UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITNODIGING. Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015. Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang 14.00 uur."

Transcriptie

1 Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof JB Amsterdam-ZO Tel: NIEUWSBRIEF APRIL / MEI 2015 www. anbo-amsterdam.nl UITNODIGING Algemene Ledenvergadering op donderdag 30 april 2015 Bij SeniorenWoongroep 44, Schonerwoerdstraat 4, aanvang uur. Agenda: 1. Opening. 2. Vaststellen van de agenda. 3. Mededelingen en ingekomen stukken. 4. Vaststelling notulen 17 april Verslag van de secretaris. 6. Verslag belangenbehartiging. 7. Financiën: a) Balans en resultatenrekening b) Begroting c) Verslag kascontrolecommissie 8. Verkiezingen/ benoemingen. 9. Rondvraag. 10. Sluiting. Na afloop kunt u even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hopen dat u allemaal aanwezig kunt zijn.

2 Belangenbehartiging De komende maanden zal er nog geen spreekuur belangenbehartiging zijn, maar de heer T. Koelman zal uitsluitend op woensdagavond tussen uur bereikbaar zijn voor noodgevallen. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken en u wordt later teruggebeld. Telefoon: U wordt dringend verzocht om alleen op de aangegeven dag en tijd te bellen! Aftrek (zorg)kosten Veel kosten die de zorgverzekeraar niet vergoed zijn aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Maar niet alleen medische kosten, ook kosten die niet een direct medisch karakter hebben kunnen aftrekbaar zijn. Wilt u weten welke (zorg)kosten u kunt aftrekken? De ANBO-vrijwilligers van de Belastingservice zijn op de hoogte van alle mogelijkheden. Hogere eigen bijdrage WMO wordt schrikken. Eind deze maand komen de eerste beschikkingen in de bus voor mensen die thuis zorg en ondersteuning krijgen. In die brief staat wat mensen maximaal kwijt zijn aan eigen bijdragen. Dat mensen meer gaan betalen, was al bekend. Toch denkt het CAK dat de brieven hard zullen aankomen. Daarom zijn uit voorzorg extra mensen aangenomen om alle telefoontjes aan te nemen. Schrikeffect. In 2014 kregen mensen die vanuit de WMO zorg of ondersteuning thuis kregen, een algemene tegemoetkoming van 33 procent op de factuur. Dat die nu is afgeschaft, zal het hardst aankomen, verwacht het CAK. "Houd rekening met een verhoging van 50 procent", schrijft het CAK. Amsterdam: Extra geld aanpak armoede, Rectificatie In tegenstelling tot wat er in de vorige nieuwsbrief stond, zijn de plannen voor het armoedebeleid nog niet aangenomen. Dit houdt o.a. in dat u voorlopig nog betalen moet voor een nieuw identiteitsbewijs. Het Openbaar Vervoer blijft voor de oudere minima gratis. In oktober hopen wij u goed nieuws te kunnen melden.

3 Veilig bankieren Wellicht herinnert u zich de televisie- en radiospotjes met de boodschap hang op!, klik weg! en bel uw bank!. Banken bellen u nooit met het verzoek om pin- en/of signeercodes af te geven om samen in te loggen! Wees dus op uw hoede als u een dergelijk telefoontje krijgt! Wilt u op de hoogte blijven van de praktijken die men toepast en hoe u zich hier tegen wapent, zie de website VALPREVENTIE CURSUS 'VALLEN. IK NIET!?' Bij GAZO-gezondheidscentrum Reigersbos wordt de cursus Vallen. Ik niet!? georganiseerd. De cursus Valpreventie is wetenschappelijk ontwikkeld door de Sint Maartenskliniek te Nijmegen, met als doel het verminderen van vallen en valangst. De cursus De inhoudelijke opzet van de cursus Valpreventie bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. De begeleiding is in handen van een fysiotherapeut, die is gespecialiseerd in dit programma. Tijdens de cursus wordt het evenwicht en de bewegingssturing van de patiënt geoefend. Daarnaast worden de deelnemers ook speciale valtechnieken aangeleerd. De effectiviteit van dit programma is door de Radboud Universiteit Nijmegen gemeten en gebleken is dat het aantal valpartijen aanzienlijk is verminderd na het doorlopen van de cursus. Deelnemers van de cursus gaven aan minder te vallen, en vooral ook minder angstig te zijn. Ze staan letterlijk steviger op de benen. Waar? De cursus wordt gegeven in de oefenzaal van Gezondheidscentrum Reigersbos. Meer informatie en/of aanmelden: Telefoon: eduits@gazo.nl

4 PRIJSKLAVERJASSEN MET LEUKE PRIJZEN Zondag 19 april ,00 deelnamekosten. Inclusief koffie of thee met wat lekkers. Alle consumpties kosten 1,30, hapjes zijn gratis. Zaal open vanaf uur. Aanvang klaverjassen uur. U kunt zich uiterlijk opgeven tot de maandag voor de zondag van het prijsklaverjassen (13 april). U hoeft geen lid te zijn van de ANBO. Afgeven aanmeldstrookjes + betaling De aanmeldstrookjes (denk om uw telefoonnummer) en het entreegeld kunt u afgeven in de Schonerwoerdstraat 4 op maandag van tot uur. U kunt zich uiterlijk één week van te voren afmelden. Bij latere afmeldingen ontvangt u het inschrijfgeld niet terug! Dagtochten De volgorde van de opstapplaatsen wordt met ingang van 2015 veranderd. De eerste opstapplaats wordt nu De Drecht (Niftrikhof), dan Ravenstein, vervolgens Soestdijkstraat en tot slot Wisseloordplein (gezondheidscentrum). Behalve onze voorjaarstocht a.s. 16 april hebben wij op de volgende dagen dagtochten voor 2015 gepland, noteer ze vast in uw agenda: Donderdag 18 juni, Woensdag 19 augustus Donderdag 15 oktober Woensdag 9 december Let op: Op sommige dagtochten vertrekken wij een kwartier eerder. Bent u verhinderd? Dan kunt u dit uiterlijk de maandag voor de dagtocht doorgeven, telefoon: (ANBO activiteiten). Indien u een verhindering later doorgeeft is het niet mogelijk om u het geld terug te geven. De prijs van de dagtochten blijft 42,00 met uitzondering van onze zomerdagtocht.

5 VOORJAARSTOCHT DONDERDAG 16 april 2014 Historische Wasdag in Zeeland Het gemak dient de mens en in elk huishouden staat vandaag de dag een volautomatische wasmachine. Wat een verschil is dat met vroeger. Weet u het nog? De wasketel en het wasbord met de borstel. De klok en de wasstamper, de kousentuin en de was aan de drooglijn? Vijf in Zeeuwse klederdracht gestoken personen laten nog eens zien hoe dit vroeger in zijn werk ging. Bij Zeeland denkt u natuurlijk ook aan de Deltawerken en prachtige vergezichten over het water. Onze chauffeur zal u zeker niet teleurstellen en een prachtig toertje rijden langs de mooiste plekjes. Daar staan wij met Eemland Reizen per slot van rekening om bekend. Op de terugreis hebben wij een sanitaire stop ingepland uur De bus staat voor bij De Drecht op het Niftrikhof 8.15 uur Vertrek richting Ravenstein, Soestdijkstraat en Wisseloordplein uur Koffie met gebak bij partycentrum Onder de Linden, Hoornaar uur Koffietafel met kroket bij restaurant De Geveltjes, s-heerenhoek uur Demo Wasdag in Klederdracht in bovengenoemd restaurant. ± uur Thuiskomst Prijs: 42,00 S.v.p.: gepast betalen en opgeven door inlevering van strookje op de bekende adressen: Mevr. R. v.d. Broek, Ravensteinstraat 98, telefoon Mevr. M. Harms alleen op donderdagmiddag 2 april van uur in de zaal van De Drecht. Mevr. C. Schoute, telefoon , in de wintertuin bij de aanleunwoningen van Eben Haëzer, alleen op woensdag van uur. Mevr. W. Veen, Soestdijkstraat 101, telefoon , alleen op donderdag van uur in de recreatiezaal. Mevr. A. v.d. Weerd, alleen op maandagmorgen 30 maart, in de Schonerwoerdstraat 4 van uur.

6 Roze Amsterdam ZuidOost Jezelf zijn samen met anderen! Dat kan, nl.: Elke 3 e donderdagavond van de maand van tot in Het Reigersnest, Schonerwoerdstraat 4, 1107 GB Amsterdam. Meer info: of john.brobbel@wxs.nl Alzheimer Café In Evean Henriëtte Roland Holst (EHRH); Kortvoort 100, 1104 NB Amsterdam - Z.O. Het programma is van uur tot uur. Het café sluit om uur. Vanaf bent u van harte welkom en staat de koffie en thee voor u klaar. Donderdagavond 2 april: Programma voor mei is nog niet bekend. Verklaringsmodellen bij dementie Gastspreker: Gözde Duran, Neuropsycholoog De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Heeft u vervoer nodig of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Anusati Smitt, EHRH, telefoon: Bijlmer Parktheater Zondag 3 mei: Klassiek koffieconcert. Met gepaste trots worden vijf soloblazers van het Koninklijk Concertgebouworkest gepresenteerd samen met een beroemde pianist, Robert Kulek. Zij spelen romantische kamermuziek. Een ochtend voor fijnproevers! Aanvang: uur. Einde: ca uur. Toegangsprijs: 16,00; met stadspas of ,50.

7 ANBO te VOET Deelname is kosteloos behalve dan de reis en de kop koffie onderweg. Altijd vooraf aanmelden. Zie telefoonnummer per wandeling. Je hoort dan plaats en tijdstip van vertrek en hoe gereisd gaat worden. Vertrek stipt op tijd tenzij bij nood, dan even bellen. Ook bij afmelding. Iedereen, ANBO-lid of niet, is welkom om op eigen risico mee te wandelen. In april en mei kunt u o.a. de volgende wandelingen - in de ochtend - maken: Woensdag 1 april: Variatie op Trekvogelpad: Maarn -> Wijk bij Duurstede, km. Opgave / inlichtingen: Martie Woudhuizen, tel Maandag 6 april: NS-wandeling Zaanse Schans, km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, tel Donderdag 30 april: IJburg -> Muiden, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Maandag 4 mei: Almere - Poort, km. Opgave / inlichtingen: Lida Rigter, Woensdag 13 mei: Donderdag 28 mei: tel Variatie op Trekvogelpad: Broek in Waterland -> Durgerdam, km. Opgave / inlichtingen: Martie Woudhuizen, tel Woerden -> Oudewater, 12 km. Opgave / inlichtingen: Gerard Broersma, tel Verder: elke 2 e maandagochtend van de maand Rondje Vondelpark: ca. een uur, daarna koffie op de tennisbaan. Laag tempo. elke 4e dinsdagmiddag van de maand. Anderhalf uur stevig wandelen in het Amsterdamse Bos. ANBO Centrum Fietst Van april t/m september, km, elke 4 e woensdag van de maand. Info route fietstocht: Catharina Swart of catharina.s@kpnplanet.nl.

8 Activiteiten: elke maandag elke maandag uur kaarten maken uur klaverjassen Adres voor activiteiten: SeniorenWoongroep 44 / Reigersnest Schonerwoerdstraat GB Amsterdam Telefoon: Aanmelding dagtocht 16 april Naam.... alleenstaand / echtpaar Opstapplaats..... Dieetwensen..... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelding Prijsklaverjassen 19 april Naam Aantal personen:.. Adres... Telefoonnummer.. Handtekening Aanmelden voor activiteiten U bent alleen dan ingeschreven voor het prijsklaverjassen of de dagtocht als u van tevoren het strookje inlevert en betaalt.

NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015

NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015 Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF JUNI T/M AUGUSTUS 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Tweede penningmeester Na lang zoeken is er eindelijk een tweede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016

NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 NIEUWSBRIEF MEI T/M JULI 2016 Activiteitenteam Gaasperdam p/a : mevr. H. Bakker Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 Nieuwsbrief 2016 Daar de gemeente voor dit jaar een subsidie toegekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief stopt! Dat betekent dat deze nieuwsbrief de laatste is die door ANBO Gaasperdam wordt uitgegeven.

Nieuwsbrief stopt! Dat betekent dat deze nieuwsbrief de laatste is die door ANBO Gaasperdam wordt uitgegeven. Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF FEBRUARI T/M APRIL 2016 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Nieuwsbrief stopt! ANBO afdelingen mogen geen nieuwsbrief

Nadere informatie

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 www.anbo.nl/afdelingen/gaasperdam Onze activiteiten op maandag beginnen weer op 7 september!

Nadere informatie

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015!

De muzikale omlijsting is op dit moment nog niet bekend. Laat u verrassen! Noteer de datum vast in uw agenda voor 2015! Afd. Gaasperdam Secr.: Renkumhof 62 1106 JB Amsterdam-ZO Tel: 020-6963652 NIEUWSBRIEF NOVEMBER / JANUARI 2015 www. anbo-amsterdam.nl Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar! Wij wensen u allen

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 1 WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging oktober / november. Secretariaat: Ans Bijenhof tel:

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging oktober / november. Secretariaat: Ans Bijenhof tel: Afdeling Varsseveld Uitnodiging oktober / november 2016 Secretariaat: Ans Bijenhof tel: 0315-242785 email: abijenhof1953@gmail.com Uitnodiging voor de afdelingsvergadering op woensdag 19 oktober 2016 in

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mantelzorg. AGENDA in het kort:

NIEUWSBRIEF. Mantelzorg. AGENDA in het kort: NIEUWSBRIEF Mantelzorg AGENDA in het kort: Vr. 6 okt 10.30-11.30 uur Bewegen Singelhof, Maasland Zat. 11 nov 11.00 14.00 uur Dag vd Mantelzorg In Zight, Maasland Woe. 6 dec 10.00 11.30 uur Dementie Kickerthoek,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn. Vereniging Ouderen Steenwijk

Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn. Vereniging Ouderen Steenwijk Seniorenvereniging Nieuw Elan Giethoorn KvK -nummer: 56338813. Aangesloten bij de Nieuwe Bond voor Ouderen Nederland. Vereniging Ouderen Steenwijk Nieuwsbrief april/mei 2014 De Buuzepolle. Op de inloopmiddag

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO CUIJK-CENTRUM Jaargang 11, nr. 4 april 2019

NIEUWSBRIEF KBO CUIJK-CENTRUM Jaargang 11, nr. 4   april 2019 NIEUWSBRIEF KBO CUIJK-CENTRUM Jaargang 11, nr. 4 www.kbo-cuijkcentrum.nl april 2019 Beste Leden, De lente is begonnen, de zomertijd is ingegaan. Het wordt langer licht en Pasen komt in zicht. Dit is de

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Zaterdag 21 september 11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Op de burenmarkt bij het Winkelcentrum Gein kunnen belangstellende bewoners bij de marktstand van het

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen.

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater en Woerden. Met Regiotaxi

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN Loen n, trugge in de tied DOORLOPEND MEI SEPTEMBER Fietsroute Loen n, trugge in de tied Overig: Een fietsroute van 19 kilometer langs cultuurhistorische hoogtepunten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g Van de voorzitter. Beste hondenliefhebber(ster). Alweer de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Wat gaat zo n jaar toch snel. December

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

2015 2016 www.skiachterhoek.nl

2015 2016 www.skiachterhoek.nl 2015 2016 www.skiachterhoek.nl Bestuursleden Voorzitter Secretariaat William Volman de Hucht 44 7041 JM s Heerenberg tel. 0314-330941 email: voorzitter@skiachterhoek.nl Teunis Rossingh Slotlaan 158 7006

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl www.cli.nl

Nadere informatie

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in

Nadere informatie

CLI agenda 2 e periode 2015 april t/m juli

CLI agenda 2 e periode 2015 april t/m juli CLI agenda 2 e periode 2015 april t/m juli CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Rondvaart Europoort-havens en het Keringhuis DATUM:Woensdag 3 oktober 2018 VERTREK: 8.45 uur THUISKOMST: ± 20.30 uur PRIJS: 75,- per persoon INCLUSIEF: Koffie met gebak Vaartocht (1,5 uur) Koffietafel

Nadere informatie

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Neil Armstrong Scouting Groep Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Bezoekadres: Scheerdersstraat 5 5667 HP Geldrop E-mail: secretariaat@nasg.nl Beste lid van Neil

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012. Gezondheidscentrum

EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012. Gezondheidscentrum EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012 Gezondheidscentrum Effe buurten met de huisarts, diëtist, fysiotherapeut of ergotherapeut? Gezondheidscentrum de Bolzen wil graag, naast gezondheidszorg, ook voorlichting bieden

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

K.S.E. leerlingen info week 10: 02 maart t/m 08 maart 2015

K.S.E. leerlingen info week 10: 02 maart t/m 08 maart 2015 K.S.E. leerlingen info week 10: 02 maart t/m 08 maart 2015 Agenda: 02-03 : start 2 e periode SOLO, aanwezigheid verplicht 19.00 uur MAS-event mavo-4 04 t/m 17 maart : afnameperiode rekenexamens mavo 18-03

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

Algemeen. Allemaal Verhalen!

Algemeen. Allemaal Verhalen! Digitale nieuwsbrief Mantelzorgcentrum met nieuws en activiteiten voor mantelzorgers en organisaties. Inschrijven voor de nieuwsbrief Zijn de afbeeldingen in dit bericht niet zichtbaar? Klik dan hier.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017 Aquajoggen Periode : september t/m juni Tijdstip : dinsdagmorgen van 9.00-9.30 uur Plaats : zwembad De Duker Kosten : ± 95,00 pp, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Secretariaat: Secretariaat: Conferencestraat 69 4421 DR Kapelle Tel. 0113-330104 vvnkapellebiezelinge@gmail.com Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Beste Vrouw van Nu Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief van

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Op donderdag 29 juni staat er een creatieve activiteit gepland in het Steunpunt te Waardenburg. Vanaf uur bent u van harte welkom voor een

Op donderdag 29 juni staat er een creatieve activiteit gepland in het Steunpunt te Waardenburg. Vanaf uur bent u van harte welkom voor een Op donderdag 29 juni staat er een creatieve activiteit gepland in het Steunpunt te Waardenburg. Vanaf 14.45 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Aansluitend vind er een activiteit

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe! Januari 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD Januari 2015

INFORMATIEBLAD Januari 2015 AFDELING ZWOLLE opgericht 1 januari 1947 INFORMATIEBLAD Januari 2015 Van de voorzitter Laat ik (natuurlijk) beginnen met u allen (en dat zijn ruim 500 leden) een zeer voorspoedig 2015 toe te wensen. Voorspellen

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie