Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel."

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Ik wil graag mijn verzekeringen onderbrengen bij de Onderlinge. Worden mijn elders lopende verzekeringen automatisch opgezegd? Wij regelen wij dit graag voor u.. Neem even contact met ons hierover op. Doet u dit liever zelf, dan kunnen wij u voorzien van een opzegkaartje. Als u dit opzegkaartje invult en naar de verzekeraar opstuurt, bent u snel klaar Kan ik de premie in termijnen te betalen? Ja, dat kan in veel gevallen: De volgende termijnbetalingen zijn standaard: jaar, halfjaar, kwartaal en per maand. Aan u de keuze. Hoe kan ik de dekking wijzigen van mijn huidige verzekering? Het volstaat om even contact met ons op te nemen. Wij handelen het dan af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u daar geen last van heeft. Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel. Aansprakelijkheidsverzekering Zijn mijn (huis)dieren ook meeverzekerd? Huisdieren zijn standaard meeverzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering. Maakt uw hond of kat schade bij een ander, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Heeft de aansprakelijkheidsverzekering een eigen risico? Nee, er is geen standaard eigen risico bij een aansprakelijkheidsverzekering. Let op, voor specifieke schaden (zoals opzicht of joyriding ) kan wel een eigen risico gelden. Lees hiervoor goed de voorwaarden van uw verzekering. Heb ik ook in het buitenland dekking met een aansprakelijkheidsverzekering? Een aansprakelijkheidsverzekering heeft werelddekking. U bent dus over de hele wereld verzekerd. Ik heb een auto geleend van een bekende en per ongeluk daar schade mee gemaakt. Is dit gedekt op mijn aansprakelijkheidsverzekering? Nee, schade met een motorrijtuig is altijd uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering. Autoverzekering In welke landen ben ik verzekerd? Verzekeraars vermelden op de groene kaart waar u bent verzekerd. U bent niet verzekerd in landen die niet staan vermeld op de groene kaart of die zijn doorgestreept op de groene kaart. Als ik iemand anders in mijn auto laat rijden, is die persoon dan verzekerd? Die persoon is verzekerd. Gebeurt dit structureel? Dan wil de verzekeringsmaatschappij dat weten. U hebt dan de plicht dat te melden. Het is dan mogelijk dat op uw polis deze persoon als regelmatige bestuurder wordt genoteerd.

2 Wat is Casco? Casco is een verzekeringsvorm voor schade aan uw eigen auto. Verzekeraars hanteren meestal twee vormen: Beperkt Casco (BC) en Volledig Casco (VC). WA (wettelijke aansprakelijkheid) geeft dekking voor schade die u veroorzaakt aan anderen. Voor motorrijtuigen is een WA-verzekering verplicht door de wet. Wat is WA? WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarmee bent u uitsluitend verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan anderen. Deze dekking is wettelijk verplicht voor een eigenaar van een motorrijtuig. Wat is BC? BC (Beperkt Casco) dekt een aantal veel voorkomende schades aan uw eigen auto, zoals brand, diefstal, storm e.d. Wat is VC? VC (Volledig Casco), ook wel all riskverzekering genoemd, dekt vrijwel alle schade aan uw eigen auto. Welke klasse alarminstallatie heeft mijn auto? U kunt dit het beste navragen bij de dealer of de importeur. Vanaf 1997 is voor alle nieuwe auto s een klasse 1 startblokkeringssysteem verplicht. Wat is het verschil tussen een Ongevallen Inzittenden Verzekering en een Schade Inzittenden Verzekering? Een Ongevallen Verzekering Inzittenden keert een vast bedrag uit als de persoon overlijdt of blijvend invalide wordt. Een Schade Verzekering Inzittenden gaat uit van de werkelijke schade die de persoon heeft geleden. Dit kan letsel of invaliditeit zijn, maar ook materiele zaken zijn (zoals kleding). Wat is No-claim? No-claim betekent dat u geen schade heeft gehad. Als u geen schade claimt, hoeft de verzekeraar geen betaling te doen. De verzekeraar is dan bereid u korting te geven. Dit heet de no-claim korting. Hoe langer u geen schade claimt, hoe hoger de korting oploopt. Er zit wel een maximum aan de noclaim korting. Val ik bij schade terug in mijn no-claim? Als u schuld heeft aan de schade, valt u voor een deel terug. Kost het ook no-claim als ik zonder schuld bij een aanrijding? Wanneer uw schade kan worden verhaald zal dit geen gevolgen hebben voor uw korting. Wat gebeurt er met mijn no-claim als ik zonder schuld een fietser of voetganger aanrijd? De wet ziet een automobilist als een sterke verkeersdeelnemer en een fietser (en voetganger) als zwakke verkeersdeelnemer. Bij aanrijdingen tussen 'sterke' en 'zwakke' verkeersdeelnemers, wordt de zwakke partij vaak beschermd door de wet. Zelfs al kan de automobilist zijn onschuld aantonen. In dit geval zal het helaas ten koste gaan van de opgebouwde no-claim korting. Uw verzekeraar moet namelijk de fietser zijn schade vergoeden. Sommige verzekeraars kennen een no-blaim regeling, waarbij zij in enkele van deze gevallen geen terugval van no-claim hanteren.

3 Ben ik verzekerd als een onbekende mijn auto aanrijdt op de parkeerplaats en geen gegevens achterlaat? Zo ja, heeft dat gevolgen voor mijn no-claimkorting? Heeft u een WA Volledig cascoverzekering, dan krijgt u uw schade vergoed. Omdat u claimt, kost dit u wel een gedeelte van uw korting, tenzij de schade wordt betaald door het Waarborgfonds Motorrijtuigen. Het Waarborgfonds Motorrijtuigen kan uw schade vergoeden onder speciale voorwaarden. Leest u meer op de website van het Waarborgfonds. Wat is Roy-data? Roy-data is opgericht door verzekeraars en is een digitale database waarin de schadevrije jaren van bestuurders van auto s en motoren worden bijgehouden. Alleen verzekeraars hebben toegang tot deze database. Verzekeraars zijn verplicht om deze database te gebruiken en van informatie te voorzien. Als u overstapt van verzekeraar, meldt uw oude verzekeraar uw schadevrije jaren aan Roy-data. Uw nieuwe verzekeraar raadpleegt op haar beurt Roy-data, en beschikt zo over de meest actuele informatie en kan u een correct aanbod doen aan de hand van uw aantal schadevrije jaren. U hoeft hierdoor zelf dus niets meer door te geven. Kost een sterretje in mijn ruit ook no-claim korting? Ruitreparatie gaat meestal niet ten koste van uw no-claim. Let wel goed op uw eigen risico. Sommige verzekeraars doen uitsluitend zaken met glasherstelbedrijven die bijvoorbeeld zijn aangesloten bij Stichting Glasgarant. Ik heb twee auto s. Kan ik korting krijgen op mijn tweede auto? Veel verzekeraars werken met een tweede-auto-regeling. Als u beide auto s bij dezelfde verzekeraar verzekerd, dan kunnen zij bereid zijn korting te verlenen. Dit doen zij aan de hand van het aantal jaren dat u schadevrij rijdt. Neemt u contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Is het aantal verzekerde inzittenden inclusief de bestuurder bij een Ongevallen inzittendenverzekering? Ja. Een verzekering voor 6 personen is dus voor de bestuurder en 5 passagiers. Hoe kan ik mijn verzekering beëindigen als ik mijn auto heb verkocht? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als u binnen 8 dagen een kopie van het vrijwaringsbewijs naar ons toestuurt, zorgen wij dat de verzekeraar de verzekering per de datum van de vrijwaring beëindigt. Ik heb een andere of nieuwe auto gekocht. Hoe kan ik deze verzekeren? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe auto direct is verzekerd. Wat is de bonus/malusregeling? Dit is hetzelfde als no-claim korting. Zie daarom Wat is no-claim?. Bromfietsverzekering Moet ik de verzekering op naam van mijn kind zetten? Standaard kunt u het best de verzekering op de naam van de bestuurder zetten. Rijdt uw kind het meest op de bromfiets? Sluit dan de verzekering op naam van uw kind. Voordeel is dat uw kind dan zelf schadevrije jaren opbouwt. Deze schadevrije jaren kan uw kind in de toekomst gebruiken voor zijn eerste autoverzekering (of motor). Als de verzekering op uw naam staat, maar de schade wordt

4 veroorzaakt door uw kind, dan passen sommige verzekeraars een verhoogd eigen risico toe. Het komt zelfs regelmatig voor dat verzekeraars de schade dan helemaal niet vergoeden. Ben ik verplicht mijn bromfiets te verzekeren? De wet verplicht u de bromfiets minimaal voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. Een bromfiets is een motorrijtuig en hiervoor geldt deze verplichting. Mijn brommer is kapot. Kan ik de verzekering beëindigen? Nee. Uw bromfiets is een motorrijtuig en hiervoor geldt een verzekeringsplicht. U dient uw bromfiets WA te verzekeren, tenzij u het kenteken van de bromfiets laat schorsen. U mag dan ook niet met de bromfiets de weg op! Kijk op de website van het RDW voor meer informatie over schorsen. Als de bromfiets is opgevoerd, is hij dan nog wel verzekerd? Nee. Als blijkt dat uw bromfiets is opgevoerd, is er vaak geen dekking. Van de wet mag de brommer of scooter niet worden opgevoerd. Als u schade bij een ander veroorzaakt met een opgevoerde brommer, dan wordt deze op u verhaald. Caravanverzekering Is mijn caravan verzekerd op mijn autoverzekering? Schade aan uw caravan is alleen verzekerd met een caravanverzekering. Voor schade die de caravan veroorzaakt aan een ander geldt dat wanneer de caravan gekoppeld is aan uw auto, de wettelijke aansprakelijkheid (WA) is meeverzekerd op uw autoverzekering. Dit is geregeld in de wet. De wet kent hier ook weer uitzonderingen op. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Hoe verzeker ik een vouwwagen? De caravanverzekering kunt u ook afsluiten voor een vouwwagen, stacaravan of opzetunit. Is een groene kaart verplicht voor een caravan? De groene kaart voor een caravan of vouwwagen is soms verplicht. Vooral als u op vakantie gaat naar Duitsland, Polen of Spanje, is het belangrijk dat u een groene kaart heeft. Doorlopende reisverzekering Kan ik vanaf mijn vakantieadres een reisverzekering afsluiten? Nee, u dient uw reisverzekering al vóór uw vertrek te hebben afgesloten. Geldt mijn doorlopende reisverzekering ook tijdens vrijwilligerswerk? Vrijwilligerswerk is vaak standaard verzekerd op de doorlopende reisverzekering en hoeft daardoor niet apart meeverzekerd te worden. Met vrijwilligerswerk wordt bedoeld dat u werk verricht in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald. Dit werk moet ten behoeve zijn van anderen of van de samenleving zonder dat u daarvan afhankelijk bent voor uw levensonderhoud. Moet ik wintersport meeverzekeren?

5 Met de wintersportdekking verzekert u bijvoorbeeld uw wintersportbagage of een eventuele gipsvlucht. Bovendien is de wintersportdekking een voorwaarde om tijdens uw wintersportvakantie gebruik te kunnen maken van uw reisverzekering. Inboedelverzekering Voor welk bedrag moet ik mijn inboedel verzekeren? Hiervoor kunt u eenvoudig de Inboedelwaardemeter gebruiken. Dit is een document dat op basis van diverse factoren van uw persoonlijke situatie een goede inschatting kan maken van de waarde van uw inboedel. U kunt dit online doen. Wat is indexering? De waarde van woonhuizen en inboedels veranderen. Indexering betekent dat de verzekerde bedragen op uw polis op peil worden gehouden, zodat uw verzekering altijd is afgestemd op de prijsontwikkelingen in de markt. Wat wordt onder inboedel gerekend? Alle roerende zaken die deel uitmaken van uw huishouding. Niet tot de inboedel rekenen wij: geld en geldswaardig papier; onbewerkte edele metalen en ongezette edelstenen; zaken voor handels-, beroeps- of bedrijfsdoeleinden; (lucht)vaartuigen, met uitzondering van zeilplanken Motorrijtuigen, met uitzondering van brom- en snorfietsen caravans en andere aanhangwagens; levende have. Bekijk hiervoor goed de voorwaarden van uw verzekering. Deze zijn altijd leidend. Opstalverzekering Zijn bijgebouwen ook verzekerd? De voorwaarden stellen dat er ook dekking is voor het volgende: alle bijgebouwen voor huishoudelijk gebruik op hetzelfde perceel, ongeacht bouwaard en dakbedekking, inclusief funderingen, kelders en andere ondergrondse bouwwerken; andere bouwsels, zoals hondenhokken, gereedschapschuurtjes en wind schermen, siervoorwerpen en verlichting, mits aanwezig in de bij de woning horende siertuin en geplaatst op en verankerd aan een betonnen of gelijkwaardig fundament; Let goed op: de (herbouw)waarde van deze gebouwen moeten wel in het verzekerd bedrag zijn meegenomen. Anders bent u mogelijk onderverzekerd. Hoe bereken ik de herbouwwaarde van mijn woning? U kunt hiervoor de herbouwwaardemeter gebruiken. U kunt dit document ook online invullen. Heeft u vragen of wilt u dat we dit voor uw doen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wat is indexering? De waarde van woonhuizen en inboedels veranderen. Indexering betekent dat de verzekerde bedragen op peil worden gehouden, zodat uw verzekering altijd is afgestemd op de prijsontwikkelingen in de markt.

6

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412 Aegon Autoverzekering Polisvoorwaarden nr. 1412 S 42471 a augustus 2014 Inhoudsopgave pagina Algemene Voorwaarden 4 1 Wat mag u van ons verwachten? 4 2 Wat verwachten wij van u? 4 3 Wie zijn er verzekerd?

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Delta Lloyd Schadeverzekering NV POLISVOORWAARDEN Autoverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model M 03.2.30 F INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING Waar is deze verzekering voor? 2 Voor wie is deze verzekering?

Nadere informatie

Personenautoverzekering Comfort COM141

Personenautoverzekering Comfort COM141 Personenautoverzekering Comfort COM141 Leeswijzer Checklist 2 Voorwaarden die voor iedereen gelden Algemene voorwaarden 3 Hier leest u onder andere: Waarvoor bent u verzekerd? Wat moet u doen als u schade

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15 Allianz Nederland Schadeverzekering Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering voor personenauto s en motoren Verzekeringsvoorwaarden PM 15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden

Nadere informatie

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering WA Personenauto. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering WA Personenauto. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Motorrijtuigverzekering WA Personenauto Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw verzekering in het kort 3 Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2012

Woongarant. Verzekeringen 2012 Woongarant Verzekeringen 2012 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker. De opgebouwde expertise stelt

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Zelf Autoverzekering Z.A. 1409

Polisvoorwaarden Zelf Autoverzekering Z.A. 1409 Polisvoorwaarden Zelf Autoverzekering Z.A. 1409 Inhoudsopgave Hulp bij Schade, Pech en Ongevallen Je autoverzekering 1 Waarvoor ben je verzekerd? 4 1.1 WA-verzekering 4 1.2 Automobilistenhulp 5 1.3 Beperkt

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

Pakketverzekering Motorrijtuigen. Inhoud

Pakketverzekering Motorrijtuigen. Inhoud Polismantel 5019 Pakketverzekering Motorrijtuigen Inhoud Artikel 1 Algemeen 1.1 In welke landen geldt de verzekering? 2 1.2 Risicowijziging 2 Artikel 2 Welke schade vergoeden wij niet? 2 Artikel 3 Hoe

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering WA personenauto

Motorrijtuigverzekering WA personenauto Polisvoorwaarden PP 3315-03 Motorrijtuigverzekering WA personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren (ZPP). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Polisvoorwaarden. Polis Direct Autoverzekering Polisvoorwaarden PDA 0113. Goed rijden loont

Polisvoorwaarden. Polis Direct Autoverzekering Polisvoorwaarden PDA 0113. Goed rijden loont Polisvoorwaarden Polis Direct Autoverzekering Polisvoorwaarden PDA 0113 Goed rijden loont Polisvoorwaarden PDA 0113 1. Beschrijving van begrippen 1. Beschrijving van begrippen in de polisvoorwaarden 2.

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Polisvoorwaarden PP 3335-04 Opmerking [NvE1]: Let op: nummer in voettekst nog aanpassen. Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Zelf.nl/Autoverzekering Z.A. 12.07

Polisvoorwaarden Zelf.nl/Autoverzekering Z.A. 12.07 Polisvoorwaarden Zelf.nl/Autoverzekering Z.A. 12.07 Inhoudsopgave Hulp bij Schade, Pech en Ongevallen Uw Autoverzekering 1 Waarvoor bent u verzekerd? 4 1.1 WA-verzekering 4 1.2 Automobilistenhulp 5 1.3

Nadere informatie

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW BROMFIETS

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW BROMFIETS VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW BROMFIETS In de voorwaarden van de REAAL Bromfietsverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Waarvoor u bent

Nadere informatie

MV 03.2.30 D MV 03.2.30-0412 BLAD

MV 03.2.30 D MV 03.2.30-0412 BLAD polisvoorwaarden Autoverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model MV 03.2.30 D Inhoud Algemene voorwaarden Artikel 1 Wat bent u verplicht mee te delen bij aanvang van de verzekering? 2

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Bromfietsverzekering 03 116 14-06 In de voorwaarden van de Reaal Bromfietsverzekering leest u: Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (bladzijde

Nadere informatie

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op Assurance weg met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op weg met Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Motorverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Camperverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie