We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit."

Transcriptie

1 Competitie resultaten en verslagen week 17. Een zware week voor onze herenteams, team 1-36 en 1-27 kregen een pak slaag, maar team 2-36 wist bewonderenswaardig stand te houden tegen een zware tegenstander. De senioren 1 ontsnapten aan een degradatie doordat tijdens het gastheerschap andere teams punten morsten, zo kan het verkeren. Bij de meeste teams is het wel duidelijk dat ze zich kunnen handhaven, een paar teams kunnen nog poule winnaar worden, 1 team is gedegradeerd en 2 C-Mix teams zijn helaas onderaan geëindigd. Het verslag van het dames team 1 daarvan geeft wel aan dat het plezier voorop staat en ze een geweldige ervaring hebben gehad, die weliswaar niet het gewenste resultaat heeft geboden, maar voor een nieuw team met allemaal speelsters die voor het eerst meedoen verwachten we echt geen wonderen. H1 36: Amsterdamse - Veldzijde: 14 4 Golfbaan: De Texelse Veldzijde - Amsterdam 06:00 carpool Vinkeveen. Het is fris en er staat behoorlijk wat wind. We rijden gezamelijk naar Den Helder om daar de overtoch te maken naar Texel. Eenmaal aangekomen staat er een windkracht 5-6 en zal deze nog voor behoorlijk wat uitdagingen gaan zorgen. Na ons goede resultaat van afgelopen zondag tegen De Texelse staan we vol goede moed klaar om tegen de Amsterdamse te spelen. Een op papier sterke tegenstander met handicaps tussen de 1-5. We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit. Mark en Berend spelen een hele spannende pot waar het er lang uit zag dat ze met een positief resultaat van de baan zouden stappen, maar helaas gaat het op de laatste paar holes fout en verliezen ze 1/0. Frank en Robin komen vroeg op achterstand en kunnen het helaas niet meer dicht lopen 5/3 verlies. Het zelfde geld voor Barry en Martijn, de pittige wind maakt het scoren erg lastig en een achterstand dicht lopen is dan ook erg moeilijk. 5/4 verlies. Na de ochtend staan we 6-0 achter en hebben we een bijna onmogelijke uitdaging voor de middag. Mark start goed, staat level na 9 holes en wint uiteindelijk met 2/1. Frank speelt goed, maar speelt tegen een tegenstander die zelfs met deze weersomstandigheden een aantal birdies weet te produceren. Helaas verlies met 4/3. Berend maakt er wederom een spannende pot van en komt de 18de holes A/S op lopen. Helaas verliest hij voor de derde keer op rij op de 18de. De wedstrijd is gespeeld. De Amsterdamse heeft de 10 punten binnen. Een aantal spelen nog voor de eer. Robin speelt een goede wedstrijd en wint met 4/3. Martijn heeft het lastig en verliest 5/4. Barry speelt tot hole 12 erg staat en staat tot dat moment 2 up, helaas gaat het op de laaste holes fout en verliest hij met 3/1.

2 Einduitslag 14/4 voor de Amsterdamse. Erg jammer, maar het zat er vandaag niet in. Komende zondag de laatste wedstrijd tegen de nummer 1, Purmerend. Een team met handicaps tussen de +1-3 wat elke wedstrijd heel dik gewonnen heeft. Niets te verliezen, dus alles of niets spelen. gr Robin van Wissen H2 36: Veldzijde Noordwijkse: 0-18 Zondag 30 april, op de Pan tegen de Noordwijkse. Belangrijke dag want vandaag wordt duidelijk welk team zal degraderen en promoveren. Noordwijk heeft nog niet verloren en met grote uitslagen gewonnen. Tot nu toe dan ;-) Veldzijde staat tweede in de poule en stel dat we winnen van Noordwijk.. Prachtig weer, veel wind uit uiteenlopende richtingen en gisteren is hier een hoofdklasse wedstrijd gespeeld. De baan is in topconditie en de greens zijn voor gemiddelde spelers erg moeilijk. Supersnel en geen lijntje te ontdekken.. We kunnen er kort over zijn. De foursomes verloren. De mannen van Veldzijde zijn hun handicap waard en de ene single was iets spannender dan de andere maar de mannen van Noordwijk zijn hun -lage- handicap meer dan waard. Ik durf het bijna niet te schrijven.. Een cleansweep verloren. Noordwijk is kampioen en Liemeer -heeft dit jaar geen vuist kunnen maken- is gedegradeerd. Volgende week de laatste wedstrijd op Noordwijk. Even kijken of wij tweede kunnen worden! Bijgesloten wat Veldzijde foto's van David Davis (eerste speler van Noordwijk die van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft en golfbanen over de hele wereld beoordeeld) Henk Venus

3 H1 27: Liemeer Veldzijde : 11 7

4 Onze vierde en laatste speeldag was op de 9 holes baan van de Dorpswaard. De weersvoorspellingen waren goed echter met een flinke windkracht 5. Veldzijde was al zeker van handhaving in de klasse en kon bij winst tegen onze tegenstander Liemeer kampioen worden. We moesten aan de bak. De dubbels voor de ochtend waren Dick Jonkers en Martin Poortinga, Dirk Stibbe samen met Marc Jordan en Arnoud van Ravensberg met Rien Kroezen. Helaas hebben alleen Dick en Martin een winstpartij binnengebracht waardoor wij na de ochtend op een 2-4 achterstand stonden. De volgorde van de singles voor de middag was Dirk, Dick, Martin, Arnoud en Marc met Rien als hekkensluiter. Dirk was met een winst van 7/6 snel klaar met zijn partij en de stand was met 4-4 weer gelijk getrokken. Het is helaas niet gelukt om dit veel verder uit te bouwen. Martin heeft tot de laatste hole gevochten voor een All Square eindstand en Rien heeft zijn partij afgesloten met een mooie winst. Het was niet genoeg en de eindstand is 11-7 voor Liemeer geworden. Volgende week zijn wij gastheer en kunnen wij niets doen om de standen in onze poule te beïnvloeden. Alleen bij een gelijkspel tussen nummers 2 en 3 zijn wij kampioen. Veldzijde H1-27 heeft dit jaar voor het eerst samen gespeeld en in veel gevallen was dit briljant. We zijn als enige in onze poule zeker van handhaving in de klasse terwijl (een deel van) de rest nog kampioen kan worden of kan degraderen. Als captain ben ik trots op dit team!! Dirk Stibbe D1 27: Waren gastvrouw Gisteren mochten we de dames van GVN, Bentwoud, Cromstreijen en de Haagsche ontvangen op onze mooie baan. Ze waren allemaal enthousiast en we hadden mooi weer. De uitslag was goed voor ons, wij staan nu 3 e in de poule en kunnen eigenlijk niet meer degraderen en zullen dus handhaven in de hoofdklasse met ons team! Cora Jonkers D2 27: Veldzijde Hoogland: 14-2 DS1-18: Niet gespeeld i.v.m Koningsdag Wel kampioen geworden en dus een bloemetje van de commissie!

5 HS1 27: Waren gastheer Het handhaven van ons 1 e team in de poule hing dus af van wat de andere partijen zouden doen. En wat een geluk, de uistalg is positief voor Veldzijde en zij handhaven zich in de poule. HS2 27: Kennemer Veldzijde: 12 6 Helaas heeft dit team geen wedstrijd kunnen winnen en hadden de heren het erg zwaar en zijn gedegradeerd. Volgend jaar beter. HS3 27: Waren gastheer Hebben zich gehandhaafd in de poule! C-Mix1 36: Groen-Geel Veldzijde: 9-9 C-Mix2 36: Almeerderhout Veldzijde: 14-4 Klinkt wat gek na een 14-4 verlies, maar onze tegenstander Almeerderhout is gewoon te goed. MAAR..geen enkele tegenstander heeft 4 punten weten te halen tegen hen. Dus daar zijn we echt heel blij mee. Dat bleek ook wel, want we bleven als laatste over. Zelf de gastheren waren al lang naar huis. We hebben met z n allen (incl. Giovanna als invaller voor Nella) echt heel goed gespeeld. Ik heb daar diverse complimenten over gehoord van onze tegenstander. Om een indruk te geven van het verschil in hcp: Ben Schnieders (26.1) - tegenstander (4.2) (uitslag 6/5)

6 Marcel Buyink (26.1) - tegenstander (4.4) (uitslag 4/2) John van der Ham (29.2) - tegenstander (13.2) EN hij heeft gewonnen (4/2) Nel Lindeman (17.5) - tegenstander (8.7) (uitslag 6/5) Helma van Brenk (24.1) - tegenstander (10.7) EN zij heeft gewonnen (6/5) Giovanna van Hasselt (26.9) - tegenstander (11.0) (uitslag 2/1) Bijna alle spelers van Almeerderhout spelen ook competitie op de grote baan. Je mag daar pas meedoen met de grote baan competitie als je hcp lager is als 10.0(!!!!) Ik (Marcel) hoorde van mijn tegenstander, dat ze (tegenstander van Ben en Marcel) in team 3 speelden en als ze de volgende wedstrijd winnen, dan kunnen ze na play-off promoveren naar de reserve hoofdklasse. De dames spelen op 1 e klasse niveau (grote baan). Om maar aan te geven tegen wie we gespeeld hebben. Duidelijk is dat we kansloos waren, maar er is echt heel goed gespeeld. Ook een leermoment voor over 2 weken. Dan spelen we tegen Duinzicht 4. Ik ben er van overtuigd, dat als we hetzelfde niveau halen, we gaan winnen van Duinzicht. Dan worden we 2 e in de poule en dat is wat niemand had verwacht. Marcel Buyink C-Dames1-18: Veldzijde Heemskerkse: 5-31 Wedstrijdverslag C-mixed 18 holes vrijdag 28 april 2017 Vandaag moest Veldzijde 1 het als hekkensluiter in de poule opnemen tegen koploper Heemskerkse 1. Gastheer was het team van Weesp. Dit team kan door omstandigheden geen gebruik maken van de eigen baan. Om toch te kunnen deelnemen aan de competitie, heeft dit team op eigen kosten de Abcoudebaan van Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam gehuurd. Een mooie en goed onderhouden baan met een viertal par 4-holes en vijf par 3-holes. Door schoolvakanties en daarbij behorende uitstapjes hebben we beroep moeten doen op een invalster. Lily Westerveld hielp ons uit de brand en maakte ons team vandaag compleet. Nogmaals dank, Lily! Helaas was er geen shotgun-start vandaag. De eerste flight met onze Monique sloeg af

7 om uur, de laatste flight vertrok om uur. Een flinke bui passeerde De Hoge Dijk nog, maar gelukkig hebben we het grootste deel van de wedstrijd zonder regenpak kunnen uitspelen. Het team van Heemskerkse is, net als ons team, een nieuwkomer in de C-mixed 18 holes competitie. Enkele spelers van Heemskerkse 1 spelen naast de C-mixed 18 holes competitie op vrijdag ook nog eens de competitie in het weekend op de 18 holes grote baan, puur om hun korte spel te verfijnen. Met hun gemiddelde handicap van 21 vandaag tegen onze gemiddelde handicap van 31 waren zij net een maatje te groot voor ons Van de 36 te verdelen punten (dubbel negen is het spelsysteem) heeft Veldzijde 1 er slechts 5 mee naar huis weten te nemen. Een groot compliment aan het adres van Monique Nijman is zeker op zijn plaats; zij heeft de tweede ronde All Square weten te spelen tegen haar geduchte tegenstander met hcp 10,5. Goed gedaan, Monique! Dit leverde 1 punt op, waar zij van tevoren nooit op gerekend had. Shemay Leeuwenburg heeft 2 punten gescoord door haar tegenstander met 1 up te verslaan in de tweede ronde. En, last but not least, heeft invalster Lily Westerveld haar bijdrage geleverd door haar eerste ronde met 2 up te eindigen. Ook dit leverde twee punten op. Ons debuut in de C-mixed 18 holes competitie zal bij Veldzijde niet de boeken ingaan als een klaterend succes. Toch hebben wij ons alle speeldagen volledig ingezet, goede ervaringen opgedaan, heel veel geleerd en vooral veel spelplezier beleefd. Hoe het er volgend jaar uit gaat zien, weten we nog niet. Maar als het aan ons ligt, gaat u volgend seizoen opnieuw van ons horen! Een woord van dank gaat uit naar de goede begeleiding door Bart Weitjens c.s. Fijn dat de club ons de kans heeft gegeven om deel te nemen aan de competitie. Dank ook aan Bas Kräwinkel. Hij heeft ons gedurende een aantal lessen voorbereid op de competitie met een keur aan goede tips. Bas, geweldig! Namens het team ook een woord van dank aan Monique, die onze captain wilde zijn en dat soms niet zo leuk vond Wij kijken uit naar het teamuitje. Niet de golfkar voortduwen, maar achter een roze kruiwagen rennen! Namens het team, Carla Leferink

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel.

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel. Competitie resultaten en verslagen week 14. Al weer een volle week met alleraardigst competitieweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Alle teams zijn er weer vol tegenaan gegaan. Dat viel niet

Nadere informatie

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin.

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Week 3 Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Gelukkig veel positieve geluiden over de gastheerschappen en leuke en gezellige

Nadere informatie

Alle spelende Heren en Dames teams wisten ook overtuigend de punten binnen te halen en staan in de meeste poules nu hoog genoteerd.

Alle spelende Heren en Dames teams wisten ook overtuigend de punten binnen te halen en staan in de meeste poules nu hoog genoteerd. Competitie resultaten en verslagen week 16. Een uitstekende week voor Veldzijde, vrijwel alle teams wisten te winnen of een gelijk spelen uit de strijd te slepen. Het Dames senioren team is alweer met

Nadere informatie

Uitslagen: Week 4. H 1 36 Oosterhoutse 1: H 2 36 Kennemer 5: D 1 27 Haarlemmermeersche 1: 16 2

Uitslagen: Week 4. H 1 36 Oosterhoutse 1: H 2 36 Kennemer 5: D 1 27 Haarlemmermeersche 1: 16 2 Week 4 Mager weekje, met name onze Heren teams hebben het zwaar (H2 27 uitgezonderd) en moeten hard werken om in hun klasse te kunnen blijven. De dames teams doen het goed, met name de 1 e teams (D 1 27

Nadere informatie

Competitie resultaten en verslagen week 15.

Competitie resultaten en verslagen week 15. Competitie resultaten en verslagen week 15. Rustig weekje omdat veel teams niet hoefden te spelen i.v.m. Pasen. Uitrusten dus en dan volgende week weer gas geven. Voor sommige teams is dat noodzaak. Een

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International Beste Captains, Vandaag heeft de officiële loting plaats gevonden voor de. Op basis van de laagste gemiddelde teamhandicap zijn de teams van UGC de Pan, Noordwijkse, Houtrak en Eindhoven geplaatst als

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud 1/9 Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud Algemeen 1. Dit Reglement is een aanvulling op het Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud en is alleen van toepassing voor de Clubkampioenschappen van

Nadere informatie

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN WEDSTRIJDVORMEN 1. STROKEPLAY a. Algemeen b. Individueel Strokeplay (Qualifying) c. Individueel Stableford (Qualifying) d. Individueel tegen Par (Qualifying). 2. OFFICIELE WEDSTRIJDVORMEN VOOR TWEE OF

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor banen Beste golfbaan, NoBraGolf Nederland, een begrip in Nederland sinds 1999, organiseert jaarlijks een (mixed) team golfcompetitie. Inmiddels

Nadere informatie

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij NIEUWSBRIEF VOOR VRIENDEN EN SPONSOREN VAN TOPGOLF PRINCENBOSCH (nieuwsbrief 4-2019) In deze nieuwsbrief: - Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij - Dames 1 verliest na spannend slot van streekgenoot

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Stableford, 18 holes Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Stableford, 2016 NoBraGolf Competitie

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap:

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap: SRIMA INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE 2017 VOOR MID-AMATEURS 7, 8 en 14 oktober 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De algemene Reglementen van Interclubkampioenschappen van België 2017 en van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay Spelvormen In onderstaand overzicht van de diverse spelvormen, zoals die op Het Wedde (kunnen) worden gespeeld, wordt onderscheid gemaakt tussen: A. Strokeplay-wedstrijden B. Matchplay-wedstrijden C. Bijzondere

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8

Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8 Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8 - Persbericht - Hellevoets Effect 1 heeft maandagavond met 2-8 verloren van de koploper Xerxes 1. De Hellevoetse punten

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs 07-12-2017 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Heren en dames standaardteams

Heren en dames standaardteams Promotie-/degradatieregeling Bondscompetitie seizoen 2017-2018 Inleiding: invoering Promotieklasse met invang van seizoen 2018-2019 In de zomer van 2016 heeft het bondsbestuur van de KNHB na aankondiging

Nadere informatie

Handleiding verwerking NK Clubteams

Handleiding verwerking NK Clubteams Handleiding verwerking NK Clubteams Inhoud Stappen PPBN vooraf... 3 Stappen wedstrijdleiding/ WTC vooraf... 6 Stappen wedstrijdleiding/ WTC dag van de wedstrijd... 7 Ronde 1... 8 Ronde 2&3... 9 Ronde 4...

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Doelgroep; De kwalificatieprocedure is bestemd voor de competitieve groepen bestaande uit meerdere teams of uit één team met meer dan 6 spelers.

Doelgroep; De kwalificatieprocedure is bestemd voor de competitieve groepen bestaande uit meerdere teams of uit één team met meer dan 6 spelers. Kwalificatieprocedure competitieteams. Algemeen; Om talentvolle jeugdspelers te kunnen behouden voor de vereniging Veldzijde bieden we deze jeugdspelers de mogelijkheid om kennis te maken met de Dames

Nadere informatie

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2 APRIL 2018 www.hkchengelo.nl De HKCer verschijnt op de eerste maandag van de maand. Kopij s.v.p. uiterlijk een week voor publicatiedatum naar Alison Morgan. JdB speel- en oefendagen op het HKC Sportterrein:

Nadere informatie

Golf Uitleg Overzicht Dia

Golf Uitleg Overzicht Dia Golf Basis Golf Uitleg Overzicht Dia o Dia 3: Het doel van Golf & par o Dia 4: Golf course plattegrond & telling o Dia 5: Golf telling bepalen o Dia 6: Handicap & Amateur golf score voorbeeld 1 o Dia 7:

Nadere informatie

Golf voor watjes? Het weer

Golf voor watjes? Het weer Golf voor watjes? Het weer In de groepsapp van het team Heren 5 was het de hele week al hét gespreksonderwerp, het weer! De voorspellingen waren een week van tevoren al erg slecht. Maar goed, we hebben

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Het was een Best(e) dag

Het was een Best(e) dag Het was een Best(e) dag Eindelijk! Nadat wij zaterdag nog wat laatste voorbereidingen hebben gedaan door o.a. nog 9 holes grote baan en/of 9 holes kleine baan te hebben gespeeld of wat getraind op de driving

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

DOOR VRIENDSCHAP STERK AMERONGEN

DOOR VRIENDSCHAP STERK AMERONGEN DOOR VRIENDSCHAP STERK AMERONGEN Van harte welkom op het hutspottoernooi van DVSA. Hopelijk werkt het weer goed mee. Uiteraard hopen we ook op een spannend, sportief en gezellig toernooi. Hieronder volgen

Nadere informatie

Heren en dames standaardteams

Heren en dames standaardteams Promotie-/degradatieregeling Bondscompetitie, seizoen 2018-2019 Heren en dames standaardteams Hoofdklasse De vier hoogst geëindigde teams (nummers 1 t/m 4) uit de reguliere competitie spelen play-offs

Nadere informatie

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2017

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2017 Za 25/3 Heren Standaard Hoofdklasse, 36 holes Captain: Maarten Slootmaekers maartenslootmaekers@hotmail.com 06-523 5769 H2 Noord Nederlandse Noordwijkse Rozenstein Goyer De Pan Almeerderhout Vr 3/3 Heren

Nadere informatie

KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017

KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017 KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017 Artikel I. ALGEMEEN Sectie 1.01 Algemeen. a) De Commissie is: verantwoordelijk voor de samenstelling van het wedstrijdprogramma, verantwoordelijk

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document is de herindelingsregeling opgenomen voor de districtscompetitie van Zuid Nederland, seizoen 2018-2019. Onder de districtscompetitie vallen

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

Concept PD regeling regio West Seizoen

Concept PD regeling regio West Seizoen PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING 2013-2014 1. Algemeen Deze regeling is opgesteld onder de voorwaarde dat vanuit de 2 e divisie (dames en heren) twee teams degraderen naar 3 e divisie en er twee teams promoveren

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018.

Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018. Versie: d.d.31-3-2018 Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018. Wedstrijddefinitie: De competitie wordt in teamverband gespeeld in de wedstrijdvormen Matchplay Fourball BetterBall (FBBB) en Single Matchplay.

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document zijn de herindelingscriteria opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland van seizoen 2017 2018. Onder de districtscompetities

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Najaarscompetitie 2016 Versie 1.2, 24 augustus 2016 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de najaarscompetitie 2016. Hierin vindt u veel informatie over de

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

Nacompetitie reglement en wedstrijden

Nacompetitie reglement en wedstrijden De eindstand in de poules is zoals het wordt aangegeven in Teambeheer. Indien in een poule meerdere teams hetzelfde aantal punten heeft behaald dan telt het aantal gewonnen wedstrijden. Indien dit nog

Nadere informatie

Competitie 2017 AGENDA. 10 september 2016, The Dutch

Competitie 2017 AGENDA. 10 september 2016, The Dutch 10 september 2016, The Dutch Competitie 2017 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ervaringen competitie 2016 4. Buggy s 5. Heren senioren 55->50 jaar 6. Fakespelers 7. Promotie/degradatie en finales 2017

Nadere informatie

Ad 1. Strokeplay: De competitor, het paar of het team die/dat de vastgestelde ronde of ronden in het minst aantal slagen doet, is winnaar.

Ad 1. Strokeplay: De competitor, het paar of het team die/dat de vastgestelde ronde of ronden in het minst aantal slagen doet, is winnaar. Wedstrijdvormen Strokeplay De Strokeplayregels van de Golf Regels zijn van toepassing op drie spelvormen: 1. Strokeplay 2. Stableford 3. Tegen Par. Deze spelvormen zijn geschikt voor officiële wedstrijden,

Nadere informatie

Nacompetitie reglement en wedstrijden

Nacompetitie reglement en wedstrijden Gewijzigd mei 19 1 De eindstand in de poules is zoals het wordt aangegeven in Teambeheer. Indien in een poule meerdere teams hetzelfde aantal punten heeft behaald dan telt het aantal gewonnen wedstrijden.

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling mannen standaardteams 1 e t/m 5 e klasse seizoen District Zuid2

Promotie-/degradatieregeling mannen standaardteams 1 e t/m 5 e klasse seizoen District Zuid2 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregeling mannen standaardteams 1 e t/m 5 e klasse seizoen 2016 2017 District Zuid2 knvb.nl LET OP: Met ingang van dit seizoen spreken

Nadere informatie

Spelvormen Pagina 1 / 10

Spelvormen Pagina 1 / 10 INHOUDSOPGAVE: 10 spelvormen WEDSTRIJDREGLEMENT TOXANDRIA 2017 SPELVORMEN ARTIKEL 10 10.1 algemeen... 2 10.2 spelvormen specifiek... 3-2.1 officiële wedstrijdvormen voor individuele spelers... 3-2.1.1

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst.

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst. september 2013 #7 Hoe heurt het eigenlijk Buggy s maken deel uit van het moderne spel. Tassen en andere producten worden speciaal voor buggy s ontworpen en op de meeste banen zijn ze beschikbaar. Buggy-etiquette

Nadere informatie

Ochtend Middag Team Captain adres Tijd Tijd. Competitie schema Princenbosch 2019

Ochtend Middag Team Captain  adres Tijd Tijd. Competitie schema Princenbosch 2019 Competitie schema Princenbosch 2019 1-3-2019 Ochtend Middag Team Captain Holes Baan Baan e-mail adres Tijd Tijd ZATERDAG 30 maart Heren 1 Standaard - 36 h Hoofdklasse Poule H1 Richard Beenackers BC BC

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2017 Versie 1.01, 21 januari 2017 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2017. Hierin vindt u veel informatie over

Nadere informatie

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Bondscompetitie 2011/2012 Uitgevoerd door: afdeling Wedstrijdzaken Periode onderzoek: april 2012 Contactpersoon: Joan Peeters Inhoudsopgave Pag H1 Inleiding 3 H2 Resultaten

Nadere informatie

Nederland in de poule des verderfs

Nederland in de poule des verderfs Nederland in de poule des verderfs Hans van Maanen Nieuwe Wiskrant, juni 2006 Inleiding Hoe groot is de kans dat Nederland in de finale van het wereldkampioenschap voetbal van 2006 komt? Hoe groot is,

Nadere informatie

Samenvatting van de golfegels

Samenvatting van de golfegels Samenvatting van de golfegels Samenvatting golfregels Kennis van de golfregels is van groot belang bij golf. Niet alleen om het theorie examen met succes af te ronden maar ook tijdens het spelen. Je bent

Nadere informatie

Spelen wij vandaag op ons best?

Spelen wij vandaag op ons best? Spelen wij vandaag op ons best? Om iets voor 08.00 uur komen wij aan op de baan waar wij vandaag spelen, Toxandria. Een mooie bosbaan, klassiek clubhuis, altijd een genot om op te mogen spelen. Terwijl

Nadere informatie

Toernooireglement Petanque

Toernooireglement Petanque Toernooireglement Petanque BIJLAGE 07: PILOT NATIONAAL KAMPIOENSCHAP TÊTE-À-TÊTE MET VOORRONDEN IN DE VORM VAN DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN Vastgesteld door het bondsbestuur op 12 oktober 2018; Inwerkingtredend

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1 Tel. clubgebouw 05 560 6 Zaterdag januari 0 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder 8 e Stad Delft CCUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft C Concordia C DHC C SEP C Den Hoorn C DHL C Vitesse Delft

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE ARI INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN VAN BELGIE 2016 HEREN -- DAMES -- JUNIOREN -- SENIOREN -- MID-AMATEURS * ALGEMEEN REGLEMENT * Het Algemeen Reglement van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018 COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2018 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames,

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames, Damesdag Dinsdag 12 juni 2012 Lieve Dames, Hieronder het resultaat van onze (3 x overgenomen) foto maarrr uiteindelijk is het ons toch gelukt haha. Prachtig plaatje, zon, blauwe lucht en allemaal lachende

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q)

Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q) Overzicht wedstrijden van de Drentsche Naam wedstrijd Omschrijving Aantal holes Qualifying Voorwaarden voor deelname Spelvorm (Q) Nieuwjaarswedstrijd Wedstrijd georganiseerd door het bestuur van de Drentsche

Nadere informatie

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017 Nederlandse PadelBond Officiële NPB padelcompetitie voorjaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 5 5. Aanmelding

Nadere informatie