De leidingsploeg van Chiro WAWW:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De leidingsploeg van Chiro WAWW:"

Transcriptie

1

2 Chirokledij Waar je ons ook tegenkomt, je kunt niet naast ons kijken. Met ons Chirouniform zijn we duidelijk herkenbaar bij jong en oud. We dragen dezelfde kledij om te tonen dat we één groep zijn en willen dat ook uitstralen. Nieuwe bewegingskledij is te koop in De Banier. In onze Chiro hebben we ook een ruime keuze aan tweedehandskledij, je betaalt slechts 5 per stuk! Vraag gerust naar meer info bij de leiding.

3 Inleiding Dag allemaal! Dit jaar wordt weer een jaar vol plezier, spanning, vriendschap en entertainment. Net als vorige jaren staat onze leidingsploeg weer helemaal paraat om jullie een fantastisch chirojaar te laten beleven. In dit infoboekje stellen we je onze nieuwe leidingsploeg voor, krijg je een korte jaarkalender, vind je de nodige contactinformatie en nog veel meer. De leidingsploeg van Chiro WAWW: Arne, Bram, Dennis, Dries, Elias, Elise, Eva, Griet, Johan, Jozefien, Karlien, Lies, Louis, Louise, Lukas, Lydia, Maarten, Riet, Rupert, Sam, Siel, Sofie

4 Voorstelling Chiro Chiro WAWW is één van de 938 lokale Chirogroepen die gecoördineerd worden door Chirojeugd-Vlaanderen vzw. Met leden en nog eens leidingsmensen, is de Chiro de grootste jeugdbeweging van ons land. De drie kernbegrippen van de Chiro zijn rechtvaardigheid, graag zien en innerlijkheid. Alle kinderen - vanaf het eerste leerjaar - zijn welkom om mee te spelen. De Chiro is een samenkomst van kinderen, pubers, adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen. Deze mix van verschillende leeftijden en karakters geeft een groep die iedereen kan boeien. In deze Chirogroep is dan ook iedereen van harte welkom. We willen dat de Chiro een leerschool voor het leven is waar iedereen op zijn eigen manier en tempo kan groeien en bloeien. We bouwen een heel jaar aan de Chirodroom, want Chiro is meer dan de wekelijkse zondagmiddag, het is een manier van leven. Meer informatie over alles wat met Chiro te maken heeft, kun je vinden op de website en op onze eigen webstek Jaarthema: WijkUit! Jawaddedadde, wij hebben al eens een serieus netwerk om op te rekenen! En maar goed ook, want al die mensen en organisaties uit de buurt helpen ons gratis of toch serieus goedkoop met hun sterke handen, kennis, contacten, sponsoring, enzovoort. Zij zijn het die je wafels kopen, je leden leveren, je frieten bakken of opeten op je eetkermis, je leden naar het zwembad brengen, enz. Zonder hen zouden onze bivakken en Chironamiddagen er heel wat anders uitzien. En omgekeerd ook: Chiro brengt kleur in de buurt! Door Chiro is er speelsheid op straat, komen mensen samen, komt feest en spel in plaats van verveling, gaan voordeuren open, enz.! Elke Chirogroep is een belangrijke speler in de buurt en dat laten we dit jaar meer dan ooit zien.

5 Voorstelling Hoog tijd voor een jaarthema over onze buurt. WijkUit! Sla de Chirodeur achter je toe en trek met je leden de buurt in, vergroot je netwerk, kleur de straten Chiro en organiseer een groots buurtfeest. Op het einde van het jaar willen we met zekerheid kunnen zeggen dat elke Vlaming en Brusselaar iemand in de Chiro kent. En omgekeerd! Neighbours, everybody needs good neighbours Een chiro zonder buurt is als een strooien huis: je blaast het zo omver. Goeie buren vormen samen een stevig netwerk waar je op terug kan vallen en door kan groeien. Frank de vrachtwagenchauffeur rijdt ons materiaal elke zomer naar onze kampplaats, buurvrouw Simonne helpt speelclubbers veilig de straat over na de Chiro, de vrouw van de bakker zorgt op Christus Koning voor warme chocolademelk, ouder Michel fixt problemen aan de lokalen, de jeugddienst organiseert een grootse speldag voor alle jeugdbewegingen, het gazettenwinkeltje werkt graag mee aan een buurtspel, enz. Ze zitten allemaal in ons team! Een goed netwerk heb je broodnodig, geen enkele Chirogroep kan het alleen. Neighbours, should be there for one another Niet om te stoefen, maar als we losweg fantaseren over een wereld zonder Chiro, onze buurt zou er heel wat anders uit zien. Een buurt zonder Chiro is als een zee zonder zout: het kan wat extra pit gebruiken! WAWW Elke zondagmiddag verzamelen we met alle afdelingen om 14u in het Parochiaal Centrum Valkenburg (Legeweg 83-85) voor een kort groepsmoment. Na de opening gaan de rakwi s, tito s, keti s en aspi s met de fiets naar onze andere lokalen in de Koude Keuken (Legeweg 269C). Om 16u is er een vieruurtje voorzien dat bestaat uit een koek en fruitsap van de wereldwinkel. Hiervoor vragen we elke zondagmiddag 0,50. De twee jongste afdelingen hebben om 17u gedaan, de rakwi s om 17u30 en de drie oudste afdelingen stoppen ermee om 18u. Naast de gewone zondagen gaat iedere afdeling op weekend, organiseren we een diamontage, spaghetti-avond en zo veel meer. We sluiten ons chirojaar af met een spetterend bivak.

6 Voorstelling Bivak Het bivak is het hoogtepunt van het jaar! Om jullie een beetje nieuwsgierig te maken, lichten we alvast een tipje van de sluier: dit jaar trekken we richting Hasselbach, Maspelt! Maar voor jullie helemaal wegdromen, staat ons eerst nog een vreugdevol chirojaar te wachten! Spaardienst Net als andere jaren kun je ook meedoen aan onze spaardienst. De bedoeling hiervan is dat ouders tijdens het jaar de zondag een zelf te kiezen bedrag betalen, waardoor het inschrijvingsgeld voor het kamp op het einde van het werkjaar minder groot is. Voor meer info kan je de leiding contacteren. Vergeet-mij-nietje Het vergeet-mij-nietje is een maandelijkse brief waarin de komende activiteiten van de chiro vermeld worden. Hierin verneem je de data van de afdelingsweekends, kerstfeestjes, wanneer er geen chiro is, Verder komt hierin ook de praktische informatie over onze speciale activiteiten: schaatsen, zeedag, spaghetti-avond Gelieve het Vergeet-mij-nietje telkens te lezen zodat u op de hoogte bent van het reilen en zeilen in de chiro. Op onze webstek kunt u zich inschrijven om het Vergeet-mij-nietje elektronisch te ontvangen. Website Op chirowaww.be vind je een woordje uitleg over onze vzw, foto s van de verschillende afdelingen, de Chiro-activiteiten én het recentste Vergeet-mijnietje. Vzw De Vzw Chiro WAWW bestaat uit leiding, oud-leiding en ouders. De Vzw beheert onze lokalen in de Koude Keuken.

7 Spaghetti-avond Spaghetti-avond Zaterdag 9 november 2013 Op 9 november is het tijd om te beginnen watertanden! Dit op onze jaarlijkse spaghetti-avond die net als ieder jaar in een leuk kleedje wordt gestoken. We nodigen jullie met veel plezier uit om naar hartelust te genieten van deze avond waar je naast een heerlijke maaltijd ook zal kunnen genieten van een gemoedelijke chirosfeer dankzij de randanimatie en tombola! Meer info volgt in het Vergeet-mij-nietje.

8 Ribbels 1e en 2e leerjaar - Chiro van 14u tot 17u Eva Stieperaere Geboortedatum: 27/12/1993 2e jaar leiding Varia: Eva loopt graag, ziet graag aapjes en studeert verpleegkunde. Ze kan niet wachten om de ribbels opnieuw te animeren! Bram Cornillie Bramme Geboortedatum: 11/05/1994 2e jaar leiding Varia: Voor Bram is dit zijn tweede jaar bij de ribbels. Deze voetballer studeert economie en belooft er een tof jaar van te maken! Karlien Mertens Geboortedatum: 15/05/1995 1e jaar leiding Varia: Karlien is nieuw in onze chiro en heeft er keiveel zin in! Ze zit in haar laatste jaar haarzorg. Buiten school houdt ze zich graag bezig met lezen, zingen en chiro natuurlijk!

9 Speelclub 3e en 4e leerjaar - Chiro van 14u tot 17u Rupert Lemahieu Geboortedatum: 30/06/1993 4e jaar leiding Varia: Rupert studeert voor burgerlijk ingenieur. Samen met Jozefien is hij groepsleiding. Hij verlangt alweer om er een schitterend jaar van te maken! Sam Uyterhoeven Samme Geboortedatum: 11/12/1992 4e jaar leiding Varia: Sam studeert handelswetenschappen. Geel is zijn favoriete kleur. Hij houdt van lopen, maar nog veel meer van lachen en mopjes uithalen! Bij deze zijn de speelclubbers gewaarschuwd!

10 Speelclub 3e en 4e leerjaar - Chiro van 14u tot 17u Jozefien Bonduel Jo-z Geboortedatum: 26/01/1991 5e jaar leiding Varia: Jozefien haar lievelingskleur is rood (en dat is echt waar!). Haar lievelingsdier is Mister, haar lovely cat. Verder houdt ze er van om te gaan shoppen met haar tweelingzus Annelie. Dries Cornillie Driezel Geboortedatum: 24/03/1995 1e jaar leiding Varia: Dries studeert elektromechanica in Oostende. Verder doet hij aan boogschieten en muurklimmen. Hij vindt de speelclubbers de max en heeft erg veel zin in dit jaar!

11 Rakwi s 5e en 6e leerjaar - Chiro van 14u tot 17u30 Maarten Desmet Martin Geboortedatum: 21/10/1994 2e jaar leiding Varia: Maarten is de creatieveling van de chiro: zijn hobby s zijn gitaar spelen, acteren en zingen. Deze duizendpoot is de jongste van de familie Desmet. Dennis Mohammad Geboortedatum: 5/04/1995 1e jaar leiding Varia: Dennis studeert print media: ontwerpen en drukken van folders/boekjes/kaartjes enzo Hij ziet het jaar volledig zitten! Riet Dumoulin Geboortedatum: 1/09/1995 1e jaar leiding Varia: Riet studeert logopedie en heeft veel hobby s: piano spelen, zingen, zwemmen, chiro en nog heel veel meer super sjieke dingen Ook zij heeft al super veel zin om een jaar te ravotten met de rakwi s!

12 Tito s 1e en 2e middelbaar - Chiro van 14u tot 18u Elias Bode Geboortedatum: 05/09/1994 2e jaar leiding Varia: Elias studeert psychologie. Deze Clubzot heeft alweer super veel zin om een jaar bij de tito s te staan! Siel Verschoren Geboortedatum: 29/06/1993 2e jaar leiding Varia: Siel houdt heel erg van chocolade, lachen, en het kleur roze. Deze lachtaart volgt de opleiding ergotherapie. Zoals algemeen geweten is Siel dé veggie van chiro WAWW.

13 Tito s 1e en 2e middelbaar - Chiro van 14u tot 18u Louis Naeyaert Louigi Geboortedatum: 29/12/1995 1e jaar leiding Varia: Louis studeert lager onderwijs. Deze sportman neemt graag deel aan triathlons, hij doet dan ook niets liever dan lopen, zwemmen en fietsen. De tito s zijn gewaarschuwd! Louise Fiems Geboortedatum: 28/01/1995 1e jaar leiding Varia: Louise studeert sociaal werk. Haar hobby s zijn ballet, en chiro natuurlijk! Ook Louise heeft super veel zin in dit chirojaar!

14 Keti s 3e en 4e middelbaar - Chiro van 14u tot 18u Lukas Bode Bode Geboortedatum: 22/04/1991 5e jaar leiding Varia: Lukas kennen we als de handige Harry en als het vat vol energie. Een maand lang heeft hij deze energie moeten opsparen, dus verwacht jullie maar aan een spetterend jaar. Sofie Desmet Molletje Geboortedatum: 21/10/1994 2e jaar leiding Varia: Deze leidster studeert geneeskunde. Haar hobby s zijn lopen en skeeleren. Ze heeft nog drie broers, waarvan Maarten en Arne ook in de leiding zitten. Elise Oosterloo Geboortedatum: 28/11/1994 2e jaar leiding Varia: Elise studeert architectuur. Als ze niet bezig is met maquettes bouwen, dan tekent ze wat in AutoCAD. Ze heeft een roze kamer en is absoluut geen dom blondje!

15 Aspi s 5e en 6e middelbaar - Chiro van 14u tot 18u Arne Desmet - Smèje Geboortedatum: 17/08/1991 5e jaar leiding Varia: Arne is werkende bij het stabiliteitsbureau Stabitec. In het weekend gaat hij samen met Lukas naar Club gaan kijken. Hij verlangt naar een schitterend jaar met de aspiranten! Lydia Loose Geboortedatum: 18/11/1992 4e jaar leiding Varia: Lydia studeert ergotherapie, houdt van zwemmen en kan de mooiste kleren naaien. Ze staat te popelen om leiding te geven aan de aspi s! Lies Eggermont Geboortedatum: 10/05/1994 2e jaar leiding Varia: Lies is administratief verantwoordelijke en is dus verantwoordelijk voor het papierwerk van onze chiro. Ze studeert logopedie, houdt van haar kat Picasso en ziet het jaar al volledig zitten!

16 Vb s De vb s staan in voor verschillende zaken: van steun en toeverlaat voor de leiding tot aanspreekpunt of zelfs ombudsman/vrouw voor de ouders. 1e jaar vb Papa van Mats en Briek. Johan Masscho Een nieuw Chiro WAWW-jaar om naar uit te kijken met zo'n enthousiaste leiding. Ben zot van BBQ, winter of zomer bel mij en ik kom af. 1e jaar vb Mama van Mats en Briek. Griet Coens Heb voor de eerste keer al een beetje Chiro-sfeer mogen meemaken op kamp. Dit smaakt naar meer! Ik kijk met vol enthousiasme uit naar een eerste jaar als vb! Dankwoord Graag willen we Lut, Cathy en Vincent oprecht bedanken voor hun inzet, steun en de vele mooie momenten die we samen beleefd hebben. Dankuwel!

17 Kalender September Zondag 08/09 Zondag 15/09 Zondag 22/09 Chiro in oude afdelingen Chiro in oude afdelingen Startdag in de Koude Keuken Oktober Zaterdag 12/10 Vrijdag 18/10 Zondag 20/10 Diamontage: Fontenaille Dag van de jeugdbeweging Geen Chiro (leidingsweekend) November Zaterdag 09/11 Zondag 10/11 Zondag 17/11 Spaghetti-avond Geen Chiro Chiroviering om 10u30 April Zondag 20/04 Geen Chiro: Pasen Juni Zondag 08/06 Geen Chiro: Pinksteren Juli Woensdag 11/07 Vertrek op bivak naar Maspelt Zaterdag 14/07 Ribbels vertrekken op bivak Zaterdag 21/07 Aankomst in Brugge na een spetterend bivak Deze kalender is onder voorbehoud van eventuele drukfouten en wijzigingen. Bijkomende data en activiteiten, zoals afdelingweekends e.d., zullen net zoals correcties vermeld worden in het Vergeet-mij-nietje.

18 Verzekeringen Als Chiro zijn we verplicht onze vrijwilligers te informeren over o.a. hun rechten en plichten. Omdat er heel wat mensen zijn die vaak eens een handje toesteken, informeren we iedereen via deze brochure. Verder willen we ook een woordje uitleg geven over de verzekeringen. We zijn aangesloten bij de polis van Chiro Nationaal. Maar let wel: wanneer de chiroverzekering niet geldt, kan het zijn dat andere verzekeringen inspringen. Om te beginnen hebben we het over de chiroverzekering. Deze is opgedeeld in een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en een verzekering ongevallen. Er is een verschil tussen de chiroverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) en de chiroverzekering ongevallen. In beide gevallen geldt de chiroverzekering voor zowel leden als kandidaat - leden. Er is wel altijd een franchise (bedrag dat je in ieder geval moet betalen als er iets gebeurt) van 230 euro. Je bent burgerlijk aansprakelijk wanneer je per ongeluk schade berokkent aan anderen of aan hun bezit. Leiding kan ook burgerlijk aansprakelijk gesteld worden voor organisatie- en toezichtfouten. Wanneer een chirolid schade berokkent, komt in eerste plaats de familiale verzekering tussen. Wanneer deze er niet is, springt de chiroverzekering in. De maximumbedragen die je kunt terugtrekken van de chiroverzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid is voor lichamelijke schade euro en voor stoffelijke schade euro. Deze bedragen zijn van toepassing bij alle chiroactiviteiten. Wanneer je per ongeluk schade berokkent aan anderen of aan hun bezit op weg naar en van de chiro ben je hiervoor door de chiroverzekering niet verzekerd. Ook schade aan jezelf is niet verzekerd. De definitie van een ongeval omvat een plotse gebeurtenis en aantasting van de lichamelijke gaafheid. Bijvoorbeeld: een ziekte door voedselvergiftiging op bivak is wel verzekerd, terwijl een ziekte die geen gevolg is van een plotse gebeurtenis op bivak niet verzekerd is. Het verliezen van lenzen of brillen zijn ook niet verzekerd, omdat er geen aantasting is van lichamelijk gaafheid. Bij schade aan de ogen is er wel aantasting van lichamelijk gaafheid en dus geldt de chiroverzekering. Ook gsm s en dergelijke zijn dus niet verzekerd.

19 Verzekeringen Hier is het maximumbedrag euro en ook hier geldt dit bedrag voor alle chiroactiviteiten. Een verschil met de verzekering BA is dat hier ook de weg van en naar de chiro verzekerd is. Een voorbeeldje: Wanneer ouders enkele leden voeren voor een weekend, zijn de leden verzekerd via de chiroverzekering burgerlijke aansprakelijkheid omdat de chauffeur schade berokkent aan onze leden; is de chauffeur verzekerd via de chiro door de vrijwilligerswet (hierover later meer) en is de auto niet verzekerd door de chiro omdat de chiro onmogelijk alle auto s die voor chirodoeleinden rondrijden kan verzekeren. Deze auto is wel verzekerd via de verplichte autoverzekering. Verder dekt de Chiro-verzekering BA ook rechtsbijstand. Dit is wanneer er een advocaat aan te pas komt. De verzekering komt in dat geval tussen om de advocaat te betalen. Ten tweede de vrijwilligerswet. Zoals gezegd zijn we als chiro verplicht onze vrijwilligers te informeren over een aantal zaken. Een vrijwilliger is iemand die komt helpen op een spaghettiavond, tijdens verbouwingen, chauffeur is tijdens een weekend Een kookouder die meegaat op bivak wordt niet beschouwd als vrijwilliger, een kookouder verzekeren we zodat die gedurende het bivak eigenlijk een gewoon chirolid is. Via Chirojeugd Vlaanderen vzw kregen we een voorbeeldformulier om de vrijwilligers te informeren. We houden ons aan deze structuur:

20 Verzekeringen Chiro WAWW informeert haar vrijwilligers via deze informatiebrochure. Chiro WAWW brengt haar vrijwilligers op de hoogte van de volgende zaken: 1. Sociale doelstelling van Chiro WAWW Chiro WAWW heeft als sociale doelstelling jeugdwerk. 2. Juridisch statuut van Chiro WAWW Chiro WAWW is een feitelijke vereniging. Naam verantwoordelijken van de groep: Rupert Lemahieu, Jozefien Bonduel 3. Chiropolis Elke vrijwilliger van Chiro WAWW die aangesloten is bij Chirojeugd Vlaanderen vzw, is verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand. Hieronder zetten we de waarborgen op een rijtje (of: het maximumbedrag dat je kunt terugtrekken van de verzekering). Er is altijd een franchise van 200 euro. Burgerlijke aansprakelijkheid ,49 voor lichamelijk schade ,25 voor stoffelijke schade ,81 voor brandschade (Let op! Enkel voor een gebouw of terrein dat je occasioneel gebruikt, dus niet voor het wekelijkse Chirolokaal. Hiervoor hebben we wel een aparte verzekering.) Ongevallen ,35 voor RIZIV-kosten ( 3.718,40 voor verzorging in het buitenland) waaronder: 371,84 per tand, met een maximum van 1.487,36; 1.859,20 voor begrafeniskosten; 4.957,87 bij overlijden; ,68 bij invaliditeit.

21 Verzekeringen ook nog: 2.478,94 voor opzoeking en repatriëringkosten; 247,89 voor kosten die niet door het RIZIV worden terugbetaald. Rechtsbijstand ,68 rechtsbijstand; 6.197,34 strafrechterlijke verdediging; insolventie van derden (t.o.v. de groep en niet t.o.v. leden). In de brochure "VAST en verzekering" vind je een overzicht van de gehele Chiropolis. Deze brochure kan je downloaden op de site of kan je gratis aanvragen op het nationaal secretariaat door te mailen naar 4. Kostenvergoeding Uitgezonderd speciale gevallen is dit niet van toepassing 5. De geheimhoudingsplicht van de vrijwilliger (volgens artikel 458 van het Strafwetboek) Chiro WAWW verwacht van haar vrijwilligers de wet op de privacy te respecteren. Met vragen over de verzekeringen kan je altijd bij de groepsleiding - Rupert Lemahieu en Jozefien Bonduel - terecht.

22 Contact Ribbelleiding Bram Cornillie Karlien Mertens Eva Stieperaere Speelclubleiding Jozefien Bonduel* Dries Cornillie Rupert Lemahieu* Sam Uytterhoeven Rakwileiding Maarten Desmet Riet Dumoulin Dennis Mohammad Titoleiding Elias Bode Louise Fiems Louis Naeyaert Siel Verschoren Ketileiding Lukas Bode Sofie Desmet Elise Oosterloo Aspileiding Arne Desmet Lies Eggermont Lydia Loose Veebee s Johan Masscho Griet Coens Handige adressen zijn: (*=groepsleiding), en

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

-Www.chirozuienkerke.be20

-Www.chirozuienkerke.be20 -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We starten met de opening van onze gloednieuwe Chalet.

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste!

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! EEN BROCHURE voor ouders Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

CHIRO SLORATOKELS

CHIRO SLORATOKELS CHIRO SLORATOKELS 2017-2018 www.sloratokels.be AFDELINGEN Omdat meer volk altijd beter is, besloten we enkele jaren terug de jongste groepen samen te gooien. Op deze manier krijgen we grotere groepen,

Nadere informatie

ADMINISTRATIEMAP. Stamnummer: Parochie/wijk: Gemeente:

ADMINISTRATIEMAP. Stamnummer: Parochie/wijk: Gemeente: ADMINISTRATIEMAP CHIRO Stamnummer: Parochie/wijk: Adres: Gemeente: Een woordje uitleg Bij een Chirogroep runnen, komen er veel belangrijke administratieve taken kijken. Chirojeugd Vlaanderen wil jou daarbij

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes!

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! 2015-2016 Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! Inhoudsopgave Een foto zegt meer dan duizend woorden... 5 Afgelopen activiteiten... 8 Joyvalle

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 20 e jaargang 2015-2016

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

HIER ZIJN WE WEER! Bij de leiding kan je steeds terecht met al je vragen. Hun (email)adressen en telefoonnummers vind je achteraan in het boekje.

HIER ZIJN WE WEER! Bij de leiding kan je steeds terecht met al je vragen. Hun (email)adressen en telefoonnummers vind je achteraan in het boekje. HIER ZIJN WE WEER! Na het fantastische kamp in Opoeteren en een deugddoende vakantie staat de leiding weer helemaal klaar om zich op zondagnamiddag samen met de leden uit te leven. Kortom: t is weer Chirotijd!

Nadere informatie

het Jomeetje T 'T ALMENAKSKE

het Jomeetje T 'T ALMENAKSKE het Jomeetje ~ Nieuwsbrief voor ouders, leden & sympathisanten ~ T 'T ALMENAKSKE 23 februari Chiro, niet zomaar een zondag! + repetitie boeffinge 2 maart Carnaval + repetitie boeffinge 9 maart Chiro, niet

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

BIVAK INFOMOMENT

BIVAK INFOMOMENT BIVAK 2016 - INFOMOMENT WAT IS DAT? BIVAK? WAT IS BIVAK? WANNEER: donderdag 21 juli 2016 zondag 31 juli 2016 WAAR: Kampplaats t Heuvelken Heuvelken 15 3980 Tessenderlo WAT: De 10 beste dagen van het hele

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Krabbel. Maart - April

Krabbel. Maart - April Krabbel Maart - April Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus

Nadere informatie

2015-2016. Voor meer info check www.chirosplinter.be!

2015-2016. Voor meer info check www.chirosplinter.be! 2015-2016 Voor meer info check www.chirosplinter.be! 1 Welkom in de Chiro! We heten je van harte welkom in Chiro Splinter! Reeds 60 jaar komen wij s zondags wekelijks bijeen en dat zal dit chirojaar niet

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE CHIRO JEUGDDROOM KratSKE INFORMATIE INSCHRIJVING EN LIDGELD De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Enkele weken later komt de leiding eventjes langs om het lidgeld

Nadere informatie

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Na een lange vakantie met veel goed weer en een supertof kamp is jammer genoeg het schooljaar terug begonnen. Maar niet getreurd, want dat betekent natuurlijk

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Praktisch: Beste ouders,

Praktisch: Beste ouders, Beste ouders, Om een idee te hebben hoe jullie over onze chirowerking denken, zouden we jullie willen vragen even deze enquête anoniem in te vullen. Op deze manier hopen we alle chiro-ouders te bereiken,

Nadere informatie

t Slagske September, 27e jaargang

t Slagske September, 27e jaargang t Slagske September, 27e jaargang Kalender 2017-2018 Zondag 10 september Vriendjesdag Zaterdag 7 oktober Barbecue Zaterdag? februari (to be announced soon) Pasta-avond 2 tot 4 maart Speelclubweekend Rakwiweekend

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Twintigste jaargang nummer 3 Jan - Feb 2016 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Twintigste jaargang nummer 3 Jan - Feb 2016 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Twintigste jaargang nummer 3 Jan - Feb 2016 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

E-MAIL: info@chiro-elsum.be

E-MAIL: info@chiro-elsum.be Editie: September & oktober Maandboekje van Chiro Kringel Geel Twintigste jaargang nummer 1 sept - okt 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2 VOORWOORD

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015. In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker!

The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015. In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker! The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015 In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker! INHOUD VOORWOORD 3 KALENDER 4 VERJAARDAGEN 5 LEUTIG BLADVULSEL 6 WIST JE DAT... 7 RIBBELS

Nadere informatie

Inhoudstafel. Flupke april

Inhoudstafel. Flupke april FLUPKE APRIL Inhoudstafel De leiding van de maand: Thomas, Wouter Chirowinkel De Banier Tweede hands chirokledij vraag en aanbod Programma kristallekes Programma speelclub Speelclubweekend Programma rakwi

Nadere informatie

als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem

als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem Voorstellingsboekje! 2 Inhoudstafel 1. Woordje vooraf... 5 2. Onze chiro als deel van een groter geheel 6 3. De leden... 8 3.1 Wie kan er je lid worden van de

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

DAG VAN DE SPORTCLUBBESTUURDER

DAG VAN DE SPORTCLUBBESTUURDER DAG VAN DE SPORTCLUBBESTUURDER Sessie Wegwijs in verzekeringen voor sportclubs Wilrijk - 9 oktober 2010 Campus Drie Eiken Universiteit Antwerpen Eddy Van Den Bosch Het sportlandschap in Vlaanderen Decreet

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

Akabe Funk. Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen.

Akabe Funk. Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen. Akabe Funk Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen. 1 Korte inhoud Inhoud Korte inhoud... 2 Inhoud... 2 Wat is Akabe Funk?... 3 Hoe werken wij?... 4 Algemeen... 4 Verdeling in takken...

Nadere informatie

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Vlaminck Timo 7/09/2009 Bauwens Eline 9/09/2010 Nicolaij Arne 11/09/2010 Talboom Kato 13/09/2006 Perdaens Thibo 23/09/2008 Koung

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2015-2016 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2009). We werken

Nadere informatie

Startboekje Chiro Kampenhout 2015-2016

Startboekje Chiro Kampenhout 2015-2016 Startboekje Chiro Kampenhout 2015-2016 Chiro Kampenhout Hutstraat 41 1910 Kampenhout www.chirokampenhout.be Startboekje 2015-2016 2 Hoofdleiding Hoofdleiding zijn, het is een zware taak. Dit jaar hebben

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

nummer 1-2015-2016 Chiro St.-Jan Rietvennestraat 18, 3511 Kuringen

nummer 1-2015-2016 Chiro St.-Jan Rietvennestraat 18, 3511 Kuringen nummer 1-2015-2016 Chiro St.-Jan Rietvennestraat 18, 3511 Kuringen BBQ 2015 Zaterdag 29 augustus was het weer zover, onze jaarlijkse barbeque voor de leden en hun familie. Het was een afsluiter van een

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 20 e jaargang 2016-2017

Nadere informatie

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008

AMBIBLAD b + KAMPEDITIE 2008 bambiblad + KAMPEDITIE 2008 Dag beste ouders, leden en chirovrienden, Welkom bij de kampeditie van het Ambiblad. Dit is een heel belangrijk Ambiblad, hou dit dus zeker goed bij! In deze editie vind je

Nadere informatie

INFORMATIENOTA. Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger. info@jcpingie.be / www.jcpingie.be

INFORMATIENOTA. Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger. info@jcpingie.be / www.jcpingie.be INFORMATIENOTA Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger 1. Organisatie/jeugdhuis Jeugdcentrum Pingie vzw Adres Hertstraat 98 9473 Welle - Denderleeuw e-mail / website info@jcpingie.be

Nadere informatie

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 Lieve leden, beste ouders, Sinterklaas is op bezoek geweest en de kerstvakantie is begonnen.

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

INFORMATIENOTA. Feitelijke vereniging.

INFORMATIENOTA. Feitelijke vereniging. INFORMATIENOTA 1. Organisatie Adres Tel.nr e-mail Sociale doelstelling Juridisch statuut Voorbeelden: VZW-IVZW (internationaal) Gemeente, OCMW, gemeentelijke VZW Stichting/Instelling van Openbaar Nut Intercommunale:

Nadere informatie

Redactioneel. Beste ouders,

Redactioneel. Beste ouders, Start- Braggel Beste ouders, Redactioneel Het kan zijn dat uw kind voor de eerste keer naar de KSA komt, of dat het al jaren komt. U vertrouwt uw kostbaarste bezit toe aan een leidingsploeg die elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD?

Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD? Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD? 1 2 Wat is een vrijwilligersorganisatie? Géén commerciële ondernemingen WEL - rechtspersonen van publiek recht zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm:

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm: KWIKS Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: 0475721615 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Astrid Quaak Gsm: 0470040339 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Kalender: September:

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2015-2016 Vanaf dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, wanneer er speciale events plaatsvinden niet langer per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

t Slagske Oktober, 26 e jaargang

t Slagske Oktober, 26 e jaargang t Slagske Oktober, 26 e jaargang p C BBQ ro Si ntchi Jozef 1/ 10/ 16 Parochiezaal "De Korf" >15.30u Diavoorstelling >18.00u Receptie >19.00u Begin Barbecue_ >Kaarten te koop bij de leiding > 15 Volwassene

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Temporterke februari. de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan!

Temporterke februari. de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan! Temporterke februari de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan! Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne)

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

van een gezellige avond.

van een gezellige avond. Start van het nieuwe Chirojaar 2017-2018 September 2017 Klaar voor een knaller van een weekend? WAKS UP YOUR WEEKEND! Traditiegetrouw organiseert de leidingsploeg van Chiro Waks hun Waksationweekend! Op

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

t Slagske Oktober, 27e jaargang

t Slagske Oktober, 27e jaargang t Slagske Oktober, 27e jaargang Kalender 2017-2018 Zaterdag 7 oktober Barbecue Zaterdag 3 februari Pasta-avond 2 tot 4 maart Speelclubweekend Rakwiweekend Titoweekend Zaterdag 14 april Groepsfeest Kamp

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S Leiding Nelli Maes Nieuwdreef 113 bus 3 0478/03.80.18 Vicky Bollens Moeshofstraat 23 0491/03.20.80 2960 Sint-Job Linde Van Bueren Goudregenlaan 17 0498/97.63.89

Nadere informatie

LegeR. Klein Bivak Afdeling:

LegeR. Klein Bivak Afdeling: LegeR Klein Bivak 2016 Naam: Afdeling: Inhoud 2 Een woordje van de leiding 3 Brief van 4 Sloebers 5 Speelclub 6 Rakwi s 7 Praktische info 7 Inschrijvingen 8 Kampplaats 9 Route 10 Leiding 11 Wat meenemen,

Nadere informatie

Chirokrantje September - Oktober

Chirokrantje September - Oktober Chirokrantje September - Oktober Editoriaal Dag chirovriendinnen! Nu iedereen bekomen is van het kamp en het schooljaar alweer zijn normale ritme heeft aangenomen, is het tijd om ook de chiro weer eens

Nadere informatie

De Stamdaard. juni. Onverantwoord superplezant... 2- maandelijkse uitgave van Chiro STAM. jaargang 13 - nummer 5. Fast forward.

De Stamdaard. juni. Onverantwoord superplezant... 2- maandelijkse uitgave van Chiro STAM. jaargang 13 - nummer 5. Fast forward. De Stamdaard Onverantwoord superplezant... 2- maandelijkse uitgave van Chiro STAM juni jaargang 13 - nummer 5 April en mei, wat waren we weer blij. Voor een dag verwisselen van leiding en leden, tegen

Nadere informatie

NOVEMEBER-DECEMBER - JANUARI

NOVEMEBER-DECEMBER - JANUARI NOVEMEBER-DECEMBER - JANUARI Pagina 1 STARTDAG 21 september was een het speciale dag in Chiroland; startdag van Chiro Pimpernel en Chiro Knudde in een Chiromantisch kleedje. Ook dit jaar knalde we weer

Nadere informatie

Akabe Funk. Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen.

Akabe Funk. Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen. Akabe Funk Fascinerend unieke start! Een antwoord op al je vragen. Inhoud Wat is Akabe Funk?...3 Vanaf wanneer kan ik in leiding komen?...4 Hoe werken wij?...5 Algemeen...5 Verdeling in takken...6 Verloop

Nadere informatie

Chirokrantje Chiromeisjes Larum

Chirokrantje Chiromeisjes Larum Chirokrantje 2016-2017 Chiromeisjes Larum De groepen en hun leiding Hieronder vind je de indeling van de verschillende groepen en de leidingsverdeling voor dit chirojaar. Pinkels (1ste - 2de leerjaar)

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

Infobrief Pallieters. Wie is de leiding? De zondag

Infobrief Pallieters. Wie is de leiding? De zondag Infobrief Pallieters Wie is de leiding? De leiding van de Pallieters is een 5-koppig team dat op zondag steeds paraat staat voor uw Pallieterke. Wij zijn ook het aanspreekpunt voor al uw vragen: zondag

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein!

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Animatoren Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren om onze animatorenploeg te versterken. Wat bieden wij aan? Een vrijwilligersvergoeding

Nadere informatie

't trezebeesje 2015-2016 10

't trezebeesje 2015-2016 10 't trezebeesje 2015-2016 10 Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! Geef Kleur is het jaarthema van dit Chirojaar. Vind jij de 6 figuurtjes? 2 Inhoud

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Kampboekje: Mol. Chiro. Als je t mij vraagt:

Kampboekje: Mol. Chiro. Als je t mij vraagt: Kampboekje: Mol Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Peeïkske Mei Belangrijke data

Peeïkske Mei Belangrijke data Peeïkske Mei Belangrijke data 2 4 mei: Kampweekend 24 mei: Pasta-avond 25 mei: Geen chiro Hallo allemaal! In mei leggen alle vogels een ei We zijn weeral in de voorlaatste maand van het chirojaar aangekomen!

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie