatigheid, integriteit of juistheid van de (verschillende onderdelen van de) tussen projecthouder en donateur over en weer uit hoofde van de overeenkomst bestaande rechten en verplichtingen. Projecthouder, donateur of andere gebruikers van de website Tilburgvoorcultuur.nl zullen Cultuurfonds Tilburg vrijwaren en gevrijwaard houden voor alle aanspraken van derden voor vergoeding van schade verband houdende met de over en weer tussen voornoemde partijen en tussen voornoemde partijen en Cultuurfonds Tilburg uit hoofde van enige overeenkomst of andere rechtsverhouding bestaande rechten en verplichtingen. In geen geval is Cultuurfonds Tilburg aansprakelijk voor de manier waarop projecthouders, donateurs of anderen gebruik maken van de door Cultuurfonds Tilburg geleverde diensten en/of apparatuur en aanverwante voorzieningen. Met name zullen projecthouders, donateurs of anderen Cultuurfonds Tilburg vrijwaren van aanspraken door derden welke betrekking hebben op de inhoud van de bestanden, gegevens en/of materialen die Cultuurfonds Tilburg op haar website Tilburgvoorcultuur.nl beschikbaar stelt.

7 Cultuurfonds Tilburg is niet aansprakelijk voor de schade die is ontstaan als het gevolg van het niet of het niet goed functioneren van de voorzieningen van haar dienst of apparatuur, tenzij sprake is van opzet of grove schuld van Cultuurfonds Tilburg. Indien Cultuurfonds Tilburg als gevolg van een aan haar toe te rekenen tekortkoming aansprakelijk is, zal de aansprakelijkheid beperkt zijn tot de directe zaakschade die in onmiddellijk verband staat met de tekortkoming. Aansprakelijkheid voor enige vorm van indirecte- of gevolgschade is uitgesloten. Cultuurfonds Tilburg is gerechtigd zonder voorafgaande bekendmaking de dienst (tijdelijk) buiten gebruik te stellen of het gebruik ervan te beperken dan wel de dienstverlening in het kader van Cultuurfonds Tilburg te beëindigen zonder daarvoor een reden te hoeven opgeven en zonder dat hierdoor enig recht op schadevergoeding jegens Cultuurfonds Tilburg ontstaat. Cultuurfonds Tilburg garandeert niet dat de dienst van Cultuurfonds Tilburg te allen tijde en zonder onderbrekingen of storingen toegankelijk is. In aanvulling op de andere (rechts-)middelen die Cultuurfonds Tilburg ten dienst staan, is Cultuurfonds Tilburg gerechtigd om de activiteiten, verricht door de projecthouder of de donateur, in verband met Cultuurfonds Tilburg te beperken, de account tijdelijk of blijvend stop te zetten en /of te verwijderen en/ of verwijderd te houden, de bestanden, gegevens en/of materialen te verwijderen, de gebruikers van de website Tilburgvoorcultuur.nl op de hoogte stellen van de activiteiten, een waarschuwing te doen uitgaan en te weigeren om diensten aan de projecthouder of aan de donateur of aan andere gebruikers van de website Tilburgvoorcultuur.nl te verlenen, in het bijzonder maar niet daartoe beperkt, indien de projecthouder/donateur/andere gebruiker(s) van de website Tilburgvoorcultuur.nl: - handelt(handelen) in strijd met de Algemene Voorwaarden en/of in strijd met deze Bijzondere bepalingen; - Cultuurfonds Tilburg niet in staat is om enige gegevens die de projecthouder/donateur/andere gebruiker(s) van de website Tilburgvoorcultuur.nl aan Cultuurfonds Tilburg verstrekt, te verifiëren of te identificeren; - Cultuurfonds Tilburg van mening is dat de handelingen van de projecthouder/donateur/andere gebruiker(s) van de website Tilburgvoorcultuur.nl schade of aansprakelijkheid aan zichzelf of aan andere gebruikers of aan Cultuurfonds Tilburg kan toebrengen. Cultuurfonds Tilburg zal hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk zijn.

8 Cultuurfonds Tilburg stelt geen gegevens beschikbaar aan derden behoudens in deze algemene voorwaarden vermeldt, anders dan op grond van de wet of op basis van een gerechtelijk bevel. Cultuurfonds Tilburg heeft het recht werkzaamheden uit te besteden aan een andere partij. Indien Cultuurfonds Tilburg werkzaamheden uitbesteedt aan een andere partij, bijvoorbeeld op het vlak van hosting en beheer van de webtilburgvoorcultuur.nl, dan draagt Cultuurfonds Tilburg er zorg voor dat deze partij zich houdt aan deze algemene voorwaarden en het privacy statement. Op cultuurfonds Tilburg en op Tilburgvoorcultuur.nl is het Nederlands recht van toepassing.

9

Algemene Voorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN: Algemene Voorwaarden the Wayv, eenmanszaak / Besloten vennootschap, versie juni 2012, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting De Mijnstreek, versie december 2016, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel uitmaken.

Algemene Voorwaarden Stichting De Mijnstreek, versie december 2016, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel uitmaken. Algemene voorwaarden Stichting De Mijnstreek 2019 ALGEMEEN Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN: Algemene Voorwaarden Stichting De Mijnstreek, versie december 2016, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JansenJager, beeldmakers, versie oktober 2013, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel uitmaken.

Algemene Voorwaarden JansenJager, beeldmakers, versie oktober 2013, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel uitmaken. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN: Algemene Voorwaarden JansenJager, beeldmakers, versie oktober 2013, en waarvan de BIJZONDERE BEPALINGEN deel uitmaken. BIJZONDERE BEPALINGEN:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Ten aanzien van Hulpinjebuurt.nl gelden de volgende voorwaarden. Door gebruik te maken van de Website van Hulpinjebuurt.nl aanvaardt de Gebruiker aan deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de gehele Crowdfunding actie. Definities

Algemene Voorwaarden voor de gehele Crowdfunding actie. Definities Algemene Voorwaarden voor de gehele Crowdfunding actie Definities 1. AFM: de Autoriteit Financiële Markten 2. Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 3. De onderneming: V.O.F. De Ertepeller, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van Dream or Donate zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dream or Donate en Dromers, Dream or Donate en Donateurs en Donateurs

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Artikel 1: Definities

Gebruiksvoorwaarden. Artikel 1: Definities Gebruiksvoorwaarden Het Buitenfonds In deze Gebruiksvoorwaarden wordt met Buitenfonds bedoeld de Stichting Buitenfonds, met Kamer van koophandel nummer 57806160 als exploitant van de Website www.buitenfonds.nl

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

A Reglement Projectaanvraag (versie 3 december 2012)

A Reglement Projectaanvraag (versie 3 december 2012) A Reglement Projectaanvraag (versie 3 december 2012) Stichting Cultuurfonds Tilburg (SCT) staat voor ontwikkeling en versterking van kunst en cultuur in Tilburg en omgeving. SCT verwezenlijkt dit door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van VIPGilzeRijen gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van VIPGilzeRijen,

Nadere informatie

b. het faciliteren als intermediair van een internetsite waarop vragen naar en aanbieden van financiële hulp worden geregistreerd.

b. het faciliteren als intermediair van een internetsite waarop vragen naar en aanbieden van financiële hulp worden geregistreerd. 1 Stichting Steungezin.nl Algemene Voorwaarden INLEIDING Doelstelling Stichting Stichting Steungezin.nl (ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58765255), hierna te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Definities Gebruiker: geregistreerde gebruikers van de website [ondertitel.com] Bezoeker: niet geregistreerde personen die de website [ondertitel.com] bezoeken Gebruik: handelingen

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO Op VraagHugo.nl bieden wij je informatie en advies om jou als ondernemer te helpen bij het regelen van jouw standaard ondernemerszaken. Ook kan je met VraagHugo.nl zelf,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friddo

Algemene Voorwaarden Friddo Algemene Voorwaarden Friddo Algemeen Friddo is een dienst die bedoeld is om knutsels van kinderen digitaal vast te leggen en op te slaan en er uiteindelijk een fotoboek mee te creëren en te bestellen.

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl)

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Ten aanzien van de dienstverlening van Adviesbod.nl.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Ten aanzien van de dienstverlening van Offerte deal.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS

ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS ALGEMENE VOORWAARDEN SQULA IN DE KLAS Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik dat de School, Leerkracht of Leerling maakt van de Dienst van Squla. Squla adviseert de School en de Leerkracht

Nadere informatie

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENT OF LIFE Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr 50561693. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Het gebruik van Monument of Life is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Algemene voorwaarden De website suit-yourself.wervingsactie.nl (de Website ) wordt geëxploiteerd door WOM Marketing. WOM Marketing heeft ten doel producten van bedrijven te promoten via haar Website en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Gebruikers

Algemene voorwaarden voor Gebruikers Algemene voorwaarden voor Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Dienst4dienst.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V. Deze Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 61024686. Daarnaast zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening 1. Definities 1.1 "Implementation IQ": Handelsnaam van Innovation IQ B.V., gevestigd te De Meern aan de Vasalisplantsoen 17 (3454 LT) en ingeschreven in

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

Aanbieder : de V.O.F. My MiniStars V.O.F., zijnde de eigenaar en beheerder van My MiniStars.

Aanbieder : de V.O.F. My MiniStars V.O.F., zijnde de eigenaar en beheerder van My MiniStars. Algemeen My MiniStars is een app die bedoeld is om momenten van kinderen in op te slaan, te delen met derden en er uiteindelijk een fotoboek mee te creëren en te bestellen. My MiniStars bestaat uit een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN Artikel 1: Definities Onder de begrippen in deze algemene voorwaarden wordt het volgende verstaan: Algemene voorwaarden deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Maart 2015. Anders Financieren +31( 0)165 396 788

Algemene Voorwaarden. Maart 2015. Anders Financieren +31( 0)165 396 788 Algemene Voorwaarden Maart 2015 Anders Financieren +31( 0)165 396 788 Anders Financieren 2 1. Definities Account: het door de Gebruiker op de Website middels registratie aangemaakt profiel welke toegang

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden GEBRUIKSVOORWAARDEN CAR COLLECT Artikel 1. Algemeen 1. Deze website ( www.carcollect.nl, hierna: de Website ) is eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Woningfotograaf Brabant een overeenkomst sluit;

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Woningfotograaf Brabant een overeenkomst sluit; Algemene voorwaarden Woningfotograaf Brabant te Raamsdonk Artikel 1 Algemeen 1.1. Definities: a. Woningfotograaf Brabant (handelsnaam van M.Keijzers-Verdonk): de gebruiker van deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS ALGEMENE VOORWAARDEN FLICKMYHOUSE WONINGAANBIEDERS ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Flickmyhouse: onderdeel van Truefip BV, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Nieuwpoortkade 9-2, 1055RX

Nadere informatie

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens Gebruikersvoorwaarden digitale leeromgeving Lees de bepalingen in deze Gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door, alvorens u aan te melden en gebruik te maken van de digitale leeromgeving van Welten. Door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

STUDENTS ACQUIRE FUNDING FOR EDUCATION (SAFE)

STUDENTS ACQUIRE FUNDING FOR EDUCATION (SAFE) STUDENTS ACQUIRE FUNDING FOR EDUCATION (SAFE) Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden SAFE: de voorwaarden genoemd in deze algemene voorwaarden. Campagne: dit is crowdfundingcampagne die een student

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

3. Klant: een rechtspersoon of natuurlijke persoon welke een overeenkomst aangaat met Windowstylist B.V.

3. Klant: een rechtspersoon of natuurlijke persoon welke een overeenkomst aangaat met Windowstylist B.V. Deze Algemene voorwaarden volledig te downloaden via www.windowstylist.nl. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan op verzoek kosteloos per post worden verzonden. Artikel 1 definities In deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Artikel 1 Definities Vindhandelaar.nl: Vindhandelaar.nl is een onderdeel van Bosch Services Onderhoud (KvK nummer: 24331424), Postbus 44061, 3006 HB te Rotterdam.

Nadere informatie

Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants

Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants Definities Bestelling een bestelling van een Consument bij het Restaurant in verband met een Overeenkomst. Betaaldiensten het ter doorbetaling aan een

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Musician 4 You te Amsterdam. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Musician 4 You: de eenmanszaak ( Musician 4

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Officebooking Algemene Voorwaarden 2013 1

Officebooking Algemene Voorwaarden 2013 1 ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICEBOOKING B.V. 18-06-2013 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer: 55968228 Artikel 1. Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Artikel 1. Definities 1. Accomodatie Elk hotel, gasthuis of andere accommodatie, welke via BookDifferent kan worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Adverteerder: de natuurlijke- of rechtspersoon ten behoeve van wie de Campagne wordt uitgevoerd, tevens Opdrachtgever van Brandambassadors;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V. Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding tot het uitvoeren van werkzaamheden van DRG VvE Beheer B.V., en op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden fotografen

Algemene voorwaarden fotografen Algemene voorwaarden fotografen 1 Definities Dienst betekent de door NBB geleverde dienst, waarbij Fotograaf Werken uploadt naar de Website, welke Werken door derden kunnen worden gedownload en gebruikt

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden De Zuiderling De ruilmunt op Rotterdam-Zuid Algemene Voorwaarden De Zuiderling B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 27 augustus 2013 te Rotterdam. In dit document zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (gedeponeerd op 16 april 2014, onder nummer )

Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (gedeponeerd op 16 april 2014, onder nummer ) Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (gedeponeerd op 16 april 2014, onder nummer 33272848) Artikel 1 1. Alle door Mercer (Nederland) B.V. ("Mercer") verleende diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen.

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SmartBreaks

Algemene Voorwaarden SmartBreaks Algemene Voorwaarden SmartBreaks Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op jouw Overeenkomst met SmartBreaks en elk gebruik van de website van SmartBreaks dat via jouw account wordt gemaakt. SmartBreaks

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Voorwaarden locatie. Eenmalige bieding: Als locatie kunt u één bieding per zoekopdracht uitbrengen.

Voorwaarden locatie. Eenmalige bieding: Als locatie kunt u één bieding per zoekopdracht uitbrengen. Voorwaarden locatie De vergoeding voor de deelname aan meetings.nl Meetings.nl werkt op een no cure- no pay basis. Alleen bij het tot stand komen van een definitieve reservering claimt meetings.nl commissie

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017 Definities - NCDO/ONEWORLD: Centrum voor Mondiale Burgerschap, met kantoor in Amsterdam: Piet Heinkade 181-H, 1019 HC. Eigenaar en uitgever van OneWorld. - Overeenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018:

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Account: de persoonlijke digitale omgeving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden van Nottrot VerzuimZaken GeschilBemiddeling zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE Dit zijn de registratievoorwaarden van Stichting PMO Gilde ("PMO Gilde"), Postbus 2725, 3500 GS gevestigd te Utrecht, zoals gepubliceerd op www.pmogilde.nl

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie