Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel."

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Ik wil graag mijn verzekeringen onderbrengen bij de Onderlinge. Worden mijn elders lopende verzekeringen automatisch opgezegd? Wij regelen wij dit graag voor u.. Neem even contact met ons hierover op. Doet u dit liever zelf, dan kunnen wij u voorzien van een opzegkaartje. Als u dit opzegkaartje invult en naar de verzekeraar opstuurt, bent u snel klaar Kan ik de premie in termijnen te betalen? Ja, dat kan in veel gevallen: De volgende termijnbetalingen zijn standaard: jaar, halfjaar, kwartaal en per maand. Aan u de keuze. Hoe kan ik de dekking wijzigen van mijn huidige verzekering? Het volstaat om even contact met ons op te nemen. Wij handelen het dan af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u daar geen last van heeft. Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel. Aansprakelijkheidsverzekering Zijn mijn (huis)dieren ook meeverzekerd? Huisdieren zijn standaard meeverzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering. Maakt uw hond of kat schade bij een ander, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Heeft de aansprakelijkheidsverzekering een eigen risico? Nee, er is geen standaard eigen risico bij een aansprakelijkheidsverzekering. Let op, voor specifieke schaden (zoals opzicht of joyriding ) kan wel een eigen risico gelden. Lees hiervoor goed de voorwaarden van uw verzekering. Heb ik ook in het buitenland dekking met een aansprakelijkheidsverzekering? Een aansprakelijkheidsverzekering heeft werelddekking. U bent dus over de hele wereld verzekerd. Ik heb een auto geleend van een bekende en per ongeluk daar schade mee gemaakt. Is dit gedekt op mijn aansprakelijkheidsverzekering? Nee, schade met een motorrijtuig is altijd uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering. Autoverzekering In welke landen ben ik verzekerd? Verzekeraars vermelden op de groene kaart waar u bent verzekerd. U bent niet verzekerd in landen die niet staan vermeld op de groene kaart of die zijn doorgestreept op de groene kaart. Als ik iemand anders in mijn auto laat rijden, is die persoon dan verzekerd? Die persoon is verzekerd. Gebeurt dit structureel? Dan wil de verzekeringsmaatschappij dat weten. U hebt dan de plicht dat te melden. Het is dan mogelijk dat op uw polis deze persoon als regelmatige bestuurder wordt genoteerd.

2 Wat is Casco? Casco is een verzekeringsvorm voor schade aan uw eigen auto. Verzekeraars hanteren meestal twee vormen: Beperkt Casco (BC) en Volledig Casco (VC). WA (wettelijke aansprakelijkheid) geeft dekking voor schade die u veroorzaakt aan anderen. Voor motorrijtuigen is een WA-verzekering verplicht door de wet. Wat is WA? WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarmee bent u uitsluitend verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan anderen. Deze dekking is wettelijk verplicht voor een eigenaar van een motorrijtuig. Wat is BC? BC (Beperkt Casco) dekt een aantal veel voorkomende schades aan uw eigen auto, zoals brand, diefstal, storm e.d. Wat is VC? VC (Volledig Casco), ook wel all riskverzekering genoemd, dekt vrijwel alle schade aan uw eigen auto. Welke klasse alarminstallatie heeft mijn auto? U kunt dit het beste navragen bij de dealer of de importeur. Vanaf 1997 is voor alle nieuwe auto s een klasse 1 startblokkeringssysteem verplicht. Wat is het verschil tussen een Ongevallen Inzittenden Verzekering en een Schade Inzittenden Verzekering? Een Ongevallen Verzekering Inzittenden keert een vast bedrag uit als de persoon overlijdt of blijvend invalide wordt. Een Schade Verzekering Inzittenden gaat uit van de werkelijke schade die de persoon heeft geleden. Dit kan letsel of invaliditeit zijn, maar ook materiele zaken zijn (zoals kleding). Wat is No-claim? No-claim betekent dat u geen schade heeft gehad. Als u geen schade claimt, hoeft de verzekeraar geen betaling te doen. De verzekeraar is dan bereid u korting te geven. Dit heet de no-claim korting. Hoe langer u geen schade claimt, hoe hoger de korting oploopt. Er zit wel een maximum aan de noclaim korting. Val ik bij schade terug in mijn no-claim? Als u schuld heeft aan de schade, valt u voor een deel terug. Kost het ook no-claim als ik zonder schuld bij een aanrijding? Wanneer uw schade kan worden verhaald zal dit geen gevolgen hebben voor uw korting. Wat gebeurt er met mijn no-claim als ik zonder schuld een fietser of voetganger aanrijd? De wet ziet een automobilist als een sterke verkeersdeelnemer en een fietser (en voetganger) als zwakke verkeersdeelnemer. Bij aanrijdingen tussen 'sterke' en 'zwakke' verkeersdeelnemers, wordt de zwakke partij vaak beschermd door de wet. Zelfs al kan de automobilist zijn onschuld aantonen. In dit geval zal het helaas ten koste gaan van de opgebouwde no-claim korting. Uw verzekeraar moet namelijk de fietser zijn schade vergoeden. Sommige verzekeraars kennen een no-blaim regeling, waarbij zij in enkele van deze gevallen geen terugval van no-claim hanteren.

3 Ben ik verzekerd als een onbekende mijn auto aanrijdt op de parkeerplaats en geen gegevens achterlaat? Zo ja, heeft dat gevolgen voor mijn no-claimkorting? Heeft u een WA Volledig cascoverzekering, dan krijgt u uw schade vergoed. Omdat u claimt, kost dit u wel een gedeelte van uw korting, tenzij de schade wordt betaald door het Waarborgfonds Motorrijtuigen. Het Waarborgfonds Motorrijtuigen kan uw schade vergoeden onder speciale voorwaarden. Leest u meer op de website van het Waarborgfonds. Wat is Roy-data? Roy-data is opgericht door verzekeraars en is een digitale database waarin de schadevrije jaren van bestuurders van auto s en motoren worden bijgehouden. Alleen verzekeraars hebben toegang tot deze database. Verzekeraars zijn verplicht om deze database te gebruiken en van informatie te voorzien. Als u overstapt van verzekeraar, meldt uw oude verzekeraar uw schadevrije jaren aan Roy-data. Uw nieuwe verzekeraar raadpleegt op haar beurt Roy-data, en beschikt zo over de meest actuele informatie en kan u een correct aanbod doen aan de hand van uw aantal schadevrije jaren. U hoeft hierdoor zelf dus niets meer door te geven. Kost een sterretje in mijn ruit ook no-claim korting? Ruitreparatie gaat meestal niet ten koste van uw no-claim. Let wel goed op uw eigen risico. Sommige verzekeraars doen uitsluitend zaken met glasherstelbedrijven die bijvoorbeeld zijn aangesloten bij Stichting Glasgarant. Ik heb twee auto s. Kan ik korting krijgen op mijn tweede auto? Veel verzekeraars werken met een tweede-auto-regeling. Als u beide auto s bij dezelfde verzekeraar verzekerd, dan kunnen zij bereid zijn korting te verlenen. Dit doen zij aan de hand van het aantal jaren dat u schadevrij rijdt. Neemt u contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Is het aantal verzekerde inzittenden inclusief de bestuurder bij een Ongevallen inzittendenverzekering? Ja. Een verzekering voor 6 personen is dus voor de bestuurder en 5 passagiers. Hoe kan ik mijn verzekering beëindigen als ik mijn auto heb verkocht? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als u binnen 8 dagen een kopie van het vrijwaringsbewijs naar ons toestuurt, zorgen wij dat de verzekeraar de verzekering per de datum van de vrijwaring beëindigt. Ik heb een andere of nieuwe auto gekocht. Hoe kan ik deze verzekeren? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe auto direct is verzekerd. Wat is de bonus/malusregeling? Dit is hetzelfde als no-claim korting. Zie daarom Wat is no-claim?. Bromfietsverzekering Moet ik de verzekering op naam van mijn kind zetten? Standaard kunt u het best de verzekering op de naam van de bestuurder zetten. Rijdt uw kind het meest op de bromfiets? Sluit dan de verzekering op naam van uw kind. Voordeel is dat uw kind dan zelf schadevrije jaren opbouwt. Deze schadevrije jaren kan uw kind in de toekomst gebruiken voor zijn eerste autoverzekering (of motor). Als de verzekering op uw naam staat, maar de schade wordt

4 veroorzaakt door uw kind, dan passen sommige verzekeraars een verhoogd eigen risico toe. Het komt zelfs regelmatig voor dat verzekeraars de schade dan helemaal niet vergoeden. Ben ik verplicht mijn bromfiets te verzekeren? De wet verplicht u de bromfiets minimaal voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. Een bromfiets is een motorrijtuig en hiervoor geldt deze verplichting. Mijn brommer is kapot. Kan ik de verzekering beëindigen? Nee. Uw bromfiets is een motorrijtuig en hiervoor geldt een verzekeringsplicht. U dient uw bromfiets WA te verzekeren, tenzij u het kenteken van de bromfiets laat schorsen. U mag dan ook niet met de bromfiets de weg op! Kijk op de website van het RDW voor meer informatie over schorsen. Als de bromfiets is opgevoerd, is hij dan nog wel verzekerd? Nee. Als blijkt dat uw bromfiets is opgevoerd, is er vaak geen dekking. Van de wet mag de brommer of scooter niet worden opgevoerd. Als u schade bij een ander veroorzaakt met een opgevoerde brommer, dan wordt deze op u verhaald. Caravanverzekering Is mijn caravan verzekerd op mijn autoverzekering? Schade aan uw caravan is alleen verzekerd met een caravanverzekering. Voor schade die de caravan veroorzaakt aan een ander geldt dat wanneer de caravan gekoppeld is aan uw auto, de wettelijke aansprakelijkheid (WA) is meeverzekerd op uw autoverzekering. Dit is geregeld in de wet. De wet kent hier ook weer uitzonderingen op. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Hoe verzeker ik een vouwwagen? De caravanverzekering kunt u ook afsluiten voor een vouwwagen, stacaravan of opzetunit. Is een groene kaart verplicht voor een caravan? De groene kaart voor een caravan of vouwwagen is soms verplicht. Vooral als u op vakantie gaat naar Duitsland, Polen of Spanje, is het belangrijk dat u een groene kaart heeft. Doorlopende reisverzekering Kan ik vanaf mijn vakantieadres een reisverzekering afsluiten? Nee, u dient uw reisverzekering al vóór uw vertrek te hebben afgesloten. Geldt mijn doorlopende reisverzekering ook tijdens vrijwilligerswerk? Vrijwilligerswerk is vaak standaard verzekerd op de doorlopende reisverzekering en hoeft daardoor niet apart meeverzekerd te worden. Met vrijwilligerswerk wordt bedoeld dat u werk verricht in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald. Dit werk moet ten behoeve zijn van anderen of van de samenleving zonder dat u daarvan afhankelijk bent voor uw levensonderhoud. Moet ik wintersport meeverzekeren?

5 Met de wintersportdekking verzekert u bijvoorbeeld uw wintersportbagage of een eventuele gipsvlucht. Bovendien is de wintersportdekking een voorwaarde om tijdens uw wintersportvakantie gebruik te kunnen maken van uw reisverzekering. Inboedelverzekering Voor welk bedrag moet ik mijn inboedel verzekeren? Hiervoor kunt u eenvoudig de Inboedelwaardemeter gebruiken. Dit is een document dat op basis van diverse factoren van uw persoonlijke situatie een goede inschatting kan maken van de waarde van uw inboedel. U kunt dit online doen. Wat is indexering? De waarde van woonhuizen en inboedels veranderen. Indexering betekent dat de verzekerde bedragen op uw polis op peil worden gehouden, zodat uw verzekering altijd is afgestemd op de prijsontwikkelingen in de markt. Wat wordt onder inboedel gerekend? Alle roerende zaken die deel uitmaken van uw huishouding. Niet tot de inboedel rekenen wij: geld en geldswaardig papier; onbewerkte edele metalen en ongezette edelstenen; zaken voor handels-, beroeps- of bedrijfsdoeleinden; (lucht)vaartuigen, met uitzondering van zeilplanken Motorrijtuigen, met uitzondering van brom- en snorfietsen caravans en andere aanhangwagens; levende have. Bekijk hiervoor goed de voorwaarden van uw verzekering. Deze zijn altijd leidend. Opstalverzekering Zijn bijgebouwen ook verzekerd? De voorwaarden stellen dat er ook dekking is voor het volgende: alle bijgebouwen voor huishoudelijk gebruik op hetzelfde perceel, ongeacht bouwaard en dakbedekking, inclusief funderingen, kelders en andere ondergrondse bouwwerken; andere bouwsels, zoals hondenhokken, gereedschapschuurtjes en wind schermen, siervoorwerpen en verlichting, mits aanwezig in de bij de woning horende siertuin en geplaatst op en verankerd aan een betonnen of gelijkwaardig fundament; Let goed op: de (herbouw)waarde van deze gebouwen moeten wel in het verzekerd bedrag zijn meegenomen. Anders bent u mogelijk onderverzekerd. Hoe bereken ik de herbouwwaarde van mijn woning? U kunt hiervoor de herbouwwaardemeter gebruiken. U kunt dit document ook online invullen. Heeft u vragen of wilt u dat we dit voor uw doen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wat is indexering? De waarde van woonhuizen en inboedels veranderen. Indexering betekent dat de verzekerde bedragen op peil worden gehouden, zodat uw verzekering altijd is afgestemd op de prijsontwikkelingen in de markt.

6

Verantwoord op de weg met de Bromfietsverzekering van Univé

Verantwoord op de weg met de Bromfietsverzekering van Univé Univé Bromfietsverzekering Univé, een betrokken vereniging Lid zijn is z n geld meer dan waard Univé Verzekeringen werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. We helpen onze leden met schade-, zorg-

Nadere informatie

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar!

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! Autoverzekering Besparen Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! De Proteq Autoverzekering is één van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Ook de voorwaarden

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1 DZ770709(okt2013)A Privé pakket online Aanvraag Informatie voor de klant Privé Pakket Online aanvraag 1 Privé Pakket Online Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

Niet verzekerd 13. Wanneer is schade door de auto niet verzekerd?...6 14. Welke schade is niet verzekerd?...7

Niet verzekerd 13. Wanneer is schade door de auto niet verzekerd?...6 14. Welke schade is niet verzekerd?...7 Goed op weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie zijn

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 5 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant heeft een

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid PB-A-WA2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid (PB-A-WA2016) Pagina Wettelijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket

Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie zijn de verzekerden?...3

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter.

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Bromfietsverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom-

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De voordelige verzekering voor uw bestelauto s. Kies uw verzekering WA: verplichte basisverzekering die schade aan derden vergoedt WA + Beperkt Casco: extra vergoeding bij diefstal

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé Univé Motorverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering Met een camper rondtrekken, kamperen, mooie reizen maken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders zijn

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering De Noordhollandsche de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering januari 2009 Productleeswijzer Motorrijtuigenverzekering 1 van 2 Algemene informatie de motorrijtuigenverzekering

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5 % ledenkorting Complete inventarisdekking 2 Omdat uw kampeerauto uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet

Nadere informatie

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen GEWOON GOED Personen - en bestelauto Oldtimer Kampeerauto Motor Caravan Aanhangwagen MOTORRIjtuigenverzekering W i j b e s pa r e n a a n z i e n l i j k o p o n z e a u t o p r e m i e. Zo houden we geld

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Goed verzekerd onderweg

Goed verzekerd onderweg Goed verzekerd onderweg Bromfietsverzekering ANWB Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom- of snorfiets bent u zo waar u wilt zijn. En natuurlijk

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOVERZEKERING MOBIEL+ AUTOVERZEKERING Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Beperkt Casco PB-A-BepC2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Beperkt Casco (PB-A-BepC2016) Pagina Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie is verzekerd? 2

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering)

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering) Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

Collectieve Autoverzekering

Collectieve Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering 1 Inhoud Collectieve autoverzekering 3 Wie kunnen eraan deelnemen? 3 Schade en service 4 Welke dekking kiest u? 6 Aanvullende

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket

Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie zijn de verzekerden?...3

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering Klaverblad Verzekeringen Royaal autoverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit Voorwaarden Autoverzekering Ruit Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-05-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Ruit Klik op de vraag om

Nadere informatie

T 0299 47 49 90 F 0299 47 49 93 info@struijs.nl www.struijs.nl

T 0299 47 49 90 F 0299 47 49 93 info@struijs.nl www.struijs.nl DOSSIER AUTO Onze tips voor uw auto Wilt u een nieuwe auto kopen dan is het fijn dat er vakantiegeld, belastinggeld en/of een bonusuitkering wordt uitgekeerd. Dit kan u net het extra zetje geven om de

Nadere informatie

AVP-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw AANSPRAKELIJK- HEIDSVERZEKERING PARTICULIER

AVP-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw AANSPRAKELIJK- HEIDSVERZEKERING PARTICULIER AVP-0116 Bijzondere voorwaarden bij uw AANSPRAKELIJK- HEIDSVERZEKERING PARTICULIER 1 INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE VOORWAARDEN BELANGRIJK VOOR U ZIJN 3 MIJN VERZEKERING 1. Wat verzeker ik met de Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Verzekeren kan anders. Collectieve verzekeringen van Interpolis voor hockeyverenigingen.

Verzekeren kan anders. Collectieve verzekeringen van Interpolis voor hockeyverenigingen. Verzekeren kan anders. Collectieve verzekeringen van Interpolis voor hockeyverenigingen. 1 1 Visie van Interpolis op verzekeren 2 Collectieve aansprakelijkheidsverzekering Sporten is gezond. En hockey

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Personenautoverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid

Bijzondere voorwaarden Personenautoverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Wettelijke aansprakelijkheid... 2 1. Wie zijn de verzekerden?... 2 2. Welke auto is verzekerd?...

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

Het Verzekeringspakket

Het Verzekeringspakket Het Verzekeringspakket Algemeen 2 Woonhuis, Inboedel- en combi verzekering 3 Aansprakelijkheid voor particulieren (A) 4 Gezinsongevallen 5 Rechtsbijstand 5 Caravan 6 Reis 6 Motorrijtuig/In- en opzittenden

Nadere informatie

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 AUTOVERZEKERING DS ASSURANCE Verzekert u van de beste premie Met DS Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor DS-rijders bieden wij u

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT Woonhuisverzekering All-In Per Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Algemene informatie de motorrijtuigenverzekering In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering.

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Auto Xcellentverzekering Klassieker verzekering

Auto Xcellentverzekering Klassieker verzekering Auto Xcellentverzekering Klassieker verzekering Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie zijn de verzekerden?...3 2.

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten

Voorwaarden. Autoverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten Voorwaarden Autoverzekering Leeswijzer Hoe vindt u het antwoord op uw vraag? Blader door het document. Klik op een vraag in het overzicht. Zoek op een woord met Ctrl + F. Hoe leest u deze voorwaarden?

Nadere informatie

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten Recreatie London Verzekeringen voor vrijuit genieten Verzekeringen voor vrijuit genieten U en uw gezin willen vrijuit en zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Of van uw welverdiende vakantie. Maar er kan

Nadere informatie

PMA motorverzekering Allianz Nederland

PMA motorverzekering Allianz Nederland Allianz Nederland Welke motor u ook hebt en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik of voor zomerse ritjes u wilt uw motor gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal Aanpassingen in voorwaarden Productkaart Reaal Samenvatting van de nieuwe voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket De pakketvoorwaarden zijn alleen van toepassing indien u meer dan 2 verzekeringen

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

Verzekeringen exclusief voor huurders. Het Triada Zekerplan

Verzekeringen exclusief voor huurders. Het Triada Zekerplan Verzekeringen exclusief voor huurders Een verzekering waarbij u zich thuis voelt speciaal voor huurders Speciaal voor u als huurder van Triada ontwikkelde Veldhuis Adviesgroep het Triada Zekerplan, een

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Pleziervaartuigenverzekering Het plezier van vrijuit varen De rust van water of juist de wind in de zeilen. Varen geeft u het gevoel van vrijheid,

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Voorwaarden Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-51-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Aanrijding

Nadere informatie

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN Rubriek IV Korte beschrijving van de dekking voor de huishoudelijke inboedel van zelfstandig wonende en inwonende bewoners van het verzorgings- en verpleeghuis De dekking

Nadere informatie

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé Univé Motorverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering. De productwijzer is een korte samenvatting van enkele belangrijke punten van

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

Opdracht verzekeren:

Opdracht verzekeren: Opdracht verzekeren: Verzekeringsadvies maken 3 vmbo b/k Tijdsduur: 2 weken Extra opdracht verzekeren In deze opdracht ga je werken aan het geven van een verzekeringsadvies aan Bert en Maud. Dit doe je

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Privé Pakket Online Informatie voor particulieren Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld 2 Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Het Privé Pakket Online van

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakketkorting tot 10% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Privé Pakket Online Informatie voor particulieren Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld 2 Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Het Privé Pakket Online van

Nadere informatie

MOTOR-11 WA Bijzondere Voorwaarden Motorverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid

MOTOR-11 WA Bijzondere Voorwaarden Motorverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Wettelijke aansprakelijkheid... 2 1. Wie zijn de verzekerden?... 2 2. Welke motor is verzekerd?...

Nadere informatie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel

Nadere informatie

Verkeersverzekering SVI Plus

Verkeersverzekering SVI Plus Verkeersverzekering SVI Plus Geruststellende extra zekerheid voor al uw reizende medewerkers Citaat Je staat er niet vaak bij stil, maar elke dag zijn vaak tientallen medewerkers en vrijwilligers voor

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen

Nadere informatie

Productwijzer Aansprakelijkheidsverzekering. Particulier (AVP)

Productwijzer Aansprakelijkheidsverzekering. Particulier (AVP) Productwijzer Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de aansprakelijkheidsverzekering. Welke risico s

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringspakket voor particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringspakket voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Verzekeringspakket voor particulieren Deze folder bevat informatie over de volgende verzekeringen. Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Glasdekking Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering Met een camper rondtrekken, kamperen, mooie reizen maken en tegelijkertijd

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw motor. 3 Met de Motorverzekering heeft u meer voordelen. 4 U kiest zelf

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson De definitieve uitkomst Achtergrond Na uitvoerig overleg zijn Havelaar & van Stolk en Bovemij overeengekomen de voorwaardenaanpassingen deels

Nadere informatie