Stichting Anak-Anak Lombok Timur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Anak-Anak Lombok Timur"

Transcriptie

1 Stichting Anak-Anak Lombok Timur Deze ideële stichting zonder winstoogmerk stelt zich tot doel om donaties in te zamelen die geheel ten goede komen aan het verbeteren van de leef- en woonomstandigheden en het toekomstperspectief van de kinderen en hun families op Oost-Lombok, Indonesië. Geldrop, December 2016 Beste vrienden van de stichting Anak-Anak Lombok Timur, Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Graag kijken we in deze nieuwsbrief samen met jullie terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we - dank zij jullie- weer veel hebben kunnen betekenen voor de bewoners van het dorp Labuan Pandan op Oost Lombok in Indonesië. Wat gebeurde er allemaal in 2016? Wat betreft de huisvesting hebben we dit jaar voor 18 gezinnen een waterdichte woning kunnen bouwen. Ook zijn er 9 toiletten gebouwd. Zo n toiletgebouw (mandi en hurktoilet) wordt gebruikt door een zestal gezinnen. Verder zijn er 7 putten gegraven met aan de binnenkant betonnen ringen, zodat het water schoon blijft in het regenseizoen. Al met al zijn er sinds 2010 dus al 86 huizen, 32 toiletgebouwen en 15 putten gerealiseerd. Een enorme verbetering, ook op het gebied van hygiëne, voor de inwoners van Labuan Pandan. In september zijn Irene, Amée en Elise 14 dagen in Labuan Pandan geweest om vrijwilligerswerk te doen. Heel erg bedankt daarvoor! Hier de indrukken van Irene: In september vertrok ik voor het eerst naar Lombok, om daar een steentje bij te dragen en natuurlijk ook om van het eiland te genieten. Welke zaken hebben indruk op mij gemaakt? De vriendelijkheid en dankbaarheid van de mensen; ze zijn altijd blij verrast als je vertelt uit Nederland te komen (ondanks de geschiedenis). Ook al hebben ze weinig, kinderen kunnen ontzettend blij spelen met iets kleins. De armoede; mensen hebben echt weinig en leven onder omstandigheden die je laten denken dat de tijd eeuwen heeft stil gestaan. Spullen uitdelen, zoals tweedehands kleding, is daardoor wel een waar festijn. Het enthousiasme van iedereen om Engels te willen leren. De gastvrijheid; mensen willen je graag allerlei eten laten proeven, en ook op een bruiloft waren wij van harte welkom. Waarschijnlijk maakt het wel indruk, blanken als gasten, ook voor de foto's. De mate waarin men fan is van een westers uiterlijk en dit zelf ook wil. De prachtige natuur, zo wel boven als onder water. De vele Nederlandse woorden die nog gebruikt worden. Samen maken we het verschil

2 De cultuur, die nog veel levendiger aanwezig is dan in ons land, met o.a. ook allerlei ongeschreven regels, waar ik waarschijnlijk het meeste nog niet van weet. De lekkere banana pancakes. Al met al was dit een hele verrijkende ervaring voor me en zou ik graag nog eens terug gaan. Ik hoop dat de stichting het werk nog lang kan voortzetten! En in oktober zijn we (Henk en Klaaske) zelf weer vier weken geweest. Samen met onze enthousiaste neef Gerhard, die met onze familie in het Noorden des lands veel werk verzet om geld in te zamelen voor de Stichting. We kijken (met veel plezier en heimwee!) terug op een geweldige, intensieve (werk)vakantie. Samen met Acok, Aries (onze contactpersonen) en de jongeren van Kompak (die zich gezamenlijk inzetten voor de ontwikkeling van hun dorp) hebben we veel werk verzet. Allereerst hebben we met z n allen een echte Powerjungle gebouwd in Labuan Pandan op het terrein bij het voetbalveld. (Een powerjungle is een soort trimbaan voor jong en oud). Het idee ontstond op de heenreis in het vliegtuig en werd in Labuan Pandan met open armen ontvangen en iedereen ging meteen aan de slag. Tekeningen maken, inkopen doen, terrein schoonmaken en toestellen bouwen. En echt wat je je in Nederland niet zou kunnen voorstellen in drie dagen tijd was het klaar! Wat een prachtige samenwerking! We hebben de bouw afgesloten met een officiële opening en een tweedaagse competitie. Met als onderdelen natuurlijk de gloednieuwe powerjungle, voetbal en volleybal. Dit was natuurlijk dé gelegenheid om de tenues en voetballen die PSV ter beschikking had gesteld uit te delen en in gebruik te nemen. Een daverend succes; zeven teams in PSV-outfit! Heel veel dank aan de club uit Eindhoven!

3 Zoals al vermeld in de vorige nieuwsbrief zijn we erg onder de indruk en heel blij met de initiatieven van de jongeren van Kompak. Kompak wil o.a. meer bewustzijn creëren bij de inwoners, wat betreft het schoonhouden van het dorp. Met name het plasticafval is een groot probleem. Het wordt vaak zomaar weggegooid en het ligt dus overal Omdat er geen ophaaldienst is van de overheid, heeft Kompak dit zelf opgepakt en halen ze wekelijks het plasticafval op in de kampongs. Tot nu toe deden ze dit met de ambulance van het dorp (een brommertaxi), die eigenlijk bedoeld is om zwangere vrouwen snel naar het ziekenhuis te vervoeren indien nodig. Het gebruik van de ambulance om het vuil op te halen is natuurlijk geen goede oplossing voor de lange termijn Vanuit de Stichting hebben we een bijdrage gedaan en is er een vuilnisophaalkar gemaakt, die ondertussen naar tevredenheid in gebruik is. Verder hebben we aan Kompak een startkapitaal gegeven om het plastic in te kopen en vervolgens weer te verkopen, zodat ze een business kunnen opstarten. De school draait ondertussen met 7 part-time leraren (betaald door de overheid) en 76 kinderen. Plan is om in 2018 na de basisschool, ook drie klassen smp (junior highschool) te realiseren. Hiervoor is wel een nieuw gebouw nodig. In Labuan Pandan zijn ze druk bezig met de tekeningen en begrotingen Op basis daarvan zullen we weer een aanvraag doen bij de Wilde Ganzen. De jongeren van Kompak hebben de school prachtig in de verf gezet, in de kleuren van het logo. Het geheel ziet er nu een stuk vrolijker uit! We hebben tijdens ons verblijf een lokaal projectoverleg gehad met alle stakeholders in het dorp. We hebben elkaar wederzijds geïnformeerd over lopende zaken en er zijn een een aantal mooie afspraken gemaakt: er komt een nieuwe verpleegster in de kliniek en 1x per maand komt er een huisarts spreekuur houden voor een dag. Verder kwam uit het overleg naar voren dat onderlinge communicatie en uitwisseling van informatie van groot belang is. Aries zal dit op zich nemen. Kortom een vruchtbaar overleg.

4 Reni, de opticien uit West Lombok, heeft weer oogmetingen gedaan en de brillen, die we van hier meegenomen hadden hebben weer een bestemming gekregen. Een aantal mensen met staar zijn ondertussen geopereerd in het ziekenhuis. Voor hen letterlijk een wereld van verschil. Niet kunnen zien betekent vaak ook dat je niet kunt werken en dus geen inkomen hebt Waar nodig is er weer medische zorg geboden aan zieken en gehandicapten. Gertie (vrijwilliger) heeft hier weer een heel belangrijke rol gespeeld, omdat ze bekend is in het dorp en bij de mensen. Veel dank Gertie! We hebben nu wel afgesproken, omdat ons budget natuurlijk ook beperkt is, dat we alleen de allerarmsten uit het dorp (en dus niet uit andere omliggende dorpen) helpen. Begin dit jaar hebben 22 jongeren uit het dorp een computercursus gevolgd. We kunnen jullie melden dat 8 daarvan nu een baan hebben gevonden! De vrouwen van de naaicursus van vorig jaar, zijn nu bezig met een vervolg omdat er nog meer vaardigheid ontwikkeld moest worden. Ondertussen zijn ze zover, dat ze de uniformen voor de kinderen kunnen gaan maken voor het nieuwe schooljaar. Bedoeling is ook dat ze meer kleren gaan maken en verkopen en dat ze zo in de toekomst voor hun eigen inkomen kunnen zorgen. Gerhard schrijft over zijn ervaringen: Mijn naam is Gerhard Schuurhuis en samen met Henk en Klaaske ben ik eind september/begin oktober voor de eerste keer op Lombok geweest. Vooraf weet je niet wat je moet verwachten, van foto s en verhalen heb je een bepaald beeld in gedachten. In het echt was het voor mij nog vele malen indrukwekkender. Vooral het zien van de gebouwde huisjes, toiletten, waterputten gaf een ontzettend goed gevoel, een gevoel van ja daar doen we het allemaal voor. In de periode dat ik op Lombok was is echt ontzettend veel gebeurd, we hebben samen met de jongeren een powerjungle gebouwd, er is een afvalkar gemaakt, we hebben met de jeugd gesproken over de toekomst. Er zijn afspraken gemaakt om naailessen te geven er er zijn voetbaldoeltjes geplaatst. En nu vergeet ik vast nog vast van alles. Het mooie vind ik dat we ter plekke dingen kunnen beslissen en zo directe hulp kunnen bieden daar waar nodig is. De samenwerking met de Kompak (een groep actieve jongeren) is iets wat ervoor mij uitgesprongen is. Samen met de jongeren plannen maken voor de toekomst, wat is er dan mooier om daar een bijdrage in te leveren. Gevraagd is om het stukje kort te houden dus dat zal ik ook doen.

5 Voor mij was het een onvergetelijke reis en geeft het een enorme boost om door te gaan waar we mee bezig zijn. Henk en Klaaske super bedankt voor deze mooie ervaring en ik kom vast en zeker nog een keer terug op Lombok. Niet alleen op Lombok, wordt er uitstekend werk verricht. Ook hier dragen veel vrijwilligers en donateurs hun steentje (zeg maar gerust stéén) bij. Niet met de bedoeling om compleet te zijn, willen we het volgende noemen: De dam tot dam loop waar onze vier kanjers (Iwan, Gerhard, Jan en Henk) aan hebben deelgenomen De erwtensoepactie in Geldrop, met de Pelangi Singers! De Kerstmarkt in Dedemsvaart, Zuidwolde en Meppel Vele (kerk)collectes En nog veel meer activiteiten en doorlopende individuele donaties. In één woord: hartverwarmend Verder willen we nog melden dat er een bestuursverandering heeft plaatsgevonden. Ons bestuur bestaat nu uit: Jannie Visscher (voorzitter) Eline Kooijman (secretaris) Henk Schalen (penningmeester) Niek van Oijen is afgetreden als voorzitter maar blijft als adviseur en Klaaske van Leussen blijft als vrijwilliger werken voor de Stichting. Ook in Labuan Pandan is er iets veranderd. Het bestuur van Kompak en Acok en Aries vormen nu samen een stichting. Deze stichting is onze officiële samenwerkingspartner. En niet te vergeten: onze stichting heeft nu ook een facebookpagina. Jullie zijn van harte uitgenodigd om je aan te melden en ons ook op deze manier te volgen! Al met al een zeer succesvol en bijzonder jaar, waarin we - dank zij jullie allen en in goed overleg met Acok, Aries en Kompak- weer veel hebben kunnen doen voor de inwoners van Labuan Pandan. En in 2017 gaan we daar natuurlijk gewoon mee verder want: Samen maken we het verschil! We wensen jullie hele fijne kersdagen toe en een gezond en gelukkig 2017! Jannie, Eline, Henk, Niek, Klaaske Anak-Anak-Lombok-Timur

Belangrijke data. Weekthema: vertrouwen. Weekthema: vertrouwen

Belangrijke data. Weekthema: vertrouwen. Weekthema: vertrouwen Weekthema: vertrouwen Nr. 19 25 januari 2018 Belangrijke data Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke data voor de komende weken (onder voorbehoud) 25/1 Afname kijk- en luistertoetsen Engels 29/1

Nadere informatie

Stichting Kleine Helden. Beleidsplan

Stichting Kleine Helden. Beleidsplan Stichting Kleine Helden Beleidsplan 2017-2020 Stichting Kleine Helden Oude Arnhemse bovenweg 16a 3941 XM Doorn November 2017 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Visie en missie 4 Activiteiten 5 Doelstellingen

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

[Geef de naam van het bedrijf op] Jaarverslag Stichting BarmHartBox

[Geef de naam van het bedrijf op] Jaarverslag Stichting BarmHartBox Jaarverslag 2015 Stichting BarmHartBox Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Missie, visie en kernwaarden... 3 3. Activiteiten... 4 Project Eid Al Adha 2015... 4 4. Werkplaats Den Haag... 9 5. Toekomst BHB... 9

Nadere informatie

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo September 2016 Deze zomer is het tien jaar geleden dat Joanne voor het eerst naar Oeganda ging In 2006 ging ze met een groep jonge Aaltenaren op werkvakantie en ze heeft toen gezien, dat je met betrekkelijk

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije In mei zijn we als gezin voor 10 dagen in Nederland geweest voor een familieweek. We hebben er erg van genoten

Nadere informatie

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Hallo mede reisgenoten, Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie mails, dat doet ons goed en we kijken er ook naar uit. Voordat we over vandaag vertellen nog

Nadere informatie

De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie

De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie De laatste levensfase doorbrengen in rust en geborgenheid dankzij uw donatie Hospice De Vier Vogels biedt sinds begin van deze eeuw terminale zorg in Rotterdam Delfshaven aan ongeneeslijk zieken. Het hospice

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100%

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Tevredenheidsonderzoek 2017 Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Breezand februari 2017 2017 vragenlijst KTO Polder Residence/Hoeve 1. Hoe lang

Nadere informatie

Abdi Kasih Wij zijn twee zussen, Anniek en Sophie, en begin dit jaar zijn we samen op wereldreis gegaan naar Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. In Australië woont een deel van onze familie en in Indonesië

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!!

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!! NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen Stichting Kans op Toekomst bestaat dit jaar 5 jaar. In die jaren heeft uw voetbal vereniging een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Beste lezers, Ook gaan we het hebben over een goed doel die ook jij kunt steunen! ZiPPERZ doet ook mee.

Beste lezers, Ook gaan we het hebben over een goed doel die ook jij kunt steunen! ZiPPERZ doet ook mee. Beste lezers, ZiPPERZ organiseert binnenkort een ZiPPERZ Ladies afternoon waar iedereen welkom is! Wil je hier meer over weten? Meer informatie is te vinden verderop in de nieuwsbrief! Ook gaan we het

Nadere informatie

Ik wil jullie graag laten zien wat Partij Westvoorne belangrijk vindt en waar mensen voor kunnen kiezen. Ik vertel bij elke foto wat het betekent.

Ik wil jullie graag laten zien wat Partij Westvoorne belangrijk vindt en waar mensen voor kunnen kiezen. Ik vertel bij elke foto wat het betekent. Ik wil jullie graag laten zien wat Partij Westvoorne belangrijk vindt en waar mensen voor kunnen kiezen. Ik vertel bij elke foto wat het betekent. 1. Zelfstandig Westvoorne Als heel veel dorpen bij elkaar

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal proberen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Vanuit Hongarije Kledingbeurs Vlak

Nadere informatie

Jaarverslag Het is een eer om andere mensen te mogen helpen. pag. 1

Jaarverslag Het is een eer om andere mensen te mogen helpen. pag. 1 Jaarverslag 2017 Het is een eer om andere mensen te mogen helpen pag. 1 Inhoud De voorbereidingen en de start. 3 Het bestuur 4 Onze doelstelling. 5 Onze klanten 5 Ontwikkelingen in 2017. 6 Onze partners..

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten.

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. NIEUWSBRIEF NUMMER 3 JUNI 2015 Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. Hoe gaat het nu met de kinderen

Nadere informatie

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest.

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest. Omdat ik in September 3 maanden naar Tanzania ga via Stichting The EFshellp vond ik het belangrijk om meer te weten te komen waar ik terecht kom. Femke en ik zullen 1,5 maand lang verblijven bij Dinka

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Conclusies: enquête Kinderen Goedgekeurd (armoede en vluchtelingen)

Conclusies: enquête Kinderen Goedgekeurd (armoede en vluchtelingen) Conclusies: enquête Kinderen Goedgekeurd (armoede en vluchtelingen) Er hebben in totaal 50 scholen deelgenomen aan deze enquête. Dit gaat om een 3000tal leerlingen. 1. Kennis van het woord vluchteling:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur

Nieuwsbrief. stichting SURISAMEN. samenstelling stichtingsbestuur 1 stichting SURISAMEN Nieuwsbrief JAARGANG 1 NR. 2 april 2015 V.U. Stichting Surisamen. Jos van Cauwenberghe Blije gezichten...en tevreden gezichten! We waren in februari j.l. weer twee weken in Suriname,

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief april/mei TOV! Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl wendy@toveten.nl Spreuken 22:2 Rijke en arme mensen zijn gelijk, want de Heer heeft ze allemaal gemaakt.

Nadere informatie

Voor het eerst weer terug

Voor het eerst weer terug Nieuwsbrief augustus 2010 Verslag reis Malawi, deel I Beste allemaal, Eindelijk was het in juni zover: we gingen terug naar Malawi en de school. Bepakt en bezakt met veel spullen, waaronder 200 kinderonderbroeken,

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting BarmHartBox

Jaarverslag Stichting BarmHartBox Jaarverslag 2012 Stichting BarmHartBox [Geef de naam van het bedrijf op] Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Missie, visie en kernwaarden... 2 3. Activiteiten... 3 4. Werkplaats Den Haag... 4 5. Toekomst BHB...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Resultaten & conclusies onderzoek:

Resultaten & conclusies onderzoek: Resultaten & conclusies onderzoek: Kinderen over armoede en vluchtelingen door Kinderen Goedgekeurd! Er hebben in totaal 50 scholen deelgenomen aan deze enquête. Dit gaat om een 3000-tal leerlingen. 1.

Nadere informatie

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007

Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Stichting Esperanza Jaarverslag 2007 Inhoud 0. Inleiding p. 2 1. Stichting Esperanza p. 3 1.1 Wie zijn wij? P. 3 1.2 Doelen & uitgangspunten p. 3 2. Samenwerking met Bendicion de Dios p. 4 2.1 Bendicion

Nadere informatie

Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017

Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017 Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017 De nieuwe bibliotheek in Kobastil De nieuwe waterput in Kobastil 50 alleenstaande moeders Centrale toiletten en douchekamers Boeken in de nieuwe bibliotheek van Mezezo

Nadere informatie

Nummer 2, juni *Alle reis- en verblijfkosten zijn uit privémiddelen bekostigd, zodat alle donaties optimaal gebruikt worden.

Nummer 2, juni *Alle reis- en verblijfkosten zijn uit privémiddelen bekostigd, zodat alle donaties optimaal gebruikt worden. Nummer 2, juni 2014 In het eerste halfjaar van 2014 hebben er in Togo een aantal activiteiten plaatsgevonden waarover wij u willen informeren. Zo is er o.a. een bedrijfje met maïsmolen opgestart, is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Hier weer een update vanaf Engelse bodem!! Het is alweer 15 maanden geleden dat Erik en ik naar de overkant vertrokken zijn. De tijd vliegt voorbij, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017

Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017 Nieuwsbrief SOID 3 februari 2017 Bezoek Wim en Gertie Dohmen aan SOID in Cambodja Beste mensen, Hierbij ons jaarlijkse verslag van ons verblijf bij SOID in Cambodja in de periode van 15 25 januari 2017.

Nadere informatie

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd. Sabine kennen jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Joris Foundation

Nieuwsbrief van de Joris Foundation Nieuwsbrief van de Joris Foundation Lieve familie en vrienden van ons maar ook van Joris, 5 oktober j.l. was het Joris zijn geboortedag. Hij zou 30 jaar geworden zijn. Het was die dag ook precies 8 maanden

Nadere informatie

Eeshoflaan LZ Tubbergen T E. I.

Eeshoflaan LZ Tubbergen T E. I. zorg voor mekaar Eeshoflaan 21 7651 LZ Tubbergen T. 0546-62 14 69 E. eeshof@zorggroepsintmaarten.nl I. www.zorggroepsintmaarten.nl zorg voor mekaar Welkom. Zorg voor mekaar 03 Woonzorgcentrum de Eeshof

Nadere informatie

Schoon drinkwater en verbeterde hygiëne voor de bevolking van Deh Sabz, Centraal Afghanistan. Eindrapportage

Schoon drinkwater en verbeterde hygiëne voor de bevolking van Deh Sabz, Centraal Afghanistan. Eindrapportage Afghanistan Schoon drinkwater en verbeterde hygiëne voor de bevolking van Deh Sabz, Centraal Afghanistan Eindrapportage Een door ZOA gebouwde latrine in het dorp Omer Khel in Dez Sabz Land: Afghanistan,

Nadere informatie

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen.

Stichting Bocas Sanas gaat naar de Dominicaanse Republiek om kinderen te helpen met gebitsproblemen. Cristina Vasquez-Doorman is de oprichtster van Bocas Sanas, zij is op het idee gekomen om een stichting op te richten voor kinderen die last van gebitsproblemen. Cristina komt zelf uit de Dominicaanse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal!

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal! Hallo allemaal! Voor jullie ligt dan eindelijk de 4 e editie van de nieuwsbrief van Stichting Zo Mooi Wonen over de ontwikkelingen betreffende de realisatie van het woonhuis voor 12 jongeren met een verstandelijke

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken

Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken 1 Beste mensen, Allereerst bedanken we weer alle (pleeg en stief)-ouders en dit jaar speciaal ook hun kinderen die hebben

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen

Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen Lyrath Estate Hotel Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen Inleiding: Mijn naam is Maud van Overdijk en ik zit in mijn eerste jaar op Europrof Horeca opleidingen in

Nadere informatie

Projecten 2015. Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 12 november 2015

Projecten 2015. Spullen opsturen naar Cambodja met een containerschip. Nummer 12 november 2015 Nummer 12 november 2015 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: NL20INGB0003183491 Beste mensen, Van 3 t/m 24 juli 2015 zijn

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017

Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017 Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017 Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2017! Zo aan het begin van het jaar is een mooi moment om even terug te kijken naar het bezoek

Nadere informatie

Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME. U kunt het verschil maken!

Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME. U kunt het verschil maken! Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME U kunt het verschil maken! U kunt het verschil maken! voor een alleenstaande moeder, zodat haar kinderen naar school kunnen gaan;

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)...

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... voorjaar 2019 NIEUWSFLITS Vrijwilligerscentrale Alblasserdam DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... Aanbeland in het tweede kwartaal van 2019 is het hoog tijd voor de eerste nieuwsbrief van dit jaar. Allereerst

Nadere informatie

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken Nieuwsbrief t BLIK 19 juni 2017 29 juni, Studiemiddag Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Alle kinderen zijn dus donderdagmiddag 29 juni vrij. Wie helpt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015

Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015 Reisverslag van het bezoek van Henk van Zijtveld van 9 tm 13 maart 2015 aan het weeshuis in Battambong Cambodja Na een lange reisdag kom ik s ochtends aan in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh waar ik

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Verslag geschreven door Hillie Jager

Verslag geschreven door Hillie Jager Verslag geschreven door Hillie Jager Mano a Mano In februari 2013 heb ik met de stichting Mano a Mano vrijwilligerswerk verricht in de Dominicaanse Republiek (Midden Amerika, zie plaatje hieronder) Graag

Nadere informatie

Programma in de kliniek

Programma in de kliniek Nieuwe verhalen over ons werk op Sulawesi In deze nieuwsbrief verhalen over een dag in de kliniek (Anne-Marie), het bezoek van Peter en Tjitske Kos, 'ons' voetbalteam, een update over kokosolie en andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr 1 februari Een nieuw jaar nieuwe kansen

Nieuwsbrief. Nr 1 februari Een nieuw jaar nieuwe kansen Nieuwsbrief Nr 1 februari 2017 Stichting Hibiscus wil verbeteringen realiseren op het gebied van milieu, hygiëne en educatie in Indonesië. In samenwerking met haar zusterorganisatie ter plaatse worden

Nadere informatie

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn.

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. Secretariaat: Bankrekening: Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. deliana.gg@live.nl Giften aan Stichting WATER KvK02/626219 zijn belasting aftrekbaar ANBI beschikking Augustus 2009.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire NAAM BEDRIJF NIEUWSBRIEF 4 LA SONRISA NARANJA JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD 1. Aan het einde van het jaar 2. Verslag van een stagiaire 3. Berichten van Els 4. Financiën Aan het einde van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Afscheid 3 kinderen Wij steunen de kinderen van Futur tot en met het SMP ( 3-jarig voortgezet onderwijs). Daarna stopt de hulp van Futur, maar ze krijgen dan nog wel een klein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie 1 Stichting Samen in Actie Deimanstraat 43 2522 BC Den Haag Tel. 0649902721 KvK: 27314656 Postbank: 4129710 E: stichtingsa@ziggo.nl W: www.stichtingsa.nl Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u?

Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u? Vrijwilligerswerk in een hospice. Iets voor u? Hospice De Vier Vogels is een sfeervol en kleinschalig bijna-thuis huis aan de Mathenesserlaan in Rotterdam Delfshaven waar terminaal zieken hun laatste levensfase

Nadere informatie

Geschiedenis achtergrond.

Geschiedenis achtergrond. Geschiedenis achtergrond. De Subkarpaten, de regio in de Oekraïne waar Livia en Attila wonen, was vroeger onderdeel van Hongarije. Voor 1920 Hongarije was erg groot, maar omdat het land één van de verliezers

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Reis naar Ghana - januari 2014

Reis naar Ghana - januari 2014 Beste subscriber, In deze nieuwsbrief van Stichting Bewa Ghana lees je over de volgende onderwerpen: Reis naar Ghana - januari 2014 Vrijwilliger van het jaar! Moeder van het weeshuis gekroond tot chief

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg Verkiezingsprogramma 2018 in gewone taal Middelburg Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Op 21 maart 2018 zijn er in bijna heel Nederland verkiezingen. Deze verkiezingen gaan over het bestuur van de gemeenten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

VRIJWILLIGERS BEDANKT! VRIJWILLIGERS BEDANKT! View this email in your browser Vrijwilligers bedankt! Jullie hebben ons doel voor 2015 gehaald! Beste lezers, Allereerst wensen wij alle vrijwilligers en relaties een mooi, zinvol

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION

BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION BELEIDSPLAN STICHTING JOHNNY DOODLE FOUNDATION 2018 2020 Stichting Johnny Doodle Foundation Boonsweg 85 3274 LH Heinenoord info@johnnydoodlefoundation.com www.johnnydoodlefoundation.com Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken?

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Carpe Diem! Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,

Nadere informatie

Terminaal ziek. Wat nu?

Terminaal ziek. Wat nu? Terminaal ziek. Wat nu? U heeft van uw (huis)arts te horen gekregen dat u in het laatste stadium van uw leven bent gekomen. Dan volgt al snel de vraag hoe en waar u die laatste fase wilt doorbrengen. Thuis

Nadere informatie

Het leven in de sloppenwijk

Het leven in de sloppenwijk Het leven in de sloppenwijk In Zuid-Afrika is het leven voor veel zwarte Zuid-Afrikanen erg zwaar. De meeste mensen wonen een golfplaten huisje in een sloppenwijk. In veel sloppenwijken is er geen riolering,

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 9 november 2017 Kalender en Sinterklaas Wij waren iets te voortvarend met het plannen van versieren voor Sinterklaas. Deze stond gepland voor ma 13 november. Sinterklaas

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

Halfjaarlijks verslag voor afdeling Neerpelt-Overpelt Water en Sanitatie in Nepal

Halfjaarlijks verslag voor afdeling Neerpelt-Overpelt Water en Sanitatie in Nepal Halfjaarlijks verslag voor afdeling Neerpelt-Overpelt Water en Sanitatie in Nepal januari - Juni 2016 Het project Amper 24% van de gezinnen heeft een toilet in 18 wijken van de dorpen Raikawar en Shankarpur,

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het is inmiddels vier maanden geleden dat Arent en Helma op bezoek waren in Oeganda en op de hoogte werden gebracht van de behoeften, de noden en de wensen van de mensen in Ndegeya. Al gauw bleek dat er

Nadere informatie

Jury rapport versierde wagens

Jury rapport versierde wagens Jury rapport versierde wagens Algemene indruk Het was een prachtige, ontzettend goed verzorgde en bovenal vrolijke optocht! De prachtige bloemstukken op bijna elke wagen en zelfs de versierde muziekwagen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 19 / 6 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website   Nr. 19 / 6 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 19 / 6 juli 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

The Lake - augustus/september 2018

The Lake - augustus/september 2018 The Lake - augustus/september 2018 Lieve mensen, Wat een bijzondere tijd hebben we hier in Zambia. We gaan nog een aantal dagen genieten van het Zambiaanse leven en dan gaan we weer richting Zuid-Afrika.

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015

NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 NIEUWSBRIEF 12 mei 2015 Stand van zaken bij SOID en Veal Village School in Siem Reap, Cambodja SOID s Veal Village School Beste mensen, In deze Nieuwsbrief willen we jullie in het kort informeren over

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2014

Nieuwsbrief zomer 2014 Nieuwsbrief zomer 2014 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Afgelopen maanden hebben we als Stichting Moz Kids niet stilgezeten en ook in Mozambique is er veel gebeurd. In deze nieuwsbrief willen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni 2017 Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Bibliotheek My Book Buddy Vrijwillig Gregory van der Linden heeft onlangs de stichting weer eens bezocht

Nadere informatie