Datapaq EasyTrack 3. Eenvoudige profilering van uw oven. De wereldwijde leider in temperatuurprofilering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datapaq EasyTrack 3. Eenvoudige profilering van uw oven. De wereldwijde leider in temperatuurprofilering"

Transcriptie

1 Datapaq EasyTrack 3 Eenvoudige profilering van uw oven De wereldwijde leider in temperatuurprofilering

2 EasyTrack3... eenvoudig, efficiënt en voordelig Stuur het DATAPAQ EasyTrack3 systeem door uw oven en meet de product- en oventemperatuur om te garanderen dat de juiste tijd-bij-temperatuur wordt bereikt om u de juiste thermische uitharding van de coating te bieden. We hebben geluisterd naar wat EasyTrack klanten wereldwijd wensen en introduceren de nieuwe DATAPAQ ET3 datalogger, die nog meer keuze en waarde biedt. Auto logger detectie Meer geheugen On-board kalibratiegegevens Diagnosetool remote service Verbeterde prestaties van de batterij Helling-markeringen Auto taalinstelling bij de software Wij begrijpen dat elke klant en elk proces zijn eigen specifieke behoeften heeft, en dus hebben we een nieuw DATAPAQ EasyTrack3 Professional systeem toegevoegd voor klanten die de mogelijkheden van oven-monitoring willen uitbreiden. MultiRun modus Voer tot 3 afzonderlijke bedrijfsgangen uit alvorens terug te keren naar PC SmartPaq Voor eenvoudige gangen 'pass' of 'fail' indicatie bij de ovenuitgang, direct van de logger Verbeterde prestatie barrière Professioneel ondersteuningspakket Inclusief draagtas, probe klemkit, ID-tags voor probe EasyTrack Professional Software Verbeterd analyse- en rapportagepakket De naam DATAPAQ is sinds 1984 synoniem met temperatuurprofilering in de verf- en poedercoatings-industrie wereldwijd. Datapaq is de beste keuze op de markt en blijft systemen bieden die de eisen van de zwaarste thermische processen overtreffen.

3 Datapaq, het synoniem voor temperatuurprofilering ET6063: 6-kanaals ET4043: 4-kanaals Kwaliteit: Bewijs dat uw ovenproces voldoet aan de specificatie van de uitharding van de coating (tijd-bij-temperatuur) om het product de kwaliteit te geven die u en uw klanten vragen (uitval, herbewerking minimaliseren & terugroepen van producten voorkomen). Productiviteit: Stel vast wanneer en waarom zich uithardingsproblemen voordoen. Isoleer de oorzaak in de oven en gebruik profielgegevens om snel corrigerende maatregelen aan te bevelen. Minimaliseer downtime en verlies van productieinkomsten. Elimineer het risico van gemiste leveringen aan klanten. Validatie en certificatie: Bied zowel klanten als regelgevende instanties schriftelijk bewijs (Qualicoat, Accredited Applicator Status etc.) dat uw bedrijfsvoering voldoet aan kwaliteitsnormen. Win nieuwe klanten met de toegevoegde waarde van certificering van het volledige proces. Efficiëntie: Nieuwe ovenprocessen, coatings en producten snel en efficiënt opzetten en valideren. Zorg voor nauwkeurige procesinstellingen (lijnsnelheid, insteltemperaturen voor zones) om de productiviteit te verhogen en de energiekosten te verlagen.

4 Maximaliseer het volledige potentieel van uw verf- of poedercoatingprocédé 1. Eenvoudige Interpretatie van Profielgegevens Zet ruwe gegevens om in zinvolle procesinformatie met behulp van EasyTrack of EasyTrack Professional software. Eenvoudig te gebruiken, maar biedt de mogelijkheid om intelligente, zelfbewuste beslissingen te nemen, met behulp van de in de industrie geaccepteerde tool voor index-uitharding (DATAPAQ Value). Deel je bevindingen eenvoudig met gedrukte of digitale media. Schakel vliegensvlug tussen talen in één installatie. 2. Voordelige en efficiënte batterijprestaties Per gebruiker om te wisselen met lokaal gekochte 9V batterij. Optimalisatie van de levensduur van de batterij door middel van intelligent elek - triciteits beheer en automatische uitschakeling. USB-logger-inschakeling bij reset & download (50 bedrijfsgangen 1 uur). 3. Volledige Certificatie voor naleving van de regelgeving DATAPAQ EasyTrack3 ijkcertificaat zoals opgeslagen aan boord voor volledige traceerbaarheid van apparatuur en elke bedrijfsgang tot de laatste kalibratiegegevens. 6. Robuuste industriële tool naar uw wens "Cold touch" behuizing van polycarbonaat die tegen stoten kan en zonder schade of vervorming tot 100 C (212 F) kan weerstaan. Gecoate elektronica om vochtschade te elimineren zelfs in vochtige werkomgevingen. 7. Gedetailleerde betrouwbare profielgegevens Niet-volatiel geheugen, waardoor tot 2,5 uur profielgangen kunnen worden uitgevoerd met een meetinterval van 0,5 s, waardoor u de resolutie krijgt die u nodig heeft om vol vertrouwen beslissingen te nemen. Geen risico op verlies van gegevens, zelfs na vervanging van de batterij. 8. Veilig vervoer Magnetische probes hechten zich aan de bovenplaat van de barrière voor gemak en veiligheid. 9. Thermokoppels voor speciale doelen Uitgebreid assortiment, ontworpen voor nauwkeurigheid, gemak en duurzaamheid voor uw industriële toepassingen. Meet met vertrouwen. Gespecificeerd tot (ANSI MC96.1 ±0,4% of ±1,1 C [2,0 F]). 4. Efficiëntie bij meerdere bedrijfsgangen Voer MultiRun* uit, die tot 3 opeenvolgende afzonderlijke gangen mogelijk maakt zonder de noodzaak om te downloaden tussen ovens om tijd en moeite te besparen. Download elke run als een apart resultaatbestand. 5. PC-free Run 'Pass/Fail' bij Ovenuitgang Zonder noodzaak om gegevens te downloaden direct met de logger via SmartPaq controleren of het profiel voldoet aan uw uithardingstargets (tijd-bij- temperatuur)*. Het is zeer simpel: groen licht is 'pass' en rood licht is 'fail', zonder risico van een beschadigd LCD-scherm. EasyTrack3 systeem met standaard TB0253 thermische barrière

5 10. Nauwkeurigheid metingen Koudelascompensatie garandeert de nauwkeurigheid van de logger over het gehele operationele bereik van de logger tot 85 C (185 F). Nauwkeurigheid gegarandeerd van begin tot einde van een gang of dag. 11. Veilige doorvoer door de oven Vergrendelbaar handvat zorgt voor een veilige ophanging in de verflijn. Vergrendelbare klemmen van de barrière voorkomen verlies van het deksel, zelfs wanneer ongelukken gebeuren. 12. Bescherming back-up Heatsink faseverandering zorgt voor een optimale thermische beveiliging wanneer u dat nodig heeft. Automatische afsluiting van de logger boven de 85 C (185 F) om schade of het risico van onnauwkeurige gegevens te voorkomen. 13. Systeemkeuze Kies een 4- of 6-kanaals systeem dat voldoet aan het procédé en het budget (Standard, Advanced en Professional). 14. Thermische prestatie die u kunt vertrouwen Bescherm met vertrouwen uw logger, gang na gang. De TB0263 barrière biedt tot 3 uur* bescherming bij 200 C (392 F), weegt toch slechts 3,7 kg (8.2lbs) voor eenvoudig en veilig gebruik en vervoer. 15. Operationele eenvoud voor een verflijn Het runnen van een profiel is simpel: druk op "groen" om te beginnen en op "rood" om te stoppen, en elke lijnoperator kan hem met gemak en zonder risico gebruiken. EasyTrack Insight software DATAPAQ EasyTrack3 systeem ET3 SmartPaq* Thermische barrière TB0263* *Alleen verkrijgbaar bij het EasyTrack3 Professional systeem.

6 Meer keus in het DATAPAQ EasyTrack3 assortiment Kies gewoon het systeem dat het beste overeenkomt met uw eigen ovenprofileringswensen en budget. Systeem-optie Toepassing / gebruik Insightsoftware Logger Thermische barrière Probes Diversen Standaard Geavanceerd Professional Budget-optie voor verf en poeder in het algemeen Algemene basistoepassing voor verf en poeder in het algemeen Frequent intensief gebruik bij meerdere ovens voor leveranciers van verf of poeder in het algemeen. Meer analyse- en rapportagemogelijkheden. EasyTrack EasyTrack EasyTrack Professional Voor alle systeemopties: ET4043 (4-kanaals) of TB C(392 F) TB C(392 F) TB C(392 F) Exposed / patch Klem of magneet Exposed, klem of magneet - - Draagtas ID-tags probe klem Hoge temperatuur Hoge temperatuur coatings - PTFE of Dacromet EasyTrack of EasyTrack Professional ET6063 (6-kanaals) TB5000-HT 1,5 400 C(752 F) Exposed HiTemp glasvezel - Lage hoogte en/of de ovenhoogte beperkt is Professional 200 C(392 F) of magneet - DATAPAQ EasyTrack3 voor: Custom coaters "job shops" Coating-leveranciers Ovenfabrikanten Algemeen industrieel Autonderdelen Architecturale coating Textielcoating Houtcoating Consumptiegoederen Huishoudelijke apparaten Metalen verpakkingen Coating bij hoge temperaturen Speciale coatingen De DATAPAQ Garantie Elk DATAPAQ systeem wordt ondersteund met een volledige garantie van een jaar. Als aanvulling op de garantie bieden wij een jaarlijks onderhouds- en herijkingscontract, dat gratis software-updates en een leen-logger voor een gegarandeerde gemoedsrust omvat (afhankelijk van het land). Bel voor meer informatie over ons assortiment Meer informatie: NL: +31 (0) info@gullimex.com BE: +32 (0) info@gullimex.be

7 Service en support Onlineshop en support Een groot deel van onze producten is te bestellen in onze webshop. Voor de overige producten voorzien wij u graag persoonlijk van advies. Op onze website kunt u ook een terugbelverzoek achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Dichtbij Wij zijn altijd dichtbij. Voor vragen over uw bestelling of de werking van uw instrument staan wij u graag telefonisch te woord. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor eventuele problemen. Onze service wagens zijn dagelijks op weg, om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Betrouwbaar Wij leveren niet alleen instrumenten van topkwaliteit, maar met onze ijk- en reparatieservice zorgen wij er bovendien voor dat u steeds kunt vertrouwen op een perfect werkend systeem. Kortom: van aankoop tot onderhoud zijn wij uw partner met het allerhoogste serviceniveau. Service van het allerhoogste niveau Vanuit onze vestigingen in Nederland en België leveren wij niet alleen kwaliteitsproducten, maar bieden wij ook service én garantie van niveau.

8 Believing in understanding Meer informatie: NL: +31 (0) BE: +32 (0)

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet TempWeb draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet Eén systeem voor opslag en transport Altijd en overal actuele informatie TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden (temperatuur,

Nadere informatie

VisioPointer. Kwaliteit, efficiency, zekerheid

VisioPointer. Kwaliteit, efficiency, zekerheid VisioPointer Kwaliteit, efficiency, zekerheid De VisioPointer biedt de nieuwste standaard voor in-line inspectie van verpakkingen. Een enorme verrijking voor kwaliteitszorg, productiviteitsverbetering

Nadere informatie

Hygiena. sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen

Hygiena. sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen Hygiena sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen Oplossingen voor patiëntveiligheid Dé oplossingen voor patiëntveiligheid Biologische contaminatie Om de patiëntveiligheid te kunnen

Nadere informatie

Hygiena. sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen

Hygiena. sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen Hygiena sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen Oplossingen voor patiëntveiligheid Dé oplossingen voor patiëntveiligheid Om de patiëntveiligheid te kunnen garanderen zijn oppervlaktehygiëne

Nadere informatie

Elcometer 215 datalogger voor ovens. elcometer.com 1

Elcometer 215 datalogger voor ovens. elcometer.com 1 elcometer.com 1 De is een eenvoudig te gebruiken temperatuurprofieloplossing die wordt gebruikt om tijdens het uithardingsproces temperatuurprofielen te meten en op te slaan van zowel het monster als de

Nadere informatie

Handleiding voor. Compact. Natte spons POROSITEIT DETECTOR

Handleiding voor. Compact. Natte spons POROSITEIT DETECTOR Handleiding voor Compact Natte spons POROSITEIT DETECTOR Voldoet aan de eisen als gegeven in: Australian Standard AS3894.2-2002 (Wet Sponge Testing), ASTM G62-A, NACE RP0274-98, ASTM G6 and AS1580.485.1

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA & CLH De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.com Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften van

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB Inleiding Stel de Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32.

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32. Handheld Multimeter PCE-DM 22 Handmatige TRUE RMS data logger multimeter met meerdere meetfuncties, geheugen / data logger, RS-232 interface en software standaarden: IEC 1010 1000 V CAT III Deze handmatige

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik met meegeleverde type-2 thermistor probe ºC. Kabellengte meegeleverde thermistor probe 100 cm

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik met meegeleverde type-2 thermistor probe ºC. Kabellengte meegeleverde thermistor probe 100 cm EL-USB-TP-LCD: thermistor logger met display, -40 ºC tot +125 ºC Bestel on-line bij Vego VOF, levering naar Nederland en Vlaanderen Slechts 82,88 (prijs exclusief 21 % BTW en verzending) EL-USB-TP-LCD:

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

GoFree Shop op MFD. By Martin Mol

GoFree Shop op MFD. By Martin Mol GoFree Shop op MFD By Martin Mol Dankzij de GoFree user interface in de MFD heeft de consument direct toegang tot: 1. De GoFree Shop waar men een volledige catalogi kan raadplegen die geschikt zijn voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Elcometer 213. Digitale Thermometer. Handleiding

Elcometer 213. Digitale Thermometer. Handleiding Elcometer 213 Nederlands Digitale Thermometer Handleiding R Nederlands is een geregistreerd handelsmerk van Elcometer Limited. Alle andere handelsmerken worden erkend. Copyright Elcometer Limited. 2009.

Nadere informatie

Gereedschapslogistiek

Gereedschapslogistiek Gereedschapslogistiek Maximale efficiëntie ENGINEERING PRODUCTIE LOGISTIEK OPLEIDING DUURZAAMHEID Diensten met toegevoegde waarde Uitdagingen voor inventarisbeheer Overal in onze industrie zijn problemen

Nadere informatie

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service (DaaS) bundelt computerapparatuur en accessoires van wereldklasse, levenscyclusservices en HP expertise met toegevoegde

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

SLA: Implementatie apparatuur & applicaties

SLA: Implementatie apparatuur & applicaties Page 1 of 5 v 02.00 20100103 SLA: Implementatie apparatuur & applicaties GsSLA-000-000-001 Algemene SLA 1. I N H O U D 1.INHOUD... 1 2.TOEPASSINGSGEBIED... 1 3.BEPALINGEN... 2 Installatie & levering...

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten Rittal Service De juiste service waarborgt de betrouwbaarheid van uw industriële- & IT-applicatie en beschermt de gemaakte investeringen De werkelijke redenen waarom uw onderneming profiteert: Is het een

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA/CLH & CLI De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.nl Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Bestnr Temperatuur datalogger EL-USB-1

Bestnr Temperatuur datalogger EL-USB-1 Bestnr. 12 25 71 Temperatuur datalogger EL-USB-1 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Onderzoek Offerte. Voorbeeld Hotel

Onderzoek Offerte. Voorbeeld Hotel Onderzoek Offerte Voorbeeld Hotel AdvaVolt B.V. Telefoon: 06 31 96 17 40 Weegschaalstraat 3 Email: info@advavolt.com 5632 CW Eindhoven, Netherlands Website: www.advavolt.com Postbus 4122 KvK: 17067671

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos verbinding maken met een ander

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

VOEDSEL THERMOMETERS

VOEDSEL THERMOMETERS VOEDSEL THERMOMETERS THERMOMETER PRIMALONG (-50 0 C...+ 200 0 C) : 18PRIMALONG : voor snel en makkelijk meten van de temperatuur van lucht, vloeistoffen, vlees en fruit. ongeveer 1 o C tussen de -20 o

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. Installatie Windows 2000 en XP. PU006V2 Sweex 2 Port Serial PCI Card

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. Installatie Windows 2000 en XP. PU006V2 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU006V2 Sweex 2 Port Serial PCI Card Inleiding Stel de PU006V2 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen. Gebruik

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik temperatuur ºC. Meetresolutie temperatuur 0,1 ºC. Nauwkeurigheid temperatuur ±0,1 ±0,2 ºC

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik temperatuur ºC. Meetresolutie temperatuur 0,1 ºC. Nauwkeurigheid temperatuur ±0,1 ±0,2 ºC Slechts 97,78 (prijs exclusief 21 % BTW en verzending) EL-GFX-1: temperatuur logger met grafisch display Bestel on-line bij Vego VOF, levering naar Nederland en Vlaanderen EL-GFX-1: kennismaking De EL-GFX-1

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

BT DOUCHE LUIDSPREKER

BT DOUCHE LUIDSPREKER BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Wireless Internet Phone. Met deze internettelefoon kun je gemakkelijk en snel voicechatten met je favoriete

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn:

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn: BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos

Nadere informatie

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden De meest betrouwbare manier om uw medewerkers en uw werk conform richtlijnen uit te voeren veilig te houden Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCD-aanduiding: H2S CO O2 SO2 De

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. Installatie Windows 2000 en XP. PU007V2 Sweex PCI-kaart met 1 parallelle & 2 seriële poorten

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. Installatie Windows 2000 en XP. PU007V2 Sweex PCI-kaart met 1 parallelle & 2 seriële poorten PU007V2 Sweex PCI-kaart met 1 parallelle & 2 seriële poorten Inleiding Stel de PU007V2 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Watermeetcomputer. Gedemineraliseerd verwarmingswater is perfect voor iedere installatie. Installatie Functie Bedrijf Service

Watermeetcomputer. Gedemineraliseerd verwarmingswater is perfect voor iedere installatie. Installatie Functie Bedrijf Service NL Gedemineraliseerd verwarmingswater is perfect voor iedere installatie Watermeetcomputer Installatie Functie Bedrijf Service Voldoet aan VDI 2035 SWKI BT 102-01 De ELYSATOR -watermeetcomputer controleert

Nadere informatie

Nokia Stereoheadset WH /1

Nokia Stereoheadset WH /1 Nokia Stereoheadset WH-600 7 9206937/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere producten en bedrijven

Nadere informatie

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04 Voorjaar 2014 FLUKE Specials Visuele infraroodthermometer Fluke VT04 Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke The Most Trusted Tools in the World. Temperatuuroplossingen:

Nadere informatie

EMXXXX Product Title from CMS EW1228 Webcamera 2.0 megapixel met microfoon

EMXXXX Product Title from CMS EW1228 Webcamera 2.0 megapixel met microfoon EMXXXX Product Title from CMS EW1228 Webcamera 2.0 megapixel met microfoon 2 NEDERLANDS EW1228 Webcamera 2.0 megapixel met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2

Nadere informatie

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Datalogger type: MS47 MS47 Mini Squirrel datalogger is een datalogger voor het controleren van het binnenklimaat op de volgende parameters: Relatieve vochtigheid,

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer Infrarood thermometer testo 835 snelle, nauwkeurige infrarood meetinstrumenten voor HVAC en industrie Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien,

Nadere informatie

Producthandleiding Aan de slag met de QLiCT Afstandsbediening. uitvoering Standaard en Groen versie 2.5

Producthandleiding Aan de slag met de QLiCT Afstandsbediening. uitvoering Standaard en Groen versie 2.5 Producthandleiding Aan de slag met de QLiCT Afstandsbediening uitvoering Standaard en Groen versie 2.5 Inhoud 1 Lees dit eerst... 2 2 Voorbereiding... 2 Op school... 2 Thuis... 3 Updates... 3 3 Aan de

Nadere informatie

WiFi dataloggersysteem

WiFi dataloggersysteem WiFi dataloggersysteem Saveris 2 temperatuur en vochtigheid altijd en overal onder controle Gegevensoverdracht via WiFi Meetwaarden zijn altijd en overal te bekijken in de Cloud Automatische alarmering

Nadere informatie

Draadloos dataloggersysteem

Draadloos dataloggersysteem Draadloos dataloggersysteem Saveris 2 Temperatuur en vochtbewaking een stap vooruit Directe dataoverdracht via WLAN C Altijd en overal inzicht in alle meetdata Automatische alarmering %RV Saveris 2-T1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding HomeCharger en BusinessLine You re in Charge Uitgave maart 2015 EV-Box, www.ev-box.com Service: +31 (0) 88-7755444 of service@ev-box.com Met een laadstation van EV-Box kunt u meer

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 NL Gebruiksaanwijzing Netherlands 1 Belangrijk Kennisgeving Eventuele wijzigingen of modificaties aan het apparaat die niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Digitale momentsleutel 6-30 Nm 1/4"D

Digitale momentsleutel 6-30 Nm 1/4D Onderdeelnr. 5167 Digitale momentsleutel 6-30 Nm 1/4"D www.lasertools.co.uk Referentieformulier Primaire schaal: 6-30 Nm Secundaire schaal: 11,5-59 Ft/Lbs Aandrijving: 1/4"D Functies: 5 instellingen: Kg-m

Nadere informatie

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten.

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten. MM002 Sweex USB DVB-T Dongle Inleiding Stel de Sweex USB DVB-T Dongle niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygro-anemometer PCE-THA 10

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygro-anemometer PCE-THA 10 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-hygro-anemometer

Nadere informatie

Changing winds. Windmills.

Changing winds. Windmills. Changing winds Windmills. Changing winds 10Kw Changing winds is de merknaam van windmolens gebouwd door: metaalconstructie Van Vlaenderen. Onze windmolens zijn er van superieure kwaliteit. We maken enkel

Nadere informatie

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH 5 www. pro-pen.com EENVOUDIG & VEELZIJDIG De P5000 is eenvoudig te installeren en te gebruiken;

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware. Installatie Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware. Installatie Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 2 Port Serial PCI Card. Met deze kaart kunnen gemakkelijk twee seriële poorten aan de PC worden toegevoegd.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer PCE-779N

GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer PCE-779N PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Thermometer

Nadere informatie

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING TB-1583 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3. ONDERDELEN

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Akoestische dosimeter dbadge CEL-350 akoestische dosimeter met intern geheugen / interface kabel en compleet softwarepakket veelvoudige functies (LAF, Leq,...) / solide en compact ontwerp / geïntegreerde

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met de leverancier.

PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met de leverancier. PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van de Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card. Met deze kaart kunnen gemakkelijk vier

Nadere informatie

Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding

Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding Jablotron JA-63 Profi Gebruikers handleiding Let op: Functies van dit systeem kunnen substantieel gewijzigd worden door programmering tijdens installatie. De installateur dient gebruikers instructies te

Nadere informatie

Logger EBI 300 / EBI 310

Logger EBI 300 / EBI 310 Logger EBI 300 / EBI 310 1 Inhoudsopgave OVERZICHT... 3 Veiligheidsvoorschriften... 4 Uitpakken / Omvang levering... 5 Eerste start... 6 Display... 7 Opname-aanduiding... 8 Functie Menu... 9 Lezen logger...

Nadere informatie

Handleiding EasySplicer

Handleiding EasySplicer Handleiding EasySplicer www.seba-service.be Pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Disclaimer... 3 Toepassing... 3 Technische gegevens... 4 Onderdelen van de lasmachine... 4 Basis... 5 Werkwijze in volgorde

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

Mobotix intercom gebruikershandleiding

Mobotix intercom gebruikershandleiding 2 Mobotix intercom gebruikershandleiding Welkom bij het video intercomsysteem van Kop Beveiliging. Dit document is een korte handleiding voor de belangrijkste functies die u moet kennen om het systeem

Nadere informatie

voeding Hygiena sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen

voeding Hygiena sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen voeding Hygiena sneltesten voor hygiënecontrole en detectie van micro-organismen Oplossingen voor voedselveiligheid De sneltest garandeert een veilig product. Hierdoor groeit het vertrouwen tussen producent,

Nadere informatie

HET BESTE VOOR UW DAK NEW

HET BESTE VOOR UW DAK NEW HET BESTE VOOR UW DAK NEW Vrijblijvende aanbieding. Zolang de voorraad strekt Alle prijzen in euro, excl. btw. STAMISOL EN WÜRTH: HET PERFECTE TEAM Twee familiebedrijven, één kwaliteitsprincipe: het beste

Nadere informatie

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Toyota Li-Ion is het nieuwe gamma trucks voor magazijnen die langer meegaan, minder energie verbruiken en minder kosten. Geen stilstand of wachttijden meer, uw magazijn

Nadere informatie

Temperatuur datalogger

Temperatuur datalogger Gebruikershandleiding Temperatuur datalogger Model TH10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de temperatuur datalogger. Deze datalogger meet en slaat tot 32000 temperatuurmetingen op. De gebruiker

Nadere informatie

WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met je verkooppunt.

WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met je verkooppunt. WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Met deze webcam kun je gemakkelijk video- en voicechatten

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware installatie. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware installatie. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps Inleiding Stel de Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het product niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

MultiSport DV609 Nederlands

MultiSport DV609 Nederlands MultiSport DV609 Nederlands! Kennisgeving: High-definition video-opnameapparatuur met hoge beeldfrequentie vormt een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van uw instellingen wordt aanbevolen

Nadere informatie

JA-63 Profi Gebruikers handleiding

JA-63 Profi Gebruikers handleiding JA-63 Profi Gebruikers handleiding Alarm system JA-63 PROFI 1/12 MGK58100 Let op: Functies van dit systeem kunnen substantieel gewijzigd worden door programmering tijdens installatie. De installateur dient

Nadere informatie

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument Foutloos, Simpel, Snel De nieuwe standaard om voordelig digitaal te gaan waterpassen Met LEICA SPRINTER wordt u een van s werelds snelste waterpasser Betrouwbaar

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

programmeerbaar van 1 per minuut tot 1 per 255 minuten + 10 jaar of 3.000.000 loggings van 1 dag en 21 uur tot 483 dagen

programmeerbaar van 1 per minuut tot 1 per 255 minuten + 10 jaar of 3.000.000 loggings van 1 dag en 21 uur tot 483 dagen TEMPSTICK Data Logger Het Tempstick systeem bestaat uit een temperatuur datalogger, PC software en een interface. De Tempstick temperatuur datalogger is een miniatuur temperatuurmeter. De behuizing is

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. PU013 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware Installatie. PU013 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card PU013 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card Inleiding Stel de PU013 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie