Bevochtiging is van Belang! CAREL s oplossingen voor uw bevochtigingbehoefte. carel.com. Luchtbevochtigingssystemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bevochtiging is van Belang! CAREL s oplossingen voor uw bevochtigingbehoefte. carel.com. Luchtbevochtigingssystemen"

Transcriptie

1 Luchtbevochtigingssystemen Isothermische- en adiabatische bevochtiging Bevochtiging is van Belang! CAREL s oplossingen voor uw bevochtigingbehoefte carel.com I n t e g r a t e d C o n t r o l S o l u t i o n s & E n e r g y S a v i n g s

2 heatersteam: Elektrische stoombevochtigers met verwarmingselementen Deze vooruitstrevend oplossing produceert aseptische stoom van zowel leiding- als gedemineraliseerd water. Ideaal voor bevochtiging van technische- of medische ruimtes waar de maximale zuiverheid van stoom en langdurige onderhoudsvrije werking verlangd worden. Capaciteiten van 2-60 kg/h; Verwarmingselementen van Aluminium, Niflon gecoat met een groot oppervlak; Elementen met ingegoten temperatuursensoren om beschadiging door oververhitting te voorkomen Stoomlans De temperatuursensoren in de elementen voorkomen oververhitting zelfs bij gebrekkig onderhoud. Bij de uitgebreide versie hebben de verwarmingselementen een Niflon coating ter bescherming tegen corrosie en het voorkomen van kalkaanslag wat het schoonmaken vereenvoudigd. Beschikbaar AAN/UIT en modulerende uitvoeringen. De modulerende versie van de heaterstuitvoering. De modulerende versie van de heatersteam kan, als deze wordt verbonden met een regel- en een maximaal hygrostaat, modulerend werken tussen de 10 en 100% met een nauwkeurigheid van ±2% rv. De bevochtiger kan ook worden aangestuurd door een externe proportionele regelaar. Een speciale uitvoering met temperatuurregeling is verkrijgbaar voor stoombaden. De voorwarm functie zorgt ervoor dat de bevochtiger direct reageert. De capaciteit van de heatersteams loopt van 2 tot 60 kg/h 60 kg/h kg/h 6-10 kg/h 2-4 kg/h Element Nauwkeurigheid Geschikt voor toepassingen die een nauwkeurigheid van ±2% verlangen. Betrouwbaarheid De ingegoten temperatuursensoren beschermen de elementen tegen oververhitting. Makkelijk in onderhoud De grote verwarmingselementen met Niflon coating zijn makkelijk te reinigen.

3 gasteam: Gasgestookte stoombevochtiger Bevochtig en bespaar! Werkt met leidingwater en gedemineraliseerd water van een omgekeerd osmose systeem. De gasgestookte bevochtiger die net als een normale verwarmingsketel wordt geïnstalleerd. Aardgas of LPG; Rendement 92 96%; C klasse; Pre-mix brander werkend met een onderdruk; Modulerend van %. Stoomlans Warmtewisselaar De gasteam heeft een rendement die tot de beste van de markt behoort (van 92 96%) dankzij vooruitstrevende technische oplossingen zoals de lichtmetalen warmtewisselaar met Niflon anti kleeflaag. Veiligheid wordt gewaarborgd door een systeem van redundante sensoren die door complete en gebruikersvriendelijke software worden gecontroleerd. De stoomproductie kan moduleren van 25% (12,5% voor de UG180) tot maximaal vermogen. De microprocessor van de gasteam biedt een geïntegreerde regeling met voelers of modulerende productie met een externe regelaar. De gasteam kan middels Modbus (standaard) of andere optionele protocollen met een netwerk worden verbonden. De gasteam is goedgekeurd door de belangrijkste internationale veiligheids organisaties en is verkrijgbaar in de capaciteiten 45, 90 en 180 kg/h. 45 kg/h (100 lb/h) / 90 kg/h (200 lb/h) 180 kg/h (400 lb/h) Brander Bescherm het milieu gasteam is door het gebruik van aardgas of LPG, een schone en economische bevochtiger. Hoog rendement Het vooruitstrevende ontwerp van de grote warmtewisselaar, gemaakt van een aluminiumlegering zorgt voor een maximaal rendement tot 96%. Veiligheid Gegarandeerd door een systeem van opeenvolgende sensoren.

4 humisteam: Stoombevochtigers met elektrodes De verstandige keus! Dit is het resultaat van CAREL s meer dan 30 jaar ervaring in het veld met stoombevochtiging en is de meest verstandige keus voor een breed toepassingsgebied: woonhuizen, kantoren, industriële faciliteiten en stoombaden. Drie versies verkrijgbaar; Capaciteiten van kg/h; Regeling met 1 of 2 voelers; Wegwerp of reinigbare cilinders Cilinder met elektrodes Stoomlans De humisteam werkt met leidingwater met een geleidbaarheid tussen de 75 en 1250µS/cm en zijn regelsoftware past zich automatisch aan de eigenschappen van het water aan, waardoor de levensduur zonder onderhoud wordt verlengt: humisteam Basic (of Y ), aangestuurd vanuit een externe regelaar of GBS met een capaciteit van 1 tot 65 kg/h; humisteam X-plus (of X ), met geintegreerde regelaar, aansluiting voor maximaalvoeler en een capaciteit van kg/h; (please on 1 line); humisteam Wellness ontwikkeld voor stoombaden met een capaciteit van 1-65 kg/h. (please on 1 line). Alle units worden geleverd met een afvoerpomp. De snelstart functie maakt hem ideaal voor een breed toepassingsgebied. Alle humisteam modellen bieden Modbus aansluiting. De X-plus en Wellness modellen bieden tevens de mogelijkheid van werken met automatische tijdbanden en de optie van andere communicatie protocollen kg/h 65 kg/h kg/h 1 18 kg/h Makkelijk in gebruik Verlicht LCD om duidelijk de werkingsstatus en diagnoses te kunnen aflezen, in 5 talen. Snel onderhoud Cilinders met snelkoppelingen voor gemakkelijk, snel en risicovrij onderhoud. Werking Snel startend, modulatie van 20 tot 100%.

5 humifog multizone: hoge druk vernevelende bevochtiger Energiebesparing en hygiënisch veilig! Het hoge druk bevochtigingssysteem met een zeer hoog rendement voor zowel luchtbehandelingskasten in industriële- en commerciële omgevingen en openbare gebouwen als voor toepassingen voor adiabatische koeling Hygienerelevante Merkmale VDI 6022 (D) VDI 3803 (D) ÖNORM H 6021 (A) SWKI VA (CH) DIN EN (EU) continue modulatie over een breed bereik tot 600 kg/h tot 6 onafhankelijke zones siliconenvrije uitvoeringen Pompstation kg/h Zone regelaar Vernevel rek druppelvanger humifog multizone kan voor nauwkeurige toepassingen (± 2%rv) of om maximaal 6 zones onafhankelijk te regelen worden gebruikt. Door zoneregelaars en een enkel pompunit te gebruiken bereikt men een aanzienlijke besparing. Het biedt zelfs de gecombineerde functie van indirecte adiabatischekoeling in de zomer (zonder vocht toe te voegen, via een kruisstroomwisselaar in de retour) en bevochtiging in het kanaal gedurende de winter; ook beschikbaar voor directe bevochtiging in ruimtes. Door het onder hoge druk (70 bar) vernevelen van water met speciale verstuivers, produceert de humifog een erg fijne uniforme nevel welke makkelijk door de lucht wordt opgenomen zelfs bij kortere afstanden. Het RVS frame met verstuivers, op maat gemaakt voor de LBK, vergemakkelijkt het installeren. Het gecombineerde gebruik van een frequentieregelaar en solenoid afsluiters voor het bedienen van de verstuivers zorgt voor een aanzienlijk laag energieverbruik (4W/per liter verneveld water/h) en hoge nauwkeurigheid (continue regeling van 14% tot volledige capaciteit) De humifog multizone is hygiënisch veilig en is VDI6022 gecertificeerd bij gebruik in LBK s en kanalen. Erg laag energieverbruik Slechts 4W energieverbruik voor iedere liter/uur, minder dan 1% van een stoombevochtiger. Zomer/winter werking Koelt de lucht in de zomer zonder toename van het vocht, middels indirecte adiabatische koeling. Maximale hygiëne De installatie, die gebruik maakt van zuiver water, is gecertificeerd door het onafhankelijke instituut ILH in Berlijn.

6 Atomizing Humidification System Atomizing Humidification System mc multizone: Perslucht vernevelende bevochtiger De mc multizone adiabatischebevochtiger is ideaal voor het bevochtigen van medium/grote industriële omgevingen, grote luchtvolumes in kanalen / lucht- behandelingskasten of ruimten (b.v. koelcellen, textiel industrie ) Tot 6 zone s met onafhankelijke instellingen Makkelijk te installeren: automatische regeling van de luchtdruk in de leidingen Periodieke zelfreiniging van de verstuivers master kg/h slave verstuivers Het systeem gebruikt perslucht om water in fijne druppels te vernevelen welke spontaan in de lucht verdampen waardoor deze wordt bevochtigd en gekoeld. De nieuwe elektronische regeling regelt de toevoer van het water en de lucht naar de verstuivers en alle automatische cycli zoals reinigen van de verstuivers en spoelen. Tevens kan de unit de luchtvochtigheid onafhankelijk regelen (tot 6 zone s) met een master-slave configuratie. Ze worden geleverd met een groot LCD met 6 bedieningsknoppen om direct gebruikersvriendelijk toegang te krijgen tot de informatie en verschillende parameters. De mc multizone zorgt voor een hoge mate van hygiëne dankzij de automatische leegloop van de waterleidingen zodra de unit stopt en automatische periodieke spoeling zodra langere tijd niet in gebruik. Daarbij is een UV lamp ook nog mogelijk. Er zijn diverse modellen, variërend in capaciteit, soort regeling AAN/UIT of modulerend, soort voedingswater en master of slave. Gegarandeerd hygiënisch Automatische procedure om stilstaand water te voorkomen. UV reinigingssysteem Multi-zone systeem Meerder zone s kunnen met elkaar verbonden worden in een masterslave configuratie zodat meerdere zone s kunnen worden geregeld. Zelf reinigend De verstuivers van AISI316 zijn er met verschillende capaciteiten en hebben een gepatenteerd automatisch reinigingssysteem om onderhoud te minimaliseren.

7 humidisk: centrifugaalbevochtiger De praktische en flexibele oplossing: een kleine, stevige en makkelijk te installeren bevochtiger; ideaal voor koelcellen, kleine ruimtes, papier- textielindustrie en drukkerijen Makkelijk te installeren; Minimaal onderhoud; Automatische leegloopcyclus; Instelbare capaciteit. 6,5 kg/h 1 kg/h Eenvoudig en effectief; werkt met leiding- of gedemineraliseerd water. Een ronddraaiende schijf verneveld het water met zeer kleine druppels die gemakkelijk door de lucht worden opgenomen waardoor deze wordt bevochtigd en gekoeld. Carel levert schakelpanelen uitgerust met elektronische regelaars of eenvoudige voordelige mechanische hygrostaten waardoor één, of meerdere humidisken parallel, kunnen werken. Het elektrisch paneel zorgt tevens voor de spoelcyclus zodra de bevochtiger start Het automatische leeglopen van de tank na iedere cyclus garandeert de hygiëne en maakt hem uitermate geschikt voor het opslaan van voedsel, koelcellen of andere kleine industriële omgevingen en magazijnen. De bevochtiger kan worden uitgerust met een vorstbeveiliging welke wordt geactiveerd bij een temperatuur van ongeveer 0 C, zodat hij kan werken bij -2 C. De humidisk wordt geleverd met een montage frame voor wandmontage of kan met kettingen aan het plafond worden gehangen. Hygiënisch veilig Erg kleine watertank, regelmatige vulcycli, spoelprocedure na iedere start. Elk soort water Werkt met drinkbaar leidingwater en gedemineraliseerd water. Laag energieverbruik Ongeveer 34W per kg/h.

8 Toepassingen Kantoorgebouwen Bevochtigen en/of koelen voor een optimaal comfort. Cleanrooms Handhaven van de relatieve vochtigheid voor het proces en effectieve verdampingskoeling. Directe/ indirecte verdampingskoeling Een effectieve manier om lucht te koelen met een extreem laag energieverbruik. Koeling van de buitenlucht Verdampingskoeling in de openlucht. Voedingsindustrie Bevochtiging voor de productie van koek, pasta en alle hygroscopische materialen en ingrediënten. Spuitsystemen/cellen Handhaven van de relatieve vochtigheid om een uniforme kwaliteit te kunnen garanderen van het gespoten product. Hotels en belcentra Bevochtigen en/of koelen voor een optimaal comfort en het voorkomen van ziektes veroorzaakt door een te droge lucht. Drukkerijen en papierindustrie Om productiviteit en productkwaliteit te waarborgen. Bibliotheken en musea Bevochtigen voor het opslaan van meubels, schilderijen en kunstwerken onder ideale vochtcondities. Tabakindustrie Voor het proces, rijping en opslag van tabak bij de juiste vochtcondities. Textielindustrie Bevochtiging om stofvorming en het breken van de draden te minimaliseren en het weg koelen van de interne warmtelast opgewekt door de machines. Houtindustrie Voor het verwerken en opslaan van ruwen timmerhout. CAREL INDUSTRIES 2010 behält sich das Recht vor an seinen eigenen Produkten ohne Vorankündigungen Verbesserungen oder änderungen vorzunehmen EN Stulz Groep B.V. Weverij 7-9, 1185 ZE Amstelveen, Tel.: 020/ Postbus 75, 1180 AB Amstelveen, Fax: 020/ Internet: ww.stulz.nl, stulz@stulz.nl

humifog Hoge druk - Watervernevelaars

humifog Hoge druk - Watervernevelaars humifog Hoge druk - Watervernevelaars T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n humifog voor kanalen en LBK s humifog vertegenwoordigd de nieuwste generatie van vernevel bevochtigers met een energieverbruik

Nadere informatie

mc multizone Eenvoudig en robuust. Ideaal voor grote industriële omgevingen.

mc multizone Eenvoudig en robuust. Ideaal voor grote industriële omgevingen. mc multizone Eenvoudig en robuust. Ideaal voor grote industriële omgevingen. carel.com Op perslucht werkende adiabatische bevochtiger Ideaal voor medium/grote industriële omgevingen of in luchtbehandelingskasten

Nadere informatie

humisonic Adiabatische ultrasone bevochtigers

humisonic Adiabatische ultrasone bevochtigers humisonic Adiabatische ultrasone bevochtigers carel.com Ultrasone bevochtiging humisonic maakt de voordelen van adiabatische bevochtiging beschikbaar voor kleine en middelgrote toepassingen, met een energiebesparing

Nadere informatie

High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid

High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid heatersteam elektrische weerstand luchtbevochtiger Betrouwbare en nauwkeurige bevochtiging voor hightech toepassingen. Nauwkeurige

Nadere informatie

Luchtbevochtigingssystemen. Adiabatische bevochtiging. humifog multizone Hogedruk-watervernevelaars. carel.com

Luchtbevochtigingssystemen. Adiabatische bevochtiging. humifog multizone Hogedruk-watervernevelaars. carel.com Luchtbevochtigingssystemen Adiabatische bevochtiging humifog multizone Hogedruk-watervernevelaars carel.com Een nieuwe generatie hogedruk-watervernevelaars Simpele en krachtige besturingskast voor een

Nadere informatie

humisonic Ultrasoonbevochtiger voor het bewaren en behandelen van vers voedsel

humisonic Ultrasoonbevochtiger voor het bewaren en behandelen van vers voedsel humisonic Ultrasoonbevochtiger voor het bewaren en behandelen van vers voedsel carel.com De beste manier om de versheid van voedsel te waarborgen Gebruik de humisonic in vitrines en toonbanken om de versheid

Nadere informatie

Climate solutions verdampingskoeling, adiabatische bevochtiging en programmeerbare regelaars Energiebesparende oplossingen voor datacentra carel.

Climate solutions verdampingskoeling, adiabatische bevochtiging en programmeerbare regelaars Energiebesparende oplossingen voor datacentra carel. limate solutions verdampingskoeling, adiabatische bevochtiging en programmeerbare regelaars Energiebesparende oplossingen voor datacentra carel.com Data center air-conditioning Datacenter airconditioning

Nadere informatie

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP Zeer fijne nevel en efficiënt Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem Condair HP Ventielenblok Het ventielenblok zorgt voor de aansturing van verschillende nozzles. Een 15-trapsregeling is mogelijk

Nadere informatie

Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO

Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO Luchtkwaliteit zoals ter plekke vereist Voor computerruimte, clean- room, kantoor of. laboratorium, simpelweg overal waar bevochtiging essentieel is voor de

Nadere informatie

Ultrasone Luchtbevochtiging zoals het hoort!

Ultrasone Luchtbevochtiging zoals het hoort! Besturing Vochtgehalte papier [%] 0 4 8 12 15 20 24 Ultrasone Luchtbevochtiging zoals het hoort! Adiabatische bevochtiging Een goede luchtvochtigheid voor uw processen is van groot belang. Uw productie

Nadere informatie

INFORMATIE OVER BEVOCHTIGINGSSYSTEEM VOOR GROENTE EN FRUIT FRESH IN FRESH OUT

INFORMATIE OVER BEVOCHTIGINGSSYSTEEM VOOR GROENTE EN FRUIT FRESH IN FRESH OUT BEVOCHTIGING SUPERMARKTEN TOEPASSINGEN INFORMATIE OVER BEVOCHTIGINGSSYSTEEM VOOR GROENTE EN FRUIT FRESH IN FRESH OUT 14-04-2011 versie 1.2 Introductie In de winter als de kachel brandt en in de zomer als

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

Installatietips voor stoombevochtigers

Installatietips voor stoombevochtigers STULZ GROEP BV Postbus 75, 1180 AB AMSTELVEEN Weverij 7-9, 1185 ZE AMSTELVEEN Tel. : 020 545 11 11 Fax : 020 645 87 64 E-mail : info@stulz.nl Installatietips voor stoombevochtigers Berekening van de bevochtigingscapaciteit

Nadere informatie

Denk niet te luchtig over uw binnenklimaat

Denk niet te luchtig over uw binnenklimaat Denk niet te luchtig over uw binnenklimaat Denk niet te luchtig over uw binnenklimaat Er zijn verschillende redenen om een ruimte te gaan bevochtigen. U wilt een constante kwaliteit van producten. U wilt

Nadere informatie

Perslucht Ondersteunde Luchtbevochtiging zoals het hoort!

Perslucht Ondersteunde Luchtbevochtiging zoals het hoort! Besturing Vochtgehalte papier [%] 0 4 8 12 15 20 24 Perslucht Ondersteunde Luchtbevochtiging zoals het hoort! Adiabatische bevochtiging Een goede luchtvochtigheid voor uw processen is van groot belang.

Nadere informatie

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Elektrische stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Flexible stoomverdeling

Nadere informatie

heatersteam ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

heatersteam ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid heatersteam ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid Electrische weerstandbevochtigers Betrouwbare en nauwkeurige technologie voor high-tech toepassingen. Stoom productie wordt gemoduleerd met de hoogste

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

Bevochtiging en adiabatische koeling. voor elke toepassing

Bevochtiging en adiabatische koeling. voor elke toepassing Bevochtiging en adiabatische koeling voor elke toepassing Condair is met ruim 40 jaar ervaring specialist in het adviseren, leveren, samenbouwen en in werking stellen van producten en systemen voor uw

Nadere informatie

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers Cumulus is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van : Professionele lucht- en persluchtverstuivers Waterbehandelingstechnieken Klimaattechniek en geeft advies over het systeem dat bij

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

ORBIT WING DE VOORDELEN SAMENGEVAT EEN VERGELIJKING. MICRO DROP kanaalluchtbevochtiging Extra normen / standaards:

ORBIT WING DE VOORDELEN SAMENGEVAT EEN VERGELIJKING. MICRO DROP kanaalluchtbevochtiging Extra normen / standaards: www.hammerer.at Hier een aantal goede redenen waarom MERLIN ORBIT WING de beste keuze is. DE VOORDELEN SAMENGEVAT 98% water- en energie-efficiënt minimaal onderhoud PARTNER geen chemische toevoegingen

Nadere informatie

Productcatalogus Luchtbevochtigingssystemen

Productcatalogus Luchtbevochtigingssystemen Productcatalogus Luchtbevochtigingssystemen Bevochtigingsoplossingen Wat is vochtigheid? Vochtigheid is simpelweg de hoeveelheid watermoleculen die zich in de lucht bevinden. Relatieve vochtigheid is

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Het merk voor energiebesparing Conform hygiëne richtlijn VDI 6022 Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Van school tot kantoorgebouw:

Nadere informatie

humifog direct de bevochtigingsoplossing die uw productie verbeterd

humifog direct de bevochtigingsoplossing die uw productie verbeterd humifog direct de bevochtigingsoplossing die uw productie verbeterd humifog direct hoge druk bevochtigers voor in een ruimte Adiabatische bevochtiging is de ideale oplossing voor het regelen van de luchtvochtigheid

Nadere informatie

ISSO Seminar 14 mei 2009

ISSO Seminar 14 mei 2009 ISSO Seminar 14 mei 2009 Legionellaveilig en milieuverantwoord beheren van klimaatinstallaties Parallelsessie Waterbehandeling ter voorkoming van Legionella in Luchtbevochtigingsinstallaties Cumulus is

Nadere informatie

Overige eigenschappen en opties:

Overige eigenschappen en opties: entilatie unit met DX koeling en vrije koeling voor ruimten met een hoge thermische belasting iest automatisch de meest economische bedrijfsmodus! 14 03 01 met optionele verwarmingsbatterij en extra unitdeling

Nadere informatie

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling MAXIMALE PRESTATIE Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Als het meer moet zijn ML-systemen lenen zich goed voor toepassingen met grote bevochtigingshoeveelheden.

Nadere informatie

High Efficiency Solutions. Luchtbevochtiging en toepassingen voor adiabatischekoeling

High Efficiency Solutions. Luchtbevochtiging en toepassingen voor adiabatischekoeling High Efficiency Solutions. Luchtbevochtiging en toepassingen voor adiabatischekoeling Control Solutions and Humidification Systems for HVAC/R high efficiency solutions kan bescherming van het milieu worden

Nadere informatie

ISSO Seminar 14 mei 2009

ISSO Seminar 14 mei 2009 ISSO Seminar 14 mei 2009 Legionellaveilig en milieuverantwoord beheren van klimaatinstallaties Parallelsessie Waterbehandeling ter voorkoming van Legionella in Luchtbevochtigingsinstallaties Ron Brands,

Nadere informatie

103% rendement. Condair GS: Als eerste in de wereld met condensatie technologie. 103% rendement. Een revolutie in gasgestookte bevochtiging

103% rendement. Condair GS: Als eerste in de wereld met condensatie technologie. 103% rendement. Een revolutie in gasgestookte bevochtiging 103% rendement Een revolutie in gasgestookte bevochtiging Condair GS: Als eerste in de wereld met condensatie technologie. 103% rendement Luchtbevochtiging en adiabatische koeling We love humidity Flexibele

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

VAN CO 2 NAAR H 2 O AGENDA

VAN CO 2 NAAR H 2 O AGENDA AGENDA PRODUCT OVERZICHT INDIRECTE & DIRECTE VRIJE KOELING MOLLIER DIAGRAM ASHREA CONDITIES BASIS VORMEN ENERGIEVERBRUIK & CO 2 UITSTOOT KANTTEKENINGEN CONCLUSIES Bert Leffers STULZ Groep B.V. PRODUCT

Nadere informatie

DUBBELE INTELLIGENTIE. Twee adiabatische bevochtigingsmethodes intelligent gecombineerd Condair DL. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

DUBBELE INTELLIGENTIE. Twee adiabatische bevochtigingsmethodes intelligent gecombineerd Condair DL. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling DUBBELE INTELLIGENTIE Twee adiabatische bevochtigingsmethodes intelligent gecombineerd Condair DL Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Efficiënt lagedruksysteem De werking onder lage druk is energiezuinig

Nadere informatie

Op de volgende pagina s zijn enkele voorbeelden van opstellingsmogelijkheden te zien. Upsilon Cascade Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie

Op de volgende pagina s zijn enkele voorbeelden van opstellingsmogelijkheden te zien. Upsilon Cascade Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie Ketelopstellingen en gemakkelijke installatie Het Upsilon cascade systeem is snel en simpel te installeren omdat het gemaakt is vanuit het Plug & Play principe. Dankzij de diversiteit in configuratiemogelijkheden

Nadere informatie

Amersfoort 17-11- 15. Legionellaveiligheid bij Adiabatische bevochtigingsystemen volgens ISSO 55.3

Amersfoort 17-11- 15. Legionellaveiligheid bij Adiabatische bevochtigingsystemen volgens ISSO 55.3 Amersfoort 17-11- 15 Legionellaveiligheid bij Adiabatische bevochtigingsystemen volgens ISSO 55.3 Welkom bij deze presentatie Agenda Introductie Waarom bevochtigen Stoombevochtiging Adiabatische bevochtiging

Nadere informatie

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger Specificaties Easy Advanced Hogedruk luchtbevochtiger Easy De Easy is de mobiele bevochtigingsunit van PrimaAir. Zeer licht en handig te verplaatsen. De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet.

Nadere informatie

heatersteam Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

heatersteam Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid heatersteam Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid Electrische weerstandbevochtigers Betrouwbare en nauwkeurige technologie voor high-tech toepassingen. Stoom productie wordt met de hoogste nauwkeurigheid

Nadere informatie

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers.

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. Catalina 300 Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. De Catalina 300 is betaalbare, licht in gewicht en compact. Met alle goede kwaliteit eigenschappen waar Spectra al

Nadere informatie

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO VERBRANDINGSPRINCIPE STOKEN MET COMFORT Hout vullen, aansteken en al het andere verloopt automatisch. De grote verbrandingsruimte zorgt voor een lange verbrandingsduur.

Nadere informatie

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD ONTVOCHTIGERS VAN HOGE QUALITEIT VOOR MONTAGE IN DE ZWEMBADRUIMTE OF IN DE TECHNISCHE RUIMTE EFFICIËNT ONTVOCHTIGING VAN AGRESSIEVE

Nadere informatie

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Elektrische stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Flexible stoomverdeling

Nadere informatie

Koelen én ventileren met de FreeCooler

Koelen én ventileren met de FreeCooler Koelen én ventileren met de FreeCooler Milieuvriendelijk comfortabel kostenbesparend Klimaatbeheersing met de FreeCooler De FreeCooler Een nieuw gekoeld ventilatiesysteem dat in veel opzichten een verbetering

Nadere informatie

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units Verdyn & Verdyn Cool HR-balansventilatie units Plug and play Hoog rendement warmte terugwinning Energiezuinige ventilatoren Hoge COP HR-balansventilatie units type Verdyn & Verdyn Cool Ventileren is noodzakelijk

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat!

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat! een verantwoorde keuze Natuurlijk OROS voor een verantwoord klimaat! warmteterugwinunits 1 Advies Levering van apparatuur Klantspecifieke ontwikkeling Onderhoud Optimalisatie Energiemanagement Renovatie

Nadere informatie

www.hth-hth.nl Energie kosten besparen met Gesloten Hybride Medium-koeler (GHM)

www.hth-hth.nl Energie kosten besparen met Gesloten Hybride Medium-koeler (GHM) RBO bank 37 62 72 732 BN NL 39 RBO 0376 272 732 K o n t r ak t v o o r wa a r d e n nternet..www.hth-hth.nl Handelsr.K.v.K.04054189 BTW. NL0370 4494 1B01 Ten rlo 6 7921 V Zuidwolde Tel. 0528 371010 Fax

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

VOCHTBEHEERSING MOBIELE RUIMTELUCHTBEVOCHTIGERS SERIE B125/250/500 PRIJZEN ZIE PAG B125, B250, B300, B500 Mobiele ruimteluchtbevochtigers

VOCHTBEHEERSING MOBIELE RUIMTELUCHTBEVOCHTIGERS SERIE B125/250/500 PRIJZEN ZIE PAG B125, B250, B300, B500 Mobiele ruimteluchtbevochtigers MOBIELE RUIMTELUCHTBEVOCHTIGERS SERIE B125/250/500 VOCHTBEHEERSING PRIJZEN ZIE PAG. 430 TYPE 2 - B125, B250, B300, B500 Mobiele ruimteluchtbevochtigers werkend volgens het koudverdampingsprincipe. De B125

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

humifog multizone adiabatische bevochtiger De energie van water die de lucht koelt

humifog multizone adiabatische bevochtiger De energie van water die de lucht koelt humifog multizone adiabatische bevochtiger De energie van water die de lucht koelt humifog, de hoge druk waternevel bevochtiger Krachtige en gemoderniseerde besturingskast voor een verstandig bevochtigings

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M COMPACT EN VEELZIJDIG e.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van electronisch geregelde pompsystemen voor toepassing

Nadere informatie

FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK.

FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK. FIRET ENERGY. BESCHERMING TEGEN BRAND, ZOWEL THUIS ALS OP HET WERK. HET TIJDPERK VAN BRAND IS VOORBIJ. HET TIJDPERK VAN FIRET ENERGY IS AANGEBROKEN. De tijd van onverwachtse branden is voorgoed voorbij:

Nadere informatie

ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX

ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING Comfortabel zwemmen in een prettig binnenklimaat Wie houdt er niet van een verfrissende duik? Helaas is de luchtkwaliteit in binnenbaden vaak niet

Nadere informatie

CONVECTIEVERWARMING GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS. Vermogens : 26,5 tot 61,7 kw BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint

CONVECTIEVERWARMING GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS. Vermogens : 26,5 tot 61,7 kw BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint CONVECTIEVERWARMING BVBA BLONDEAU & ZONEN Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint Tel. +32-3/454.38.50 Fax +32-3/454.38.44 info@blondeau.be www.blondeau.be GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS Vermogens

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Luchtbevochtiging voor utiliteit en industrie. Systemen voor iedere toepassing Verbeterde luchtkwaliteit & comfort Duizenden referenties

Luchtbevochtiging voor utiliteit en industrie. Systemen voor iedere toepassing Verbeterde luchtkwaliteit & comfort Duizenden referenties Luchtbevochtiging voor utiliteit en industrie Systemen voor iedere toepassing Verbeterde luchtkwaliteit & comfort Duizenden referenties INTERLAND TECHNIEK: DE MAATSTAF VOOR LUCHTBEVOCHTIGING IN DE UTILITEITSBOUW

Nadere informatie

Luchtontvochtigers voor zwembaden

Luchtontvochtigers voor zwembaden Luchtontvochtigers voor zwembaden Exclusief design Energiebesparend Verbeterde luchtkwaliteit & comfort CDP 40-50 - 70 ZWEMBADLUCHTONTVOCHTIGERS - ZWEMBADEN, SPA S EN FITNESSRUIMTEN Dantherm heeft een

Nadere informatie

REGELAAR HTR-10 HANDLEIDING versie 2

REGELAAR HTR-10 HANDLEIDING versie 2 REGELAAR HANDLEIDING 02-03-2016 versie 2 Contronics Engineering B.V., Ambachtsweg 8, 5492 NJ Sint-Oedenrode, Nederland, verklaart geheel onder eigen verantwoordelijkheid dat het produkt, geproduceerd en

Nadere informatie

UW LEVERANCIER VOOR OP MAAT NEVELTECHNIEK

UW LEVERANCIER VOOR OP MAAT NEVELTECHNIEK MJ-TECH UW LEVERANCIER VOOR OP MAAT NEVELTECHNIEK Onze core business ligt in de vernevel-techniek; een duidelijke nichemarkt. Wij ontwerpen installaties waarmee mist gecreëerd kan worden. Mist die nodig

Nadere informatie

ColdStream Mark adiabatische koeling

ColdStream Mark adiabatische koeling ColdStream Mark adiabatische koeling WWW.MARKCLIMATE.COM Mark ColdStream De Mark ColdStream adiabatische koeling is gebaseerd op het verdampen van leidingwater. De warmte die hiervoor benodigd is wordt

Nadere informatie

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen.

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Kanaalkoelers De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Hygiëne-uitvoeringen Luchtdichtheidsklasse C of D Breed scala toebehoren

Nadere informatie

Energie Label C behalen met duurzaam klimatiseren voor Kantoren. Door Willem van Dijk

Energie Label C behalen met duurzaam klimatiseren voor Kantoren. Door Willem van Dijk Energie Label C behalen met duurzaam klimatiseren voor Kantoren Door Willem van Dijk Even Voorstellen Willem van Dijk Technisch Commercieel Adviseur 30 jaar praktijk ervaring op het gebied van: Koeltechniek

Nadere informatie

Afzuigkasten met warmterecuperatie - HRV

Afzuigkasten met warmterecuperatie - HRV detandt simon Afzuigkasten met warmterecuperatie - HRV 3 jaar garantie Kleine afmetingen Debiet van 175 tot 475 m³/u EC-DC motoren (energiezuinig) Modellen getest volgens de normen TÜV SÜD en SAP Q (in

Nadere informatie

MTE kw. Condensingunits voor buitenopstelling. Condensingunits MTE PLUS. Efficiëntie en compacte afmetingen voor commerciële klimatisering

MTE kw. Condensingunits voor buitenopstelling. Condensingunits MTE PLUS. Efficiëntie en compacte afmetingen voor commerciële klimatisering Condensingunits MTE Condensingunits voor buitenopstelling MTE - 0 kw Efficiëntie en compacte afmetingen voor commerciële klimatisering De compacte luchtgekoelde condensingunits (MTE) zijn ontwikkeld voor

Nadere informatie

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Een uitgebreide reeks direct aangedreven oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren, met gebruik van moderne materialen

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken eco20 x-treme cooler groteoppervlakken nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. De eco20 x-treme cooler is onze

Nadere informatie

ELBECO. Catalogus 2013/2014

ELBECO. Catalogus 2013/2014 ELBECO Planten & Gewassen Papier Hout (Klein) bedrijven Defensor 505 Kassen Kwekerijen Opslagplaatsen Archieven Afme ngen: (diam. x h) 26 x 23 cm Gewicht: (leeg) 3,5 kg Kleur: wit/blauw Opgenomen vermogen:

Nadere informatie

ThermoCond 39. LUCHTHOEVEELHEID: 2.600 33.500 m 3 /h. Overige eigenschappen en opties: Eigenschappen: Zwembadklimatisering ThermoCond 39

ThermoCond 39. LUCHTHOEVEELHEID: 2.600 33.500 m 3 /h. Overige eigenschappen en opties: Eigenschappen: Zwembadklimatisering ThermoCond 39 Klimaatunit met asymetrische hoogrendements warmtewisselaar, met geïntegreerde modulerende warmtepomp en efficiente luchtdebietregeling voor middelgrote en grote openbare zwembaden Heeft betrekking op

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels Gas Zonne-energie PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels > Energiebesparingen > Optimaal comfort bij verwarming en productie van sanitair warm water > Beperkt gebruik vloeroppervlak > Ideaal bij intensief

Nadere informatie

Luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten Luchtbehandelingskasten Het leveringsprogramma LK-serie luchtbehandelingskasten is onderverdeeld in: Luchtbehandelingskasten, type Cobra II HR-WU, hoogrendement warmteterugwin unit Luchtbehandelingskasten,

Nadere informatie

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW)

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW) DOUBLE300 Voor een gezonder luchtklimaat De Double300 bestaat uit 1 unit die werkt op basis van een Fancoil met WTW (WarmteTerugWinning). De unit kan ventileren, direct verwarmen en eventueel koelen op

Nadere informatie

De Segrosol producten worden van hoogwaardige materialen geproduceerd, waardoor de producten een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vergen.

De Segrosol producten worden van hoogwaardige materialen geproduceerd, waardoor de producten een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vergen. Segrosol levert hoogwaardige zonneboiler systemen tegen minimale kosten. Onze producten zijn uitgerust met vacuüm buizen en heat pipes. Deze systemen geven een zeer hoog rendement en zijn onderhoudsvriendelijk.

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment NEAEN ContiBlanch TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER De NEAEN ContiBlanch transportband blancheur/koker is bedoeld voor de warmtebehandeling van een groot aantal producten waarvan

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze GEA Happel Dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers GEA Happel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h Hoog rendement warmte terugwinunit 1.000-15.000 m 3 /h FLEXIBLITEIT IS EEN STANDAARD BO-AIR Luchtbehandeling De missie van BO-AIR is voorop te blijven in de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Close-control units. Providing IT climate technology. 124 Productcatalogus 01-2009 Niet-contractuele foto s

Close-control units. Providing IT climate technology. 124 Productcatalogus 01-2009 Niet-contractuele foto s Close-control units Providing IT climate technology 124 @DNOVA voor telecom-units 2,5-25... 126 INNOV@ voor Close-control units 6-249... 128 INNOV@ ENERGIE-INVERTER Voor close-control units 3-63... 132

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

Combi steamer Plus lijn HFED modellen. Pagina 1. Combi steamer

Combi steamer Plus lijn HFED modellen. Pagina 1. Combi steamer Plus lijn HFED modellen Installatie Pagina 1 Werking GEBRUIKERSHANDLEIDING HFED-modellen COMBI STEAMERS INHOUDSOPGAVE Pagina 1. INSTALLATIE 2 1.1 WATERAANSLUITING 2 1.2 AFVOERAANSLUITING 2 1.3 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST MICRO CLIMA-SERIES TM INSECTEN KAST De klimaatkast voor moderne insecten onderzoeken. Snijders Labs, experienced innovators. Vanuit dit motto heeft Snijders Labs de PREMIUM ICH INSECTEN KAST ontwikkeld

Nadere informatie

DanX 2 Binnenklimaat oplossingen voor wellnesscentra en zwembaden

DanX 2 Binnenklimaat oplossingen voor wellnesscentra en zwembaden DanX 2 Binnenklimaat oplossingen voor wellnesscentra en zwembaden Een optimaal binnenklimaat in het zwembad Een snelle duik in het zwembad voelt geweldig. Maar de kwaliteit van de lucht in overdekte zwembaden

Nadere informatie

Betrouwbaar en zeer veelzijdig

Betrouwbaar en zeer veelzijdig GNC Betrouwbaar en zeer veelzijdig In de afgelopen 65 jaar heeft deze gasgestookte luchtverwarmer met centrifugaal ventilator zich bewezen als een zeer betrouwbaar en veelzijdig verwarmingstoestel. De

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

IntelVent Ventilation Control

IntelVent Ventilation Control Vierhouterweg 54 Rabobank. 8075 BJ Elspeet Nr. 1230.75.475 Tel : 0577 49 27 62 K.v.k. De Veluwe en Twente Fax : 0577 49 27 63 Nr. 32072151 IntelVent Ventilation Control De vraaggestuurde dampkap by 1 Een

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Verwarming - ecologie

Verwarming - ecologie InterSOLUTION Beste mevrouw, Beste meneer, InterSOLUTION Van Marcke maakt van deze gelegenheid gebruik u via dit persdossier haar selectie producten voor te stellen voor de beurs InterSOLUTION. U vindt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Ultra-Mist ST2 Luchtbevochtiger 3L, 5L en 8.5 liter bevochtigingsunits (ULM-ST2 3L / ULM-ST2 5L / ULM-ST2 8.5L) 1. Inleiding Bedankt dat u heeft gekozen voor de Ultra-Mist ST2. De

Nadere informatie

Luchtverhitters. Kies voor Kongskilde. Voor veilig en economisch verwarmen.

Luchtverhitters. Kies voor Kongskilde. Voor veilig en economisch verwarmen. Luchtverhitters Kies voor Kongskilde. Voor veilig en economisch verwarmen. Indirect gestookte luchtverhitters KAI 300 HC KAI 25 C De Kongskilde indirect gestookte luchtverhitters zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie