ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI"

Transcriptie

1 MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel ; Bezorging: Internet: VAN DE REDACTIE. In week 21 ( 26 mei) verschijnt er geen Mededelingenblad. Volgende week verschijnt er daarom een dubbele aflevering. Wil eenieder daar rekening mee houden. Bij voorbaat dank. KERKBERICHTEN. Zondag 15 mei: uur: Viering van de Eerste Heilige Communie. Intentie voor alle opa en oma s van de communicanten en Jan v.d. Eijnden (Leegveld). Misdienaars: Zondag 15 mei: Lieke en Maaike. BEREIKBAARHEID PAROCHIE: De Parochie is te bereiken via: Ton Bukkems telefoon: of schriftelijk via zijn huisadres: Helenaveenseweg 4. Krijgt U niet direct gehoor, spreek dan Uw naam en telefoonnummer in, dan kan ik U terugbellen. Voor de opgave van de Misintenties geldt het volgende adres: parochiegriendtsveen@home.nl. De misintenties kunnen ook schriftelijk opgegeven worden. Eveneens op het adres: Helenaveenseweg 4, 5766 PB Griendtsveen. Kinderen en kleinkinderen. VOOR DE DUIDELIJKHEID De dorpsraad Griendtsveen heeft in het afgelopen jaar herhaaldelijk aan Wonen Horst gevraagd om een toelichting op het beleid (t.a.v. bestand aan huurwoningen, toewijzing, verkoop e.d) van de woningbouwvereniging. Zo n toelichting is telkens uitgesteld met als argument dat er gewerkt wordt aan een aparte woonvisie voor elke kern. In de tussentijd is het toewijzingsbeleid voor huurwoningen echter drastisch veranderd. Wonen Horst heeft helaas nagelaten om de Dorpsraad Griendtsveen daarvan op de hoogte te stellen. Uit de reactie van Wonen Horst op vragen van de Dorpsraad het volgende citaat: Sinds maart 2011 gebruiken wij de website om onze woningen te adverteren. Ook is het toewijzingsbeleid opnieuw bepaald. Inwoners van dorp krijgen geen voorrang meer wanneer er een woning vrij komt. Wonen Limburg is van mening dat alle woningzoekenden gelijke kansen moeten hebben op de (sociale huur)woningmarkt. Het spijt me dat de dorpsraad hierover niet eerder geïnformeerd is. Mijn excuses hiervoor. Het moge duidelijk zijn dat de Dorpsraad Griendtsveen het standpunt van Wonen Horst niet deelt. De dorpsraad heeft altijd nadrukkelijk gepleit voor een voorrangsregeling voor inwoners van Griendtsveen bij de toewijzing van huurwoningen en had daarover ook afspraken met de woningbouwvereniging. Namens de Dorpsraad, Joke Steeghs, voorzitter DORPSRAAD GRIENDTSVEEN. Op woensdag 18 mei om uur vergadering van de Dorpsraad in De Zaal. Op de agenda de volgende punten: 1. Opening. 2. Notulen 20 april ( zie bijlage) 3. Prioriteitengelden: Wie heeft er nog ideeën? 4. Rondvraag.

2 Op dinsdag 24 mei gaan we op bedevaart naar de kapel van O.L.Vrouw van Genooy. Daarna drinken we koffie in de Genuujerie. (De Genuujerie is een onderdeel van Dichterbij. In de Genuujerie helpen en bedienen mensen met een verstandelijke handicap.) We verzamelen om 13.15u bij de kerk in Griendtsveen. In verband met organisatie van vervoer (auto s) van te voren opgeven, uiterlijk zondag 22 mei bij Joke (tel ). Kosten: 5,00 per persoon. Op 31 mei 14u is er voor KBO-leden van de regio Horst-Venray een Mariaviering in de kerk van Oostrum. Bezoek op eigen gelegenheid. Er zijn weer kaartjes van Kasteeltuinen Arcen en Zoopark Overloon te verkrijgen, tegen de gereduceerde prijs van 7,50 (reguliere entree kost 17,-). I.v.m. eventueel bijbestellen graag vóór 25 mei het aantal gewenste kaartjes ophalen/reserveren bij Joke (tel ). Noteer alvast in de agenda: Op woensdag 15 juni gaan we op excursie naar De Locht, van ca 12-17u. T.z.t. nadere informatie. GEVONDEN: Sleutel met groen label, gevonden in de buurt van de kerk. Meer info: tel GRATIS AF TE HALEN GELE ZAND. We krijgen nieuw speelzand in de van onze school! Handig voor ophogen of aanleggen van terras. Interesse! Kom even aan op school of stuur een bericht naar FANFARE RENANTIA. Vrijdag 13 mei serenade bij het bruidspaar Roel en Daniëlle Van Dijnen om 19.30u bij zaal Roelanzia, Lovinckplein 2, Ysselsteyn (in uniform) Zondag 15 mei opluisteren Eerste Communiemis om 9.30u in de kerk zijn (hoeft niet in uniform) Maandag 16 mei repetitie van 20.00u tot 22.00u in de Zaal Zaterdag 14 mei ophalen OUD PAPIER De volgende personen worden om 9.30u bij de bejaardenwoningen verwacht: Chris van Bommel, Henk Toonen, Miriam Toonen, Ied van Limbeek en Louis Baltussen OUD PAPIER Zaterdag 14 mei a.s. komen leden van fanfare Renantia weer oud papier ophalen. Wilt u het papier, goed gebundeld of in een gesloten doos, voor 9.30 uur aan de weg zetten. Het papier mag NIET in een plastic zak gedaan worden. Ook mag er geen tempex tussen het papier zitten. Woont U vlakbij de container dan mag U ook zelf het oud papier in de container doen vanaf donderdagavond tot zaterdag 11.00u. Dit zal zeer op prijs worden gesteld. Als het zeil over de containers zit s.v.p. GEEN papier meer achterlaten. Dank voor uw medewerking.

3 GRIENDTSVEENS UITSPANNING. Zondag 15 mei is er de 6 e WST aanvang uur. AJAX DRIE STERREN. Zondag 15 mei de kans op drie sterren. Wie mee wil kan zich via mail melden bij hsaris@ziggo.nl of sms naar Dit voor het regelen van taxi voor de trein. Vertrek half 10 bij de Morgenstond. Verzamelen om 9.00 uur. Opgeven tot 13 mei. Groeten Henry. AANVULLING ZESKAMP RKSV GRIENDTSVEEN EN KINDERVAKANTIEWERK. De leiding wordt om uur verwacht. Zie ook de bijlage. RKSV GRIENDTSVEEN. Programma week 19 Zondag 15 mei Griendtsveen 2 - ZSV 6 Aanvang: uur Bijeenkomst: uur Scheidsrechter: Peter Fleurkens Ledenvergadering Vanavond (12 mei) zal de ledenvergadering gehouden worden in de kantine. Om uur (aansluitend aan de training) willen we beginnen. We hopen op een grote opkomst zodat we een aantal belangrijke punten kunnen bespreken met onze leden. Jeugdtoernooi Zeilberg Op 14 mei gaan we met twee teams op toernooi in Zeilberg; een jongens en meisjes E1. Jongensteam: Luuk Vermeulen, Luc Venner, Jonas Ramaekers, Glenn Honings, Boy Cox, Tom Holtackers, Niek Koonings, Koen Koonings en Lars Honings. Leiders: Rick Meulendijks, Bas van Grunsven en Frank Ramaekers. Meisjesteam: Leiders: Julia Mennen, Anne v/d Steen, Marieke de Vries, Noa van Mullekom, Esmée v/d Heijde, Anne de Vries, Nina Meulendijks, Quincy Vannisselroij, Fleur Mennen en Suzan de Vries. Ger Mennen, Christien Kuypers en Mario de Vries. We gaan op de fiets. We verzamelen bij de speeltuin. Ouders; alle support is welkom!!!! Vertrektijd: Aanvang toernooi: Finales: uur uur uur Voor toernooi-info; jeugd, E/F toernooi deelnemers. Jongens E1, meisjes E2 Laatste wedstrijd Griendtsveen 2 De laatste wedstrijd van Griendtsveen 2 uit tegen Helenaveen 3 is verzet naar donderdag avond. Aanvang uur.

4 ALLE LEDEN VAN DE BILJARTVERENIGING T.B.K. U BENT UITGENODIGD VOOR HET BIJWONEN VAN DE JAARVERGADERING VAN BV. T.B.K. OP: Vrijdag 27 Mei 2011 IN HET SCHAFTLOKAAL VAN HERBERG DE MORGENSTOND. AANVANG 20:00 UUR ALLEN VAN HARTE WELKOM!!!!!! HET BESTUUR. HONL (HARMONIE-ORKEST NOORD-LIMBURG) in Symfonie met The Sparks part 2... een concert op zaterdag 25 juni a.s. in zaal "De Riet", Weltersweide 22 te Horst Aanvang uur. Kaarten Euro 12,50 aan de kassa en Euro 10,00 in de voorverkoop (vanaf 1 juni a.s.). Adressen: Compaenen Venray - Blok 10 Horst - Café Kleuskens Meterik - Café Harmoniezaal Lottum en Party en SportCentre De Riet Horst Ook zijn kaarten te bestellen op vanaf 1 juni a.s. BOODSCHAPPENPLUSBUS MEI 2011 Telefonisch aanmelden op maandag- en donderdagmorgen tussen uur, BoodschappenPlusBus voor inwoners van: Kronenberg, Evertsoord, Griendtsveen, America, Meterik en Horst Vrijdag 13-mei uur Boodschappenrit Horst-centrum Woensdag 18-mei uur Boodschappenrit Horst-centrum Vrijdag 20-mei uur Rondleiding Gemeentehuis Horst (start 09.15u) Maandag 23-mei uur Bezoek Markt Venray en winkelcentrum. (start 11.15u) Dinsdag 24-mei uur Boodschappenrit Horst-centrum Donderdag 26-mei uur Bezoek Koperslagersmuseum te Horst (start 13.30u) Dinsdag 31-mei uur Bezoek Markt Horst ALS ELKE SECONDE TELT. Wij, medewerkers van ambulance diensten, maken steeds vaker mee dat de patiënt wel een mobieltje bij zich heeft, maar dat we de hele gsm moeten doorspitten om het telefoon nr. te vinden van ouder/partner. Dit hebben we landelijk in de groep gegooid en we zijn tot een slimme oplossing gekomen. De zgn. ICE code. Het zou dus een goed idee zijn, mocht er een standaardnaam zijn die overeenstemt met de te contacteren persoon. Wij stellen voor dat iedereen in zijn GSM een adres creëert onder de naam "ICE" (=In Case of Emergency). Onder deze naam sla je het telefoonnummer op van de persoon die moet gecontacteerd worden in geval van nood. "ICE" IS ONDERTUSSEN AL INTERNATIONAAL ERKEND ALS AFKORTING. Vanaf dan weten de politie, de ambulanciers, de dokter, enz... Steeds wie ze moeten contacteren. Indien u verschillende nummers wil opslaan, maak dan gebruik van de namen ICE1, ICE2, ICE3,... 't Is gemakkelijk te realiseren, kost niets en kan zeker een verschil maken als het snel moet gaan. Creëer nu meteen een ICE-adres met telefoonnummer in je GSM; stuur deze mail door naar zoveel mogelijk personen, dan pas zal deze naam bekend en gebruikt worden. F.Stabel, Commandant I.B.G.N.

5 en Organiseren een spectaculaire Wanneer: Zaterdag 21 mei Waar: Veldje Sphagnumweg bij Het Hok (zelfde plek als het vorig jaar) Aanvang uur Einde ca uur Trek aan: Niet al te beste maar gemakkelijke kleding. Denk ook aan een zwempak of zwembroek en gemakkelijke schoenen. Neem zelf mee: - Reserve Kleding - Handdoek - Een boterham/ koek voor de kleine pauze - Goei weer en goeie zin Wij zorgen voor: - Leuke Hindernissen - Eten tussen de middag - Ieder krijgt drinken - Een lekkere verrassing Ook dit jaar willen we de opa's en oma s, pappa s en mamma s en iedereen die jouw over de hindernissen moet zien klauteren uitnodigen om te komen kijken en je aan te moedigen!!!! Wij zullen deze dag koffie/thee en flesjes koud drinken aanbieden tegen kinderprijzen. Voor de kleintjes onder ons is er een springkussen Tot zaterdag bij de zeskamp!!! Kinder Vakantie Werk & RKSV Griendtsveen Iedereen die benaderd is om te komen helpen worden om 8.30 uur verwacht op het veld. Alvast bedankt. Leiding wordt verwacht om uur.

VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober.

VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 40 06 OKT. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen!

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen! MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 39 30 SEP. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond.

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 44 03 NOV. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering.

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 33 18 AUG. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman)

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman) MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 23 DEC. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Eetplein g GrG - Griendtsveen

Eetplein g GrG - Griendtsveen MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN NEGENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 20 DEC. 2012 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Zondag 20 december: Vierde zondag van de Advent uur: Gezongen H. Mis. Intenties is voor fam. Kuunders van de Heuvel.

KERKBERICHTEN. Zondag 20 december: Vierde zondag van de Advent uur: Gezongen H. Mis. Intenties is voor fam. Kuunders van de Heuvel. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN TWEEËNVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 17 DEC. 2015 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529411 Internet:

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek   januari e jaargang, nummer 1 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl januari 2014 14 e jaargang, nummer 1 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Woensdag 24 december: Kerstavond, viering van de geboorte van Christus uur: Gezongen Nachtmis. Misintenties: zie bij Eerste Kerstdag.

Woensdag 24 december: Kerstavond, viering van de geboorte van Christus uur: Gezongen Nachtmis. Misintenties: zie bij Eerste Kerstdag. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN EENENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 18 DEC. 2014 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529411 Internet:

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

VEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 22 30 MEI

VEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 22 30 MEI MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 22 30 MEI 2013 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Maandbrief februari, Heiloo 2018

Maandbrief februari, Heiloo 2018 Maandbrief februari, Heiloo 2018 Aan de ouders, Het is lekker koud deze week! De leerkrachten en de kinderen genieten van dit heerlijke winterweer. Het is deze maand de kortste maand van het jaar, maar

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag Jaargang 16, nummer 24 Woensdag 15-03-2017 MR In de MR-vergadering van 20 februari heeft Peter kort verslag gedaan over een audit bezoek aan onze school. Het auditteam heeft in 5 klassen heel gericht gekeken

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Hajo Peter v.d. Laan (donderdag) Rikst Achttien (in de voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Zaterdag 29 oktober Kangoeroetraining om uur in de Sporthal.

Zaterdag 29 oktober Kangoeroetraining om uur in de Sporthal. WEEKBERICHT DOS'46 28 JAARGANG NR. 7 24 oktober 30 oktober 2016 5 Redactieadres: A. Baylé Raadhuislaan 40 7948 BX Nijeveen tel: 06-23605498 E-mail adres: weekbericht@dos46.nl KOPY MAILEN OF DOORBELLEN

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en supersonische dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: SUPERHELDEN! Spreekt dit jou ook zo aan? Kijk dan voor meer informatie

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en spannende dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: REIS OM DE WERELD!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en spannende dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: REIS OM DE WERELD! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en spannende dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: REIS OM DE WERELD! Reizen jullie gezellig met ons mee? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011. Beste ouders,

Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011. Beste ouders, Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011 Beste ouders, Dinsdag 27 september: VOORTGANGSGESPREKKEN Over enkele weken zijn er weer voortgangsgesprekken. Wij zien graag dat wij elk schooljaar alle ouders

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Hoi maffia achtige vrijwilliger,

Hoi maffia achtige vrijwilliger, Hoi maffia achtige vrijwilliger, Geweldig dat jij je hebt aangemeld voor de kindervakantieweek van 2016. Hiermee word je voorzien van alle info die nodig is voor de komende vakantieweek. Wij hebben ons

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Februari Activiteiten.

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Februari Activiteiten. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl t Dreeske Februari 2013 Activiteiten Algemene Ledenvergadering Paaseieractie Sint Andreas Dag Presentatiedienst

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2013-2014 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Juni/Juli 9 juni: Pinkstermaandag, vrij voor alle groepen 10 juni: vrij voor de groepen 4 i.v.m. Eerste Heilige

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie