Algemene Voorwaarden van Allesgeregeld.nu

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden van Allesgeregeld.nu"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden van Allesgeregeld.nu Artikel 1: Definities Allesgeregeld.nu: de website In beheer van Allesgeregeld.nu met kvknr Gevestigd te Almere. Overeenkomst/ De Overeenkomst: Afspraken vastgelegd in bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, een document of formulier op grond waarvan door Allesgeregeld.nu een of meerdere diensten worden verricht. Voortvloeiende uit deze overeenkomst kunnen vervolgovereenkomsten ontstaan zoals bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, een ADSL, Kabel of Glasvezel contract tussen koper en aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider. ADSL- Contract: Contract tussen de koper en aangesloten ADSL-Provider inzake levering van ADSL en daarn gerelateerde producten en diensten Kabel- Contract: Contract tussen de koper en aangesloten Kabel-Provider inzake levering van Kabel en daarn gerelateerde producten en diensten Glasvezel- Contract: Contract tussen de koper en aangesloten Glasvezel-Provider inzake levering van Glasvezel en daarn gerelateerde producten en diensten Dienstverlening/Diensten: Waar in deze algemene voorwaarden over Dienstverlening of diensten wordt gesprooken moet hieronder worden verstaan de verchillende diensten die Allegeregeld.nu biedt. Hierbij kan bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, gedacht worden aan de bemiddeling van Allesgeregeld.nu tussen koper en aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider tot het aangaan van een ADSL, Kabel of Glasvezelcontract, verstrekken van relevante ADSL, Kabel of Glasvezel informatie, postcode check om voor de koper beschikbare ADSL, Kabel of Glasvezel abonnementen te tonen, en verkoop van hardware en overige producten. Koper: Waarin deze algemene voorwaarden gesproken wordt over koper moet hieronder worden verstaan elke natuurlijk of rechrtspersoon die met Allesgeregeld.nu een overeenkomst aangaat en of via Allegeregeld.nu een ADSL, Kabel of Glasvezel contract aangaat met een van de aan Allegeregeld.nu aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel providers, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn. Met name wordt onder koper ook verstaan degene wiens opdracht en voor wiens rekening zaken worden geleverd.

2 Aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel-providers: KPN, Fiber, Telfort, Tele2, UPC, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Stipte en Online.nl. In een ADSL, Kabel of Glasvezel contract tussen koper en aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider gelden de algemene voorwaarden van de ADSL, Kabel of Glasvezel provider. Content: Alle gegevens, bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, teksten en afbeeldingen, die te vinden zijn op Allesgeregeld.nu. Levering: Waar in deze algemene voorwaarden wordt gesproken van levering en of levering ( van zaken), wordt daaronder tebens verstaan het verrichten van diensten en werkzaamheden van welke aard dan ook.

3 Artikel 2: Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zinj van toepassing op al de aanbiedingen van Allesgeregeld.nu en op alle door Allegeregeld.nu aangegane overeenkomsten, hoe ook genaamd. Met name zijn deze voorwaarden ook van toepassing op alle door Allesgeregeld.nu geboden diensten. 2. Van het in deze algemene voorwaarden bepaalde kan uitsluitend en alleen worden afgeweken indien en voor zover zulks uitdrukkelijk, schriftelijk is overeengekomen. 3. Indien ook de koper naar zijn algemene voorwaarden verwijst, zijn de voorwaarden van de koper niet van toepassing. Dit is alleen anders indien en voor zover de toepasselijkgheid van de voorwaarden van de koper niet in strijd komen met de algemene voorwaarden van Allesgeregeld.nu, dan is slechts het in de algemene voorwaarden van Allesgeregeld.nu bepaalde van toepassing. Enig andersluidend beding in de algemene voorwaarden van de koper doet aan het voorgaande niet af. 4. Door gebruik te maken van de website Allesgeregeld.nu en/of de diensten van Allesgeregeld.nu verklaart u kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en verklaart u tevens onvoorwaardelijk volledig akkoord te gaan met de inhoud hiervan. 5. De dienstverlening van Allesgeregeld.nu aan koper eindigt wanneer koper via Allegeregeld.nu een ADSL, Kabel of Glasvezel contract is aangegaan met een van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers. a. Koper wordt vanaf het moment van het aangaan van een ADSL, Kabel of Glasvezel contract met een aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider door de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider zelf op de hoogte gehouden van wijzigingen als bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, wijzigingen in de tarievenen/of voorwaarden. Allesgergeld.nu kan hier geen invloed op uitoefenen kan hiervoor nooit aansprakelijk voor worden gesteld en/of verantwoordelijk voor worden gehouden. b. Indien een koper een wijziging van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider niet wenst te accepteren, dient de koper, indien de voorwaarden van de ADSL, Kabel of Glasvezel provider dit toelaat, bij de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider zelf op te zeggen. c. Wanneer koper een ADSL, Kabel of Glasvezel contract aangaat met een aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider, of hiertoe aan aanvraag doet, wordt koper geacht akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van Allesgeregeld.nu en de algemene voorwaarden van de desbetreffende aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider.

4 6. De dienstverlening van Allesgeregeld.nu aan de koper eindigt wanneer koper van een van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers te horen heeft gekregen dat deze, door bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, technische, geografische of administratieve factoren, geen gebruik kan maken van de diensten van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider. 7. Na de situaties beschreven in artikel 2 lid 6 dezes is er geen sprake meer van een overeenkomst, in welke hoedanigheid dan ook, tussen Allesgeregeld.nu en koper, en kan koper geen aanspraak meer maken op door Allesgeregeld.nu geleverde diensten of acties, dit ter beoordeling van Allesgeregeld.nu.

5 Artikel 3: De overeenkomst en het ADSL, Kabel of Glasvezel contract 1. De overeenkomst tussen koper en Allesgeregeld.nu wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. 2. De koper verlplicht zich volledige medweawerking te verlenen aan het uitvoeren van de overeenkomst. Hierbij kan bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, gedacht worden aan het verstrekken van nadere gegevens aan Allesgeregeld.nu zodat Allesgeregeld.nu haar dienstverlening naar behoren kan uitvoeren. 3. Volgens artikel 2 lid 5 en artikel 2 lid 6 deze wordt de ovreenkomst tussen koper en Allesgeregeld.nu bij het voordoen van de in die artikelen beschrevn situaties automatisch beindigt. 4. Het ADSL, Kabel of Glasvezel contract tussen koper en de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider wordt aangegaan voor bepaalde tijd. Dit ADSL, Kabel of Glasvezel contact wordt volgens de voorwaarden van de ADSL, Kabel of Glasvezel provider siltzwijgend verlengd, tenzij anders is overeengekomen. a. Voor het annuleren van een ADSL, Kabel of Glasvezel contract geldt een termijn van 14 kalenderdagen (binnen kantooruren) nadat de aanvraag u de aanvraag heeft bevestigd aan Allesgeregeld.nu. b. Binnen de annuleringstermijn kunt u het ADSL, Kabel of Glasvezel contract kosteloos annuleren. Dit door zelf contact op te nemen met destbetreffende ADSL, Kabel of Glasvezel provider binnen gestelde annuleringstermijn. Wenst u na het annuleringstermijn te annuleren dan kunnen door de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider kosten aan de koper worden berekend. Artikel 4: Ontbinding van de overeenkomst en Ontbinding van het ADSL, Kabel of Glasvezel contract 1. Allesgeregeld.nu is, naast de genoemde gronden vermeld in de wet, gerechtigd de overeenkomst met de koper zonder rechterljke tussenkomst en zonder ingebrekestelling geheel of gedeeltelijk met onmiddelijke ingang te ontbinden, indien de wederpartij zich in staat van faillissement of surseance van betaling bevindt, en indien door de die wederpartij nog verplichtingen zijn te voldoen. 2. De aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers zijn,, naast de genoemde gronden vermeld in de wet, gerechtigd de overeenkomst met de koper zonder rechterljke tussenkomst en zonder ingebrekestelling geheel of gedeeltelijk met onmiddelijke ingang te ontbinden, indien de wederpartij zich in staat van faillissement of surseance van betaling bevindt, en indien door de die wederpartij nog verplichtingen zijn te voldoen.

6 Artikel 5: Prijzen 1. Alle op Allesgeregeld.nu vermelde prijzen zijn afkomstig van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers. a. Prijzen of acties die vermeld worden uit naam van Allesgeregeld.nu zijn onder verbehoud en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Prijzen of acties vanuit Allesgeregeld kunnen ook speciale actie voorwaarden hebben als dat is aangegeven. 2. Alle op Allesgeregeld.nu vermelde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is vermeld. 3. Alle op Allesgeregeld.nu vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Artikel 6: Privacy 1. Tot de koper herleidbare gegevens verkregen via Allesgeregeld.nu worden opgeslagen in een beveiligde database. Allesgeregeld.nu speelt deze gegevens enkel door aan derden indienn Allesgeregeld.nu daar volgens artikel 9 lid 2 dezes expliciet toestemming van de koper voor heeft gekregen. 2. Koper heeft altijd recht op inzage in welke tot hem/haar herleidbare gegevens Allesgeregeld.nu bij houdt. Dit kan digitaal via de beschikbare wegen worden aangevraagd. Mocht het verstrekken van deze tot de koper herleidbare gegevens gepaard gaan met kosten voor Allesgeregeld.nu, dan is Allesgeregeld.nu gerechtigd deze kosten te verhalen op koper. 3. Koper heeft altijd recht op verwijdering van de tot hem/haar herleidbare gegevend die Allesgeregeld.nu bij houdt. Dit kan digitaal via de beschikbare wegen worden aangevraagd. Mocht het verstrekken van deze tot de koper herleidbare gegevens gepaard gaan met kosten voor Allesgeregeld.nu, dan is Allesgeregeld.nu gerechtigd deze kosten te verhalen op koper.

7 Artikel 7: De Koper 1. De koper staat in voor de juistheid en de volledigeheid van- en is verantwoordlijk voor de gegevens die hij Allesgeregeld.nu verstrekt. 2. Indien de koper een rechtspersoon is wordt het aangaan tussen een overeenkomst tussen koper en Allesgeregeld.nu of een ADSL, Kabel of Glasvezel contract tussen koper en aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider geacht gedaan te zijn door daartoe (satutair) bevoegde personen / vertegenwoordigers van de rechtspersoon. 3. Schade aan Allesgeregeld.nu, of aan de met Allesgeregeld.nu samenwerkende de partijen als voorbeeld, doch niet gelimiteerd, de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers, voortkomend uit het opgeven van onjuiste gegevens door de koper, het niet zorgvulidg invullen van aan de koper gelieerde gegevens, of het willens en wetens afsluiten van een overeenkomst of ADSL, Kabel of Glasvezel contract terwijl van te voren duidelijk is dat de verplichtingen voortvloeiende uit deze overeenkomst of dit ADSL, Kabel of Glasvezel contract niet nagekomen konden worden, kan op de koper worden verhaald. Artikel 8: Klachten 1. Klachten van de koper die betrekking hebben op de dienstverlening van Allesgeregeld.nu dienen schriftelijk per aangetekende brief (mits anders is aangegeven door Allesgeregeld.nu) met daarin een duidelijke nauwkeurige omschrijving van de klacht aan Allesgeregeld.nu ter kennis worden gebracht. 2. Klachten van de koper die betrekking hebben op de service, producten en of diensverlening van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers dienen op de door de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers voorgeschreven wijze aan de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers zelf, onder tussenkomst van Allesgeregeld.nu, kenbaar worden gemaakt.

8 Artikel 9: Aansprakelijkheid 1. Allesgeregeld.nu is niet aansprakelijk voor de tekortkomingen van de aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel providers jegens de kopers. 2. Bij het aangaan van een een ADSL, Kabel of Glasvezel contract door de koper met een aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel provider via Allesgeregeld.nu treedt Allesgeregeld.nu bij de totstandkoming van het een ADSL, Kabel of Glasvezel contract enkel op als bemiddelaar. Allesgeregeld.nu kan nooit aansprakelijk worden gehouden voor enige schade van de koper voortvloeiende uit een via Allesgeregeld.nu aangegane rechtsbetrekking met een aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel provider 3. Daar Allesgeregeld.nu geen invloed kan uitoefenen op daardwerkelijke beschikbaarheid tijdige oplevering en of het functioneren van de producten en/of diensten van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers, kan Allesgeregeld.nu hier geen aansprakelijkheid voor aanvaarden. 4. De content op Allesgeregeld.nu is geheel onder voorbehoud. De content is afhankelijk van vele factoren waarop Allesgeregeld.nu vaak geen invloed heeft. Hierbij valt te denken, doch niet gelimiteerd, foutieve informatie in de databases van de aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel providers. Allesgeregeld.nu kan voor de content op de website Allesgeregeld.nu niet aansprakelijk worden gesteld. 5. Allesgeregeld.nu biedt haar kopers die overstappen van internetprovider de mogelijkheid aan om een gewenste overstapdatum aan te geven. Allesgeregeld.nu geeft deze gewenste overstapdatum door aan de nieuwe aangesloten een ADSL, Kabel of Glasvezel provider. Er zijn echter een ADSL, Kabel of Glasvezel providers die geen gewenste overstapdatum mogelijkheid bieden. In alle gevallen geldt de definitieve overstapdatum die door de nieuwe provvider wordt aangegeven. Deze datum kan dus voor-, na- of op de aangegeven gewenste overstapdatum liggen. Koper verklaart akkoord te gaan met de mogelijkheid dat zijn/haar abonnement niet op de door hem/haar aangegeven datum ingaat en vrijwaart Allesgeregeld.nu en of de nieuwe en oude provider van mogelijke kosten, zoals bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, dubbel abonnementskosten, die hieruit kunnen voortvloeien. Allesgeregeld.nu kan in geen een geval aansprakelijk worden gesteld voor een negatieve overstap van oude naar een nieuwe provider.

9 Artikel 10: Geheimhouding 1. Koper is gehouden tot geheimhouding van alle gegevens, afkomsting van Allesgeregeld.nu, welke als vertrouwelijk zijn aan te merken. Hieronder vallen bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, login gegevens, paswoorden en of klantnummers. 2. Allesgeregeld.nu is in beginsel gehouden tot geheimhouding van alles op Allesgeregeld.nu tot de koper herleidbare gegevens. Allesgeregeled.nu stelt de tot de koper herleidbare gegevens enkel ter beschikking aan derden indien de koper hier expliciet toestemming voor geeft. Zo mag Allesgeregeld.nu bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, de tot de koper herleidbare gegevens doorspelen aan de door de koper geselecteerde aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider. 3. Op verzoek van daartoe bevoegde autoriteiten is Allesgeregeld.nu gerechtigd tot de koper herleidbare gegevens te verstrekken. Artikel 11: Betaling 1. De door de koper gekozen, bij Allesgeregeld.nu aangesloten, ADSL, Kabel of Glasvezel provider brengt de koper de volgens de koper aangegane ADSL, Kabel of Glasvezel contract met de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider verschuldigde bedragen, middels een factuur in rekening. De betaling dient volgens de door de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider voorgeschreven wijze te geschieden. 2. Facturatie aan de koper geschiedt zonder tussenkomst van Allesgeregeld.nu. Allesgeregeld.nu kan niet aansprakelijk worden gesteld door de geleden schade als gevolg hiervan. 3. Allesgeregeld.nu zal de koper nooit factureren voor bedragen welke is aangegaan met een van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers. Mits anders is bevestigd.

10 Artikel 12: Overmacht Onder overmacht dient te worden verstaan, elke omstandigheid buiten de macht van Allesgeregeld.nu om, die van dien aard is dat naleving van de overeenkomst in redelijkheid niet van Allesgeregeld.nu kan worden gevergd (niet toerekenbare tekortkomingen en de nakoming). Onder overmacht wordt mede verstaan; oorlog, onlusten en vijandelijkheden van welke aard ookm blokkade, boyot, natuurrampen, epedmieen, gebrek aan grondstoffen, verhindering en onderbreking van de transportmogelijkheden, storingen in het bedrijf Allesgeregeld.nu, in- en uitvoerbeperkingen of verboden en belemmering veroorzaakt door maatregelen, wetten of besluiten van internationale, nationale en regionale (overheids-) instanties. Indien Allesgeregeld.nu door overmacht de overeenkomst niet, niet behoorlijk of niet tijdig kan nakomen is Allesgeregeld.nu gerechtigd de overeenkomst of het nog niet uitgevoerde gedeelte als ontbonden te beschouwen, dan wel voor bepaalde of onbepaalde tijd op te schorten, zulks ter keuze van Allesgeregeld.nu. In geval van overmacht kan de koper Allesgeregeld.nu niet tot schadevergoeding aanspreken. Artikel 13: Toepasselijk recht Op de door Allegeregeld.nu aangeboden content, de door Allesgeregeld.nu gesloten overeenkomsten en/of de door de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers gesloten ADSL, Kabel of Glasvezel contracten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Artikel 14: Geschillenbeslechting Alle geschillen van welke aard ook verband houdende met/voortvloeiende uit door Allesgeregeld.nu aangegane overeenkomsten en door Allesgeregeld.nu verrichte handelingen worden berecht door de bevoegde rechter in Nederland. Artikel 15: Ongeldig, nietig of onuitvoerbaar Indien een bepaald artikel, of enkele bepaalde artikelen van deze algemene voorwaarden of een op deze algemene voorwaarden gebaseerde aanvullende overeenkomst ongeldig, nietig of onuitvoerbaar is, zal dat artikel of deze artikelen worden vervangen door rechtsgeldige bepalingen die de bedoeling van dat artikel of deze artikelen zoveel mogelijk benaderen/nastreven en/of geacht worden niet te bestaan en zullen de andere artikelen rechtsgeldig blijven.

11 Artikel 16: Slotbepaling 1. Allesgeregeld.nu heeft het recht deze algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen en de gewijzigde voorwaarden op bestaande overeenkomsten toepasselijk te verklaren. Wijzigingen in deze algemene voorwaarden worden van kracht 30 dagen na puplicatie op de website van Allesgeregeld.nu 2. Opzeggen van een ADSL, Kabel of Glasvezel contract tussen koper en een aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider dient door de koper bij de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider op de door de ADSL, Kabel of Glasvezel provider aangegeven wijze, zonder tussenkomst van Allesgeregeld.nu, te geschieden. 3. Wijzigingen van de gegevens van de koper, als bijvoorbeeld, doch niet gelimiteerd, adresgegevens, dienen na het aangaan van een ADSL, Kabel of Glasvezel contract met een aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider op de door aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider voorgeschreven wijze, zonder tussenkomst van Allesgeregeld.nu, te geschieden. 4. Koper accepteert de nieuwsbrief van Allesgeregeld.nu op zijn/haar contact adres welke bij Allesgeregeld.nu bekend is.

12 Aanvullende voorwaarden cashback actie van Allesgeregeld.nu 1. Allesgeregeld.nu stelt een cashback (netto bedrag) beschikbaar voor deelnemer als hij/zij een contract aangaat met een van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers via Allesgeregeld.nu. Allesgeregeld.nu verzorgt deze actie en staat los van de acties op de producten en/of diensten van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers. De aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider is niet aansprakelijk voor deze cashback actie, dat is Allesgeregeld.nu 2. Er wordt voor de deelnemer door Allesgeregeld.nu een cashback beschikbaar gesteld. Allesgeregeld.nu bepaald in alle gevallen de hoogte van het bedrag. Content aangaande de cashback actie op de website is onder verbehoud van type en/of schrijffouten. Allesgeregeld.nu is niet aansprakelijk voor dergelijke type en/of schrijffouten omtrent de cashback actie. 3. Deelnemer kan aanspraak maken op de door Allesgeregeld.nu beschikbare cashback actie door deze te claimen via hieronder vermelde procedure: a. Als de deelnemer zijn product en/of diensten van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider thuis werkende heeft. b. Deelnemer dient hiervoor zijn 2 e factuur van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel provider digitaal (foto of scan) aan te leveren bij Allesgeregeld.nu. naar: claimkorting@allesgeregeld.nu OVV: Onderwerp Claim actie via Allesgergeld.nu Naam deelnemer (moet bekend zijn bij Allesgeregeld.nu onder deze naam) Adres (van de verbinding) Rekeningnummer/IBANnummer Klantnummer (heeft deelnemer eerder gekregen middels bevestiging) Deelnemer dient deze procedure binnen 3 maanden te doen, vanaf de datum dat de verbinding actief is. c. Allesgeregeld.nu voert een controle uit of de deelnemer daadwerkelijk zijn contract is aangegaan via Allesgeregeld.nu bij een van de aangesloten ADSL, Kabel of Glasvezel providers van Allesgeregeld.nu. Als alle gegevens correct zijn dan ontvangt de deelnemer digitaal een bevestiging hiervan. Deelnemer kan de cashback, na volledig en correct uitvoeren van bovenstaande procedure binnen 6 maanden ontvangen. Datum van de bevestiging (correct en volledig aangeleverde gegevens) als pijlpunt. 4. Allesgeregeld.nu is op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor kosten en aanvullende uitgaven die de Deelnemer zou moet maken in verband (met het uitkeren of gebruik van) het Voordeel.

13 5. Allesgeregeld.nu, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door (het uitkeren van of het gebruik van) het Voordeel of door deelname van de Deelnemer aan de Actie. 6. Allesgeregeld.nu, haar medewerkers, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door storingen (van welke aard dan ook) in de software, de computer, het netwerk, het internet, waardoor de deelname van de Deelnemer niet, gebrekkig, vertraagd of te laat door Allesgeregeld.nu is ontvangen. 7. Het Voordeel is strikt persoonlijk, niet-inwisselbaar voor goederen en/of diensten en niet overdraagbaar. 8. Allesgeregeld.nu behoud zich het recht om deelnemers uit te sluiten van deze cashback actie 9. Bij misbruik door een deelnemer kan Allesgeregeld.nu deze persoon een boete opleggen.

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing.

Zaken: de bemiddeling tussen de contractant die een overeenkomst heeft gesloten met één van de leveranciers en deze leveranciers door TPF Marketing. Algemene voorwaarden TPF Marketing Artikel 1: Begripsomschrijvingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TPF Marketing: de website TPFMarketing.nl, overige websites die doorlinken naar TPFMarketing.nl,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MijnSerie

Algemene Voorwaarden MijnSerie Algemene Voorwaarden MijnSerie Artikel 1 Definities 1.1 Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden MijnSerie 1.2 MijnSerie, kantoorhoudende te 9743 AL Groningen aan de Protonstraat 9a. 1.3 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN. SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN SOUNDFIDELITY te Wolvega Nederland Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en op alle door ons aangegane

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene voorwaarden van Goodtimegifts, gevestigd te Ittervoort, Nederland. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene voorwaarden van Goodtimegifts, gevestigd te Ittervoort, Nederland. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene voorwaarden van Goodtimegifts, gevestigd te Ittervoort, Nederland. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen,

Nadere informatie

I4Strategy Advice & ICT Interim Management

I4Strategy Advice & ICT Interim Management I4Strategy Advice & ICT Interim Management Algemene voorwaarden 1 ALGEMEEN 1.1 Als in onderstaande tekst wordt gesproken over wij, ons, onze wordt daarmee bedoeld I4Strategy. 1.2 Op al onze aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum Algemene voorwaarden Cross Communications is een vennootschap gevestigd te Deventer, kantoorhoudend aan het adres Assenstraat 14 7411JT Deventer, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten die 142Design.nl levert. Voor de hostingdiensten die 142Design.nl levert zijn aanvullende bepalingen van

Nadere informatie

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld.

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld. Algemene voorwaarden Definities Client: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Smits IT Solutions wordt gesloten. Website: Een of meerdere

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme 1. Definities I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Hulphonden voor Autisme levert persoonlijke diensten, zoals therapie, begeleiding en

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie en Personal Training FoodFitness (hierna: FoodFitness), gevestigd te Veenendaal en geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. De therapeut/praktijk: De Praktijk Haarlem o.l.v. Petra van Veelen-Beets 2. De patiënt/cliënt; de wederpartij van de Praktijk Haarlem 3. Incidentele

Nadere informatie

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1 Algemene Voorwaarden Le Mair ICT Advies, gevestigd te Vijfhuizen, kantoorhoudend aan het adres Fortwachter 6, 2141 EE Vijfhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer 69094462. Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Cliënt, zoals vermeld in de NAW-gegevens die verstrekt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Dienstverlener: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage gevestigd op de Kooilaan 1A, 2665 KR Bleiswijk. Dienstverlening:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van: CIVKOSKA bruidsmode

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van: CIVKOSKA bruidsmode Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van: CIVKOSKA bruidsmode Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle door ons

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van Algemene voorwaarden Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren Artikel 1. Definities 1. Partijen: de therapeut/praktijk: Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft Klaassen & Retz BV, gevestigd te Heerhugowaard aan de Umbriëllaan 4, 1702 AJ Heerhugowaard, hierna te noemen: Klaassen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW.

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW. Algemene voorwaarden Heleen Florijn Make up and Hair is gevestigd in Doetinchem en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer NL211238508.B01. De hieronder genoemde

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen De Thermografiepraktijk en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen De Thermografiepraktijk en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de Thermografiepraktijk, praktijk voor medische Thermografie De Thermografiepraktijk (hierna: Naam Praktijk), gevestigd te Vleuten. Uitsluitend deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 06-27838174 info@voedingiskracht.nl www.voedingiskracht.nl Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van Voeding is Kracht Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie Voeding is Kracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden VideoVL/Keytown Facilities & Productions Flevoweg 11c, 2318 BZ Leiden Kamer van Koophandel: 27335267 Artikel 01. Artikel 02. Artikel 03. Artikel 04. Artikel 05. Artikel 06.

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen For Balance en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen For Balance en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie For Balance (hierna: For Balance), gevestigd te Haarlem en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V.

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat B.V. 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid 7. Geheimhouding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Artikel 1 Definities 1.1 Neighbours Kitchen: de eenmanszaak Neighbours Kitchen, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. De natuurgeneeskundige therapeut: Digna Tjon A San, Holistische Praktijk Zivah 2. BATC beroeps registratie nr. : BR-02607 AGB zorgverleners code :

Nadere informatie

GAT - ALGEMENE VOORWAARDEN voor Alternatieve / Complementaire Therapeuten

GAT - ALGEMENE VOORWAARDEN voor Alternatieve / Complementaire Therapeuten Stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten Nederlandlaan 234 2711 JH Zoetermeer KvK: 69709769 st. geschil alternat thera NL63 INGB 0008108474 info@gatgeschillen.nl Rijks erkend sinds 2017 gatgeschillen.nl

Nadere informatie

Algemene JaVar voorwaarden

Algemene JaVar voorwaarden Algemene JaVar voorwaarden 1. Definities. 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van JaVar worden wordt gesloten. 2. Producten

Nadere informatie

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis:

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: Artikel 1 Definitie De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: 1. Onder Opdrachtgever wordt verstaan de rechtspersoon of natuurlijk persoon die met

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 3D Financieel Advies KvK 52090523 AFM 12039942 Gevestigd te Gerrit Achterberghove 18 3437 ZE Nieuwegein Pagina 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1. De gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding.

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN Kwaliteit in WelZijn, Zuiderlaan 23b, 6905 AC te Zevenaar Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtgever: de partij die

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vertebrae Stoelmassages. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Vertebrae Stoelmassages. Artikel 1. Definities D.d. 25-08-2011, versie 1.0 Algemene Voorwaarden Vertebrae Stoelmassages Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 De opdrachtgever: De rechtspersoon die aan Vertebrae

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing. EndeWeb Internet is een handelsnaam van Endemar Communicatie: Endemar Communicatie is een eenmanszaak. EndeWeb Internet, gevestigd te 's-gravenhage, kantoorhoudend aan het adres Warnaarslaan 23, 2496 RA

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V.

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Overstappen.nl Homeservices maakt het mogelijk om via haar Dienst de Producten van verschillende Aanbieders te vergelijken. Daarnaast kan

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk JOY- KINDERCOACHING I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst

Nadere informatie